HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A szurkolók Léderer Ákost akarják

2010.02.09. 19:55 Hblog

Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés alkalmából. A magunk részéről megdöbbentőnek tartjuk az RTL-főnökség döntését, amennyire tőlünk telik, igyekszünk hatást gyakorolni. Úgy tudni, a Sapa Fehérvár AV19 drukkerei is készülődnek, az alábbiakban a Blue Brothers csoport felhívását közöljük.

"Bizonyára mindenki emlékszik a mérkőzésre, amelyen Nagy Gergő és a Gasper Susanj verekedése felpaprikázta a hangulatot a fehérvári jégcsarnokban. A találkozót élőben közvetítette a Sportklub. Nemcsak a szurkolókat, állandó sportriporterünket is magával ragadták a látottak. Léderer Ákos annyira beleélte magát az eseményekbe, hogy az egyszerű, alapból kevésbé lelkes tévénézőket is sikerült a végsőkig lázba hoznia.

A kommentátor korábban sok bírálatot kapott, nem mindenki örült, amikor kiderült, ő lesz az EBEL-mérkőzések állandó riportere, ám rövidesen bizonyított a fanyalgóknak. Mára nemcsak elfogadottá vált személye, de számtalan embertől hallottuk, igen, az általa teremtett hangulat hozta meg a kedvét, hogy fordulóról fordulóra a képernyők elé üljön.

A televíziós társaság ehhez képest megrótta Léderer Ákost az említett verekedés közben tanúsított magatartásáért, elhangzott mondataiért. Ráadásnak pedig három hónapra le is tiltotta a riportert a képernyőről.

Hisszük: Léderer Ákosnak, aki egyedülálló módon szurkol a magyar EBEL-szereplőnek, és népszerűsíti a jégkorongot Magyarországon a kereskedelmi televíziókban, ezért nem jár büntetés. Léderer adásról adásra hozza meg a hokihoz az újabb és újabb sportszerető emberek kedvét. Folyamatos lázban tartja emberek ezreit, akiket nagy valószínűséggel más riporterek nem lennének képesek ennyire magukkal ragadni. Léderer Ákosnak tehát nemcsak ott a helye a kommentátorállásban, hanem csak neki van ott a helye.

Arra bátorkodunk készülni, hogy erre a tényre felhívjuk a televízió illetékeseinek figyelmét. Erre nincs ideálisabb hely és idő, mint a Fehérvár utolsó hazai alapszakasz-mérkőzése, amelyet a Sportklub közvetít élő adásban az Ifj. Ocskay Gábor jégcsarnokból.

Várjuk társaink véleményét a témában. Ötleteiket örömmel vesszük, a legjobbakat megvalósítjuk, legyen szó akár nemes gesztusról, vagy éppen frappáns molinóról."

533 komment

Címkék: fehérvár léderer ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Zsiraf78: Igen, akkor el. Ilyesmi max egy válogatott meccsen engedhető meg, de én ott sem szeretem. És még sokan nem, erről biztosíthatlak.
Minden tiszteletem Léderernek, az ilyen és hasonló lelkes embereknek köszönhető hogy most itt tart a magyar jégkorong, legyen az játékos, edző, szakosztály-ig., szurkoló és riporter!
@nehülyéskedj: Remélem kitiltanak, hatalmasat röhögök rajtad, bizonyos szánalom érzetig, de kár érted bármilyen értelmes szó. Az nem baj hogy te nem vagy magyar, de hogy azt próbálod bebizonyítani hogy senki sem az kicsit durva.
@nehülyéskedj: Senkinek sem KELL a Volánnak szurkolnia, még ha fehérvári, akkor sem KELL. Mindenkinek szíve joga, hogy teszi-e vagy sem. De hidd el, jóval több emberről van szó, mint 3000.
@durex26: Te beszéslsz szánalomról, mikor azt akinek más vélemény van mint a tied, azt kitiltatnád? Mennyi az IQ-d szépecsém, (Költői a kérdés, mert nyilvánvaló.)
@edudus: A tv nézettség alapján, még ez is túlzás.
@nehülyéske: Jaj, hogy már tv szakértő is vagy, nem csak pszichologikus, társadalomkutató, na meg valószínűleg agyhalott. És az iq-m üti a te szinted emiatt nem izgulok, van az az szint, mikor már lejjebb nem lehet, úgyhogy biztos.
Elkezdtem olvasni és úgy belefelejtkeztem, hogy leégett a kajám.
Azt mondják, sirva vigad a Magyar. Megtörtént.
Mulattam, megdöbbentem, néhol csodálkoztam, néhol nem.
Léderert lehet kedvelni, de nem muszály.Léderert lehet utálni, de nem muszály. Lehet, néha túllő a célon de mint ahogy a hoki is tele van adrenalinnal, úgy az Ő közvetitései is.Kezdetben volt némi szabályismereti probléma is de belenőtt a hokiba.Az adott csatornánál lévő etikai kodex nem biztos, hogy a többségnél megértésre talál műsoraik szinvonalát, népbutitó mivoltát elnézve.
Szemezgettem:
Csatoimi: 02.09 21.14.
"Egy mezt is akarok venni vele"...Erről tud az asszony is?
kapusLaci: 02.10. 09.09.
Egyetértek és lett volna más megoldás is.
Raon: Nem kell különösebb megjegyzés,kimondottan kedvelem a stilusodat és a hozzáállásodat
miki78: Érdekesen irsz. Kemény vagy mint a Rolling Stones, aztán finomitassz, majd elterelsz. Ügyes.
@durex26: pszichológus :D, többet nem idegesítem magam, mert csak hülyeségeket írok, hagyom itt ezt a rémet, hogy komplexusozzon, meg más véleményt formáljon.
Léderert nem szeretem. De: Az eltiltása baromság, semmi probléma nem volt ezzel. Azok, akik itt kommentelnek olyan néven, ami még soha, de soha nem jelent meg eddíg itt a blogon, takarodjanak akárhova, de ne osszák itt az észt, ha semennyire nem értenek hozzá. Aki meg annyira egy gyökértelen, hazátlan agymosott barom, hogy az a baja, hogy a kommentátor igenis a magyar csapatnak szurkol, ahhoz mondanivalóm sincs. Észt sajnos nem adhatok.
Idézet a Nemzeti Sport honlapjáról: "Információink szerint a tévétársaság német vezetősége azonnal meneszteni akarta a kommentátort, a magyar „részleg" azonban csökkenteni tudta a következmények súlyosságát." Mondjuk érteném a németek reakcióját ha Gergő egy osztrákot vert volna szét, de így...
@nehülyéskedj: Az NHL is egy bajnokság és néha néha ott is elragadtatják magukat a sportriporterek, mégsem hallottam hogy valakit eltiltottak volna.
Nekem nem szimpatikus ez a Léderer gyerek. Szerintem is sutyerák módon viselkedett, egy kommentátor ilyen helyzetben azért mérlegeljen mit beszél. Amúgy nem kell ezt a boxot túllihegni, mert ebben a sportban ez tényleg benne van.

A Sport1 kommentátorai százszor jobbak szakmailag és stílusilag is véleményem szerint. De Jenő bá' közvetítéseit is visszasírom.
@nehülyéskedj: Kinek szurkolsz? osztráknak, szlovénnek? Máshol nincsen külföldi? Veszprémben is mennyi van, mégis szurkolunk nekik. Focicsapatok is tele vannak külföldiekkel, mégis tele van mondjuk az Emirates Stadion.
K@cs@g retek klub...Sosem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de: vissza Léderert!!!!!!!!!!!!!!!
@hokibarát: Hja de ez hoki meccs volt nem box gála :D
@Vincenzo90: Erre a blogra bárki regisztrálhat, és hozzászólhat a témához. Mi az, hogy takarodjon innen?
@FedorovS: Hoki meccsen ez gyakran előfordul. A multkor még a vizilabdázók is összeverekedtek. De hokiban gyakoribb nem olyan különleges. NHL-ben példáúl majdnem kötelező minden meccsen verekedni, a nézők igénylik.
@nehülyéskedj: Honnan ez a fene nagy tudásod a nézettségről?
Miből gondolod, hogy a Volánnak csak Fehérváron szurkolnak?
Miből gondolod, hogy Fehérváron is csak 3000?
Miből gondolod, hogy nagyobb az iq-d,mint bárki másnak?
Mindenesetre a férfi nemi szerv emlegetése a kommentedben minősít...
De tudod mit? Annyira nem is érdekelnek a válaszaid...
@edudus: Nos a tv nézettségi adatait nem ismerem, de azt tudom és tapasztalom, hogy napról napra 3000 feletti nézőszám van a jégcsarnokban.
@edudus: megszámoltad?:) tuti?:) számon kérik ám majd név szerint:)
@edudus: Természetesen az írásom neked@nehülyéskedj: válasz.

@kiralyfi: Sajnos nem volt időm megszámolni a sportszerűtlenségek miatti bosszankodás és a játékosok lelki üdvéért folytatott folytonos imádkozás közben, így maradnak a hivatalos adatok... :P
@Uteapu: Nem Léderer mezt akar venni...
@peterszky: Vagy lehet én értettem félre, mert mindkét esetben helytállt a mondatod :D
@Csöves: Amikor a gyereked kérdi, hogy mi ez és esetleg nem tudja, akkor dúdolj neki egy dalt. Különösen a refrént ebből ni: www.youtube.com/watch?v=ItPDtrqn-BY
@peterszky: Ezt a magas labdát nem lehetett kihagyni.Egy mezben Zitával? (bocsánat a hölgytöl)
@nehülyéskedj: Köszönöm a "korrekt"Firkálmányod.
Tudod most vettem a fáradtságot ,megszámoltam hányan voltak ellene:14 fő ebből Miki 78 aki itt mindig kommentezik. Vagy jót vagy rosszat a vélemények külömbözhetnek egy meccsről.Volt továbbá 4 fő aki szimpatizált az Ákossal,(tetszett),de elitélte vagy inkább bizonytalan.
Ebből a 13 főből van kb4-5 aki tájékozatlan szeretett sportunk a jégkorong irányába az az rájött a grafománia és minden ,mindegy alapon beírt valami baromságot.Azért mondom ,hogy mindegy,mert szinte biztos vagyok abban,hogy csak azért írt itt,hogy a többség ellen legyen.Na ebből a 9 főből levonhatsz még legalább 4 főt aki a nagy liberalizmusával elmehet a jó büdös francba.Maradt még 5 fő . Gondolom ,sőt biztos vagyok benne ők a tv-zés ifjú koronázatlan tehetségei,csak erre még senki nem jött rá!!!
ÁÁÁeemberek itt az időtök.Rúgjatok bele a földönfekvőbe,hogy a helyére léphessetek!
Gondolod ,hogy csak 10000 ezer magyar embert érdekel ez a sport?? Csak ??? Miért szerinted a belga foci ki a f@omat érdekel??
De ha csak 10000 ezer magyar ,De az legalább összetart,nem bunkóskodik,és szerintem abból egy sem nézi a te kedvenc műsoraidat.(Maunika sohw,Benkő bunkó,Gyeőőzike,stb)
Én erre a 10000 ezerre büszke vagyok,és most még a Miki 78-at belevettem.
Kicsit hosszú lett,de ez kijött!!
Na adjon az isten..
@Uteapu: Mivel Szucsanszki Zita az egyik kedvenc noi kezis jatekosom, szeretnek venni egy Szucsanszkis mezt. Igy mar jobb? :) Azt viszont szegyenkezve kell bevaljam, hogy azert nem tudtam elerni a mai meccsere, mert hajnalban indulas elott vettem eszre, hogy nincsenek meg az irataim, ezert reggel kellett csinaltassak szemelyit, ezert most csak Debrecennel jarok. :(
@csatoimi: Na csak óvatosan vezess, mert már vár itt valami a holnapi meccsen :)
@LBogár: Rendben. :) Hivlak holnap es nagyon koszonom a segitseged.
@csatoimi: Egyértelmübb de nem biztos, hogy jobb!
Remek játékos, csinos,mi kell még. Óvatosan közlekedj, fagyni fog.
@eurocat: Jézusom, miért kellene pártatlannak lennie egy magyar, és egy nem magyar csapat meccsén??? Ezen elv alapján elvárható lenne, hogy a vb szlovén magyar meccsén is pártatlan legyen a közvetítés..Ne haragudj, ez nagy butaság volna.

Valószínűleg Ákos is érezte, hogy már kijár egy bunyó, nagyon érett már volán meccsen ez, vszínű ezért is volt extázisban, és szerintem nincs is ezzel semmi baj.

Az eltiltás oka meg egyszerűen röhejes, ha következetesek lennének, akkor egész nap nem lenne adás az eszdéesz klubbon.
@FedorovS: Na igen, Jenő bá nagy volt. Szerintem a maiak fel sem érnek hozzá. Pedig anno mennyit szidtuk. Mondjuk én kedvelem Léderert, persze csak mióta hokit közvetít. Elötte a foci az maga volt a pokol, tömegpusztító fegyverek elbújhattak melette.
Amúgy szerintem nagyon jó a stílusa, nem egy szakmai zseni, de sztem fejlődőképes, én pl jobban komálom mint Máté Paliékat.
@csatoimi: Sajnos kikaptunk egy góllal :(
@csatoimi: vigyázz az úton Testvér, szükség van még Rád, hosszú utat kell még járnunk, hogy álmaink valóra váljanak.
@Uteapu: Neked vagy a Zitaval, vagy a Fradival, de valami bajod van. :)
@kiralyfi: Csak a mi utunk a jarhato ut. :)
@csatoimi: Nincs egyikkel sem, csak nem vetted a lapot de nem baj.
Az NS-ben írja, hogy a német tulajok ki akarták rúgni, gondolom nyelvi okai lehettek :)...
@Uteapu: Vettem a lapot, hidd el. :)
Eleg keson kapcsolodok be a temaba, ezert reszemrol csak ennyi:
+ 1 szavazat Lederer mellett.

Tessek szepen visszaadni!
Bocsi a fél offért. Volt aki már vett elővételben a holnapi válogatott meccsre jegyet? Van még és ráér megvenni majd holnap a meccs előtt?
Léderer népszerűbb most, mint bármikor.
Ha nem Léderer közvetít, nem nézem a meccseket, és ez nem üres fenyegetés.

:)
@csatoimi: bánhatod hogy lemaradtál a kézi meccsről, mert nagyon jó volt! :)
@zorall: Banom is. :( Foleg annak fenyeben, amire Uteapu is celzott. Egy mezben a Zitaval. :) Na de most mar kezdem latni lelki szemeimmel A G 2.0 fejcsovalasat, igy hat ezt tovabb mar mailben beszeljuk meg.
vasarnapihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4917&Itemid=43
Egy kis olvasnivalót találtam :) Figyelmetekbe ajánlom az utolsó bekezdés 3. mondatát! :)))
@galmat: szia! én ma vettem még 4-et, és jelentős kupacról emelte le a pénztáros hölgy. Sztem maradni fog, gyertek nyugodtan! :)
@nehülyéskedj: nem semmi velemenyed van a dolgokrol,meglepödesemben,le is peteztem az Olt hidja ala.Eleg sokan nezik a meccseket,nem annyian mint,ahogy te mondod tizezer,hanem sokkal tobben.Csak Szekelyfoldon min.ennyien nezik es akkor hol van meg az anyaorszag.Neked nem tetszik ha a bemondo elfogult a sajat nemzete(valamelyik csapata,valogatott irant),tehat ez azt jelenti,hogy valamelyik DNS lancod,jobb helyet balra tekeredet,szoval baj van.Amig mashol,mindenki a sajatjait biztatja(hallanad a roman,spanyol,olasz v. angol bemondokat)addig Magyaro. egyesek,mar a budhizmusi elfogadas szintjen kovetelik,hogy semlegesnek kell lenni,sot szinte szidni kellene a fiainkat,es ez latszik is az orszag moraljan,sem verbalisan,sem fizikalisan nem vedheti meg magat a magyar.A retekklub,meg megint nem hazudtolta meg onmagat.
@brunzwik:

Szerintem pedig éppenhogy korrekt...
Különösen ez a része:
"És egyébként azok, akik most védik Léderert, tegyék a kezüket a szívükre és kérdezzék meg maguktól: mit szólnának, ha a szlovén kommentátor biztatta volna Susanjt, hogy jól verje el Nagy Gergőt? Alighanem a legtöbb magyar sportrajongó fel lenne háborodva, ha értesülne erről..."
@advocatusdiaboli:
Ez most mire szeretted volna példának hozni?
Ha arra, hogy verekednek a hokiban, arra jó. Ha arra, hogy hogyan közvetítik a verekedést, akkor nem igazán, mert nem tudom érted-e, amit ott a kommentátorok mondanak, de annyi a közös a Léderer meg azok stílusában, hogy kiabálnak, és ezzel vége is.
@Chegs: Ugyan. Ez a cikk tele van hülyeségekkel. Aki írta, életében nem látott még hokimeccset. Különben nem írna olyan dilettáns baromságokat, mint például ez: "Fel lehet persze fogni úgy az egészet, hogy >>tökös gyerek ez az Ákos, jól kiállt a magyar fiú mellett, ahogy illik<<. De ez nem így megy ám. Egy kommentátor nem tapsolhat annak, hogy ha valaki szabálytalan eszközökhöz folyamodik valamiféle sérelem megtorlása érdekében, még akkor sem, ha az illető történetesen a honfitársa. Ha esetleg szurkol valamelyik félnek, és úgy érzi, az ellenfél sem tartja be a szabályokat, van egy remek megoldás, ami még belül van a kommentátori szakma korlátain: lehet, kulturáltan, szidni a bírókat!"
@implacabile:

Ugye tudod, hogy röhejes, amit írsz:

"..És amikor elmondtam, hogy nem szép dolog a sportszerűtlenség, és a bácsi csak emiatt háborodott ennyire fel, .."
Ja, annyira felháborodott a sportszerűtlenségen, hogy jól összeverte ő is, mert az olyan marha sportszerű dolog ..
Ha tényleg nem verte meg a fiad Botondkát, akkor az nem a Te magyarázatodnak/nevelésednek köszönhető, az tuti..
@hokibarát: Aki semennyire nem ért a hokihoz, és ha jobban belegondol, ő maga is rájön, mennyire nem kompetens a témában, az ne is kommenteljen! Olvasgasson, persze, nem tilos, de előbb nézzen meg néhány meccset, ismerje meg a sportot, és ne ossza itt az észt másoknak!
Akkor nézzük már meg amikor a Red Bull játékosai verekedtek Fehérváron, az osztrák kommentátor hogy közvetített! Felháborodott bárki, hogy nem pártatlan? NEM, MERT EZ A TERMÉSZETES! Mindenkinek a szíve haza húz, és ez nemhogy nem baj, de kötelesség. Normális dolog, hogy a sógorok szurkolnak a bi(r)káknak, a Léderer meg a Gergőnek.
@nehülyéskedj: Annyi hülyeséget írtál, hogy az hihetetlen. Akkor csak egyet emelnék ki: A legelső Volán-meccset, amit a SportKlub adott 80.000 ember nézte végig(nem csak aki belenézett) a hivatalos nézettségi adatok szerint. Az volt a SportKlubon addíg minden idők legnagyobb nézettsége. Még foci VB-t se nézett ennyi ember a SportKlubon. Azt hiszem nem kell tovább ragozni, mert aki tényként állít be nyilvánvaló blődséget, annak a véleményére sem kíváncsi többé a kutya se.
www.youtube.com/watch?v=WStvQz9leno

ugye itt is teljesen pártatlan az osztrák riporter?
Léderer jól nyomta, retekklub egy tróger multi, remélem hamarosan szedik a sátorfájukat és kitakarodnak az országból. nehogy ő határozza már meg, ebben az országban mi is legyen...
Nem kell ezekkel foglalkozni! Már a Léderer ellenesekkel.Minek!
Az NSo-n a 6000 szavazóból 74% mondja ,hogy nem kellett volna eltiltani.
Itt a J.blogon a 10% -otsem érik el! KB.3,5%.
A Neo FM-en ma reggel szintén erről beszéltek Bochkorék. Ugyan a társaság véleménye megosztott a témában, de Bocsi is Ákos mellett tette le "voksát".

users.atw.hu/bluebrothers/interjuk/neofm-lederer.mp3

Sajnos nem a legjobb minőség, bár ahhoz képest, hogy munkába menet sikerült telefonnal rögzíteni nem is olyan rossz.
Remélem jövőre a Digi adja hokimeccseket, aztán Léderer szépen át is "igazolhatna".
Mit várunk egy RTL-klubtól, de őszintén? Az eltiltáson meg sem lepődök, pontosan beleiillik a Retkek szakmai koncepciójába az ilyesfajta balga melléhúzások.
Jópáran, szinte mindannyian ismerjük a Vitár Robi féle ill. Vitray féle hokimeccseket, bár idevehetem a Sport1,2 "elalszikatejaszámban" közvetítőket is.
Léderer nem túl acélos focimeccsekben (hozzáteszem van jóval dilettánsabb nála) ez ok, de a jégkorongmeccsei igenis a top kategória.
Mondhatnánk Léderer a jégkorongközvetítések Hajdúbéistvánja :)
Királyfi, Bakker81, Uteapu (és akit véletlenül kihagytam): köszi a visszajelzést! :)

@Chegs: az a baj dude, hogy már rég volt erre példa, nem is egyszer, csak épp halvány lila fingod nincs róla!

> "És egyébként azok, akik most védik Léderert, tegyék a kezüket a szívükre és kérdezzék meg maguktól: mit szólnának, ha a szlovén kommentátor biztatta volna Susanjt, hogy jól verje el Nagy Gergőt? Alighanem a legtöbb magyar sportrajongó fel lenne háborodva, ha értesülne erről..."

Elmondom neked, én véletlenül tíz éve a kamerák alatt állok minden hazai meccsen, ha annyi ezrest kaptam volna, ahányszor felettem egy-egy külföldi riporter (kezdve az interliga meccsektől, ahol legtöbbször ugye konkrétan szlovének jöttek ide) orrhangon üvöltött a Volán ellen, pár szezonra simán meglenne a bérletem ára!
De persze okoskodni mindig könnyebb, mint csendben maradni, vagy előbb kérdezni és csak utána hozni meg a sommás ítéletet az elvek eme nagyszerű bajnokainak...
Észre kellene venni, hogy az efféle közvetítés minden, egézséges nemzeti öntudattal rendelkező népnél teljesen normális dolog, csak a mélyliberális értelmiség genderkéinek fekszi meg a gyomrát!

@nehülyéskedj: jól van padre diablo, vissza lehet mászni a kutyaszaros fórumra, az való neked.

Szebb jövőt és a száz feletti iq felszabadító élményét kívánom nektek!
üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Végre egy lelkes kommentátor ilyen kellene a többi sportközvetítéshez is!

Hajrá!
Komolyan, nem értem az embereket. Egyes hozzászólók kb. a retekklub vezetőségének színvonalát sem érik el, pedig az azért nem a Himalája...

Léderer teljesen jól közvetített, milyen baromság már az, hogy nem szurkolhat? Egy magyar csapat játszott egy nem magyarral, miért kellene közönyösnek maradnia? A mónikasón meg győzikén szocializálódottaknak persze szokatlan lehet, ami történt, de nekik elárulom, egy hokimeccsen a verekedés nem egy kirívó dolog. Hogy a riporter ezt így reagálta le, számomra szimpatikus. Valószínűleg egy USA-Kanada meccsen nem lett volna ilyen szintű lelkesedés, de ott nem is vagyunk érdekeltek...

Hagyjuk már, hogy a riporter csak álmos hangon, unottan közvetíthet... pártatlanság ohhh... nem nyilvánulhat meg szurkolóként, oda ne rohanjak... emlékszik valaki Koplárovics góljára a MU ellen? A riporter olyat sikított, férfiembertől én még nem hallottam hasonlót sem... szó szerint sikított, keressétek meg youtube-on. És nem tiltották el, jééééééé... De anno a Videoton pl. amikor a Zseljeznyicsar ellen belőtte a döntőt érő gólt, hát ott sem volt csendben a riporter.

Sok halvérű... nézzetek sakkot. Vagy előbb nézzetek meg két hokimeccset legalább, és utána osszátok az észt...
@M.Lac: Jó lett!Köszi.
Sajnos ebből is látszik mennyire nem értenek sokan a jégkoronghoz.(pl. a Voga)
@AG 2.0: ez ismét szép volt, mester. :five:
@M.Lac: itt van jobb minőségben is:

www.bumerang.hu/archivhang2/56bb59d3fac578e77e79e10f7203d669.mp3

Utólag azért kiderült, hogy valójában mindenki eltiltás-ellenes volt, de "nagyon unalmas lett volna a műsor", ha mindenki egyetért... :)
Tökmindegy: Léderer rulez!
@M.Lac: Köszi, ez nagyon jó volt!
Este utánaolvastam, miket írnak különböző hírforrásokon, és szomorú, hogy nagy részük eltorzítva, hozzá nem értő módon írt az esetről.
Oly sok borzalmasan tűz nélküli futball közvetítés után végre kell, hogy valaki élvezze a mérkőzést. És bár nem kifejezetten szeretm a bokszot a meccseken, azt gondolom, Léderer letiltása hülyeség.
@AG 2.0: minden szavával egyetértek. Go-go-Léderer!
@AG 2.0: Ja, és a hűtő-, telefon- és autógyártó cég sportoldalán megjelent rtl-hátsót nyaldosó cikkére (amit hivatkoztál a blogpostodban) írtam egy kommentet:

"EGYÁLTALÁN nem értek egyet ezzel a cikkel. MINŐSÍTHETETLEN, meghunyászkodó, a susnyásban bájolgó attitűdöt promováltok. Forgatjátok a szemeiteket, álszentek vagytok. Nem baj (dehogynem), hogy ilyen anyám-asszony-katonája simulékony karakterek vagytok, csak kár, hogy ezt nem négyszemközt beszélitek meg és kettős mércével mértek.

IGENIS, DEMAGÓGOK vagytok, ti is, az RTL Klub meg aztán MIAZHOGYNAGYONIS! Az a csatorna, amelyik a mónikasót, vv-t, győzikét rászabadította a magyar közösségre ne tegye az eszét (hogy egyebet ne mondjak)!!!"
Teljesen igaza volt! Prüdéria ami körültte folyik, és szánalmas! Hoki meccs volt, mi a frászra számítottak? A következő az lesz, hogy a boxmeccsen minden ütés után elnézést kell kérni a másiktól...jajj...
Szerintem meg igenis nagyon megérdemelte a kis surmó az ütést, gergő koma meg megadta a módját :D
Hajrá Fehérvár!
@Dreamliner25:
Tessék lemakizni Őt is!@Horalky_Williams:
ha meg nem olvastad el, akkor valószínű a pelusod cserélik a bölcsödében!!!!
Éljen a cumis üveg!
Sziasztok, bocs nem olvastam végig ezt a kommentcsúcsot, és ha volt már, akkor legalább nem vagyok egyedül: LÉDERERT A JÉGKORONG.TV-re!!! Most úgyis ráér pár hónapig:)
Léderer for president
Azért van ennek humoros oldala, most találtam:

hircsarda.hu/sport/2565-lemezszerzodest-kap-lederer-akos/

még mp3 is van :D MEKKORA! :D
@anus pannonius: LOL... ez azert mar a lo tulso oldala szerintem... amugy sem tudnam elkepzelni Lederert ilyen satanista szakkoron:))
Hello!

Meg kellene kérdezni szakértő kommentátorokat, hogy ők mit szólnak ehhez a viselkedéshez. Szerintem Hajdú B. István vagy Várhegyi Ferenc sem lenne arra büszke, hogy egy kollégájuk így közvetít. Ez egyszerűen nem fér bele.

Arra nem emlékeztek, mikor a foci VB-t közvetítette? Ott is levették műsorról, mert nem tudott viselkedni. Volt egy külön műsor arról, hogy hogyan közvetít, sőt megkérdőjelezték a hozzáértését. Őt is megkérdezték, azt mondta szándékosan csinálja.

Szerintem jogos az eltiltás. Ha szándékosan produkálja ezt NEM csak hoki meccsen, akkor nincs helye a közvetítőfülkében. Ahogy Paliknak sincs, meg az ehhez hasonlóknak.
@lédigáki: Egyszerűen csak lelkes. De ez egy nemzetközi meccs, ahol az egyik fél a magyar csapat. Nem lehet pártatlan. Hülyeség az eltiltás. Az is csak azért van, mert az RTl KLUB annyira magyar, mint én tongai.
Lesz korongbedobás, vagy valami hasonló akció?
A box-hoki összehasonlítás szerintem is csúsztatás. Valóban előfordul - nem is ritkán - ilyen és ehhez hasonló a hokiban, de attól még ez nem hiszem, hogy támogatandó lenne. Ez egy sport, amit gólokra játszanak. Attól, hogy egyesek - nem is kevesen és még a hokisok egy része is - show-elemnek, bevett, elfogadott velejárójának tartja, még nem kell(ene) pártolni. Léderer amúgy sem egy okos gyerek, itt ez maximálisan kijött. Mindezek mellett azzal egyetértek, hogy az adott sportágat szerető, lelkes riporter élvezetesebb, közönségcsalogatóbb, mint egy monoton hangon kommentáló. De a lelkesedés egy - bármilyen - szakmában kevés... nem árt hozzá még egy adag tehetség és ész is. Utóbbiakból sajnos kevesebb adatott neki, mint előbbiből.
Ha már páran hivatkoztak az öreg Knézire, akkor had jegyezzem meg hogy ő sem volt kevésbé emberi. És itt nem kifejezetten a "vezetünk"-es közvetítésre gondolok, de Sidneyben a vízbe majdnem belefulladó úszó közvetítése szerintem durvább volt, mint Léderer önfeledt közvetítése, és szerencsére ő nem a saját hangjába szerelmes mint Palik "kolléga". A Magyar RTL zRt-től meg nem igazán vártam mást, ezt már egy éve is megtapasztalhattuk. (Hogy a Barátko közt vs válogatott foci meccs sztorit ne is említsük).
Végre egy olyan riporter, aki tűzbe jön , ha tűzbe kell jönni és nem szégyelli, hogy magyar.

Vissza a képernyőre!!
Léderer nem közvetít, hanem rendszerint teli pofával üvöltözik, óbégat. Kifejezetten visszataszító ez az ocsmány ordibálás, amit ez esetben is művel.
Nem három hónapra, hanem örökre el kellene tiltani a mikrofontól ezt a majmot!
@hokibarát: "A Monika showban is láttam már hasonló bunyót és akkor nem tiltottak el senkit."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kedves ---NEHÜLYÉSKEDJ---
LÁTSZIK, HOGY A SZÁNALMAS MÓNIKA SHOW-N ÉS TÁRSAIN
NEVELKEDTÉL ÉS LEGFELJEBB CSAK A PAPLAN ALATT
--HOKI-ZOL--, EZÉRT EBBEN A TÉMÁBAN NEM KÉNE
ILYEN HATÁROZOTT VÉLEMÉNYT NYILVÁNÍTANOD, MERT KINEVETNEK
@nehülyéskedj: te egy igazi láma vagy,nehülyéskedj.
aki szereti a sportot,az szereti nézni.
Na más most ha a riporter kiszínezi a közvetítést,közvetítsen akármit is,akkor ő csinálja jól.
Ezért eltiltani egy riportert......mi sem mutatja jobban az rtl hozzáállását a sporthoz.
Ugyanez a mentalítás volt a magyar válogatottnál,amikor megvették a közvetítést és majdnem nem közvetítették a barátok közt miatt.
Inkább szállnának ki(az rtl) a sportból,amugy is egy fos,ráadásul jön a VB,azt lesz érdemes megfigyelni,mit megmernek majd csinálni..
Tényleg figyeljetek!
@Poluxos: Te hogyan mered a szádra venni egy olyan ember nevét,aki tesz ezért az országért , és még nem is ismered? Szállj magadba, jobb lesz mindenkinek, ha nem itt fecsérled az időd...
@kiralyfi: Hagyd szegenyt, tisztelet a kivetel, de az ujonnan bejelenkezettek altalaban valamilyen frusztraltsagukat jonnek ide levezetni.
Poluxos kolléga eltávozott körünkből örökre. Köszönjük egynapos alkotói tevékenységét a blogon.
@kerusz: Szerintem telihold kozeledik, ilyenkor megszaporodnak a furcsak . . . itt poluxos, tul a munkat kereso riporter, es meg sok volt ilyen mostanaban.
@csatoimi: én nem írok semmi rosszat, mert be fognak fenyíteni engem is:)
nem követem az oldalon megjelenő írásokat, ezért lehet elkerülte a figyelmem az irónia már-már profi szintű művészete, amennyiben így van: Minden elismerésem!!
A Lédererhez hasonló riporterek (szerencsére kevés van) hallatán gyakran elmegy a kedvem az adott sporteseménytől.
KD
süti beállítások módosítása