HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Magyarország–Lengyelország 0-9

2009.04.09. 13:46 D. Gromov

A magyar ifiválogatottnak minden jel szerint semmi sem jött össze az U18-as vb harmadik mérkőzésén. A kapura lövéseket csak 42-36-ra nyerték a lengyelek, a meccset viszont 9-0-ra, még jó, hogy nem lett két számjegy. Rengeteg kiállításunk volt, majd megtudjuk, miért. Nem hiába tartottuk Lengyelországot a csoport egyik legerősebb csapatának előzetesen is. Persze azok, akik legyőzik az elitbe azóta már feljutott Lettországot és az extraligás Popradot, gyengék nemigen lehetnek. Most megint pihenünk egy napot, kell is a regenerálódáshoz, aztán szombaton a kazahok következnek.

35 komment

Címkék: magyarország vb lengyelország divízió 1 u18

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezt gondolni lehetett !
@@Boy@: Érdekes megközelítés... Én az első 2 meccs alapján inkább pont szoros eredményt vártam volna.
Én is nagyon kíváncsi leszek a kiállíások okaira, orosz-fehéro-orosz trió vezette.

Kár érte, eméelhetőleg nem megy el a srácoknak a kedvük a játéktól.
Rég nem emlékszem ekkora zakóra...talán a 9o'-es években volt utoljára!! Sajnálom a FIÚKAT,remélem a soronkövetkező két meccsen, javítanak.Hajrá....
Nem baj fiúk! Ezt a rossz emléket fejekből kitörölni, és következő meccseken teljes erőbedobással küzdeni!!!:)
Most ezt nem igazán értem, szoros eredményre számítottam, kissé meglepett. Nem baj, fel a fejjel, a többi mérkőzést hozni lehet! A sok kiállítás ellenére csak 2 gólt kaptunk hátrányból, kiváncsian várom az edző értékelését, mert elképzelésem sincs mi történhetett.
Nagyon sajnálom,hogy a mai mérkőzés nem úgy sikerült a csapatnak ,ahogy sikerülhetett volna.
Kiváncsi leszek én is ,hogy mit láunk majd a nyilatkozatban./ Addig azonban csak találgathatunk. / Egy világverseny,sok fordulópontot,előre nem látható szituációt hozhat,amire csak az arra jól felkészített játékosok,és felkészült edzők tudnak reagálni. Remélem én is ,hogy csak holtponton volt a csapat!
Sok sikert a fiúknak!!!

azért ez kemény. :((
Így látatlanba azt mondanám hogy betojtak a srácok a téttől. de nagyon kiváncsi vagyok mit fog nyilatkozni az edző úr.
Lehet a kapusaink fognak gyengén??
Még talán az utóbbi idők vereségei miatt lengyel fóbiájuk van a srácoknak?
El vagyok szomorodva :(((
Kazahokat meg kell verni és akkor a bronz meglehet..

Hajrá Srácok!
A mai meccs nem jött össze, de kicsit sem lettek rosszabb játékosok, mint 3 napja voltak, úgyhogy HAJRÁ!
azért ez elég kiábrándító, ezt már magyarázni is kár
kár ezért a meccsért :( szombaton szétszedjük a kazahokat.
@munkagep:
átlagban asszem 17 éves srácokról van szó, a tartást azért lehet még tanulni, tehetségük nyilván meg van, csalódtam, de temetni sem kell őket, vb előtt sztem mki aláírta vna a 3 meccs utáni büntetősvereség- győzelem-vereség sort.
bocs, ahogy nézm 17 alatt van, 16, valamennyi
Ez a vereség most biztos eléggé megviselte a csapatot, nagyon jó hír, hogy van egy nap pihenő, ez lelkileg kulcsfontosságú. Fel a fejjel és előre! Én még mindig ugyanúgy bízok ebben a generációban.
Nem kell itt kérem senkit temetni!!!
Emlékezzünk csak a 1,5 évvel ezelőtti U20 VB spanyoloktól elszenvedett vereségünk utáni hangulatra, majd aztkövetően a csapat remek szereplésére. Ezek a srácok szinte egytől egyig csak a sikerhez szoktak hozzá, gyanítom még soha
az életben ilyen verésben nem volt a srácoknak része. Na most beleszaladtak és jó sokáig a jövőben nem fognak.
A csapat szakmai vezetői is csak most kóstolgatják ezen korosztály ilyen szinvonalu összecsapásait és nagy valószínüséggel a kapusainknak is lesz ennél még sokkal jobb napja is. A kapuralövés párharcát csak a második harmadban veszítettük el amikor is 6 két perces kiállítás (+1 db 10 perces nem emberhátrányos)mellett a lengyelek csak egy alkalommal ültek két percet a büntető padon. Azt a gondolatomat azonban még fenntartom, hogy a lengyel csapat a két korábbi mérkőzés tapasztalatai alapján a legjobban feltérképezhető ellenfél volt, azaz én is meglepődve tapasztaltam, hogy minden negyedik lövésük a mi kapunkban landolt.
@hokikori: hát a spanyol meccset nem a juniorok vesztették el, hanem pont hogy az ifik, egy éve, de aztán felálltak szépen, a maradék két meccset megnyerték, és feljutottak. az sem volt kisebb pofon, úgyhogy a példa valóban adott, fel a fejjel, és hajrá. az a csoportról pedig ráérünk beszélni jövőre. akkor mi leszünk olyanok, mint a lengyelek: érettek, összeszokottak, erősek. persze az sem mindegy, ki esik ki innen:

jegkorong.blog.hu/2009/04/09/az_a_csoportos_u18_asok_is_elkezdik

hajrá.
A hibakbol is lehet tanulni.Talan jobban kell koncentralni,nem tudom.
haaat igen a tempo nagyon nagy de birni kell es meg kell nyerni a kovetkezo meccseket es akkor meglessz az a dobogo.
Es hajra,meg van ket meccs.
Bízzunk benne, hogy ma és holnap időben lefekszik mindenki!!!
Így feljutási esélyünk, csak jövőre realizálódhat. Azért azoknak gratuláció, kik ma is megtettek mindent a csapatért.
Fiúk!
Csak annyit mondhatok, jó nagy alvás, aztán újra előre!
Fel ne adjátok!
Gyerünk, gyerünk, gyerünk!!!!
Kedves Gromov!
Köszönöm a korrekciót és álljon itt szerényen egy másik hasonlat a mai meccsel kapcsolatban.
Az eredmény, a kiállítások és a kapuralövés is szinte le lett kopírozva:
stats.iihf.com/Hydra/148/IHM148131_74_4_0.pdf
Nem szabad őket leírni!Becsúszott ez a hiba, de nagyon jó csapat, akik képesek bármire!Hajrá fiúk!
Nem szabad őket leírni!Becsúszott ez a hiba, de nagyon jó csapat, akik képesek bármire!Hajrá fiúk!
Bárki bármit mondd, nem szabadott volna így és ilyen mértékben kikapnunk. A sok kiállítás sem magától adódott... A bíróra meg nem lehet fogni mindent
Ez még gombócból is sok, pedig szeretem!
A vereség ténye nem, de az arány zavar. Gondolom elszaladt a ló srácok fejében két jó eredmény után. Remélem ebből sok tanulságot levonnak. Ennek ellenére töretlenül HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!
Fel a fejjel!
Nincs itt semmi a baj, bennmaradás megvan, hiszen a lengyelek menni fognak az ukránok ellen, mint a mérgezett egerek, hiszen az utolsó forduló előtt még van feljutási esélyük.
A tornadöntő Fehérorosz-Kazah meccsen csak egy hosszabbításos meccs kell nekik, és kész is lengyel korona.
Azt hiszem ha a Feheroroszok megverik a Litvanokat 60 perc allat, akkor a Lengyeleknek mar nem tudnak fel jutni az A csoportba.

Ha a Kazakh nyerik a tobbi merkozesuket, akkor ok mennek fel.
@Kiraly: a kazahokat majd mi elkapjuk :)
BLR-UKR: 5-0 Vege.

Ha a Lengyelek megverik az Ukranok 60 perc allat Szombaton, a Magyar bennmaradas meg van garantalva.

ez szomoru. ennek a generacionak a feljutásért kellenne kuzdenie.
jika: igen, jövőre!
Kedves jika!
Mielőtt teljesen elkeserednél néhány tény:

Az U18 válogatottunk legutóbb feljutott a DIV II-ből és éppen hogy megkóstolta a DIV I légkörét.
Tekintettel arra, hogy U18-ban az elit majd fele annyi csapatból áll mint a felnőtteknél a DIV I első négy helyen végző csapata kvázi elit.
A DIV I A és B csoportját figyelembe véve a magyar srácok a legfiatalabbak.
A mostani zakó ellenére - furcsán hangzik, de igaz - a gólok számától függetlenül teljesen pariban voltunk a lengyelekkel a hazai fehéroroszokat 5 másodperc híján megvertük.
A litván csapatot megvertük és készülünk a mérkőzésre azzal a kazah csapattal amelyik csak a meccsvégi üres kapus gólja miatt verte meg jobban a litvánokat mint mi, de jóval kevesebbet lőtt a litván kapura mint tették ezt a mieink.
Miről is beszélünk???
Lehet, hogy a holnapi sem a mi napunk, de az is lehet, hogy újabb ex-szovjet skalpot szedünk.
Ettől függetlenül remek játékosokból áll ez az U18-as magyar csapat és nagy jövő előtt állnak a srácok.
Csak javasolni tudom, hogy látogass ki egy hazai mérkőzésükre ha lesz erre lehetőség, mert igazán megéri
@hokikori: egyetértek, ha ez a csapat beérik, jövőre nagyobb esélyük lesz, és remélem szép számban lesznek közülük felnőtt válogatott játékosok is néhány éven belül!!
süti beállítások módosítása