HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szuper Levente ajánlatra vár

2010.08.10. 07:40 F. Kapus

"Két esetben kötnék kompromisszumot: ha egy nagyon jó ligába hívnának kevés pénzért játszani, vagy ha egy gyengébb bajnokságba nagyon sok pénzért" – mondja a még mindig klub nélküli válogatott kapus. Szuper Levente 2009-ben magyar, 2010-ben német bajnok lett. Ám hiába védett sokszor remekül, Travis Scott személyében olyan riválist kapott a Hannovernél, aki különböző okok miatt kiszorította a kapuból. Mellőzése ellenére a ljubljanai vb-re nem engedte el DEL-es csapata, pedig ekkor már tudni lehetett, elválnak útjaik. Júniusban lezajlott az első kapusiskolája, több tucat gyermekkel, augusztus végén máris jön a második, és ez sokat elárul a dolgok jelenlegi állásáról.

"Semmi sem dőlt el, az elmúlt hetekben több ajánlatom is volt, de olyanokat nem kaptam, amelyeket szívesen elfogadnék. Ezért arra gondoltam, csináljunk még egy háromnapos kapustábort az utánpótlásnak. Miért ne, hiszen ráérek. A menedzserem dolgozik egyfolytában, de még nem volt olyan lehetőség idén, amire kapásból bólintottam volna. Nem tudom, hogy alakul a sorsom, ahogy beszélek barátaimmal, régi csapattársaimmal, érdekes a piac, nem a legjobb a helyzet most.

A pénzügyi nehézségek miatt például a finn és a svéd csapatoknál sokkal kevesebb a légiós, illetve sok csapat kivár. Mivel túl sok klub ment tönkre a közelmúltban, illetve nagy múltú egyesületek kerültek nehéz helyzetbe, mindenki óvatos. Szinte mindenhol jelentősen csökkentették a fizetésekre fordított összegeket. Meglátjuk, mi lesz. Lehet, hogy holnap, lehet, hogy a jövő héten kapok megfelelő ajánlatot, de az is lehet, hogy csak a következő hónapokban. Addig is próbálom kondícióban tartani magam."

32 komment

Címkék: szuper átigazolások

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szeretném azt hinni, hogy ennek nincs köze a hannoveri kispadozásának. Pedig szerintem van...de micsoda dolog, hogy egy ilyen kiváló kapus mint Szuper, nem talált még klubbot. Remlem ez inkább annak köszönhető, hogy válogat, nem pedig annak, hogy nincs klub egyszerűen, aki szívesen látná hálóőrként.
Hajrá Levi! :) remélem európai csapat csap le rá, és hazaengedik, amikor ezt megköveteli a haza!
Az utóbbi években semmi maradandót nem alkotott, miért kapkodnának utána?????? Az utolsó valamire való történés Sapporóban volt. Majd addig válogat hogy két szék közül a pad alá esik. Na akkor itthon lesz a vébén de csak mint vip vendég......... :-(
Azért a Hannoverben is voltak jó periódusai, arról nem is beszélve, hogy a tavalyelőtti EBEL-szezon sem volt gyalázatos, sőt. Én drukkolok neki, még elég sok jó szezon van benne, csak észreveszi ezt valami okos ember Nyugaton.
F.Kapus:

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan "tollat" ragadtál!
Szerintem sok pénzért gyengébb bajnokságba fog menni.
neki már megvolt élete nagy lehetősége úgy gondolom... alakult ahogy alakult, sajna nem tudott élni vele, ezért meg kell barátkoznia egy max EBEL erősségű csapattal sztem... kicsit Olyan Ő mint Király Gabi. Nagyon jó kapus, akár huzamosabb ideig is tud magas szinten védeni, de becsúsznak nála is hajmeresztő hibák időről időre, és ezek miatt nem számolnak komolyan vele egy élcsapatnál. Ott egyszerűen az ilyen kapu mögötti kiszaladgálásokból való korong eladás mint amit Fehérváron is láthattunk nem egyszer, egyszerűen nem megengedett...:(
Ami engem Levi karrierjében zavar, hogy évről-évre máshol védett (ha tévedek, javítsatok ki), tehát sehol sem voltak annyira elégedettek vele, hogy marasztalják vagy sehol sem érezte olyan jól magát, hogy maradjon.
@Rettenet tábornok: Pont erre gondoltam.A kapustábor jó ötlet volt, a "segédek" viszont nem lettek kellőképpen megbecsülve. Nem csodálkoznék, ha teljesen más lenne az edzői stáb.
Levinek szerintem már nem erős liga kell, kevés pénzért, túl van már a tanulószakaszon, kamatoztatni kéne a tudását inkább. Nem egy tudásánál gyengébb bajnokságban, mint a MOL liga, hanem egy annak megfelelőben.
En arra gondoltam hogy igazabol nem is szeretne Szuper elmenni :) Szerzodjon Fehervarra aztan foglalkozhat az akademian vagy meg tarthat edzotaborokat es lehetne masodik kapus Satosari mellett. Ezaltal Hetenyi Zolikat elengedhetnek jatszani kulfoldon. Mindenki boldog lenne es elegedett es elnenek amig meg nem hallnak a jegpalyakon tul es innen. Itt a vege fuss el vele :)

Egesseget
@ErossAttila: ezt még véeltlenül se!!!
@Scofi: igen!@nagypi: igen.1-5 nél hazamész?
@Rettenet tábornok: jogos a felvetés. ha vki jó kapus akkor nem vált évenként klubbot. és a világ legnagyobb hülyesége volt hazajönni a tengerentúlról.
HOGY lehet radarozni egy postot anelkul h hozzaszolna az emberfia???? megorulok mar h minden postba bele kell pofazzak :)
@stero: ha jól emlékszem, akkor jött haza Levi, amikor sztrájk volt a tengerentúlon. Valljuk be őszintén, nehéz megélni munka nélkül ott is, ha nincsenek tartalékaid.

De péntekig már csak hármat kell aludni :)
Szerintem Leventének magába kellene nézni és kicsit vissza kellene vennie. Valamiért úgy érzem, hogy kicsit el van telve magával. Jó bajnokságba nem fogják hívni, mert oda jobb kapusok kellenek, max. megint tartaléknak, de akkor maradhatna Hannoverben is. Gyengébb bajnokságba pedig nem fognak neki annyi pénzt fizetni, mint amennyit ő elképzel, miért is fizetnének, annyira nem jó kapus. Kíváncsi leszek mi lesz belőle, de kompromisszumok nélkül szerintem semmi.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: kattintasz a "Felveszem a Radarra ezt a bejegyzést" linkre és már készen is van anélkül, hogy hozzászólnál... :)
@MeLa: vagy egyszerűen RSS-en olvasod az összes kommentet.
@Metal_Storm: és minek is jött haza? teljesen felesleges döntés volt, szinte mindenki átjött európába a lockout alatt az AHL viszont zajlott a saját medrében. elősszámú kapusnak játszhatta volna be a magát akkor bármelyik AHl csapatban. vagy nem tudta lenyelni a békát, hogy az AHL-ben kell védenie????

egyébként négy évig állt a lehetőség kapujában. ha ezt vki nem tudja átlépni ennyi idő alatt akkor talán magában is keresni kell a hibát.
Azért én sok olyan meccset láttam, ahol Levi gyakorlatilag egyedül tartotta a lelket a csapatban. Jó néhány olyan éven át volt a válogatott első számú kapusa, amikor még nem úgy volt szokásunk meccset nyerni, hogy valóban partiban vagyunk, hanem 50 végigvédekezett perccel és 2-3 jó kontrával. Azokban azért talán Ő is benne volt, és hálátlanság ezt elfelejteni.
Lehet, hogy rossz döntés volt anno a tengerentúlról hazajönni, az is lehet, hogy ezt már Ő is tudja, de én is hoztam már rossz döntést, úgyhogy valahogy ezt el tudom nézni neki.
@ErossAttila: Remélem ezt csak poénból mondtad! Levente nem a magyar bajnokságnak megfelelő szinten van, de szerintem nem is Ebel szinten. Az, hogy Levente legyen Satosaari cserekapusa, kicsit túlzó és cseppet sem vicces. Két ilyen jó kapus nem lehet egy csapatban. Hetényi megfelel ennek a poszna, de remélem nem sokáig véd már a Volánban, és sikerül külföldre mennie. Kell neki a tapasztalat.

Levente pedig nem olyan idős még, hogy gyenge bajnokságba kellene mennie, kész vicc aki a Mol ligába vagy hasonló szintű bajnokságba kívánja. Az nem Levi szintje. Szerintem neki egy Del, vagy Seria A, vagy ligue Magnus középcsapatában a helye, ahol elsőszámú kapus lehet. Levente még fiatal ahhoz, hogy cserekapus legyen! Neki az elsőszámú kapusposzt ami kell, így a feladat egy középszintű csapatot találni Európában. Ne feledjük, hogy még ő az első számú kapusunk, és jóval tapasztaltabb, mint Hetényi, és erre szükségünk van az A csoporthoz. Hetényi nincs olyan szinten még, hogy ekkora feladatot el tudjon látni első számúként.

Levente kell a válogatottba, de úgy nem megy, hogy a kispadon csücsül, és nem játszik. A pénzről meg csak annyit, hogy van neki annyi pénze, hogy ez már ne csak a pénzről szóljon. és szerintem a karrierje fontosabb, mint a pénz, és ezt ő is állítja, ha nem így cselekszik, akkor hazudik.

Ez olyan, mintha egy Palkovics szintű játékos elmenne a Moszkvába negyedik soros csatárnak...no comment lenne...

Levente túl jó kapus, ahhoz, hogy "elveszítsük"...
sziasztok.
most nem azért,de Hetényi Zoli jobb kapus lehet majd mint Szuper(ha jó helyre kerül).Szuper nem rossz kapus,de egyáltalán nincs szerencséje a klub választásoknál.Ha maradt volna a Volánba akkor biztos klubja lenne és első számú hálóőr.szerintem ez volt a rossz döntés nem az,hogy hazajött a tengerentúlról.
@mordok: "Ez olyan, mintha egy Palkovics szintű játékos elmenne a Moszkvába negyedik soros csatárnak..."

Elmenne a Moszkvába?! Ez olyan, minthogy pl. Budai a Budapestben véd?! Vagy melyik csapat az a Moszkva?! Melyik ligában tolják?!
@mordok: Ha esetleg KHL-es Moszkva negyedik soráról beszélsz, szerintem bárki beférne oda a Volánból. Ne legyünk nagyképűek...
@thor80: Téged is megkérdezlek: melyik az a "KHL-es Moszkva"?! Olyan, mint a "MOL-Ligás Budapest"? Vagy az "EBEL-es Magyarország"?
@И Проскуряков: szerintem is bármelyik khl-es miszkvai csapat lehet. Magyar szemmel kb ugyanazt a szinvonalbeli különbséget jelentik, mintha egy "moszkvai" azt mondaná, hogy egy "MOL-Ligás Budapest"-i csapat. ha ide jönne pl a Szpartak mindegy lenne nekik, h a vasassal vagy a fradival ütköznek. Eredmény tekintetében egy vasasnak is mindegy lenne, hogy egy torpedóval vagy egy cszka, loko stb-vel játszik.
@И Проскуряков: @thor80: Most teljesen mindegy, hogy melyik bajnokság, melyik csapatát említem. Bár szerintem a Dinamo Moszkva tavalyi csapatába, vagy akár az idei Szentpétervárra nem kellene Palkovics. De mindegy mondom nem ezen van a lényeg, a kommentemért nem kutattam fel sem statisztikákat, sem bajnokságokat! Az a személyes véleményem!

Csak érzékeltettni akartam, hogy Palkovics helyzete ilyen lenne mint Szuperé, ha ilyen klubot váltana...de legyen finn első oszály, vagy másodosztály...csak azt akartam írni, hogy szerintem Levinek milyen szintű klub kellene, és vissza kellene vennie.....ennyi
süti beállítások módosítása