HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mehet-e Ljubljanába Szuper Levente?

2010.04.14. 09:57 Hblog

A Hannover Scorpions hétezer néző előtt 1-4-ről fordított kedd este. A 30. percben háromgólos volt a hátrány, ezt az 58.-ra sikerült ledolgozni, a hosszabbítás elején pedig egy emberelőnyt kihasználva 5-4-re nyert a csapat. Így a DEL-elődöntőben összesítésben 3-0-ra verték az autóbalesete miatt az egész szezont kihagyó Buzás Patrik nélkül felálló Ingolstadtot. Az ellenfélre még várni kell, a másik ágon szerdán Wolfsburg–Augsburg csata lesz, az alapszakasz-8. vendégek 2-0-ra vezetnek. Információink szerint a szezon második felében mellőzött magyar válogatott kapus, Szuper Levente sorsa szerdán végérvényesen eldől. Ma tárgyal a klubvezetőkkel arról, hogy elengedik-e a ljubljanai világbajnokságra. Jelzés értékű lehet, hogy kedden hosszú idő után újra nevezték a csapat harmadik számú kapusát, Youri Ziffzert is, aki kölcsönjátékosként bent tartotta a másodosztályban a kisebbik hannoveri csapatot. Németországhoz kapcsolódó hír, hogy Pat Cortina EHC Münchene 3-1-re vezet a négy győzelemig tartó Bundesliga 2-elődöntőben.

35 komment

Címkék: németország válogatott szuper del cortina

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annyira szurkolok, hogy ott legyen a vb-n.
Csak nem tudom mit kell erőltetni,mostanában csak a padot melegíti ! Nagyon sajnálom öt,rosszul igazolt! Három 96%-körüli kapusunk van formába !!
Nem vagyok meggyőződve, hogy annyira jó nekünk, ha Szuper ripszropsz elsőszámú kapusunk lesz Ljubljanában.
Szerintem sem szerencsés ez a helyzet - már ha jön LEVI. Arról nem beszélve, hogy a DEL döntő az DEL döntő, rendkívül felelőtlen lenne a HANNOVER ha elküldi, számomra teljesen érthetetlen lenne.
Hát én megnyugodnék, ha ott lehetne! Mondjuk az első meccsen kapásból be is tenném, had rázódjon kicsit bele. Egyébként rossz, ha keveset véd egy kapus, de a tudása attól még nem veszik el. A rutinja meg egyenesen égetően szükséges a magyar válogatottnak! Gondoljunk csak vissza a hazai 2002-es VB-re! Vagy akár Sapporo-ra! És az A VB-n sem vallott kudarcot szerintem.
Sztem már késő van. Nagyon birom Levit, de maradjanak azok akik lenyomták/ják a felkészülést. (Plusz mióta nem védett éles meccsen)
Csapatról beszélünk, s sztem kell ahhoz is idő, hogy összeérjen a felkészülés alatt a csapat. Ki tudja milyen érzéseket generál a játékosokban, hogy vki kívülről bekerül, s vki emiatt kiesik pedig mehetne. Sztem ő részéről is csak rossz választás lesz. Ha rosszul véd csak egyszer, akkor mindenki azt fogja mondani, hogy naná mi megmondtuk, bezzeg (Hete, Budai vagy Rajna jól védett volna)...
Sztem ebből nagyon nehéz jól kijönni, hacsak nem minden meccset hozna, mondjuk 93-95%kal...
Jöjjön inkább szurkolni s jövőre meg szorítson ki vkit, ha jobb.
@alvering: Annyiban nem értek egyet, h a jelenleg is aktiv kapusunkat beleértve kb. ő tett a legtöbbet mind a magyar hokiért, mind az A csoportért, mind MAGYARORSZÁGÉRT, meg úgy amúgy is. Összeszoknia neki nem nagyon kell senkivel sem, évek óta ismer mindenkit, kivéve 2-3 fiatalt. Annyiban lehet igazad, h kérdéses, h milyen a formája, de ezt csakis ő érzi. Ha nagyon ramatyul van, szerintem van benne annyi, h leül Sator mester elé, és elmondja, h nem érez magában most elég erőt. Szerintem... Azzal dobálózni meg, h ha szarul véd, akkor "ti" megmondtátok... Hát...
Nyugottabb lennék, ha ő védene Budai helyett. Budait nagyon bizonytalannak éreztem.
@sutyi2: Tudom, hogy ismer majdnem mindenkit, de hidd el, kicsit ott lesz a tüske egy-két emberben, hogy ő miért. (Én tévedjek, de sztem egyszeri emberi dolog).
Abban viszont nem értek egyet, hogy vki azért, mert legtöbbet tett a magyar hokiért eddig, azért bérelt helye legyen, akkor ha most forma/mutatott játék alapján van jobb.
Játszon a legjobb csapat. Szerencsére (neked is/nekem is) nem nekem kell dönteni, a véleményem arra alapozom, hogy nagyon keveset játszott.
Én nem vagyok ilyen dobálós típus, de Amiensben szurkolótársunk mondta az egész csarnokban hallhatóan, hogy Szégyeld magad Godó, amikor ment átvenni a meccs legjobbja díjat (asszem az utcsó meccsen) tény, hogy nem volt a legjobb VB-je, de hajtott rendesen... dehát nem nyertünk...
Maradjon Németországba,és legyen német bajnok.
Ez a legjobb megoldás neki is meg a magyar válogatottnak is!
Szerintem Levi puszta jelenléte sokat dobhat a csapaton.De az is igaz,hogy mindenképpen Hetényi lenne nálam az első számú kapus...
@kapusLaci: Kihagyna azt a lehetoseget, hogy esetleg a DEL donto sorsdonto pillanataban beallva elevulhetetlen erdemeket szerez a gyozelemben? Azt szerintem o is belatja, hogy ez a csapat felnott a feladathoz. Ugyanakkor azokkal is egyetretek akik azt mondjak, jogy meg mindig o a legjobb magyar kapus es megfellebezhetetlen helye van a csapatban.
@kapusLaci: Talán ebben a pillanatban ez volna a legjobb megoldás - nagyon kedvelem Levit, igazán jó kapus, de a jelenlegi helyzetben a te "megoldásod" volna a legreálisabb...
@bagyula: Ebbe a szezonba én több meccset játszottam mint Levi!Akkor mit várunk töle?
Bármennyire is profi a meccs,a játék neki is kell!
Szerintem Levi van olyan profi, hogy jövetele esetén a Koreaiak elleni meccsel rá is tudna hangolódni a feladatra.
Mindemelett sajnálnám Hetét, de ez a megoldás szerintem jó lenne.

Azért jó dolog, hogy ilyen gonddal küzdünk! :)
@_Vezo_: Szerintem is! 1 meccs elég neki!
Ha Palkónak beszólt Godó, elképzelem mi lenne Levivel. "Szét szednék" a srácok...
@M.Lac: Ugyanmár... Ha meg igen, csalódnék sokukban!
@sutyi2: a fricska nem maradna ki, ebben szinte 100%-ig biztos vagyok, de ettől még nem kell csalódnod ám senkiben! ;) Vicces fiúk ezek egytől-egyig :)
@M.Lac: A fricska az ok, de egyikük sem gondolná full komolyan! :-) Tudod mit? Ennyi meg kell is! ;-) De plusz stabilitást adna Levi jelenléte!
@M.Lac: Egyébként szerintetek tényleg volt/van Godó és Palkó között valami összezörrenés Palkó pihenője miatt?
Képességei alapján szerintem még mindig Levi a legjobb magyar kapus, bár ha Hete ilyen ütemben fejlődik, talán már nem sokáig. Budai nagyon
"hangulatember", ha olyanja van, mindent megfog, de nagyon rosszul is tud védeni. Levi formájáról meg úgyis képet kapunk, mert ha elengedik, ide a rozsdás bökőt, hogy ő kezd a koreaiak ellen:))
@bush84: Hát a koreaiak ellen túl sok képet nem kapunk a formájáról, legalábbis remélem:)
A szombati meccsen bőven fel tudná venni a ritmust van annyira profi szerintem. De nem hiszem, hogy elfogják elengedni. Ha jól emlékszem volt olyan is, amikor Hannoverben a padról beszállva hozta a meccset a németeknek. Klasszis kapus minden bizonnyal, és a védőknek sem mindegy, h ki áll mögöttük, persze nem mintha Hete nem lenne jó kapus, de egy Szuper Levi az Szuper Levi!
Emberek, álljunk már meg egy szóra! A MAGYAR JÉGKORONG VÁLOGATOTTNAK szüksége van Levire. Direkt hangsúlyoztam ki a válogatottat, az ő stabilitása, magabiztossága kell a csapatnak. Ő és Hetényi szerintem tökéletes kapus duót alkot, őket kell vinni a VB-re. Kapus poszton egyébként szerintem nem ugyanazt jelenti a "mellőzöttség", mint mondjuk egy csatárnál. Kizártnak tartom, hogy ha Levi védene Korea ellen, akkor ne tudna játékba lendülni. Hetényi pedig Satosaari mögött is tökéletes megoldás volt, amikor beszállt a Volán meccsein, rendre jól védett!

Az már persze más kérdés, hogy a saját karrierje szempontjából meg szabad-e ezt lépnie Levinek, de ezt döntsa el ő, és ha tud jönni, akkor örüljünk neki, de nagyon!

Van még egy aspektus, a dologról azért döntsön már Ted Sator, és ha ő szerinte kell Levi, akkor talán bízzunk az értékítéletében, mint ahogy anno Pat döntéseiben is hittünk! Mellesleg általában igaza is volt még eddig mindkét mesternek!
@--Tidzs--: semmi sincsen :) úgyhogy nehogy bárki is továbbadja a "kacsa hírt" mert nem igaz
@stronc 06: Háát, nem hiszem hogy Korea - jójó tudom, nagyok az elvárásaim - 60 perc alatt 15-nél többet lőne nekünk kapura, az meg azért a ritmus felvételéhez elég soványka.

Én is abban bízom, ha elengedik, bármilyen iramú meccsbe be tud szállni Levi, és klasszis teljesítménnyel, ezt bizonyította már párszor.

@hunvikics: Ebben is van valami, de majd kiderül, ha igazak í hírek, akkor már ma.

És egyébként is, én azon az állásponton vagyok, hogy Hete már van olyan szinten, hogy vele is legyen esélyünk a feljutásra. Rajnának még sokat kell fejlődnie, de nem tusom, idehaza válik-e belőle olyan szintű kapus, mint Levi..
@M.Lac: Godó-humor, én nagyot röhögtem! :)
Néha már sajnálom Budait...
Szívem lelkem Levié, de padról nehéz parádézni a div1-ben. Persze nevében az íze.
Ezt mondja az MTI: "Eldőlt, hogy Szuper Levente, a német bajnoki döntős Hannover kapusa nem utazik a szombaton rajtoló divízió I-es jégkorong-világbajnokságra. Erről a 86-szoros válogatott hálóőr tájékoztatta szerdán az MTI-t, miután egyeztetett a német klub vezetőivel. A Hannover kedden este szerezte meg a fináléba kerüléshez szükséges harmadik győzelmet az Ingolstadt ellen. Szuper utoljára a 2004-es vb-n nem lehetett ott a magyar válogatottal, akkor tengerentúli klubkötelezettségei miatt. Ted Sator szövetségi kapitány tudomásul vette a helyzetet, és várhatóan már szerdán este megnevezi azt a két kapust, aki utazik a ljubljanai vb-re. A keretben jelenleg három hálóőr, Hetényi Zoltán, Budai Krisztián és Rajna Miklós van.
jah eldolt biztos:www.nemzetisport.hu/jegkorong/szuper-levente-nem-megy-ljubljanaba-2024796/ tekinsetek meg ha tobbet akartok tudni szerintem par perc es itt is fen t lesz
Kár. Bár beesett volna úgy Levi, mint Volán az OB1 rájátszásába.
A Scooter tud valamit, hogy Hetényit favorizálta.
süti beállítások módosítása