HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mihály Árpád marad a Fehérvárban

2010.06.17. 16:30 Hblog

Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel létrejött megállapodás vitán felül kulcsfontosságú a csapat következő évi terveinek megvalósítása szempontjából, fogalmaznak a honlapon. A nemzetközi előírások értelmében Mihály magyar válogatottságához is szükséges, hogy hazai egyesület színeiben jégkorongozzon. Egy év kihagyás után ismét a Fehérvár hokisa lesz Fodor Szabolcs is, aki a 2009/10-es idényt a Bp. Starsban töltötte.

81 komment

Címkék: fodor fehérvár mihály árpád

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huh, nagy kő esett le a szívemről! Hajrá Árpi! ;)
Huh, nagy kő esett le a szívemről! Hajrá Árpi! ;)
nehéz szülés volt.
Isten hozott újra fehérváron :)

Hetéről nem tud valaki valamit,hogy hogyan állapodtak meg vagy hogy mi van?
Ezzzzazzz, Pire magyon jó helyen van nálunk!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
Sirályság!!!!!! :D
Örülünk Árpi!
Várunk, puszi!
Végre!Azt hittem így fog eltelni az egész nyár!
Öreg vagyok már az ilyen várakozáshoz!
Hajrá Pire! Hajrá Magyarok!
OLÉOLÉOLÉOLÉOLÉÉÉÉ!EZZZZAAAAAAAAZZZ!
Ez minden tekintetben nagyon jó hír. Reméljük vb-n az A csoportban fog először játszani...
Örülök, hogy Árpi marad.

De jó lenne egy jó kis hoki meccs, ebben a nagy melegben...
Még csak annyit jegyeznék meg, hogy a magyar válogatottság érdekében, Pire lemondott egy anyagilag sokkal előnyösebb olasz szerződésről is.
@csatoimi: Ez elég megtisztelő! Mind a Volán, mind a magyarok állampolgárok részéről!
@klorinc: Részéről helyett számára. Nem kéne ennyit dolgoznom.
@csatoimi: reméljük jól döntött és sok sikerben lesz majd része a Magyar Válogatottban. ;) go for "A"
off :
:D most mondták be lehet kiemelt a jégkorong!!! meg a vizilabda :) jó ez még csak javaslat, kidolgozója Bánki Erik
@csatoimi: Én tudom, hogy fontos a pénz, de van , ami még annál is fontosabb és hatalmasabb. Ez nagy döntés volt, és tényleg sok ember nem is tudja mit jelent ez. Büszke vagyok, és meghajlok.
@csatoimi: Ez valóban szép volt tőle! Sok sikert a következő idényben! Sajna én kevesebbszer tudok kimenni. :(
Köszönjük a két erdélyi támogató segítségét!
na ez jó!

Mi van a AV emblémával?
Király hír! Hajrá Árpi! HAJRÁ VOLÁN!
Nagyon klassz, hogy marad a Pire! Jó kis csapat lesz ez. Az edző remélem igazi csapatot kovácsol belőlük. :)
Tényleg, én is emlékszem, mintha nem is olyan régen lett volna ígéret egy új Volános logóra és kabalafigurára!
Itt a nyár, mindenki ráér, Szeptemberre készen is lehetne a dolog, addig bőven meg is lehetne szavaztatni. Remélem lesz valami ebből, mert ez a mostani ördög elég ronda.
Nagyon jó hír! Nagyon fontos a maradás mind a volán mind a válogatott szempontjából...
Na, nem is emlékszem már mikor volt, hogy valaki itt leoltott, hogy írtam a "címeres mezről" stb., hogy én hol élek, hogy ezek csak nagy szavak, stb... Nem emlékszem már ki is volt de neki csak annyit üzenek (ő biztos emlékezni fog rá ha még blog-ol): Mihály Árpi.
@PMilan83: van akinek igenis számít a címeres mez.
Hálistennek Mihály Árpinak is. :)
Ez a legjobb igazolás, csak találják meg a helyét, ahol a leghatékonyabban tud játszani a mi Árpink!!!
@csatoimi: Szerintem neked is van mit köszönnünk. Ebben a döntésben a Te kezed munkája is benne van...Nem?
Respect Árpi és Imi!
@tch: Csatlakozom, köszönjük!
Árpinak respect
azon gondolkozom, hogy szabina szerződtetésének miért nem örül senki sem:P (vagy csak sumákban?)
@tch: :) Fizetésének egy részét egy Magyarországon élő csíki srác fogja adni, de id Ocskay előtt is le az összes kalapokkal, mindig meglep valami pozitív dologgal.
@orion66: Igen, egy másik cikkben volt szó a Volán emblémákról, készült is 2 változat. A mostani kicsit viccesen néz ki, ami készült úgy tudom csak egy "béta" embléma volt, de többeknek tetszett. Ha készül, bármilyen, az szerintem legyen kihangsúlyozva a mezen is (ld. DAB), mert így az ördög elveszik.

Szerkesztőség: Lehetne esetleg egy Volán emblémáról szóló topicot indítani? Köszi!
@Theutus: ha gondolod szívesen összehozlak vele...
remélem minden egyes hazai mérkőzésen jelen leszel és a bejáratnál fogsz neki köszönni, hogy helló szabi-na...
de nem, mert csak egy kis "nethuszárka" vagy
@1VOLÁN: igen, az vagyok, mivel te mondod...
en mint csiki oszinten orulok annak ,hogy "Pire" meg egy szezonra alairt a Volanhoz sok sikert neki es a csapatnak :)
Nem hiszem ,hogy Foci különösen vagy szándékosan "rossz" ember lenne! Minden csapatban van egy-egy olyan játékos,aki a taktika részeként azzal van megbízva,hogy az ellenfelet vagy egyes játékosokat "zrikáljon". De ilyenkor bene van az,hogy többet kap mint ad! Felvállalja,ez bátorság. Egyébként gólerős játékos,tehát az edző feladata,hogy utóbbit hozza ki a játékos tudásából.
@hokiss: egyértelműnek tűnik a feladata...
a salzburg és a bécs ellen ebel-kerettag, hogy ha kell legyen valaki aki odaáll verekedni, aztán amíg esetleg lábadozik, vagy el van tiltva ausztriában, addig farmcsapat 1-2. sor.
@hokiss: Na az volt az igazi bátorság, amikor a vonalbíró mögé bújva menekült Fisera elől. Ezért is kapta a Szabina becenevet.
A magam részéről úgy vélem, hogy ő nem fér be az EBEL csapatba ha megvan a csapat rendesen.
@check: még szerencse, hogy nem te állítod össze
Focinak fehérváron a helye!
Az este nem volt idöm a blogra felmenni,jo hir ez igy hétvégére!
Hajrá Árpi,hajrá Volán,izgalmas meccsek lesznek a következö szezonba is!
Hetényinek a sorsa még nem dölt el,még vár,vár,és megint vár.De minden jo ha a vége jo....
na ezt kaptam a Volantol es Arpitol szulinapomra :):):) nagyon orulok h maradt!!!!

a tamogatonak meg Arpinak a lemondasert hatalmas RESPEKT!
Köszönjük Árpi, köszönjük Imi!
Ha a "népszerű Foci" befér a Volán EBEL-keretébe, akkor ott valami gond van a kerettel. Sem játékban, sem bunyóban nem az a szint. Persze nem én állítom össze a csapatot. Ha összeesküvés elméletet szeretnék gyártani, akkor azt mondanám, hogy kell valaki a farmcsapatba is, aki ha kell, el mer bújni a vonalbíró mögé :)
Tud nekem mondani valaki egy aktuális keretet, hogy kik azok a játékosok, akik eddig már biztosan a Volánban játszanak jövőre?

Mi van pl. a következő játékosokkal: Kovács, Sofron, Nagy, Horváth, Vas M, Palkovics, Ladányi? Ők maradnak mindannyian? Mi van Satosaarival? Mi van végül Hetényivel? Mehet? Jön helyette valaki a Lahtitól?

Előre is köszi az infókat, ha akad valaki aki tud kis fényt hozni a sötétségbe! :-)
@brunya: még jó, hogy nem te állítod össze! :-)
Mi az, hogy ebel-szint?
Akkor 2. v 3. sor sem számít ebel-szintnek ezzel a mércével!

A tavalyi szezonja jól sikerült, nem hiszem, hogy kizárólag a farmba jönne.
Különösen a válogatottság kapcsán innen csókoltatom Nagy Lacit! Ha valaki tudja az e-mail címét elküldhetné neki ezt a posztot különös tekintettel Csató Imi kommentjére!

(Jelzem, ha Nagy László lemond a válogatottságról 1 éve, nem haragudnék rá, megérteném. Ettől én még nem tartanám kevésbé magyarnak, de az időhúzása felháborító!)
@Morgó Muki: Hááát... Van különbség az biztos. Nem tudom, milyen biztosítással játszanak a hokis válogatottak és mennyi a napidíjuk, de ott vannak, az tuti:)
@Pierre: én láttam jópár meccsen Fodort, és Vaszjunyin vagy Benk jobb nála, pedig őket se gyakran követelték a Volán első négy sorába a szurkolók. A tavalyi formájával kevés ő még a 4. sor cseréjének is. Addig tart nálam az EBEL-szint. És a csapatnak se lesz hasznára, ha felpiszkálja az osztrák erős embereket. Lehet, hogy nem csak a farmba megy, de szerintem ott lesz a helye, és néha beöltözhet EBEL meccsre. Lehet, hogy a statisztikája viszonylag szép, de például Tóth Adriánnak mégszebb, és Szilassy is több pontot termelt nála az OB1 középszakaszában. Csak hogy képbe helyezzem...
@AG 2.0: Aha... Tartalmas hsz volt...
@Morgó Muki: Enyi a külömbség egy Székely és egy Magyar között!!!!
@zsiraf Gy T: a helyesírásra gondolsz?
Bocs, de olyan magas volt ez a labda....
@munkagep: Miért? A "között" az olyan szépen sikerült! :)
@munkagep:Nem. Ezt te nemis értheted!!!
@check: Ezek szerint nem vettétek észre,hogy irónia volt az írásomban! Tudok mindenről amit írtatok! De lehet ezt ,pld. a kapus állandó terrorizálását máshol másként értékelik,mint azt is,hogyan lehet a volt nagy ellenfél játékosait magukénak tudni! Különösen "sportszerű" érvényes szerződéssel rendelkező játékosokat megkörnyékezni!
irto jo hir de viszon en ezt tudtam reg h ez nem lesz maskent csak ido kellett mindenkinek. Attol eltekintve sokan vartak volna haza Piret csikba jatszani...csak az nem elorelepes lett volna neki. Igy meg van neki a lehetosege s szerintem senki nem sajnalja ezt tole. Amugy is o epitette ezt maganak buszkek lehetunk ra szeredaiak. Igy tobb csiki ki fog jarni merkozesre. :). Es jo dontes volt Imi h a volanba tamogatod tovabra is es nem a sportklubba. Igy egy volan mezt is kerek a sportklubbos melle Londonba. :)
irto jo hir de viszon en ezt tudtam reg h ez nem lesz maskent csak ido kellett mindenkinek. Attol eltekintve sokan vartak volna haza Piret csikba jatszani...csak az nem elorelepes lett volna neki. Igy meg van neki a lehetosege s szerintem senki nem sajnalja ezt tole. Amugy is o epitette ezt maganak buszkek lehetunk ra szeredaiak. Igy tobb csiki ki fog jarni merkozesre. :). Es jo dontes volt Imi h a volanba tamogatod tovabra is es nem a sportklubba. Igy egy volan mezt is kerek a sportklubbos melle Londonba. :)
bocs nem akartam 2x elkuldeni de nehez telefonrol irni. :) Imi nehogy felreertsd. :) nem nyomatekosan akartam kerni a mezeket. :) udv nektek
amugy ilyen szempontbol nem ertem a volant. Miert nem engedi el kapusat ha csak Hetenek lenne jo. jo magyar valogatott kapust volt es lesz. Most eltekinthetne a klub erdeketol ugy ahogy Pire tette es felretenne az anyagiakat. Ido multaval meghalalja magat a dolog szerintem. Ez a magyar beszed. What goes around it comes around
amugy ilyen szempontbol nem ertem a volant. Miert nem engedi el kapusat ha csak Hetenek lenne jo. jo magyar valogatott kapust volt es lesz. Most eltekinthetne a klub erdeketol ugy ahogy Pire tette es felretenne az anyagiakat. Ido multaval meghalalja magat a dolog szerintem. Ez a magyar beszed. What goes around it comes around
a Volánnál általában csak akkor beszélnek a "magyar hoki" érdekeiről, ha nekik is erősen az szolgálja az érdeküket, ami...
@Theutus: sajnos....pl Pire is oket valasztotta ahelyett hogy ment volna Olaszorszagba de ok sajat jatekosukat nem engedik el...hogy fejlodjon kulfoldon es jatszodjon jol majd a valogatottban..foleg ha jatszodtatni sem engedtek nagyon a mult szezonban.....mondom fura.....
én pl örülök, hogy Foci visszajön
a mai fmh azt írja,hogy 2 erdélyi üzletember állja a fizetésének a 20%-t. meg azt is hogy a Sofiért meg a Kókuszért bejelentkezett a fradi, és anyagilag jobb ajánlatott tettek mint a volán.
@hokiss: Persze szerintem sem lehet rossz ember, bár ha én hokis lennék nem vállalnám a feladatot, viszont ha vállalja valaki akkor azt is vállalni kell, hogy népszerűtlen lesz az ellenfél szurkolói körében, nincs ezzel gond ha nincs túlkapás, hajrá fiúk
@bojl: Hú, ez jól hangzik :)
@bojl: elolvastam az fmh-t/fejér megyei hírlap/ilyen cikket nem találtam.
@erosske: tudtommal mar nem az Imi keze van a dologban. Ujra tamogatjak, de Imi most a HSCre koncentral. Meg aztan, nem Csikba ment volna hanem Olaszorszaba :P Csak a miheztartas vegett ;)
@hokiss: Benne van. Én is gyorsan felhívtam fehérvári rokonomat és felolvastattam vele :D
@peterszky: Úgy látszik interneten nem tudtam megtalálni. Mindenesetre alapos meglepetés,hogy a fradi ilyen erős anyagilag! Örvendetes! Azt szeretném,ha minden magyar klub pénzügyileg stabil legyen! Mert HAJRÁ MAGYAR HOKI!!!
@hokiss: internetes újságban nem feltétlen ugyanaz van,mint a nyomtatottban.sőt.....
@manisenmaki: Nem tudom melyik része az amelyik kevésbé szimpatikus Neked, részemről ez az egész több sebből vérzik!!!
@manisenmaki: Valakinek igen, valakinek nem :)
@Scofi: ismersz, mindegyek.
és még nem is értem
@fradigy: olvastam egy masik cikkben hogy ajanlatott kapott csikszeredatol is.... es hogy Imi ujra tamogatja ot a volanban...ezt ha jol emlekszem Imi mondta/irta :) ugyhogy benne van az a kez :P

Mindenjokat
süti beállítások módosítása