HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szerencsére felszabadultabban játszunk

2010.02.25. 15:00 kerusz

Jó mérkőzést láttunk kedden, bár egyik csapat sem ment úgy, mint az első találkozón, értékelt blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Ma is a speciális játékhelyzetek dönthetnek Bécsben, és az, hogy melyik csapat lesz felszabadultabb.

"Jól kezdtünk, az első harmadban sikerült megvalósítanunk terveinket. A másodikban viszont nem úgy dolgoztunk, ahogy szerettünk volna, és ez meg is látszott az eredményen. Az utolsó szakaszban vissza tudtunk jönni, egyenlítettünk, átvettük az irányítást is. Aztán ahogy az első mérkőzésen, most is szerencsés gól döntött, ezúttal sajnos nem a mi javunkra. Összességében elégedettek voltunk, nagyon sok mindent visszakaptunk a játékosoktól mindabból, amire kértük őket.

A rájátszás ritmusa igénybe veszi a csapatot, szerencsére a mérkőzés jó részében négy sorral tudtunk játszani, miközben a bécsiek szinte végig három sorral mentek. Ez a későbbiekben jelenthet kis előnyt a számunkra. Persze eddig is rengeteg volt a speciális játékhelyzet, ilyenkor nem mindenkit küldünk a jégre. Így egyes játékosok rengeteget dolgoztak, rájuk külön oda kell figyelnünk a felkészülésünk során.

Szerencsére betegünk és sérültünk nincs, komplett csapattal állhatunk ki Bécsben. Az első két mérkőzésre fontosnak ítélt dolgokra ma is oda kell figyelnünk. Az alap a fegyelmezett védekezés, ebből kell indulnunk. Szeretnénk minél gyorsabban átjátszani a pálya középső részét, minél több időt tölteni a támadóharmadban. Kiemelt fontossága van az emberelőnyök és -hátrányok jó megjátszásának. Ezen a téren sokat javultunk a rájátszásra. Azt hiszem, ebben az is közrejátszhatott, hogy játékosaink fokozottabban koncentrálnak a rájátszás alatt, a bécsieken viszont azt érzem, kicsit nyomasztja őket, hogy sokan egyértelmű esélyesként könyvelték el csapatukat. Szerencsére mi felszabadultabban játszunk, ami persze változhat, ahogy haladunk előre. Mindenesetre igyekszünk mindent megtenni, hogy játékosaink továbbra se érezzék a nagy terhet.

A keretben nem tervezünk változást a legutóbbi találkozóhoz képest, Satosaari kezd a kapuban, és a sorok is a kedden látott összeállításban lépnek majd jégre."

A Fehérvár és a Vienna Capitals 1-1-re áll az EBEL-negyeddöntőben, a Salzburg és a Klagenfurt, valamint a Linz és a Villach párharcában ugyanez a helyzet. A Graz 2-0-s előnyre tett szert a Medvescak Zagrebbel szemben, ma hazai jégen nagyon közel kerülhet a továbbjutáshoz az alapszakasz győztese.

363 komment

Címkék: énekes negyeddöntők ebel rájátszás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már megint kezded? Ne provokálj! :-)))
Valakinek egy live stream-et nagggyon megköszönnénk szerintem:)
HAJRÁ VOLÁN!
Győzni kell...
üdv!
Egy kérdésem lenne : a mai Bécs-Fehérvár meccset lehet majd nézni vhol neten?
A választ előre is kösz!
Dehogy lehet! Helyette lesz csudajó csudaszép villámgyors ebel honlap...
@jágör68: Óóóóriási király vagy ha ez működik!!!::))
@jágör68: remélem szupiii lesz, mert én is fotelszurkoló vok sajna:D
Lehet én vagyok a hülye de én nem látom melyik stream en kéne mennie a volán meccsnek...
@CoolPlax: Ott van alul a NASN profil aláírásában
NASN (DEL, EBEL)
a vlc az egy média lejátszó, de nekem se akar működni a link, a firefoxom kiírja h : A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokoll (sop) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve.
és nem tudom h hol lehetne hozzárendelni, nem találtam a beállítások között sem
Le kell tölteni a SopCast nevű szoftvert is, amúgy a myp2p-n a forumban megtaláltok minden segítséget- na persze ánglisül.
itt is le lehet tölteni: www.videolan.org

nyisd meg a vlc-t és ott a fájl alatt a hálozati streamelésnél próbáld a linket beírni, amit azon az oldalon találsz
szóval ha jól értem ez a sopcast úgy működik, h beírom a címet ami a myp2p-n van és ez majd megnyitja ha épp nem offline a chanel? :)
de ehhez akkor minek kell vlc mikor saját ablakba nyitja meg? :)
@jágör68: nézd meg jobban ez a 16.-ai Fehérvár-Klagenfurt stream-je. Szem mairól nincs stream, felesleges letöltögetni
@jágör68: bocs a kérdésért,de ha nekem megvan a sopcast és egy csatorna be is jött....elvileg 7-től müxeni fog?
@dominorbi: pufff puff itt a megoldás, nincs sztrím, nincs meccsnézés.
@dominorbi: Ánglis- tudók előnyben:D
ugyanez a csatorna adta a keddi Salzburg- KAC-ot is a KKY- ról, de persze semmi sem 100%
@dominorbi:
Nézd meg a 3. hozzászólást. Abban írja a következő meccsek dátumát a srác, közte a mait is. Remélem tényleg nyomni fogja.
No such page is found on this site. Maybe the link you requested has been changed, please access the page by clicking menu above!

Ilyenkor mi van????
@Devo209: azt írja hogy 25.én 19:00-tól lesz meccs, de melyik?
@dominorbi: ha ez sky steam akkor biztos a volán meccs lesz mert csak azt adja elvileg
más tv meg nem nagyon ad ebel meccset sztem kint
ja valahol csak lesz egy sky stream...és reméljük NASN től mert a múltkori is jo volt...
@Nagy 'Omar' Ádám: neked mukszik a mozillan ha letoltod a sopcast?
Én már letöltöttem mindkettőt, de a SopCast nem enged belépni,hosszú percekig loggin in, aztán meg kiírja, hogy nem tudok belépni.
Ez miért lehet?
a legegyszerűbb azt a módszert alkalmazi amit már leírt valaki és tökéletesen működött a klagenfurt meccsen le kell szedni a soapcastot és a vlc-t.feltenni majd az nasn által megadott linkre kattintani automatikusan elindulmajd a sopcast...ekkor be kell lépni a vlc be miközben fut a sopcast még sopcasten a pause melletti kis gombra klikkelni utána át a vlc re media-open network stream és ide beirni:127.0.0.1:8902/ és kis várakozás után elindul a stream...ha akadozna akkor rá kell kattintani a stopra vlcben és utána ismét play ezután már mennie kell...remélem segitettem
@hokiszereto: a firefox most azt csinálja h megkérdezi melyik programmal szeretném megnyitni a linket, ha a vlc-t választom ki akkor azt mondja h a bemenet nem nyitható meg, ha a sopcast main application-t akkor megnyitja a programot, próbál csatlakozni és kiírja h jelenleg nincs adás
igen mert ez VLC link nem megy vlc nélkül!!!!
Palkó nem játszik, nem jött rendbe a betegsége: nincs fent az összeállításban. Kóger Dani játszik a helyén az első sorban!

www.erstebankliga.at/05211ce40428d69c7d244db8c9663cef.html?type=12700
@ardea: Marha jó, valóban:) Még mindig feláll a szőr a karomon, ha a szlovákok vagy a fehéroroszok elleni meccsre gondolok...
@ardea: @bush84: Nekemis bejön, szinte csak mi vagyunk benne, Scootert meg egyébként is bírom :-)
bassza meg nagy szarban vagyunk de ondjuk még így is hosszabb a padunk reméljük valaki fel tud nőni...godó jo teljesítménye szerintem nagyon kéne...
Énekes Lajos értesített bennünket arról, hogy Palkovics újra belázasodott, így ma nem játszik.
@ardea: Úristen de szar ez a dal. Az viszont király, hogy szinte csak magyarokat látni a hokis felvételeken. Mondjuk meglepő is, főként, hogy német rendezésről van szó, németek meg alig szerepelnek
nem tudom milyen protokoll rol bezsélsz van egy pár...:D a lépések közt hol tartasz?
@freddyD: off.freddy űber volt a "Chronicles of a Vampire Hunter" es videód így tovább!!!:Dja és hajrá Volán!!!
@Szoljanka: a kolineten van tűzfalad és azt kéne feloldanod... csak mivel ahhoz ugye nincs hozzáférésed ,ezért sajnos nem fogod tudni nézni...
per pillanat még én sem tudom nézni...
@Thomas_AV: 19:00 előtt ne is próbálkozzatok szerintem mert addig offline lesz a stream...
@kerusz: Pire, Godó, Oszi 'bá, és üres kapura Satosaari lesznek ma a gólszerzőink :)
ez megy a 0.86-os vlc-vel is?
@Thomas_AV:
A sopcasat-ot miért nem engedi kibontani??
Edájigg nem volt ilyen gondom ,hogy egy programot nem tudok kibontani,futtatni!
Hajrá FIÚK! Mindent bele!

Fegyelmezetten, összpontosítva, szívvel, lélekkel!!
@CoolPlax: köszike
Mondjuk nem vagyok én se profi, azért jó lenne egy szájbarágós leírás a stream indításáról. Onnan, hogy már a VLC és a SopCast is fent van. Ott pl. login van, ott mit kell csinálni? egyszerűen csak anonymous-ként login?
@Fedayn: Pontosan de ahogy mondtam www.myp2pforum.eu/showthread.php?t=51690&page=2 ezen az oldalon az nhl,del ebel es "linkre" kell kattintani és az magátol beinditja a sopcastat és a stream et is
és innentől indul a leirásom...thát kis pause melletti ikon megnyitod a vlc-t és 127.0.0.1:8902/ ezután már csak várnod kell
@bakker81: szerintem zárd be a böngésződ, és utána menni fog. :)
Nálatok is offline még?
nekem sehogy sem megy:( valami jobb tipp?
@Raon:
Köszi! Megpróbálom!
Igen még sajnos offline kezdek félni....
@CoolPlax: magyarul akkor ez a File/Hálózat
Ott a rádiógombot az UDP/RDP Multicast-ra, az IP cím amit írtál, a port meg a 8902? és várakozás...
És akkor mi az, amit a SopCast elindít akkor, amikor rákattintok a myp2p linkre?
Megkockáztatom TV-ben sehol nem közvetítik, így van? Tehát marad a stream?
magát a streamet inditja el de a képet csak egy külső lejátszó tudja megjeleniteni a vlc és szerintem rosszra mentél mert elvileg nem kéne portot kérnie nyomj egy ctrl+N t és akkor elvileg bejön a network cucc és ott ird majd be az ipt de egyenlőre még nem megy sajnos(akinek nem megy meg lehet probálni a sopcst beállitásai közt az external medi playernél beállitani a vlc-t)
Azt hiszem, nem kell ezt elsietnünk, várjunk az első jelre, amíg valakinek működik...
meg nekem is offline
a sopcast nem ad képet az majd csak egy feete ablak lesz a vlc nél pedig a ctrl+n el lehet a network settinget behozni és ott nem kér majd portot...még azt meg lehet probálni akinek nem megy de még senkinél nem megy egyenlőre hogy a sopcast beállitásainál external playernek beállitani a vlct...
bocsi2x küldtem el csak vlamiért nem jelezte nekem...sorry
@CoolPlax: hát ha a rádiógombot az első két opció valamelyikébe teszem, akkor ott van port amit be kell írni...
itt valami nem kóser 2 perc és kezdik a meccset kérlek ne bassz ki velünk NASN!!!
@Raon:
Király vagy!!! Sikerült!:)) Köszi!
@CoolPlax: semmi gond, köszi a segítséget. Szerintem amúgy minden érthető, amit írtál, csak egyelőre adás nincs.
@bakker81: nincsmit. Illetve egy gólt ma este neked kellene kiimádkoznod hálából. Én kettőt bevállalok, de plusz egy gól sosem árt ugye.:))
nemtudom neked melyik verzio van megy de nálam annyi van h network protocoll és oda egy cimet kell beirni egy előtagot (http,mms...)és a port ha beirod 127.0.0.1:8902/ akkor az automatice 1234!
Palkó nem játszik???
:(
komolyan eddig soha nem volt baj az előre jelzett adásokkal pont most...ez olyan idegesítő...
HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!
Nekem sem megy a stream...
Mondjuk még a meccs sem kezdődött el... fene tudja. Amennyit reménykednünk kell ma este, ennyivel több még belefér. Hátha a stream is összejön. :)
és persze csak ennél a meccsnél szar az internetes közvetités...ze egy vicc
Egy gól kiimádkozását én is vállalom! ;)
Hajrá Volán!!!
Nektek mit ír ki a stream-en?
@Raon: Igaz..
Nálam már minden létező ablak nyitva de meccs még sehol..
Hajráááá Volááán!!
szerintem jól csinálom, mindegy, hogy a http sorba írom, vagy ahol az 1234 port van - értelem szerűen azt felül kell írni a te általad írt portszámmal - de nem megy még :-( nem igaz!!!!
Azért nem megy mert a sopcatsnel offline, akkor kellene menjen elvileg ha a kicsi fekete ablak beugrana
@CoolPlax:
A bemenet nem nyitható meg:
A VLC nem képes megnyitni a(z) „http://127.0.0.1:8902/” MRL-t.
Ezt az üzenetet kapom folyamatosan.
Melyik ikonra gondolsz a pause mellett?
Elkezdődött... na nem a stream.
HAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ VOLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN!

Győőőőőőzni keeeeeellll, győőőőzni kellll... !!!
EHC Liwest BW Linz - EC VSV] Tor für den VSV! 0:1,
HAjráááááááááááááááááá!
a bal oldali de még nem indult el a stream és ugy tűnik nem is fog...mert valami ami fasz nem kapcsolta be a gépét...
Na kezdünk! Mindent bele fiúk, Árpi go Árpi
OFF:
az A csoportos vb dala és videó klippje:
www.youtube.com/watch?v=VlpNp2HBNUE&feature=channel

magyar hokisok a képek legalább felén, hete és a magyar tábor messze legtöbbször...
Ez gyors volt, máris 2 perc
érdekes. nekem a vlc semmilyen hibaüzenet nem ír. a SopCast írja, hogy a stream offline...:-(
Kezdődik... Tommi 2perc...:(
vezet a KAC is... :-)
Szerintem köthetünk is fogadásokat, hány hátrányt kapunk... hogy ne kelljen olyan magas számokat írni, mondjuk csak az első harmadban...
Kivédekeztünk...összesen egyszer lőtt a bécs
aztírja a forumon, h sopcasten most nem adja, csak streamtorrenten!

ez a szoftver:

myp2p.eu/softwareitem.php?softwareid=25&part=software

ezmeg a meccs:

st://Az4CgpwEdTYDNgaCoAHIgBbhhJh/obJ1goXSTLMxHMypihcETkFTTophAIpBB2RlZmF1bHSKogZTcG9ydHM=

ha minden igaz... még nempróbáltam énse
Palkó nélkül nehéz lesz, de majd Árpi most aktivizálja magát.
@YNWA: Én már néztem a stream torrentes linket amit írtál ott se akaródzik menni.
itt sem adja átbaszás az egész....
Faszom, hogy 5 appot kell telepiteni ahoz hogy menjen.... - meg nem megy. :)
Pont az a köcsög Rotter...
nem megy nem tudom hol olvastad YNWA de nem megy offline ez is...marad a jo öreg szöveges közvetítés...
> Die Ungarn noch kaum in der Hälfte der Wiener.

Hát ez nem hangzik túl jól (még nem mentünk át a támadóharmadba).
@CoolPlax: myp2p forumon írta nasn

de akkor nemértem.. fenébe
Na, előnyben vagyunk...
komolyan 1szer kéne és akkor sem...
> Tolle Vorarbeit von Koger über links, Mihaly kann den Puck aus kurzer Distanz nicht im Tor unterbringen.

Kár érte... (röviden: kihagytuk)
most gyorsabb az Ebel.at mint a liveticker
vsv 2:0ra megy
Kovács Csaba 2perc bünti...
Sütit kiszórták...
komolyan mondom ez nem igaz! mondjuk azt sem tudom elhinni, hogy ha adja a Skysport, akkor miért nincs onnan stream?? A múltkori Volán-Salzburg meccsen volt onnan, simán néztem itthonról, mindenféle SopCast nélkül...
kettős hátrányban vagyunk.
1 perc kettős előnyben vannak...
5 a 3-ba már megint...
nem gyorsabb az ebel.at egy lassú szar és ha egyáltalán nem lesz stream akkor irni fogok ennek a kibaszott NASN nek h legközelebb akkor ne igérgessen...
Kivédekeztük a kettőst is... megint...
Hogy én hogy úúúúúútálom ezt a Rotter!
Nem csak a gól miatt. Alattomos kis féreg.
@ardea: szerintem nem vagy vele egyedül! :D
@ardea: max. az anyja szereti... vagy még ő se...
Üdv!

A szöveges közvetítésnek mi a linkje? régebben már néztem párszor, de elfelejtettem sajna...
félreértések elkerülése végett, nem erre gondolok (liveticker.laola1.at/eishockey/oeehv_livescores/livescores/12700.html), hanem arra ahol bal oldalt pár mondatban az eseményekről is írnak.

Köszi!
Pal@Ed_14: Milyen betegsége volt Palkovicsnak?
10:2 a kapuralövés a bécsieknek eddig, azt írják.
Lövések:10-2.Hát ez nem túl bíztató.
Keddi meccsen, 2. harmad végén volt egy kis tömörülés! Satosaari hanyatt vágta magát a bíró előtt,utána meg 1 osztrák játékos ugrott 1 hasast!
Kint voltam a meccsen,de nem láttam tisztán! Valaki fel tudna világosítani,hogy mi is volt pontosan?
@EA: a livetickeren baloldalt, alulról a harmadik menüvel jön elő.
Alannek nem elég a negyed óra szünet továbbmarad..
egy kicsit off: www.youtube.com/profile?user=kontor&annotation_id=annotation_629687&feature=iv#p/c/96EB79FCFBD9589A/0/VlpNp2HBNUE
remélem megbocsájtjátok, de ezt meg kellett osztanom... hajrá magyarok!!!
Lehet én vagyok a hülye de febr 19.e i az a poszt ahol azt irja NASN ,hogy csak treamtorrenten megy majd a közvetítés...most szerintem épp alszik vagy fasztudja le sem szraj h több száza néznék...
@emu11: már a sokadik vagy, kicsit unalmas már
A liveticker szerint csak 7-6 a kapuralövés...
@bojl: most az egyik újamat mutatom neked...
Az előző meccsen is így álltun, az első harmad végén. Azzal a forgatókönyvvelmost is kiegyeznék! :-)
Várható volt...Palkó nélkül...
@emu11: igaza van jelenleg én is szarok rá mellesleg utálom Scootert...bocs
@emu11: nem szép dolog a mutogatás..:) inkább szopogasd:D
Szerintem ez így még teljesen rendben van, elvégre nem mi vagyunk a fő esélyesek. Sokat számít majd, ki üti a következő két gólt, és milyen felosztásban.
Azért nem csak Palkó a csapat! ;) Bízzunk a többiekben is! Elszántak, ők is ugyanúgy akarnak és játszanak.
Hajrá csapat! Egységben az erő!
Sofi! Mutasd meg, mit tudsz!
Na, a medve lőtt egy gólt!
Tudod mi fog számítani a vasárnapi meccs az dönt szerintem ha ott játszik Palkó és nyerni tudunk akkor még simán partiban vagyunk de ha nem...nem is folyatatom...
Na, gyerünk fiúk! Rápihentetek, kivédekezni azt a hátrányt, aztán támadáááááás!
@ardea: háborúúúúú. :))
@ardea: Ennek a sok kiállításnak az lesz a vége,hogy nekünk lesz rövidebb a padunk.
Mert gondolom ma sem négysorozunk.
@ardea: a medve nem játék... 0-2!
@CoolPlax: ne is folytasd mert elég szánalmas hogy ennyire leirod a Palkot egy láz miatt
@CoolPlax: Ahogy az előttem lévő is írta nem csak Palkoból áll az egész csapat ott van Mihály,Ladányi,Sofi és sorolhatnám...
@bojl: nem írta le, próbáld meg nem félreérteni, amit írt. Nem kell ide a feszültség, épp elég ebből, ami a meccsel kapcsolatban van.
És ezt légyszíves ne vedd kioktatásnak, csak nem szeretnék itt efféle vitát látni. :)
Vajon miért nem kezdődik a 2. harmad???
Linz is gyorsan talpra állt
@advocatusdiaboli: kb 10perccel késöbb kezdődött az elsőis mint a többi meccsen,legalábbis a tudósítás
Nem írom le Palkót biztos vagyok benne ,hogy nem véletlenül nem játszik és ha vasárnap lábra tud állni akkor ott lesz a pályán és én is tudom h mások is jégen vannak de egyenlőre lehet ,hogy én vagyok a hülye de általában tehát nem mindig!általában Palkovics fontosa,nagyonfontos pillanatokban tudott klasszis teljesítményt nyujtani...
@Raon: folyamatosan arról ír hogy mi lesz Ratyi nélkül
nagyon rossz érzésem van ezzel a meccsel kapcsolatban...
Áffene most már hármat kéne vágni nekik, fel van adva a lecke...gyerünk fiúk!
És pofátlanul megy tovább a kiállitgatás...
megint 2 perc...no comment!
Már a stream is egy jo kezdet volt...
Régen volt kiállítás:S Varjú vezeti a meccset? :S
@^ShAdow: Aztán ladányi meg minek? Max ugrik még egy toluppot azt annyi...
Küzdelem meg 0!!
Jo volna latni ezeket a kiallitasokat mire adjak.
sztem ezt még lenyomják ma bécsben min 2szer... de ne legyen igazam :) aki volt már kint tudja miről beszélek.

www.youtube.com/watch?v=gsvvTX0bwPo
linz 9perc alatt fordított 0-2ről
Jé kaptunk előnyt.
Végre előny, be kellene sztm ütni :)
@Sequence1: Wir freuen die ganze nacht... ganze nacht...

HAJRÁÁÁ AV19!!!
BLL
@freddyD: ezt látom én is, de a konkrét helyzetekre lennék kiváncsi, hogy tényleg ilyen szabálytalanok-e?
van akinek működik vmelyik stream?
De szép is lenne..:D
@Sequence1: az egyetlen dolog volt ami tetszett a "szurkolásukban"...
köszi hogy megtaláltad,kíváncsi voltam mi ez..
De inkább ne hallgassuk meg ma többször!:))
@Pinokkio11: nincs

@Szoljanka: hajrá ultratestvér! :)
Hát ennek annyi, nem használtuk ki.
Ennyit az előnyről.Hozzuk szokásos formánkat.
Uhh. A Linz de durván nyomja!
@Raon: A drukkerfoto.hu kellett ahhoz, hogy végre megtudjam hol álltok Fehérváron...:)
Kíváncsian várjuk az Ördögi Kör első látványos megjelenését itthon, vagy akár az albertschulztban! :D
@Borsy: Valami vírus, a Fejér Megyeiben volt...

Kettőt múlt pénteken is ütöttek!!!

Hajrá Volán!
Rat-tert is kiküldték...
Rotter valósággal vadászik Tommira... ez addig jó, amíg kiállítást ér... kis buzigyerek
Végre pihen a Rotter!:D
Kiszorták azt a köcsög Rottert.
Megint Tommival szórakozott...
könyörgöm egyet üssünk ebből...
Tommi 2. kétperce...
@Nomad69: Vagy inkább Tommi vele...
Vazze,kiállították a Tommit.
Ha már a liveticker is ezt írja...

"Satosaari lässt den Stockstehen. M. Rodman fährt einfach dagegen und fällt. Harte Strafe."

köcsög bírók...
Francba. Ez elment...
szevasztok! ebeláté Nálatok is késik? (most értem haza, 3:0 basszus...)
ez nem hiányzott, eldőlni látszik :(
Na jó, úgy látszik készen vagyunk, mint a házi feladat... de még lehet reménykedni!
Hajrá Voláán!
hazai palyan muszaly nyerjen a Volan
@Bebe86: Rodman feléje megy és egyszerűen elesik. Súlyos büntetés.

Satosaari lässt den Stockstehen.= ezt nem értem...
@Chicken: Ja késik. A mi 3 gólunkat cseszik mutatni... :(
@Nomad69: valami olyasmit, hogy Tommi csak simán a jégen tartotta a botot, Rodman meg nekikorcsolyázott és elesett. Erős döntés.
Ez a kis köcsög Rotter gyerek már akkor sem bírt magával amikor az Ocskay emléktorna volt! Én már akkor azt mondtam hogy meg kellene burítani!
@advocatusdiaboli: belerongyolt a kintfelejtett botjába...
vmi olyat h satosaari elhagyta a helyét, m. rodman meg csak simán elesett, és hogy kemény ítélet.
nagyobb hátrányból is fel tudtak állni a Fiúk!
bár az elmúlt 2 meccs sokat kivett a csapatból, de egész biztos h ő se adják fel!
Hajrá Volán!
@advocatusdiaboli: akkor ez "tényleg" két perc:S:S IDIÓTÁK!!
@OTeR: az eredmény láttán,jó kedvemben én akár be is vállalom a kis köcsögöt
Na gyerünk srácok, szívjátok föl magatokat, aztán üssük be azt a kettőt, amit Bécs ellen szoktunk! Legalább lássanak az öcskösék Volán-gólt odakint!!!
Hajrá!
@bobitomi: én is bevállalnám, csak nem nekünk kéne! Lenne egy-két tippem a csapatból is erre!
Linz aláz. Zsinórban a negyedik gólja.
mire a Fiúk az öltözőbe érnek Rudi bácsi kikészíti mindenkinek az instant vért,megisszák és aztán megnézhetik magukat a kis köcsögök a 3.harmadban.....remélem....
Vasárnapra mág az Árkovics is jobb lenne ...mint ezek a bírók
@OTeR: bárkit szívesen látnék kezei közt a hörgő rat-terrel ahogy az utolsókat rúgja....de szép finálé lenne....
Azt írja az oldal, hogy a Volán ma nagyon rossz formában van. Úgyhogy szerintem a mai meccsnek annyi. Ha már bukta, ne hajszolják túl magukat, jól jön ez még a következő meccsre
ha már esetleg nagyon eldőlni látszik a 2 csapat párharca a bécs javára, akkor ki lehet provokálni egy kis bunyót amivel akár eltiltás is járna nekik..
@freddyD: akkor is ezt írnák ha mi vezetnénk,cseppet sem elfogultak
Valahogy le kéne venni az első sorukat a pályáról..a játék képe és az eredmény is más lenne.
@bobitomi: Szerintem vasárnap meg lesz ruházva, de szép is lesz látni! Egy ujjal hozzáér Tommihoz (vagy csak simán ránéz, esetleg felé korcsolyázik) aztán Balu betakarja, mint Moszkvát a hó!
@Horiko: vagy csak elég lenne a fejüket levenni,sztem jobban is néznének ki... :-))
Ó, most látom, ez sajnos sima:(
@facsipesz: egy sima egy fordított...vasárnap lesz a fordított! ;)
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLL!
KEZDŐDIK!!!HAT A VÉR!!!!!
Na fiúk! HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
Nagyon szakszerű az nso közvetítése, szerintük Tommit már 2x leparancsolta a jégről a spori...
szánalmas napi-fradi-magazin...
@bobitomi: Ezzz Azzzzz!!!
Táááámadás!!Háború!!...meg ilyenek...:)))
A labancok elhitték,hogy vége a meccsnek,Marci ezt nem így gondolta
Ennyi!!!! Nem csak palkovics létezik...
Vas Marci mindig küzd - hajt
Ezaz gyerekek!!:D:D:D:D Már csak 3 kell!!!
Sofi kapuvasat ütött.
Vasakarat!
Támadáááááááááás!
Ne hagyd élni!
Űzzed-hajszold!
:)
Hatott a vér!Agresszívek vagyunk.
"Die Ungarn jetzt sehr aggressiv."

HARR, HARRR! :D
Istenem...Csicsó....most segítsetek ha ezt az állást meg tudnánk fordítani........az a labancoknak halálos ítélet volna........na így nehéz lesz:-(
"Die Ungarn jetzt sehr aggressiv."

Ez jó... HAJRÁ VOLÁN!!!
@Nomad69: fene.
Gyerünk Sofi! A következő bemegy!
Puha vagy Sofi! ;)
hopp egy kiálíltás gyorsan...
@ardea: üsd vágd nem anyád...
Linzben gólzápor van...
Linz már 5:2.De durva.
(linz hárommal megy... bár ezt most kb. leszarom :)
Hajrá Volán!
Védekezz!!!
Aztán kontra, valaki gyors lóduljon ki, és be kell vágni!
nekik megy az emberelony nem mint a Volannak :(
Kapjákbe a zebrák!
Neee...
De legalább a becsületgól megvan.
az ebel.at meghalt, mas szoveges komment?
Rodman tesók kicsit összejátszottak.
Vas tesók is megtehetnék!
hát azt hiszem itt már nem nagyon segíthet senki,csak többet ne kapjunk mert az nagyon rányomhatja a bélyegét a következő meccsekre
mi az a Kneeing?
hamar megfogtak bennünket a bírók.
hát, nézzük a pozitívumokat... megvan a 300 komment :)
A 13 bécsi légiós közöl lehet, hogy ezt is kihasználja majd az egyik.
Vasárnap mindenképpen nyernünk kell...
Mihály is kiállítva
@Nomad69: értem,köszi,de legalább kivédekeztük
ez nagy ruha lesz.5:1
5-1
Sajnos ez előre el lett döntve,de személy szerint nagyobb "álcázásra" számitottam :S
Szegény Lali erre nem tom mit mond majd.....
Azért ennyire nem kéne felszabadultan játszani.
Jéééé Zolika a kapuban!
hetenyi johetett volna hamarabb is.. bar proba avagy "pihenjen Tommi"
5-1... Asszem most már nem kellene megszakadni, gyűjteni kellene az erőt a fehérvári meccsre.
KAC is megfogja a DEAD BULL-t
Pont az a ............. Bootland :S
Vasárnap nagyon nehéz dolguk lesz a Fiúknak,már amelyik majd még bír játszani.....hát szomorú eredmény....
KÖZLEMÉNY:Aki elvitte Pire góllövő ütőjét az nagyon gyorsan vigye vissza!!!!
a végét azért szokás szerint emberhátrányban játszuk le. Martz
Ma nem hozztuk a playoff szintet. Remélem a következő mecsre összeszedik magukat, mert ez így karcsú lesz. A köv. itthoni meccsen már jó lenne újra előrukkolni valami komolyabb produkcióval.
@bazsaa: még forgatják is a kést bennünk
még egy két perc a végén is
Martz mi a tökömnek lett szerződtetve?
Egy 6 pontos olasz szezon után... A többieknek meg nyilvánvalóan sok ez a válogatott meccsekkel együtt 60- 70 meccses sorozat
kivancsi vagyok a macikra meg:))
vége, 5-1. Nem kell szomorkodni, annyit ér ez is, mint egy 1-0-ra elveszített meccs. Menni kell előre, kijavítani a hibákat és nyerni Fehérváron.
Reméljük,ezt gyorsan elfelejtik,és vasárnap lezúzzuk őket!Hajrá Volán!
@Nomad69: sajnos ez egy kesztyu:(
@jágör68: én még hiányolok mást is a pályáról....azaz a játékukat,és gólokat mert van egy két nagyra tartott játékos aki az elmúlt jó néhány meccsen meg sem közelítette az átlagot,pedig ők is gólt lőni jöttek a Volánba,szándékosan nem írok neveket.
Büntetési arány 3:10
Hajrá srácok, itthon meglesz a fordított!
(B..zi Rotter meg bekaphatja.)
na,viszlát vasárnap a pályán.
most jól jön az extra 1 nap. Ezek a fiúk nem robotok, most jött ki a fáradtság sztem. Vasárnap egyenlítünk.
@bazsaa: nyilván olyan eszeveszettül szabálytalanok vagyunk. :(
OUELLETTE triplázhatna!
@jágör68: ott a pont nálad.
@ardea: Zig-Zag ...
Sebaj! Ebben az idényben kitettek magukért a fiúk! Hazai pályán "szinte" kényeztettek minket az eredményekkel! Az idei célkitűzést teljesítették! 2010\2011es idényben legyen az elődöntő :)

2011\2012-ben pedig... :)

Hajrá Volán...
Lehet , hogy mi is jobban jártunk volna a Graz ellen...
@ardea: Lassan vége a 4. harmadnak :)
Ez a Rotter egyébként tehetséges játékosnak tűnik, jövőre le kéne igazolni:))
@facsipesz: Eleinte én is úgy gondoltam, hogy ha nálunk játszana, még drukkolnék is neki, de bebizonyította, hogy igazi alattomos féreg, nélkülöz minden sportszerűséget, és már úgy gondolom, nem kell ilyen köcsög Fehérvárra.
@FrankK: hol lehet nezni mert nekem qrva lassu az ebel
@FrankK: A maci reggelig elmálnázik Grazban úgy látom.
Na, megvan, mehet aludni a medve. :)
Hehe,nyert a Zagreb :D
süti beállítások módosítása