HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Megoldani a lehetetlennek tűnő feladatot

2010.02.21. 10:40 F. Kapus

Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk arra, mi történt pénteken Zágrábban. De aztán előretekintettünk: "Bécsben három év alatt még nem nyertünk meccset, de sok olyan történt velünk a szezonban, ami korábban még nem." Az első negyeddöntő vasárnap hat órakor kezdődik.

Énekes Lajostól elsőként arról érdeklődtünk, miért gondolta a mezőny többsége, hogy ellazsálja az utolsó fordulót. "Ez tavaly is így volt, csak akkor nem voltunk érintettek. Sok csapat taktikázott. Nagy a tét, mindenki a lehető legtöbbet szeretné kihozni a bajnokság végéből. Ebbe a történetbe hellyel-közzel olyan dolgok is beletartoznak, ami senkinek sem esik jól. Ezt az eredményekből is mindenki láthatta. Nem sokan játszottak győzelemre."

A szakember saját csapata felelősségének a kérdését sem kerülte meg. "Távolról sem a legjobban reagáltuk le az utolsó fordulót. Senki nem akart kockáztatni, elfáradni, megsérülni, ez látszott az összeállításon is. Több játékosuk kapott nagyobb szerepet, mint a korábbiakban, mert bár nem volt kemény a meccs, a kulcsemberek testi épségének megóvása mindenek felett állt. A legkisebb esélyt sem akartuk megadni a véletlennek. El kell felejtenünk a zágrábi meccset, és a továbbiakban legalább úgy, de inkább még jobban kell dolgoznunk, mint korábban tettük."

A következő négy-hét mérkőzés feladata egyértelmű. "Vasárnapra a keddi játékunkból kell még feljebb pörögnünk, ha partnerek akarunk lenni. Bécsben három év alatt még nem nyertünk, de már sok olyan történt velünk a szezonban, ami korábban nem. A vasárnapi sorok megegyeznek a keddiekkel, kiegészülve az akkor beteg két légiós védőnkkel. Úgy néz ki, teljes csapattal utazunk Bécsbe. A kapuban valószínűleg Satosaari állhat."

Az erőviszonyok alapján az egyik legjobb csapat lesz az ellenfelünk a négy közé jutásért. "A Salzburg és a Vienna Capitals nagyjából egyenlő játékerőt képvisel, szerintünk ez a két legerősebb együttes az EBEL-ben. Az utolsó kinti mérkőzésünkön történtek miatt talán kellemesebbnek sem nevezhetjük a bécsiek elleni párharcot. Most mindenkinek az jár a fejében, hogy az elvileg lehetetlennek tűnő feladatot is meg akarja oldani. Áttekintettük idei hat mérkőzésünket, elemeztünk. Öt az öt elleni játékban szinte egyformák vagyunk, 16-15 a gólok aránya. Igaz, az alapjátékkal kapcsolatban idén nem voltak gondjaink. A jelentős különbség az emberelőnyök kihasználásában és a hátrányok kivédekezésében van. Az is igaz ugyanakkor, hogy az egymás elleni meccseken nem volt olyan nagy a differencia ebben a tekintetben sem, azt mondhatjuk, mérkőzésekre levetítve egy-egy góllal voltak jobbak ezekben a mutatókban. Ez nem olyan lemaradás, amit ne lehetne átlépni alázatos, fegyelmezett, taktikus játékkal.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, ők is elemezték a játékunkat, javítani szeretnék korábbi hibáikat, készülnek ellenünk. Jó hír, hogy idén végre legyőztük őket, legutóbbi két hazai meccsünket megnyertük, nem lehetnek felhőtlen élményeik. Mivel a második legeredményesebbek voltunk idehaza a ligában, a bécsi mérkőzéseken szászázalékosan koncentrálnak majd, ott nem hibázhatnak. Aki több mindent tud alárendelni a célnak, annak van több sansza. Az egyéni képességek egy-egy mérkőzést eldönthetnek, de a sorozat végső kimenetele a csapatok játékán és hozzáállásán múlik."

Információink szerint a bécsi csapat 275 belépőt bocsátott a magyar bajnokcsapat rendelkezésére, tíz eurós egységáron. A hírek szerint a túloldalon kérdéses Cassivi kapus játéka, aki kisebb sérülést szenvedett edzésen, és Marcel Rodman sem áll rendelkezésre. A légiós kapus hiánya jelentősebb probléma lenne, hiszen majd minden mérkőzésen ő védett eddig.  A rájátszás mindvégig négybírós rendszerben zajlik, döntetlen esetén húszperces hosszabbítás következik négy a négy ellen mindaddig, míg nem születik meg a döntés.

883 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aki esetleg nem látta a másik posztban:
egy kis videócsokor a bécsiekről:

thomaskavezoja.blog.hu/2010/02/20/rajatszasra_hangolva
Csodák nincsenek, Volán van! Gyerünk Fiúk!!!
Mindent bele fiúk! Hajrá Volán!
beleolvastam a Caps fórumába, hiányos a német tudásom, de a szurkolók véleménye nagyjából egyezik az edzőjükével :
A volán kellemetlen ellenfél, a szabályokat betartva, vagy azok határán éppen túl erőszakos játékot játszanak, egy nagyon jó védelemmel. Fehérváron igen nehéz lesz megverni őket,de a továbbjutás nem lehet kérdés.
A poszt a továbbiakban főként Rodman és Cassivi játéka, és mielőbbi felépülése körül forgott.
Volt egy kárörvendő is : Page addig taktikázott míg a szerintük legnehezebb ellenfelet a Kac-ot kapták ki, legyenek vele boldogok.
Fegyelmezetten, összpontosítva, szívvel, lélekkel!

Hajráááááááá Voláááááááán!
@hüjeliba: nahat nahat Page becsben sem nepszeru vagy mi a csoda :D
Hajra Volan
tud valaki élő közvetítést valahol?
@endreandras: abban en is remenykedek! :)
Remélem a bécsiek cserekapusát negatívan fogja érinteni a rá nehezedő nyomás... aminek a mértékegysége nem bar, vagy atm, hanem AV19...
Ezt megint nem ertem!!Szegeny Hete ziccerek sokasagat fogta meg penteken, magasan a mezony legjobbja volt-meg ha simlis is volt a leosztas- erre megint kapust cserel ez a....Csinaljuk meg a lehetetlent!!!Hajra Volan!!
@F.Márk: egyértelmű volt hogy pénteken Tommit pihentette
Közvetítés lesz valahol, nem tudjátok?
irány Bécs , sálakkal teli szoknyában :) ;)
HAJRÁÁ VOLÁN!!
Hát ide is eljutottunk, jó erre gondolni. Újabb fejezetét írhatjuk be a magyar hokinak a jégkorong nagy történelemkönyvébe. Most az a dolgunk, hogy mindent megtegyünk a továbbjutás érdekében azért, hogy kiverjük a Bécset. Igen sikerülhet. Ha mégis máshogy alakulnak a dolgok az sem lesz tragédia. Mi szeretjük ezt a csapatot, a magyar hoki tábora egyre nagyobb és megyünk tovább a megkezdett úton! HAJRÁ VOLÁN, HAJRÁ MAGYAR HOKI!
közvetítik valahol?
@bojl: ezzel sokat segítettél... :( nézni akarom nem olvasni.
Most akkor a Sportklub nem közvetíti? Úgy volt, hogy adnak minden PO meccset, vagy csak a hazaiakat?
Azért milyen este-hajnal lesz ez. A Volán első PO meccse, aztán orosz-cseh, kanada-usa, svéd-finn.
@Magilla Gorilla: akkor bécsbe menjél, nem közvetíti semmi
@Henry The Navigator: az olimpiai meccsekre tudsz valami stream-et?
@Henry The Navigator: azt tegyük hozzá hogy ha lesz 3.hazai meccsünk az már nincs műsorra tűzve.
@bojl: Talán ha lesz, akkor majd változik a helyzet és fogják közvetíteni. Számomra mondjuk ez lenne a logikus.
@Henry The Navigator: sporttv az utóbbi időben logikus döntést nem hozott jégkoronggal kapcsolatban:D
ha a salsburghal kerultunk volna most lenne kozvetites!!!!!de igy keves remeny van majdnem semmi!!sajnos
Remelem lesznek jo kis bunyok is :)
@Henry The Navigator: Hát ez tényleg nem semmi! Hm... Éppen azt nem láthatjuk amelyik a legjobban érdekel bennünket! Marad az ebel v. az eishockey austria. Lélekben ott vagyunk az Albert Schultz Eishalléban, minden tiszteletem azoké, akik fizikailag is ott lesznek! A Vienna honlapon sem lesz közvetítés? HAJRÁ VOLÁN!!!
@Henry The Navigator: és Stars-FTC :)

on
az teljesen egyértelmű volt, hogy Satosaari fog védeni, kb. már nov óta.
@Dreamliner25: Nekünk pont ezt nem kellene most erőltetni, öt az öt ellen vagyunk igazán esélyesek.
@Henry The Navigator: Vagy inkább nekünk ez jobban fekszik.@Bpstars: Igen erről meg is feledkeztem, ne haragudj:)
@fradigy: hogy erted??? a salsburg-klagenfurt meccsre tudok online kozvetitest(streamet)!
amugy nem rossz a merlegunk a vienna ellen!www.nemzetisport.hu/jegkorong/hatodik-sebessegbe-kapcsolna-a-volan-2018566/ lasd! 6 meccsbol 3 at mi nyertunk!!!ez jo jel!hajra volan!
@hokiszereto: Te ittál vagy csak símán fáradt vagy?
lánchídrádiós barátunk elvállalhatna egy közvetítést..
@hokiszereto: ugyertem, h nincs az a STREAM, sot elo kozvetites sem, amiert lecserelnem a CAPSot a DEADBULLra....
viccet félretéve azt gondolom, hogy pl a Fehérvár rádió vagy Vörösmarty rádió simán nyomhatna idegenben/ből közvetítést. akár neten is lehetne csak hang, szerintem Török Laci "bácsi" úgyis kint van...
és ha van ilyen és tud róla valaki azon nyomban jelezze plz...
@1VOLÁN: ez lenne a minimum és nem hiszem h nem tud se sportklub, se fehérvár tv kimenni közvetíteni. szánalmas.
nb3 meg megyei meccseket tudnak közvetíteni, arra van pénz. jégkorongot biztos "kevesen" nézik.... :P
REMÉLEM BENYOMVA MARAD A CAPS LOCK!
@fradigy: ha a Salzburggal játszanánk akkor se lenne élő közvetítés, inkább adnak olyan meccset Ausztriában, ahol két osztrák csapat az érdekelt.
@hokiszereto: Nem tudom látod-e a fenti hozzászólásokat pl. fradigy, sziszi 15? Azért, ha már ilyen szépen kérdezted elmondom én is:

1./ Nagyon szép a neved ezért tényleg gratula! Őszintén!
2./ A Red Bull-t akarta mindenki (csapat, vezetők, szurkolók) a legkevésbé, mert úgy gonduljuk, hogy ellenük lenne a legkisebb esély.
3./ Az osztrákok már a záróforduló előtt leírták, hogy a PO első körében és utána is azt a meccset fogják adni, amelyikre Ausztriában a legnagyobb érdeklődés van. SAL-KAC nem = SAL-ALBA VOLÁN!
4./ Az általad megjelölt honlap nem említi, hogy hányszor vertük meg a Viennát, de utánanéztem és ebben is tévedtél, mert nem 3x, hanem 2x.
5./ Salsburg... Salzburg, Salsburghal... Salzburggal.
Hát ennyi. Üdv.
nem is kéne tv. nekem kintről pont elég a rádió is, csak legyen!
@suomi 1995 az altalam megjelenitett oldalon meglehet szamolni hogy hanyszor vertuk a viennat es biza 3 szor es enis tudom hogy a salsburg a legnehezebb ellenfel lett volna en csak a tv kozvetitesert irtam ,mert talaltam linket a salsburg-klagenfurt merkozesre csupan ennyi es semmi tobb! Üdv.
@hokiszereto: komoly gondjaid vannak a matekkal úgy látom
@hokiszereto: Ez valamiért nem ment el, na mindegy mégegyszer leírom. Elnézést, ha közben mégis megjelenik.
Nem tudom olvastad-e a fenti hozzászólásokat, de ha már ilyen szépen kérdezted elmondom én is:
1./ Nagyon szép a neved, gratula érte. Őszintén!
2./ Mindenki (csapat, szurkolók, vezetők) a Salzburgot akarta a legkevésbé, mert úgy gondoljuk ellenük lenne a legkevesebb esélyünk.
3./ Az osztrákok már a záróforduló előtt leírták, hogy azt a meccset fogják adni a PO első körében és később is, amelyikre Ausztriában a legnagyobb érdeklődés van (online is pl. MyP2p.eu). SAL-KAC nem = SAL- ALBA VOLÁN.
4./Az általad megjelölt oldal nem említi, hogy hányszor vertük meg a Bécset, de utánanéztem, ebben is tévedtél, mert nem 3x, hanem 2x.
4./Salsburg... Salzburg, Salsburghal... Salzburggal.
Hát ennyi. Üdv.
@hokiszereto: Sajnos csak 2x! Nekem elhiheted. Bécsben midháromszor kikaptunk (17., 27., 51.f), itthon is elvesztettük az elsőt (3. f.)!
@hokiszereto: A salsburg az direkt van? Ez valami franciás beütés?
Hajrá Voláááán!
Remélem sikeres lesz a sorkeverés.
1.sor Palkovics, Ladányi, Vass M.
2.sor Martz, Mihály, Vass J.
3.sor Fekete, Kóger, Sofron
4.sor Kovács,Nagy G., Vaszjunyin,vagy Benk
Jó lenne meglepni a Capitalst.
@Szurker: Viszont náluk játszik Cassivi és Marcel Rodman is, ha jól írták.Mind a két oldalon akkor a legerősebb felállás, gyerünk srácok!
Nem hiszem el, h nem közvetítik ... :(:(
Büdös k...va ...be, mit ha ezt nem??? Képtelenségnem tartom, hogy egy szaros belga bajnokit többen néznének ...
Grrrrrrrr :S
Ne támadjátok már annyira szegény hokiszeretőt.azért nem minden hülyeség amit ir.
@hokista25 csikszeredabol: Jól van na, elnézést is kérek, nem támadni akartam, csak pontosítani. A Medvescsak-Volán meccs végén is nagy volt a kavar a téves és pontatlan hozzászólások miatt, pedig én leírtam (többször is) a tutit! Vissza lehet nézni! MINDJÁRT KEZDŐDIK!!! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VOLÁNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!
Tud valaki streamet? Sajnos itthon maradtam... Előre is köszi!
@Henry The Navigator: Okay, tévedtem, bocs, kicsit fáradt vagyok már az olimpia miatt. Sorry.
@miki78: nincs tv közvetítés, stream sincs
az osztrákok se adják????
Na gyerekek, akkor MINDENT BELE!!! HAJRÁ VOLÁN!!!
Nah srácok HAJRÁ VOLÁN!
E L K E Z D Ő D Ö T T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki a fasz nézz Belga bajnokit ebben az országban???Juhász rokonain kivül:(((
Sziasztok!
Akkor kezdődjön.Ilyen még úgysem volt.
Hajrá Volán!
Basszus már most 1 kiállítás:S
Fekete 2+ 10
Gratton 2
Már kiállítás tőlünk...
mi a faszért kell rinyálni minden kibaszott idegenbeli meccs előtt hogy nem közvetíti semmi????????? a faszért nem lehet 54 forduló alatt megtanulni!!!!!!!!!!!! NINCS TV KÖZVETÍTÉS IDEGENBELI MECCSNÉL!!!!!!
@bojl: Te meg nyugodtabb lehetnél...
Apa, KEZDŐDIK!!!

De jó lenne ott lenni Bécsben! :)
Hajrá srácok! Hajrá Volán!
Feketét keményen kivágták...
@bojl: Ez mégis más nem alapszakasz:)
@bojl: Nem lehetne valahogy kulturáltabban???
@bojl: jogos.

Elég lesz az onlájn közvetítés ahhoz kielemezze egypár kommentelő a meccset!

Hajrá Volán!!!
@bojl: csak azért, mert be volt igérve, hogy minden meccset adni fognak..
@suomi 1995: jópárszor el lett magyarázva kultúráltan,de abból nem értenek jónéhányan. de ebből se fognak mert a következő alkalomkor ugyanúgy megkérdik....
VSV vezet ez gyors volt
Vilach vezet Linzben
na most akkor zengjen a HAJRÁ VOLÁN
@bojl: Jó de ha ennyire nem fogják fel a dolgokat attól még nem kell fel idegesíteni magad az ilyet szard le ha ennyire h...e most te ezzel nem tudsz mit csinálni.
@miki78: nézd meg a 14:23as hozzászólásomat légyszíves
Szórnak ki minket rendesen.
Hajráááááá Volááááááán!!!!
@Henry The Navigator: Osztrák bajnokság, osztrák csapat, osztrák bírók, osztrák korrektség... Ezért Div. I-esek ők is?!
Miért ilyen ideges ma mindenki? Valamilyen különleges nap van? :)
jol szornak ki bennunket sajnos...
Már a 3. hátrányunk Hajrááááá Volááááááán
@orion66: Kösszi a linket!!!

Oscar Ackeström volt a Volán második kiállított játékosa, aki az ötödik percben egy szabályosnak tűnő bodicsekért ülhetett le a büntetőpadra,

Mingyárt gondoltam hogy minket mindenért ki fognak állítani ezen a napon.

Nem tudom látta-e valaki a zagrab elleni meccs előtt nyilatkozott 1 biró most nem jut eszembe a neve és azt mondta hogy pl ebel meccset nem tudna vezetni mert egyértelműen nem tudna "normálisan" fujni mind2 félnek. magyarul nekünk engedékenyebb lenne.és akkor eszembe jutott az ebel és látszik is...
@suomi 1995: sőőőt...osztrák főváros!
Ha ennyire durván fújják a hazai pályát, akkor a Caps sokadszorra is bekaphatja felőlem...
@kurtabaing: Végül is csak a Volán első PO meccse a liga történetében, csekélység:)
@^ShAdow: Balu is kint van, de ahogy nézem a horvátokat is szórják rendesen...
Nevetséges 3-ik kiállítás pff...
@Skandinávia-mánia: Így még szebb lenne egy győzelem. Hajrá Volán! Sikerülni fog!
@hokista25 csikszeredabol: megnézték a statisztikát, hátrányban gyenge a volán, tudják mi a feladat...
A Zágráb sem sokat játszik eddig 5 az 5 ellen.
Vezet a KAC. kac-kac... :)
@bobitomi: igen ő!

Ezek után be vágnák 2-3mat asszem Bécsnek annyi is lenne aztán AUFIDERZEN lenne!:D
@EisHockey: Fussi, Kaspar, Sporer. Aranyosak nem?
@^ShAdow: de szép lenne.........otthon megalázni őket......
Uhh...Benk lett volna a HŐS! Nembaj, a következő már bemegy!!!
@suomi 1995: és Tschebull, 4 bíró van
Az nem lehet hogy egy egész szezonban egyszer sem nyerünk Ausztriában!
Arra lehetett készülni, hogy be fogják nekik fújni a hazai pályát.
Viszont megnéztem, és semmilyen rádió nem közvetíti a meccset.
Gondoltam próba szerencse, de persze kicsit volt az esélye. Nem jött össze. Pedig kiküldhettek volna valakit Bécsbe a Petőfi rádiótól. :)
1:0 ráadásul a köcsög Rotter...
a rohadt rotter genya
Linz 0-2 VSV
Salzburg 0-1 KAC
Bécs 1-0 Volán:S:@
Rotter... 1-0 oda... :(
@^ShAdow: Ezt Gebei nyilatkozta..)
örülök,hogy Rotter visszatért.... 1-0
Viszont vezet a Zagráb is!
@Gooolem900: Hol nézzitek??
vagy követitek,nálam még nem jelent meg az ebel austrian
@Zsiraf78: Én az eishockey.at -n meg az eredmenyek.com-n.
Nézdmár a Medvék!!! Mindenhol a vendég vezet, nálunk miért nem? (mert a végén mi átvesszük a vezetést :)
Rotter lehet a végén még elkapja valamelyikünk azt úgy helyre teszi hogy kövi meccsen ne tudjon játszani:D
Utálom nagy pofájú s..r ember...
@^ShAdow: Remélem Sato "elbeszélget" vele a múltkoriért :D
@Gooolem900: Jaah:D de ilyen véletlen mozdulattal csapja le a hapit h ne kapjon el tiltást:D
@Gooolem900: Én szívem szerint Baluval engedném össze pár percre....na megint hátrány....
Ujabb ember hátrány, Ne már.
Vége a harmadnak...1:0 még semmi, most mindenki felszívja magát az öltözőben, aztán repülőrajt! Elhiszitek?
Vége a harmadnak, 1:0 a hazaiaknak. :(
@Zsiraf78: Ott még nekem se. De,ha az oldal jobb szélét megnézed, ott a mai párosítás. Katt a Volánéra, s láthatod a részleteket.
Nah harmadnak vége.
Annyival szerintem jó hogy csak 1 góllal vezetnek..
HAJRÁ VOLÁN GYŐZNI FOGUNK!
Mindenüt a vendégek vezetnek csak sajnos mi nem.:((
Vass Marci, de kivédekeztük! Igen! Drittelende, harmadvég! Még bármi lehet!!!
Azt írják Lemieux-nek és Kraxnernek volt nagy helyzete még.
szerintem csalnak a birok méghozzá nem is kissé ,,hol van az a testjáték amit úgy volt hogy engednek??hol van??
Szünet, pihi aztán meg kell nyerni a meccset.
Sztem most a Fiúk megnyugszanak,és eszementül összeszedik magukat.....és nagyon beszorítják a VIC-t....és.....és....stb...
Gyerekek, este ki kinek szurkol?

Első meccs 21:00, Oroszok - csehek?
Második: Kanada - USA?

Reggel 6 óra, holnap: Svédek - finnek? :)
Kapuralövésekben hogy állunk?
@orion66: H Y V A S U O M I !!!!!!!!!!!!!!!
12-10 a kapuralövési arány. Szóval nem lehetünk nagyon rosszabbak a Bécsnél.
Az EBEL honlapon a kiállításoknál több meccslapon is (Zagrab, Salzburg...) Metsző van kiírva. Értitek ezt?
@Gooolem900: Tényleg nem! Még mákjuk is volt a kapuvassal! De ez a sok kiállítás szerintem elfárasztott minket.
@^ShAdow: ezt adja a tv? Kanada- Svéd?
Mégis a Graz kellett volna, kár azért a 60:00:50 -es gólért, hogy nem adták meg.
9-ig el kell döntsem, hogy a cseheknek vagy az oroszoknak szurkoljak-e. :)
Hajrá jobbik!
Amúgy meg SUOMI!!!

És persze...Hajrá Volán! Mindent bele srácok.
@Floki: finn-svéd lesz reggel!
@miki78: Bocs Kanada-Usa ezt akartam írni
@Henry The Navigator: 11-et lőttek ők, mi 10-et!
Kiállítás: ott 2 m. itt 8+10 m. Hát nem röhejes? Osztrákok... Bek.hatjátok!!!
Rapidba le kell igazolni a finnek első sorát, aztán űrhajóval Bécsbe szállítani őket, és rájuk adni a kék-fehér mezt. :))))
Nem lenne kétséges a Volán győzelem. xD
@Skandinávia-mánia: nem kell, hanem szurkolj a svédeknek :)
@suomi 1995: A lényeg, hogy a kiállítások dacára, partiban vagyunk velük.Egy gól persze nem ártana.
@miki78: Hátradőlnék egy kávéval, és orgazmálnék! :D
@orion66: Nem kell oda Finn első sor megcsinálják a Fiúk,nem lesz kétséges a Volán győzelem!
Mert így akarom!!!:-)))
Hajrá Volán!
Na,akkor MINDENT BELE FIÚK!TÁMADÁÁÁÁÁÁÁS!!!!
nah 2 harmad most ütünk 1 párat:P
Ha igy szórják ki a srácokat,hamar el fog fogyni a levegő.
Sziasztok.

Biztos ez az én heppem, meg én vagyok a hülye, de miért is kellet megint sorokat kevergetni???
HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!
Fene vigye a sok haspuffadásos osztrákot, akik hozzák itt ránk a bécsi szelet!
@^ShAdow: vagy ha nagyon belejönnek akkor 2párat:-)
@EisHockey: Nincs! Csak függő lettem a finn hokitól úgy a 90-es évek elején. Szerintem Ők játsszák a legtisztább hokit, gyorsak, technikásak és sohasem voltak durvák!!!
gyorsan kiment Nicklas is??? :mad:
jaj de jóh lenne hogy ha ezt látnám VIC 1-5 AVS azt hiszem olyan nyugodt lennék mint még soha és olyan boldog is:D
@brunzwik: szerintem nincsenek keverve a sorok, nézd meg kik voltak bent a gólnál.. Az EBEL honlap szerintem rosszul írja a sorokat..
elég korán kezdik...szinte még a korong nem is érte a jeget...a qva anyjukat...
@brunzwik: Ez az eddig titkolt, új stratégia...Talán bejön..
@bobitomi: de azért remélem a magas bottal rottert verte orrba....
Ott folytatjuk ahol abbahagytuk... Most Nils Holgerssont vágták ki...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
azt írják egyenlítettünk!!!
Ittlehet nézni a Graz- Zagreb-et ha érdekel valakit.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL!!!!!!! :)
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
21. perc: elkezdődött a második harmad!

Rögtön egy újabb bécsi fór a harmad elején: Ackeström második kiállítását kapta. A játékvezetés enyhén szólva is hagyott némi kívánnivalót maga után: túlütéseket, kisleseket folyamatosan elnéztek a sporik, amelyek mind a Vienna javát szolgálták...
Ja látom, nem, olyan mindegy:)
Ennyi!! :D Még 4-t és a végén még üsse ki Tommi azt a mocsok Rottert és minden jó lesz :D
Vas Marci!!!!!!!!!!!!! GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!
22:53 Vas Marci 1-1
@Henry The Navigator: sajnos nem, de kiröhögtem volna a bécsieket! :D
@Gooolem900: szerintem a gratton sokkal nagyobb bunkó
Jaj gyereke ez nagyon kellet!!!:D
Nincs stream valahol???
@op66: Felőlem ütheti azt is.
Viszont Mihályé az assziszt, most már én sem tudom a sorokat igazán, de most nem is érdekel, ha még lövünk párat.
@op66: gratton otthon majdnem leütötte a bírót, az első sorból néztem...undorító az a pali
Bocs a kérdésért, de mi túró a "diving"?
Még egy normális kicseszett emberelőnyt sem hagynak kiállítás nélkül...fááák!
@banyszi: nem, nemzetisporton írták
Ugrás, más néven "színészkedés" lol, szimulálás
@advocatusdiaboli: Műesés (az amiért tavaly Nagy Gergőt kb 50x ki lehetett volna küldeni) :)
@advocatusdiaboli: A "diver" az palackos búvár. Tehát valaki a jég alól szabálytalankodott:))
4-en vagyunk, bécsiek 3-man! Mindent bele!!!!!!!
hello mindenki
mindent bele fiúk!!!!!
újabb bécsi gól.......váh
Rodman, 2:1 oda, nekik. :(
diving: amikor a színpadról beugró énekest a közönség a tenyerén adogatja:)
Most már azért őket is küldik le, ki kéne használni már végre!
a graz meccs stream-nél mi a user id jelszó?
2:1 ugyanúgy semmi, mint az 1:0
És most gratton kiül
jeeeeeeeeeeeeee
2-2!!!:D
Most nézem, DAB - Miskolc 2:0 az első harmad végén, Vasas Bp. Stars - Ferencvárosi TC 1:3 a 44. percben.

Hajrá Volán!!
eishockey.at meg csak a főoldalon frissül, kb az összes meccs 26. percnél lefagyott :(
EZAZ!!!!!!!!!!!! EZAZEZAZEZAZ!
Hol nézitek, a szöveges még csak 1-1et mutat.
ebel.at is még 1-1-t ír, valamint azt, hogy Ladányi Ps-t üt. Na most mi van?:) 2-2 az okés :))
ebel at,liveticker meghót
csak a büntiket írják ki...hülyék
@HAnonymus: Todom, csak gondoltam, bepróbálkozom:)

Hajrá Volán!
akkor ti hol nézitek, hogy így kapásból tudtok mindent? Az eredmenyek.com is csak percek múlva frissül...
Jajj de jó azoknak, akik kint szurkolnak! áá:)
Szórták ki a bírók a játékosokat – kettőt hazai, egyet vendégoldalról –, mígnem a büntetőpadról éppen játékba lépő Yves Sarault a 27. percben meglógott a palánk mellett, de a vendégvédők leütközték és bár aligha nevezhettük a szituációt gólhelyzetnek, büntető lett a dologból. A rávezetés feladata David Rodmannak jutott, aki ki is használta a lehetőséget: Satosaari elé érve húzott a pakkon oda-vissza, majd fonákkal laposan a hálóba csúsztatta. (2–1)

Chh így lett 2-1:@

Annyira de annyira csalják a játékot a közelmes fairplaynek nevezhető bírok...
egyenlített a salzburg is

egyébként a balkansport, most átkapcsolt arra a meccsre, most meg vissza grazba, basszus felváltva nnyomják
@Henry The Navigator: ki bizony, én is azt nézem.Ladányi!
@Henry The Navigator: az lőtték be, azzal lett 1-2, ő szabálytalankodott.
@serjtankian: ja, hogy ők lőtték, ebből.ááá..
@serjtankian: Nem. Ladányi miatt ütöttek a bécsiek PS-t amit Rodman be is ütött.
@^ShAdow: Remek, mondjuk nem is várhattunk mást. Sajnos.
27. perc: visszavették a vezetést a házigazdák.

Szórták ki a bírók a játékosokat – kettőt hazai, egyet vendégoldalról –, mígnem a büntetőpadról éppen játékba lépő Yves Sarault a 27. percben meglógott a palánk mellett, de a vendégvédők leütközték és bár aligha nevezhettük a szituációt gólhelyzetnek, büntető lett a dologból. A rávezetés feladata David Rodmannak jutott, aki ki is használta a lehetőséget: Satosaari elé érve húzott a pakkon oda-vissza, majd fonákkal laposan a hálóba csúsztatta. (2–1)

Másodszor is egyenlített azonban a Volán: 2–2!
NE vegyétek be azt amit az ebelhonlap ír fél év késéssel
A 29. percben már másodszor is egyenlített azonban a Volán! A fehérváriak jutottak fórhoz, sőt, 45 másodpercig kettős előnyben is játszhattak. Ezt bizony illett kihasználni. Az egyik előny azonban már elszállt, a kiállított bécsi éppen védekezni érkezett volna, amikor Tokaji Viktor a harmadvonalról eresztett el egy életerős löketet, amelybe a kapu előtt poroszkáló Palkovics Krisztán ért bele gólt érően. (2–2)
19:11 Uhr - Tor für Alba Volan! 2:2, Torschütze: Palkovics (30.)
Im Powerplay kommen die Ungarn zum verdienten Ausgleich. Nach einem Schuss kann Goalie Cassivi die Scheibe nicht festhalten, Palkovics staubt zum 2:2 ab.
Szép volt Palkó!!! 2-2
Eddig elég jól tartjuk magunkat!
A 29. percben már másodszor is egyenlített azonban a Volán! A fehérváriak jutottak fórhoz, sőt, 45 másodpercig kettős előnyben is játszhattak. Ezt bizony illett kihasználni. Az egyik előny azonban már elszállt, a kiállított bécsi éppen védekezni érkezett volna, amikor Tokaji Viktor a harmadvonalról eresztett el egy életerős löketet, amelybe a kapu előtt poroszkáló Palkovics Krisztán ért bele gólt érően. (2–2)
Ráadásul PP gól. El se hiszem :D
@^ShAdow: Jajj, sorry. Csak úgy izgulok! Nem is láttam, hogy kitetted.
A fehérváriak jutottak fórhoz, sőt, 45 másodpercig kettős előnyben is játszhattak. Ezt bizony illett kihasználni. Az egyik előny azonban már elszállt, a kiállított bécsi éppen védekezni érkezett volna, amikor Tokaji Viktor a harmadvonalról eresztett el egy életerős löketet, amelybe a kapu előtt poroszkáló Palkovics Krisztán ért bele gólt érően. (2–2)
@orion66: Semmi baj nem csak te izgulsz:D
Le vagyok maradva mint Hetéssy az eseményekről.
sziasztok, esetleg egy stream valahol? vagy legalább vmi élő közvetítés szerű... nem ez ami az nso-n megy mert az egy vicc. egyébként nem arról volt szó, hogy a reteksport az összes playoff meccset adja? vagy csak a hazaiakat?
Hehe! Liveticker bekaphatja, a zalcburg gólját három felkiáltójellel írja, a mienk és bécsi is csak egyet kapott :P
kitűnő hangulat, élvezetes meccs, nagy iram
@miki78: Nálam már 1 perce 2.2 volt, amikor a kommentek között mindenki 2:1-ről írt. Ezért nem értettem. :)
@Csöves: megvan, zsírbüfé, köszi. ez már használható valamire :-)
@Morgó Muki: Jó neked, tényleg irigyellek, én perces késésben vagyok.
Nagy a csend a livetickeren
mindenhol nagyon szoros a meccsek állása...
@Nomad69: a jegyzőkönyv szerint 3 mp volt a kettős, de én már nem tudom minek higgyek, nyitva van 6 ablak mindenhonnan más info jön, ha kimnetem volna bécsbe se fáradtam volna le ennyire...
@Fedayn: Nem úgy, mint pénteken, mi? :)
Gyerünk Pire, ne hagyd, hogy Palkó megelőzzön a góllövlistán!!:)
Mi van ha X a rendes játékidőben?
Kógert küldték ki...mi ez ha nem szembeszél?
Ha jól látom Kóger kint a padon!
@IndiszKretén: Hosszabbítás 4-4 ellen amíg el nem dől. De a fenti postban az utolsó mondat leírja ám.
Pire ma már szerzett 1 pontot már csak 1 gól kéne meg palkonak 1 gól passz és pont jó lenne:D
@IndiszKretén: Megy tovább a meccs, amíg valaki gólt nem üt.
@IndiszKretén: hosszabbítás addig még nem születik gól. Büntető nincs.
na mindenhol x, ha jól látom.
@IndiszKretén: 20 perc hosszabítás az első góloig, 4 a 4-ben
90 másodperccel a harmad vége előtt.
Kógert kirakta 90 másodperccel a vége előtt könyök használatért.
35. perc: a sok kiállítás miatt nem nagyon alakulhatott ki folyamatos a játék, a csarnok is elcsendesedett egy kicsit. Az előnyben játszó együttes természetesen rá tudta erőltetni akaratát a hátrányban lévőre, de komoly helyzetet csak a hazaiak tudtak kidolgozni, kellett Satosaaritól az újabb bravúr.
@IndiszKretén: kezdődik a következő 21 perces harmad. Nincs hirtelen halál, sem büntető. Addig megy míg el nem dől.
@woody74: legalábbis itthon, csak a sör hiányzik
Hajrá Volán!

Tetszik a sorok összeállítása. Nem is igazán emlékszem, játszottak így évközben?
Linz közben egyenlített a Villach ellen, 2:0-ról 2:2 lett
Kettős hátrány még egy fél percig a következő harmad elején...
minden meccs döntetlenre áll!!!
Micsoda utolsó(?) harmad lesz!
jé mindenhol döntetlen
Na toki is kint volt de túl éltük hála istenek
Nem akarom magam el szólni(sőt le is kopogom)de nagyon jól ki védekezzük az ember hátrányokat
Minden meccs döntetlenre áll két harmad után...
Rohadt szoros minden meccs, de szerintem erre is lehetett számítani.
Izgalmasak lesznek mindenhol a 3. harmadok.

Árpi egyet verjél be! :)
@hBunny:
Nem játszottak még így!
Év elején ezt mondtam.A fiatalok mellé idősebb játékost:)
Év végére megszületett:))DD
döntő jelentőségű lesz az első 30 mp
@^ShAdow: Adnak is rá lehetőséget bőven...
Csak maradjon is a sok döntetlen, mert azokra fogadtam...
Mindegyik meccs X aztapics
Ja és minden idők legkiegyenlítetettebb EBEL- je ez. Asszem a fogadóirodák nagy bajba lesznek a kövi fordulóban
Beszéltem kintiekkel: gusztustalanul semmit nem engednek meg nekünk, a Bécsnek viszont mindent szabad. Kb ennyi a fair bírói ítélkezés fogalma osztrák honba!
most akkor a 3. harmad elején kettős hátrányban kezdünk?
@Csöves: Hát bécs mit lehet tőlük várni?De ha itt is ezt csinálják kedden akkor lehet úgy kell ki menekíteni őket.
Azért érdekes, hogy a Graz csak köhög a Zágráb ellen :/
Hajrá Volán, Hajrá Pire!

Írhatnám, hogy elég lesz a hosszabítás első percében is megnyerni a meccset, de akkor infarktus miatt néhány százzal kevesebb szurkolótok lesz holnapra.
A második játékrészben a sok kiállítás rendre megtörte a játékot, viszont jöttek a gólok is. A vendégek kétszer egyenlítettek, de idegesek, sokszor játszanak hátrányban – egy alkalommal még el is cserélték magukat nagy igyekezetükben –, kérdés: meddig bírják így erővel?
@fabot: hosszabbítás is végig megy.
@Hajrá Magyarok!: igen, sajnos ez nem kedvező nekünk.

Szóval mégis jobb lenne most ebben a harmadban megverni őket :D
@fehérváricsabi: kretén vagyok, nem lesz kettős. Úgy látom a statisztikából hogy 1 másodperccel Kóger kiállításának lejárta előtt bementünk öten, erre kaptunk egy too-m büntetést. Vagy amatőrség, vagy bírói tetűség miatt.
@Hajrá Magyarok!: A rájátszás mindvégig négybírós rendszerben zajlik, döntetlen esetén húszperces hosszabbítás következik négy a négy ellen mindaddig, míg nem születik meg a döntés.
@Henry The Navigator: bocs, én is azt hittem hogy végigmegy, de hátha megnyerjük és akkor nem érdekes.
Na ezt a hátrány kikell védekezni.
KAC megtörte a csendet.
"...döntetlen esetén húszperces hosszabbítás következik négy a négy ellen mindaddig, míg nem születik meg a döntés."

Sztem nem megy végig.
Na, elkezdődött... HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!!
@bakker81: "fiatalok mellé idősebb játékost" szerintem a Ladányi/Palkovics kettősnél nem ez volt a fő szempont :)

A laola először kiírta, hogy vége a 2. harmadnak, majd kb. 5 percre rá kidobott 5 kiállítást is (4-1 Volán)
Huuu de izgulok:S:D
@Henry The Navigator: ami akár többször 20 perc is lehet, a DEL-ben volt korábban egy 6 órás meccs is.
Nem hiszem el... 9 kiállítás + 1 büntető 40 perc alatt.. tudtuk, hogy ez lesz és ez még csak a kezdet. Rohadt labancok!
Na most van 5 a 3ra...
2-ős emberhátrány??? :o
bazd 2 ös de az egyiket túl éltük!
Annyira mondtátok a kettős hátrányt, hogy bejött...:(
@op66: Volt egyszer egy Detroit meccs is, akkor Larionov lőtt egy pár óra után.
Oscart is kiküldték, Szemetek
hüm... izgulok 1 picit
ha lenne olyan, hogy folyamatos emberelőny csak úgy akkor szerintem a sporik ezt már kihirdették volna most a volán ellen...
KAC keményít! Puhítja a Zalcburgot, örül a szívem! :D
Kellene egy extra time-out minden 10. kiállítás után :)
graz vezet kac vezet
@Metal_Storm: picit...???az nem kifejezés....égbekiáltó tett volna ha.....
KAC kettővel megy. Megkapjátok Gánék!
Nem értem miért nem küld ki a nemzetisport egy újságírót aki cvicceren (twitter.com) keresztül azonnal beírja az okosságot egyébként.
6-12 a kiállítások aránya...nevetséges...
@bobitomi: :) 122-es a pulzusom, pedig nyugalomban 68-72... ez még pici, majd a végén lesz nagyon, ha szoros lesz
@hosszú lépés: lehet legközelebb 3 emberrel kéne felállni és akkor hiába fújnak akármit 3-nál kevesebb nem lehet, ugye :)
Ez a 13:6-os kiállítási arány...
Tudom, nem illik a bírókkal foglalkozni, de nem tudom elképzelni, hogy ennyivel szabálytalanabb a Volán.
Die Wiener haben in Überzahl große Probleme. Die Ungarn stehen sehr gut und können sich immer wieder befreien.
jó.
Liveticker fordítás: "A bécsi túlerőben vannak komoly problémák. A magyarok nagyon jók, és mindig újra szállít."
HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!
Azt írják jobbak vagyunk..
@miki78: + Ladányi 0 perces kiállítása :)
Kivédekeztük :) Hajrá!

Már várom a következő hátrányt...
Ez gyorsan ment: rögtön az elején Satosaarira sóztak rá két percet – szándékosságot láttak a légiós mozdulata és a kapu, helyéről történt elmozdulása között –, így egy percig kettős fórban játszhattak a házigazdák. De megúsztuk – a duplát, majd a szimplát is –, nem jutott vezetéshez a Vienna.
@hBunny: viszont a harmadik,negyediknél igen:)
Van két b@ott erős sorunk,no meg kettő nagyon jó sorunk:))
Ennyi kiállítást.?!PFF
A speciális játékban egyelőre jók vagyunk 13 előnyből egy kapott gólunk nincs, 6-1-et meg belőttünk.
mi lesz? már a 3. harmadban gyúrunk a 4 mezőnyös játékra? lassan mindig emberhátrányban vagyunk...
Csak adnak most már nekünk is fórt??
Oscar is visszajött! Ezt is kivédekeztük. Kopp!
Na sporik álljatok már le. Oké, hogy fáradunk, és többet szabálytalankodunk, de egy kis levegőt adjatok már a srácoknak.
A többi meccsen kb. azonos számú kiállításokat osztottak ki a csapatok között.
Das Powerplay der Ungarn sieht sich gut an, hat jedoch auch keinen Erfolg. Die Capitals haben die Schwimmübung gut überstanden.
Állítólag majdnem mi lőttünk gólt előnyből.
Kógert megint kinyomták. Hihetetlen...
@^ShAdow: Lehet, hogy szégyellik azt a kiállítást a labanncok is, mert a jegyzőkönyvben nem szerepel...?
jés nem hiába dicsér minket a laola 13 perce játszunk folyamatos hátrányban.
Varázslatos! Kiállítottak egy Capitals játékost!
Megvan a bécsiek kapuvasa is!
gondolom, hogy gyors a bécs és csak így tudjuk őket megállítani
Most ütünk egyet előnyből!!!
Azt mondja a lalola ,nagyon jól védekezünk.
Mi túrót csinálnánk,ha egyszer folyamatosan hátrányban vagyunk.
@kerusz: közben beírták az első harmad végi kiállítást. ilyen szar jegyzőkönyvvezetést...
itt is van 1 illetve kettő pont a rendes játék időben,és a hosszabításban elért eredményért?vagy csak nyert meccs van?
PP1 be kéne lőni Hajrá Volááááááááááááááááán
Hát basszák meg!!! 2ős hátrány??
sh2 ki kell védekezni
Na ha már szerencsénk is van a kapuvassal akkor nyerünk,..
2 percig kettős hártányban leszünk...
Andersson und Alen müssen bei Alba Volan auf die Strafbank. Caps-Trainer Gaudet nimmt ein Timeout und bespricht dieses Powerplay mit seinen Spielern.

Ez mi????
Egy akcióból 2 kiállítás??? Vagy mi van???
eishockey.at-n a kapus statisztika ugye csak nem nekem gyanús? Tomminak 11/12-re 83%-t ír. Cassivinek meg 7/9-re 89%-t...
Erre már én sem tudok mit mondani! BASSZÁK MEG!
Így verjük meg őket, hogy egyenek oltott meszet!
ujjabb páros kiállítás és bécsi időkérés.
Gyerekek.. Ez már komolytalan!
fordítva írták a kapus statokat.
@miki78: kettős hátrányban vagyunk és az osztrák edző időt kért, hogy kitaláljanak valamit. (Remélem túléljük)
@Gooolem900: a liveticker-en is hasonló hülyeséget írnak. Nem erősségük a matek, na.
@Metal_Storm: Nem igazán. Mert Satonak én 91%-t a bécsinek meg 77%-t számoltam.
Keményen sz.patnak bennünket!!Kapják be!!
2+2 elmozdult a kapu meg durvaság satosaarinak. nem csodálom hogy elszállt az agya. nem nyerhetünk.
Welcome in der Playoffs, Hungary! undoritó
14-38 perc a kiállítási arány. Mi ez ha nem gusztustalanság? Én még a PS jogosságát is megkérdőjelezem lassan.
ma NEM nyerhet a volán, az egész ebel azon izgult nyáron hogy induljon a caps, ne zúghatnak ki a 8-ban, az első hazai vesztes meccs után viszont erre meglenne minden esélyük.
2+2 Sattosarinak....a 2 jogos de az elsőnél piszkálták és ő kapta
@HAnonymus: Ez az Sato üssd ki őket :D
Tiszta vicc, a magyarok bosszantása céljából kiküldtek egy "osztrákot", de aztán gyorsan korrigáltak. Jaj-jaj, mennyire fontos lenne megnyerni ezt a meccset.
@Gooolem900: Az NS szerint elég meglepő is volt a büntető...
Volán-Keeper Satosaari az idegei nincs ellenőrzés alatt. Először is tolódott a cél, aztán veri a denevér is Gratton a shin - 2 plusz 2 perc...
szemétládák.
szívott a salzburg is
KAC is nyert! DEAD BULL! Na most mi lesz? :)
amúgy segédedzőnek most nem jönne rosszul Dobó István, ha továbbra is ez fog menni.
Bazd valaki valami infot nem tud kintről???
Mennyi van még vissza amúgy?
most szünet van, satosaari olyan brutálisan lökte el a kaput hogy új lyukat kell neki fúrni
aztán 5 perc emberhátrány. épp 3 emberünk ül kint
@HAnonymus: :D:D:D Ez az, ha esetleg nem is tudnák nyerni, remélem akkor Sato kiveri az összes fogát. :D
@Metal_Storm: na,mennyi a pulzus?én kb:300-nál járhatok.
@HAnonymus: Sátorsáriból azért előjött a rutin, ügyesen pihenteti csapatot...
Nem arról volt szó, hogy a rájátszásban elnézőbb játékvezetés lesz, meg mehet a keményebb játék? Ugyan nem látom a meccset, de úgy néz ki, ha egy volános koriban lép a jégre az elegendő a büntihez!
10 van még hátra
EZ EGY VICCCCCC!!!!
Kezdek csalódni ebben a Ligában. Mert ez így komolytalan.
@migermi: De, elnézőbb az osztrákokkal, velünk meg kompenzálnak :)
Alázat gyerekek! Magyar hoki forever!!!
most a kapukat cserélik, megáll az ember esze.
Szétesik a Schultz-halle! :D
azert e7z durva hogy az utolso 10 percbol 5 emberhatranyban kell jatszani ilyenkor mar nemszoktak csak igy kivagni 3 embert egy csapatbol ilyen eredmenynel ilyen fontos meccsen
Azért érdekes, hogy az EBELben Tommi már 63 perc PIM-nél jár a második e rangsorban meg kb 4-5 percnél. :)
ez nevetséges ez mi már a bírok szét fujják a meccset csalnak mind az atom:S
csak így megy a bécsnek pff:@
azt írják már 4 emberünk ül a padon!
@Henry The Navigator: Ez már az 1. EBEL idényre emlékeztet... akkor voltak ekkora csalások. De hát gondolta valaki, hogy mi kiejthetjük a Bécset??? Remélem most beverünk egy gólt és kussol majd a labanc banda..
hogy állunk? vki összegezné? azt olvasom, hogy jók a bírók:-(
Szerencsénk van, legalább pihenhetnek a fiúk.
ez a kiállítás dolog tényleg komolytalan
A többi meccsnek vége.
Roha..on le az összes osztrák bíró szerszáma.
Amúgy a KAC most nyert nekem 3,15x :DDD
KAC 4ever
elcseréltük magunkat. plusz 2 perc.
mivan golt ütöttünk????
Ki tudja ezt már követni? Hányan vagyunk egyáltalán a jégen?
Hány percet játszottunk 5 az 5 ellen, tudja valaki?
Kiváncsi leszek az edzők mit fognak mondani. Nagyon remélem, hogy a fehérváriak elküldi a rektes halálba a bírókat.
Kemény diók vagyunk (kop kop)... még bírókkal is tehetetlenek (kop kop)
Az utolsó 10 percet 3-5-ben játszuk, ha jól látom.
Gratulálok!
Én már most utálom a viennát, mi lesz még a többi meccsen? :)
@op66: ezek német bírók?hogy borulna fel a busz velük haza felé!
a telefon gyorsabb, mint az ebel.at és az nso
Mennyit töltünk 5:3 ban?
@Lajos a mizse: de azt nem írtad, hogy ki ütötte. Pedig elég lényeges :D
Egy valamirevaló edzőmost lehívná a jégről a csapatát...
@Floki: én utáltam őket mindig,mint a dead bullt.ellenszenvesek
Ha enyire nyomnak a birok,és mégis 2-2 akkor még a késöbiekben lehet eséjünk,normális biráskodásal.Hajrá Fiuk!!!!!!!!!!!!
Ez lassan kezd hasonlítani az ifiválogatott gráci meccsére, itt 28 perc kiállítás,ott nulla.
mindjárt lejár, tommi jól véd.
Godó! Most szeretnék egy emberhátrányos gólt! Nincs más választásunk, forduljanak fel!
Legalább a Bécs emberelőnyös statját kicsit hazavágjuk :)
@CoolPlax: ki túlzással, 49.47 és 50.37 között 8 percet kaptunk.
Még négy perc ,őrület:)
kivédekeztük. még 4 perc.
És 5 az 5-ben megyünk... végre
56. perc: ez hosszú volt, de sikerült ismét megúszni. A kettős hátrányban játszó Volán még el is cserélte magát, de Satosaari mindent védett, a mezőnyjátékosok pedig remekül védekeztek, így bécsi gól nélkül peregtek le a legnehezebb percek.
Még 4 perc, de jó lenne most beverni nekik egyet.
újabb ki állítás megint a csapatott büntették meg nevetséges ez a liga!
Jól látom, hogy most véletlenül 5 az 5 ellen játszunk?
Ez már most hatalmas teljesítmény, pedig csak az első meccs! Hajrá Volán!!
Kiváncsí leszek a közönség reagálására kedden, amikor jönnek be az osztrákok no meg a bírok... asssszem viszek füldugót :)
4perc alatt golt ütünk mert megérdemeljük!!!!!!!!!!!!!!
Melyiken nézitek?
valaki fentről segíti a Fiúkat!!!
felső lécet lőttek.
56. perc: ez hosszú volt, de sikerült ismét megúszni. A kettős hátrányban játszó Volán még el is cserélte magát, de Satosaari mindent védett, a mezőnyjátékosok pedig remekül védekeztek, így bécsi gól nélkül peregtek le a legnehezebb percek.
Ez a nyamvadt Erstebenkiligás honlap ez nem frissül. Nem tudni semmit!
Az a hatalmas teljesítmény, hogy a csapat nem fogja magát és otthagyja a meccset, hanem maradnak küzdeni.

Mindenki mindent megtesz hogy a Volán ne nyerjen. De fog. Ők még nem tudják!

HAJRÁ VOLÁN!
Vigyetek ki sok zebrát magatokkal és dobáljátok be, tiltakozásul.
@Gooolem900: Hát tényleg csak ez vigasztal:)
Ilyen aljassagot meg a romanok sem csinalnak....
na most már nagyon izgulok :)
Itthon szopni fognak a labancok, ha hazai pályán csak ennyire telik.
ahogy a jegyzőkönyvet nézem 6 percet voltunk 3-5-ben..
nem válaszolt senki,itt is van 1 és 2 pont,vagy csak nyert meccs van?
Hány perces ez a harmad??
Van valahol frissítés?
@házisör: 20 perc 4on4 1 gól dönt!
4 győzelemig tartó párharc
@bobitomi: Te már láttál olyat jégkorongban, hogy pontra ment a rájátszás?
@bobitomi: gondolom te se olvastad el a posztot...

A rájátszás mindvégig négybírós rendszerben zajlik, döntetlen esetén húszperces hosszabbítás következik négy a négy ellen mindaddig, míg nem születik meg a döntés.
Csak nyert meccs van.
Elképesztő egy meccs, tövig rágom a körmömet, nem is tudom mi lenne velem ha kint lennék...torokból üvölteném Hajrá Volánt!! Na majd kedden....mindent bele fiúk!
7:19 a kiállítási arány. Inkább szóljanak előre, hogy a Capitals fog nyerni...
58. perc: hősiesen védekeztek a fehérváriak, akik teljesen beszorultak saját harmadukba. De kitartottak és ez volt a lényeg.
@bobitomi: csak nyert meccs, döntetlennél hosszabbítás van
@bobitomi: Szerintem csak a győzelem számít, semmi más!
@kovacsistvan: az ebelben már semmiben nem lehetsz biztos.sztem
en mondtam h a multkori becsi szereples csak beeteses, altatas volt :P

HAJRA AV19!
Drittelende... Akárki akármit mond, nem hiszem el, hogy Csicsó nincs a fiúkkal!
Milyen oldalakon nézitek, ami rendesen frissül?
de nem 5 perc, hanem 20 perces harmadok. ahogy nso írta, kivételesen jól, akár hajnalig is lehet meccs ;)
@^ShAdow: Tudom, köszi:)

Csak a sok kiállítás miatt kicsit régóta ülök itt a gép előtt...
Akkor beveszek még egy béta-blokkolót...
@bojl: nem sajnos nem volt időm, a meccs elejére értem haza(itthon is meccs volt a gyerekeknek)
negyed óra szünet
@Borsy: liveticker.laola1.at/eishockey/ebel/flashticker.html ez a legjobb
hihetetlen ez a magyar hoki. bár most olyan érzésem van mint a szlovákok elleni meccsen, sajnos.
HAJRAAAAAA VOLAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szünet, ezek uán már csak Mi üthetünk gólt, nagyon megérdemelnék a FIÚK. Hajrá Volán, akár milyen pici kis gólocska jól jönne.
@bobitomi: most lesz rá időd:)
Gyerünk fiúk! Mindent bele!!!
Hajrá Volán!!!
3 harmadba 3 kapura lövés:O
@Morgó Muki: Azért nem szóltak, mert még így is a Volán fog nyerni! Hajrá Volán!!
gyerekek! 38 perc emberhátrány??? az szinte teljes két harmad... nem csodálkozom, hogy nem adja semmilyen tv ezt a meccset... hogy lehetne akkor elcsalni ország-világ szeme előtt???
Eishockey szerint 3-t ütöttünk a kapura ebben a harmadban. Kritikán aluliak ezek a bírók.
Diese Partie ist noch nicht vorbei. Die Capitals schießen im Schlussdrittel aus allen Lagen. Goalie Satosaari ist aber nicht zu bezwingen. Sein Gegenüber, Cassivi, hat überhaupt nichts zu tun.

Ez a játék még nincs vége. A Tőke lő az utolsó harmadában minden pozíciót. Kapus Satosaari nem leigáz, de. Ő párja, Cassivi, semmi köze.

This game is not over yet. The Capitals shoot in the final third of all positions. Goalie Satosaari is not to subdue but. His counterpart, Cassivi, has nothing to do.
Köszönjük Csicsó!
Ezzel ma 6x tétet nyertem plusz KAC 3,15x
Meglássátok gyözni fogunk Hajrá Volán!!!!!!!!!!!!
@bojl: amúgy különben a nagy izgalomban rájöttem mekkora hülyeséget kérdeztem...pulzus 500 legalább...
Akármi is lesz a vége,csodálatos ahogy a fiúk felszívták magukat a rájátszás legfontosabb neccsére! Iszonyat, hogy pont ezt nem láthatjuk!
Gazember Sport Klub TV!
Zágrábból lehet közvetíteni, Bécsből nem!
Ki érti ezt? Rájátszásban van a Magyar bajnokcsapat végre és még csak nem is messze játszik hanem 260 km-re Budapesttől!
Még egy internetes rádióközvetítés sincs,csak az online írásos tudósítás!
Nem igaz, hogy az Anderlecht-Mechelen belga fos jobban érdekelne bárkit is Magyarországon!!!!!!!
Akkor is örökké éljen a Magyar Hoki!
@jágör68: ezt a meccset x-re fogadtad es RBS-Kac 2-re beszarok mind a ketto bejott gondolom most meg vagy gazdagodva :D
HOSSZABBÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg kell, hogy legyen a GYŐZELEM!
Utána már csak otthon kell nyerni háromszor!
@jabka: A Sportklub vdelmében annyit, hogy a krabót sportklubtól veték át a kinti közvetítéseket... Az óperencián túl nincs sportklubtv....
Na mostmár akkor nyerjünk fiúk!
@jabka: miért nem szerveztél???
mármint netes közvetítést
@jabka: egyet kell értsek veled, hihetelen,hogy nincs közvetítés... Ha lenne közvetítés Mo-n, lehet, hogy a bírók is meggondolnák hogy mit fújjanak, ha nagyobb a nézettség nyílván a botrány is nagyobb...
@jabka: én értem:) a kinti közvetítést vették át
A harmadik harmadban mindkét kapus tökéleteset nyújtott, bár amíg ehhez Cassavinak mindössze három lövést kellett hatástalanítani, addig Satosaarinak huszonnégyet (!), utóbbi egy mérkőzésre is éppen elég, nem egy felvonásra...
@bakker81: Szerintem ez is be van lassulva egy kicsit, most nagyon úgy tűnik, hogy az nso a nyerő.
@qx92: Sajna csak kis téteim maradtak, mert a svájciak meg a fehéroroszok elbukták nekem a többit. most szépen visszaszerzem, meg majd hétfőn rakok még zsozsettát a számlámra, asszem érdemes nagyobb téteket is raknom a Volánra!!
@1VOLÁN: hidd el én hallgattam volna
és nem lettem volna egyedül...
@jabka: az első 100 kommentbe már megtárgyaltuk ezt a közvetítéses dolgot, ne kezd megint légyszíves
Cassivi 22/2 - 95%, Tommy 47/2 94% védési hatékonyság... hjresen nem voltam jó számtanból, de ez akkor is túlzás.
@Imőcz: hja, helyesen 91% és 95-6%
@jágör68: hat igen igy van ez amikor az egyik bejon akkor a masik nem de azert nem semmi megerzes volt toled ez a 2 meccs
56. perc: ez hosszú volt, de sikerült ismét megúszni. A kettős hátrányban játszó Volán még el is cserélte magát, de Satosaari mindent védett, a mezőnyjátékosok pedig remekül védekeztek, így bécsi gól nélkül peregtek le a legnehezebb percek.

Azért ez Tommit nyugtázza kicsit, nem mindha Hetényi rosszabb lenne. . .
ez a közvetítés is csak egy nagy humbuk. mármint ami körülötte van. azt tudni kell, hogy minden közvetítési jog a Sky-é. Ha valaki akar valamit, tőlük kell hogy megvegye. Így vette meg a sportklub a magyarországi meccseket is, ezért a sky-nak kellett pengetni. Ha akarná valaki, simán megvehetné a kinti közvetítési jogokat is a sky-tól.
@jabka:
legközelebb ha nem tudsz meccsre menni ülj le a tévé elé és szólj néhány barátodnak is, tegyük együtt a tv adó legnézettebb műsorává, vegyünk részt a buta sms játékban is legalább egyszer, az végül is csak az ötöde a belépőnek,lehet jövőre még több közvetítést láthatunk, sőt talán a csapat is kap kap valami meccspénzt a tévétől.
@Imőcz: A védett lövések számát el kell osztani a kapott lövések számával és szorozni százzal, így jön kia jó eredmény.
@ekanai: Ilyenkor hogyan van a matek?
Tommi a legjobb! Hajrá Sato, Hajrá Volán!
ezek után bármi legyen a meccs legjobbja sőt szerintem a fordulóé Satosaari egyértelműen...47 lővés 2 meccsre is sok...
@Borsy: PS-t nem számítod elvileg. És akkor 47ből egy lövést kapott csak mezőnyben. PS elvileg olyan mint ez ENG.
én már tudom a végeredményt, 3-2 lesz
@ekanai: Akkor sokkal jobb a százaléka.
Na,megy a hosszabbítás...HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!!!
@A99.: ezt én is tudom... :)
@ekanai: a büntető is csak egy kapura lövés... nem értem mi köze a védett / leadott lövések számához annak, hogy ki mikor és milyen apropóból lőtt kapura.
HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁÁÁÁN!!!!!!!
Győzni kell a volánnak győzni kell!!!:D
A 47 lövés, a közel 40 perc kiállítás mellé még egy véleményes büntetőből lőtt gól is "ott". Vagyis ezek szerint igazából rendes játékidőben kellett volna nyernünk...
@Lajos a mizse: teee én nagyon megütlek!ez hülye poén!
Ez nagyon égö lehet a biroknak,szorják ki a Fehérvári srácokat és mégis döntetlen!!Istenem nyujcs feléjünk védökarodat!!!
@ekanai: ha viszont így van akkor meg bőven 97-98% körül kell(ene) mozognia...
korábban valaki feltett egy továbbjutási ágat, hogy ki-kivel fog játszani ha tovább jut. Aztán volt sok vita, hogy az csak iránymutató, mert tartni kell a legjobb a leggyengébbel vonalat.
Most akkor mi van? vegyük pl, ha most csak egy nyert meccsig menne a párharc, és mi nyerünk monjuk ma, akkor hogy lenne a párosítás? A legelső-legutolsó elvet követve a graz-kac és linz-AV meccsek lennének? Mondjuk a kiírásban is így volt...
megint egy volán-hátrány
Jééé, hátrányban vagyunk... Nahát...
Rögtön írjátok be ha gól van!Hajrá Volán!
megint emberhátrány...
Srácok! Bosszuljátok meg ezt a játékvezetést! Na a sajtón keresztül reklamáljunk! Itt a lehetőség! Mutassuk meg nekik h magyarok vagyunk! Hajrá Volán!
rögtön kiállítás nálunk...
Kiállítás a Volánnál! Ki hitte volna?
Martz-t már ki is állították. Meglepő mi?
hosszabbításban is kiállítanak, hát persze!
na kezdik is mármint a szórást...
Hajrá Volán!!!
Martz-ot kiállítja. Ez már vicc kategória:((
Martz... ez gyors volt..
Ez szánalmas komolyan mondom...
Ilyenkor kiállítani?! Húzzák meg a bírók a p@csöm.
Isten áldd meg a Magyart!!!
admin nem veszi észre hogy ez a "Lajos a mizse" folyamatosan kelti a feszkót a volán szurkolokban?????
SH1-es gólt kell ütni :)

megy az nekünk :)
F5 party...
:-D

HAJRA VOLAN!!!
@bojl: Villach drukker, mit vársz tőle?
4-4 ben vagyunk megint
Letelt a kiállítás.
@bojl: Persze mert egy szánalmas pöcs, ha ignorálod, nem leszel ideges...
@Lajos a mizse: remélem nem egy csapatnak szurkolunk! Hatalmas "arc" vagy, kár, hogy a csípőd alatt hordod...
most tartunk 50 perc kiállításnál. náluk 14
a 31. perctől fogva 11-1 a kiállítások aránya
hosszabításba kiállítást adni!!!???
mi van itt??
hülye zebra!!!
szerintem csak 40 perc kiállításnál tartunk. 19x2, meg most 2
Megérdemelnénk, hogy nyerjünk ilyen ellenszélben.
@Imőcz: Ahhoz kéne valaki aki szponzorálja!
Nekem pillanatnyilag egy vasam nincs!
@Fedayn: Plusz Fekete az elején benyelt egy 10 percest.
@Scofi: költői kérdés volt.....mert sajnos tudom
Na vajon Csicsó, vagy a 4 bíró az erősebb?:/
most már nagyon ideges vagyok :) 150 a pulzus
nem mondod rodmant kitették pihenni.van ilyen???
most kell beutni fiuk
EMBERELŐNY NÁLUNK!!
naaaaagyerüüünk
de ez ,hogy a bécsieknek sem érdekük hogy adják a meccset valahol mert ha adnák lenne stream is tuti!
@Metal_Storm: legalább 500nál járok...
@Gooolem900: tényleg, igaz, a 40 perc akkor "csak" emberhátrány...
Ezaaaaaaz! Gyerünk mááár!!!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Basszus, következő idegenbeli meccsen ott vagyok.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLL
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
VOLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁN
goooooooooooooooooooooooool
MEG VANNNNNNNNNNNNNNNN
palkóóóóóóó
NYERTÜNK
NYETRÜÜNK
iiiiiiiiiiiiiigggggggggggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!
Megvaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!4
yeaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Köszönjük Csicsó!juhééééééééééééé
gooooooooooooooooooooooooool
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
áléééééééééééééé áléééééééééééééééééé
jjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhééééé
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F@SZSZOPÓ BÉCSIEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
HIhetetlen!

Ezt a meccset nem lehetett elvezetni:) :) :)
nyertunk??:D nem hiszem el az elso playoff meccsen nyerunk eloszor ausztriaban es pont a Caps ellen :D
nyertünk emberek Gabi velünk-velük van mindig!!!!
megnyertük igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megtört a jég!!!! Köszönöm az ÉGIEKNEK!!!!!
PALKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ a KIRÁLY
áléáléáléáléáléááléáléá
rem nem álmodunk:):)
....Jó kedvvel bőséggel!!!!
mikor ha ne most nyerunk!!!!!

VOLAAAAAAAAAAAAAAAAAANNN!!!!
@1VOLÁN: Én ingyen vállaltam volna a közvetítést,ha valaki kivisz magával Bécsbe és biztosítja a technikai feltételeket!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még a könnyem is kijött!!!!!!! EZ HIHETETLEN!!!!!!!!!!!!!
Köszi az égi jégpályáról a segítséget!:))))))))
alllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@Lajos a mizse: Töketlen, ez a 2:3 BUKTAD, mondtam. :)
Ilyen nincs :D:D:D Hatalmas grat a srácoknak! :)))
Kedden mindenkinek kint a helye!
kapja be az összes labanc!!!!! :))))))
óóóóóóóóólllllllléééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratula!!! Kedden Fehérváron kell a 2-0!!!
bravóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Ezaaaaaaz Srácok! K..va jók vagyunk. Megmutattuk a szemeteknek!!! Szép volt Fiúk!
:D mindjárt sírok komolyan mondom...:D:D:D ezaaaaaaazzzzz hihetetlen!!! :D még elfujni sem sikerült a meccset!!! :D:D:D Na mivan lajosmizse nem teccik a szőlő ize???:D:D:D
VAN ISTEN!!!!
SZEP VOLT FIUK!
VAN REMENY VAN REMENY VAN REMEEEEEEEEEEENY!!!!!
JAJ DE BOLDOG VAGYOOOOOOOOOOOOOK!

:D:D:D:D:D:D
aztakurvaéletbe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ILYEN NINCS, ÉS MÉGIS VAN!!!!
Mindjárt jönnek a szomszédok, hogy mi ez a zaj! :D:D:D:D
Pénteken igyekszem eljutni Fehérvárra! Minden tiszteletem... Pofátlanság volt a mai bíráskodás!
Ilyen nincs és mégis van!!!
GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDD:DDDDD végre beszopták a rohadékok a bírókat meg eltiltani!!!!!!
GYEREKEK IEN NINCS EZ SZÍV DIADALA VOLT:O
És ezt a meccset nem láthattuk..
Azt a kúrva! ISTENEK VAGYTOK SRÁCOK! Na benyomok egy pálinkát a tiszteletetekre!
@Lajos a mizse: Visszahúzhatnál a Megyerire...
Köszönjük Kiscsicsó!
Ez egy hősköltemény lehetett, így látatlanban.
Köszönjük Csicsó!
@Morgó Muki: Pénteken??? de akkor nem meccsre ugye?
Azt hiszem a legnagyobb Volán-győzelem ez.
varom a kedd estet!!!!!!!!!!!!
Második emberelőnyös gólunk!
Szép volt fiúk!
legközelebb 8 bíróval jöjjenek, hogy elég kiállítást kapjanak!!!!
Das Powerplay der Ungarn ist erfolgreich. Palkovics hämmert von der blauen Linie drauf und lässt Cassivi keine Chance. Damit gelingt Alba Volan der Überraschungssieg in Wien.

The power play of Hungary has been successful. Palkovics hammering from the blue line on it and can Cassivi no chance. Thus Alba Volan manage the surprise victory in Vienna.

A Power Play Magyarország sikeres volt. Palkovics kalapált a kék vonal, és lehet Cassivi nincs esélye. Így Alba Volán kezeli a meglepetés győzelem Bécsben.

Power Play Unkarin on onnistunut. Palkovics mäiske päässä sinisen linjan sitä ja voi Cassivi mitään mahdollisuuksia. Näin Alba Volan hallita yllätys voitto Wienissä.
ennyi köv. meccs itthon itt meg nem nyerhetnek!!!
MIVANMIVANMIVA????a bécsieknek...MIÉRT VAGYTOK GYENGÉK????:D:D
ezt nem tudom elhinni... az öregemék meg ott vannak élőben... a vicc az, hogy ma reggel felhívtam őket, hogy menjünk ki kocsival, indulok pestről, felveszem őket fehérvárom, azt go, de már tegnap lefoglalták a buszt, egyedül meg ismeretlen helyre nem mertem elindulni... :-( ezt a szívást...
:) Hatalmas grat. a srácoknak... HAJRÁ VOLÁN!!!
@Licsimi: én nem kérek belőle, ha lehet...
@Lajos a mizse: Vlaki tiltsa már ki innen ezt a gyökeret!!!!!!!!!!!!!!4
és mi lőttünk két előnygólt, ez hihetetlen.
mehehe, visszanyalt ez a kiállításos fagylalt. :)

szép volt Volán!
Csak ismételni tudom magam: TI VAGYTOK A LEGNAGYOBBAK HEJ,HEJ
Pfüjj a büdös. Elképesztő!,!!!!! Most kikapcsolom a pacemakerem.
Megoldani a lehetetlennek tűnő feladatot

Megoldottuk!!!
@Scofi: Rosszul emlékszem, hogy pénteken meccs lesz?
Gratuálok, Rotternek vissza lett adva kamatostul!
Ez több mint szép álom!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ VOLÁN!
megvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szép volt fiúk
@Morgó Muki: igen csütörtökön lesz
Még most sem hiszem el!!!! Hatalmas gratula!!!!!

Kedden pokol lesz!
Ezzzzzzzzzzzzzzz,AZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ, szép volt fiúk, hát ez óriási!!
@Morgó Muki: kedd itthon, csütörtök bécs
Van ISTEN és van igazság szép volt fiuk!!!Ezt a gyözelmet nagyon sokan akartuk
@Lajos a mizse: Remélem, hogy Kerusz fog innen kitiltani, mint újpesti. A másik nicked már szégyelled?
Köszönjük CSICSÓ!
HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁN!
kedden időbe kell meccsre menni nehogy a "divatosak" elfoglalják a jólmegszokott helyeket:D:D:D:D
Fehérvári Füttyös mellett, ördög gyalogol/
Kezében egy rudas zászló, s vígan így dalol:/

HAJRÁ VOLÁN! FŐ A GYŐZELEM!/
MI LESZÜNK A BAJNOKOK ÉS ERRE INNI KELL!!!!
Kíváncsi vagyok Lajos értékelésére.
@Floki: Köszi! Most néztem meg én is. Csütörtök nem jó, de talán vasárnap!
Most lehet nyugodtan(?) nézni az orosz-cseh meccset.Köszönöm srácok, az online orgazmust...
Tiszta szívemből gratuláltam, csak így tovább, végre van más csapatnak is magyar bajnoknak lenni.
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Bravó gyerekek, egyszer kell nyerni Ausztriában - amikor a legfontosabb! Palkovics Krisztián, Te vagy az isten, remélem Ljubljanában is megmutatod a vb-n, hogy 35 évesen is a közép-európai hoki császára vagy!
Itthon háromszor meg kell verni a bécsi bácsikat!
Óriási gratula!!! Nem vagyok egy ideges tipus de most iszonyatos a vérnyomásom. Alvás nem lesz de legalább látom a meccseket.
Kedden mikor lesz a meccs 19:15???
Ez igen! Hatalmas gratulációóóó! 38 percet hátrányban játszottunk, azért nem semmi szám...:S
Grat a csapatnak és Tovanennek!
Palkóról meg már nem lehet mit írni...
Ez valami elképesztő, az emberelőny-játékunk egyre javul, és megnyertük az első idegenbeli meccsünket pont a rájátszásban :-) Erre iszom!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Csicsó-Bírók 1:0

:):):)
@bojl: Kössz már közbe meg találtam:D
Azt hiszem ehhez tényleg kellett Csicsó szelleme! Óriási gratula a srácoknak! Az itthonit egyértelműen behúzzuk, Veletek leszünk! Nem engedjük, a mai bíráskodást!!!!!
azert, 1 nap alatt, 2 kedvenc csapatod hozza a meccset idegenben, az MILYEN? :)
es most a CSEHEKNEK fogok szurkolni, usse ko! :D
Hatalmas gratulaa a csapatnak,hogy ennyi kiállítás melett is kitartottak és győzni tudtak!
Mert nem lehet a fehérvárral ,
nem lehet a Fehérvárral,
Kiikúúkóóríícáázni!!!:))D
off. lehet személyes dolgok kérni?
@Fedayn: A jegy elfogyott :D:D:D:D
@fradigy: ha már így megemlíted külön gratula Hegyinek a 2 góljához!!!!!!!
ezt még most sem hiszem el....videó összefoglalót de azonnnal:)
azért nem értem a sport klubot először jut be egy magyar csapat a play off-ba és nem közvetit
aki tud, kérem szavazzon majd Kauth Bence kisfiam rajzára: trendiko.hu/szavazas/?searchstring=napraforg%F3+tag%F3voda&page=1

Elnézést az offért. Köszönöm mindenkinek.
vasárnap tudunk csak menni meccsre, de már most alig várom!
Hatalmas a Csapat! :)
Gyönyörű fiúk, köszi Csicsó! Hatalmas gratula!
@Fedayn:+1 csak mert nyertünk:D
Nagy gratuláció, csak így tovább!

(A bírók nyugodtan kapják be enymásét...)
köszi, fiúk, pörög az a számláló látom. :-)
@Fedayn: +1 :) és nem azért, mert nyertünk :)
HAJRÁ VOLÁN!!!! Kedden kell mennem Fehérvárra...
"Megoldani a lehetetlennek tűnő feladatot"
Kipipalva
:-)

Ha nem Palkovics uti a gyoztes golt, akkor is azt mondtam volna, hogy Csicso keze benne van. De igy - szinte biztos.
Bar jobban szerettem volna, ha o uti ezt a golt :-/
@Rock me Amadeus:
Ha ezt a meccset Lederer kozvetitette volna, biztos szetuvolti magat a vegen.
Hianyzik a srac (es a kozvetites is)!
JUHHÉÉÉ! Palkovics a 66. percben, ördögi teljesítmény ;)
@Licsimi: Üdv, nem tudom, de hogy jön ez ide?:)
@ekanai: asszony is mosolyog mellettem, ahogy gyűlnek a szavazatok. Igazi összetartó társaság ez... örök hála
@Fedayn: gratulálok a kisfiadnak a győzelemhez...
Cassivi: 88%, Satosaari 96%.
Meg lehet nézni, mennyit kozmetikáznak a jegyzőkönyvben
@Licsimi: Pék azon gondolkodik hogyan ajnározza avolánt a következő nyilatkozatában!!!
@banyszi: és lányok... természetesen... elnézést kérek...
már a második 3.ban eltolták a statot
@Rock me Amadeus: hát ha kedden ezt a Flaubert-i szenvtelenség jegyében kommentáló, tájékozatlan narrátort kapjuk, akkor a következőre számíthatunk: "A hosszabbítás hatodik perce. Palkovics lő - gól. Ezennel megszereztük Ausztriában az ötödik győzelmünket a Vienna Capitals ellen a szezonban-..."
@Fedayn: Ment szavazat egy nagypapától is.
Cassivi 88%
Satosaari 96%
Gratula a srácoknak, a sportklub meg az összes sportcsatorna beveheti bő nyállal. Kedden élőben folyt köv.
gyönyörű győzelem lehetett, nagy tartás van a csapatotokban, gratulálok a Volánnak - max ríszpekt nektek is, drukkersrácoklányok! és itthon is csak a a győzelem!!!!
@ekanai: Hopsz ezt még nem láttam :)
@Fedayn: +1 szavazat tőlem is! Valami más? Most bármit! GYŐZTÜNK!!! MÉG MINDIG NEM HISZEM EL!!!
@Fedayn: ment a szavazat...

871 komment... no comment...:D
@suomi 1995: könyörgöm a mizsét intézd el!!!!!!!!!!!!
@bojl: Állítólag lemondott. Lehet, hogy akar jönni Tolvanen helyére? :))) Gyakorolhatnánk a 6:3-t..:P
@Licsimi: helyes, épp itt volt az ideje!
@Fedayn: megkaptad :) van eleg szavazat :)
GRAT VOLAN :) HAJRA PIRE
@Scofi: Ez a mizse tényleg nagyon gáz. Legalábbis amit itt ma művelt! Hallod Mizse! Legközelebb inkább pihenj, ha kijózanodsz jöhetsz vissza, ha nem inkább maradj!!!
en is szavaztam @Fedayn: :D
Hat ez igen nagy kalap lengetes a Volan jatekosok elott.
Gratula! hatalmas GYŐZELEM!

Én egy 4-0ás söpréstől féltem az elején... na de 4-1nél rosszabb már nem lehet!
@hBunny:
Mibol gondolod, hogy osszehoz egy gyozelmet a Vienna? :-)
881 komment? :D Jesszus! :-) Ez top3 hokis élmény volt a helyszínen, köszönjük fiúk! TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!
Ja, és köszi Julcsi! :-) Kedden mindenki a Raktár utcába! :-)
süti beállítások módosítása