HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mostantól óvatosan a szlovén jegyekkel

2010.02.12. 12:58 F. Kapus

Soha nem látott hangulatú divízió 1-es világbajnokság körvonalazódik. A szlovén szövetség bejelentése szerint a magyar és a horvát szurkolók már több mint négyezer belépőt elkapkodtak az áprilisi tornára. A brit szövetség jelezte, hatszáz fős szurkolótábor kíséri csapatukat Ljubljanába, ők minden mérkőzésen támogatni fogják kedvenceiket. A szlovének már korábban is korlátoztak a külföldiek jegyhez jutását, most végső lépésre szánták el magukat. Becsületükre legyen mondva, a feltételekről megállapodtak a többi részt vevő ország szövetségével, erről korábban írtunk is.

A lényeg, hogy mostantól a szlovének meccseire csak a házigazda országában lehet jegyet kapni (eddig csak a szlovén–magyarra volt korlátozás), és a kiadott belépőkre több nyelven ráírják, csak szlovén állampolgárok léphetnek be velük a csarnokba. Felhívják a figyelmet, hogy a beléptetéskor igazolványt kérnek majd. Ez csak azokra a jegyekre igaz, amelyeket mostantól kezdve adnak ki, és amelyekre ezt a kitételt rányomtatják.

A magyar szövetséggel történt megállapodás értelmében a magyarok által eddig bárhol, bármilyen módon vásárolt jegyek érvényesek az április 23-ai mérkőzésre. Az MJSZ megállapodott, hogy a szervezők az eddigi jegyeken kívül még 400 belépőt biztosítanak a magyar szurkolóknak. Ezek szintén az IBUSZ-nál lesznek megvásárolhatók. De csak csomagban, magyar bérlet formájában, azaz Palkovicsék mind az öt mérkőzésére érvényesek lesznek. Hátrányt az ár jelent majd, darabjáért 58 eurót kell fizetni.

A problémakörrel kapcsolatos gondolatok megosztására továbbra is ide vonatkozó fórumunkat ajánljuk. A kialakult helyzetre tekintettel a magyar szövetség felhívja mindenkinek a figyelmét, aki mostantól kezdve Szlovéniában jegyet kíván vásárolni, hogy csak saját felelősségre tegye.

33 komment

Címkék: magyarország vb szlovénia válogatott jegy jegyek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy kicsit húzós az ára....
Nagyon ajánlom az eventim-nek, hogy a majd egy hónapja lefoglalt jegyeimet úgy nyomtassák ki áprilisban Ljubljanaban, hogy azon semmiféle ilyen felirat ne legyen! Különben borítás lesz! Egyébként vagyunk még így páran, akik majd áprilisban az ottani jegyirodában kívánják átvenni az időben lefoglalt jegyeiket?

HAJRÁ MAGYAROK!!!
Az 5 meccs összesen 58 EUR? Az azért ANNYIRA nem vészes annak, aki menne mind az 5 meccsre.
@Skyblue: Mivel printed státuszban van a jegy, ezért az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy már ki is van nyomtatva és ott vár az átvételre. Nem fogják újranyomtatni :)

@sutyi2: Igen, de általában kedvezményt szoktak adni a teljes bérletre, mert ez lényegében a normál meccsek jegyárainak az összege (4*10+18)
@OliBLOOD: Na de ahogy olvastam, először azt hittem, hogy kb. 100 EUR-t kérnek majd a magyar bérletért, mert az már egy lélektani határ lenne, de az 58 EUR az nem vészes szerintem akkor sem az 5 meccsre. 3000 FT/meccs, egy VB-n. Az Arénában egy meccs kicsit drágább, ha látni is akarsz valamit.
Remelem lesz olyan hangulat, mint tavaly :-)
F. Kapus, azt lehet tudni mikortól lesznek a bérletek megvásárolhatók? Engem nagyon érdekelne a dolog, mert eddig csak pislogtam, de most kezd égetővé válni a dolog. Márcsak azért is, mert írjátok sorban a posztokat a témával kapcs.

Szövetséget lehet ilyen ügyben hívni?
Jönnek a Millwall meg a West Ham hooljai?:)
Abból formás pity-puty lesz:)
Mar nagyon varom! :)
A-csoportos vb-n egy jegy volt ennek a duplája :-)
@Fugeute: A debreceni VB-n Chelsea szurkolókkal találkoztunk, de a jégkorongos szurkolótábor elég békésnek tűnt, bár rengeteget tudtak inni :)
@Fugeute: Inkább az utazgató nyugdíjasok :)
3 évvel ezelőtt is a táboruk nagy részét ők tették ki :)
Akkor most kiakadtam... 58 euró az öt meccsért akárhogy számolom 15950 Ft 275 Ft-os euróval... én az első napon 20000 Ft-ért vettem meg a meccsre az 5 db belépőjegyemet. Miért nem lehetett az elejétől kezdve bérleteket árusítani???? No mindegy.

Amúgy már nagyon várom, be vagyok sózva...biztos hatalmas hangulat lesz.. :D
OFF
Ide is, hátha...
A mai meccs után megy valaki Balatonföldvár felé?
Ketten lennénk, természetesen az üzemanyagköltséget álljuk!
ON
Valahogy nem igazán hiszek a szlovéneknek, megy a ferdítés, ránéztem az eventim honlapján az ülés rendre és a magyar horvát, magyar brit meccsre nem igazán látok eladott horvát vagy britt jegyeket. Mikor voltak angol szurkolok hoki meccsen 600an??? Nevetséges Max 50 fős nyugdíjas team! És a horvátok?? Soha nem jötek sehova max pár 10en hoki meccsen. Az eladott jegyek nagyrésze magyar sztem kb 95%. Csak a szervezők ferdítenek kurvául!
kivancsi vagyok hanyan lesznek kint a szloven magyar es a tobbi magyar meccsen jo sokan remelem :D
amugy akinek van kedve es turelme a szloven vb utan csinaljon egy statisztikat hogy kb hany magyar volt kint a vb leglatogatottab magyar meccsen
majd csinaljon egy aranypart hogy 1 profi jatekosra hany szurker jutt majd a legkozelebbi foci valogatott idegenbeli meccsen meg lehet ismetelni az eljarast csak ugy kivancsisagbol
azt nem mondom hogy a sport palya / szurkolo aranyt csinaljatok mert abba a focisok csunyan bele buknanak
@edudus: Bár, ha az Ibuszban árulják és azonosak lesznek a feltételek (1 Euró = 300 Ft + nyomtatási költség), akkor nemigen lesz különbség...
@maydayray: Bernben még ingyenjegyeket is osztogattak a magyar meccsre!
Akkor hogy van ez? :)
@demizson bobby: a kanada vagy orosz meccsekre is osztottak ingyen jegyet? :P
@qx92: ez engem is érdekelne, mert olyanokon én is voltam és kurvára nem ingyen! Nem mintha egy centet is sajnálnék értük! :)
@dzsozy01: azért idén elindultak az Ebelben, nem kicsi nézőszámokkal, úgyhogy bőven el tudom képzelni, hogy megjött a kedvük!
Hát akkor azt hiszem csak 5 megyünk... még kellett volna 4 jegy :(
biztos én zavarom megint a dolgokat, de valaki világosítson már fel:

1. a megszorítások csak a szlovén meccsekre vonatkoznak, vagy egy brit-magyar meccsre se lehet venni Szlovéniában jegyet?

2. Ha a szlovén-magyarra már van jegyem, de a többire még nincs, akkor most vagy megveszem megint mind az 5 meccsre a jegyet az IBUSZ-nál, vagy csak a helyszínen tudok jegyet venni? (Feltételezve, hogy az 1. kérdésre a válasz IGEN)
Szegény szlovénok erőteljesen be vannak szarva, hogy a magyar válogatottnak hazai pályája lesz Ljubljanaban! Nevetséges szarrágó banda! Most mi következik ingyen osztja majd a jegyeket a szlovén táborban, hogy menjen már valaki ki, mert forró a pite????
Soha többé bé csoport!!!!
@mike80: Amint megtudjuk, megírjuk.
@munkagep: Csak a szlovén meccsekre vonatkoznak, szerintem a magyar-britra még neten is lehet jegyet venni, vagy az Ibusznál. De ezt azért csekkolni kellene. A helyszínen a többi négyre biztos kapsz jegyet, nem létezik, hogy telt ház legyen.
@munkagep: HELLÓ! Ha veszel bérletet, nekem kellene 3 jegy a Szlovén meccsre, a többire már megvettem a jegyeket, csak arra nem kaptam.
Egyébként a megoldás: szlovén útlevél valakinek? Óccson megszámítom!!! :D
Most mi vaaaaan?
Emberek ez az Únió vagy a balkán?
Ezt is csak velünk tudják megcsinálni, gondolom az osztrákokkal nem merték volna meglépni...
hihetetlen, hogy mindenhol lábtörlőnek néznek minket...
Akció!
Szlovén nyelvvizsga 6 hét alatt kreatív nyelvtanulással! Állampolgársági vizsgára is vállalok felkészítést! Az Őrség szlovéniai részén található településen még lakcímet is biztosítok!
~300,000 Ft + belépők!
Szimpatikus. Remélem gyakran lesz még szlovén barátainknak színvonalas div1-es vb-t rendezni. De ahhoz nekünk már SEMMI, de SEMMI közünk nem lesz.
@Skyblue: de kemeny vagy:D beraknalak egy ketrecharcos ellen ott is kemeny lennel?ott is boritásoznal?Rohej a magyar ember felfogasa.
@Dreamliner25:
A borítás tényleg nem volt helyes.Ám alapvetően engem is dühítene ha így próbálna becsapni egy szervezet.
Más:
Jan.26. nyomtatással kaptam 1 db jegyet Szlovéniából.
Azon nem találom ezt a 3 nyelven jegyzett diszkriminatív szöveget.
Valaki segítene linkel hogy lássam mit is kell keresni a jegyen ami elárulja hogy csak szlovén állampolgár használhatja?
süti beállítások módosítása