HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Irány Szlovénia!

2010.01.14. 17:15 F. Kapus

Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es tornára, és a magyar szurkolóknak szánt 430 belépő kétharmada néhány óra alatt elfogyott az IBUSZ-irodákban. Azt gondolta mindenki, sebaj, az eventim.si internetes rendszerében minden további nélkül lehet hazánkból is vásárolni. A C szektor után a B szektor is már-már teljesen a miénk lett. Ám csütörtökön megváltoztak a dolgok. A jegyportál kiírta, a magyar szurkolók csak az MJSZ partnerénél vásárolhatnak. Félig-meddig jó hír, hogy azt állítják: a B szektort is nekünk szánták eredetileg. Csakhogy az eddig oda eladott jegyeket törlik, és átadják a magyar partnernek. Úgy tűnik, ez a közel kétszáz tikett is elfogy csütörtök estére. Tudomásunk szerint semmilyen IIHF-szabály nem engedi meg a jegyárusítás korlátozását, de a jogi és erkölcsi vita előre nemigen visz. Érdemesebb megoldást keresni. Mivel Szlovénia összes Eventim-irodájában kaphatók a jegyek, nincs jobb lehetőség, mint összegyűjteni a baráti kör igényeit, és kiutazni egy határhoz közeli településre. Persze lehet, hogy kedves olvasóink között többen is vannak, akik különb ötlettel állnak elő. Ismét fórumot indítunk, ahol mindenki megoszthatja a többiekkel ötleteit, tapasztalatait, információit, kereshet, kínálhat, találhat. A kommentek közé belinkelhetik a vonatkozó autóbusz- és vonatmenetrendet, a szállásinfókat, de ha valakinek van üres hely az autójában, az se habozzon jelezni. Update: OliBLOOD által szállodákról és egyéb szállásokról szerzett jelentős gyűjtés itt és itt megtekinthető.

563 komment

Címkék: vb szlovénia divízió 1 jegyek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziasztok!

Péntekre a Szlovének ellen van valakinek eladó jegye? Lehetőelg 3 db-ra lenne szükségem.
loyd@citromail.hu
Köszi
@kőtörő: Helló!

Igen megérkeztek a jegyek:) Köszi a többiek nevében is, nagy öröm ez számunkra, hogy ott lehetünk!! Spiller Pista belém adta a frászt, hogy a kapuknál kérik a személyi igazolványt is ezért paráztam, hogy be sem engednek( de ilyet nem tehetnek, ezek még nem diszkriminatív jegyek) REMÉLEM.
Nagyon várjuk a pénteket!!
Sziasztok!
2 jegyet tudna vki szerezni a szlovénok elleni meccsre?!

Előre is köszi!
@amatőr hokikapus: Mi is! Fel vagyok már pörögve mint Svájc előtt. Majd ott iszunk egyet! Remélem, a vártnál is többen leszünk és akik nem tudnak most ott lenni, hallani fogják a hangunkat!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Sziasztok,
hokirajongó barátaimmal sikerült bérletet vásárolnunk, de csak a múlt hétvégi meccsekre tudtunk kimenni, illetve pénteken természetesen ismét ott leszünk. Viszont a két köztes, kedd-szerdai meccsekre van 5-5db eladó jegy, magyar szektorba, a megvásárolt ár alatt, 3000 Ft/db áron. A jegyek Pesten vagy környékén elérhetőek. Írjatok, vagy hívjatok, munkahelyemen sajna nem tudom olvasni a blogot!
+36305474939
Sziasztok!
2-3 jegyet vennék a pénteki szlovén meccsre. Lenne helyünk az autóban oda-vissza pénteken.
06-30-3634953
Üdv.
@Old Smuggler: Helló!
Péntekre csak egy van? 06-30-3634953
hajnalban irány Szlovénia ezaz, fel a ZLATOROG pivóra!!!

NYERGESÚJFALU is képviselteti megint magát:)
Sziasztok!

Péntekre a Szlovének ellen van valakinek eladó jegye? Lehetőelg 3 db-ra lenne szükségem.

Kocsival mennénk ha lenne jegy, 2 szabad helyünk lenne az autóban.

loyd@citromail.hu

Köszi
A horvát és brit meccsre van feles jegyem 1-1 db, ha esetleg valakit itt unatkozna Ljubljanában.
husz4nulla3öt9hat9, átvétel a helyszínen, bármikor. :)
@hosszú lépés: Szlovén magyarra nincs véletlenül 1db?
Sziasztok!
Nekem van egy jegyem Szlovén mecsre!
Irjatok ha érdekel valakit a farsimisi@citromail.hu-ra
Kérdés: Angol-Magyarra lehet még a helyszínen kapni jegyet?
@OTeR: Engem érdekelne.
tomi1956@gmail.com
Már elkellt a jegy!
"A szlovén rendezők határozottan jelezték: csak azok mehetnek be a szlovén szurkolóknak fenntartott szektorokba, akik fel tudnak mutatni nem magyar személyi igazolványt. Vagyis a szlovén szektorokba nem mehet be magyar drukker, csak más állampolgárságú." nso

vajon ez vonatkozik a korábban kiadott de nem diszkriminatív jegyekre is?
@crosby87:
Nagyon remélem, hogy nem mert ilyet nem csinálhatnak. Azért álljon már meg a világ! Nekem is az "A"szektorba szóló jegyem van de nincs rajta diszkriminatív jelzés! Remélem nem lesz semmi gond!
@amatőr hokikapus: Nem lesz semmi gond, mert ha gond lesz, akkor gond lesz! :)
@F. Kapus: Megnyugtattál, köszi!!
A gond majd a szlovénoknak lesz, ha rájönnek mire képes a Nemzeti csapatunk és nem mellékesen a világ legjobb szurkolótábora :)
HAJRÁ MAGYARORSZÁG! MEG LESZ AZ A FELJUTÁS ÉRZEM!!
@amatőr hokikapus: Ugy érzem hogy jol érzed,mi kapusok F.Kapus fiával együtt megérezzük elöre:)))
A mindenit ha feljutunk én leszek a világ legboldogabb embere!
Kedves Mindannyian (akik kinn vagytok Ljubljanában egész héten)!

Elnézést, hogy leírom még egyszer, de talán ebbe a posztba jobban illik. Az lenne a kérésem, hogy akik kinn vannak, lennének szívesek pár sorban kifejteni a Ljubljanában rejlő lehetőségeket? Gondolok itt:
- mivel közlekedtek a városban, érdemes autóval, vagy esetleg helyi közlekedéssel?
- ha helyivel, akkor milyenek az árak, mit (bérlet, jegy) és hogy (1,2 napos) érdemes vásárolni. Van-e gyerek, idős kedvezmény stb.?
- azt már tudjuk, hogy a Lepa Zoga a törzshely, de tudtok-e ajánlani más helyeket, ahol esetleg ár/minőség arányban jót lehet enni, inni?
- a saját tapasztalatotokból, mit érdemes megnézni (1 nap alatt) Ljubljanában...természetesen csak a pénteki meccs utáni fieszta után, szombaton :-)))
Aki veszi a fáradtságot és leírja, előre is köszönöm Neki!
Hajrá Magyarok!
Már-már beleremegek a gondolatba, hogy pénteken milyen hangulat lesz, alig tudok aludni :-)))
Azért már nehogy a nyúl vigye a vadászpuskát! Elsőre 1-2 napig volt jegy. Mivel ki akartam menni, kimentünk Szlovéniába és vettünk jegyet. Senki sem tiltakozott, hogy nem vehetünk (pedig semmilyen szláv nyelvet nem beszélünk). Most megy a vb, és közlik, hogy nem használhatom fel a januárban vett jegyemet? Ez Európa? 1 a jégkorongban amúgy sincs balhé. 2 akkor fizessék vissza a szállás, és az utazás árát (és rendezzék a cégemnél a szabadság kérdését is). Azért mindennek van határa...
Egyébként:
Vhod A Tribuna/zhod (5 jegy 90 Euró)
Vhod A
Tribuna /zhod
(5x18 Euró)...
@beck111: 1 még van de A szektor, hely is van a kocsiban, szerdán megyünk...
A szünnapon visszajöttünk Siófoki bázisunkra, és csak csütörtökön térünk vissza Ljubjanába. Az ötjegyes bérletünkből felszabadult 2 jegy a holnapi Magyar-Horvát meccsre. 'P' szektor, magyar tábor. Tudunk találkozni pl. a Siófoki Tesconál, ami kb 2 perces kitérő az autopályáról. 30/ 9664540 akimaki@hotmail.com
@Ringleader: Szerintem csodaszép hely Ljubjana vidám segitőkész emberekkel. A belváros nagyon hangulatos,
a csarnok egy nagy park közepén sétatávolságra a belvárostól. Mindenhova el lehet jutni gyalog, az autot érdemes letenni a szállásnál, mert az utcákon bár van hely, de fizetős a legtöbb helyen, és a belvárosba be se lehet menni kocsival. Az árak nagyon barátiak a sör 2 Euro, egy kávé kb 1 a belváros közepén és a csarnoknál is. Rengeteg kiülös hely van, egy csevapos kaja kb 5 Euro. Az egyik kedvenc helyünkön, pl.megcsináltak egy kaját ami nem is volt az étlapon. Szóval a vendéglátás elsőrangu. Bár mi nem mentünk fel, a város felett levő várba siklóval lehet felmenni, biztos szép a kilátás. Alig várom a csütörtököt hogy visszamenjünk.
@akimaki: A többiek nevében is köszönöm az infókat! Parkolni lehet a csarnoknál? Vagy esetleg valahol a város szélén érdemes?
Kedves szerkesztők! Nincs kedvetek tisztába tenni ezt a jegy témát egy kiemelt post-ban? Ki mehet be, milyen jegyekkel, milyen feliratot kell keresni a jegyen, hol van még jegy, stb. Mindenki ír mindenfélét, félinformációk alapján, és mindenki bizonytalan. Jó lenne konkrét információ mindenről.
Köszönjük!
@Kevlar_: Közvetlenül a csarnoknál volt pár nem fizetős, és mintha egy fizetős parkoló is lett volna.
A körgyűrűtől bevezető főutca (Celovska cesta) mintha nem fizetös lenne, de a fizetősök is csak este hatig azok ha jól emlékszem.
@akimaki: Köszönöm szépen! Majd meglátjuk.
Sziasztok!
Nem tudja valaki aki kint volt a 7végén, vagy kint van még most is, hogy Magyar mezt lehet-e kint venni a csarnoknál, ha igen akkor milyen árban mérik?? :)
Szia! Kint van a Madonna egy szép kis lakókocsis áruldával, van nekik minden ami itthon :) az árát nem tudom, de amit láttam hasonló mint idehaza.
bakker, de késő van..hiszen első nap előttem vettek a barátaim :) és pontosan ugyan annyiért, 11 ezer pénz a felnőtt méret.
@Kevlar_: lehet, de fizetős a nagy része, és mindössze kb 10 kocsinyi free.
@bsannamaria: Köszönöm. Az lesz, hogy keresünk vlaami korrekt helyet, ahol jól el van a kocsi, és sétálunk.
Csak legyen már péntek! :)
Hajrá Magyarország!
Sziasztok! Egyetlen megjegyzésem lenne, ehhez a jegyvásárlási mizériához. Mivel ez egy VILÁGBAJNOKSÁG, más sportok és más rendezvények alapján, a normális eljárás a következő lenne. Ha a magyar tábor kap 900 jegyet, akkor a szlovén tábor is kap 900 jegyet, ezeket csak igazolvánnyal lehet felhasználni. A további jegyek szabadon vásárolhatók. Szerintem a korrekt eljárás ez lenne. A rendező előjogáról meg annyit, hogyan nézett volna ki Klotenben, ha mondjuk egy Kanada-Szlovákon svájciakkal van tele a csarnok...:-)
@Kevlar_: A legutóbbi hivatalos infó az volt, hogy egyedül azokkal a jegyekkel nem lehet bemenni, amelyeken háromnyelvű (angol, szlovén, magyar) felirat tájékoztat arról, hogy csak szlovén igazolvánnyal érvényes. Megnyugtató válasz miatt ma délelőtt ismételten keressük a vb-szervezőket és/vagy a szlovén szövetséget ez ügyben.
Köszönöm az infót! Annyi félinformációt olvastam, mindenki félreérti a dolgokat, jó lesz, ha tisztába teszitek a dolgot.
@Döngi: Ez vmi konkret info, vagy csak aggodalom?
@akimaki: Ez remek és korrekt info, már látom, hogy jól fogjuk érezni magunkat, függetlenül az eredménytől. Szerintem mi, magyarok megteremtjük a kellő "A csoportos" hangulatot Ljubljanának. (De nagyképű vagyok :-))
Néztem, hogy a helyi közlekedés is elég kulturált (napijegy is 4€, nem vészes), legalább leteszem az autót, és lehet álko! Hol? Izál, ni!
Üdv szurkolótábor! Szeretnék részt venni a pénteki mérkőzésünkön, azonban ellőtték a jegyemet (fohász az eladó anyukájához....).
Ajánlatom lenne; ha valaki jegyhez juttat (árában), azt, azokat (2 fő), ingyen és bérmentve révfülöpi indulással ki tudom vinni a meccsre; ja és vissza is.
@Döngi: Jól olvasom, hogy van 1eladó jegyed az "A" szektorba?Aktuális még?Ha igen írj már egy e-mail az adi.kiss86@gmail.com-os email címre.
üdv
@bsannamaria: Köszi az infot! :)
Ha esetleg ma (Csütörtökön) is kint leszel/vagy, meg tudnád nézni, h árulnak-e rövid ujjú Magyarország mezt?? Az egy pár forinttal olcsóbb, és akkor úgy vinnék magammal Pénteken manit... :)
Köszönöm még1szer!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!! :D
Azaz szerdán! :P :))
A Nemzeti Sport szerint ötezer szlovén lesz a 4.500 fős Hala Tivoliban... erre mondják, hogy nincs mit hozzáfűzni, köszönjük sportnapilap!
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ns-felhivas-uzenjen-on-is-a-feljutasert-harcolo-hokisoknak-2025599
Indulunk! Hajrá MAGYARORSZÁG!
Szerintetek mennyi sansza van annak ha pénteken csak úgy a jegypénztárnál megpróbálkozom jegyet szerezni az aznapi szlovén-magyarra? Hátha felszabadulnak az IBUSZ által lefoglalt bérletes helyek. Ha nem sikerül megyek síelni Bovecra, ahol még 250 cm-es hó van.
@B4M13: Jobban jársz, ha egyből a hegynek mész, és nem idegesíted fel magad egy fekete pálya előtt :)
@Kevlar_:
A pálya előtt van egy fizetős parkoló. 50 cent 2 óra, majd óránként 50 cent, de ott van vagy 50 hely. Oda nem hiszem, hogy meccs előtt beférnétek.
A csaronokban jó idő van, 18 fok, így nem kell beöltözni nagyon. A sör a pályánál fél liter 2 EU, igaz szerintem max 3 dl-et kaptam, de nekem nem ízlett, így máshol próbálkozunk ma.
Ja és tegnap TV-ben néztem a GBR-SLO meccset. Hát meg fogunk ma izzadni, és a szlovénoknál a 24es pacák nagyon jól nyomja.
Szóval ma majd én is végig kiabálni fogok.:-)
Ja még fontos, az A1-es autópályán Ljubljanától kb. 70 km-re van forgalomkorlátozás, a 4 km-es utat úgy fél óra alatt tettük meg.
@Tillasz: Köszönöm a parkolási/utazási infókat. (A sör sajnos nem érint, mert én vezetek.)
Korán megyünk, hogy lássunk valamit a városból, nem is kell a csarnoknál parkolni, inkább valahol a város szélén egy őrzött helyen vagy parkolóházban.
@Kevlar_:
Jó utat. Én is vezetek, de a sört ketten ittuk a meccs előtt jó két órával.:-)
Sziasztok!
A sok mellébeszélés és félelem keltés miatt a pénteki SLO-HUN mérkőzésre azok is be fognak jutni, akiknek "megkülönböztetett"(2010.februárban- szlovéniában vásárolt) jegye van.
A jégkorong szövetség tájékoztatása alapján a szövetség titkárai a helyszínen már intézkedtek ...

Viszont a pénteki útra mindenki induljon el IDŐBEN, mert sebességkorlátozások és útfelbontások miatt a navi szerinti idő hosszabb lehet, mint .....
Csak jó tanács, ja és HAJRÁ MAGYAROK!!!
....szeretünk téged #19
Üdv mindenkinek!
Túlszervezés miatt lett egy fölös jegyem a HUN-SLO meccsre a magyar (B) szektorba, minden megkülönböztető jelzés nélkül, 6000-ért eladó (azt a 150 ft hasznot bizony keményen behúzom magamnak... :) ). Csütörtök estig (esetleg péntek délelőttig)átvehető Pesten, valahol a Belvárosban. Az első betelefonáló nyer. 0630-223-89-26
Elkelt a jegy,sajnálom. Hátha lesz még felszabaduló jegye valakinek. Üdv.
Sziasztok, egy kis utazási infora lenne szükségem.

Bp-Ljubljana útlezárásokkal, stb. kb mennyi idő valójában? Pénteken délben indulnánk, remélem elég lesz...

Ljubljanában taxival közlekedtetek már? Tapasztalatok?

Előre is köszi...

KP
@Káosz Professzor: Négy és öt óra között van a tiszta menetidő. Gyakorlatilag végég autópálya, néhány elterelésre lehet számítani, éppen ezért jobb inkább öt órával számolni.
A taxira nincs ötletem. Ljublana nem egy akkora település, hogy a belváros széli parkolótól gyalog bármi is messze lenne.
@B4M13: Köszi a segítséget.

A hotelünk a pályától 7 km-re van, az azért már nem gyalogtávolság.
@Káosz Professzor: Akkor egyikőtök tartózkodjon a sörtől, lehetőleg aki vezet.
sziasztok! pentek reggel indulok szombathelyrol; kocsiban meg van hely, ha valakit erdekel irjon...
ha vkinek felszabadulna jegye, pls írjon!!
Szevasztok!
Jegyre lenne szükségem a szlovén meccsre.Legalább egyre,de ha van vkinek akkor kettőre is vevő vagyok.
Hajrá Magyarok!
Vevő lennék jegyre!
Hajrá Magyarok!
@vicomte: Helló! Minket érdekelne az út, de csak egerszegig, ott találkoznánk a mi autónkkal. Ketten lennénk, de nekünk legkésőbb 10re ott kéne lennünk. Ha esetleg nem találtok jobb utast itt tudsz üzenni, bár holnap melózom még.
@FTC 1899: a sors fintora! :-)
utehoki.hu/index.php?m=3&tema=2&altema=7
bár már délelőtti hír, azért egy próbát megér!
@Ringleader: kicsit drágán adja, én elértem.. :/

mért ezen kell üzérkedni, sosem fogom megérteni..
@YNWA: én nem ismerem...csak segíteni szerettem volna!
@FTC 1899: elvből nem hívod? :-)))
Üdv szurkolótábor! Szeretnék részt venni a pénteki mérkőzésünkön, azonban ellőtték a jegyemet (fohász az eladó anyukájához....).
Ajánlatom lenne; ha valaki jegyhez juttat (árában), azt, azokat (2 fő), ingyen és bérmentve révfülöpi indulással ki tudom vinni a meccsre; ja és vissza is.
Nekünk olyan jegyünk van, amin magyarul is rajta van a diszkriminatív felirat. Szerintetek mi a megoldás? Amúgy a P szektorba szól, a magyar szektor mellé. Nem értem, miért kellett ezt csinálni.
@Szkiner: Köszi, ezt olvastam, ezért kérdezem, hogy ti mit csinálnátok, és van-e más, aki így járt.
@Ropi_85: Szia! Csütörtökön szünnap, sztem a bolt is zárva, de nem megyek arra. Az a biztos, ha hozol pénzt...a magyaroknak mindent a hazai áron, forintban adnak. Lehet érdemes lenne a budapesti üzletet felhívni, ők hátha képben vannak a készletükkel.

A pénteken érkezőknek üzenem, úgy tervezzenek, hogy legalább 2 órával a meccs előtt ideérjenek a városba, a csarnoknál a parkolást csak akkor kíséreljék meg ha nagyon időben érkeznek. Esetleg egy térképet is mellékeljenek a felszerelésbe, mert a város nem túl egyszerű, ha bekeverednek a belvárosba, sok az egyirányú utca, és szinte mindenhol fizetni kell a parkolásért is. Jó tájékozódási pont a folyó, 2 hegyecske, (arra menjetek amelyiken nem áll vár :-)) és egy vasúti aluljáró a hegy ( Tivoli park) elején, ha ezen is átjöttetek, ott a csarnok 300 m-re balra. :)
@Ringleader: ja, tudom, nem is rád értettem, neked köszi :)

duplája amúgy az ár, ami mondjuk még simán megfizethető, el is vitték végül, de nekem diákként nemfér bele már

evvan :/
ha bárkinek szabadul fel esetleg jegye, még holnap is szólhat... :D

06-30-531-9814
@bardem: A szövetség azt tanácsolja, hogy ne is próbáljatok bejutni.
Viszont volt itt több ötlet is: szlovén sál, jegy csere egy szlovén szurkolóval, esetleg kenőpénz a beengedőknek.
Vagy hiszünk benne, hogy korrektek lesznek a szlovének, és végül mindenkit beengednek, aki vett jegyet. Jó tanácsot nem tudok adni.
@Kevlar_: Szerintem a szövetség nem tanácsolt ilyet. Erőszakmentes bejutást mindenkinek!
Szurkoló társaim! Felszabadult egy hely a kocsimban, 4-en vagyunk, 5 felnőtt elfér, tehát egy embert el tudunk vinni. Indulás, holnap korán reggel, Budapestről, beszállni, az Újpest-Ljubljana útvonalon lehetséges.
Szabad jegyünk nincs!
moczo.laszlo@gmail.com
@F. Kapus: "Kérünk minden magyar szurkolót, csak akkor próbáljon meg bejutni a csarnokba, ha olyan belépője van, ami a magyar szektorba szól. Vagyis vagy olyan, amit február 5-e előtt vett, vagy pedig a bérlethez járó, O-szektorba szóló. Akinek olyan jegye van, amihez kérnek szlovén okmányt - a szlovén, magyar és angol nyelvű belépőkről van szó –, azok sajnos nem tudnak bemenni, kivéve, ha O-szektorba szól a magyar bérlet mellé."
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/jegkorong-a-magyar-szovetseg-felelosseget-vallal-a-szurkolokert-2025639
Felhívtuk a szlovéniai magyar nagykövetséget, ahol azt mondták nekünk, hogy mindenkit befognak engedni, mindenféle jeggyel, persze ami érvényes. Mondjuk nem ártana, ha a szövetség erről tájékozódna, mielőtt arra szólítanak fel, hogy be se próbálj jutni.

Kevlar_ (törölt) 2010.04.22. 13:58:53

@bardem: Így a legkorrektebb, kívánom, hogy mindenki bejusson rendben!
@Kevlar_: Kösziköszi, jó szurkolást
@stronc 06: hello! kuldj ide nekem egy telefonszamot illetve reszleteket, hogy pontosan honnan-hova mikor jo nektek: mufy@sch.bme.hu
este csorgok es megbeszeljuk...

Kevlar_ (törölt) 2010.04.22. 16:59:18

Szurkolói rigmus ötlet holnapra:
"Nyilas Misi pakkot kapott, hej, hej!" :)
Majd felvetem a hangadóknak :)
Hali. Nekem van egy, estig kiderül, hogy el tudom-e itthon adni. Nem nyerészkedni fogok, de kisbuszt béreltek a többiek és én most sajnos nem tudok menni. Viszont ki fogom fizetni a 6 rugó fölét, négyet az útiköltségemre, mert így másnak kellene. Tehát a jegyem tíz rugó, nem nyerek rajta, nem c.kodok, csak nem bukok így. Ha valakinek kell, Esztergomban reggelig (addig melózom), vagy ott Ljubljanában átvehető, a magyar szektorba szól.
06702950149
@vicomte: hetven/270-81-harminckettő, most végeztem csak a melóval bocs
@YNWA: ezek szerint @FTC 1899: csak beadta a derekat :-)))
Sajnalom, remelem holnap meg szerzel jegyet es egyutt szurkolhatunk! Hajra Magyarorszag!
eladva, nem lesztek a Hala Tivoliban eggyel kevesebben..., jó szurkolást!!!!!!!

Kevlar_ (törölt) 2010.04.23. 05:26:10

Irány Szlovénia! :)
Sajnos családi okból ma reggel feleslegessé vált 2 jegyünk az esti meccsre és szállás 2 fő részére péntekre és szombatra az Alibi Hostel-ben.
Külön-külön illetve egyben is elvihető.

Jegyek: 5000 HUF/db
szállás: ~12,5 EUR/főéj
www.alibi.si/hostels/alibi_cn27_hostel/

Ha vkit érdekel hívjon fel:
20-5353376, vagy 20-5610348

(Bocs a spamért, nem tudom ki mit olvas és szeretném ha megtalálná akinek van igénye...)
@lakota: A jegyet Inez 1 perc alatt leütötte, 2 főre a szállás továbbra is üres.

~12,5 EUR/főéj
www.alibi.si/hostels/alibi_cn27_hostel/
Üdv mindenki!!

Eljött a várva várt nap! Kicsit borús az idő de este nem mi fogunk sírni (ÉRZEM), maximum a boldogságtól, hogy újra a legjobbak között lehetünk. 1óra és indul a kis csapatunk Szlovéniába (6fő). Már alig bírok magammal olyan lázban égek. Minden kedves szurkolótársamnak felejthetetlen estét kívánok ma 20:00-tól!!! Minden torokra szükség lesz, nem lesz egyszerű de a Magyar drukkereken nem fog múlni, és a csapaton sem szerintem, a maximumot fogják kihozni!!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG, ZENGJEN A RIA RIA HUNGÁRIA AZTÁN MEG A SZÉP MAGYAR HIMNUSZ 5.-ÉJE IS!!!
Van egy jegyem 12.000 Ft-ért. Kint átvehető. 30/668-9667. C szektor magyar tábor
@lakota: 1 perc wow, az nemsemmi:) :(

@Old Smuggler: köszi, nekem az drága sajnos.. :(

meg asszem már a kijutás sem lenne nagyon megoldható ily későn

azért figyelem a forumot..

ha ittragadok, vki a Martos/Popcorner/Kármán triumvirátus közül lesz vmelyikben? :)
Hello mindenki! Ha valakinek vannak videói a szurkolásról ne sajnálja közzétenni őket! :)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000225845421&v=app_2392950137&ref=profile#!/video/video.php?v=121103114573883

Majd feltöltöm youtoubra is... :)
A fenti izgatottan jegyre vadászó kommentekre válaszul el kell mondanom, hogy a meccs elött fél órával vettem 15 euróért jegyet csak úgy simán a pénztárban. Lett volna persze kockázat, de biztos ami biztos vittem sílécet, hogy másnap+harmadnap kárpótoljam magam Bovecen. Ahol aztán szikrázó napsütésben 2 méteres hóban kisíeltem magamból a vereség miatti bánatomat.
@B4M13: Mi pedig a csütörtöki szünnapon mentünk Bovecbe, raftingolni :)
A jegyvásárlással kapcsolatban írtakat is meg tudom erősíteni. Az nem ment be, aki nem akart :)
süti beállítások módosítása