HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nyomokat szeretnénk hagyni a Villachban

2010.01.24. 09:43 F. Kapus

Aki látta a Graz elleni mérkőzésünket, tudja, hogy sokat tett a két pont megszerzéséért a csapat. Ez végül is nem sikerült, állapította meg Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Csapatunk az ötödik helyre lépne előre, ha nyerni tudna Villachban. Erre a szakvezető szerint akkor van esély, ha ez e heti színvonalas játékot folytatni tudjuk.

"A vereségnek nem kell örülnünk, a szájíz rossz volt a lefújás után, de látni kellett, hogy mindenki rendesen odatette magát, jól dolgoztak a játékosok. Az emberelőnyös helyzetek megjátszásán nem sikerült javítanunk. Helyenként jobban jár a korong, de a befejezések továbbra sem jönnek össze. A pénteki meccsen vagy nem volt megfelelő az utolsó megoldás, vagy a fantasztikusan védő grazi kapus tudott hárítani, ezért a jól megjátszott helyzeteket sem lőttük be. Nagyon bosszantó ez.

A védekezésünk az egész meccsen jól működött, erősek, kitartóak voltunk. Jóval több gólhelyzetet alakítottunk ki, a hivatalosnál jelentősen nagyobb volt a kapura lövési aktivitás javunkra, a mi adataink szerint 41-27-re nyertük ezt a mutatót. De ez a különbség sem volt elegendő.

Remélhetőleg annyi eredménye azért volt a kudarcnak, hogy az jó csapatszellemet még tovább javította. Tudunk egymásért küzdeni, mindenki hozzáteszi a magáét. Ha ezt a teljesítményt továbbvisszük, Villachban jó esélyeink lesznek vasárnap. A Villach idén az EBEL-ben középszerű csapatnak számít. Most hazai pályán játszanak, így az előny náluk van. De ezt nem szeretnénk annyiban hagyni. Utoljára utazunk idén Villachba, nyomokat kívánunk hagyni az ottani csapatban, hogy ne szeressenek ellenünk játszani.

Ehhez jó alap, hogy legalább az emberhátrányos játékunk újra jól működik, az utolsó két meccsen nem lehetett panasz erre. A fórokon muszáj javítanunk, bár ez nem egyszerű feladat, folyamatosan dolgozunk rajta. Vasárnap ismét fontos lesz, hogyan kezdjük a mérkőzést. Ez általában meghatározza a végkimenetelt, és a kezdés idén jó párszor nem sikerült nekünk. Főleg idegenben fordul elő ilyen velünk. Ezt most el kell kerülni.

A biztonságra törekszünk a meccs elején, kemény munkára van szükségünk, egyszerű játékra. A helyzeteink minden bizonnyal továbbra is meglesznek, ha többet tudunk befejezni eredményesen, mint pénteken, akkor Villachban is van esélyünk. A Graz ellen látott sorok nem változnak, de a kapuba nagy valószínűséggel egymeccses pihenő után visszatér Tommi Satosaari.

Ondrejcik Rastislav gyógyulása nem a leggyorsabb. Két-három edzés után az újraműtött térde ismét problémás lett, orvosa leállította a jeges tréningeket. Rövid pihenő után a hírek szerint jövő héten kezdheti újra a mozgást."

A Fehérvár-Graz 2-3 mérkőzés összefoglalóját itt tekinthetik meg.

351 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Villach ellen van a legjobb esély, hogy egy osztrák csapatot otthon verjünk meg.

Nem is tudok mást mondani, Hajrá Volán!!
Tegnap direkt kapott ki a DAB és az SC, hogy a Volán szurkolók átérjenek az esti meccsre a mai meccsük után.
A Villach 2 azaz kettő pontra van tőlünk, vagyis győzelem esetén pontszámban beérnénk őket. A Zágráb ma Jesenice ellen meccsel, és ha nyernek... de ebbe nem megyünk bele, mert ma a fiúk elfelejtik, hogy a labancoknál játszanak, és hazai teljesítményt mutatva megverik a Villachot.

DominiKing után: Reszkess Villach, jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI:):)

HAJRÁ VOLÁN!!!
Kellene ez a két pont. Hajrá Volán! Rasztyó meg ne kapkodjon! Első az egészség. Gyógyuljon meg az a térd rendesen!
Hajrá VOLÁN, mindent bele, srácok!!!!
A sérültnek meg jobbulást!! :-)
@barnabas7: Te a FEHÉRVÁRI CUNAMI-val vigyázz!
Megkaptad a licencet dominiKing-töl?:)))
Hajrá Volán!Ma nyerünk Villachban!!!
@kapusLaci: Itt a blogon bonyolítottuk a bizniszt:) Kólázunk majd az egyik meccsen:)

HAJRÁ VOLÁN!!! Nyerni kell!
Hajra Volan ! ma meglessz az a 2 pont :D
@barnabas7: hü megnyugtattál:))
Cola nem jo sok a cukortartalma,inkább igyatok sört:))
kapjátok el a Sasok tökeit!! legyen ma jófajta Saspörkölt lakomája az Ördögnek!
Én alkoholt nem iszok:) de ha tudsz jófajta házi málnaszörpöt az jöhet:) mondjuk egy jó pálinka láttán lehet módosulna az álláspont:):)
@barnabas7: @kapusLaci: A light Cola gyömbérrel keverve nagyon ütős tud lenni (némely esetben kísérőnek szatmári szilvát ajánlanék). A bankszámlám pedig szépen hízik a "CUNAMI" jogdíjakból.
De félre a tréfát!
Felhívnám mindenki figyelmét, aki Villachba utazik, hogy a város polgármestere első fokú katasztrófavédelmi riadót rendelt el cunami veszély miatt. Tehát:
Reszkess Villach, jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI!
Remélem a mai "Ördögi" cunami támadás után (Lajos szavaival élve) nyomokat hagyunk a Villachi csapatban és a meccs után romokban hevernek majd, mint városuk nevezetessége a Landskron vár romjai.
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Tegnap mondtam Árpinak, hogy ma is szerezzen egy gólt, ha megfogadja + Palkó, Sofi beköszön, Bornhammar javít a pénteki teljesítményén, és Balu is összeszedi magát sima két pont a zsebünkben :)))
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
A mai súlyos vereség után, a Villach még a következő meccseken sem tér majd magához!:)
OFF! Apropó! A másik Volán is játszik ma Szegeden 15:00-tól a Debrecen ellen. Szeged környékiek! Hokimeccsre fel! :)
ON!
@Rock me Amadeus: szerintem azért kapott ki a Dab hogy az SC vel játszhasson ha már ez volt a papirforma
Minden kedves blogtárs figyelmét felhívom, hogy akit érdekel a feb.20.-i évadzáró buli az mindenképpen jelezze az evadzarobuli@gmail.com címen, mert ha nem lesz érdeklődés, buli sem lesz! (legalább is szervezett nem...)

HAJRÁ VOLÁN!!!
@advocatusdiaboli: Miért zárunk évadot február 20-án???? :D Simán csak bulizzunk! :P
@advocatusdiaboli:Ez most egy kötetlen buli vagy esetleg szurkolói összejövetel témák boncolgatásával??Jó lenne már egy szurkolói ankét vagy egy blogos összejövetel!
@ifjvit: Az egyik "kis"Volán(U12) meg győzött ma Győrben 5-2-re!
@bobitomi: Van utánpótlás:)
Még 24 perc és a nagyok is nekikezdenek:)
@barnabas7: van ám,de még milyen...
A "Nagyoknak" pedig:Hajrá Volán!
hol van mindenki a kezdés elött 10p-el? :)))
Hajrááá Volááááán!!!
Sziasztok!:))
Hajrá Volán!! 2 pontot szeretnék!!:))
Hajráááá Voláááán!
Már megyek a popcornért meg a sörért... szurkolósál meg honlapok már készenlétben...
Hajráááá Voláááán!!!
Jó estét Jó szurkolást Mindenkinek!!!:)
HAJRÁÁ VOLÁÁÁÁÁN!!!!!
Győzni kell A Volánnak győzni kell!
Ha az ellenféltől nem fél
Mindig győz a jobbik fél!!
HAjráááááááááááááááááá Voláááááán!!!!
Alig vagyunk még itt páran! ÉBRESZTŐ SZURKEREK:):)

VOOOOOOOLÁN! VOOOOLÁN!!!! ALBA VOOOOLÁN!!!
Szép jó estét mindenkinek!
Jó szurkolást az otthon melegébe HAJRÁ VOLÁN!!!;)
Chips megvan, almalé megvan, csoki megvan. KEZDŐDHET!
HAJRÁ VOLÁN!
1 2 3 4 ......Hajrá Fehérvár!!!
@^ShAdow: melóhelyen baromi hideg van ám, de van házi melegítő, egy elektromos radiátor:):)
Remélem Jesenice be fogja alázni a medvéket nagyon örülnék neki!:)
@barnabas7: Hmm jó kis melóhelyed lehet hogy közbe még volán meccset is nézel.:)De amint látom fel készültél rá!:D
@^ShAdow: Iroda/recepció. a meccs szent és sérthetetlen:) van net, kaja, pia, ember már nincs. szóval semmi nem akadályozhat meg hogy on-lány nézzem a meccset:)
"Kék-fehér szívem, csapatunk győz most
Jól vigyázz a szemem a korongon most
Aki ellenáll, arra nagy baj vár,
Mert győz ma az ALBA VOLÁN!!!"

Nameg a "Piszkáld ki....!" Remélem sokszor énekelhetjük ma!
:D
Peterdi miért nem játszik?
@barnabas7: Nah akkor hangosan is lehet szurkolni nem zavarsz senkit.Egyébként igazad van szent és sérthetetlen:)
Hangosan szoktam:) úgy a jó. Mikor otthon vagyok a szomszéd is tudja, mi a helyzet.:):) alap
@advocatusdiaboli: Febr.20-án jégkorongos bál is lesz, több játékos részvételével. Én írtam neked már a legelején, hogy ne szervezzünk egymásra!
Megy a dead bull. 0:1 nekünk az nem rossz
zagrab is:Sezmár nemannyira:S
Francba, bocsok vezetnek...
és a zágráb is:(:(
Hát ez nagyon nem kéne hogy a macik győzenek:(
góóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!4
Ezaz fiúk csak így tovább!!!:D
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!ezez MARCI!!
@edudus: az "alapszakaszzarobuli@gmail.com" hosszú lett volna :) Nem az évadot zárjuk, csak az alapszakaszt...

@F.Márk: Valahol a blogos buli és a kötetlen között félúton...

@AVfan: Nem gondolnám, hogy egymásra szervezünk, teljesen más a "célközönség" igénye...

Hopp, közben vezetünk!!!
Juhééééééééé!!!!
góóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!
Akkor innentől hátra is dőlhetünk, mert beindult a henger...:)
Kurvajók vagyunk EQualban...:D
Ez naon király! 1-el megyünk! Hajrá VOLÁN!!!!
Liveticker Martzot írja gólszerzőnek...
de ez mellékes...
VEZETÜNK!!! :D
EBEL honlap nektek is meghalt?:S
Nálam lehalt az ebel.at... :(
gyakrabban megyek mosdóba ha ezalatt gólt szerzünk:) GYERÜNK FIÚK
@fegya94: @advocatusdiaboli: én mondjuk nem ott nézem mert az mindig fagy ezért át álltam a eishockey.at ra sokkal jobb sztem és gyorsabban is rajta vannak a dolgok
Mi a franc van??????? miért állt le az ebel.at??
majdnem mindenhol ugyanakkor volt gól :)
KAC már kettővel vezet
@Skandinávia-mánia: nálam megy...szolgáltató csere:-)
Bornhammar "húdenagyonmagas" botért ül...
Kivédekeztük a hátrányt...:) HAJRÁ VOLÁN!!!
közben kivédekeztünk egy kiállítást
OFF! A Tisza Volán 4:0-ás vezetést elherdálva kapott ki Szegeden 4:7-re a Debrecentől. Mondjuk nem is értem, hogyan bírják a srácok 2 sorral...
ON! Nyaljál Jolán! Izé... Hajrá Volán! :D
Graz is megy 1-0-ra. Nekünk ez is jó.
Szépített a Bécs, 2-1
Úgy látszik nálam ebel honlap feltámada halottaiból...
na most már nekem sem megy...még jó hogy több helyen nézem..
Előnyben is impotens a kapunk előtt a kőszáli sas... liveticker szerint...
@Skandinávia-mánia: Be szépen mondtad... :) Egyébként nálam is...
Ma van Soforn 22. születésnapja. Remélem győzelemmel, és Sofi góllal ünnepel. Boldog születésnapot!
@advocatusdiaboli: Ma este sastöke-pörkölt? Hmmm?? :D
Egy pontja már van Sofronáttor úrnak! :)
megjött a net. alakul a molekula
@Borsy: elnéztem, egy hónapot, de a Sofi gól még jöhet
@Skandinávia-mánia: Sofinak szolgálják fel ünnepi vacsiként:-)
Minden esetre 30 van már a harmadnak rég vége deh az eishockey szerint még mindig megy kicsit lassú a közvetítés
@Borsy: Tényleg! :D ez dejó, én holnap ugyanannyi!
Boldog Szülinapot, és gólt de nagyot!
@Borsy: Többeknek pár napja volt, vagy pár nap múlva lesz.
@Borsy: nem baj attól még megkaphatja...
Ez alkalommal is Nagy elsütött egy veszélyes lövés a cél, de a kapus Prohaska tudja kivédeni a vitorlást.

Ohh hogy mi a fenének védted ki?:D
@^ShAdow: még mindenhol azt írják megy a meccs
@bobitomi: Most már tényleg vége az 1. harmadnak...
Gyerekek, a meccs után átnevezzük a Prohászka templomot Satosaarira, ha meglesz a shutout?! :D
@^ShAdow: Kógerrel kapcsolatban is emleget egy kihagyhatatlan helyzetet, amit Dani belelőtt a kapusba :S
@gah: Ezeket a hol nézitek?
@gah: Hát remélem most jobb lesz a helyzet kihasználásunk mind graz ellen én ott ültem a vendég szektorba már párszor át jutott a korong a kapuson deh az a fránya gól vonal még minig 1-2 centire volt a korongtól.Remélem most 1-2 centivel mögötte lesz még 2x3 szor:)
@LaCok: Nyugi, itt vagyunk, majdnem kimentem a helyszínre is. Linzet viszont nem hagyom ki.
Ma és pénteken nyerünk, Salzburg elkerül a 4. helyről és meg is vagyunk;)
Laola1.at:
"Nem volt emlitesre melto esemeny az elso harmadban: a villachiak aktivabbak, de messze nem jelenti azt h veszelyesebbek, mint a vendegek. a fehervar konzekvens vedekezotaktikaval erkezett es egyszeruen nem engedik a villachiakat a kapujuk ele. a vsv tobb sog-t jegyez, tobb korongbirtoklassal, de a magyarok megerdemelten vezetnek 1:0ra."
@Voitih: szerintem linz nekunk is adja jovo vasarnap.
@advocatusdiaboli: A részletesebb közvetítést nem tudom, hogy hol van. Nagy Gergő, Kóger helyzet...
@wildmann: Nagyon szépen kösszi!És igen meg érdemelten vezetünk és fogunk is!:)
@Borsy: Amit írtam honlapot, a képernyő bal oldalán lévő szövegdobozban, ékes német nyelven...
@^ShAdow: Én a büntető pad felett állok mindig, és ott vagy kétszer ugrottunk a levegőbe, azzal a biztos tudattal, hogy bent volt a Graz ellen. Eszméletlen volt...
@Borsy:
az advocatusdiaboli altal kuldott linken, ha felul a volan meccsre kattintasz, akkor oldalt csak azok a kommentator-mondatok jelennek meg, amelyek a volan meccshez tartoznak
Most érkeztem haza eg 5 órás utazásból, és máris vezet a Volán :-)
@gah: Hát sokszor mi is már fel tettük a kezünket deh sajnos nem volt bennt egyszerűen hihetetlen hogy mennyi mázlijuk volt a graznak pedig nagyon meg érdemeltük volna ezt a győzelmet deh amit a grazi kapus védett sokszor azis hihetetlen volt.
Közben a Philly - Pens meccsen a Flyers is vezet 1-0ra
@Borsy: 18:33 Uhr - Wieder Alba Volan
Die letzte große Chance im ersten Abschnitt haben die Ungarn. Pfeffer übersieht die Scheibe und Koger kommt knapp vor Prohaska zum Torschuss. Der junge Fehervar-Stürmer schießt den VSV-Schlussmann jedoch direkt an.

18:29 Uhr - Alba Volan im Konter
Dieses Mal kann Nagy einen gefährlichen Torschuss abfeuern, aber Goalie Prohaska kann mit dem Schoner abwehren.

liveticker.laola1.at/eishockey/ebel/eishockeyat.html
tartozok egy JUHÉÉÉÉÉÉÉ-val, de csak most értünk haza újvárosból, ahol a Dab egy Qrva egy szerencsétlen góllal győzött.
@wildmann: Szeva, nagyon kéne a mai!!Pedig nagyon elmentem volna, viszont innentől mindegyiken ott leszek! Nem is emlékszem mikor vezettünk idegenben az első harmad után..
Na! Megy a második haramad...
Nah 2 harmad elindult remélem megint gyorsba be ütünk 1 gólt vagy ahogy szilvi mondaná "rugtunk 1 gólt"
Pirét kiszórták...:( Gyerünk védekezni!!!
ezt, gyorsan bevarrták
Pontosan 14 másodpercig védekeztünk...:(
2-1:'( neeeeeeeeeee
@^ShAdow: remélem csdak elírás!
2:1???????? Mi van????????????????,
Egyenlített a Villach
kicsit el irták 1 másodperc alatt löttek 2 gólt
Kétszer írták be egymás után!!! Remélem...
Egy előnyből nem lőhettek kettőt. Tuti csak elírás! (ugye?)
?! most ezt a 2-1et jól látom???
Itt valami árulás van...
Megint az a fránya emberhátrányos védekezés
Mi van? 2:1 egy támadásból?
ez miiiiiiiiii??????????
@gah: Sajna nem elni el irták deh 2-1:(
Sajnos nem, legalábbis úgy látszik-
nem lehet PP1-ből 2:1... ez csak elírás
18:52 Uhr - Tor für den VSV! 2:1, Torschütze: Elick (21.)
Und der VSV nutzt gleich die nächste Chance zum Führungstreffer. Vom Bully weg drängen die Adler auf das Fehervar-Tor. Pinter spielt Elick frei und auch der zweite Villacher-Treffer fällt durch einen Fernschuss eines Verteidigers.

18:51 Uhr - Tor für den VSV! 1:1, Torschütze: Stewart (21.)
Kaspitz auf Ferland und der spielt Stewart frei. Der Kapitän nützt die Überzahl zum Ausgleich für die Adler.
Nem írták el a fenébe!
Az eishockey.at már javított...
basszus a buliból kaptuk a 2.at
8 másodperc alatt kaptunk kettőt. A frencba. Hajráááááááááááááá
Közben KAC-Bécs 2-2, Zagreb 2-0 megy
közben a Bécs is egyenlített a Klagenfurttal szemben
bazd meg bazd meg bazd meg... nem hiszem el 0:1-ről 2:1... BASSZUS!
@gah: Nem írták el... 15 mp alatt kaptunk kettőt...
@Borsy: már 3 és mind a 3 gólt Hecimovic ütötte
nincs itt semmi árulás 18 mp alatt kaptunk kettőt.a medvék is mennek már kettővel
ezt nem hiszem el.......
McLeod és Satosaari 2 perc...
@advocatusdiaboli: Ez nem gyenge, így bezavart egy kiállítás???
2-2???atyaisten....mi van ott????
istenem, micsoda meccset hagyhatunk ki... ezen kéne kint lenni
akkor juhéééééééé!
Zágráb már csak 2-0-ra vezet...
Vas tesók viszik ma a cspatot:)
@fehérváricsabi: a Live-Ticker szerint csak 0:1 a Medvéknek
@gah: ezen oldal szerint még csak 1 a Zágrábnak és kettő a Bikáknak.
Vas Marci mádodszor
ráadásul PP(!!!!)-ből
Marciiii,nagyon jó ez a sor...
Emberelőnyös gól....zene füleimnek!
@Borsy: Túl sok a gól, a kockák meg nem bírják pötyögni a rendszert :)
Salzburgnak már 3
És előnyből lőttük???:DDDD
4-4 ellen volt a gól.
és pp1! kihasználtuk a x-edik előnyünket!!4
@gah: Az biztos, hogy van esemény. Mindjárt kezdődik a MOL-liga döntő is.
Laola1:
"a magyarok betalaltak emberelonyben. megint Vas Marton, Martz szep asszisztja utan egyedul allt az ures kapu elott es problemamentesen vitte be az egyenlito talalatot"
@Pyró: off, igazad van...Mcleod és Tommi
Graz 2-0-ra vezet.
@Pyró: elnéztem bocs előny volt.
salzburg ki üti a olimpiját már 0-4
@Pyró: én meg tévesen elnéztem az elnézésedet... elnézést! :D
na Marci remélem meglesz a mesterhármas is.:)
@Skandinávia-mánia: De az úgy nem PP1, hanem EQ...
Most viszont kiküldték a Hegylakót...
KAC, GRAZ és RED BULL gól
előnyben vagyunk h jól látom, lőjük be
szórják rendesen az osztrákokat... ki kellene használni!!
na gyerünk Marciiiiii
Ferland 10 perc... kemény! HAjrááá!
megint előny! hozzunk már össze egy GÓLT!!!
Ismét emberelőnyben vagyunk!
Kapjuk az előnyöket szépen!!!
Na a második gól az úgy volt PP1, hogy Tommi 2 percet kapott, McLeod meg 2+2-t...
Feketét kiküldte ...
Graz is 4-gyel megy.
@^ShAdow: ki kell védekezni, emberhátrányos gólt már régen ütöttünk...
Ez egyébként már most egy nagyon gól gazdag fordulóra sikerült akkor még milesz a 3 harmadba:O
szépített a Linz
@Skandinávia-mánia: Még a feje is olyan... Már várom ahogy azt hörögi, "csak egy maradhat"...

@Pyró: Szívesen...

A hátrányt kivédekeztük...
Ez is megvan! Gyerünk előre!
Ajóéletbe! Pedig pont letelt!
@ReignOfdark: nem lesz ez így jó, eredmény után futásból nem szoktunk jól kijönni, főleg idegenben
megint megy a filah... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Satosaarit ismét kiállították.
Nemá tomi megint szabálytalankodott:(
Eddig csak "M" betűsek lőttek gólt :S
@gah: akkor jöjjön Martz:)
Satosaarit megint kiszorták
Akkor a következő MMMihály!!:)
@Borsy: remélem az a szupergyors két gól botlás volt és akkor semmi baj, 1 gól előny az semmi
@Dachstein: @gah: az Árpád az nem M-el kezdődik...
Ban 2+2, Mihály 2... megint lesz PP1
@bojl: eddig eljutottam, de poénnak jónak tűnt! :)
Vége a harmadnak... remélem a záró harmadra összekapják magukat! :-)
@bojl: Sajnos a Nathan sem, de ennyi engedményt adhatunk szerintem:) De Marci triplázása is elfogadható:D
Mi volt a végén? Mihályt miért szórták ki?
Penalty Shot a jeszenyicének :D Volt idén már PS?
na el van kezdődve a harmad amiben nagyon kell nyomnunk... :-)))
A Graz-Linz meccsen már 8 gól volt... 5-3

A Bécsnek kéne belehúznia a Klagenfurt ellen!
@Skandinávia-mánia: lehet, hogy még nálam nem frissült, de én a Jesenice-nek csak "csapat büntetést" team penality - t látok, nem büntető lövést :S
sikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDA!!!!
na hazaértem kohászfalváról jófajta pálinka, csíki sál és zászló társaságában a kék - fehér testvérektől !!!! akkor most nézzük a saspörkölt mecccset!!!!!!44 hajrááá KÉK FEHÉRREKKK%%%+++!!!
@ReignOfdark: na meg a jesenice is bele húzhatna már.....
@gah: 40:49 0 Min. - 86 - KOVACEVIC Sabahudin (Penalty Shot)
@gah: én meg 0-3-mat látok:-(((
@Skandinávia-mánia: Bocs! Benéztem! Ljubljana -ra él amit írtam (jujj)
@gah: Nálam ez van: "40:49 0 Min. - 86 KOVACEVIC Sabahudin (Penalty Shot)
De már nem hiszek el nekik egy lukas garast sem! :D
@bobitomi: 3-0ról nem fognak felállni sajnos :-(
A sok kihasználatlan 100% ziccer és előny megteszi a magáét ma este is! Picsába
NA most tessék belehúzni Volán!!!
Idegenben, emberelőnyben, 3. harmadban gyengék vagyunk. De jó lenne ha legalább az egyikben javulnánk...
mi miért nem tudunk 60 percen át koncentrálni nem értem.....1-0 nál elhisszük hogy meg van a meccs és aztán meg loholhatunk most éppen 4-2 után.....a franc bele...:-(((
lecccccgóóóóóalbA!!! Veletek vagyunk , győőőzni akarunk!!!
ezt buktuk:(:( áááá KÜZDENI FIÚK!!!
A Graznál ezek szerint az SH gól (is) a házi specialitás, ez már a 2. ma.
@bobitomi: Idegenben eredmény után futás nem a mi műfajunk...
@Thomas_AV: én meg hazáig vittem a segged, itt meg kohászfalvázol, te nyúl...:)
PALKÓ ÁRPI GODÓ!!! GYERÜNK, MINDENT BELE!!!!
@Chicken: az is egy érdekes meccs lehet :)
A magyarok nem adják fel, Mihály nagy helyzetbe került, de a kapus védte.
Jesenice előnyből szépít :)
"a védekezésre fektetjük a hangsúlyt" könyörgöm miért nem a támadásra???amikor kinyílunk és támadunk mint állat akkor menni szokott,lassan nem is marad védőnk,kivel védekezünk?Miért kell az ellent engedni kibontakozni???erre válaszoljon valaki érthetően....:-(
jaaa lemaradt:Hajrá Volán!!!
@Chicken: szevasz, készülj péntekre, remélem addig fölépülök.
ha jól számolom, az uccsó 21 előnyből 1!!-et használtunk ki. vahh
@bobitomi: két dologért is szorittok, az Albáért, na meg érted hogy tuléld ha esetleg vesztenénk :-)
@-Toboz-: engem igenis mélyen érint ha kikapunk...de amúgy köszi
A 22. előnyt itt a lehetőség kihasználni!
@Chicken: Ja döglődöm, remélem nem HINI :/
Mindenesetre hajrá Volán :)
előnyben vagyunk, gyerünk!
@bobitomi: épp ezért szukolok neked is, nagy kár volna egy ilyen magát igazán beleélö szurkoloért...
Alba Volan jubelt über den Anschlusstreffer. Der Schiedsrichter schaut sich das noch einmal auf Video an und gibt den Treffer wegen Torraumabseits aber nicht.

az igen!
@kiralyfi: nekem Újváros örökké Kohászfalva:) köszönöm az együttműködést Tesó :)!! na következő meccsen minimum egy sör vs. forraltborra a vendégem vagy! most pihengess és legyünk "fotelszurkolók!" ;)
amúgy tényleg egy rendes férfi pisiszünete az út mellett legalább 3 perc ...nekem 30 másodperc volt :) még fiatal és zsenge vagyok:)
de lesz az 5 perc is :D
baszki, közben néztem a lengyel-spanyol kézit, frankón azt üvöltötték a szurkolók, hogy zig-zag medvescsak... paranoia?
@ReignOfdark: Lényeg hog nem kaptunk meg :/
Nem adtak meg nekünk egy videózott gólt...rohadt labancok!
Jól olvasom, hogy nem adtak meg egy gólt, mert videoztak...? Ilyenkor persze videoznak...
5:2... ez üreskapus lehetett...
NA jól van akkor be is zárhatom az ablakot. Jó éjt srácok!
ezt nem hiszem el ilyen nincs.......ez gáz......a k...a életbe
@bobitomi: Innen már nagyon nehéz lesz az 5. hely.
most aztán lehet Tommizni,mi a faszért kell Zolikát kivenni 1 meccs után?
A hajó elment, a mostani állás szerint a 7. hely, a rájátszásban a Dead az ellenfél! na ezt akartuk elkerülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
még csak nem is üreskapus...hát jó innentől kezdve jó utat haza! Olimpiát úgy elkapjuk itthon, de úúúgy!!!
@Borsy: a baj az hogy a Ljubljana-Salzburg meccs kivételével a többi meccs is számunkra rossz eredménnyel végződik. A Klagenfurt 3 pontra feljön, a Villach 3 ponttal elhúz, a Zágráb meg ismét megelőz...
@drukker60: Te miröl beszélsz? a rájátszás az még holvan??? még van 1 pár mérközés vissza még lehetünk 5.dikek!
"McLeod megpróbált egyéni az egész Fehérvár csapata és tudják, hogyan kell segíteni csak egy mocskos. Született kalapács végül száműzte Beinstellens a térségeit."
Nnna! Ezért nagyon kár volt! :( 6-2
@drukker60: Nekünk még 4 meccsünk van itthon amiből 3 könnyebb ellenfelek ellen, és a Medvescak elleni is nyerhető idegenben. A többiek lényegesen rosszabbul állnak az esélyeiket illetően, szóval ne kapkodjuk el.
@Skandinávia-mánia: mi a bajod??,akarsz róla beszélni??,:-)))))))
ezért kár... már 5:(
@ReignOfdark: 6-2nél nincs mit elkapkodni!Tommi..Tommi...Tommi
@Skandinávia-mánia: rosszul látok, ne higgyetek nekem...6:2
@Skandinávia-mánia: ez a fordítás rettenetes :-D
kivancsi leszek enekes lajos elemzesere.. es tenyleg nem ertem hete miert nem bizonyithat..
@bobitomi: úgy értem a végső helyezésünket ne kapkodjuk még el. Simán lehetünk még ötödikek.
Vége. Kár érte, az elején nem így indult ez sem.
@ReignOfdark: Miert kene otodikek legyunk? Linz nem biztos negyedik lesz...
@mL: az eredmény nem tükrözi a játék képét...jobban játszottuk,csak nem azt amit megbeszéltünk.Tommi nagyon jól védett csak sok gólt kapott.Győzhettünk volna csak mi kevesebb gólt lőttünk.Átbeszéljük a hibákat,és a védekezésre koncentrálunk.Ha nincs védő akkor majd a Vass tesók megoldják.

Na ez lesz kb.
így a reális...sajna Ausztria tábla után roló van:(
csessze meg, mér kell ezt mindig idegenben...? Na jó éjt srácok és továbbra is hajrááá voláááááán!
@ReignOfdark: igazából nem neked szólt nem te vagy a hibás.....
Spielende...
Nem jött össze az első osztrák győzelem.
Nyomokat ma már nem hagyunk az tuti. Tommi egy kicsit sokat enged meg magának, túl sok kiállítást kapunk róla és azt sem értem miért kell állandóan kevergetni a sorokat. Egyszerűen nem tudják megszokni egymást! Na majd a következő meccsen nyerünk!
@banyszi: így van,csak "most nem lehet kivenni a kapuból az önbizalma miatt"én viszont sz...k az önbizalmába!Zolika is tud ennyit mint ő csak engedni kellene védeni!sztem
Nem értek sokmindent, de egy a lényeg: HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
Sziasztok! Nézzük a jó oldalát, Ladányi szerzett egy pontot. Csak így tovább. Szerintem a pénteki meccs sokat kivett a játékosokból. Egy kis pihi, és itthon menni fog!!!
HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR AV19!!!!
hát ez így már sok(k)... sajnos nem volt ez jó hétvégéje a magyar sportnak...
azért Hajrá Volán! Ez még nem a világvége!
@bobitomi: Távol álljon tőlem, hogy bele tudnék, akarnék szólni a dolgokba, de az ellen rendre beüti az eelőnyöket, nekünk a rájátszás küszöbén még javában gyakorolni kell... hát... A hab a tortán, hogy ezt is állandóan kevergetett sorokkal tesszük.
Nem tudjátok mi van a Tokival? Nem láttam se lőtt, se kapott gólnál a jégen. Remélem nem beteg.
@beth01: én beszéltem a srácokkal tegnap újvárosban. mindegyik azt mondta semmi gond, nem fáradtak.
@banyszi: a villachi hóban lábnyomokat még hagyhatunk:)
@AVfan: Ja, de lehet, hogy már ehhez is túl hideg van:)
a mínusz 30 fok a hideg! ;) ez csak didergős idő :D
TAV táblázat: (azaz Thomas_AV- től)

1 Moser Medical Graz 99ers 47 69
2 Red Bull Salzburg 46 62
3 Liwest Black Wings Linz 47 61
4 Vienna Capitals 46 61
5 Villacher SV 47 52
6 KHL Medvescak Zagreb 47 49
7 Fehervar Alba Volan 19 47 48
8 Klagenfurter AC 47 45
9 HDD Tilia Olimpija Ljubljana 47 37
10 HK Acroni Jesenice 47 31
@AVfan: Mi tavaly hógolyó-nyomot hagytunk az egyik villachi parkolótáblán.:)
Most nézem hogy ma annyi gólt kaptunk a Villachtól, mint hazai pályán ÖSSZESEN...? :-(
@Thomas_AV: Igen, és most jó kérdés, hogy a pénteki Medvescak-Villach találkozón melyik győzelme lenne jobb?
OFF: Penguins vs. Flyers 2:1 !! YESSS:D
@ReignOfdark:Most hiányzik igazán a Graz elleni elvszettt 2 pont!!Zagrab előtt lennénk még 1 pontal,Villach meg csak 2 pontal húzna elöttünk!Én még KAC-tól is tartok!!
@F.Márk: Na igen, azt idegesítően mákból nyerték meg, de kár búsulni mert nincs ez még lefutva: előre kell nézni és pénteken kettőzött erővel kell bátorítani a Csapatot! :-)
@F.Márk: Miert lenne rossz a 8-ik hely?
A 7. helyet kéne elkerülni és akkor nem kerülünk össze a sóvárral az első körben, utána már jöhet bárki!!! :)
Basszus! Most értem haza és látom az eredményt az EBEL-en. Sokáig jól tartottuk magunkat aztán nem tudom mi történhetett. Szerintem az ilyen eredményeket nehéz megmagyarázni és talán nem is kellene, mint teszik azt néhányan (az ilyenek valóban a csapat érdekét szolgálják?, szurkolók?, vezetők?) hanem szembe kellene nézni a valósággal, azokkal a hibáinkkal amik egyébként ennek a nagyon jó csapatnak egyáltalán nem kellene, hogy lerontsák a teljesítményét. Én nem tudom, hogy az edző úr például hányszor akarja még megmagyarázni a megmagyarázhatatlant és mint edző miért nem azzal foglalkozik, hogy pl. ez a katasztrófális és megmagyarázhatatlan emberelőnyös-hátrányos játékunk megváltozzon, mert ez az amit meg lehet tanulni, el lehet sajátítani, csak gyakorlás kérdése! Nem csak nyilatkozgatni kellene, hanem valamit tenni is, mint a többiek, gondolom nekik sem könnyebb. Mostmár jó a nyolcadik hely is (majd ezt is megmagyarázzuk? Hát nem! Nekem nem jó! HAJRÁ VOLÁN!!! HAJRÁ MAGYAR HOKI!!!
@bagyula:Mindegy 6.vagy 7. vagy 8. Ausztriában úgysem nyerünk még play offban sem!
@F.Márk: Nem tudom mi van velünk ebben a szezonban, mi ez az osztrák fóbia?! Tavaly meg tavalyelőtt nem voltunk ilyen jók mégis tudtunk nyerni Ausztriában is(6x). Ha így nézzük még igazad is lehet, de én ebbe nem tudok belenyugodni, mert ezen túl kell lépnünk, mert igenis képesek vagyunk rá. Van még idő (nem sok) a rájátszásig, tegyük oda magunkat, mert ez így tényleg kevés, nagyon kevés lessz...
@soumi 1995: November, decemberben nagyon sokszor megesett, hogy majdnem nyertunk vagy legalabb pontokkal jottunk el. Ehez kepest ezek sima veresegek. :(. Meg van egy szuk honap a playoffig, hataha fel lehet porogetni az idegenbeli jatekot (jon Linz es Becs hamarosan).

Hajra VOLAN!
@Thomas_AV: itt Csíkhágóban pont ennyi van jelenleg... :)
www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=cs%C3%ADkszereda&wuSelect=WEATHER
De ahogy itt felénk mondják, nincs hideg csak szar ember! :)
süti beállítások módosítása