HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Mol Liga sokkal több nézőt érdemelne

2010.01.22. 09:55 kerusz

Befejeződött a második Mol Liga-szezon alapszakasza, már csak a négyes döntő van hátra. Megkértük az edzőket, értékeljék játékosaikat és a liga többi csapatát is. Hét részben tálaljuk mindezt. Arra is fény derül, kedves olvasóink szerint kik voltak a legjobbak. Fordított sorrendben haladunk, a Brassó, a Miskolc, az FTC, a Stars és az UTE után az SC Csíkszereda vezetőedzője, Ulf Weinstock ismerteti meglátásait.

"A Mol Liga színvonala nagyon jó, küzdelmes, értékes meccseket játszunk. Az viszont fontos, hogy több csapat kellene a ligába. Szeretném, ha legalább tízen versenyeznénk a sorozatban. Érkezhetnek ezek más országokból is, de a Steauának mindenképpen helye lenne a Mol Ligában. Egy igazán komoly problémát tapasztaltam az eddig itt töltött idő alatt, ez pedig a játékvezetés. Vannak olyan mérkőzések, ahol nagyon jó a bíráskodás, és olyanok is, ahol nagyon rossz. Sokkal jobb lenne, ha nem lenne ilyen hullámzó a színvonal, és ha egységesebb lenne a szemlélet.

Jó lenne, ha a klubok többet törődnének azzal, ami a mérkőzéseket körülveszi. A csapatokat illetően idetartozik az étkezés vagy a szállás színvonala, még általánosabban pedig a nyilvánosság, a hírverés is, az a hangulat, ami a bajnokságot körülveszi. Többet és jobbat kell beszélni a Mol Ligáról, higgyék el, ez a sorozat sokkal több nézőt érdemelne."

Minden edzőtől megkérdezzük, kiket láttak a legértékesebbeknek a Mol Ligában. Ide saját játékosaikat nem jelölhették. Egy kapus, két hátvéd, három csatár következik, Ulf Weinstock szerint a liga legjobb csapata: Peter Sevela (Dab.Docler) – Marcel Petran (Újpest), Hegyi Ádám (Dab.Docler) – Azari Zsolt (Dab.Docler), Galanisz Nikandrosz (Dab.Docler), Kurt MacSweyn (Dab.Docler).

Az ellenfelek közül az alábbi hat játékos nyújtotta a legmeggyőzőbb produkciót:
Brassó: Adorján József; Dab.Docler: Kurt MacSweyn, FTC: Hegyi Ádám; Miskolc: Dan Christopher Strengell; UTE: Marcel Petran; Vasas Bp. Stars: Sándor Szilárd.

Ulf Weinstock szerint alábbi három saját játékosa nyújtotta a legjobb teljesítményt:

Minden részben szavazásra hívjuk olvasóinkat. A jelentős torzító hatás miatt nem a Mol Liga All Star-csapatát keressük, hanem a hét csapatból a legjobb jégkorongozót. Csak azokat tüntettük fel a listán, akik legalább tíz mérkőzést játszottak. A rendszer húsz nevet bír el, ezért az SC Csíkszeredából is néhány játékost kirostáltunk.

27 komment

Címkék: szavazás sc csíkszereda mol liga weinstock

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szeredában mindig jól fújnak!
csatoimi ki fog bukni ha elolvassa
Hajrá Hegyi Ádám
Hajrá DAB.Docler
@Rock me Amadeus: nekem is rögtön ez ugrott be :9 viszont a "válogatott" tetszik :) Imi, megint felkerült Hegyi, ennyien már azért nem tévedhetnek ekkorát - és külön öröm Kurt nevét is olvasni, nagyon nagy király, hatalmas sportember, én még nem láttam játékost ennyit mosolyogva (!) jégkorongozni, nagyon örülök, hogy a mi csapatunkat erősíti, és szinte biztos vagyok benne, hogy fontos szerepet vállal majd a hét végi sorozatban is.
@Nyuszí O_o: volt már ilyen mosolygós játékosunk régen
Kugyimov volt a neve
@Fibonaci: tényleg, igaz, de nem ennyire és nem ilyen nyilvánvaló örömmel játszott. amúgy még az is jó, hogy Kurt és Kevin mennyire magával ragadja ezen a téren is Magót - ő is egyre többet vigyorog...remélem, most is lesz okuk és okunk mosolyra :) jó lenne nagyon!
@Nyuszí O_o: @Fibonaci: Igenigen, nagyon igazatok van. Mentálisan is bombaerős az a sor, és ez megalapozza a teljesítményüket.
@Fibonaci: 2 percig röhögtem, hogy csatoimi hogy kiborul majd, ha meglátja a csapatot :))))))
Ez egy kiváló sor lenne :)én is nevetem már Hegyi nevét, de megérdemli hogy ennyien "jelölik" őt.

Pontosan mit ért Ulf azon hogy: Jó lenne, ha a klubok többet törődnének azzal, ami a mérkőzéseket körülveszi. A csapatokat illetően idetartozik az étkezés vagy a szállás színvonala?! Volt ezzel vmi probléma idén? vagy mi?
Szép kiegyensúlyozott a szavazás, én is nehezen tudnék mondani egy nagyon jól játszó embert, mert az egész csapat megtette a magáét általában. De sztem az elvárásokhoz és a nyomáshoz képest a 18 Ruczuj remekül helyt állt, engen jobban meggyőzött, mint Stano Kozuch, mindenképp nagyobb jövője várható nálunk Ruczujnak. És nagyon tetszett a Molnár-Virág-Bíró Ottó sor is, az előbbiek nagyon gólerősek, utóbbi viszont igazi two-way hokit is tud játszani, bármelyik sorba beilleszkedik, emberhátrányban, emberelőnyben, védekezik és támad. De persze az "első" sorból legalább Szőcske jól teljesít, ami megint csak nagy dolog, Hozó és Ervin elég hullmázó teljesítményt nyújtanak idén. Idegenlégiósok közül szerintem is Hruby a legjobb ezidáig, hozza a régi formáját.
@Acilles: "18 Ruczuj" egyenlő: 18 éves Ruczuj :)
@Fibonaci: Kugyimov nem annyira mosolygott, mint inkább vicsorgott:) főleg, ha megvolt a töltet:)
@kiralyfi: a kulacsában is vodka volt
szombaton van 3 hely fehérvárról a mol liga meccsekre
@kiralyfi: Viszont ha megvolt, óriási dolgokat tudott csinálni...
@Fibonaci: az tiltott doppingszernek minősül?:)
@check: nekem mondod?:)
@kiralyfi: Én mennék veled.Meg az Imi is...:))
@foma: Imi jön is, Te meg egy szatír vagy:)
@CTZ78: tényleg így volt, ha volt töltet, akkor davaj davaj kugyimov elindult, egy kézzel fogva az ütőt:) senki nem bírta felborítani, csak időnként vicsorgott, ha keményebben odaálltak neki:)
@Rock me Amadeus: ennyi erovel mi is mondhatnank ugyanezt. Ugyan mar hagyjuk, nem ertem miert kell orokke ezzel kezdeni...
Amugy ha mar a TV nem kozvetiti valaki tudja hogy a Volan- Graz meccset neten lehet e kovetni?
@Rock me Amadeus: Nem csak akkor ha itt van Gebei és a Volán az ellenfél :)
@SportClub: Kapu mögött ne huzogassatok szombat-vasárnap, mert az kiállítás!
@Rock me Amadeus: Vicces vagy es szora sem erdemes!;)
@kiralyfi: Tudom emléxem még rá
@SportClub: Nézd neten a meccseket! www.hockeytv.hu a meccsek közötti szünetben a tavaji Orosz-Magyar dezőmeccs!!!
@SportClub: Nézd neten a meccseket!! www.hockeytv.hu a meccsek közötti szünetben a tavaji Orosz - Magyar edzőmeccs lesz látható!
süti beállítások módosítása