HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Fehérvár vasárnapig nem tér vissza

2010.01.15. 12:23 F. Kapus

Az eddigi tapasztalatok alapján az erősebb, jobb csapatok ellen tudtunk igazán jól teljesíteni, a velünk azonos szintűekkel szemben döcögött a szekér, figyelmeztetett Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenicébe indulás előtt. A csapat a szezonban először nem tér haza két meccs közt. Ismét csak öt védővel tudunk kiállni.

"A hét elején az erőnlétünkkel foglalkoztunk, ahogy terveztük is. Tudtuk, hétvégén két nehéz mérkőzés vár ránk, így nem vihettük túlzásba. Az utolsó két napban inkább a taktikai részletekre koncentráltunk, csütörtökön csak jeges edzést tartottunk. Foglalkoztunk az emberelőnyös és -hátrányos helyzetek gyakorlásával is. Ondrejcik Rastislavon kívül mindenki egészséges volt a héten, tovább szokták egymást a sorok, amelyekkel az utolsó néhány meccsen játszottunk. Nem is terveztünk változtatást, csak egy minimálisat: Szlovéniában a fiatal sorban Kóger és Nagy mellett Benk kezd, Vaszjunyin és Peterdi lesznek a csatárcserék.

Sajnos péntek reggelre Tokaji Viktor megbetegedett, így ő nem tudott velünk utazni Jesenicébe. Így öt hátvéddel indultunk útnak. A kapuban ismét Satosaari áll. Hetényi Zoltán sem tart velünk, mert egyetemi vizsgája lesz, ezért Bálizs Bence a cserekapus. Ha valami váratlan történik, szombaton utánunk utazik Hetényi is.

A szezonban először nem térünk vissza Székesfehérvárra. Mivel vasárnap Klagenfurtban játszunk, Jesenicétől mintegy negyven kilométerre, kértük a szakosztályvezetést, próbálja megoldani, hogy kint töltsük el a két meccs közötti időt. Bledben alszunk kétszer, ott is edzünk. A vasárnapi ebéd után megyünk majd át Klagenfurtba. Ez nagy dolog, a jelenlegi gazdasági helyzetben mindenképpen bravúr, amiért köszönet illetti klubvezetőinket. Így nem kell másfél napot fölöslegesen utazással töltenünk.

Úgy tűnik, jó állapotban van a csapatunk, de óvatosnak kell lennünk. A Jesenicének nincs nagy teher a vállán. Mióta edzőt váltottak és leigazolták Todd Eliket, más képet mutat a játékuk, erősek és eredményesek az utóbbi időben. Mondtuk a játékosoknak, hogy semmiképpen se gondoljanak arra meccs előtt, hogy melyik csapat hányadik helyen áll. Fontos, hogy mentálisan, fejben fel legyünk készülve a várható nagy csatára. A feladatokkal, és nem az elvárásokkal meg a papírformával kell foglalkoznunk az alapszakasz hátralévő mérkőzésein.

Továbbra is minden mérkőzésre nyerni indulunk, de a papírforma nem azt mutatja, hogy hétfő hajnalban négy ponttal gazdagabban térünk haza. Jesnicében és Klagenfurtban is nehéz percek várnak ránk, felkészítettük erre a társaságot. A hangsúly a védekező játékunkon lesz, ennek minősége a kulcskérdés. Meg kell próbálnunk minél később minél kevesebb gólt kapni. Szerencsére idén egyáltalán nincs gond a helyzetbe kerüléssel, a szezon eddigi mérkőzésein mindig megvoltak a lehetőségeink, amelyek biztosítják a győzelem alapját. Fontos, hogy minél magasabb szinten tudjunk koncentrálni, minél több helyzetünket értékesítsük. Stabil játékot kell mutatnunk hatvan percen keresztül."

A Jesenicéből hiányozni fog a hárommeccses eltiltását töltő kazah–német Alexander Dück és a héten a klubbal szerződést bontó csapatkapitány, Tomaz Razingar, aki amúgy is jó ideje sérüléssel bajlódott. További szlovén hír, hogy négy távozó után újabb fontos játékosát vesztette el a csődközelben lévő Olimpija Ljubljana. Andrej Tavzelj, aki a novemberi Pannon Hoki Kupán a szlovének csapatkapitánya volt, megunta a pénz nélküli állapotot. A helyzet komoly, szerdán úgy döntöttek a zöld-fehérek játékosai, beszüntetik a munkát, nem utaznak el Linzbe a pénteki EBEL-mérkőzésre. Szerdán a klubvezetés tárgyalt velük, ennek eredményeképpen vállalták a hokisták, hogy végigjátsszák az EBEL-szezont. Ivo Jan jelezte, még gondolkodik as távozásáról. A játékosoknak azért lett sürgős a szerződésbontás, mert hónapok óta nem kaptak fizetést, és a nemzetközi szövetség átigazolási határideje január 31-én jár le. Ha ebben a szezonban még pénzhez akarnak jutni, addig kell új munkaadót találniuk.

Hétvégi ellenfeleink közül a Jesenice utolsó, a Klagenfurt nyolcadik az EBEL-táblázaton.

365 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzátok haza azt a 4 pontot és akkor nem lehet gond a playoff.
Jót tesz az idegenbeli játékunknak, hogy csak 80 km-t kell utazniuk meccs előtt. Lehet jön az eredmény is!

Hajrá Volán!
Mi lesz veled Olimpija? Sokkal jobban aggaszt, mint hogy a srácok Bledben, vagy Fehérváron alszanak-e. Mi is akármikor ide juthatunk?
@Vincenzo90: Ha idén nem jutunk a 8 közé akkor talán.. Így viszont nem. Most indulunk Jesenicébe,
gyerekek, harapjatok nagyon!!!! Én örülök, hogy keveset utaznak, így nagyobb esély lesz a KAC ellen.
Oriasi lehetoseg javitani az idegenbeli merlegen! Kar, hogy pont ezekre nem tudok menni :(

Hajra!
Na azért az sem természetes, hogy ha rosszabbul állnánk, akkor bizonytalan lenne a jövő. A szurkolók kitartanak a csapat mellett a rosszabb pillanatokban is, és a szponzornak ez számít szerintem. Bár tény, hogy a TVben látják legtöbben a csapatot, és a TVs divatdrukkerek elfogynak.

Hú, jól megcáfoltam magamat... :)
@Vincenzo90: Sajnos ez így van... Úgy érzem, hogy az egész magyar hoki léte vagy nem léte nem túlságosan megalapozott, eléggé egy-két emberen múlik. Bár nagyot változott a helyzet az elmúlt huszonöt évben, de még mindig nem stabil. Bővebben itt: jacint.blog.hu/2010/01/08/rekviem_a_hokiert_1
@jacint70: Olvasnivaló az mindíg jó :) Egyébként meg amíg vannak Csató Imik, Ocskayk, Kovács Zolik, stb, akik igazán szeretik ezt a sportot, és tesznek érte, addíg szerintem nem kell félni.
Ha már Fehérvár poszt, akkor egy némileg ide illő kérdés: Lesz új csarnoka a csapatnak mostanában?
Csak mert egy ideje úgy érzem, kinőtte magát a jelenlegi csarnok...
@©onno®: Épp akartam mondani, hogy ha még két év múlva is ennyien járnak meccsre, akkor kell egy új csarnok, kár volt ezt felújítani. De nem ám egy multifunkciós szar, hanem egy 5, de inkább 6000 férőhelyes JÉGCSARNOK. Úgyis kevés a jégidő, az Ifj. Ocskay Gábor csarnok meg maradhatna gyakorlópálya.
@Vincenzo90: Na, erről van szó... Ameddig vannak...
Az Újpest sem tér vasárnapig vissza!
Ez hülyeség, Fehérvár marad a helyén, csak a csapat megy.
OFF: ez a srác nem magyar származású véletlen:
www.nhl.com/ice/player.htm?id=8473492
ha jövőre jobbak az anyagi lehetőségek talán érdemes lenne felvenni a kapcsolatot vele- és persze nem ereszt gyökeret az nhl- ben.
@Rock me Amadeus: The name is sapa FEHÉRVÁR av19, you know.
@Vincenzo90: "Mi lesz veled Olimpija? Sokkal jobban aggaszt, mint hogy a srácok Bledben, vagy Fehérváron alszanak-e. Mi is akármikor ide juthatunk?" nem gondolom. szerintem ha az Olimpija is csak addig nyújtozkodik, ameddig a takarója ér, akkor nem pukkadt volna ki idő előtt a lufi. kár volt ész nélkül bevásárolniuk szezon elején. tavaly is ezt csinálták, csak akkor egy kicsit tovább bírták.
azért ez a védő-kérdés elég aggasztó. már szezon elején látszott, hogy itt lehetnek gondjaink, és mivel most már folyamatosan 2,5-3 védősorral játszunk, talán nem is véletlen, hogy a nagy terhelés hatására sorra dőlnek ki a fiúk.
@medvid: Ez szép és jó, csakhogy jó igazolások nélkül esélytelenül vágtak volna a szezonnak. Persze, ahogy a mellékelt ábra mutatja, ez sem jön be mindíg...
Maklári se fért volna be 6. védőnek?
@Vincenzo90: egyrészt talán igazolhattak volna okosabban is, kevesebb pénzből, másrészt meg hát tényleg nem kötelező itt indulni. nyilván Csicsó bá is elkölthette volna az éves költségvetésünket néhány hónap alatt sztárlégiósokra, aztán most meg nézhetnénk, mint hal a szatyorban. és senki sem hullajtana értünk könnyeket.
@bojl: szerintem most lenne itt az ideje bevetni, hogy szokja a szántást, mert ha a végére esetleg elfogynak a védőink, akkor már késő lesz.
img5.imagebanana.com/view/z9fliff1/Photo0099.jpg
most ezzel a képpel felhúzok mindenkit:P
unatkoztam rajz órán és mivel a fehérvár logóját már megcsináltam ezért jönnek a riválisok:D:D
Peace:D
@kocek94: Nem azért, de a csapat logójában nincs benne, hogy Energy drink. :D
az enyémben igen bleee:P:D
valami live stream lesz? nem szovegesre gondolok
@kocek94: Ülj le, egyes! :D:D:D

Amúgy a Volán honlapján van egy tök jó "hét csapata", amiben az egyik bekk a mi Oscarunk... De azt észrevettétek, hogy a hat emberből 2 játszik osztrák csapatokban? Egy bekk és egy védő... azért ez komoly...
Toki mielőbbi gyógyulást, gyors felépülést, nekem már most is hiányzol, pedig még el sem kezdődött a meccs. Sajnálom az olimpiát, de nekem csak az jutott eszembe, hogy mekkora szerencsénk van a szurkolóinkkal, a szponzorainkkal és természetesen a szakmai vezetéssel. Le a kalappal előttük! Hajrá SAPA Fehérvár AV 19!
@bagyula: nem jon be kep csak hang, mi az oka?
@ovechkin8: Az a szerkesztők tájékozatlanságát bizonyítja. Légiós játékos nem szerepelhet egy idényen belül két EBEL-klubban.
Az Olimpia szerintem egész egyszerűen belerokkant abba a bután elbukott döntőbe. Persze ettől még lehetne okosan gazdálkodni, de tavaly mindenképp újra oda akartak érni és azóta is görgetik az anyagi gondokat. Kalappal a túrához, 2 pont azé legyen mán meg.
@Vincenzo90: szerintem a helyi szurkolók és a TV kiegészíti egymást ha a szponzorszerzésről van szó - nyilván egy város közönsége reklám szempontból kis tétel egy nagy/világ cégnek, de ha egy országos csatornán jelenik meg a csapat és emiatt egyre többen nézik, az már vonzóvá teheti.
A helyi szurkolóknak szerintem ebből a szempontból az a szerepe, hogy kihajtják a jó eredményeket a csapatból, ami szintén elvárás a támogató részéről egy hosszú távú kapcsolathoz.
@bagyula: Eléggé közepes ebel-szintű játékot látok, bár nem tudom, azt első két harmad milyen játékképet mutatott?
@Skandinávia-mánia: Kozbe van poszt is :)

Nincs valami nagy iram, az teny. A Minszk vezetett 2-0-ra de egy pillanatra sem volt gyozelemi eselyuk SZVSZ.
@KCs: Nekem is ez jutott az eszembe,furcsálltam is.
@ovechkin8: Megnéztem a cikket közben a Google fordító segítésgével. Persze az ilyesfajta fordításokat kételkedve érdemes olvasni, de úgy tűnik, hogy a jövő évi tervei kapcsán említette meg, hogy megkeresték Zágrábból - de elsősorban Finnországba szeretne visszatérni.
5:2 ma ide,Ladányi duplával!Ja és egy gólpasszal!! :))
@medvid: @bojl: Én is aggódom emiatt, mert könnyen előfordulhat, hogy "elfogynak" a védőink a két meccsen. Egy ember bármikor kidőlhet és akkor maradunk 4 védővel és mondjuk úgy megyünk át Jesenicéből Klagenfurtba(ez meg tényleg 4 pontos meccs lesz!)? Nem értem! Vannak még az EBEL-be már benevezett játékosaink között bevethető védők ld. Maklári, Flinta ráadásul ők már bizonyítottak is. Kimegyünk 14 csatárral (ez jó, hogy ennyi van!) valószínű, hogy Vaszjunyin és Peterdi nem is játszik, akkor erre a meccsre(meg a következőre) miért nem lehet inkább még egy védőt (vagy kettőt) nevezni (nincs semmilyen adminisztratív akadály), hogy nyugodtak lehessünk ? Valaki ezt érti? Mert én nem...
Gondolom az a terv, hogy akkor játszatják a tartalék csatárokat, a Vas tesók pedig visszamennek hátvédnek.
@soumi 1995: Flinta már régóta nincs a csapatnál:S
@DesertDog: az megint egy kibaszott nagy terv ha a Vas Marci játszik vissza. itt lenne a lehetőség a fiatalok bevetésére.
sziasztok! vkinek esetleg stream a mai meccsre? Köszi
szép estét,sziasztok!
Hajrá Volán!
@bojl: Nem mondtam, hogy szerintem jó terv, csak azt, hogy talán így gondolkodnak a vezetők.
Akkor hát: sör, popcorn, Volános sál, ebel honlap, jegkoron.blog...

HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁÁÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
off: készül a graz img5.imagebanana.com/view/yu4qdrds/Photo0108.jpg
az ördögöt nem találom mert egy tavalyi füzetbe rajzoltam:Sde majd újra alkotom:D
@bojl: Jó nincs a csapatnál,kölcsönben van. De kérdezem én 1./Miért kellett elküldeni(az első meccseken még játszott, nem is rosszul). 2./Mivel az EBEL keretben benne van(most kettős igazolással játszik) bármikor benevezhető bármelyik EBEL meccsre és játszhat is! Most pedig szükség lenne rá. Ennyi!
@KCs: Finnországba?:DIdekéne hozni a Volánba.:DNem lenne rossz.Mondjuk ha nagyjából jövőre megmarad a csapat magja akkor nem lenne hely neki csak úgy hogyha kitúrna valakit.ÉS azt főleg nem szeretném hogyha MArtz jövőre marad akkor őt kitúrja.:D
Akkor kezdődjék
.... Győőőőőznnii kelllllllll...... (csak a szokásos bekiabálásom,,,,,:D )
Na akkor legyen az a terv, hogy már az elején apróbb gólokkal összezavarjuk az ellenfelet...
@Raon: olyan 3-4 gólocskára gondoltál?:)
Ugye itt mindenki (másodlagosan) a KAC-nak szurkol? :)
@Skandinávia-mánia: Én inkább annak szurkolok, hogy megismételjék a Vityaz - Avangardot és 0 ponttal végezzenek mindketten. :-)
szórnak bennünket...
@DesertDog: Kac-kac! :) De jó válasz amúgy!
@Skandinávia-mánia: @DesertDog: Hát mi tagadás ez tetszene nekem is, de legyünk reálisak nem sok esély van rá! Inkább azért szurkoljunk (szerintem), hogy ne legyen 3 pontos meccs! Kiállítást gyönyörűen kibekkeltük !
Jobb kiállítását is megúsztuk... HAJRÁ VOLÁN!!!
na ma nem nagyon szárad le a büntető padunk ahogy elnézem.....
hát eddig inkább csak hátrányban...
SH, SH!! :))
Fújják a hazai pályát rendesen...
ide- oda kapcsolgatnak- amolyan '80- as évek retro- bár eddig 70% kézilabda- arány..
@LaCok: Működik az osztrák diplomácia. Jesenice már nem jelent veszélyt nekik. DE MI IGEN !!! HAJRÁ VOLÁN !!!!!!!!!
@Skandinávia-mánia: ááááá nem hiszem,ilyen az EBEL-ben nem szokott előfordulni,sztem csak megint minden lehetőséget kihasználnak a Fiúk,hogy törjenek-zuzanak:-))))
Mza -kac 1:0 bexarás!
hihetetlen nem tudom megnyitni az Ebel honlapot
@soumi 1995: IGAZ! :) HAjrááááááááááááááááááá!
Pireeee!!!!! GÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!
na végre Árpiiiii!
zagrab kemenykedik :D
kell hozni a meccset, mert úgy tűnik , a macik bucizzák a rekordmájszter kac-ot!
Medvék is bevertek még1et gyorsan...
Ha Árpinak megy, a csapatnak is megy!:) Hajrá volán!
@fegya94: nem a mennyiség a lényeg. Az első apró gól már meg is van. :)
Fontos, hogy mi vezetünk
Előny nálunk,jó lenne végre kihasználni...
kaptunk egy előnyt...de minek
@Raon: az a lényeg, hogy vezetünk. innen már Tomin múlik, ha nem kap gólt nyertünk
@Thomas_AV: szevasz mester, megtaláltad már a telefonod? :)
Srácok, Hetéről vki vmit?
@bojl: Godó ma beveri, remélem
@LaCok: vizsgázik, ha mennie kell, akkor utazik utánuk
@drukker60: @benö51: üdv az uraknak! :)

@banyszi: legyen igazad :)
@LaCok: olvasd el a posztot ombre:-))
@LaCok: valószinüleg Te nem olvastad el a bevezetőt.
Együtt tudok érezni Zolival... vizsgaidőSUCK!
@Nomad69: Szerintem az a meccs lesz X
na pihi eddig jó....ilyesmi folytatás kellene....
@Raon: alig várom hogy kldjek néhány juhéééé-t :)
Ja, a bevezetőt elolvas6am volna... ;) szori vagyok..
@Raon: Ha kedden is sztrájk lesz, akkor hogy jösz meccsre?
@Nomad69: Nagyon nem zavar az 5 hely messze van pillanatnyilag.
@drukker60: ezzel én is így vagyok :)

@benö51: olyan sztrájk nem lehet, hogy én ne legyek ott a mecsen :))
@@Raon: Akkor középen fél 7 körül egy jó kis snapszal várlak a büfé mellett
Megyek én is összerakom a plexit.....:)
9:7 a kapuralövés,6 perc emberhátrány mellett.nem rossz...
mi lesz maaaaarrr fehervaaaarrrr.....!:)
HAJRA VOLAN!!!
Hű...ha jól látom Gebei a bíró a Zágráb-KAC meccsen....hát nem irigylem.
tokeletes a kep a continental cuprol!
koszonjuk a linket!;)
mi meccseink is johetnenek ilyen minosegben
Jaj drága svédem, de szeretlek!!!! :D
Hammar odacsap ahova köll!
jöhetnek a juhhéééééék
Daaaaaaavid Boooooornhammaaaaar!
Juhéééééééééé! Alakul! :)
Uhhhhhuuuuu milyen Árpi-David összhang ez:)))))
@Raon: küldöm!
juhééééééééééééééééééééééé!
"Koraszülött" (Born-hamar) :) gólt ütött!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Raon: Kedden összefutunk a 2 szünetben?
Az elsőben egy Zágrábi sráccal páleszozok majd....:)
@drukker60: Koraszülött....ahhhhhhhh ez fájt! :D:D:D
0:2 baszkiiiii ezazzzzzz(bevertem a kezem a lámpába amikor felugrottamxDxD)
@Skandinávia-mánia: google fordító után szabadon :)
a KAC-nak vagy nagyon vége van,vagy nagyon el van játszva a meccs...sztem...
@drukker60: Ezt mondják arra is, aki a bevásárlóközpontban látta meg a napvilágot! :D
@drukker60: ez így már, remélem kell még párszor. :))

@benö51: oké, megbeszéltük! :)

@Szoljanka: rendben, legyen második szünet! Múltkor kihívtuk volna a meccs után a Légiót egy csocsópartira, de Thomas elérhetetlen volt telefonon! Ha gondoljátok, pénteken újra adott a lehetőség! :)
@bobitomi: én nézem a meccset, a 2. harmadot nagyon megnyomták, ha gólt lőnek, akkor még nem lefutott meccs az.
Spieler SAPA Fehervar AV19: 55, 81, 10, 12, 23, 41

Elég érdekes sor volt fenn...
@mike80: hát,lőhetnének már szeretnék annak a meccsnek a végén is KAC-KACagni
@Raon: Rendben, eddig ok, de hol csocsózzunk?
Én 5 évig azt csináltam előadások helyett, úgyhogy jó kis BLL-Ördögi Kör meccs várható...:)
Szerencsére Gebei fújja így ha X lesz nem foghatjuk a bírókra
Bassza meg, elszállt megint a shutout...
lehet az a baj,elmaradt a :Hajrá Volán!
@Szoljanka: csakis HB sörözőben, egyértelműen. Az az Ördögi Kör törzshelye. :))

Időközben kaptunk egy gólt... nyugalom emberek, gond egy szál se. Minden helyzetet azért ők sem hagyhatnak ki.
@Skandinávia-mánia: ez nagyon elnézte az oldalt:-)
@Skandinávia-mánia: Shutout? Micsoda elvárásaid vannak. Jó lenne végre rendes játékidőben nyerni egy meccset!
@Nomad69: Sztem ezt vagy rosszul irtak vagy csak a csere miatt lehetett keverc. Fura lenne...
végre Todd a büntiben....remélem nem ül 2 percet......
43 éves Elik megint csinált 1 pontot. Remélem ma ez volt az utolsó pontja
Ennyi volt az előny.
@Nomad69: nem baj legyen EQ a gól úgyis gól...
@Raon: De igenis hagyják csak ki, nyerni kell! Igaz elég, ha Tomy lehuzza a redőnyt!
Hajrá SAPA FEHÉRVÁR AV19!!!!!
Szóval, akár maradhatna így is az eredmény, győzünk mi is, kikap a kac és a vsv. Maradunk a helyünkön, csak a kac leszakad és közelebb kerülünk a vsv-hez. szerintem....
azt a büdös k....a anyjukat......2-2
Nemááááá... ne legyen filah a jeszenyicéből, lekopogjam? Vagy most mi van?????
@drukker60: bejegyzés törölve :( 2-2
ez az Elik mennyit ugra bugrál...hogy törne el a lába...
sebaj ismét emberelőny (ha ez jelent valamit)
2-3 ! Juhéééééééééééééééééééééééééé!
juhéééééééééééJuhaaaaaaaaaaa!!!
@drukker60: Lemaradt! Juha!!!!!!!!!!!!!!!
IGEEEEEN!!! Mikor ha nem most verjük be az előnyt?:)
@drukker60: vagy Juhaaaaaaaaaaaaaaaaa!:D
Na jó, majd visszajövök a végén, elég ha a hazai meccseken őszülök! HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR AV19!!!!!
@mike80: juhééééééé ALÉN
Végre kihasználtunk egy előnyt. Pihi aztán jöhet a 3. harmad.
A gól mindig jókor jön,de most pláne.
Hajrá Volán!
sziasztok, jó a meccs? látom 0-2ről iksz, de már vezetünk... Mihály formában, eddig 2pont...
Ti nézitek valahol?
na már csak Palkó lőjön...meg a Godó,meg a Süti,meg a Benk,Meg a Sofi...jaaa és a Vas tesók.....:-))))
Na látjátok, mondtam én, hogy nem kell aggódni annyit. :)))
Jó kis bunyó lehetett Zágrábban.
Slusszpoén a harmad végén ! Előnygól !!!!!!! Juhéééééé ! Juhaaaaaaa!
@Raon: még vissza van egy harmad. remélem utána is et írod!
úgy látom a KAC nem nagyon akar nyerni
@Nomad69: Mégutóbb bejön a Vityaz-szindróma, és nem kapnak pontot! :D
jó lenne beérni a vsv-t... most a graz vezet, remélem így is marad. Egyébként tényleg ez a bajunk, hogy a "gyengébbek" ellen nem megy annyira, ha azokat hoznánk simán elől lehetnénk.
11 kiállítás a macik meccsén 1 harmad alatt...
@emu11: Villachnak 3 nehéz meccse van sorban ...
Üdv mindenkinek! Nehéz meccs lesz ez,de a végén egy EN góllal nyerünk addig ezt hallgassa meg mindenki 3xor, mert 3xor volt gól és minden gól után újra. www.youtube.com/watch?v=OJyCiUfJZo4
@TheKaszi: gondolod?pedig vasárnap még jobban kikapnak...csak még nem tudják:-)
@TheKaszi: igen, ezért is lenne jó most nyerni, mert utána eléjük kerülhetnénk. 4 ponttal mennek, ledolgozhatónak tűnik.Ha 4.ik hely meglenne akkor a linz ideális ellenfél lehetne a rájátszásban, de ez még negyon messze van, csak ábrándozok:-)
@emu11: az álmok azért jók,mert felelőség nélkül lehet velük játszadozni.
közben nézem megváltoztatták nem Palkó az aszisztos
mindjárt emberhátránnyal kezdünk.
Lehetséges, hogy a KAC is taktikázik, akárcsak a Salzburg? Hogy elkerüljék a Capitals-t?

Ebben az esetben kedvezőbb lenne a 6. helyen végezni, mert ha bejön a bikák taktikája, a 3. helyezett linz szerintem könyebb ellenfél, mint a 4. helyezett Salzburg. Egy EBEl elődöntő a kezdeti elvárásokat mindenképpen übereli :)
@hBunny: abban egyetértek, hogy a salzburg erősebb ellenfél lenne, de szerintem nem taktikáznak, nem hinném, hogy számít nekik ez bármit is....
@emu11: hogy nem számít???követted te eddig az ebelt???olyan szép össze játszások szoktak lenni....éppen ki-kivel szeretne játszani a végén...pffff
Király!!!!!!!!!!!!!!2-4Sofiiiiiijuhééééééééé
SOOOFI! SOOFI! SOOFI!:D
Sofiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
@peterbalogh: És megint góóóól! :D Pont ennél a résznél ütötte be Sofi!
Hajrááá!!!!!
közben azért sofi bevert egyet. :)
Sofiiiiiiiiiiiiiii!!! Juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!
Igen! Juhééééééééééééééééééééé Sofi!
Na Mary Zsuzsi is beköszönt szlovénújvárosban....:)
Godó is 2pontos már király.fog ez menni....remélem
@bobitomi: lehet nincs kizárva, de szerintem a salzburg mindegy kit kap, tovább megy, minden esetre most a ljubjana jól tartja magát eddig a linz ellen, hátha legyőzik őket :-)...
ÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓ SOFIIIIII JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ2-5
ÁHHHHHÁÁÁÁÁÁ 5:)))))))))))
2:5 Sofiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nem leállni fiúk!!! :D
sofiiiiii 2-5 :)))))))
@drukker60: Még egy!!!! JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
Sofiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! MÉG EGY!!!!!!!
eppen bontottam es 2:5
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sofi...my God! :D
Újra Doppelpack!
Na most a Schumnig-gyerek orra alá lehetne dörgölni, hogy ki is a Young-Star???
ez is előnyből volt, jól látom? mikor ütöttünk utoljára kettőt is előnyből? dejó!!!!
Sofi-Godó-Marci huuuu k...a nagy sor úgy látom:-)))
Ugyan úgy Ladányi-Vas asszisztokkal :)
Linzben mi van? Tényleg nem megy a harmadik harmad, vagy beszart az EBEL honlap?
óóóóóóóóóóóóóó neeeeeeeeeeeeeeeeeee3-5
Azért az öreg Elik csigavéres...
@advocatusdiaboli: megy, csak eseménymentesen:)
Basszus emberhátrányban gólt kapni.
basszus, a nyugdíjas beköszönt :(
Azért emberelőnyben ne kapjunk gólt...
Valaki írt 6-3at a végére, nem?:)
Azért az öreg bevert egyet. Nem baj most ni jövünk.
@Gooolem900: ez nehogy lázba hozza őket! Nem akarok bécsi-szindrómát!!!
Király!!!!!!!!!!!!Jankóóóóóóóóóóóóóóó JUHÉÉÉÉÉÉÉÉéééééé
@advocatusdiaboli: vagy 15 perces csúszásban vannak
@Skandinávia-mánia: de van még idő a 7-3 -hoz!
mert ugye a 6-3 megvan!!!
@advocatusdiaboli: de ütünk is!
@advocatusdiaboli: Még ha ütünk is egyet!!!! Jankó !!!!!!!
Jankóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
nagygergőgól!!!6-3
Meg is van a 6:3-as!
Zag-Kac:3-0 pfffffff
néztem miért nem volt meg a 2 perc.Hát ezért!
Vas Jankóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Kettős emberhátrány ajaj.
2 perc kettős hátrányt kaptunk...
@emu11: Hol láttad a Gergőt gólt lőni?
Jankó lőtte.
Hoppá 2-ös hátrány.
Na a Kókuszt meg a Gergőt kiszórták
Ladányi 3rom pont!!!!
Mi a franc van?Egyszerre 2 kiállítás?!
most akkor 2-ős a hátrány?
Basszus megint szórnak minket!
már 3 kiállítás
miiiii??????hárman a büntibe???????????mi lesz itt istenem????
Látjátok, mondtam én, hogy nem kell aggódni.... még ez a kettős előny-alamizsna is belefér. :))
@bobitomi: ebel honlapon gergőt írták ki....sorry
Bazz mi a frászt csinálunk??
@bobitomi: oh, látom, még nagyobb lesz tőlünk az alázás. :)
@emu11: az már a büntije volt amit Te láttál majdnem belefutottam én is
Csak nyugi emberek, itt már nem lehet gond!
Akkor egy SH2 és egy SH1...:)
@Raon: ez így lesz jó,nem mondhatják,hogy nekünk fújt a Bíró.
elindult Ackeström kiállítása
azért még egyet lőhetnénk,ha ez nem túl nagy kérés:-)))
@bobitomi: igazán lehozhatnák a kapust, idejét sem tudo már, mikor vágtunk hetet utoljára! (az a tíz nem ér) :)
@bojl: igen így útólag már tudom, csak az aszisztok is ki volak írva alatta azért gondoltam hogy ő volt....
Legalább a Jesenice is meg tudja mutatni hogy ők is tudnak impotensek lenni előnybe akárcsak mi.
Kac csak pp2-ben gyötör be gólt a maciknak... kackac
@Raon: jankó góljánál nem volt fenn kapusuk.
Nem tudom ki emlekszik,a Becs meccs elott megmondtam, hogy mindett meccset behuzzuk :)

Gratulalok a fiuknak!
NYERTÜNK, JUHÉÉÉÉ!!!
Ennyi. Vége! Grat fiúk!
@á.m: mégis... csak cseréltek.
@Raon: de szívesen látnám,de hazain még jobb lenne...mondjuk kedden:-)
Szép volt fiúk!!!!!!! Vasárnap folyt.köv.!
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!
Gratula a csapatnak!! Köszönjük srácok!!!!
Ennyi! Cseng a kassza ;) köszönöm fiúk
FAAAAAAAAASSSZZZAAAAAAAAAA
Ez a két Sofi-gól egymás után, assistostul mindenestül elképesztő! :D
Na ez meg van. Jöhet a következő idegenbelit . Azt is behúzzuk. Hajráááááááááááá
@bagyula: tényleg, emlékszem :) Mikor is jársz Fehérváron?

@bobitomi: legyen így, nekem tetszik az elgondolásod. :)
Szép volt, nagy gratuláció!!!!!!!!
YEESSSSSS! grt!! Szép volt fiúk,Köszi!!!!!
Eredmények kedvezően alakultak számunkra. Bízom a mi 5., Linz 4. helyében.
Eredmények kedvezően alakultak számunkra. Bízom a mi 5., Linz 4. helyében. Egyébként fordítva se lenne rossz :)
Szép volt fiúk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
további szép estét mindenkinek,sziasztok!
@Raon: ezt megbeszéltük,ezek után rajtunk nem múlik:-)))
Ez Ördögi CUNAMI volt a javából!!!!!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@Raon: Most vasarnap voltam de az asszony labhoz rendelt. Csak drukker60-val es M.Laccal sikerult osszefutni(+Rudi es Lajos). :(

Majd ertesitlek amint KapusLacival megyunk kirugni a hambol. OK? A kovetkezo becsi meccset is ki kell hagynom, sajnos.
szépvolt fiúúk:D
gyönyörű volt srácok!csak így tovább!!
Mindenkinek,szép estét! Sziasztok!Szép volt!!
Hát így tévedjek mindig!!5:2 mondtam ide Godó 2 góljával és egy assistal!!Erre 6:3-különbség ok-Gódó 3pont ezt is eltaláltem csak más elosztásban!Grat Benk Andris és a csapatnak!!!
KAC már 2:3-ra áll
Grat a csapatnak nagyon ertekes pontok!
Hajra Volan!!! hajra Pire!!!
3. harmadban Jesenice 22-öt ütött kapura mi 6-ból lőttünk 3 gólt nem semmi.
@Skandinávia-mánia: Ha jól látom, Neked ez ma nagyon bejött! :):):)

Fratu a Srácoknak, Sofinak írtam fészbúkon kedden, hogy vágni fogsz kettőt... nekem meg ez jött be! :)
@Pyró: legalább Tomi kozmetikázódik :-)
Ez férfimunka volt. Gratula a csapatnak! Vasárnap hasonló folytatást!
@Pyró: már 4-2 a medvéknek...
zagreb-kac 4-2 végeredmény!
@emu11: Nem baj legalább nem 3 pontot osztottak szét egymás között.
@Leo945: Legközelebb is így jöjjön be mindkettőnknek!
Nyissunk egy jósdát? :D
Ami durva: Grumet-Morris 3. harmadban 6 lövésből 3-mat fogott... ők 22-t lőttek!
Nem irigylem a jeszenyice közönségét:D
@Skandinávia-mánia: Most biztos jó volt e helyzetkihasználás, nem úgy mint nagyon sok meccsen, főleg az utóbbi időkben. Meg is lett az eredménye.
@Pyró: nem mondtam egy szóval sem hogy baj!
@bobitomi: rendben, vasárnap este ugyanitt :)

@bagyula: az asszony szent, ez nem vitás. :) Rendben, majd fórumon megbeszéljük! :)
@emu11: OK, azt hogy baj nem a Te kommentedre értettem.
süti beállítások módosítása