HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nem gondolom, hogy könnyű játék volt

2009.11.16. 10:47 F. Kapus

A vasárnapi mérkőzések során a Dab megerősítette vezetőhelyét a Mol Ligában, a Miskolc pedig tett egy lépést a Ferencváros és az ötödik hely felé. A Vasas Bp. Stars játékosai elismerték, jobb csapat a Dab.Docler, az újvárosiak szerint erős ellenféllel játszottak.

A Stars odahaza még nem szenvedett ekkora vereséget, az Icecenterben az eddigi legnagyobb zakója háromgólos volt, szintén a dunaújvárosiak ellen, még tavaly az OB I.-ben (3-6). A 0-7 és a Fodor–Fisera bunyó itt tekinthető meg:

A Miskolc–FTC meccs összefoglalója itt van. Bónuszként a hazaiak feldolgozásában ehelyütt az, miként látta a hazai edző és néhány játékos, valamint az FTC csapatkapitánya azt a mérkőzést, amelyet a ferencvárosi edző szerint nemcsak csapata teljesítménye miatt vesztettek el

53 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azert ez a Fisera-Fodor parharc nem volt olyan egyertelmu, mint ahogy itt egyes DAB szurkolok leirtak. :)
@csatoimi: élőben mindig mást lát az ember... meg itt sem volt meg teljes egészében a bunyó.
@vaze: Mindenki azt lat amit akar. :) Egyebkent gratulalok, a hatodik gol nagyon tetszett, Galanisz nagy formaban van.
Ákos is ügyes volt, grat :) És köszi a videót.
A Ferencváros új edzőiről annyit, hogy rendkívül méltóságteljesen viselték a vereséget. Konkrétan a nézőknek mutogattak kifelé, az meg hogy ellenük fújtak volna már nevetséges. A szövetség végre rendesen felléphetne az ilyen esetek miatt, mert így a játékvezetőknek nem lesz tekintélye ami szerintem jelenleg nagyobb probléma mint a bíráskodás színvonala.
A videóban és a címben a "könnyű mérkőzés" talán szerencsésebb lett volna. Mindenesetre jól feladták a Starsra a bohócsipkát.
A verekedést nincs végig meg, de itt ezen a részleten is 8:2re nyeri az ütésváltást Jan. De valóban volt már ennél keményebb búnyó is a történelem során. Kiss Ákos gólja nem volt semmi, jó így is megnézni, élőben azt hittem rosszul látok :D amúgy meg Niká 2.gólja tetszett legjobban...

Az első gól kommentárja meg úgy ahogy van rossz, Horváth Gazsi vitte be a korongot, majd felkenték a palánkra, a lecsorgót Borsos (és nem Boros) tette Jan elé. A verekedésért meg végleges fegyelmit kaptak nem végleges kiállítást.
Nekem is Ákos gólja tetszett jobban, no és Gazsi fonák passza az elején! Egy kérés a szerkesztők felé: nagyon jók ezek az összeállítások, köszönet érte, de a neveket double (triple) checking-eljétek, lécce, mert erre mindenki különösen érzékeny (Boros=Borsos).
pia vagy kaja...
nem mind1!
fika az van, kritika az van :-))
A két új ferencvárosi edző úgy viselkedett, mintha 2 szurkolót ültettek volna a kispadra valami nyereményjáték után. Hisztiztek, csapkodtak, mutogattak. Egy biztos, a fejekben nem ők fognak ott rendet tenni.
A Fradi-edzők korrekt nyilatkozatai most kerültek fel a fradihoki.hu-ra:

Szergej Oreskin:
A mérkőzés első felében rosszul játszottunk. A fiúk nem tartották be a taktikát sem, figyelmetlen és fegyelmezetlenek voltak. A meccs második felével már elégedett lehetek, de ez kevés volt a pontszerzéshez is.

Jécsi Gyula:
Sajnos ismét bebizonyosodott, hogy mentálisan vannak problémáink. Nem tudtunk folyamatosan koncentrálni, a hibáinkat pedig kihasználta ellenfelünk. Amikor játszottunk, akkor jók voltunk, ha fejekben rendet tudunk tenni, meg fogjuk nyerni az ilyen meccseket.
Szégyen ,hogy egy ilyen jó csapat mint a DAB tart egy semmirekellő Fisikelát vagy hogy is hijákot ! Magyar játékosok közül azzal úgy se mer ki állni akit kicsit is ellenfélnek érez ! Vagy össze szarta magát a Svasznek ledobott kesztyűétől ?? Vagy azért kell,hogy aki egy picit is vetélytársnak tart a DAB a válogatottságra azt tegye hidegre ?
hát nem semmirekellőbb mint te szerintem!
Jan Fisera a neve, lett volna alkalmad megjegyezni a nevét, hiszen gólt is lőtt nektek :)
Fene se tudja már követni, hogy ki a bunyós a Vasasban. Eddig azt lehetett hallani, hogy Fodor az, de legutóbb elfutott, most pedig csúnyán kikapott. Persze az elfutásra az volt a magyarázat, hogy taktikusan nem ment bele a bunyóba és direkt provokált csak. Fisera tanult ebből és a provokálásra nem ült fel, megvárta amíg a Vasasból ütött is valaki. Most persze ez a baj, ahogy a nyuszi sapkájával lenni szokott :)
@Boby80: ezt inkább nem kommentálom, mert kitiltanak 20 évre innen, de találd ki, milyen jelzőket tudnék most RÁd írni...
@Boby80: Sztem már az első harmadban lebeszélték Fodorral a bunyót.
És azért a jégkorongban nem árt egy olyan játékos, aki képes tekintélyt parancsolni a pályán. Főleg ha még gólt is lő :)

Jó meccs volt, tovább kell lépni, legközelebb sokkal nehezebb lesz
@kiralyfi: RÁd az egy község ! Amit vagy így írunk: RÁD vagy így Rád !!!!
@Boby80: őt nem ezért tartják. A fizuját a hokiért adja a vezetőség, abban meg úgy tűnik rendben van!
@Boby80: Ajánlottam már másnak is, de most sem bírom ki: állj le a szerről, csúnya dolgokat művelt már eddig is veled :)

Jan korrekt módon rendezte le a bunyót, egy nem túl korrekt játékossal szemben
@OliBLOOD:
"Fene se tudja már követni, hogy ki a bunyós a Vasasban."
- nyugi ezt Nálatok sem könnyű követni. Fisera nehezen veszi az egyértelmű jelzést, pedig a kesztyűeldobás elég internacionális v. tót 'barátainknál' kesztyűben öklöznek? . Bár gondolom ez szintén a nyuszi sapekja.

- amúgy a végén még Bill is megrángatott valakit, de inkább hagyta...

Személy szerint a boxot kevésbé díjjazom, bár vannak, akik kisírják a verést, de azt jó lett volna látni, hogy szétütközzük a Dab-ot. Nem jó ekkora verést az agyakban hagyni, akkor már jobb lebontani pár játékost.
@Boby80: Gratulálok, azt már elhiszem, hogy megvan a 9 általánosod.
@Bpstars: Alattomosan ?? Erre neveld a Fiad Is ! Biztos nagy jövő áll előtte !
Mikor tolod kerekes székben !!!
Nem értem, egyesek miért írják ki az IQ tesztjük eredményét a nevük mögé, rá lehetni jönni a hozzászólásokból is. Nem kell segítség.

Mint mondtam, sztem le lett már zsírozva ez a Fodor bunyó az első harmadban, azért nem állt oda Svaszneknek.
De ahogy eddig megismertem, Fisera nem fog fülét farkát behúzva elmenekülni a bunyó elől, bele fog állni, akkor is ha esetleg néha leverik.
@Bpstars: Igen, erre írtam, hogy nyuszi sapekja. Ha Svasznek bunyózni akar, akkor nem csak színházat csinál, hanem üt is egyet. De maradt a színháznál. Egyébként nem tudomhogyan jönnek ide a tótóok, ugyanis Fisera cseh...
Kedves DAB fanok. Azt ne felejtsétek el, hogy ez a Fisera gyerek (Svaszival szembeni lányos viselkedése miatt nevezzük csak Fiserovának) szóval ez a Fiserova csak egy szép nagy darab leértékelt lízingelhető karaj, akit a szerződése lejártakor (vagy már előtte) bármelyik MOL Liga csapat leigazolhat, majd ezt követően a játékukban nem kevés alattomosságot alkalmazó DAB kedvencek arcát is kicsipkézheti. Javaslom, hogy ekkor vegyétek elő a "Fisera a korrekt" felhangú leveleiteket és könnyes szemmel revidiáljátok írásaitokat. De hogy a hokiról is beszéljünk, a DAB csapatának gratulálok, nagyon jól felkészített, érett, taktikus csapat benyomását keltette a tegnapi napon is, győzelmük elvitathatatlan, még ha nem is ez az arány volt a reális.
Úgy látom idén a DAB fanok a csúnya gonosz egoista szurkolók, mert megvédik a játékosaikat és örülnek a sikereknek. Kezdem elfogadni :)
Ha már Fiserovánál tartunk, akkor ez a Fodor Szabina is szerintem inkább menjen el balettozni, mert ez a verekedés amit csinál inkább egy balettintézetbe való nem jégpályára! Amúgy meg borítékolom, hogy idén még látni fogunk egy FISERA(így írják helyesen kedves Sziti69) Svasznek bunyót!
Túlzás volt a tegnap esti kijelentés hogy Fodor nagy verést kapot Fiserától!Ilyen a nagy verés:www.youtube.com/watch?v=C9TemTZlweo
De könyörgöm, legalább a neveket írjuk pontosan. A Borosnak mondott Borsosról már volt szó, de MacSweyn-t is rendszeresen MacSwayn-nek írják az icehockey-n meg a videókon is...
Nah ne süllyedjünk ovis szintre. Hogy korrekt-e Fisera?! nézőpont kérdése. És itt nem a klubhovatartozás a nézőpont. Ha azt nézzük hogy sokakat lebont akkor NEM korrekt játékos. Ha azt nézzük hogy mindenki tudja ki ő és mégis piszkálják akkor egy ilyen búnyó után azt kell mondjam hogy korrekt játékos és búnyós.

Mindenki tudja hogy Dunaújvárosban mindig is volt egy-két büntető ember (Vitya, Vargyas(fénykorában), Lencsó(fénykorában), Vyhodil, Schneider most éppen Fisera az, és ha kell Erdélyi Peti). Ez a klasszikus hoki részét képezi nincs mit ezen csodálkozni. Szinte minden kanadai csapatban van ilyen játékos, akinek a tekintély teremtés és a társak védelme az elsődleges feladata. Azt kell mondjam ezt tökéletesen valósítja meg Jan, emellett nagyon jól képzett védő és a kapu előtt se jön zavarba. Nyitva van az út lehet igazolni a többi csapatnak is "egy szép nagy darab leértékelt lízingelhető karaj-t"...

0:3nál még korai lett volna kiállítania magát, így azt gondolom jól döntött amikor nem ment bele a bunyóba Svaszival. Ugyanakkor nincs kétségem afelől hogy most hogy Focival lerendezte a múltkori dolgot, ha úgy adódik a következő alkalommal Svaszivak is szembe megy ha az nem a mérkőzés első felében akarja behúzni a csőbe egy ilyen olcsó trükkel. Hogy miért olcsó? való igaz hogy ledobta a kesztyűt de ütni már mégse próbált... arra játszott hogy reflexből üt Jan.

Ez most még ki kivánkozott belőlem, de jobb lenne ha inkább a játékról beszélhetnénk a jövőben és nem arról hogy ki üt kit...
@Boby80: nem hinném, hogy neked engem kellene kioktatni nyelvtanból, mert beragadt egy billentyűm, ellenben te végigolvashatnád miket írsz okoska: pl. kesztyűétől, össze szarta stb. vesszőket már nem is említem...
Kicsit túl van misztifikálva ez az eset. Persze meg tudom érteni, 7-0 után nem olyan egyszerű fogást találni az ellenen - bár a többség azért gratulál, ami pozitív! A történet szerintem kb. annyira bonyolult, mint egy faék: ha bárki bárhol, bármikor, bárki ellen azt megcsinálja, amit Fodor legutóbb Dunaújvárosban, az minimum számíthat a bunyóra. Ehhez képest Fodor ugrott neki Fiserának (hátulról) és nem fordítva. Hogy mekkora volt a verés, az lényegtelen, mezráhúzás megvolt, kapott csicskalángost is eleget, az egyiktől hanyattesett, kb. ennyi. Legközelebb talán máshogy lesz. Idén van először olyan embere a Dunaújvárosnak, aki alkalmas arra, hogy megvédje a játékostársait, bár nem erre lett szerződtetve, mint ahogy azokat a pletykákat is cáfolni vagyok kénytelen, hogy a tegnapi game winning goal-ja miatt fizetéslevonást kapna! :DDD

Lépjünk tovább, nézzük pl, hogy hogyan szivatja Nash Giguere-t pár poszttal feljebb, bár biztos benne is kevés az alázat! :D
Fisera Kitért Fodor elől is! A videón nem látszik, de ő nem akart verekedni! Fodor ütötte fejbe kétszer is hátulról és ekkor már nem lehetett mit tenni, ütnie kellett, pedig én úgy érzem ezt már megtilthatták neki. Utóbbi csak az én véleményem. Azt sem értem hogy azt írjátok hogy a győzelem reális, de az arány nem. Hát tényleg nem! Ha Rajna nem véd így, egyértelműen kétszámjegyű lett volna! Hatalmas különbség volt a második harmadtól fogva a két csapat között!
Még valamit a meccsről ami nagyon tetszett. Valaki már megemlítette hogy Kangyal megrángatott valakit. Erdélyi Peti volt aki senkitől sem szokott megijedni és nagyon tetszett hogy annyira tisztelte Kangyalt hogy meg sem próbált kakaskodni! Ezt már egyszer eljátszotta Kangyal Újvárosban is Azarival. Ott is ugyanez lett a vége. Kangyal keményen lefogta a fiatalokat de azoknak eszükbe sem jutott tovább szemtelenkedni! :)
@CTZ78: nana! Azért volt már olyan, hogy Vargyas Lacika törölgette a vérét egy Foci pofontól...
@Licsimi: Volt volt, nem is tagadom hogy nem volt!
@Licsimi: Pontosan, ez a mese erről szól, bárki kaphat bárkitől nagyokat (Vargyas Laci egyébként sokkal, de sokkal békésebb volt annál, mint amire pl. a termete predesztinálta). A Fisera-történethez egy adalék, hátha van, aki nem olvasta: volt már egy poszt a Dab-oldalon, Jan mesél a csapatban betöltött/vállalt szerepéről, és szerintem elég intelligensen oszlat pár közkeletű tévedést. sziti69-nek és Boby80-nak persze nem kell kattintani (sőt, több okból is felesleges), de a többieknek itt: dabdocler.hu/kozosseg/csapatblog/?id=4 - és halkan jegyzem, a poszt október 5-én született.
Hihetetlen, hogy két-három bágyadt, alig értékelhető medvepuszi boxfórumokat megalázó (ál)szakmai vitát és hipermorális értekezéseket generál...
Stars meccsre menjek, Volán meccsre menjek, IA koncertre menjek?
A biztos győzelemre mentem, de kicsit vérzik a szivem a Kápi meccs kihagyása miatt...
@Lazlee: Most erre mit mondjak? :PPP
Egy bővebb videó:
docler.hu/video/125592
Jól látszik Fodor mennyire gerinces azáltal, hogy hátulról kezd ütni, nem is egyet. És Svasznek színháza is, mert ha verekedni akart volna, akkor megteszi amikor Fisera odakorizik hozzá, de ekkor már csak a kezét tárja szét.
@OliBLOOD: Látom Svaszi megint belefékezett a kapus arcába, ezt ellenünk is megcsinálta. Utána meg mutogat a nézőknek, mert kérdőre merik vonni a tettét. Foci meg nagyon vicces :) .
Jééééééééézus Méria, még hogy Fiserova, Svasznek átveheti a bohócsipkát Fodortól; aki ellen bothasználatot nem látok, de a könyök lehet magasan volt, de talán úgy x az ütésszám, hogy ő hátulról bevitt párat. De egész bemelegedett, legalábbis a mezét levette.
@Lazlee: Hát nálunk J.P. a meccs legjobbjának egy munkavédelmi sisakot ad a Starsnál ezek szerint a bohócsipka öröklődik :D.
@Boby80: Alattomosan ?? Erre neveld a Fiad Is ! Biztos nagy jövő áll előtte !

- alattomosan??? ezt honnan veszed. Ezek szerint minden nhl-játékos egy tetű, mert mernek ütközni!
Szabályos body-checkre gondoltam. De ha ez nem jött le, akkor mind1.
itt megtalálod a legalattomosabb játékosokat a földön:
stats.hockeyanalysis.com/200809/playerhits.php
@Lazlee: mondjuk előtte cseh barátunk bottal szájon verte Focit, de gondolom ez nem érdekes.
@Bpstars: az viszont jelzésértékű, hogy 8 Stars-játékos holnap ökölvívó-edzésen vesz részt! :P :D
@Bpstars: féltem, hogy ruins meccs után ez aztán végleg dislexiat okoz, de ismétlem: bothasználatot nem látok, de a könyök lehet magasan volt.
@Lazlee: :))))
tudod mostanában a botokkal gondunk van! :)
@vaze: már készülünk a Mol-liga elődöntőre a Dab ellen! :)
süti beállítások módosítása