HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ladányi: Még nem hozzuk a maximumot

2009.10.08. 21:38 F. Kapus

Lement tíz forduló az EBEL-ből, érdemes értékelni az eddig látottakat. A Sapa Fehérvár AV19 egyik legfontosabb nyári igazolását, Ladányi Balázst kérdeztük tapasztalatairól. A válogatott csatár több sorban is megfordult, játszott a két Vassal, Peterdivel, az első sor centereként is lehetőséget kapott. Két gólt lőtt, öt gólpasszt adott.

"Tetszik az EBEL, bízom benne, hogy egyre jobbak leszünk – kezdte a 11-es. - A rájátszásba jutáshoz elengedhetetlen, hogy hozzuk a sokak által kötelezőnek vélt mérkőzéseket. Ilyenek azonban igazából nincsenek ebben a ligában, sokszor borulhat a papírforma. Az első körben sem sikerült mindenkit legyőznünk, akit kellett volna, viszont két nagyon erős csapatot is meg tudtunk verni, ráadásul Villachban pontot szereztünk. Ezekkel a bravúrokkal állt helyre az egyensúly, de nem lehet mindig meglepetést okozni, ezért fontos a négypontos meccsek megnyerése, lehetőleg úgy, hogy az ellenfél ne tudjon pontot szerezni, mint tette azt Fehérváron a Medvescak vagy a Ljubljana. Kiegyenlített a mezőny, mindenki ellen van esélyünk, de mint bizonyítottuk, bárkitől ki tudunk kapni. Igaz, ezzel mind a tíz csapat így van." A szezon elején a remek felkészülési eredmények után akadozott a gépezet. Aztán a magyar bajnok magára talált, és ha szoros eredményekkel is, de a legutóbbi négy forduló mindegyikében pontot szerzett.

"Sokára találtuk meg a jó összeállítást, sőt azt gondolom, az igazi még mindig nincs meg. Sokan azt kérdezik, milyen az EBEL színvonala a francia bajnoksághoz viszonyítva. Tartom azt a véleményemet, amit még akkor mondtam, amikor csak néhány meccset láttam a tévében. A franciához képest kiegyenlítettebb a mezőny, de az ottani első öt csapat bőven beférne ide is. Azt viszont már tapasztalatból tudom mondani, az EBEL nem gyorsabb liga, mint a francia. Persze sokkal képzettebbek és nívósabbak a légiósok. De érdemes megnézni a francia válogatott játékát, semmivel sincs az osztráké alatt. Tehát a hazai játékosok tekintetében közel egyforma lehet a nívó a két bajnokságban. Néha azt veszem észre, hogy idén több időm van megcsinálni bizonyos helyzetekben valamit, mint tavaly volt. Összességében azért komoly bajnokság az EBEL."

A szezon eddigi szakaszáról a szurkolókéhoz hasonlóan Ladányi véleménye is vegyes. "Hiába az első tíz meccsen megszerzett tíz pont, a csapatnak komoly önkritikát kell gyakorolnia néhány mérkőzés miatt. A Medvescak ellen az első két harmadban mutatott játékunk, a sebesség és a korimennyiség gyatra volt, ez mindannyiunkra kivétel nélkül igaz. Az nem fér bele, amit a zágrábiak ellen nyújtottunk."

Tíz mecccsen hét pontot szerzett a támadó, ez kevesebb, mint ami tőle megszokott, és kevesebb, mint amit Franciaországan produkált. "Azért volt több pontom a franciáknál, mert ahogy említettem, csak a mezőny első fele versenyképes az EBEL-lel. A közepén és onnan lefelé gyengébbek a csapatok. Ellenük könnyebb volt pontokat gyűjteni. Az itteni utazások viszont a franciaországi tapasztalatok miatt nem fárasztanak annyira. Itt rövidebb távok vannak, ott utaztunk ezer kilométer felett is, volt túra, hogy az indulás utáni harmadnapra értem haza. Igazából nem is merném a vendégként elszenvedett vereségeket erre fogni, persze jobban át kell mozgatnia magát az embernek a többórás buszozás után, de nem mindig egyértelmű az ok, ha valamiért nem megy idegenben."

Új klubjában egyrészt a csapatba illeszkedés, másrészt a közönséggel való kapcsolat okozhatott volna problémát. De nem okozott. "Nagyon jól érzem magam a Volánban. A napokban voltam Szilassy Zoltán barátomnál, kérdezte, milyen itt játszani. Neki is csak jókat tudtam mesélni a csapatról és a társaságról. Beszélgettünk is az öltözőben, ha nem lennénk ilyen jó közösség, az első mélypont után már megettük volna egymást. Ezzel szemben nagyon simán átvészeltük azt az időszakot, nem martuk a másikat.

A székesfehérvári közönség sem fogadott rosszul. Hallottam, hogy néhány éve Horváth Andrást hogyan várták, kíváncsi voltam, velem mi lesz. Megmondom őszintén, még nem hallottam, hogy szidtak volna. Egy kivétel akadt, éppen legutóbb kaptam meg a lelátóról a szedd össze magadat felszólítást. Többet azért nem, mert valószínűleg látják, hogy ha nem is lövök be sok helyzetet, hajtok, robotolok megállás nélkül. Nincs szerencsém, az idegenbeli mérkőzéseken sokkal jobban megy a játék. Ha a Medvescak ellen csináltam volna egy 2+2-t, az sem lett volna irreális, de nem jött össze a befejezés, a passzaimat meg a társaim hagyták ki. Bízom benne, hogy a játékommal magam mellé tudom állítani a fehérvári közönséget. Nyilván van, akit nem fog sikerülni, őket is megértem. A célom nem is lehet az, hogy megszeressenek, azt szeretném, ha elismernének. Az az igazság, hogy jó ilyen közönség előtt játszani, örülök, hogy Magyarországon is öröm hokimeccsre járni, és ilyen nagy esemény egy-egy mérkőzés."

Ladányi szerint ez a csapat sokra viheti. "A rájátszást érő hely elérése abszolút reális elvárás tőlünk, mert még közel sem nyújtunk olyan teljesítményt, amilyen elvárható. Ha olyan játékot tudnánk hozni, amit Villachban mutattunk, a 6-7. helyen végezhetnénk, ki merem mondani. Az idő eldönti, hogy folytatni tudjuk-e a sorozatot. Mindenesetre jó csapatunk van, amelytől többet várok a következőkben, mint eddig. Lehet, hogy kiderül, lejjebb van a realitás, de még nem hoztuk ki magunkból a maximumot."

Az eddigieknél is több válogatott hokis játszik Fehérváron ebben a szezonban. Jogos a kérdés, nem okozhat-e gondot a nemzeti szelekció életében, ha például a Volánnál nem jól mennek a dolgok. "A válogatottal kapcsolatban semmi félelmem nincs amiatt, hogy majdnem az egész tavalyi keret itt játszik. Egyszerűen azért, mert sehol nincs leírva, hogy idén is innen kell mindenkit behívni a válogatottba. Feltételezem, Ted Sator nagyon jól tudja, egyáltalán nem kötelező ebből az egy csapatból válogatni. Hogy csak egy példát mondjak, a dunaújvárosi fiatalok nagyon jó erőben vannak, menetelnek a Mol Ligában. A nyáron láttam az edzésnaplójukat, hallottam, milyen munkát végeztek, nagyon jó fizikai állapotban vannak. Egyáltalán nem csodálkoznék, ha jó néhány poszton nem a Fehérvár tavalyi válogatottjait hívnák meg a keretbe. Akár a Dab.Doclerből, akár a másik kanadai edző által felhozott Mol ligás csapatból, a Starsból lehet meríteni, de Jánosi Csaba is jól megállta a helyét a világbajnokságon.

Tavaly sem tartottam fairnek, amikor sokan leszólták a Mol Ligát, mint alsóbbrendű bajnokságot emlegették. Ez egyszerűen nem igaz. Úgy látom, több helyen is nagyon komoly szakmai munka folyik, kanadai, tengerentúli szisztéma szerint, így Sator kapitány majdani elképzeléséhez is közel állnak az ott tanultak. Komoly csapatok és igen jó játékosok szerepelnek a Mol Ligában is. Elég megnézni a svájci vébén mutatott játékot, mindenki számára egyértelmű lehetett, hogy a Mol Ligából érkezett játékosok semmivel sem hoztak gyengébb teljesítményt, mint jó néhány EBEL-es hokis. Versenyképesek ők is. És várhatóan a kanadai edzők még többet fognak követelni tőlük, J. P. MacCallum munkája pedig kezd látványosan beérni, kár, hogy két évet elpazaroltak az újvárosi fiatalok az életükből. Tehát azért, mert az előző válogatottból itt vagyunk a legtöbben, biztos nem innen kell mindenkit elvinni Ljubljanába is."

60 komment

Címkék: fehérvár ladányi ebel ladányi balázs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

überkorrekt - Godónak és F. Kapusnak is elismerésem!
10 meccs után azért picit többet vártam Godótól, mint 2 gól. Az ő játéka még biztos nem 100%-os, egy Palkó vagy Mihály Árpi eddig sokkal jobb teljesítményt nyújtanak szerintem.

"Néha azt veszem észre, hogy idén több időm van megcsinálni bizonyos helyzetekben valamit, mint tavaly volt." Remélem ennek hamarosan az eredménye is meglesz és gólokban is mutatkozik.

Csak így tovább, mindent bele....!

U.i.: Emberelőnyben mondjuk kipróbálnám Ladányit a kéken mint kapáslövő, lehet, hogy veszélyesebb lenne, mint Horváth vagy Tokaji. Egy próbát megérne!
Az elso ot csapat a franciaktol Ebel szint, azt viszont elfelejtette pontositani Ladanyi, hogy a francia elso ot az Ebel hatso felenek felelne meg, azert ott nem voltak Salzburg, Klagenfurt, Linz vagy Becs szintu csapatok. Neha tobb ideje van itt valamit megcsinalni, ezt nem a fent emlitett csapatok ellen gondolhatta.
Nem gondolnám, hogy mi ezt innen jobban meg tudjuk ítélni, mint ő a pályáról. Amellett a két évvel ezelőtti Rouen vagy a tavalyi Grenoble nem éppen az EBEL hátsó fele. Ne feledjük, hogy a Ligue Magnus-ben nagyon intenzív a "québec-i kapcsolat": hihetetlen mennyiségben vannak ott is kanadai vagy onnan honosított játékosok, nem is akármilyenek.
A "szedd össze magad" dolgot megemlítette. Én tudom, hogy kitől jött :D
bocsi srácok, ez még mindig nagy lett.
szóval az Olimpija meccs:
www.mininova.org/tor/3028758

gondolkozok még az összefoglalón.
illetve, hogy mégiscsak átkódoljam xvidbe.

kérdem a nagyérdeműt, szükség van e pre/postgamere, illetve a szünetbeli elemzésekre?
@vaze: Egyik altalad emlitett francia csapat sem eri el, az altalam emlitett osztrak csapatok szinvonalat. Azt sem irom ala, hogy a jegrol jobban latszik ez, sokmindent lehet mondani, sokfele megkozelitesi szempontbol.
Láttam egy-két Francia bajnokit. Jobb és rosszabb csapatokat egyaránt. Közelebb áll a MOL ligához, mint az EBELhez...
Korrekt nyilatkozat, szerintem sokan vártunk rá. Köszi! Én személy szerint nem minden részével értek egyet, de mint mezei szurkoló nem akarom kétségbe vonni Godó szavait. :)
A szeressük vagy elismerjük kérdés: én szeretem, mint játékost, ugyanúgy, ahogy Tokit, Balut...bárkit, aki máshonnan jött. Szerintem ezen a dolgon túl lehet jutni...
@csatoimi: amellett, hogy huszadrangú a kérdés, én magam sem állítottam ilyet, így bízvást kijelenthetjük, hogy ez az "eszmecsere" az értelmes párbeszéd legminimálisabb feltételeinek sem felel meg! :)
@Lazlee: szerintem a legtöbben csak a meccsre kíváncsiak, illetve az arra érdemes produkciókra. Ez persze a te döntésed.

De én pl xvidben szívesen fogadom az összes meccset!
@Lazlee: xvid engem is érdekelne.
@csatoimi: Én nem láttam francia bajnokit, úgyhogy nekem nincs összehasonlítási alapom, de Godó szavait se szeretném kétségbe vonni. Ha az európai ranglistát megnézzük, a francia élcsapatok csak nüanszokkal maradnak el az osztrák csapatoktól. Az más kérdés, hogy egymás ellen élőben mire jutnának :)
De a hoki ettől szép sportág: gyakorlatilag bármikor bármi lehetséges egy egy meccsen :)

Vasárnap Zágrábban találkozunk :)
@vaze: Arra, hogy mennyire ertelmes a Te megjegyzesed, az altalam emlitett temaban, Vincenzo90 megadta a valaszt.
@Lazlee: Király vagy!!! Esetleg a nyilatkozatok érdekesek lennének... az elemzére itt a blog :-)
@csatoimi: ne haragudj, de nem hiszem, hogy többet tudsz -- akár vincsenzóval megerősítve is -- a francia bajnokságról, mint az a két ember, akikkel vitatkozol. peace.
@AG 2.0: Lehet hogy igaz amit irsz,de te sem tudhatod hogy@csatoimi: mennyit tud mennyire ismeri a francia bajnokságot.
ámberek! Béke van, téma lezárva, annyi sok ennél jóval lényegesebb és érdekesebb dolog van ebben az interjúban! Ne devalváljuk már F. Kapus munkáját azzal, hogy leragadunk ennél a szarságnál! Imi! Az értelmes párbeszédhez két ember kell, akik tudnak egymással vitatkozni. Mi - úgy tűnik - nem vagyunk ilyenek, de ez nem a te hibád vagy az enyém, egyszerűen van ez így néha. A mondatomat nem sértésnek szántam (mégis az lett belőle, hát ezért sem megy ez nekünk)! Szép napot mindenkinek! :)
@AG 2.0: Ne haragudj, de nem tudtam, hogy vitatkozom barkivel is. Csupan azt hittem, hogy hozzaszoltam a cikkhez. Nem irtam azt sem, hogy tobbet tudok a francia bajnoksagrol, mint az altalad emlitett ket szemely. Egy peldat azert meg engedjetek meg, koszonom: Ha Mihaly Arpad azt fogja valahol nyilatkozni, hogy a Mol liga is hasonlo mint az AHL, es en megcafolom ezt, az meg nem jelenti automatikusan hogy en tobbet tudok az AHL-rol mint Arpi, de viszont azt sem, hogy akkor esetleg nem lehet igazam.
Erről a francia bajnokság - EBEL liga dologról meg kellene kérdezni Vas Marcit is, ő is illetékes ebben.
@Hockey_Fan: Ha jól emlékszem, még az Ocskay tornán, de talán még az első egy-két meccsen is rendszeresen ott volt emberelőnyben a kék vonalon. El is durrant a keze egy párszor. Hatalmasakat lőtt, de sajna egy se akadt be. Azóta én se láttam hogy így álltak volna fel emberelőnyben, pedig egyértelműen veszélyes volt kapura.
@csatoimi: @orion66: meg mindenkinek, aki erről kommentelt: szerintem nem lényeges a francia bajnokság és az EBEL összevetése, maximum érdekesnek nevezhető. Ha figyelmesen értelmezzük Ladányi Balázs gondolatait, akkor egyrészt azt mondta, hogy a 14 csapatos francia ligából 5 férne be az EBEL-be, másrészt pedig, hogy néha itt több ideje van bizonyos dolgokra, tehát feltételezhetően többségében nincs több ideje. Ezek alapján nem tűnik úgy, hogy leszólta volna az EBEL-t, vagy a két bajnokság átlag színvonalát egy polcra helyezte volna.
@vaze: Nem gondolom, hogy devalvalnank F. Kapus munkajat azzal, hogy hozzaszolunk neha az altala szerkesztett poszthoz, na meg azt sem hiszem, hogy itt csak a rozsaszin omlengeseknek van helye, legalabbis remelem. Ha szalka vagyok a szemedben, probald atugrani amiket irok, ha annyira zavar, hogy esetleg nem tudod, megteszem erted, es maradok csak olvaso.
@F. Kapus: Ezeket a kérdéseket, amiket most feltettél Godónak, talán nem lenne hülyeség az összes ideérkező légiósnak is feltenni.
Szerintem többen kíváncsian olvasnánk itt hasonló vagy ilyen témákban akár Vas Marciról, Ackerströmről, Mihályról, Alenről, Satosaariról, vagy bármely új igazolásról...
@Lazlee: Csatlakozom, xvidben tényleg jobb lenne, de a szósz nem lényeges csak a meccs!! :-)))
Köszi!!!
@Lazlee: xvid gyorsabban lejönne az tuti. Mondjuk engem a meccs utáni nyilatkozatok érdekelnek csak, meg gólösszefoglaló. A meccset élőben nézem :)

Ha lehetne olyat, hogy két file, egy a meccs, egy pedig a meccs utáni műsor(nyilatkozatok, gólok), az nagyon király lenne.

Végülis mindegy csak ne legyen 8 giga :)
@[Roller]: ha megnézed most is úgy van :) egy pregame, 1-3.harmad, OT+vége
de ha minden jól megy, lesz még rövidítve: az OT SHrésze+nyilatkozatok, illetve a végső elemzés. de ez még a megvalósítás korai szakaszában :)

Licsimi: köll?
Én annak örülök amit a Mol ligáról mondott. Francia meccset nem láttam, de azt hiszem egy kicsit jobban meg tudja ítélni a dolgot mint itt bárki.
@Lazlee: Akkor bocs. Ezt még sajna nem tudtam megnézni se, mert a policy nem engedi megnyitni az oldalt :)Munkahelyen sajna nem mindent lehet... Még jó, hogy a blog nincs letiltva.
@csatoimi: félreértesz, engem ez roppantul szórakoztat, no szálka, no tüske, csak nem akartam szétoffolni a témát. :)
Ladányi profi mód nyilatkozott,ő is érzi hogy a csapat nincs még a topon,és ha végre valahára sikerülne megtalálni az ideális összeállítást,akkor az ő zseniális passzai ( meccsenként jópár van belőlük)is többet hozhat a caspatnak,mint a nézőtéri huhhhhh több 100torokból.Ebel -francia liga párhuzamnak semmi értelme,mert nem lehet össezhasonlítani a kettőt.Ebelben tényleg nincs papírforma,minden meccs 3esélyes,a pillanatnyi forma,szerencse,és a 3 spori dönt a győztesről. (ha bárki hoz egy olyan tippmix szelvényt amin eltalálta mind az 5 ebel meccset ,és nyert vele,vendégem a fehérvári büfében zsíros kenyér + cola kombinációra.)nNm hiszem hogy csődbe jutnék.
Lesz új center ,mostanában ? Valami hír?
Vagy igazolnak valakit az utólsó öt mérkőzésre?
anyám ,úgy látom van pár hiba az elöző kommentemben,pedig átnéztem,lehet kellene egy kukker? 3.sor caspat = csapat 5.sor össezhasonlítani=összehasonlítani 8.sor nNm = nem. sorry még 1 x
@vaze: A multkori bekopesed nem sult el tul jol, tedd tul magad rajta, konnyebb lesz neked is. En a temahoz szoltam hozza, Te kezdted a szetoffolast.
@zubov: Lesz uj center hamarosan, habar ez sem a temahoz tartozik, nehogy egyesek ezert is megszolitsanak.
@csatoimi: Nem baj megbírom! Köszi az infót!
@csatoimi: es mikor derul feny az uj center kiletere?
gondolom Palkovics es Pire koze keresnek valakit
@qx92: Biztos majd az ankéton, amit szintén nem tudunk mikor lesz :)
@qx92: Amint alairja a szerzodest, feny derul a kiletere is. Tobbet errol nem irok, felek vaze-tol.
@csatoimi: félhecc is, vérengző vadállat a srác :)
@KCs: Köszi, beírtam a naptárba
@AG 2.0: Sejtettem ezt, eletemet ezentul az orokos bujkalas fogja bearnyekolni.:)
@[Roller]: Bocs, okt. 14 akart lenni!!!
@KCs: Na akkor naptár mostmár jól összefirkálva :) De így még jobb, mert az előbb van.
@[Roller]: okt 14-én jelentik be, hogy mikor jelentik be. Szóval vehetsz új naptárat! :-)
@KCs: Ha bejelentésnek ki van tűzve a dátuma, akkor valszeg csak apróságok vannak hátra. Ugye?
@Pierre: Miféle bejelentésről beszélsz???

Szurkolói ankét okt. 14-én. Ennyi.
@KCs: Gondolom Pierre ebben látta az összefüggést az ankét és az esetleges új center bejelentésével kapcsolatban:
"Aki tehát már ráunt a különböző fórumokon és itt-ott terjedő félinformációkra, aki elsőkézből szeretne friss és megbízható értesüléseket szerezni a csapat háza tájáról, aki szeretné, ha választ kaphatna a felvetéseire, a Sapa Fehérvár AV19 szeretettel várja a jövő héten az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban tartandó rendezvényen."
forrás:
www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2160

Én is úgy gondolom, hogy az lenne a legjobb, ha akkor bejelentenék, de lehet hogy mások a tervek. Nekem egyértelműen logikusnak tűnik, de nyilván Te többet tudsz erről, úgyhogy a reakciódból arra köverkeztetek, hogy ott nem fognak erről (érdemben) beszélni. Kár
@[Roller]: Mondtam egy időpontot, erre mindenki mindenre következtet. hogy az ankéton mi lesz, majd ott kiderül. :)
@KCs: Persze, de attól még teljesen logikus volt a felvetés. Remélem ezt nem cáfolod :) Különben is, ha előre tudnánk, nem lenne meglepetés :)
Tök jó, hogy itt elvitatkozgatnak emberek a francia liga, és az EBEL közti szinvonalbeli különbségeken, miközben aki látott már francia meccseket, az tudja, hogy köze nincs az EBEL szinthez. Godó persze, hogy ezt nyilatkozza, mert ez az érdeke. Ha azt mondja, hogy "sokkal szarabb ligában játszottam, idő kell, amíg felnövök az EBEL színvonalához", akkor majd mindenki néz rá csúnyán. Így meg azt hisszük, hogy egy-két meccs még, és beilleszkedik a csapatba, aztán termeli majd a pontokat, mint a franciáknál. Én bízom benne, hogy képes is úgy termelni a pontokat, csak ahhoz jobb játék kell. De láttam én már a válogatottban jópárszor olyan Ladányi Balázst, aki az EBEL-ben is sztárcsatár lehetne.
@Vincenzo90: Bocs, de nem értelek. Miért néznének rá csúnyán, ha töredelmesen bevallaná azt, amit Te gondolsz a francia bajnokságról? Szerintem általában több megértésre talál az, akinek az alkalmazkodás nagyobb feladat.
@csatoimi: Nem ismered véletlenül tavaly még szekely gobe néven írogató embert? Tavaly még ezen a véleményen volt az EBEL-MOL bajnokságokról: "Egesz szezonon keresztul ment a hulyites az ebel mesevel pedig akik kicsit is kovetik a jegkorongot azok jol tudtak hogy nincs az a kulonbseg mind amit a Volan meg egyes szurkoloi probalnak beallitani es telekurtoltek a fel vilagot hogy igy Ebel meg ugy Ebel . . . Van kulonbseg ezt senki nem vitatja csak nem annyi mind amit elakartak velunk hitetni."

Tavaly még nem volt túl jó véleménye az EBEL-ről...
@F. Kapus: Igazából egy kérdés maradt ki nekem, de erre is csak napok után jöttem rá: rendbe jött-e a könyöke teljesen vagy nem?
@Fejér Lilla: Olvasd el kérlek mégegyszer, és rájössz, hogy miért jobb neki. De leírom, mert látom elsőre sem ment: Nem feltétlen akar a klubvezetés arra várni, amíg belenő a ligába, sokkal jobb, ha elhiteti mindenkivel, hogy akár a következő meccsen előhúzhatja a formáját.

Lehet, hogy ő játszott ott, és jobban kéne tudnia, hogy milyen a színvonal, de ebből nem azt a tanulságot vonom le, hogy a francia liga erősebb, hanem hogy Godó bizony nem teljesen mond igazat. Láttam majdnem minden EBEL meccsét a Volánnak az előző két szezonban, és volt szerencsém a francia elsőosztály meccseiből is megnézni egypárat. A különbség óriási, aki nem látja, az hülye egész egyszerűen. Hiszek én Balázsnak, de a saját szememnek azért jobban.
@Vincenzo90: az a legnagyobb bajod, hogy magadból indulsz ki! Ladányi nem arról híres, hogy patikamérlegen számolja ki a nyilatkozatait. Különben sem hiszem, hogy veszélyben lenne a helye. A te logikád alapján az lett volna a legegyszerűbb, ha tövig benyal mindenkinek.
@Vincenzo90: Szerencsére Godónak nincs szüksége arra, hogy Neked bizonyítson. Az Öreget és Énekest meg úgysem tudná kamu dumákkal meggyőzni, hiszen elég jól ismerik évtizedek óta ahhoz, hogy a játéka és ne a dumája alapján ítéljék meg (egyébként szerintem nincs is miről meggyőzni őket, Godó minden statisztika szerint a Volán egyik húzóembere).
@vaze: Miért is lenne veszélyben a helye? A legtöbb gólpasszt adta, a harmadik legtöbb gólt szerezte, a harmadik legjobb a +/- mutatója a csapatban, alig volt kiállítva. Mindezt úgy, hogy néhány meccsen centert játszattak vele a nagy ínség közepette.
a Villachi meccsen végre az igazi Godót láttam ....ezaz ! minimum 3 meccsen még lőjjél gólt :)
süti beállítások módosítása