HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hol folytatja Sille Tamás?

2009.01.12. 06:14 F. Kapus

Az ügyektől szinte mindvégig mentes Mol Liga-alapszakasz végén összejött néhány olyan történet, amelyet a magyar jégkorongsport korábbi éveiben megszokhattunk. A Steaua óvásáról már beszámoltunk itt és itt, első fokú döntés hétfőn várható az ügyben. Most Csíkszeredára látogatunk, két pobléma miatt is.

Első ügy. Miután a HC Csíkszereda két legutóbbi mérkőzésén nem szerepelt a játékoskeretben Sille Tamás neve, szárnyra kapott a hír, hogy az erdélyi klub megvált a magyar válogatott játékostól. Kurkó János, a HC fő támogatója ezzel kapcsolatban a jégkorongblogot a következőkről tájékoztatta: "Csak humorosan szeretném kommentálni az eseményeket, talán jobb így. Kicsi az öltözőnk, nagy a keretünk. Egyesek erőszakkal akartak helyet csinálni maguknak, amit az edző nem díjazott."

Jelezte, jelenleg ennél többet nem kíván mondani. Sille Tamást három napon át rendszeresen hívtuk, nem sikerült elérnünk. Mindez azt jelenti, hogy a történet végéről és megoldásáról, sőt az igazságról egyelőre nem tudunk tájékoztatást adni. Így a legfontosabb kérdésről sem, miszerint a magyar válogatott hátvédje a HC Csíkszeredában marad-e, vagy máshol folytatja pályafutását.

Második ügy. Pénteken 12-3-ra verte a HC a Dab.Doclert. A három pont sorsa azonban megkérdőjeleződött. Mint ahogy a dunaújvárosi csapat hivatalos oldala is beszámol róla, a hazaiak részéről hat fő légiós mezőnyjátékost tüntettek fel a jegyzőkönyvben. Mi több, a HC Csíkszereda hivatalos honlapján is ez az adat olvasható. Márpedig a Mol Liga szabályai szerint csak öt mezőnyjátékos szerepelhet egy mérkőzésen. Kérdés, mi történt valójában, és hogy nem csak adminisztrációs hiba áll-e az ügy mögött. Jelen állás szerint ha a Dab kapná meg a három pontot, az a leginkább az NZ-Stars csapatát sújtaná, velük küzdenek ugyanis a dunaújvárosaik a negyedik helyért.

48 komment

Címkék: hc sille mol liga óvás dab.docler

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.Kapus: Külföldi mezőnyjátékos!;)
Sille tetlegességgel próbált magának tekintélyt szerezni a fiatal csapattársak előtt, így a finn edző jobbnak látta ha Sille távozik a keretből. Röviden ennyi a Sille dologgal.
pedig mekkora igazolas volt:P
Remélem DAB megkapja a pontokat. Még ha egy 12:3 után nem is érdemelnék meg ;)
en elismerem Sille Tamas erdemeit es @pisti.sportklub: tenyleg jo jatekos ezt mar bizonyitotta nem egyszer
de tettlegesen megfenyiteni egy jatekos tarsat meg akkor is ha az Szogyor aki nem igazan hokizik de rendkivul nagy arca van nem helyenvalo es szerintem ilyesminek nincs helye egy csapatban az normalis hogy surlodasok vannak a de szerintem nem egy ket atyai pofonnal kell az igazadat be bizonyitsd plane nem az oltozoben
@qx92: mondjuk Sille nem az a pofozkodós típus, tehát lehet, hogy kihúzták nála a gyufát.
Szogyor meg Hozoval is kotekedik, ha kapna egyet nem csinalna tobbet, nem vedeni akarom Sillet, de amiket lattam Szogyortol az SC-HC meccseken az nem szep... ket labbal magasabbakkal kotekedik.
HC oltozoben nem jartam, de a a jegen amiket lattunk az erossen alatamasztja a Chubby velemenyet. Ez a gyerkoc akkor is pattog ha semmi koze a jelenethez. MAr volt alkalom, amikor a nagyfiuk mentettek meg a boret, miutan ok nelkul kakaskodott. LAsd pl. az utolso Klub HC meccsen.
Es gondolom egy ilyen szintu jatekos mint Sille, nincs szokva, hogy egy idegen edzonek panaszkodjon, hogy a fiucskak zavarjak.
De egy ido utan ez mar management problema es akkor mar mas szempontok a dontoek.
Sajnos ez vagy helyesebben, hasonlo esett mas klubbokban is elofordult mar.
Szebb volna, ha az ilyen rivalizaciokat a palyan nyujtott teljesitmenyre vinnek at.
Na de erdekes az Ocsi velemenye. HAt nem ok igazoltak ezeket az embereket, sokpenzert???
Lasd Gal CSabi vagy Joska.
Én nem Szőgyörről tudok,de amúgy tökmindegy.
nagyon kivancsi vagyok h mit mond majd a Sille...
Meddig van átigazolási szezon az OB I-ben?
Szogyornek semmi koze . . . Virag es Lorincz volt a ludas na meg a Sille de az igazsag mint mindig most is feluton van a Sille nagy tevedese ott volt hogy mikor az edzo magahoz hivatta oket akkor elotte nem kellett volna megverje Lorinczet . . . ennyi
@szekely gobe: en szogyort hallotam illetve olvastam a Hc forumon de valoszinu tevedek amugy ez csak aprocsak reszlet kerdes
@qx92: ahogy leirtam az igy van es ezekkel a nevekkel . . . biztosra tudom
@szekely gobe: es tudsz valami biztosat vegul is mi lessz Sillevel megy vagy marad?
Sille egyelore elment es most otthon van . . . en az o helyeben elnezest kernek az edzotol es valamilyen szinten Lorincztol is es persze ez forditva is igy kell legyen a Lorincz eseteben es akkor szerintem maradhat . . . hiaba van feluton az igazsag amikor megutte az edzo elott akkor mar o tevedett es ezt csak igy latom orvosolhatonak . . . mindenkinek van rossz napja tehat mindent meg lehet beszelni . . . vagyis majdnem mindent . . . de ezt meglehet
@szekely gobe: ilyen nálunk is történt már, Horváth Balu ütötte meg Voskart. Először elküldték a csapattól, aztán visszafogadták. Én azon a véleményen voltam, hogy ilyen helyzetben el kell küldeni a vétkest, mások viszont azon, hogy ilyen megesik bármelyik csapatnál, nem kell belőle ügyet csinálni. Mindkét érv lehet helytálló, de ha kibékülnek, az sokat segít a nyugvópont elérésében.
@Fugeute: az biztos . . . en szeretnem ha kibekulnenek . . .
Nagy a feszültség a Hc. nál túl fizetett és alul fizetett(a légiosokhoz képest) játékosok egyvelege az egész csapat ilyen helyzetekbe érthető hogy valaki elveszti a fonalat főleg a fiatalokra gondolok de, egy 40 éves ember megüssön egy gyereket nem profi sportoloi magatartásra vall.
Ez az én véleményem és kirugtam volna mind a 2. Ugy is vannak elegen. Ettől a Hc még egy jó csapat.
Hajrá S.C.
Ez nem tett jót se a Hc Sem pedig Sille arculatának..
Ha jégkorongosok között túl fiatal vagy és nagyon szemtelen akkor ne csodálkozz ha pofon vágnak.
@b23: De nem az edző előtt.
kar, hogy a sok szereny tehetseges HC s sracbol niket hoznak ki. Ketelu fegyver ez a nagy keret.
Sille mielőtt a Volánhoz került, kinnt Szlovákliában volt egy nagyon nagy fegyelmije. tettlegesség vagy játékos vagy biró ellen!Tööbb éves eltiltás volt amit felfüggesztettek?Pontosan nem tudom tehát nem egy első áldozó annyi szent!
Személyesen ismerem Sille Tamást, nehezen tudom elképzelni, hogy ok nélkül "rendreutasít" bárkit. Csendes, szerény, a munkájával, a családjával törődő, igazi sportember, csak azt tudom elképzelni, hogy valamiért elszakadt a cérna. Itt megint egy harmadik személy hozott egy döntést, amit esetleg kellemetlen visszavonni, sztem a két játékosnak kell ezt megbeszélni. A volánnál, a válogatottban soha nem volt vele probléma. Már megint az az eset áll fenn, hogy mi volt előbb az ok, vagy az okozat?
Üssétek agyon egymást háhácések,hihihi!
@csiki drukker: a szereny jelzovel kapcsolatban azert vannak ketelyeim
@Kekfeher:barom arcu vagy ugy latom hogy nagyon megviselt teged a "mesteretek" halala..
@csik city: azert te is az vagy ne haragudj "megviselt teged a "mesteretek" halala.."
Itt a legnagyobb baromarcu a szekely gobenak nevezett vaddiszno mert szebbet nem tudok irni rola.Amugy mi van hahacesok ejsze idegesek vagytok?
@Kekfeher: Mondta a legeslegnagyobb.:))
@rol71: forrást tudsz adni hozzá?
@Kekfeher: Szajkarates en mar mondtam neked hogy igy anonim vagy nagy vagany amugy egyike lehetsz a kis Sc-s sopredeknek amely a jatekosokat kopkodi de mikor ratok kerdezunk sirtok hogy azok nem ti voltatok es arulsz el ijedtedben masokat . . . tehat kerlek kis nyuszi hogy tunj el a blogrol es fejezd be a Hc szidasat egyszer es mindenkorra
Ideges vagy haver?Nyugodj meg baratom,te tenyleg kered a pofot!Amugy neked nem mindegy ki vagyok?Vesztesek vagytok,ussetek a dobot nehogy mar te mondanad meg hogy en mikor tunjek el a blogrol te vadbarom!
Ha kérhetném az előttem szólókat, sziveskedjenek eggyel intiligensebb fokozatba kapcsolni. Az anyaországban az ilyenfajta indulatok már nem divatosak. Fel kellene nőni végre a feladathoz mindannyiunknak.
Banyszi megelőzött. Mindenképpen másképpen folytassák a felek a diskurzust, kérem.
@Kekfeher:Szorítsa a lábad a cipőd amíg élsz és élj 150 évig.:))
Nem akartam durva lenni.
@Kekfeher: Levike megkerlek ne legy majd nyuszi . . .
Ti pedig mind a ketten duhudjetek meg a fogatoktol(persze ha van)!
annyi ertelme legalabb van a "vitatoknak" hogy jo kis tanulmanyt lehet belole kesziteni a csiki jegkorongrajongok "karomkodasaibol"

oviban csinalnak ilyet a fiuk h bleeeeeeeee az en apukam erosebb, es majd jon es meghuzza a fuled, de bleeeeeeeeeee nem is, mert az enyem magasabb bleeeeeeeeeee
Egy másik poszthoz írt kommentemet ide kopipésztelem a tisztán látás érdekében.

Tisztelt Mindenki!
A jövőben mindenkit, aki nyilvánvalóan hazudik, aki mást rágalmaz, becsmérel, aki rasszista, vagy akit nem érdekelnek a tények, csak a szarkeverés, azonnal örökre kitiltunk. Elég volt ebből.
Mi lenne ha a kedves székely szurkolók a témánál maradnának és nem ennék meg egymást mindenhol, a többi csíki szurkoló szégyenére.

Csiszer Lóránt(Csíkszereda)
Sille Tomit igazolja le a nagy Alba!!! Kevés a hátvéd.
ahogy igerte Cortina, behivta a vallogatottba.
latom neve melett meg a HC szerepel :)

www.icehockey.hu/index.php?pg=news_4_485
süti beállítások módosítása