HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Egy sorozat véget ér Pesterzsébeten

2010.10.31. 10:07 Hblog

Három mérkőzést Budapesten, egyet pedig Dunaújvárosban rendeznek ma a Mol Ligában. Fél egyre Újpestre várnak minden szurkolót. A lila-fehérek a Dunaújvárosban súlyos vereséget szenvedő Brassót fogadják. Fél hattól a Megyeri út másik végén a Miskolcot fogadja a Vasas. Mindkét csapat legutolsó ellenfele a Ferencváros volt és mindketten vesztesen hagyták el a pályát. Mindkét csapatban vannak sérültek. A hazaiaknál Sándor Szilárd, a vendégeknél a fél védelem harcképtelen. Hat órakor kezdődik Dunaújvárosban a Steaua vendégjátéka. Bár a bukarestiek idén egyáltalán nem tűnnek verhetetlennek, Galaniszéknak mégis sikerült az eddigi három mérkőzésen hét pontot elszórni ellenük. A legfájóbb ezek között valószínűleg a hazai pályán elszenvedett vereség volt. Van miért törleszteni tehát. Ugyancsak este hattól Pesterzsébeten a két legjobb formában levő csapat csap össze. A Ferencváros nagyszerű sorozatot produkált, három olyan csapatot is megvert, amelyek előttük állnak a tabellán. A vendég HSC Csíkszereda éppen egy hónapja veretlen a Mol Ligában. Hazai győzelem esetén tovább tömörülne az élmezőny, izgalmas végjáték elé nézhetünk a Mol Liga alapszakaszában.

79 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!!!
Gyertek minél többen Pesterrzsébetre szurkoljunk a fiuknak!!mert szükség lesz rá Hajrá Székelyek Hajrá HSC!!!!!!!
újvárosi szurkoló vagyok,de Szívből kívánom hogy nyerjen az Újpest ma és sikerüljön megmenekülniük.
Hajrá Kohász és hajrá lilák!
@Csak a Sportklub : Azért ma mi fogunk nyerni, ha nem gond :)))

Hajrá Fradi!!!
@peterszky: tük, mük, valakinek nyerni kell ma :-))
@peterszky: Persze hogy gond!!!!!de fogadjunk egy kor sörben hogy mi győzünk
@kicsibuk78: Nem szeretem a sört :) És idéznék egy aranymondást: "Aki fogad, az veszít!" Már csak emiatt is mi nyerünk ma :)))
@kicsibuk78: @Csak a Sportklub : Hajra Sportklub Hajra Sportklub Hejj Hejj!!!!
@peterszky: Tul optimista vagy akkor mit szeretsz??de végül is mindegy úgyis te fizetsz:))
A sok sérült és a 2 sorozás miatti kimerültség okán pesszimista vagyok a mai meccset illetően. Persze ilyenkor szoktak "csodák" történni...
Hajrá Macik!!!
Még jó hogy nem szeretem a sportot, csak a távolba nézés közvetítéseit szoktam nyomon követni. :-))
Hajra Brasso!! 0-4 Kiricsenko bizonyít a lilaknak:))
Mindent bele!
Hajrá Macik!!!
@qwertzuiop05: szép ajándék lenne mi? ;-)
@Csak a Sportklub : Virag, Molnar, Mihaly, Kutya, Fulop, Nagy, Goga, Petres, Kanya, Peter, Flinta. Hol latsz te itt Sportklubot? A tamogatoi kor szinten hc-s.
Köszönöm minden "külsős drukker" megjelenését újpesten (főleg a miskolciakét). Remek hangulatú meccs volt, kár hogy a játék színvonala nem volt a legjobb, de ettől függetlenül nagyon emlékezetes volt. Ahogy elnéztem a meccs után, a jégen lévő játékosok is élvezték minden pillanatát.

Majd írok bővebben ha lesz saját bejegyzés eről
@HSC: itt kérjük abbahagyni. köszönjük.
szól mindenki másnak is, aki ezen témakörben ragadna klaviatúrát.
Kértelek, hogy mutasd meg magad, amíg erre nem vagy hajlandó, addig egy senki vagy !
@freddyD: igen, tényleg jó hangulat volt, a miskolciak kitettek magukért.
@freddyD: a mérkőzés előtt megkaptam a Varjú Árpád sípját. :) köszönöm Neki és Mindenkinek akinek része volt benne. Azt mondta nem haragszik.
@csatoimi: This is the beginning of a beautiful friendhip :)
Látom a fiúk hangoltak az esti meccsre!
Hajrá Macik!!
Jegesmedve honlap:
"Ancsin János, az Újpest jégkorongcsapatának vezetőedzője arra kérte klubunkat, hogy közvetítsük köszönetüket a Jegesmedve-szurkolóknak. Nagyon hálásak azért a támogatásért, amelyet egyrészt az 50 belépő megvásárlásával nyújtottak, másrészt az egész mérkőzés alatt részükről tapasztalt biztatásért. Mindez kiváló példája volt annak az önzetlen összefogásnak, amely eddig is jellemezte a magyar jégkorongszurkolók táborát."

Jobb, ha fradisták nem olvassák, mert gyomor/agyvérzést kapnak...
Vezetünk :) Jó hír még,hogy Derton játszik,viszont "helyette" Láda Peti nincs :(
Ja, közben vezetünk:))))))))))
@Miskolcifan: na, ő már miért nem? Hihetetlen hogy hetek óta nem tudunk úgy kiállni hogy 2-3 védőnk ne lenne leszázalékolva.:(
@moszkvicssluszkulcs: igen, köszönjük! Nagyon jók voltak a MACI drukkerek! Meg a többieknek is köszönet! Most meg 1000-rel drukkolok Nektek :D és nemcsak azért amit ma ebédidőben nyomtak a drukkerek. Aki agyvérzést akar kapni, hát rajta. HAJRÁ MACIK!
@Miskolcifan: Nem tudom, hogy jó hír-e, hogy Derton játszik...
Remélem, hogy csak be van írva a neve és csak vésztartalék, inkább gyógyuljon meg teljesen és a rájátszásra ne üssön vissza korai terhelés.
@cornwall: Láda Petit a túlsúlyos, koordinálatlan mozgású Schellin tette harcképtelenné...
@cornwall: Kapott egyet a térdére Sellőtől,már pénteken is csak keveset játszott :(
@moszkvicssluszkulcs: Játszik,mert a jégen volt a gólnál.Remélem nem lesz baj belőle...
@moszkvicssluszkulcs: ja értem. Az eset közvetlenül előttem történt, de nem hittem hogy kénytelen lesz meccset is kihagyni emiatt.
Az a baj hogy bármennyire is nem szabadna siettetni Derton visszatérését, a jelenleg nevezett 6 védőnkből 2 csatár, 1 pedig '93as és nem is nagyon szokott pályára lépni. A szükség sajnos nagy úr.
@Miskolcifan: Tényleg játszik...
Hát, nem tudom ...
@moszkvicssluszkulcs: Vkit be kellett "áldozni",mert 2 védővel (+2 beugróval) nekimenni egy meccsnek...
@Miskolcifan: És érdemes megkockáztatni egy komolyabb rásérülést??
Persze, mi itt látatlanban okoskodunk, az igazság a szakvezetés oldalán van...
@moszkvicssluszkulcs: Azért nem hiszem,hogy beállították volna,ha nem lenne 100%-os.Max. kondiba lehet lemaradása.
Jó meccs lehet a Fradi-Szereda, a zöldek nagyon jól pörögnek az edzőcsere óta. Kíváncsi leszek a végére, összerázná a mezőnyt egy Fradi győzelem.

Mi meg úgy néz ki nagyon jól megyünk, remélem visszatalálunk véglegesen a tavalyi útra, mert a Bukarest eddig nem sok vizet zavar. Jók vagyunk eddig, na :)
Most ment le a Duna TV-ben egy tudósítás a déli Újpest-Brassó meccsről. Az azért nem semmi, hogy Kovács Lacika "edző" a szezon közepén még nem tudja, hogy nem Final Four lesz a végén....
1-1,mi kettőt se tudtunk beütni,ők rögtön értékesítették az elsőt :S
@KoMoNDoR: ??? lemaradtam, a Volán meccset nézem a Sportklubon meg a DAB-ot neten:( mindig Final four van, vagy hülye vagyok?
Ááá megint előnyős Vasas gól...
Hát, a mai modern jégkorong egyik sarkalatos pontja az emberelőnyök kihasználása...
@moszkvicssluszkulcs: Ill. védekezése,ami sajnos nekünk nagyon nem egy :(
DAB 5:0 nál tart, gyerünk MACIK!!! Hajrá!!!
@moszkvicssluszkulcs: és az, hogy ne kapjunk előnyből gólt...:((((((((((((((((
Itt a vége fuss el véle :( Nemhogy gólt nem ütünk,még kapunk is :(
@1885*:
Azt nyilatkozta, a Duna TV-nek a Brassó edzője Kovács László, hogy majd ha bejutnak a Final Fourba akkor lesz több néző Brassóban :-))
Kevesen vagyunk,fáradtak vagyunk,gondolom fejben se tudunk már koncentrálni annyira,amennyire kellene :(
@KoMoNDoR: köszi, hát majd ha bejutnak...

DAB-nak GRAT! Macik miatt szomorú vagyok. :(
3-2 Derton.Van még 2 perc kb...
Vége sajnos :( Így duplán kár azért a -1-esért :(
Kár, pedig szurkoltam Becze Zolinak, hogy ne kapjon gólt.
Sebaj, majd kedden meglesz :)
@a. Bárd: Még a mai meccs sem biztos... Kezdődik... A mumus.
@Matyi Erdelybol: erdemes lesz holnap a Fradi oldalt elolvasni :)
@Matyi Erdelybol: SIKI góóóóól :) jól belehúztatok
@tiriakos: Azé' 10 perccel a vége előtt egy kicsit megijedtem a két bukaresti gól után...
@tiriakos: egy kis izgalom kell minden meccshez :)
@tiriakos: Nem volt itt izgalom, maximum egy kis bosszankodás. Óriási különbség volt ma a két csapat között, nem reális az eredmény, de sajnos nagyon rossz volt a helyzetkihasználásunk, ráadásul 5-0 után már sztm kicsit rá is pihentünk a keddi meccsre.
@Matyi Erdelybol: igen :) Gratulálok, Siki nagyon jó, persze ezt tudtam eddig is, nagy igazolás volt Nektek!
@Spigott: és a többiek :) Nektek is gratulákok!

és még 1x KÖSZÖNET MINDENKINEK aki ott volt ma minálunk.
@peterszky: na..... nem ittal....en igen a gy0zelemre
@kicsibuk78: jol elvertuk!!!..igy is ugy is!!!!!
@sly001: ahogy mondod Sly001 Egéségünkre!!!!Megvertük-e?????
@peterszky: Köszönöm!!a gyözelem mindig édes!!mint a mézes barack:))
süti beállítások módosítása