HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Magyarország ellen sokkal több kell

2010.04.22. 21:50 F. Kapus

Szlovénia nagy arányú győzelmet hozó, de egyáltalán nem hibamentes mérkőzésen verte 8-3-ra Dél-Koreát a negyedik fordulóban. A mérkőzés után nyilatkozó szlovénok többsége már elsősorban a pénteki döntő felől közelített a szerdai teljesítményhez, és természetesen a magyarok elleni esélyekkel is foglalkoztak. További érdekességeket is összeszedtünk szomszédaink magyarváró gondolatai közül. Összefoglalásképpen elmondható, nagyon sokra tartják válogatottunkat. Hogy teljes mértékben igazuk legyen, arról Hetényiék péntek nyolctól gondoskodhatnak.

David Rodman szlovén csatár: "Azt hiszem, ma egy kicsivel jobban játszottunk, mint legutóbb, de még mindig túl sok hibát követünk el. Hiszem, hogy úgy fogunk játszani pénteken, ahogy egy vb-döntőben illik. Testvéremmel, Marcellel és Mursakkal egy kicsit akadozik a támadójátékunk, nagy a különbség az észak-amerikai és az európai jégkorong között. Sok kiigazítást eszközöltünk már eddig is, hogy jobban menjen a sorunk, és örülök, hogy ma végre sikerült gólt szereznem.

Úgy érzem, több jó játékos van a szlovén keretben, hosszabb a kispadunk, nálunk a harmadik és a negyedik csatársorban is komoly karakterek szerepelnek. Nem félek attól, hogy lövünk-e gólokat pénteken, mert ebben biztos vagyok. A meccset a védekezőjáték fogja eldönteni. Ha nyerni akarunk, jobban kell védenünk a kapunkat a góltól, mint ahogy a magyarok teszik majd."

Ziga Jeglic szlovén csatár: "A második harmadban egy kicsit aludtunk, azonnal meg is kaptuk a gólokat. A védekezésben nem összpontosítottunk megfelelően. Többször is megbomlott a védekezési rendszerünk, ezt megbüntették a koreaiak. Pénteken nem engedhetünk meg ilyen időszakokat magunknak."

Jan Mursak szlovén csatár: "A fiatal Jeglic, Ticar és Urbas tényleg hihetetlen jó sort alkotnak. Úgy tűnik, mintha évek óta együtt játszanának. Nagyon jól koordináltak, élmény nézni, amit a jégen művelnek. De a magyarok elleni mérkőzés kimenetelét a négy sorunk együttes teljesítménye határozza majd meg. Volt olyan mérkőzésünk, amelyen csak ők lőttek gólt, és reméljük, a magyarok ellen is ilyen jól fog nekik menni, de nekünk is hozzá kell tennünk valamit az ő teljesítményükhöz."

Andrej Hocevar szlovén kapus: "A legnagyobb öröm, hogy nyolc gólt tudtunk lőni. Ez fontos péntekre nézve, mert a magyarok védelme nagyon szilárd."

John Harrington szlovén szövetségi kapitány: "Azt hiszem, jól játszottunk a koreaiak ellen. Volt harmad, amikor túl sok zavar volt a játékunkban, így foglalkoztatni tudtuk Andrej Hocevar kapusunkat is, aki néhány kiválót védett. 4-1-re vezettünk, de nem lehetett érezni, hogy ennyivel jobbak lennénk. A harmadik harmadban már csak arra figyeltünk, hogy biztonságban véget érjen a mérkőzés. A lefújás után el kell kezdenünk a pénteki döntőre összepontosítani.

A közvélemény és a média egész évben ezt a mérkőzést várta. Ennél sokkal jobban kell játszanunk Magyarország ellen, ha nyerni akarunk. Ellenük az ilyen játék nem elég. A magyarok kivételesen jó védelemmel rendelkeznek, türelmesen kell játszanunk ellenük, mert ellentámadásaik roppant veszélyesek. Eddig a fiatal csatáraink repítették a csapatot. Élvezetes, ahogy játszanak. A rutinosabb játékosokat sem kell motiválni egy ilyen mérkőzésre, de nagyon fontos, hogy az eddigieknél többet teljesítsenek, mert nélkülük nem lehetünk sikeresek pénteken."

A szlovén válogatotthoz kapcsolódó hír, miszerint Jan Urbas pénteki játéka kérdéses. A külön rajongótáborral rendelkező 21 éves fiatal csatár Vidmar esetéhez hasonló helyzetben sérült meg, a koreaiak elleni meccs első harmadában. A svédországi légiós közvetlenül a harmadik szlovén gól megszerzése után a rekeszizom tájékán érzett fájdalmat. A csapat nem kockáztatta meg további játékát, hagyott elég időt a pihenésre. Úgy tűnik, nem annyira súlyos az eset, mint csapattársáé volt, ott lehet pénteken a jégen.

Andrej Hocevar kapus is kisebb fájdalommal járó sérülést szedett össze a negyedik mérkőzés során, de nem is kérdéses, minden bizonnyal ő is játszik ellenünk. Emlékezetes, a szlovén válogatottból játék nélkül dőlt ki az első számú kapus, Robert Kristan, aki influenzás lett, a további fertőzések elkerülése érdekében azonnal el kellett hagynia a csapatot. Luka Vidmar a britek ellen szerzett Tokaji Viktoréhoz hasonló sérülést. Mitja Sivic és Marcel Rodman a vb során belépett a százszoros válogatottak közé, kisebb ünnepséget tartottak számukra. A védő Andrej Tavzelj a Brianconba igazolt, ez csütörtökön vált publikussá.

Tomaz Vnuk, a szlovén válogatott és az Olimpija Ljubljana szezon közben visszavonult legendás csatára az egyik szlovén napilap szakértőjeként írt a szlovén-magyar párharcról. Figyelemre méltó észrevételei voltak. "Magyarország tökéletes állapotban érkezett a vb-re. Egyénileg nem sok játékosukról mondható el, hogy kiemelkedő képességű, de igazán minőségi, nagyon egységes csapatot alkotnak. A nagy étvágyú csapatot rengeteg szurkoló kísérte el Ljubljanába. Minden készen áll tehát ahhoz, hogy a magyar válogatott visszatérjen az elitbe. Nagy mérkőzésen dől el, hogy ők vagy mi kerülünk az A csoportba."

Mi történt a szlovén válogatott rajongóival címmel közölt írást az egyik jelentős szlovén portál. Azt taglalják, milyen okok vezettek odáig, hogy a hajdan legendás hangulatú, válogatott mérkőzésen mindig telt házat vonzó Hala Tivoliba a Dél-Korea elleni szerdai mérkőzésre mindössze kétezren váltottak belépőt. A cikk megállapítja, hogy a gazdasági válság, a magas jegyárak (15 és 18 euró), a rossz klubszezon, a Posma-ügy, Anze Kopitar hiánya és a labdarúgók Bajnokok Ligája együttesen eredményezték ezt. A Hala Tivoli híre messze nem a régi, állapítják meg szomorúan, és szinte párás szemmel emlékeznek a dicső múltra. Ernest Aljancic, a szlovén szövetség elnöke ennek ellenére elégedetten nyilatkozott a jegyértékesítésről, mint mondta, a jegyeladásból származó árbevétel máris meghaladta az előző események adatait.

Miközben a szlovénokat a várakozás alatti szinten érdekli a vb, más a helyzet a magyarokkal, jelzi a cikk. Alátámasztásképpen a jégcsarnok pénztárosát is megszólaltatják. "Minden jegyet meg akarnak venni a magyarok, pedig a számukra biztosított belépők már rég elfogytak. Ettől függetlenül most is folyamatosan hívnak, jönnek és érdeklődnek, hogyan tudnának mégis bejutni a mérkőzésre."

A szlovén válogatott tagjai a horvátverés után már-már bizakodtak, hogy azután jobb lesz a meccseiken a hangulat, de Dél-Korea ellen jött a hidegzuhany. "Amikor kimentünk melegíteni, maroknyi ember volt a lelátón, mindez fél órával a mérkőzés előtt – panaszkodott Andrej Hocevar, a válogatott kapusa. – A meccs kezdetekor még szinte üres volt a terem. Szlovén válogatottként hazai pályán szokatlan volt ez. De azt hiszem, a magyarok elleni mérkőzésen teljesen más lesz a hangulat."

Hozzáteszik: pénteken nyilván teljesen más lesz a helyzet, mert Magyarország hokilázban ég a vb-k alatt az A csoportba jutás óta. Svájcban lenyűgöző előadást tartottak a magyar szurkolók, akik Ljubljanába is nagy számban érkeznek. Bár eredetileg csak 300 jegyet adott nekik a szlovén szervezőbizottság, ez nem akadályozta meg a magyarokat abban, hogy a határon átkelve további jegyeket vásároljanak. Így a hírek szerint nagyjából 1400 magyar szurkolót várnak pénteken a Hala Tivoliba.

82 komment

Címkék: vb szlovénia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RIA_RIAA!!!!! HUNGÁRRIAAAA!!!!!!!!!
Helyes, fosnak.

MEG KELL ŐKET MOCSKOLNI !!!

: )
erre csak annyit reagálnék, bőrjakós, napszemcsis, gyufaaszájban hangon,hogy:

OOOH JEAH!!
Óóóóléé Óóóóléé ÓléÓléÓlé Magyarország, Magyarország, Magyarország Léólé
tartanak tőlünk, eddig úgy gondoltam, hogy nekünk fognak rontani az elején, de most úgy gondolom, komoly taktikai csata fog zajlani, és a szlovének is a biztos védekezésre fognak építeni, bár ez se biztos, majd kiderül minden holnap. Remélem a mieink nyugodtak, és fejben is ott tudnak lenni, az biztos, hogy szülessen bármilyen eredmény, mi büszkék leszünk továbbra is rájuk.
Mi az,hogy nincs kiemelkedő játékosunk ???
Ez a szerencstélen az első két sorunk játékosainak a nevével még nem találkozott? A másik meg az egy dolog,h csapatként kurva jók vagyunk, de a támadó triók és rohadtul össze vannak téve. Egyedül kajak Palkovics féle sor volt szar,de ők most megnyerték a brittek elleni meccset.
PÉNTEKEN FELjUTUNK!
remélem holnap este 8-ig a hangom valamelyest regenerálódik, mert most a suttogás is fáj :)

de már hangolok, az OLÉÉÉ, és a MAGYAROK már felismerhető :D

Holnap minden kiderül. Hetényinek meg szeretnék még egy SO-ot. Szerintem ő is szeretné :)

HAJRÁ MI!!!
Nem aggaszt minket a szlovénok taktikája, a fiuk tegyék oda magukat rendesen és nem lesz gond.Az elején gyorsan vezetést szerezni és nincsen az a csapat, amely ne omolna meg a teher alatt.Mindenkire szükség lesz holnap. Hajrá Magyarország!!!
néztem youtube-on a 2 évvel ezelőtti szlovén-magyar meccs góljait, sokat nem láttam belőle, de a gólok elég nagy védelmi hibákból fakadtak, nem takarítottunk a kapunk előtt, sok kipattanó korong, na meg Kopitar. Ilyen védelmi hibák csak nem fordulnak már elő nálunk, 2 év alatt sokat fejlődtünk védekezésben, van egy Hetényink akiről nem igen jönnek ki a korongok, és idén Kopitárja sincs a szlovéneknek, illetve még egy emberük nincs, Sator mester, és ő most nekünk lehet hasznunkra, és még ott lesz velünk lélekben Ocskay Gabi és égi barátai, ha feljutunk akkor ez az ő sikere is, eddig az égiek velünk voltak.
OFF: (lehet hogy más posztban már volt)
LTU vs Hollandia Live (3. harmad közepén)
www.justin.tv/zabava_chanell#r=rigNcto~
hat en mar nehezen fogok aludni ma. Sajna nem lehetek ott holnap. Uvoltsetek helyettem is, megkerlek titeket!

Hajra Magyarok!
@Thomas_AV: azt az eget, nem volt olyan perc ahol valaki ne ült volna a büntető padon
Sziasztok,

nem tudja valaki esetleg, hogy neten nem lehet-e nézni majd a meccset?
köszi
@kolbászbableves: Az inkább 3 éve volt 2007-ben
@wirtha: www.ustream.tv/channel/s1-00000930

itt majd tudod, de nem sok mindent fogsz látni, rohadt pixeles szokott lenni.
kar a politikaert itt...
@jagr: tényleg jó cikk, legyen így! :)

@csaboti: szerintem sem kell ide a politika, ezért kérlek te se erőltesd ide.
Én ott leszek abban az 1400-ban!!!!!!!!!
RIA-RIA-HUNGÁRIA:)))))
@csatoimi: holnap ott leszel a Tivoli csarnokban?
Én ott leszek abban az 1400-ban!!!!!!
RIA-RIA-HUNGÁRIA:)))))))
@Tejpalkó: Már itt vagyok most is. :)
Tudja valaki, hány fős a csarnok?
Holnap megyünk szurkolni, hogy jövőre mehessünk szomszédolni.
"Egyénileg nem sok játékosukról mondható el, hogy kiemelkedő képességű, de igazán minőségi, nagyon egységes csapatot alkotnak."
Ez alapján azt gondolnám, cseppet lenézik a magyar válogatottat. Ez akár még jól is jöhet!
Tud valaki mondani egy nagy budapesti kocsmát ahol sok hokibarát gyűlik majd össze és tv-n drukkolva nézi az eseményeket? Ha igen légyszi írja ide le...
@Dr Milton: jegkorong.blog.hu/2010/04/22/hol_nezzuk_a_vb_dontot ezt a posztot nézdddd meg ;) sokan west balkánt irták ;)
@csatoimi: 18.20-ra megyunk ki a Torok Lacival a hvg.hu-nak irok, ezert a sajto reszen leszek.
Azaz 1400 jó lesz minimum 2000nek :D Egyik fele a miénk lesz a másik meg az övék :-) Reggel indulunk már most gyomoridegem van.
Jó cikk, nem lehet nem egyetérteni az idézettek sok megállapításával.Kicsit óvatosak, ennek így is kell lennie,hogy később ne kelljen túl sokat magyarázkodni. Nekünk is szerénynek kellene maradni, mert azért még mindig nem mi vagyunk a favoritok. A szlovének egytől egyig erős, jó bajnokságban játszanak, jobban hozzászoktak így a sorozatterheléshez. Több az érett, jó játékosuk, a pillanatnyi forma talán melletünk szól, és persze Hetényi ha tudná tartani a vonalat...
@budaijegesmedve: Szerintem meg mi vagyunk egy hajszállal a favoritok. Ez a szlovén gárda semmivel nem jobb nálunk, ami persze nem jelenti azt, hogy már zsebben a győzelem, de ha azt nyújtják a fiúk amit tudnak, akkor mi jutunk fel.
holnap delelott mindenki halgassa a szloven radio 1et. Erdemes lesz!

Kevlar_ (törölt) 2010.04.23. 02:38:16

Semmiben sem jobbak nálunk. De ezt be is kell bizonyítanunk.
Hajrá Magyarország!
Legyen már reggel! :)
MI MAGYAROK jutunk fel az A csoportba!!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
most indulok ljubljanaba hajra magyarok!!!
most indulok ljubljanaba hajra magyarok
Jó reggelt MAGYARORSZÁG!!! Nagy napra ébredtünk!!

Hajrá FIÚK!!! Hajrá MAGYAROK!!!
Ljubljanába megyünk, bajnokságot nyerünk :o)
Még 12 ora 30 perc.
Délbe irány Ljubjana!
Hajrá Magyarok!!!
F.Kapus,
bámulatosak vagytok , tegnap délután feltúrtam a netet, végignéztem rengeteg http://www.akármi.si oldalt ,hogy találjak valami ilyesmit, de csak morzsákat találtam.
De valamiben én ügyesebb voltam, ráakadtam Martin Merk laptopjára, benne a ma este 22.40.-kor az IIHF címoldalára felkerülő cikkre cime :Welcome back Hungary !
Sajnos családi okból ma reggel feleslegessé vált 2 jegyünk az esti meccsre és szállás 2 fő részére péntekre és szombatra az Alibi Hostel-ben.
Külön-külön illetve egyben is elvihető.

Jegyek: 5000 HUF/db
szállás: ~12,5 EUR/főéj
www.alibi.si/hostels/alibi_cn27_hostel/

Ha vkit érdekel hívjon fel:
20-5353376, vagy 20-5610348

(Bocs a spammért, nem tudom ki mit olvas és szeretném ha megtalálná akinek van igénye...)
@üveg: Holnap mekkora napra ébredünk !!!!
Hajrá Magyarok hajrá Magyarország .

Majd mikor holnap reggel felvirrad a nap
Magyarország ujra az elitcsoportban van.

Mindent bele mi szurkolunk Székelyföldről.
Még 2,5 óra azt indulunk imár 3. meccsre. Hajra Magyarok
@lakota: A jegyet Inez 1 perc alatt leütötte, 2 főre a szállás továbbra is üres.

~12,5 EUR/főéj
www.alibi.si/hostels/alibi_cn27_hostel/
@Thomas_AV: Menünk mááááá!!! Irány Ljubljanába irány az A-csoportba!! 10:00 GO Hajrá Magyarok
@székely hokis: Holnap nem ébredünk mert le se fekszünk,reggelig mulatunk:)))E mulatás oka az A csoportba kerülés lesz!!!
Most olvasom a NS-ben, hogy Kóger Dani tegnap betegeskedett:S
@Buffalo boy: ÍGY van! Kereken 10 Órakkor indul a BLUE LINE LEGION szurkolói Csoport!!! :)
Sörre Fel!

Elhangzott a szó
Zeng az induló
Győztesek megint
Régi zászlaink
És a bajnokság
Mindig reánk vár
A Csarnokban bent
Büszke nóta zeng

Magyarok mi itt vagyunk
Érted élünk és halunk
Győz az ellenség felett
A Magyar sereg!!!
A felvidéki Magyarok is szurkolnak!
Meg kell nyerni,hogy aztán jövőre Pozsonyban vagy Kassán találkozhassunk, Magyar zászlóval és eggyütt szurkolhassunk az Arénában!
Hajrá Magyarok,hajrá Magyarország!!!!!!!!!!!
(ma este Kassán,kb.20 leszünk a TV előtt és mind szurkolunk a nemzeti csapatunkért).
H U N G A R Y ! ! !
@Buffalo boy: @Thomas_AV:
HAJRÁÁÁÁÁ MAGYAROK, ott leszünk, szurkolunk!!!
@Morgó Muki: Nem szomszédolni megyünk jövőre hanem haza! A szomszéd még 90 éve elrabolta a lakásunk egy nagyobb részét és jogtalanul beköltözött! Jövőre annyian lehetünk, hogy kitúrhatjuk az "illegális lakásfoglalókat"!
Ahogy a lengyeleket is az idén vertük meg először tétmeccsen úgy ma este a szlovénokat is első ízben ütjük meg történetünk során tétért!
Még azt írnám ide amit tegnap az Egyetem téren a zászlóra; Szapporói hősökből legyetek Ljubljanai hősök! Csodálatos csapatunk van!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!
elkövettem egy kurva nagy hibát, visszamondtam a szlovén meccsre a jegyeimet céges elfoglaltságok miatt, de megvilágosodtam, így, ha van valakinek fölösleges jegye, az 12:00-ig hívjon a 70/7707358 számon!

Ellenszolgáltatásként díjmentesen 2-3 embert el tudok vinni, illetve hazahozni!
@depo: veletek vagyunk! Hajrá Magyarok!
A drukkerkocsává avanzsált hely a szünnapon is betöltötte funkcióját.
@Raon: kedves, en irtam a cikket a felvidek visszafoglalasarol?
Pontegyenlőség esetén mi a helyzet? Egymáselleni eredmény vagy a gólarány dönt?
....ssza meg tiszta ideg vagyok, szerintem bekapok valami nyugtatót, mert ki fogok készülni estére. Vagy iszok valami lazítót itt a melóhelyen :-)
nem tudok ott lenni sajnos :-( de mar most total kesz vagyok.
Piritsuk meg oket egy fair de kemeny meccsen es lojjunk min 1-el tobb golt! ;-))

OLÉÉÉ OLÉOLÉOLÉÉÉÉ, MAGYARORSZÁG OOOLLLÉÉÉÉÉÉ!!!!!
nagyon jo az ellenfel. kivalo jatekosokkal a keretben. az iihf honlapjan a Rodmann fiverekkel egyutt jatszo Mursak nyilatkozik. szavaibol azt veszem ki, hogy a szloveneknel nem teljes a "nyugalom". nagyon is tartanak ettol a mai meccstol. persze az is lehet, hogy nem jobban mint a mieink. ket egyenrangu fel merkozik meg a mai esten. tenyleg az a parafrazis fog ervenyesulni, hog amelyik csapat tobb golt ut az ellenfelenek...nos, az fog nyerni. min mulik ez? ahogy azt oly sokan, okosan elmondtak mar: a vedelmeken elsosorban. szerintem egyik csapat sem fog nagyon tamadasokat epiteni - legalabbis az elejen biztos, hogy nem. mindenki a masik kiugrasaival lesz elfoglalva. jo lenne, ha az elsot mi utnenk. aztan meg egyet vagy kettot...:) nagyon nehez meccs lesz ez a mai. de emlekezzunk csak vissza a szlovakokkal lejatszott meccsunkre! gondolta volna akarki is, hogy azokkal a szlovakokkal ugy jatszunk, ahogy?!
de jo lenne most minden gorcsot, aggodast levenni azok vallarol, akik ma este a jegre lepnek, hogy ott mar csakis a jatekkal, a csapattal tudjanak foglalkozni!

nagyon szoritunk Nektek fiuk! csak okosan, higgadtan...es akkor meg lesz a VB arany!

Hajra CSAPAT, hajra magyarok!!!!
Magyar vagyok magyarnak szulettem arulok es gonosz tevok uralkodtak felettem a Hala Tivoliba sodort a szel 1500 Magyar szurkolot mutassuk meg Szlovenianak hogy Magyarok vagyunk Hejjjjjjjj
Hajra Magyarorszag!!! Ne hagyd elveszni Erdelyt istenunk!!!
@csatoimi: Orulnek ha majd kifejtened. De ma nem rontja el a kedvemet senki s remelem semmi.
:)
Hajra Magyarorszag!
@csaboti: sz@rni rá! este majd hívunk a fejleményekről!! hiányozni fogtok ma nagyon. tudod nézni??

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
@JámborMalac: hat remelem talalok egy stream-et itt valahol.
:)

jo szurkolast!
blog.civishir.hu/sportelek/2010/04/22/en-mar-elkepzeltem/

Lelkesítőnek ismét! Jön, hogy szétharapjam a tévét, ahányszor elolvasom. mikor lesz már 8 óra??? :)))
jáááááj,meghalok! 8 óra van már ???!!! :D
@jagr: Szokták mondani ,hogy nyelvében él tovább a nemzet most azt is lehetne mondani,hogy jégkorongban él tovább a nemzet.
Hajrá Magyarok
Most értem haza a munkából, de már most bevagyok szarva, annyira izgulok! Amint elkezdődik a meccs, egyből lecsúsztatok pár nyugatót (hideg sört). Megmutatjuk nekik!

KI A JOBB???? MAAAAGYARRROOOKKKKKKKK!!!!!!!!!!
@kolbászbableves: köszi!! pixeles, de sokkal jobb, mint a semmi :)
süti beállítások módosítása