HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Hol nézzük a vb-döntőt?

2010.04.22. 13:45 Hblog

Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek között megtekinteni a Magyarország–Szlovénia mérkőzést. Kezdésként két hokis helyszínt ajánlunk. A pesterzsébeti jégcsarnok és a Széna téri jégpálya étterme jó minőségű tv-kel felszerelkezve várja a meccsre a vendégeket. Utóbbi helyszínen közel százan férnek el, de a bejelentkezés erősen ajánlott a 06-70-335-2553-as telefonszámon. Várjuk a további tippeket.

136 komment

Címkék: vb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Guriba még két hely kiadó az asztalunknál! Aki jönne szóljon!
@CTZ78: Kár! Mondjuk hónap vége felé járunk az igaz! De baszki, hogy nincs egy bevállalós újvárosi se rajtunk, na meg a Zsókán kívül :)
en alap h valogatott mezben megyek a westbalkanba!
@sutyi2: próbáljátok meg a Játékosok Klubját Fehérváron...
@Thomas_AV: Nekem van jegyem, úgyhogy én inkább megpróbálom élőben! :-) Valaki csak fejjebb kérdezte, h szerintünk van-e még hely a Café 19-ben! :-)
@sutyi2: :) oksa! akkor kint a Tivoliban pacsizunk majd egyet! ;)
nekem a lakásom alakul klubbá.
jaaaj, de várom vááááááááááááhhhhh!
@Thomas_AV: Ismertetőjegyed? :-) Csak mert leszünk ott "páran"... Vagy már pacsiztunk valaha? Rövid az agyam... :-)
@sutyi2: Magyar mez lesz rajta :)))
@CTZ78: meg még 1419 másik emberen... :-)
Műegyetem környékén: Martos csocsó klub@kocsma, 2 nagy kivetítő, viszonylag sok hely. azért praktikus lehet előre foglalni.
Valakinél van még egy hely BP-ről holnapra? Egy ismerősömnek kellene... Akinél van hely, írjon privátban, pls.! Köszi!
Vki tud vmi szerveződésről Bécsben? Vagy marad az otthoni stream.
Köszi
@fradigy: Nagyon-nagyon örülök a hírnek!Ugyanis én a West Balkánban dolgozom éppen aznap este és már az öngyilkosság különböző válfajai közt válogattam,hogy nem fogom látni a "feljutásunkat"!Gyertek minél többen és ha feljutunk(mert feljutunk!)a legjobb helyen lesztek a bulizáshoz,ünnepléshez is!!!
Mi tavaly a Széna téri jégpályánál néztük az A-vilagbajnokság meccseit, az bejött. Most is foglaltunk asztalt a holnapira, még van hely, de sztem megéri foglalni.
@canadien: Ez jól hangzik. Vajon kell asztalt/helyet foglalni előre, vagy el fogunk férni, ha mondjuk 4-5en megyünk?
Köszi
Sziasztok! Székesfehérváron a PRÁGA SÖRÖZŐBEN lehet még nézni a meccset. FŐ utca 1. Jó jégkorong és magyar győzelem mellé cseh sörök, más nem is kell. Asztalt a 06/20/2626516 számon tudtok. HAJRÁ MAGYAROK! HA NYERÜNK MINDENKI AKI OTT LESZ VENDÉGEM EGY KORSÓ SÖRRE!!!!!!!!
Mi Miskolcon egy kisebb társasággal a Tháliában nézzük! Oda is lehet csatlakozni :) (Déryné utca)
Sziasztok! Nem tudja valaki megmondani, hogy Hévízen vagy esetleg Keszthelyen hol lehet megnézni a péntek esti meccset? Tiszta pánikba vagyok, hogy a szállásunkon nem lesz sporttv nekünk és pont most kell weekendezni... Aki tud valami tippet adni annak előre is köszönöm!
@canadien: akkor josz 1 hejjel, mert ha a faszbukon nem uvoltok ra a WB-ra h HOKIVBVANBAZZZ akkor a tokoknek eszukbe sem jut :) szal en vagyok a ludas :P

@EA: 3x4es vaszon van es 50 ferohely kb, emeleten valami nagyobbis kisteremben. siman el fogunk ferni sztem, de ha nem hat tomorulunk...

en/mi tuti ottleszek, 77es oriasmagyarlogos mezben, majd gyertek ismerkedni
@nmh: én sajnos nem találtam semmi lehetőséget Bécsben, pedig probálkoztam. Esetleg még a Gürtelen túli szerb/horvát sörözőkben lehetne megpróbálni, bár oda nem egészséges magyar szurkolóként menni. :-))
Amúgy vicces volt, hogy mennyire kiakadt a kis picsa a Collegium Hungaricumban, mikor meg merészeltem kérdezni, hogy szerveznek-e magyar meccsnézést péntekre. Azt mondta, ők kiállításokat szerveznek, meg művészeti esteket - ugyan miért gondolom, hogy ilyen dolgokkal kellene foglalkozniuk :-))
Nem csoda, hogy a kutya se jár hozzájuk.
Sopronban tud valaki javasolni? Oda száműznek holnap.
@iNeZ: Kint Ljubljanában a főtéren van kivetítő, ha szemben állsz a várral, balra a piacnál. Múlt hét szombaton állították fel. Mi bejártunk meccsre, tehát nem láttam de biztosan működik. De vigyázzatok magatokra sok ott a szlovén :-)
Sajnos nem tudunk kimenni, mi lecsúszunk a Dohányba a Corolaroba. De ott is kell helyet foglalni. Mi ott leszünk várunk bárkit egy jó sörrel. Valmi magyar szerkót magamra aplikálok majd
@fradigy: Ott találkozunk. Sajnos az egyetlen relikvia, amit fel tudok mutatni, az egy dedikált magyar zászló. Igaz, azon még Cortina is rajta van =)
Hajrá magyarok!
szeged pivo vár, ady tér
Kolozsvár, Heltai kocsma.
Kolozsvár, Heltai kocsma.
Én barátnőmmel nézem náluk, egy baromi nagy full HD tv -n. Sajnos a helyek beteltek :-)
@fradigy: van beugró west balkánba? mindenképp érdekelne. Köszi
Sziasztok.
Pesten 17.-ik kerületieknek.
Rákoscsaba Naplás úti Aranykút sörözőt tudom jó szívvel ajánlani.
Jó fej muki a tulaj, kivetítőn lehet nézni, mi kb. négyen-öten leszünk.
@Sanya91: nem masert dea full Hd tv-t dugahatod oda ahova a nap nem sut ha az sport csatorna nem kozvetit Hd-t szoval kar volt a nagy arcert
Ózon Café, Ó utca 12.!!!!!

Már csak a nemdohányzóban van hely, de a holnapi napra a szurkolóknak 10% kedvezmény, s ha még visszatérsz oda akkor 20%!

Nem mellesleg amúgy is olcsó, hangulatos, mindenki jófej!

061 707 7491
Sziasztok Én Csepelen élek valaki nem tud egy jó helyet itt a közelben ahol társaságban nézhetnénk!! Tegnap kint voltam a Brittek elleni meccsen óriási élmény volt!!! Végre most már hosszú ideje van egy igazi tökös MAGYAR CSAPAT akinek öröm szurkolni!!! Mindent bele fíúK!!!
@Szabolcs23:
Hát szerintem a sörözőkhöz nem vagyunk elég bátrak:), a collegikum hungarikum hozzáállásához meg ezer köszönet, végül is jó, h állítólag a magyar közösségért vannak... nézzék csak a képeiket...
Mi valószínűleg a Grafika Borozóban ( egyeseknek Dömi) fogjuk nézni a boráros közelében, olcsó a fröccs :D (Bakáts-Lónyai sarok)
@1VOLÁN:

Szintén Fehérvár:

Strand Söröző, Játékosok Klubja, Főnix Sport Pub
@soul99: Egész nap arra vártam, hogy valaki Szegedről is írjon :) Lehet mégse egyedül fogom nézni a meccset??
A magyaralmási volán fan nálam nézi(magyar77)kivetitőn remélem nem csak a sörben fogunk uszni. minden ithon szurkolonak kivánom szombaton ne legyen hangja.OOLLÉ!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem irjanak ki fotó pályázatot a szurkolóknak!!kik hogyan szurkolnak..a lényeg,a téma a három alap szin!!!
Kezdek félni, hogy Fittben csak azért mondták hogy teltház lesz, hogy legalább mi menjünk oda :D Valaki még aki fittet választja estére?
azért érdekes, hogy ki-hogy szereti nézni a meccset. Szerintem nagyon jó csoportszellemben, drukkolva nézni, bár így néha nehéz követni a korongot.

De jó idegbeteg módon egy tévével kettesben végigizgulni a meccset. (És közben folyamatosan nézni az internetes hozzászólásokat.) Nekem két éve az ukránok ellen ez a második jött be, szóval marad most megint.

"Egyedül a szobában, ugyanúgy mint régen..."

Legyen ugyanúgy mint két éve.
Pécsett tud valaki valami sörözőt, ahol lehet nézni a meccset? Lent leszek hétvégén, és nem igazán ismerem a várost.
Én tavaly ezidőben voltam kint Pesten (csíki vagyok) és a Széna téren néztem, a magyar-szlovákot. Kissé egyedül éreztem magam, most a West-Balkannál tetszik a felvezetés (ja újra kint vagyok mert Könyvfesztivál)oda mennék biztosan, ha tudnám hogy valaki földim (értsd: székely) ott iszogatja a sörét. Munk már csak ilyenek vagyunk... a magfajtához húzunk. Ergo: Hajrá Magyarok :-)
munk= münk
magfajtához=magunkfajtához
Gyergyóújfalu sem a román híreket fogja figyelemmel kísérni!!!
@Sancho Panda: MozaIQ-ban szerintem biztos tudod nézni. Nem lehet eltéveszteni, a Magasház lábánál van, azt meg a város majd minden pontjáról lehet látni!
@suzuka: Ez mennyire biztos? a Heltaiban csak az a kis Tv van? (mert ha igen akkor nem frankó) szóval azt mondod h lesz ott ,,meccsnézés" ?
Mekkora a hely pl. a west balkánban? Hány ember fér el ott?
@nmh: most probaltam ki a www.ustream.tv/channel/s1-00000930 linket, nagy örömömre szolgalt, hogy jol mukodik. Ha nincs mas otlet, marad ez a lehetoseg.
Udv, Szabolcs
HALI-HONI-HOKI!

Én tavaj kint voltam svájcban nagyon jo élmény volt azóta ugy hozta a sors külföldön vagyok ausztráliában a kenguruk hazájában itt nem igen ismerik a hokit de a stream segítségével néztem és nézem a mecseket.De ha nyerjük ezt a mecsett biztos Áprilisba megyek haza és megyek veletek szlovákiába. Istnem add hogy igylegyen HAJRÁ MAGYAROK
@EA: én itt lakom 10 méterre, ha van még hely, jövök!!! :)
most ért véget a GTK Kari Napok, amit mi szerveztünk, 8kor órám van, vidám vagyok :D
@HrtzE: Szerintem menjetek a Corvinusba. Nagy a tévé és mindenhonnan látod és biztos még lesznek egy jópáran akik meccset akarnak nézni.
Ha valaki tud olyan kocsmát Balatonakarattyán vagy Kenesén, esetleg Aligán ahol adják a döntőt legyenszíves írja meg. Ott leszek és megőrülök ha nem tudom nézni :-(
Sajnos családi okból ma reggel feleslegessé vált 2 jegyünk az esti meccsre és szállás 2 fő részére péntekre és szombatra az Alibi Hostel-ben.
Külön-külön illetve egyben is elvihető.

Jegyek: 5000 HUF/db
szállás: ~12,5 EUR/főéj
www.alibi.si/hostels/alibi_cn27_hostel/

Ha vkit érdekel hívjon fel:
20-5353376, vagy 20-5610348

(Bocs a spamért, nem tudom ki mit olvas és szeretném ha megtalálná akinek van igénye...)
@lakota: A jegyet Inez 1 perc alatt leütötte, 2 főre a szállás továbbra is üres.

~12,5 EUR/főéj
www.alibi.si/hostels/alibi_cn27_hostel/
Go Egerszeg Go...irány Ljubljana 3 autóval !!:))
@lakota: Köszi! Ma reggeltől Te vagy a legjobb barátom!!!! :-D
Na ezt sem gondoltam volna 10-12 éve! Hogy egy Újvárositól ezt "hallom"... :)
@KoMoNDoR: gyere gyere, leszunk paran marosiak, s ejsze meg udavrhelyiek is

@Dr Milton: 3x4es kivetito, 50 ember kb

@Gretzky99: hogylenne beugro :)

@ALL: GYERTEK A WEST BALKANBA :)
Kassa:Tópart,SPORT1
Nó sok jó székely egy helyen :D, akkor nekünk is WestBalkánban a helyünk :D.
@fradigy: Mi csak hárman megyünk, és két abszolút újonc a hoki terén, szóval mutassuk meg nekik, miért imádjuk a válogatottat!!
@YNWA: Mi szerintem elmegyünk west balkánba, hátha ott nagyobb lesz a hangulat, és kisebb a dohányfüst, mint az egyébként igen kedvelt martosban...
Viszont tartok tőle hogy west balkánban se lesz egyszerű helyhez jutni, egyre többen csekkolnak be... :)
@soul99:

Igen, de ott az a baj, hogy nem "szervezett" lesz, tehát előttünk csocsóznak, meg minden más zaj lesz. Persze nem rossz ötlet? A pultos vagy a csaocsós részben lesz?
Móricz Zsigmond környékén tud vki vmi jó meccsnnézős helyet? A martost hallottam eddig de vmi olcsóbb, de nem késdobáló jó lenne! Help!:D
Na, Fehérváron már csak a Strandban tudtunk helyet foglalni, szóval oda is jöjjön pár hokis ma este :-)))
Ti hol nézitek ma este a Szlovén - Magyar meccset?
Hol lesz a lagjobb a hangulat?

www.webvalasz.hu/Kerdes/352/Ti-hol-nezitek-ma-este-a-Szloven-Magyar-meccset-.aspx
@sztenke: martosnál olcsóbb?! :D ICSA.. :D de azok már mind késdobálok, és nagy összegben fogadnék, hogy Barátok Köztöt fognak nézni, mint legutóbb egy BL meccs alatt is amikor bepróbáltam... :D

Kármán Klubban is lehet lesz, nameg a Popocrnerben is sztm tuti, az elég jóhely

Westbalkánban 2 főre még van hely? Van itt vki szervező?
én a Legendsben fogom nézni, már foglaltam asztalt, gyertek oda is, legyünk minél többen!
Jah ICSA jó ötlet az sztem tűrhető meg haverom mondta is asszem hogy anno ott nézte a Loki-Lyont. Popcornerről meg azthittem bezárt.
@sztenke: ja, volt olyan is, de újra megnyílt, van nagy hatalmas TV, minden nap meccsközvetítéssel, nagyonjó hely!

ICSA-t poénból írtam, ott sztm kizárt h este te hokimeccset nézz.. nagyon alja hely.. :P

van amúgy egy rakat kocsma itt az egyetem környékén, vhol tuti lesz.. :) most indulok körbenézni helyügyben, majd írok.. :)

Westbalkánról vmi hír?
@borostom83: Valami jobb tipp? Egyedül vagyok a baráti körből aki drukkol ezerrel, és ráadásul nőből is vagyok, a barátnők meg ilyenkor inkább zavaró tényezők, ha nem drukkolnak, szóval szívesen csatlakoznék szegedi drukkerekhez...
Popcornerben leszünk páran, úgyhogy tessék jönni, kell a hangulat! :)
@YNWA: A popcornerben most hogyé' adják a sört? Ha jól emlékszem anno masszívan 300 forint felett volt az meg szegény csóró diáknak nem éppen ideális. ICSA meg valóban végső megoldás lehet:D Ha van vmi köszi előre is!:D
Sziasztok!

Nagy segitseg kellene: lehet-e a meccset valahol neten nezni?
Itt Kanadaban valahogy nem jön a Sport1/2

Köszönöm!
Hajra Magyarok !!!!!!
Meglesz a feljutas!!!
Újvárosban lakom, így a helyi igényesebb tudom, ahol lehet nézni :Guri,Dunafitt,Korzó,Campus
@sztenke: a soproni 330, de egy liter macifröccs 600 huf. Én is a csóró diák pénztárcájával kalkulálok, jó lesz az a maci :D
@YNWA: en mar leirtam MINDENT amit a WBrol tudni lehet...
@vadas knédlivel: ti mennyien lesztek? 2 ember még odafér az asztalhoz? :)
na, tettem egy kört, a Popcorner fullon van már estére

DE a Kármán Tódor Kollégiumban nemrég nyílt egy új büfé-kocsma, onnan jövök, nagyon király, igényes hely, és hatalmas kivetítő van. Foglalás is alig van estére, szóval még kb 30-40 ember lazán elfér!

Szóval akinek még nincs helye jöjjön ide szurkolni!

Petőfi híd budai hídfőjénél van, bejöttök a főbejáraton és egyből jobbra!
@YNWA: Úgy néz ki, hogy olyan öten-hatan, felelőtlenül csak egy asztalt foglaltam. Ha nagy lesz a tömegnyomor, lehet hogy átmegyünk a Kármánba mi is.
@vadas knédlivel: ok :) egyelőre nemvolt foglalás estére, szal sztm lesz hely.. meg akkora a vászon, hogy hátulról is jól látszik :)

amúgy tök ledöbbentem milyen királyra megcsinálták, 5 éve még vhogy máshogy festett... :D
kármánba én is beszállok :)
Kármán jól hangzik akkor most ez a number 1. Piaárak hogy vannak? (igen, megint spúr vagyok:D)
ötletem sincs, azt nem kérdeztem :)

de egy egyetemi koli aljában van, olyan drága nemlehet.. :)
hm most nézem, lesz ma 21től, egy ilyen hogy bassment.ktk.bme.hu/ , remélhetőleg nem zavar be :)

bár ez a nagyteremben lesz, szóval csak nem hallatszik be :)
Azért remélem előtte nem a kocsmába mennek inni...
En majd a munkahelyemen megprobalom nezni amit tudok...

...New Westminster, B.C.
@YNWA: és az legalább tuti, hogy a meccset vetítik majd ki a kocsmában nem a barátok közt -öt? :)
@sztenke: énis remélem... :) de 19:45-kor sztm még elég kevesen lesznek.. bebaszna nemmaradna hely.. meglepne
Kaposváron a Volga Sörözőben leszünk remélem sokan és kiszurkoljuk az újabb csodát!!!

Hajrá Magyarok!!!
Gyerekek ! Innen Ausztraliabol mar nem erek haza a meccsre. A Qantas meg nem szall le Ljubjanaban, azt mondjak, hogy este 10-kor ki fog torni egy magyar vulkan a varosban. Lehet ezt az esemenyt latni valahol a net-en?? Koszi!!
Hajra Magyarok!!!
@kiralyfi: @ozi: itt is nézhető lesz:
myp2p.eu/broadcast.php?matchid=73846&part=sports
tv.0n-line.info/
itt jó a közvetítés kábelen meg nem?:P
süti beállítások módosítása