HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Dab.Docler–SC Csíkszereda 4-3

2010.01.24. 17:30 Hblog

A dunaújvárosiak nyerték a Mol Liga bronzmeccsét, nem mindennapian drámai fordulatok közepette. A két csalódott csapat találkozóján az alapszakaszgyőztes hazaiak szereztek vezetést, ám utána három gólt lőttek egymás után a csíkiak. A harmadik harmadot 2-0-ra nyerte a Dab.Docler, jöhetett a hosszabbítás, amely csak másodpercek híján nem ment végig, a duplázó Kurt MacSweyn 64:56-nál döntött el mindent, 4-3.

94 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép volt fiúk!!!
szep volt birourak!!! nagyon szep
Ezt a Dabnak kellett megnyerni, tul nagy lett volna a bukta, ha a bronz sem jon ossze!
Ez már bennem is sok mérkőzésen felmerült h újvárosban általában elvan döntve kinek kell nyernie...

mindegy.. azért grat
nem kel mindent a birokra fogni mi is latuk a mecset
Gratula a Dab-nak!

Kek feher fust,kek feher fust,szebb az arany,mint az ezust,de sajnos ez nekunk nem jott ossze,igy hat maradt egy lo branerke,hajra Sport Club Csikszereda!!! Mmmuuhhhaaahhhaa :-)

UJVAROS...UJVAROS...
Gratulálok a fiúknak a 3.helyért. Tegnap egy kis szerencse kellett volna, ma az is megvolt.

Nem igazán emlékszem mikor volt utoljára ilyen gólerős idegenlégiósunk, mint Kurt Macswayn.

Mégegyszer: Respect a fiúknak.

Hajrá DAB, hajrá Újváros!
@Silk Quest: kb az ilyen faszok nem valók ide...
@Cause: Ezt nem tudom mire érted, hogy el van döntve,mivel hogy tegnap is szépen kikaptunk. Nem tudom mire gondolsz,és azt honnan veszed. Nézd meg a játékot,a meccseket,és rájössz,hogy miért nyer a DAB...EGyébként szép volt fiúk! :)
@ho`sza`n: Ezert regisztraltal? Hogy az SC blogon Ujvarosozzal, oszt atgyere ide, hogy elkudjel egy joerzesu fehervari szurkolot, aki megkerdojelezi egy egesznap itt-ott frocsogo "munkassagat"? Gratulalok!
Nem kell a bírókra fogni, ma az első harmadban körülbelül egálban voltak a csapatok, a másodikban sokkal jobb volt az SC, a mieink még a tegnapi játékot is alul tudták múlni, a harmadikban viszont mi voltunk jobbak, s ha szerencsés gólokkal is, de egyenlítettünk. A hosszabbításban Magosi egyéni alakítása és Kurt pontos lövése eldöntötte a meccset. A kiállítások nagy része teljesen jogos volt, a vonalbírók viszont kritikán aluliak voltak, a vonal közelében sem helyezkedve próbálták meg befújni a leseket, többnyire hibásan, csak a harmadik harmadban vagy négy-öt támadásunkat megakasztották ezzel.
sajnálom a székely barátainkat! dunaújvárosiként is azt mondom ők jobban megérdemelték vna. mi viszont nem tudom mit képzelünk, h a 3. harmadban kezdünk el játszani egy tétmeccsen (2-őn mert tnap is így volt). úgy látom nagy hullámvölgybe taszított minket a tnapi meccs. 1ébként miért nem Sevela védett?
@Endi86: Sevela már tegnap is súlyos betegen védett, pihenőt kapott, remélem egy hét alatt meggyógyul
Nem kell elégedetlenkedni,a DAB gólok egyenlő létszám mellett születtek.
Először is grat a fiúknak, hogy megnyerték a meccset. De azért nem mindennapi szerencsés gólokat ütöttünk... Sajnos a tegnapi formát hoztuk, egyedül az akarással nem volt gond, de sokat mondó, hogy 2 harmadig Kiss Tomi volt a legjobb... Nem tudom mi lehet az oka a látványos szétesésnek, de remélhetőleg J.P. megoldja ezt is a fiúkkal. Kurt nagyon nagy ember, amikor eljött a mélypont, akkor is megalkuvást nem ismerve ment előre és húzta a sorát magával, ennek köszönhető sz egyenlítő gólja is.
Aztán holnaptól felállni és ott folytatni, ahol múlt héten abbahagytuk.
Majd eljön a mi időnk is...

HAJRÁ SPORTCLUB CSIKSZEREDA
A döntőn meg HAJRÁ ÚJPEST ezek után
@check: ja hát ez a MacSwayn gyerek kedvencem lett.... felszántja a jeget. bemegy 3 ember közé és ki is jön koronngal az ütőjén. de ahogy elnézem ő inkább passzolni szeret, amolyan igazi playmaker.
Ritkaszarul játszottunk ma is, szerencsés gólokat ütöttünk! A vonalbírok kritikán aluliak voltak.
Egy kérdés, hogy fújhat le egy olyat lesnek amikor a Zsoci a saját kékvonalunkról indul, és megy a korongután a másik harmadba!

Gratula a Szeredának is, és Max respect a szurkolóiknak is. A végén a Székely Himnusz eléneklése *5-ös, illetve hogy zúgott a szépvolt fiúk a Dab-os srácoknak.
Akkor is SporKlub!

Tiszta KO volt ez a hosszabb sporthétvége :( Ffi kézi EB, Futsal EB, Volán, Szereda az arany helyett a negyedik. Ilyen a sport. Hajrá Szereda!
Ez az idei döntő hozott némi fordulatot. Borultak a papírformák az elődöntőben. Sajnálom, hogy idén egyszer sem láttam azt az áhított újvárosi játékot, amit egész szezonban nyomtak a fiúk. Gratulálok a DAB-nak a 3.-ik helyhez.

A meccset ugyan nem élőben, hanem az online stream-en keresztül néztem, de számomra az jön, le, hogy lehet itten szidalmazni a játékvezetést, ami valóban nem a legmagasabb szintű kis hazánkban, de...! 19 két kisbüntetést osztottak ki a játékvezetők, 7 ill. 12 arányban. Ebből a Dab 2-t, míg az SC 1-et tudott kihasználni. Szóval lehet fanyarogni, de ha nem megy a fórok kihasználása, akkor kár a sporikon reklamálni.
@M.Lac: A Dab egyet, az SC kettőt, így pontos :)
Csak nálam nincs hang az online közvetítésnél?
@freddyD: nálam kép sincs most :)
Hihetetlen rosszul játszottunk, de így is összejött a győzelem. Meg kell valljam a 2. harmad után nem reménykedtem benne. Ilyen harmadot ettől a csapattól nem láttam még. Nagyon mélyről jöttünk vissza (szerencsével), de úgy érzem ez nagyon kellett mind acsapatnak mind a szurkolóknak.
@CTZ78: Az a vicces, hogy találtam egy Sportklub streamet, ahol épp foci megy. Akkor most mi van? :(
Elvezem egyes emberek mentalitasat. Ha nyer a csapat kiralyok vagyunk, ha veszit akkor a biro a hibas. Nem tudom egyetlen olyan meccs volt-e ebben a szezonban ahol a vesztes csapatnak szurkolo kommentezok nem a birokra fogtak a vereseget.
Ettol eltekintve grat a Dab-nak a harmadik helyert.

Hajra Sportklub
sikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDAsikicsikicsikicsikicsi CSÍKSZEREDA!!!!
köszi a meccset Csíkszeredai kék-fehér testvéreim!
Legalább szurkolásban mi nyertünk.
@RobiOsz:valoban nem volt olyan meccs amaelyik utann ne kritizaltuk volna a birokat de sajnos ezt ok csinaljak maguknak
az utobbi evekben a hoki fejlotgetett de a birok semmit egyre hujebbek
nalunk olyan hujek hogy az nemigaz viszont a magyarorszagi kollegaik valamijen szinten tudatosann is el tudnak fujni egy meccset neha neha
amugy eleg jo hetvege volt grat minden csapatnak
HAJRA SPORTCLUB
Ha a mai meccsen kikapunk, nem lettem volna bosszús, mert egy jól játszó csapattól kaptunk volna ki, nem úgy mint tegnap. A szeredaiak szép gólokat ütöttek és dominálták a meccs nagyobbik részét. Nálunk csikorgott a gépezet és egyértelmű mentális problémák is napvilágra kerültek. A győztes gólt a két legjobban akaró, és néha fájdalomhatáron átlépve játszó Magónak és Kurtnak köszönhetjük. Remélem sikerült a saját hajunkon fogva kirángatni magunkat ebből a mély gödörből amibe belekerültünk, mert az a játék a továbbiakban nem lesz elég a szezon eddigi eredményeinek megismétléséhez. Van dolga most a vezetésünknek! Mégegyszer le a kalappal a Csíkszereda előtt, mert ma megmutatták, hogy milyen jó csapat valójában! A székely himnusz meg mindíg is a szívem csücske marad, pláne ha olyanoktól hallom, akiknél senki sem idézheti Csaba Királyfi csillagösvényét hitelesebben! Jó utat hazafelé fiúk!
Marha jó, beszart a közvetítés. Most már kép sincs...

Miért jó az, hogy minden rohadt sporteseményt olyan csatornák sugároznak, ami a lakosság nagy részében nem fogható, miközben a nagy adókon cobra 11 megy...
@gogosz: Milyen jo erzes ilyeneket olvasni!:)
Szerintrm abszolut benne volt a pakliban ez a negyedik hely meg a final four elott is, es szerintem nincs miert szegyenkezni!
Es meg1x megismetlem, hogy nem ertem a karorvendoket, meg akkor sem ha megszunt a csapatuk...
Gratula a Csíkieknek,bár mindketten jobban örültünk volna ha döntőt játszunk !!Azon kívűl hogy ritka rossz játékot produkáltunk tegnap is,és ma is,megjegyzem amíg nem lesz következetes a játékvezetés,ez főleg Halassyra érvényes,addig mindig is terítéken lesznek!!A vonalbírók nem érzik a ritmust,képzeljük el hogy vezetnének egy kézilabda meccset!!Számolnák a három lépést ?? Ui:a Szeredaiaknak jó utat hazafelé!!
@dura: mi is láttuk, méltatlanok voltak az ilyen eseményhez.
Ma nem a jobbik csapat nyert sajnos. A DAB talált gólokkal nyert a végig jobban játszó csapat ellen.
@Spigott: Sevelának sajna tüdőgyulladása van :( Remélem hamar meggyógyul!!!
Érdekes meccsek voltak, minden szempontból :)
Gratula mind a 4 csapatnak.
De azért HAJRÁ ÚJVÁROS!!!!
@brunzwik: Vígasztaljon a tudat, hogy legalább a döntőben a jobbik csapat nyert!
@gogosz: az látod egyáltalán nem is érdekelt, az számomra semmit nem jelentő két csapat harca volt.
@brunzwik: Tudom! A te csapatod ma szintén kikapott gondolom talált gólokkal, sajnos.
@gogosz: Biztos nem talált gólokkal, de mivel azt a meccset nem láttam arról nem tudok mit mondani.
@brunzwik: A jégkorongban nagyon ritka a talált gól. Ami annak tűnik, azért is kőkeményen meg kell küzdeni! De gondolom ezt te is tudod.
@gogosz: biztosan, hisz a jégkoronghoz nagyon ért, mint már eddig is megtudtuk.
@gogosz: Hát ma jégkorongot ma csak egy csapat mutatott az meg a Csíkszereda volt.
@Lazlee: erre mivel kultúrember vagyok nem reagálok.
@brunzwik: Ha feljebb nézel, akkor láthatod, hogy én sem azt írtam hogy a Dab tarolt. Az túlzás hogy csak ők mutattak jégkorongot, mert akkor mi hogy nyertünk? Tollasoztunk és úgy? :)
@brunzwik: már megtetted. (én úgy nem reagálok, hogy semennyit nem reagálok ;) )
egyébként szar meccs volt ez is, de játékban, hogy mivel volt jobb az SC fel nem foghatom. egyébként valszeg azért, mert rózsaszínszemüveges vagyok. (de legalábbis fényre sötétülős :D)
@Lazlee: főleg belülről kezdessz sötétülni.
Fusztrált egy alak vagy.
ja és el is felejtettem említeni, h le a kalappal a Csíki szurkerek előtt!! a meccs előtt öröm volt hallgatni két Székely szurker beszélgetését (itt az akcentusra gondolok mindenek előtt). annyira, de annyira szépen beszélnek! a meccs után kúltúráltan az ő gyűrűjükben távoztam. a Székely Himnusz meg fergeteges volt (hála a Kárpátiának én is tudtam a szöveget és énekeltem is a DAB ülőben). a mögöttem ülő hölgynek (aki kiabálta h ".... románok") meg üzenem, h "Székelyföld nem románia!"....
@Endi86: Jó hogy nem hallottam a "hölgyet" mert én is ott ültem. Szánalmas lehetett.
@Endi86: Nem tudod véletlenül a hölgy telefonszámát? Tudod, a roamingom be van kapcsolva :)
Amúgy köszi minden anyaországinak a kiváló fogadtatást. Akármikor szívesen megyünk vissza. Addig is van egy kis dolgunk a "rendes" románokkal... :)
@Sziszó Csíxeredából: szurkolunk nektek, és ha bajnoki döntő lesz a steauával Csíkban, akkor arra kimennénk:)
@kiralyfi: Ezt mi is beszéltük a Tomival, azóta megtudtam, hogy a román kupa döntője Bukarestben lesz, úgyhogy inkább a bajnoki döntőre mennék a Vákárba...:)
@kiralyfi: @Szoljanka: Szeretettel varunk bennetek Csikszeredaban.
@csatoimi: Köszi Imi, de remélem addig még jössz Fehérvárra, és akkor pontosíthatnánk a részleteket...
@csatoimi: köszönjük, és visszük magunkkal a hátizsákot (Thomas AV-t) :):):)
Ez de szuper.... Összeköt a jégkorong szeretete itt 5 perc alatt 4 embert 8000 km-ről, két országból, DE egy nemzetből!
@Szoljanka: 8000 kicsit sok lesz, mert az már Nepál, de ott is élnek a magyarokkal rokon emberek, az ujgurok:)
@kiralyfi: Még nem, de talán Imi tud erről valamit... Mennyi győzelemig tart a döntő, mikor és hol lesznek a meccsek, hol tudnánk megaludni, meg hasonlók...:)
Még azért a Brassót sem kell leírni teljesen. Lehet, hogy megcsíp valakit és bejut a döntőbe.
Ha megfelelő időpontban lesz számomra a döntő, és bejut a Szereda, elképzelhető hogy én is elmegyek egy meccsre.
@Szoljanka: Megerdeklodom es megirom nektek. A szallast meg tudom oldani nektek, ha megfelel van egy harom szobas tombhaz lakasom, ott tudtok aludni, nem lakik ott senki.
Ok. Köszi. Ha megyek, majd jelzem.
@csatoimi: köszönjük előre is:) nem akarunk alkalmatlankodni, főleg nem zavarni, de megfelel bármi, csak kialhassuk egy kicsit magunkat.
@csatoimi: Persze, hogy megfelel, nem is tudod, hogy mekkora öröm lenne ez nekünk, meg mióta tervezzük... Köszönjük Szépen!!!
@csatoimi: köszönjük szépen! az ottani hűtőt meg telepakoljuk Csíki sörrel majd :) csak nehogy kiszáradjunk a meccs előtt ,után :)
@csatoimi: Mivel én még - sajnos - sohasem jártam felétek, egy ilyen kirándulással szívesen összekötnék egy látogatást. Szóval becsatlakoznék én is. Meg aztán nekünk egyéb közös témánk is volna, ha jól gondolom....
Üdvözlök Mindenkit Csikszeredában! :)
@kiralyfi: Nem zavartok, varlak benneteket. Nem tudjatok elkepzelni, milyen jol esett nekem, mikor lattam, hogy a Csikszereda-Ujpest meccsen a fehervari szurkolok a csikiakat biztattak. Felemelo erzes volt.
@Sammer: Csatlakozz a sracokhoz es gyere. :)
@csatoimi: Ó igen, az nekem is felemelő érzés volt.
@csatoimi: volt néhány szép momentum:) például a Csíkszereda-Újpest meccsen én is a székelyeknek szurkoltam:)igaz én már nem is tudom, minek számítsam magam, dunaújvárosinak vagy fehérvárinak:) Nekem leginkább akkor szorult össze a szívem, mikor a bronzmeccs után énekelte az egész csarnok a székely himnuszt. És az is tetszett, hogy a Dab csapata egy emberként felsorakozott a székely szurkolók előtt, majd megtapsolták egymást.
@kiralyfi: Igen, az tenyleg szep volt.
@csatoimi: nyugi, csak odapiszkáltam, nehogy már ilyen nagy egyetértésben legyetek a fehérváriakkal:)
Nekem meg az jutott eszembe, hogy egy betű cseréje mire képes, emberi kapcsolatok milyensége tekintetében. :)))
@gogosz: Melyik betűr egondolsz? H/S?
@Fugeute: azért a döntőn értetek szorítottam:)
Igen. :) De ez csak vicc volt. Én mindíg örülök, ha gyűlölködés helyett szeretett látok.
remélem a Román bajnoki döntő nem fog egybeesni az Ebel csoportkör meccsével ezért
esetleg megközelítő dátumot tudnak valaki írni ?
@Thomas_AV: az idén még egy meccsre biztos, hogy kimegyek. Kérlek egy annyi helyet szoritsál a leláton, hogy a jobb lábamon állva tudjam megnézni a meccset, a változatosség kedvéért, ugyanis a Graz ellenit a bal lábamon állva néztem végig :-)
@Fugeute: Nekem a legkonnyebb, tudod, en semleges szurkolo vagyok. Vagyis en mindenkinek szoktam szurkolni, mikor-kinek. Csak jo erzes volt latni, hogy a fehervari haverok a varosomat biztatjak. Nekem a HC volt a mindenem, en meg most is HC-s vagyok. Minden magyar csapatot szeretek, hatarokon innen es tul. A szivemhez a legkozelebb a magyar valogatott all, nekem az olyan, mint neked az UTE. :) A Volant is nagyon szeretem, es most mar nemcsak az Arpi miatt, sok haverom van mar ottan, es Ocskay Gabor is sokat tett azert, hogy a Volan mindig a szivem egyik resze maradjon. Egy talpig rendes uriembert ismertem meg benne, a hoki iranti szeretete nem ismer hatart, ahogy fogadott minket a hetvegen is, nem kapok szavakat ra. O mar tenyleg a baratom lett, nemcsak egy hokis kapcsolat. Ha sok ilyen ember lenne Magyarorszagon, innen vinnenek legiosokat Svedorszagba es nem mi hoznank ide. De nem panaszkodhatsz Te sem, az UTE szurkolokkal is jol megertem magam, Neked meg azt is elneztem, hogy balos vagy. :):):)
@csatoimi: Mikor lesz a nagy bejelentés, már lassan letelik a határidő, amit mondtál!:P
@Rock me Amadeus: Gondolom a heten. Dolgozunk rajta. Nem csak tolem fugg. Ha nem jon ossze, az nem az en hibam lesz. Tudod, en sosem vagyok hibas. :)
@csatoimi: Ez magas labda! Kapsz még 3 napot, vagy jössz egy sörrel!
@Rock me Amadeus: Ertettem. Ha meg osszejon, Te veszed a sort. :)
@csatoimi: Hó végén, hülye vagy?!:-D
@Rock me Amadeus: Tudok varni. :) Jo lesz jovo honap elejen is.
süti beállítások módosítása