HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Elkészült a válogatott új meze

2009.09.29. 10:13 Hblog

A 2009-10-es szezonban megváltozott arculati elemeket visel magán a nemzeti szelekció szerelése. A Magyarország felirat és a stílus marad, a mintázat változik, a hátsó félen a szám alá szponzorlogó is került. A Madonna Stúdió mezét a vb-n kívül minden fellépésén hordja Ted Sator csapata, Ljubljanára az IIHF-előírások szerinti mezt kapják  legjobbjaink.

 

 

42 komment

Címkék: válogatott mezek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háát így "papíron" nekem nem tetszik. Lehet a valóságban jól mutat majd.
"Ljubljanára az IIHF-előírások szerinti mezt kapják legjobbjaink."

Ez mit jelent, csak azt hogy Nike vagy az aktuális márka, vagy más arculat, vagy...?
@KicsiÉn: Ha jól tudom, ez azt jelenti, hogy a divízió 1-ben is az IIHF diktálja a mezmárkát, ami ez esetben Teckla lesz (a Nike-szerződés csak az A csoportra vonatkozik), miként az utóbbi időben a d1-ben. A kinézetre vonatkozólag nem tudok infóval szolgálni sajnos.
És rendelni vagy megvenni hol lehet ezt?
Nekem tetszik.
@F. Kapus: Értem.
Régen volt egy finn gyártó a Tackla jó nadrágjaik voltak, Ők lehetnek?
Másik kérdés financiálisan ilyenkor az IIHF adja a mezt vagy csak megmond hol rendeld meg és fizesd ki?
@KicsiÉn: Elírás volt, Tackla, természetesen. Másik kérdés: nem tudom.
Sziasztok!
nekem így papíron nem tetszik, főleg a piros, de majd élőben yol meglátjuk :-)))
A lényeg a feljutás, nem a mez...
HAJRÁ SRÁCOK!!!!!!
@orion66: nyilván a madonnanál lehet majd.
Kár hogy nem lehet állandóan a NIKE mez, nekem tetszett nagyon, jól nézett ki, de ez sem rossz...
Én nem is tudom... Ez tulipános motívum akar lenni? Vagy esetleg úszógumi van a válogatott többségén és erre tekintettel választották ezt a mintát?
Maradok a régi meznél,ami tele van aláirásokkal.(nem merem kimosni,pedig kéne)Kár, hogy a mezeket a nemzetközi trendnek megfelelően tervezik,alakitják adott cégek és nem lehet hazai tervezésü.Mi talán jobban el tudnánk dönteni,mi áll a szivünkhöz közel.A lényeg úgyis az ami alatta dobog!
Azt mondja meg valaki, hogy miért kell folyton a Madonnával csináltatni a mezt? Komolyan mondom nem valami jól néznek ki és a minőségük is silány. Nem érdemel a válogatott valóban szép és jó minőségű mezt? (Egyébként ezzel a mezzel kapcsolatban olyan vegyesek az érzéseim.)
Attól, hogy a nemzeti színeket véletlenszerűen egymás mellé dobáljuk, attól az még nem lesz nemzeti. Akármelyik koncepciót, akármilyen sorrendben is nézem a piros-fehér-zöld trikolór nem "jön" ki. A tervező vagy a megrendelő tán olasz? Ezt rajtam kívül senki sem látja vagy ez nem probléma? Szóval, nekem nem tetszik.
Hát ez nagyon gyenge. Ez a feliraton kivül nem utal arra, hogy MAGYAR mez lenne.(a szinek sorrendje megdöbbentő)

Elöször azt hittem Bulgária meze .. Vagy Olasz.
Gyerekek, ezek a mezek ocsmányak!
Melyik boraszat a szponzor? :-)
@1nf3rn0: csak a Reebok :D
egyébként nem igaz nem látjátok az a vékony fehér csíkot a piros és a a fehér közt :D
felülről olyan mint egy F1 autó cockpit :D)

Ha a játékos felveszi a védősisakot, akkor elöl/felül nézetből akár Kimi RÄikkönen is lehet, aki persze jól mozog a jégen is tehát hasznunkra is vállhat...
Remélem a fekete gatya, sisak kombót már nem akarják annyira eröltetni......
Szerintem a Nike mez volt a legjobb,azt nagyon eltalálták, de ez sem rossz, bár a nyakán azzal az M Sport felírattal kicsit hitelét veszti, kicsit "gagyi"...
@brunzwik: Igazad van.Az országnév és a címer nélkül
használhatná a mezt Burundi,Guinea,Irán és Mexico is ha lenne hokicsapata akkor még Suriname és Tajkisztán is.A nemzeti színeik ugyan ezek.Nagy dobás,lehet, hogy több helyre is eladták....? Ez még nem lenne baj,de mi miért vettük meg ????!
@Ritmo:
No-no kérem! Guineat ne keverjük ide, mert az piros-sárga-zöld összeállítású! :)))) Tajikisztánéban és Surinameban is van sárga, de ezt még elfogadom, mert csak elenyésző. Guineanal viszont már komoly jelentőséggel bír, hiszen a pánafrikai színek egyike! :))))
Viszont mit szólnátok még Madagaszkárhoz, Bangladeshez, Algériához, Ománhoz? :)

Amúgy nekem sem tetszik, de azért az előző pannon logósnál jobb. Pl.: van benne zöld!
@orion66:
Kollega! Fura ízlésed van! :))) ;)
NEKEM SEM JÖN BE!!! SZÍNKAVALKÁD A NEMZETI SZÍNEINKBŐL, DE NEM TETSZIK!!
Igazából élőben kellene látni, de így képről nem az igazi. Ami viszont egyértelmű véleményem, hogy középen a leghangsúlyosabb helyen és méretben a nemzeti címernek kell szerepelnie, nem pedig a főszponzor logójának. Amúgy ugyanaz a bajom vele, mint a Volán mezzel és amit már többen is írtak, nincs benne semmi egyedi amiről mindenkinek ordít, hogy EZ A MIENK. Autentikus példánál maradva juharlevél v. a három korona mindenki számára védjeggyé vált.
csatlakozom az előttem szólókhoz... nekem sem tetszik
@KicsiÉn: Ha jol tudom akkor az IIHF kuldi a mezeket, ok szponzoraljak...es igen az a csoporton kivul mindenki Tackla az utobbi par evben.
Minden Madonna mez egy tradédia. Stars, volán, stb...
Nehezen hiszem el, hogy ezt valaki is komolyan gondolja.
A volánnak még mákja van, mert a nagy részét eltakarják a szponzorok logói :)
Apropó, a DAB hol csináltatja a mezeit?
@orion66: nekem is nagyon tetszik, az új volán-mez egyáltalán nem jön be, de ez igen.
Számomra a mezek "semmit mondóak"-..egyébként mit jelképeznek........????
Remélem, nem így kerül ki a válogatott mez. Toki, ugyanis a válogatottban 6-os, és gondolom ezt azért nem akarja felcserélni. A Volánban 32-es, aminek szintén oka van, de nem kéne a kettőt összekeverni!
hát a fehér nagyon gagyi, olyan mint a beloruszoké...
@barney's: esetleg paprika, v. szalámi :))
@Klip: vagy egy puli nyakában az Unicumos üveggel!
Azt mondják két fajta Madonna mez van.
Egyik amit a válogatott visel, valóban minőségi anyagból.
Másik amit árulnak a szurkolóknak, nem annyira minőségi anyagból.
Itt válik üzletté a dolog, gondolom a szövetség nem fizet ugyanis a Madonna támogató, max leírja valahogy, de ez nem is fontos nekünk. Vélhetően a szurkolóknak eladott termékeken kell megtermelni a hasznot. Kééréds mekkora a haszon amivel a Madonna kalkulál egy ilyen bizniszt.
Ha nagy akkor ráb.sztunk mert ocsó mezt kapunk vélhetően rossz anyagból, na ezt ne mosd ki stb. stb.
Ha valóban támogatja a sportágat és hosszútávon jelen akar lenni a piacon akkor nincs para.
Mellesleg ma csak a Volán illetve pár amatőr csapat vesz tőlük mezt, de lehet hogy ebben tévedek.
Hát Én is láttam már szebb magyar mezt.. :(
@KicsiÉn: Jól érzed ezt a kérdést... Tavaly az olimpiai selejtezőn vettem egy madonnás mezt (bár inkább blogosat vettem volna), később láttam közelről az eredetit, ami (talán nem reklám) CCM volt. A Madonna szerintem csak feliratozza a válogatott mezeket vagy még azt sem. De biztos utána lehetne járni a dolognak.
süti beállítások módosítása