HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Jarmo Tolvanen az Alba Volán 19 élén

2009.05.20. 14:09 F. Kapus

A finn Jarmo Tolvanen irányítja a következő szezonban az Alba Volán 19 EBEL-csapatát, jelentette be Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató sajtótájékoztatóján további fontos hírek várhatók, írásunkat folyamatosan bővítjük. Hajtás alatt Tolvanen pályaképe.

Jarmo Tolvanen 1956. február 21-én született Finnországban. Hazájában elismert, megbecsült és népszerű edző. Játékosként a finn HPK Hämeenlinnát és a svéd Timrát szolgálta. 1981-ben indult edzői karrierje során számtalan csapatnál megfordult, dolgozott a finn (Espoo, HPK, Ilves, Lukko Rauma), a svéd (Leksand), a norvég (Oslo), a dán (Aalborg), a svájci (Bern, Visp), a német (Kaufbeuren Eagles) és a lengyel (Torun) élvonalban. 1989 és 1993 között finn utánpótlás-kapitány volt, a 2006/07-es idényben a finn juniorválogatottat vezette, többek között a világbajnokságon is. A kilencvenes évek elején és vége felé éveken át az NHL-es Calgary Flames európai játékosmegfigyelője és -ügynöke volt. Az elmúlt 28 évben alig volt munka nélkül. Két legutóbbi feladata ellátása során először a 2007/08-as szezonban a dán Aab Aalborg csapatát a Kontinentális Kupa döntőjébe vezette, ahol remekül helytállak. 2008 októberében Lengyelországba igazolt, a szezon közben átvett TKH Torun csapatát a tízcsapatos alapszakasz 8. helyére irányította, de a negyeddöntőben kiestek.

150 komment

Címkék: alba volán ebel ocskay tolvalen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@check: Ocskay Gábor: "Tovább a 15 éve megkezdett úton"
@brunzwik: Maradjunk már tényszerűek:
"...Június hónapban zajlanak majd a tárgyalások a kulcsjátékosokkal. Ami biztos, hogy Tokaji, Kovács, Vaszjunyin, Benk, Sofron, Nagy és Hegyi élő szerződéssel rendelkezik, Maklárival és, Tóth-tal pedig már megegyeztünk. Egy újvárosi fiatal tehetség, Magosi Bálint is [b]minden bizonnyal nálunk folytatja, átigazolása kapcsán folynak az egyeztetések a DAB-bal[/b]. Megbeszéléseket folytatunk Peterdivel és a Vas-testvérekkel, de leszögezném, hogy a tárgyalásaink a csapatszerkezeti szempontokat figyelembe véve, előre elhatározott szakmai stratégia mentén folynak...."
Ez is onnan való:
"...Ugyanakkor komoly stratégiai döntés is született a farmcsapat sorsát illetően: nem indul jövőre az OB I-ben...."
Minek is, ha lehet igazolni...
@OliBLOOD: Na igen, mindig ez volt, természetesen minden a magyar jégkorong érdekében...
@check: Ez most került bele. Eredetileg ez volt: "Egy újvárosi fiatal tehetség, Magosi Bálint is nálunk folytatja.", de most már ez van: "Egy újvárosi fiatal tehetség, Magosi Bálint is minden bizonnyal nálunk folytatja, átigazolása kapcsán folynak az egyeztetések a DAB-bal."
@check: szeretnének felhozni játékosokat a farmból, ezt is mondták... Ja, meg örülök, hogy annyira azért nem szar a halásom... :):):)
@OliBLOOD: @brunzwik: Ez esetben elnézést kérek brunzwik kollégától, nem tehet a hibáról.
úgy látszik nekem meg a szövegértésem nem rossz :D én is észrevettem hogy átírták a szöveget, de nem voltam biztos benne :D
kis türelmet kérünk, úgy döntöttünk, nem ezt a posztot frissítjük, lesz másik, alapos. köszönjük.
A Volánhonlapon 25 perces időkeret van minden cikkre, az lejárt, az utolsó finomítások a publikálás után kerültek bele. Ez nem volt nagy ötlet, de a mostani verzió a megfelelő.
Kapusokról valami híír?
Szuper marad?
@Leo945: És hova szeretnék felhozni őket? Rolbásnak? Mihály Árpád, Magosi (talán), Vas-testvérek, Godó, Pedro. Ez majdnem 2 teljes sor, ha mind bejön akkor pont 2 sor. Ehez jönnek majd a légiósok ugyebár.
(Elnézést kérek a rolbás-hasonlatért...)
Magosi aláírta már a szerződését a Volánhoz, hogy ennyire biztos? Mert nemrég beszéltem vele, ő nem tudott róla, hogy lenne írásos megállapodása.
@D. Gromov: Remélem a két érintett klub és a játékos is meg lesz benne szólaltatva.
A farmcsapat többi játékosával mi lesz? Szélnek eresztik öket?

Ez a farmcsapat-dolog csak a Volan érdekeit szolgálta, sok értelme a magyar bajnokság szempontjából nem volt.

Legalább most már semmi akadálya sincs egy junior-bajnokságnak...
@KCs: Jobb Dávidnak is élő még a szerződése nem?
@Úzó: Az ugye szinte biztos, hogy Levi megy... de valóban jó lenne tudni ki jön. Vagy Hete lesz az első? Netán "majd a Budai" vagy jön Palko az UTE-ből a döntőben úgyis megszerettük egymást ( a közönség őt, Ő a közönséget )

HAJRÁ VOLÁN 19!
@check: én csak írtam, amit hallottam... :)
@check: Na igen, ez jó kérdés.

Jelenleg így néz ki a Volán kerete:

Kapusok: Becze, Hetényi
Védők: Tokaji, Maklári
Csatárok: Kovács Cs., Vaszjunyin, Benk, Sofron, Nagy G., Hegyi II. Á., Tóth A., és Palkovics illetve Martz várhatóan maradnak

Tervezett igazolások: Ladányi, Peterdi, Vas M., Vas J., Magosi, Mihály Á.

Ez 15, azaz 5 sornyi csatár már most. Viszont csak 2 hátvéd.

És ha jól emlékszem, nem a zseniális védőktől hemzsegett a farmcsapat...
Csatárnak nincs hely a keretben, védő meg nincs a farmcsapatban.
@gabute: Kérdéses még Jobb D., Horváth A. és Ondrejcik R.!
Azért azt se feledjétek, hogy nem árt, ha van egy 25-28 fő mezőnyjátékos +3 kapus a hosszú sorozatra. Ebbe a 25-28 főbe belefér pár olyan fiatal is aki most itt játszott, és olyanok is akik régebben itt játszottak, vagy még nem szerepeltek a Volánban, és eddig más külföldi, vagy hazai csapatban pallérozódtak.
Korábban Kóger Daniról és Bartalis Istvánról is só volt. Róluk semmi?
Most, hogy nincs Alba Volán B:

JUNIORBAJNOKSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Borsy: Igen, belefér. Mint ahogy mindenfelé a világban ilyen bő keretek vannak.

Egyetlen különbség van: a világon mindenhol van lehetőség játéklehetőséghez juttatni a 30 fős keretből azt a 8 főt, aki nem fér be a meccsekre.

Úgy hívják a megoldást, hogy junior bajnokság...

Ami azért szűnt meg, mert a Volán nem volt hajlandó benne részt venni, kizárólag az OB I-ben......
@Borsy: "Megváltoznak a pontrendszer és az igazolás szabályai is, érdemes lesz már elsőre jól választani. Az új idényben egy csapat kerete maximálisan 60 pontot érhet, és legfeljebb 22 játékos lehet a tagja. Amint a csapat elérte a 60 pontot és a 22 hokist, az idény során csak három játékost cserélhet újonnan igazoltakra, az IIHF által meghatározott nemzetközi átigazolási határidőn belül. Ebbe a keretbe nem számítanak bele a 22 évesnél fiatalabb hazai játékosok, akiket korlátlanul lehet a csapathoz vinni." Ennyit 25-28 fős keretekről...
@OliBLOOD: az ő álláspontjukat a dab honlapjáról szeretnénk beszemlézni
@gabute: "Ami azért szűnt meg, mert a Volán nem volt hajlandó benne részt venni, kizárólag az OB I-ben...... "

Meglepő, hogy még mindig ragaszkodsz ehhez a rögeszméhez.
@fradigy:.hu/index.php?pg=media975_hu A 14. kép!!!
@KCs: Az Újpest, a DAB és az FTC is jelezte részvételi szándékát, de mivel a Volán nem csatlakozott negyediknek, három csapattal nem lehetett kiírni a bajnokságot.

Bármilyen cáfoltatot tudnál esetleg mutatni?
@gabute: A Volánon kívül ezek szerint jópár másik csapat sem volt érdekelt a történetben.
@KCs: A "jópár" másik csapat = Miskolc, mivel a 2006/07-es kiírásban ez az 5 felnőtt csapat létezett......

Továbbá a Volánnak lehetőséget volt csapatot indítani, a Miskolcnak nem, nem lévén elegendő játékosa.

De ez már 28 milliószor ki lett tárgyalva, úgy csinálsz, mintha újszülött lennél. Holott mindketten tudjuk, mi történt, csak közülünk te véded a mundért...
Akkor a Volán miért nevezett a szlovák első ligába? Most akkor lesz farmcsapat, csak a magyar bajnokságba nem indítják, vagy nem lesz farmcsapat?
@fradigy: Még egy kis segítség:
Alba Volán - EC KAC büntetőpárbaj... :):):)
http://www.youtube.com/watch?v=fRkuJjlzMCY
@Spigott: Hehhheeee... ez jó :):):):D:D:D
Mi lenne a volánnal Dunaújváros nélkül? Mázlisták. A szívem fáj amikor meglátok a keretben dunaújvárosit. Hajrá Újváros! Lesz még idő amikor mi igazoljuk el a volán jobbjait.
A 27-28 fős EBEL-keretünkben így is 10-12 fiatal lesz, akik három év múlva mind nagyválogatottak lehetnek" – hangzott Ocskay monológja.

nso.hu
Szlovákiából jött az infó, egy másik magyar csapat - talán a Fradi - is leadta a nevezését a szlovák első ligába. Persze a tévedés jogát fenntartom, de kicsi az esélye, még ha van is.
Továbbre sem tartom jó ötletnek, hogy az egész válogatott egy csapatban játszon.
Ha hazajönne a francia légió, szerintem nem fognak tudni már más külföldi bajnokságba tovább állni. Már amennyiben vannak még ilyen terveik. Vas Jankónak is visszalépés lenne, bár kétségtelen jót tenne neki, ha végre egész szezonon keresztül tudna folyamatosan játszani.

Tudom nem volt nagy tényező a tavalyi kiírásban de így már kettővel kevesebb csapat lenne a MOL ligában. (amennyiben a hc bedobja a törülközőt)
@Pentele: Minden olyan magyar csapat meg fogja tudni tartani a játékosait, ahol rendezett anyagi körülmények és jó játék lehetőségek lesznek egy pörgős ligában. Amig a feltételek nem adottak, miért ragadjanak meg 1 szinten? Ezért sem értem a közfelháborodást a Volán ellen...
@Spigott: annak van kicsi esélye hogy tévednél? jol értelmezem?
@jegib: Könnyű úgy rendezett anyagi körülményekről beszélni, hogy évi 90 millió Ft-ot ad az önkormányzat és még jó néhány tíz milliót az állami tulajdonú névszponzor.

És pont ennyivel gazdagabb a Volán a DAB-nál, a Fradinál vagy az Újpestnél...

ezt helyzeti előnnyel való visszaélésnek hívják, nem pedig rendezett anyagi körülményeknek....
Igazából a korrektség az egyik ok, mert sztm nem illő szerződéssel rendelkező játékost megkeresni azelőtt, hogy a klubjával tárgyalna az ember. Másrészt az is csípi az emberek szemét, hogy kis országunk legjobb csapatának most akkor van utánpótlása vagy sem? Mert a jelek szerint nem olyan, amire lehet építeni, ha minden évben arról hallani, hogy innen meg onnan elviszik, vagy megpróbálják elvinni a legjobb fiatal játékosokat.
@1116001: Ez igaz, szerintem is, de azért van (igaz nem sok) pozitív oldal is... Pl egy még ennél is jobban összeszokott válogatott... :):):)
@Spigott: A korrektség azt is megkívánja, hogy ne dezinformáld a hokiközvéleményt, nem?

Magosi maga jelentkezett be a Volánnál, a DAB-bal pedig tárgyal a Volán.

Mint ahogyan azt a honlapunkon le is írtuk.
Isten hozott Mihály Árpi az ördögök között!! Végre egy jó csatár!!
@gabute: Ez milyen demagóg duma, már bocs... Mindenki elött ott a lehetőség, hogy pont ilyen, vagy jobb anyagi körülményeket teremtsen a klubjának... jajj vége a vb-nek, és "apa, kezdődik"....

HAJRÁ VOLÁN 19
@gabute: Te figyimáán! Ha a szomszédod a fizetéséből csak kínai ruhákat tud venni, Te meg megengedheted magadnak a legjobb, és legdrágább dolgokat, akkor kihasználod a helyzeti előnyödet? Mert ha igen, akkor igazad van, ha pedig nem így érzed, akkor lehet, mégis rendezettebb az anyagi háttér.. Amúgy Csicsóbá azt is elmondta, hogy marhára nem áll úgy a kassza, ahogyan kellene, nyilván, minden garasért meg kell dolgozni...
Amúgy pedig, ha a Volán EBEL szereplése jót tesz a magyar jégkorongnak (azt mondják így van), akkor miért kell irigykedni???
@abete: Pl. el jól mély nyelvvel kell rendelkezni önkormányzatoknál és állami vállalatoknál?

Mitől demagóg duma az, hogy az Alba Volán elvtelen előnyt élvez minden más magyarországi csapathoz képest, mivel olyan bevételei vannak, amit más magyar csapatok OBJEKTÍV okok miatt nem tudnak realizálni.
@gabute: Mindegyik csapatnak van Önkormányzata, szal ez nem hiszem h helyzeti előny. Arrol meg had ne a volán tehessen már, h Dunaújvárosban szisztematikusan kinyírják a sportot a városi vezetők. Az állami tulajdonú névszponzornál pedig többet fizet a nem állami tulajdonú nem névszponzor...
@Leo945: Rossz a példád! Vegyünk egy jó példát.

A szomszédom és én is hasonló szakmában, bár különböző cégeknél dolgozunk. Mindketten nagyságrendileg ugyanannyit keresünk.

Csak kettőnk közül én "csókos" vagyok, így a haverjaimon keresztül elintéztem, hogy kapjak ilyen-olyan segélyt és támogatást az államtól, és az önkormányzattól. A szomszédomnak viszont nincs erre lehetősége, mert nincs ismertsége ilyen helyen, így ő kizárólag a béréből él, nincs hozzá semmi mellékes. És esélytelen, hogy valaha is legyen neki, mert csak keveseknek osztanak segélyt.

És ha így a szomszédom csak kínai ruhákat, én meg előkelő kelméket is tudok venni: akkor igen, én kihasználom a helyzeti előnyömet, vagyis azt, hogy jók a kapcsolataim. Totálisan erkölcstelen, de törvényes úton szerzem a plusz pénzemet.
@jegib: Csak a IV. kerület önkormányzat harmad annyi pénzből gazdálkodik, mint a Székesfehérvári, pedig a területén több GDP termelődik, több SZJA-t fizetnek be a lakói. És nagyjából ugyanannyi a lakosságszám.

= helyzeti előny
@gabute: a francba... meggyőztél... Azt hiszem, én is megtagadok minden ismerősömet mától, hogy egyenlő elbírálásban részesítsenek többi polgártársammal együtt... A fizetésemet pedig szétosztom a hajléktalanok között, aki szeretne segíteni elhajtom a csudába, egyedül megoldok mindent... Ha véletlenül sikeres lennék a kétkezi munkámmal, levágatom az egyik karomat, nehogy jobb legyek valakinél, aki aztán ezáltal lelkileg megsérül...
@Leo945: :-))

Esetleg valami érdemi reakció?
@gabute: És szerinted az Önkormányzati pénzek feldolgozásához köze van a jégkorongsportnak? Vagy esetleg ha mi visszautasítunk önkormányzati pénzt attól a bp-i önkormányzatnak több lesz ezáltal többet fognak invesztálni a sportba?
@gabute:
Azért ez nem így van. Székesfehérvárnak van sport költségvetése. Ebben határozzák meg ki mennyit kap. Az első osztályú csapatokat tudtommal ugyanúgy támogatják. A vidi, albacomp, fehérép és a volán is azt az összeget kapja. Nem hinném hogy itt beszélhetünk ismeretségről meg protekcióról. Ezek az adatok nyilvánosak, meg lehet találni a neten. Mindjárt meg is keresem...
@gabute: Szégény, szegény mindnki, csúnya rossz Volán... Nem tudom, de nekem továbbra is "megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is" gondolat menet jön le a mondandódból. Nyilván haza beszélek, ezért nehezebben fogom fel miért lenne az bárkinek is rossz, hogy létezik Magyarországon egy klub, aki kilépve a hazai bajnokságból, egy erős nemzetközi mezőnyben méretteti meg magát, és fejlődést mutatva helyt is áll.Ehez jó játékosok kellenek... Mindehez hozzá tartozik egy ilyen szintű menedzsment is, amit igen kemény munkával lehet csak sikeresen végezni, és ahol a fő cél nem a saját zseb tömése, hanem a Csapat építése.... Nem biztos, hogy egészséges mindnben az összeesküvést keresni, bár sajnos ez nagyon Magyar szokás az utóbbi időben...
Ha nem ad az állambácsi zsetont az a baj, ha meg ad az a baj.
Csak szerintem sok a skizofrén ?

Fehérvár nem szűkmarkú a jégkoronggal, de senki ne mondja már, hogy irreálisan magas a támogatás. Ez lenne az alap...

@gabute: te is születhettél volna etiópnak. Mégsem. Lincseljenek meg mert nem 1 kenyérvég a havi adagod ? Ugyehogyugye :)
http://fmh.hu/nap_temaja/20090131_gazdasagi_valsag_es_sport.aspx?s=rel

Egy kicsit tévedtem, az fc fehérvár sokkal többet kap...
@Spigott: Ezt nagyon fontos volt kiadni.
pfffff
Érdekes már ez az egész...
Úgy látszik, nem eléggé figyeltem... :) én kérek elnézést :)
Vagy, valaki valamit félrebeszélt, mi meg csak áldozatok vagyunk... sokfelé olvasni sok sok mindent :):):)
Ez eddig mind szép és jó. A játékoskeret erőssebb lehet mint valaha, de azért védő nemártana. Talán az újvárosiaknál kellene mégjobban körülnézni HEGYI és ERDÉLYI nem lenne rossz.............
én nem vagyok fehérvári, kb 60km-re lakom onnan. Nem mondanám magam alba volán fannak sem, de tavaly elkezdtünk autóval járogatni az ebel meccsekre, és mondhatom hogy ott szerettem meg igazán a jégkorongot, szerintem teljesen rosszindulatú az aki azért szapulja a volánt mert van arra pénzük hogy egy élvezetes színvonalú bajnokságban induljon, ezáltal, egyre több embert ültetve a lelátóra!
@KCs: Legalább annyira fontos, mint megírni, hogy egy 2011-ig szerződéssel rendelkező játékost igazol a Volán...
@Sokamoka:
110 mihály focira 42 mihály hokira.

Közben meg el lehet menni megnézni hányan kíváncsiak egy-egy FFC mérkőzésre... Még ilyen kevés látogató mellett is szórakoztatóbb a lelátót bámulni annyira siralmas a "játék".

Nyílván csak 1 rossz meccset fogtam ki, de soha többé nem adok egy fillért sem jegyért amíg a spori porba alázza a játékosokat' erőnlétben IS.

Szeretem egyébként a focit...
@Leo945:
Talán tavaly nyilatkozta Godó, milyen jó, hogy nem kell nap mint nap meccselnie a fehérváriakkal.
@Spigott: Egyedül a játékossal szúrtok ki ezekkel a közleményekkel.
Dab honlap sajtó közlemény: Együttesünk vezetése az alábbi sajtóközleményt hozta nyilvánosságra Magosi Bálint esetleges eligazolásával kapcsolatban.

Az Alba Volán 19 csapatának mai sajtótájékoztatója után egyre több találgatás látott napvilágot Magosi Bálinttal kapcsolatban. Úgy véljük, hogy nem helyén való egy témáról tárgyalási szakaszban nyilatkozni, de a kialakult helyzet most mégis erre késztet minket.
Ezúton tájékoztatunk minden sportbarátot, hogy Magosi Bálintnak 2011. márciusáig érvényes szerződése van a Dab.Doclerrel, tehát a következő szezonban is vélhetően a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát fogja erősíteni. Magót nagyon tehetséges játékosnak tartjuk, aki nagy hasznára válik csapatunknak, és hisszük, hogy szakmai fejlődéséhez minden körülmény adott Dunaújvárosban is.
Fiatal magyar védőket sem ártana igazolni, mivel sajnos az utánpótlás nem büszkélkedik megfelelő védőkkel(max1-2.)Szlovákiában, Salzburgban és más külföldi ligákban(svéd, amerikai) is egynéhány fiatal magyar hokis. Feléjük is körül lehetne nézni. Szélig marad a Brianconban? Ami pedig a légiósokat illeti, olyan fiatal(ez még a pontszámításnál sem elhanyagolandó szempont), vagy középkorú légióst kellene igazolni, akit akár 2-3 éven belül honosítani is lehetne. Érdemes lenne körülnézni magyar felmenőkkel rendelkező játékosok körében. Ebből még a válogatott is profitálhatna.


A DAB-os kétkedőknek: Ha valamely tehetséges játékos Fehérvárra kerül, akkor sokkal jobban tud fejlődni. Ha az átigazolt játékosért fizetnek a DAB-nak, akkor az hozzájárul a klub működtetéséhez és az utánpótlás képzéséhez. Ami pedig a legfontosabb szempont, hogy hozzászoknak a nagyobb iramhoz, tehát ebből saját maga a játékos(könnyebben tud nívós bajnokságba igazolni) és a válogatott is profitál. Ha valaki sokat lehúz egy gyengébb bajnokságban, akkor hozzászokik a lassúbb iramhoz és beleszürkül a közegbe. (lásd akár hoki, akár foci válogatott)
@gabute: Ha jól tudom az állam 100 miskával járul hozzá az Újpesti jégcsarnok fenntartásához.Akkor mi mennyi?Itt egyedül a Fradi moroghatna ezen az alapon.
@Borsy:
"vélhetően" - ez számomra azt jelenti, hogy nem biztos. Ha emlékeim nem csalnak az előző szezon végén Hüffner Adrián is úgy igazolt az UTE-hoz, hogy még érvényes szerződése volt a DAB-bal.
Sziasztok, Raon vagyok, az öcsém gépéről írok.
Röviden: a hír óriási, én már nagyon vártam ezt! Istenem, de messze lesz szeptember! Mi leszünk a legnagyobbak, hej, HEJ!

A kommentekhez: talán csak mert jó kedvem van, de úgy gondolom, egyesek elgondolkodhatnának azon, miért olyan fontos egy ilyen hír kapcsán mások örömébe belerondítani (és ezzel a flém részét letudtam).

gabute:
Légyszíves hagyd abba ezt az önkormányzat ki mögött áll dolgot. Budapesten x-szer annyi pénz mozog, mint az ország többi városában öszesen - csak x-szer annyi és képzettebb tolvaj-maffia banda is van.
A Volán csak a többi magyar jégkorongcsapathoz képest lehet előnyben, egy normális világban a Volán helyzete csak magától értetődő vagy enyhén hanyagolt lenne (pl. a várostól a balfasz Vidi (még mielőtt megvádol valaki, 26 éve Videoton szurkoló is vagyok, tehát eléggé képben lehetek a dolgaikkal) évelen át sokszorannyi pénzt kapott, a semmiért).
Lehet ezt ragozni, de a lényeg akkor sem változik - a többi klubból leginkább nem - az égből mennyei ajándékként aláhullott - pénz hiányzik, hanem sokkal inkább egy olyan vezető, aki a semmiből képes birodalmat építeni. Mert Csicsóbát dolgait ki-ki szíve joga szerint vitathatja, de az eredményeit elvitatni nem érdemes.
@gabute: A DAB is megkapta a nagy összegeket, amikor még lánykori nevén Dunaferrként szerepelt. Szerinted miért volt ilyen nagy sportélet Dunaújvárosban? Miért volt bajnok focicsapata, kiváló kézilabdacsapatai és remek tornacsapata?
ADOTTAK VOLTAK A FELTÉTELEK. Ezzel szerintem nincs semmi baj, én is örültem a remek nemzetközi sikereiknek. Az Egervári edzette csapatot is nagyon kedveltem. Nekik nem sokon múlt, hogy bejussanak a BL főtáblájára.
csak annyi:HAJRÁÁÁ VOLÁÁN!!!!!!!!!!!!!!!
@Leo945: Mindenki vár a következő postra, hogy ott is lerágjuk ezt a volános csontot n+1szer is:)
Tudjuk jól, hogy az erősebb kutya mit és hogy csinál. Azért bízom benne, hogy a színtiszta magyar válogatott egy szintén B csoportos ország ligájában legalább bekerül a 8-ba.
Azért abból már most elegem van, hogy bármit csinál a Volán azzal a Magyar jégkorongot elássa. Meg GDP arányosan ki mennyit, meg miért kap...
Kezdődik minden újra, hiába bizonyított a fehérvári CSAPAT, meg közönség a döntőben...
@Licsimi: voltatok a KAC-RBS meccsen?:)
Te mindig olyan vicces voltál. :)))
@KCs: Miért is? Szerintem a kiszúrás az, hogy ha egy tárgyalás alatt álló ügyet úgy állít be az egyik csapat, hogy már megállapodtak és biztosan nála fog játszani az adott játékos.
Oké, én mindenkinek elfogadom a véleményét.

Csak nagyon bízom abban, hogy az MJSZ és a Volán gyümölcsöző kapcsolatának nem fogja meginni a többi csapat a levét.

Mert jelenleg nem hogy a MOL Liga, de az OB I kiírása sem történt meg, ki tudja, hogy jövőre lesz-e magyar bajnokság... Miskolc csődben, a többi csapat meg más ligákban akar indulni....
@gabute: Ezt kifejtenéd? "Csak nagyon bízom abban, hogy az MJSZ és a Volán gyümölcsöző kapcsolatának nem fogja meginni a többi csapat a levét."

Mi annyira gyümölcsöző?
@stan87: Vagy nevelni kellene. Az nem buli, ha mindig kifosztja a Volán a többi egyesület krémjét.
@megmondóemberke: nem tesz semmit, minden identitásod szabad
@D. Gromov: késő este már a szóvirágaim se ütnek
@Rock me Amadeus: semmi gond, a monty pythonnak is vannak sz..., pardon, közepes poénjai :)
@D. Gromov: köszönöm, hogy nem löktél le a padlóla, dulván.
@jegib: nem léptek pályára Csíkszeredában, meccs közben pecsételtek szerződést, külsősként is első helyen kerültök az OB I rájátszásába, minden rólatok szól a magyar jégkorongban. És nem minden erkölcsös belőle
Szerintem Ladányi, Vas Marci biztosan marad a Briancon-ban. Pedrónak jobban örülnék mert már tényleg megérdemel egy erősebb bajnokságot, ebel-szinten játszik ő...
süti beállítások módosítása