HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A HC Csíkszereda az első bajnok

2009.02.14. 20:18 D. Gromov

Söpréssel szerezte meg az első magyar–román bajnokság első helyét a HC Csíkszereda. A két csíki csapat harmadik összecsapásán is a fiatalabbik győzött, összesítésben 3-0-ra nyerte tehát a döntőt. Nem kérdés, hogy Mihály Árpádék sikere megérdemelt.

Az első gólra a 17. percig kellett várni – Saluga talált be –, a második harmadban aztán beindult a HC-henger. A Kurkó János-gárda bő tíz perc alatt hármat vágott, a másodikat és a negyediket Zabludovszkij, a közbülsőt Mihály Árpád vállalta. 31:32-nél úgy nézett ki, eldőlt minden, de az SC-sek nem így gondolták, feltettek mindent egy lapra.

Meg is lett az eredménye, a harmad végén két perc alatt ütöttek kettőt, Sándor Szilárd és Ramstedt révén, majd az utolsó felvonás legelején bement a harmadik is, Szőcs Szabolcs volt eredményes. Ám az egyenlítés nem jött össze, sőt Mihály Árpád újfent kettőre növelte az előnyt, és az 5-3 meg is maradt a legvégéig.

A Mol Liga döntőjét tehát 3-0-ával abszolválta HC Csíkszereda, amely az első mérkőzést 5-2-re, a másodikat 6-3-ra hozta az SC Csíkszeredával szemben. Nyilvánvaló, hogy a liga legerősebb csapata győzött, a HC többnyire meggyőző teljesítménnyel nyerte az alapszakaszt, majd két győzelemmel intézte el az elődöntőben az NZ-Starst.

A csapat elé kitűzött cél az volt, hogy mindenütt győzzön, ahol elindult, ebből az első nem jött össze, a román kupában nem jutott döntőbe. A második megvan, a harmadikért pedig nagy csata lesz, hiszen gyakorlatilag biztos, hogy ideje jöttén a HC ismét az SC-vel játszhat hatalmas meccseket.

Update: a mindent eldöntő döntő után kiosztottak három különdíjat is. A Mol Liga legjobb kapusa Björn Wallberg (NZ-Stars), legjobb hátvédje Igor Rufus (Újpest), legjobb csatára pedig Mihály Árpád (HC Csíkszereda) lett.

149 komment

Címkék: döntő hc csíkszereda mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@chubby474:

MEgvan a lopott aru , megvan a tolvaj ! hol van itt a hiba ??
@szalonnas: nincs semmi kreativitasotok... en szemely szerint ugy gondolom, hogy nem fair ez igy. En nem lennek kepes ilyesmire, ha nincs otlet inkabb hallgassatok
@chubby474: Nagyon eltértél a témától.A meccsről,a HC győzelméről kellene irni,nem a szurkolókról.
Ne feszegessük a húrt ilyenkor.
Semmi értelme kötözködni egy ilyen szép Mol-Ligás ünnepnapon:))
Gratulálok a HC Csíkszereda csapatának az első (és reméljük nem az utolsó) MOL Liga győztesének!
Más. Ahhoz meg, hogy ki ver meg kit csak egy adalék: 2008.11.28. Alba Volán "farm" - HC Csíkszereda 4:1. Nem felhánytorgatok, csak azt akarom érzékeltetni, hogy egy meccsre bárki jó lehet. Ez a szép a hokiban. Ha történetesen a HC megveri a "nagy" Volánt - ami ki van zárva :) - attól még egyik csapat sem jobb, vagy rosszabb, mint ahogy a "kis" Volán sem jobb a HC-nál. Az meg pláne nem érdekel, hogy statisztikailag melyik játékos jobb a másiknál, hiszen csapatsportról beszélünk. Egyébként véleményem szerint is Mihály Árpi volt a MOL Liga legjobb játékosa.
Hajrá Volán! Hajrá Magyar Hoki!
@ifjvit: Itt most senki se vitatja az Alba Volán szintjét.(Nincs is amiért,mert egész más a téma)
Más:Valóban megverte a kicsiVolán a HC-t,de az még Ozimák edző egyik"remekmüve"volt.Lahtinen-nel egészen más a csapat játéka,a sorok,hajtás,minden.
Másképp lehet,nem jött volna össze ilyen simán a Mol-bajnoki cim(a nap témája ez,ifjvit).
A prémiumokról van valami infó? Hogy mennyit kap az első,második és hogy az UTE is kap-e valamit egyáltalán?
Grat a HC-nek, a végén nem tudtam őket kifütyülni, fújjogtatni, és még sohahácézni sem. Egyszerűen jobbak voltak, szépen játszottak. De én büszke voltam a Sportclubra is, 4-0ról feljöttek 4-3-ra,nagy közdeni akarást mutattak, azért így már sokkal könnyebb volt elviselni a verséget is. Szép volt fiúk! Köszönjük az egész szezon beli nagyszerű játékot! Hajrá Sporclub! Hajrá Szereda!
@freddyD: Az első 10000 euró, a második 5000 euró, a harmadikat nem tudom, de jár valami azt biztos. És az UTE-től biztosan kap Rufus valamit, ha más nem is.
@chubby474: nem tudom mirol beszelgetunk itt, mondj egy eneket ami a te kreativitasodbol szarmazik es mi enekeltuk.
@Acilles: Az a Rufus nagyon jó játékos,jövőre jöhetne a Mol-bajnokaihoz is:))
Jó hátvédre szükségünk van.
szep volt fiuk!hajra hc ! polc es mihaly elott le az osszes kalapokkal! most pedig: a szurkolasrol csak annyit hogy milyen szurkolo az olyan aki mikor zabludovskynal van a korong es azt kezdik skandalni a b kozepben h muie steaua! ez kacagnivalo! na mind1! egyebkent jo merkozes volt megegyszer gratula arpinak es polcnak nameg az sc csapatabol balint attilanak! hajra hc
@besthc: Rufus jövőre a MOL-bajnoknál, azaz az Újpestnél lesz :D Mivel jövőre mi nyerünk :D
@gabute: :))A jövő Mol-cim még nem biztos.Az ideji már az:)
Helyesbbitek:"idei"-t akartam irni( "ideji"helyett)
Én nagyon hiányolom terminatrix nagyívű elmzését.
Gondoljunk bele mekkora előrelépés volt az idei bajnokság a tavalyihoz képest. Gyermekbetegségeivel együtt. Kicsit igazítva rajta, esetleg egy zágrábi csapattal kibővítve a MOL már egy komoly bajnokság névadója lehet.
Gratulálok a győztesnek és a díjazottaknak.
@hokista25 csikszeredabol: Baratom rosszul ertelmezted a dolgot a muie steauazasnak semmi koze nem volt gyenisz zabludovszkijhoz.a biroknak szolt akik neha felevelenitettek a steauas meccsek jellemzojet vagyis , hogy a birok ellenunk fujtak.egyaltalan nem kritizalom a biraskodast osszessegeben, megerdemelt hc gyozelem volt.de mit tanultunk ma??HAJRA SPORTKLUB!!!
Na végre ezt is megértük, hogy a nagyérdemű és magas hokiszabályismerő SC drukkerek többsége nem azt , keresi, hogy miért is kapott ki a hőn szeretett, veretlen,legjobb , csapatuk, hanem elismerik, hogy az ellenfél , aki mellesleg csak csiki csapat jobb volt :)
Köszönjük nektek az elismerést .
Hajrá HC, hajrá Szereda !!!!!
@....s estifény:

Megkapod :), három meccsen kaptunk ki zsinórban ezt nem kell elemezni...
@Kekfeher: egeszen normalis hozzaszolas volt meglepo mod, mindaddig amig a "csokoljatok meg a segget" kibujt beloled.Lehet ti igy fejezitek ki halatokat a SC kereten belul,a HC-nal egyszeruen megkoszonik es dijazzak a jokat...
Gratulálok a HC csapatának. Megérdemelték a győzelmet!
ziccer! nincs ezen mit ertelmezni ez igyis ugyis valahogy nem oda illet mosmar mind1 ! hajra hc
csak a csak a csak a SC!!!!
@Hellisfitar: Latnad(hallanad) a bukaresti kommentatort amikor a steaua jatszik a csikiakkal. A csutortoki steli-hc meccsen mar ugy uvoltott mintha legalabb is a bajnoksagot nyertek volna meg. Mi mar megszoktuk, hogy egyik fovarosban sem szeretnek minket, ....mi sem oket....:)
Jók ezek a képek.
Érdemes elmenteni a sajátgépeinkre.
Főleg azt a sportszerű közös HC-SC csapatfotót.(És persze a Liga-győztesekét:))
Mindkét csiki csapat kimagasló teljesitményt nyújtott az első Mol-Ligában.
Végül a Fair-Play győzedelmeskedett.
És várhatóan: a HC CSIKSZEREDA!
:)) Kurkónak milyen playoff szakálla van. Gratulálok a HC nak meg a Sportklubnak és Gyergyónak jövőre ugyanitt.
Allitolag Kurko beadta a papirjait a Sportclub igazgatosagaert...
Gratulalunk a HC jatekosainak es edzojenek a szep gyozelemert.
Gratulalunk a Klubnak, hogy az utolso percig emelt fovel kuzdott.
Es gratullalunk a jubilalo CSiki - Szekely Hokinak ezert az unnepert. A tobb evtized szenvedelyes munkaja beert. KWEt csiki csapat jatszodta a MOL liga dontot, es valoszinu, hogy a roman bajnoki dontot is.
Addid is CSak a Sport Klub
@chubby474: ja, ezt en is hallottam,es akkor az SC lenne a HC farmcsapata.
Egyebkent Kurko nelkul is azok lesznek csak igy kicsivel tobb eselyuk volna Brasso es a steli ellen.hajra HC
@szalonnas: nyertetek valamit s nagyon elszalltatok... s ha tenyleg beadta, annak oka van :D
@chubby474:ti pedig a mas karanak orvendenetek mert nem nyertetek es nem is nyertek ezentul semmit,a szponzoraitok pedig nem fogjak sokaig turni a publik korcsolyazast
:)) ne legy olyan biztos benne
@chubby474: es akkor,bin laden,terminatrix...es tarsai akik evekig prezidenteztek es askalodtak most allhatnanak neki popot nyalni.
es eggyaltalan nem volna lehetetlen hogy KJG t vallasszak meg,O az egyeduli aki sajat erobol le tudott tenni valamit az asztalra.
hajra HC
tegyuk fel h megvalasztjak, akkor el kellene hagynia a HCt. Regebb nyugodjek Antal Isti miatt hagyta el a Sportclubot, sose jottek ki... nem tudom m i lesz a vege, majd kiderul...
@defó: "Grat a HC-nek!
Őszintén szólva ledegradálták ezt a MOL-Ligát! Igazából mátr a kutyát sem érdekelte."

Hülye vagy, és ennyi! De már megszoktuk. :(
@Malkin:
Tokeletesen egyetertek !
Hogyha sikerül a szövetségnek honosítania Polcot és Ozdro-t, akkor mi nyerünk egy kapust és a SC egy játékost "pluszban". Már hogyha Polc nem megy el valahova keményebb bajnokságba (csakis), és esetleg nem hozza a HC át Ozdro-t, abban az esetben hogyha nem sikerül átszerelni Rufuszt. Ha még ő is hozzánk kerül, Lahtinen is marad, Piréről nem is beszélek, Polc marad és a helyiek nálunk folytatják (nem látom, miért is ne tennék!) akkor lehet tippelni, hogy a jövő szezonban (legyen az MOL, Petrom, OTP vagy bármilyen néven futó román-magyar közös bajnokság) a HC hány pontot fog veszíteni? Hajrá HC!
Ordzovensky soha nem fogja magara olteni a HC szineit. Effelol ne legyen ketseged. Rufust nem tudom
Tolem menjetek Izraelbe s keresstek ott jatekosokat, ne ugy mint Zabludovskyival, Baszilidesszel, Gogaval, Guzuvel es Adorjannal. Ordzovenskyrol tudom h ugy szereti a HCt mint kecske a kest.Kuldjetek a jatekosfigyeleket s keressenek mashol ne az ellenfelet gyengitsetek.
@gabrielli: Egy picit agyadra ment a Liga. Ha ebben a recesszióban magmarad a (egyes dumák szerint) másfél millió EU-s költségvetésetek, le a kalappal! Akkor indulhattok az EBEL-ben is. Az Ordzo-s dumád meg már megszokott. Frissítsd fel a memóriámat: nem ti akartátok lenyúlni a tavaly télen Moldován Ervint (persze Jóskát sikerült is, most nem kommentálom, miért - mondjuk, jól meg is fizettetek érte...)? Vagy nem vagytok elegen?
@Sziszó Csíxeredából: Nem bolondultam meg, Sziszó, csak elmélkedem. És Ordzo-ról soha nem szóltam semmit, csak hirtelen elképzeltem, hogy milyen is volna, ha (és őszintén, csak vicc volt részemről az egész)... Igen, Ervint szerettem volna nálunk, de talán így a jobb ahogy most van, vagyis hogy továbbra is nálatok van. Józsit elhoztuk, nem mondanám meghatározó tényezőnek amiért ti nem győztetek a MOL-ban, Güzü kezdett egészen belejönni, és tényleg elegen vagyunk! Az eredmény is igazol...
Elmeleti szinten el lehet gondolkodni azon hogy peldaul KJG mint SC igazgatoja mennyire lenne jo.
Tegyuk fel tenyleg megtortenne akkor nekem valoszinu lenne hogy 2 csapatbol hoznanak ki 1-et ami szamomra egyaltalan nem tetszene.En mindig is a ket csapat partjan alltam mert tobb csapat tobb fiatal jatekosnak jateklehetoseg.Jo igy ahogy van jelenleg HC es SC.Muki ahogyan irtad hatalmas dolog volt hazahozni ezeket a nagyszeru jatekosokat.Lehet szidni KJG-t de vajon van joga barmelyik szeredai szurkolonak elitelni barmiert is??.Soha senki nem tett ennyit a csiki hokiert mint o.Ha nem hozta volna haza ezeket a jatekosokat akkor most lenne ket remenysegunk Zsok es Balint.Teny a SC jatekosok hanyatloban vannak sokan mar nem a regiek es nincsenek helyettuk olyan jatekosok akik gond nelkul lephetnenek a helyukbe.Szoval kell a 2 csapat Szeredanak,sot szerintem az se lenne rossz ha meg osszehoznanak a ket csapat azon fiatal jatekosaibol akik nem kapnak sok jateklehetoseget,egy 3-ik csapatott .Gyergyot siman vernek:)
@gabrielli: "Baszilidesszel mi a baj?". Mostmár sorry hogy beleszólok, de szerintem egy jó kicsit nyálas. Azonkívűl ne vedd fasszopásnak, de kb. az ötötdik sorotokba férne el...
Bazilidesz nem egy pontgyenge jatekos volt, sot mehatarozo zablu mellett
@0din: KJG-nek már van klubbja, ő csinálta saját magának. Szerintem ő sem gondolta komolyan (ha egyáltalán igaz) a kandidatúráját. Ha igaz is, csak csel az egész, az ellenfél megtévesztése. A kétcsapatos elméleteddel viszont 100%-osan egyetértek, ahogy már az elejétől nem bírtam eléggé hangoztatni a laikusak ellen. Őszintén remélem, a következő (mondjuk) 5 évben is két csíki csapat játssza úgy a közös MOL, mint a román döntőt!
Zablu viszont egy aránylag olcsó, de nagyon hasznos átigazolás volt! A Steaua-ban sem volt gyenge de a HC-nél dupláját mutatta!
@Sziszó Csíxeredából: Ugy legyen!De a Hc nyerje mind:D

Remelem a valogatottra is nagy valtozast hoz ez a csiki versenges.POlc es Ozdro honositasa nagyszeru otlet es remelem kivitelezheto is ilyen rovid ido alatt.De szerintem Zablu es Poznik se lenne rossz.
Zablun elgondolkodtam,mert mennyire utaltam mig a Stelinel volt.Most hogy a HC-oz kerult jobban figyeltem ra es rajottem,hogy nagyon szimpatikus.Az az ember szeret jatszani szeret hokizni es orvend hogy vannak szurkoloi es jatszik a szurkolokert.
Ha meggondoljuk Gyergyonak mindig voltak szurkoloi de a jatekosai mindig lelektelenul jatszottak hacsaak nem eppen valamelyik csiki csapat volt az ellenfel.Ilyen jatekosokra van szukseg mint Zablu
@chubby474: Esküszöm, valamiről lemaradtam. Baszilidesz, nyálas vagy sem, de nem nálunk játszik.
Zablunak pedig, mégha a stelitől is jött, sokszor meghatározó szerepe volt. Jópárszor kikapta a csapatot a szarból! És mi egy légiós szerepe, hogyha nem az hogy mikor kell akkor elmozdítsa a mérleget? Őszintén gratulálok neki és nagyon szretném a jövő szezonban is a csapatunkban látni!
kolcsonben van toletek a progymnal
Szerintem nálunk nem játszott és nem is nagy az esélye, hogy játszodjon. Tehát, semmiről beszélgetünk sűrűn és serényen. Hajrá HC!!!
@chubby474: "Ordzovenskyrol tudom h ugy szereti a HCt mint kecske a kest" - ennek a mondatodnak meg nezz utana...vajon tenyleg igy van?
nem szereti s kesz. mi ebben az erthetetlen?
@fekmen: Az a kijelentes gyerekes:)Hogy valakit esetleg utal a csapatban na de mindenkit?:)
Amugy az egesz atigazolasi pletykakrol,sztem ha marad Lahtinen akkor valoszinunek tartom,hogy neki is lenne 1-2 szava es biztos vagyok benne,hogy nem Ordzot nezte ki:)Ha tenyleg osszejonne es megnyernenk az RB-t akkor a BL selejtezon kell gondolkodni es akkor meg jobb jatekosokra van szukseg,pontosabban sokkal jobbra mint Ozdro.
@chubby474: az, hogy a sok baromsagod mellett amiket kozben irsz, ezt meg meg is tudnam cafolni (a tobbit is csak, azokat nem erdemes), na de legyen neked igazad...
Ordzo nem rossz... És Rufus sem... És ha Ordzo még hirtelen "román" is lenne (zárójelesen, csakis mint állampolgár!) és hozzánk átigazolna akkor... Na jó, tovább nem akarom ragozni, mert mindjárt kiderül, hogy mindenki aki nem a HC-ban fejezte be ezt a sikerszezont mennyire nagyon karakán és semmi pénzért nem játszana a legjobb csapatban! HAAAAAJRÁÁÁÁ HÁÁÁÁCÉ!!!
OOOps Gabi igazad van:)Ozdro mint roman jol jonne nalunk:D

Egy az Isten,HC !!!!!
Martin Brodeur nem kene Polc cserejenek? vagy Sidney Crosby , Mihaly Arpi csereje lenne ha leserulne
@0din: egyetertek, es en egy szoval nem mondtam, hogy szukseg lenne Ordzo-ra a HC-nal (nem rossz jatekos de szerintem nem annyira, hogy felaldozzunk erte egy legios posztot). En csak a fenti allitast tudnam megcafolni... de szerintem nem erdemes.
Azert en meg Palfdfyban remenykedek amilyen vezetosegunk van meg akar ossze is johet,bar nem tetszik neki Romania amiert teljes mertekben meg is ertem
@chubby474: Crosby johet, de nem Mihaly Arpi helyett, Brodeur-n meg gondolkozunk, ugyanis nem rossz ez a Polc gyerek... Te beteg vagy...
ti vagytok azok, masokbol eltek
@chubby474: Ki gátol meg titeket, hogy ti is éljetek?
@chubby474: Szóval zsebbe kell nyúlni, az biztos. Nem elég Kurkót mocskolni és elállni a főbejáratot egy 6 méteres autóval!
@chubby474: Szerintem neked az lenne fair, ha a MOL ligaban es a roman bajnoksagban is csak a SC indulna, minden ingyen lenne, mindenki ingyen jatszana es igy tovabb... akkor dongethetned a melled reggeltol-estig.
csak a Hc csinalja azt h az ellenfelbol el, csak a HC, mas nem.
@chubby474: Utoljara veszem fel a kesztyut ami a baromsagaidat illeti: ki volt az az "ellenfeltol elcsalt" jatekos akinek koszonhetoen gyengult az ellenfel? Es kerlek ne kezd a hosszu listadat Adorjannal es Guzuvel mert ok gyakorlatilag nem voltak a SC jatekosai, csak papiron...
@chubby474: Nézz bele hirtelen az OB I-es keretekbe! Gyergyóból mi lett? Szétosztották egymás között! Plusz Foltin, Kovac Kristian stb. Egyébként tudod jól, hogy a ti időtökben volt divat az utolsó meccsekre igazolni. És meg is volt a látszata a híres kétcsapatos bajnokságotoknak. Ilyen jó, szinvonalas bajnokság, mint a MOL liga még nem volt ezidáig. Galacokkal és Sportulokkal játszodtatok az alapszakaszban, majd hoztatok a playoffra valamivel jobbakat mint a steli "svédjei" akiken röhögnénk, ha most jönnének és megvolt a nagy, híres bajnok! Vége ennek! Fizesd egy szezont és akkor ünnepelj! Ha pedig nem vagy képes akkor hallgass és foglald el megszokott örökös második helyedet! Hajrá HC!
@chubby474: jol tenned ha befejezned a hulyesegeidet mert bohocot csinalsz magadbol
orokos masodik hely? a Hc nyert egy kupat s mar hirtelen kb 20 evre elore kiirtatok minden idok legjobb csapatanak. Nehogy jovore kopp legyen. Tul nagy a magabiztossag, pont mint a Romania Kupa elott
@chubby474: Jo ejt, szenvedj csak tovabb...
@chubby474: Talán ti vagytok a RK győztesei? Nálatok a kárörvendés veszi át lassan az ünneplés helyét! Jobban örültök annak, hogyha mi kikapunk, mint annak, hogyha ti nyertek!
Tényleg aludjunk egyet, sziasztok és jó éjt mindenkinek. Ja, és hajrá HC!!! Én azt tippeltem, hogy max. 5 meccsből nyerjük a "románt"!
Pesszimista vagy Gabi:)
mekra

Csatlakozott: 2007.12.03. Hétfő 16:55
Hozzászólások: 485

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 16, 2009 8:20 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Valaki irna valami hivatalos infot a ma esti gyulesrol?Mert annak ami mar szarnyra kapott annak fele is sok ahoz hogy zold asztalnal oda adjuk ellenfeleinknek az elkovetkezo par meccset.
Kerek barkit aki tud valami hivatalosat az tegye kozze.

Az SK forumrol masoltam, tudtok errol valamit vagy ez a mekragyerek bekattant a nagy kopp tol?
Egyelore semmi sem biztos de olyanok hallatszanak,hogy Kozuchot muttik es a legiosokat el akarjak kergetni sot allitolag egy svedet mar el is kuldtek es cel nelkul akarjak befejezni a szezont.
De egyelore meg nincs hivatalos allaspont.
@0din: Na ez az SK barataim, evekig ezt csinaltak,a vegere ha nem ugy alakultak a dolgok ra fognak valamit jo par jatekosra es elhajtsak, hogy ne keljen teljes fizut adni.Egy csodtomeg banda komunista felfogasokkal,mikor lassak hogy semmi eselyuk lefossak a vc tetot.
@szalonnas: Ne felejtsuk el ez meg nem hivatalos lehet hogy nem is igaz.
akkor is ez a velemenyem.HAJRA HC
Nagyon ugy nez ki hogy az SC-nel fogyoban a penz , es a jatekosok csak az igeretekkel maradnak ...........amibol manapsag nehez megelni ,es motivaciorol ne is beszeljunk !
@szalonnas: Te nagyon beteg vagy mást nem tudok irni.
És ha KJG beadta a papirjait akkor csak is azért van kedves barátaim mert a Hc nem fentartható hosszú távra (eszt ő jól tudja) és jól jönne az ingyen pálya nektek és az állami támogatás. Ne aggodj a S.C pénz miatt ameddig csiki sőr lessz addig lessz S.C de. És ne feledd hiába vagy szalonnás. A kutyából nem lessz szalonna.
Hajrá S.C.
Elképesztő hogy mennyi rosszindulatú ember van ebbe a városba.
terminatrix, ha leszel valaszolnal par kerdesre?
Ordzovensky honositasa h halad? mi az a pletyka h elkuldik a legiosokat? Csiszer Elod az aki 2000ben Laday Andrast remekul helyetesitette a bukaresti dontomeccseken? s milyen problemak vannak meg?
@chubby474:
Itt van par kerdesre a valasz.....
A gyulesrol:
Kb. 11 szurkolo volt es a csapat reszerol Gal Sanyi, Szocske es
Zsok Levi. A talalkozo kb. 1 orat tartott.
Szo volt a kovetkezo dolgokrol:
1. Az idegenlesgiosok: Sloboda atverte a Sportklubot, mivel a szerzodeskotes elott volt egy serulese es nem szolt rola a
csapatnak. Ezert kellett egy honapig kezelni. Pozniknak csaladi
problemai vannak. Ozdrovenskynek vlmi huzodasa volt, es az
edzok ezert nem jatszodtattak a 3ik harmadban, mert szolhatott
volna, hogy Filip jatszodjon, es a 2ik szunetben nem ment be a
megbeszelesre. Wallenberg osszeveszett Ramstedttel, es nem
akart vele egy sorba jatszani. Az okat nem tudta senki mert 3an
beszeltek meg (Wallenberg, Ramstedt es Lundh) svedul es nem
ertette senki. GSanyi elmondta, hogy Wallenberg panaszkodott
vlmi fejfajasra a 3ik mecsen. Szocske elmondta, hogy minden
fontos mecs elott Wallenberg marja Ozdrot, Sprencet, Ramstedet
es ot. Bizonyitek nincs arra, hogy valamelyik csapat
megekeresett volna vlkit, de ezekbol mindenki levonja a
kovetkezteteseket, es mar erre volt pelda, nem az elso eset.
GSanyi szerint Poznik melleallasa nem megefelelo mindig
panaszkodik vlmi fajdalomra, de elkacagtuk amikor elmondta,
hogy ahogy Sloboda leszallt a vonatrol Pozniknak elmultak a
fajdalmai es ahogy Sloboda elment kezelesre, ugy megint
elojottek. GSanyi elmondta, hogy Guzu, amig a Clubnal volt
olyan is volt, hogy egy hetig nem ment edzesre, de Ancsintol
tudja, hogy az Ujpestnel egy edzesrol sem hianyzott es a HCnal
is rendesen jar edzesre. Ez csak ot jellemzi.
2. Az edzesek: az idegenlegiosok (a szlovakok) nem nagyon
jarnak edzesre. A tizenkettedikesek tehnikailag 0, fizikailag
vannak ott ahol kene legyenek. Az edzeseket nem veszik
komolyan, minek edzesre jarni? A sulival baj van, mert sok a
hianyzas, mert ha 11tol edzes van akkor 10ig nem akarnak suliba
menni. Szocske elmondta, hogy rendesen konyorogni kell a
fiataloknak, hogy hajtasanak. Az edzesre be lehet menni es meg
lehet nezni, hogy kik vannak es milyen a hozzaallas.
3. Szekely Bilbao: a szurkolok kertek, hogy nem lehetne-e egy
Szekely Bilbaot. Inkabb hazai jatekosok jatszodjanak, mint
ilyen szinten az idegenlegiosok. Ez egyelore nem lehetseges 2
okbol: nincsenek olyan fiatal jatekosok akikkel lehetne. Prakab
csapata jobban all technikailag mint Club2, de okot meg nem
lehet nevezni a felnott bajnoksagba, mert kicsik talan 3-4 ev
mulva. A masik ok a szponzorok: a helyi szponzorok lehet, hogy
beleegyeznenek, de pl. a Csiki Sorgyarnak es az OTPnek kell a
hajtas az leso helyert, hogy legyenek a TVben.
4. Gsanyi azt mondta jobb lett volna meghagyni
Filip-Misal-Kavulic sort mert Filip nincs akivel jatszon es igy
lett volna Moldovan-Szocs-Hozo es Sandor-Zsok-Peter sor vagy
hoztak volna 3 svedet, mert a 2 sveddel nehez jatszani, mas a
hokikultura.
5. Zsok elmondta, hogy meg lehet, hogy letiltsak, de nem
valoszinu. Fizikailag gyengen all, mert 3 honapig nem edzett.
Jo volt, hogy ilyen nyiltan beszeltek. A dolgok elorelathatoan
nem fognak jol alakulni. Csapatszellem szerintem nincs, es
akkor nyertunk bajnoksagot, amikor egy mindenkiert es mindeni
egyert. Nagyon rossz a helyzet, de most kelle a csapat melle
allni!!!
Az SC forumrol szarmazik az info....
ha nincs csapatmoral akkor h is akarjuk megverni a hC-t, amugy tenyleg latszott a jatekon h nincsenek egyutt. Pedig az alapszakaszban mikor jo volt az oltozoi hangulat s minden jol ment, gyonyoru jatekkal a csaapat
@chubby474: Eggyetértek soha nem szabad feladni remélem hamarosan megoldodik a probláma. Köszönöm Szöcskének és Zsoknak a korekt hozzáálását a szurkolokhoz és sok sikert nekik na meg a Clubnak. ÉS REMÉLEM VANNAK MÉG A S.C NÉL OLYANOK AKIK NEM FELEJTETTÉK EL HOGY VOLT EGY EMBER AKI EGÉSZ ÉLETÉBEN A S.C NAK ÉLT ÉS HARCOLT ÉRTE ESZT SOHA DE SOHA NE FELEDJÜK EL. A LÉGIOSOK ÉS BAJNOKI CÍMEK JÖNNEK ÉS MENNEK DE A S.C. MARAD ÉS MI IS MARADUNK.
MINDENT BELE FIUK HAJRÁ S.C.
SOHA DE SOHA NE ADJUK FEL. VALAMIKOR 40 ÉVET KELLET VÁRJUNK EGY BAJNOKI CÍMRE ÉS KI TUDTUK VÁRNI
szekely hokis te vagy regisztralva az SC forumra ? mert en mar jo ideje probalok s nem megy nem aktivalodok
@chubby474: igen ott vagyok de más néven.
Amugy nem tom miért nem aktiválodsz kell várni egy kicsit ha jól emlékszem majd küldenek egy linket.
Az igazság az hogy elég rég aktiváltam magam és nem nagyon emlékszem.
Probálkozz.
@székely hokis: nekem 2 email cimem van, mindkettovel probalkoztam, egyikre sem kaptam valaszt...
ha igaz amit ezen talakozon beszeltek akkor szerintem wallenbergnek mennie kellene... fegyelem nelkul es nagykepuskodessel nem lehet csapatot epiteni...
@pisti.sportklub: ,@chubby474: ,AKKOR SAJNOS NEM TUDOM MI VAN.
Hát nem tudom , lehet de akkor bisztós hogy az idén eluszott a bajnokság igy még van esély nélküle nem sok , viszont amit állitasz aval is eggyet kel értsek szerintem kéne beszéljen lund egy kicsit a fejével hogy értse meg hogy ez nem svádország ez egy kicsit más stilus, a másik tudod az hogy az éremnek mindig 2 oldala van tehát őt is meg kellene halgatni asztán azután dönteni mert neked is igazad van , hogy fegyelem nelkul es nagykepuskodessel nem lehet csapatot epiteni...
Hajrá S.C.
@székely hokis: ha már szóba került az sc fórum, te csak a ZoltaN nick alatt firkálgató egyén lehetsz, ilyen stílusban és ennyire helytelenül nem nagyon ír más... :)
@lautstarke: ne kezdjunk szerintem egymas utan kutatni... nincs ertelme... koszi
süti beállítások módosítása