HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Átadtuk a díjat Palkovicsnak

2008.06.07. 19:37 F. Kapus

A magyar válogatott fő szponzora is megünnepelte szapporói hőseinket a régi Syma Csarnokban. A délután háromórás kezdés korainak bizonyult, nem érkeztek tömegével a drukkerek. A srácok így is jókedvűek voltak, a hangulatra sem lehetett panasz.

Az eseményről nem mondanánk túl sokat. Kissé túlfoglalkoztatott kereskedelmi tévés és rádiós celebritások szereplésével kezdődött és végződött a műsor, közben a válogatott tagjai soronként léptek színpadra, és egy-egy jelenet levetítése nyomán a néhány száz fős publikum hamar visszatalált a világbajnoki extázishoz:

A játékosok érdekes történeteket meséltek, legalábbis, amikor a két riporter hagyta, hogy befejezzék gondolataikat. A legnagyobb nevetés Kangyal Balázs hozzászólásait követte. Pat Cortina is hazautazott a rendezvényre:

A program leglátványosabb produkcióját Bagonya Imre gyúró jegyezte. Megígérte, ha feljutunk, hátraszaltót vet örömében. Ennek most jött el az ideje. Kissé a térdére érkezett, de igazi hokis módjára rögvest felpattant, nem mutatta, hogy fáj.

Az év játékosa a színpadon köszöntötte Mátét, és egy eredeti Ladányi-mez kíséretében a csapat tiszteletbeli tagjává avatta. A csatár egy korábbbi sérülés miatt könyökműtéten esett át, ezért néz ki a keze úgy, ahogy:

Végre átadhattuk Palkovics Krisztiánnak a jégkorongblog és az Ötödik Sor szurkolói klub közös kupáját. Ha emlékeznek, önök az Alba Volán szélsőjét választották a vb legjobb játékosának:

A háromórás program végén a játékosok kitartóan állták az autogramkérők rohamát. A végén találkoztunk egy megrögzött hokidrukkerrel, aki örök emléket állított a Szapporóban történteknek. Aki esetleg nem tudná magáévá tenni az alkar feliratát teljes egészében, annak segítünk: a csoda szó olvasható a műalkotás végén.

22 komment

Címkék: magyarország vb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bravo Ratyi!! Megérdemled!!
Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy résztvehettem ezen a pannon által rendezett gálán, vagy bulin, ahogy elnevezték :). Sajnos kevesen voltunk, viszont emiatt családiasra sikerült az egész, a srácokkal is lehetett pár szót váltani. Összességében kellemes délutáni program volt. Talán elmondhatom hogy amikor átadtátok a díjat, némi büszkeség töltött el, hogy én is szavaztam és a blog "családtagja" vagyok...
Mitagadás, engem nagyon bosszantott ez az újabb lehetetlen időpont, mert így nem tudtam ott lenni. Két ünneplés és összesen nem voltak annyian, mint egy EBEL-meccsén a Volánnak, akármilyen mentségeket is nézünk, ez gáz - ezek a fiúk jóval nagy tömeget érdemeltek volna. A szurkolók pedig emberi időpontokat az ünneplésre.
Én sem értettem az időpontot :( Miért nem lehetett pl 5-6 órára tenni...

Még mindig nem láttam Magyarország feliratú mezt :) Mutasson valaki, akinek van képe róla legyen szíves :)
Egyetértek az időponttal, de akkor viszont a helyszín a rossz. Én Kaposvárról utaztam fel és ha 5-6-kor kezdődött volna, akkor nem tudtam volna hazautazni. De szerintem a szurkolók zöme vidéki ezért lehetne mindenkinek jó időpontban egy hasonló rendezvény vidéken is.
hogyért adják ezeket a mezeket? köszönöm a képet.
Elnézést, megtréfált a rendszer...
Penteken en is ot jartam a Symaban. Elegge spontan erkeztem, raadasul a musor vegere, de donto osszefoglalojat egyutt nezhettem a sracokkal. Jo erzes volt olyan helyen lenni, ahol nem kellett szegyellnem az elerzekenyules konnyeit.
Sikerult egy mezt is beszereznem es alairatnom a csapat egy reszevel. Ez is spontan otlet volt, ezert kicsit hulyen is ereztem magam, ott tolongva a kissracok kozott. Igy utolag azt sajnalom leginkabb, hogy nem szoritottam kezet Cortinaval, pedig lett volna ra lehetosegem.
Ami meg ciki volt a reszemrol, hogy nem mindegyik sracot ismertem fel, igy van nehany alairasom, amirol fogalmam sincs, hogy kihez tartozik. Sajnos Szuper Leventerol lecsusztam, pedig pont a kapus poszt a kedvencem.
Tetszett, hogy a hivatalos musor utan ott ogyelegtek a sracok es szabadon odalehetett menni hozzajuk dumalni. Ettol lett igazan csaladias a rendezveny. Jo moka volt, akar havonta lehetne tartani egy ilyet ;-)
Ja, es megvalami: korabban irtam egy hozzaszolasban, hogy a Pannon nem igazan reagalta le a Szapporoi sikert. A napokban felbukantak hokis Pannon teklamok, ugyhogy - ha lassan is - de sikerult eszbe kapniuk ;-)
Most akkor szépen mindenki menjen nyaralni, (a blogot természetesen naponta kötelező olvasni!) hogyaztán augusztus végétől már a felkészülési meccseken ott legyen a palánk mellett. Azért az sem lesz semmi, tüzijáték utáni este VOLÁN-BRIANCON Fehérváron előételként! Aztán a bajnokikra is mindenki hozzon magával még egy embert, vagy többet. Én olyanokkal nem is barátkozom, akik nem járnak hokira!
Ahogy elnéztem, sokaknak fogalmuk sem volt, hogy ki kicsoda... A következő ilyen eseményre szerzek egy ilyen kék-fehér csíkos pólót. Kíváncsi lennék, tőlem hányan kérnének autogrammot. Szerintem sokan. :)
Csípős-savanyú ;D
Hát, sztem rémes volt a műsor. A műsorvezetők percekig arról csevegnek a mikrofonba, hogy milyen szörnyű: összekeverték az ülésrendet a hokisok, így nem fogják majd tudni (ők, a kérdezők), h. ki kicsoda. És azt hiszem, ezt valamiféle mókának szánták, ezen jót kellett volna nevetnünk. És ez csak a jéghegy csúcsa. Viszont a játékosok elképesztő helyesek voltak, főleg Kangyal feje vöröslött a visszafojtott röhögéstől...
Több dolog idegesített: egyrészt, hogy a symában a babamama-vásár szomszádságában sikerült helyet kapni, hogy jelen kellett lenni a szokásos hólyagoknak (Nacsa, Harsányi, a másik 2t még elviselem)hogy a jelenlévők nagy százaléka azt se tudta eszik e a hokit vagy isszák, és hogy a műsorvezető hólyag legaláb 10000szer elmondta, semmit sem ért a hokihoz, és erre büszke is. Többet, jobb szervezést érdemelnének ezek a fiúk.
Én ott voltam pénteken is, április 21.-én is. Így utólag az első "buli" igazibbnak tűnt.
A műsoretető (Rákóczi Feri, Danubius) olyan volt majdnem mint a Fábry, állandóan jópofáskodott. Miért nem hívtak vkit a Sport TV-től? (Spiller Pityu vagy Máté Pali mesélhettek volna a kinti élményeikről is, és ismerték volna a cspattagokat is.)
Én elhiszem hogy Gangxsta, Nacsa és Harsányi sportkedvelők, barátok, de nem hiszem hogy Nacsa és Harsányi bármit is tett volna a hazai jégkorongért. Így kérdés, miért kaptak névre szóló válogatott mezt?
Én örülök hogy sikerült így összehozni a fiukat, sajnos Holéczy és Ennaffati nem tudott ott lenni. A műsorvezetés nekem sem nyerte el a tetszésemet, igazából nem kellett volna oda senki, mindenkinek megfelet volna ha csak a srácok mesélnek :) Rákóczi Feri néha sértő megjegyzéseit "hülye kérdésre hülye válasszal" lecsapták a fiuk. Látszólag ők jól érezték magukat és a rendezvény legjobb részében (utolsó 1 óra) elvegyültek a csekély létszámú publikum között. Valóban voltak páran akik nem tudták ki kicsoda, de szerintem ez nem bűn, talán tegnap mindenki név szerint is megismerte őket, elvégre ez is volt a célja.
Illetve tegnap előtt, bocsánat...:)
Nacsára és a többi celebre marketing-okokból van szüksége a sportnak. Nilván nem azokért vannak ott, akik 1972 óta figyelik az OB1 küzdelmeit. Egyébként Nacsát meg kell védjem: láttam én őt már válogatott meccsen az Arénában évekkel ezelőtt, szal nem most látott életében először hokist testközelből... Dunaújvárosban Vitya és Pedró (és mint később kiderült: Hetényi, hehe) dedikálásakor szintén egy (helyi) rádiós volt a beszélgetőtárs, de ő normálisan felkészült, nem is volt üresjárat, meg hebegés-habogás...
A vágatlan RTL-es riport után már egyszer írtam, én elfogadom (bár nem értem), hogy valaki nem szereti a jégkorongot, de ha hokisokkal akkar riportot készíteni illetve egy ilyen rendezvényen elvállalja a házigazda szerepét az a minimum, hogy felkészül, ne arra legyen büszke, hogy nem ért a jégkoronghoz és fogalma sincs, hogy ki kicsoda.
süti beállítások módosítása