HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Válasszuk meg a vb legjobb játékosát 2.

2008.04.17. 12:34 D. Gromov

Elkészült a díj a maga fizikai valójában, amelyet a jégkorongblog és az Ötödik Sor szurkolói klub készül átnyújtani a szapporói világbajnokság legjobb játékosának. Megmutatjuk, hogy hogyan is néz ki, és egyben további szavazásra buzdítjuk önöket.

Vannak jó néhányan, akik a japánok elleni mérkőzést sem várták meg, és már döntöttek, az első két csatában mutatott teljesítmény alapján nem véletlen, hogy Kovács Csaba vezet ebben a pillanatban. A határozathozatal természetesen folytatódik, nemcsak ebbe a cikkbe tettük bele a szavazógépet ismét, hanem a horvát és az ukrán mérkőzés szöveges élő közvetítésében is ott lesz, úgyhogy sok voksra számítunk. Ne feledjék, egy regisztrált júzer egy szavazatot adhat le, az urnák a sorsdöntő magyar–ukrán csatározás lefújásának pillanatában zárulnak, szombat délután.

29 komment

Címkék: magyarország vb válogatott

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gromov:
Nem lehetne kitolni a szavazás időpontját mondjuk vasárnap délig, vagy szombat éjfélig? Nem tudom, ki hogy van vele, én pl. nem leszek netközelben a meccs idejében (egy sörözőben szukolok majd), és csak este érek a gép elé, de a szavazásommal szeretném megvárni az ukrán meccs végét.
Gondolom, ott a helyszínen fogják átadni a díjat, így sokan kénytelenek leszünk az ukrán meccs előtt szavazni...
Azért nem nagyon, mert ott szeretnénk átadni a díjat helyben, kiküldtük már helloturisztéknak ups-szel vagy mivel.
Pedig épp azon vömődtem, hogy mennyire nehéz lehetett elmagyarázni a sapporói gravírozónak a feliratot :D
aszittem DHLel ment ahogy a tobbi hokis cucc :P:P:P
Szép darab, sok ilyet láttam a Fiumei úti temetőben a múlt héten.
nagyon korrekt kis holocarbonátbizsu
Ritka szerencsétlen hülye az olyan kolléga, aki munkahelyi emailjéről próbál meg beszólni.
Pozitivan kell mindenhez hozzáállni,cucc oda a győzelem ideér.Hajrá MAGYAROK !!!!!
D. Gromov:
Oké, így már tiszta sor. Ezesetben viszont őszinte elismerésem, hogy ezt sikerült így megszervezni. :)
Raon,

köszönjük szépen

egyébként az jutott eszembe, hogy csak van abban a korcsmában internet, és csak hozzáengednek benneteket egy percre :))
Gromov, ezt a beszólást nekem címezted? Mit gondolsz, ha érdekelne, akkor nem olyan e-mail címet adtam volna meg, ami alapján nem vagyok beazonosítható? Az ide írók közül elég sokat ismerek az indexes hokifórumról, tehát nincs miért szégyenlősnek lennem.

A vizet meg nem kell felkapni, ezen a képen úgy néz ki a díj, mint egy sírkő, pont. Életben valszeg máshogy.

Én is feszkós vagyok ezen a héten, ezért megbocsátok a buta kommentedért:) (Már ha nekem címezted egyáltalán. Ha nem, sorry.)
szal dícséret illeti az ötletgazdát és a logosztikusokat is.
Mi is egy internetkávézóban nézzük az ukrán meccset, Raon vidd magaddal a lap-topod és szavazzatok! Az ötlet és a kivitelezés szuper, a kapusunk is SZUPER és az is szuper, hogy kikülditek, mert gondolom Ti is tudjátok, hogy nem egyszerre jönnek haza a fiúk! Na hajrá fiúk, mindkét meccsen nyernünk kell!
Hogy hogy nem egyszerre jönnek haza a FIUK ?-tudni már, hogy melyik nap,kik, hány órakkor?
jön a 3. harmad a sport1-en (ismétlés!)
Szuperből is lehet még "legjobb" ha a statisztikákat nézzük, akkor meg japcsi sikítóval az ötödik sor vakarhat egy mamutot a díj lábára :)
Valami poszt a horvátokról? Várakozáson felüliek eddig, de nem találtam semmit róluk a blogon, bár gondolom már dolgoztok rajta:)
Csudto,

a horvát poszt perceken belül ideér, közkívánatra mintegy :)

Fuge,

mi tagadás, túlreagáltam különlegesen fanyar humorodat, igazából csak azért kaptam fel a vizet, mert láttam, hogy ki vagy, meg láttam azt is, hogy első kommentre sikerült ezt a rendkívül szellemeset összehoznod

a világ legjobb sportjáról szóló szerény blogot a világ legjobb olvasótábora olvassa és kommentálja, nem szoktunk hozzá az ilyen típusú szellemességekhez

mindazonáltal a bocsánatodra egyáltalán nincs szükségem, remélem, neked se az enyémre, nehéz lenne összehoznom

de azért maradj köztünk, jó itt, állítólag
Bar meg nincs vege, en Szuperre szavazom. Ha szombaton is jo formaban lesz, meglehet a nagy alom is
Gromov,

rövidre fogva, mert ennél csak fontosabb dolgokról lehet itt olvasni: kettőnk közül te személyeskedtél, aztán játsszod a sértődöttet. Aki blogírásra adja a fejét, ne legyen ennyire érzékeny.
Szerintem.
Fuge :
lerágott csont már....
aki blogolvasásra adja a fejét ne kritizálni jöjjön ide...

Gromov :
te se reagáld túl...
jó a közösség,jók az írások,a kritikát bírni kell...

szurkoljunk együtt!!
HAJRÁ MAGYAR HOCKEY++!!
üveg Nem tudni pontosan, de a fiúk egy része a Pacák vendégszeretetét élvezi Tajvanon, egy másik része úgy döntött, hogy továbbra is "összetart" és elugrik Hongkongot megnézni, de van olyan is, aki Thaiföldre megy pihenni. Ennyit tudok.
"Zsaba Kovacs"-ot nem látom a szavazási listán :) Rá nem lehet szavazni? A másik két opció Szuper Levi és Vas Marci. Még várok egy kicsit, nem tudom kit válasszak.
Kovács Csabaként keresd :-)
A szavazás állását nem lehet látni?
A holnapi nap mérföldkő lehet a magyar hoki éltében, én Nekik szavazom a"dijat"-de mégcsodásabb lesz, ha ITTHON egy NEMZET várja őket,bármilyen eredménnyel is.Szép Volt FIÚK!!!
Kedves Blogszerkesztők!
Először is gratulálok a mags szinvonalú szerkesztéshez és a látogatottság ugrásszerű fejlődéséhez, aminek elismerése több hozzászólásban és a reklámcsíkok megjelenésében is visszaköszön.
Egy kérdésem az esetleges fejlesztés irányába azért lenne:
Gyakran szeretnék egy korábbi témában tett hozzászólásra referálni, melyet nagyban segítene ha a hozzászólás sorszáma megjelenne.
pl:origo.blogter.hu/cikk/20080424-magyar-jegkorong-a-feljutas-utan-magasabb-koltsegek-gazdasagi-lehetosegek
+1 kérdés: Lehet, hogy lemaradtam, de a topic-ban szereplő különdíjjat átadta az ötödik sor?
Mi lett a szavazás végeredménye és vannak-e képek az átadásról?
Kedves Hokikori!

Ami a sorszámozást illeti, abba nem nagyon tudunk beleszólni, mi csak felhasználói vagyunk a bloghu rendszerének, formálni nem tudjuk, úgy láttuk, egyetlen bloghus blogon sincs ilyen opció, de rá fogunk kérdezni.

Ami a plusz egyet illeti, az az akció kissé elbénázódott. Azért használom ilyen hülyén a kifejezést, mert senki sem hibás, buta okok miatt nem sikerült végigvinni a dolgot eddig. A győzelem után a jégen szerettük volna átadni a díjat, ezt nem engedélyezték, később pedig nem adódott rá okos és ünnepélyes alkalom a helyszínen. Úgy tervezzük, valamelyik itthoni ünnepségen pótoljuk a mulasztást. Egy madárlátta díjnál értékesebb mi lehet? (kacsintós szmájli)

És nagyon köszönünk minden elismerést, tényleg iszonyú hálásak vagyunk.
süti beállítások módosítása