HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mínusz háromról fordított a Miskolc

2010.11.07. 20:55 Hblog

Elég mélyről jöttek vissza a nap Mol Liga-rangadóján a Miskolci Jegesmedvék, hiszen a Vasas az első harmad után már három góllal vezetett a borsodi megyeszékhelyen. A hazaiak az utolsó húsz percben cakkpakk megfordították a meccs állását, így végül mit sem ért Somogyi Balázs két gólja és gólpassza, 5-4. Hátrányból állt fel a Dab.Docler is a Fehérvár-farm otthonában, kétszer egyenlítettek, kétszer előnyt szereztek az újvárosiak, negyedik góljukra már nem érkezett válasz. Fodor Szabolcs 1+2-t, Vaszjunyin Artyom 2+1-et ért el, lehet, hogy mégis van egy kis különbség az EBEL és a magyar–román közös bajnokság között, 3-4. A további két találkozón kevésbé szoros eredmények születtek: Újpest–Ferencváros 0-7, Steaua–HSC 2-7 (Sikorcin tirplázott). Az állás.

122 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parádés meccs volt :DDD Nem lett volna igazság,ha a 8 helyzetből 4 gólt ütő Vasas pontot vitt volna el.A napi poén azért ma is megvolt,kíváncsi leszek a magyarázatokra.
Szegyen hogy SIKI-t kivettek a keretbol!!!
Ritka egy bohóc csapat ez a Kádár, akarom mondani Vasas HC. Főleg a nyugdíjasok, meg a "szaporói hősök" tűrik rosszul, ha valaki megveri őket...
megint győztünk, megint győztünk!!!!
Gyönyörű estét hoztatok össze nekünk FIÚK!
Köszönjük!!!
Hajrá Macik!!!
> lehet, hogy mégis van egy kis különbség az EBEL és a magyar–román közös bajnokság között,

A humorod is jó, meg tudod te, hogy kell sok hozzászólást (és kattintást) generálni. :)
@vaze: Kb. 58:45 körül vmelyik Vasas játékos szépen kiütötte a korongot a zsűri fölött,meg is kapta a teljesen jogos 2 percet játékkésleltetésért.Ki is ült ahogy kell,a két csapat felállt a bulihoz,de Gergely Csaba úgy gondolta,hogy itt bizony nem lesz kiállítás.Tüntetőleg megállt a zsűri előtt és várta a bírókat.Varjú meg is jött a bulitól,3 perc tanácskozás,és láss csodát a kiállított játékos visszajöhetett,a kiállítást törölték és ment a játék 5 az 5-be tovább.Erre varrjon vki gombot vagy kísérelje meg elmagyarázni a dolgot...
Egyébként gratula a farmnak, ez az eredmény a DAB ellen szerintem majdnem felér egy győzelemmel. És őszinte elismerés a miskolciaknak is, ez nagyon szép győzelem lehetett!
@qwertzuiop05: folyt.
Amúgy csak magunknak köszönhetjük, hogy ilyen szoros lett a vége, az igazi különbséget a SOG-arány mutatja.
@Miskolcifan: De, talán, úgy, hogy akkor vagy mi, vagy ők időt is kértek... Ha más miatt nem, illendőségből legalább oda mehetett volna egy percre a kispadjához.
Amúgy elképzelni nem tudom, hogy ha valaki 3 méter magasan felüti a korongot a levegőbe, azon mit tud megmagyarázni, hogy az nem szándékos korong kiütés... :D
Ráadásul a különbség az EBEL egyik leggyengébb csapata és a MOL egyik legjobbja között is nagy. Tudtuk ezt idáig is.
@qwertzuiop05: Na ja! Ha nincs kangyal alakítása a palánkkal, akkor talán jobban meglehetett volna őket szórni, mert akkor a sok vénség kb. már az ánuszán vette a levegőt. Főleg Sille, meg kangyal.
Rájöttem! Az a baj Sikorcinnal, hogy túl sok gólt üt!
Még egy dolog,kommentárt nem igazán fűzök hozzá,mindenki ítélje meg vérmérséklete szerint.Mi sem vagyunk szentek,nincs is szent jégkorongos,de elgondolkodtató:

"És itt nem lehet elmenni egy dolog mellett: a Vasas játékosainak mérkőzés utáni viselkedésén. A jégről lefelé jövet korábbi és jelenlegi válogatott játékosok, köztük „szapporói hősök”, ordenáré stílusban, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szidalmazták a miskolci nézőket. Tették ezt úgy, hogy a lelátó első sorában mindig gyerekek ülnek, és így volt ez vasárnap este is. A válogatott játékosoknak kellene éppen példát mutatni sportszerűségből, és úgy elviselni a vereséget, ahogy egy sportolóhoz méltó. Ez nem volt az."
hú bazze...jó hogy vége lett a meccsnek Fehérváron
lázasan nem volt jó döntés elmenni
Főcím Hardi miért nem játszik már egy ideje? Sérült?
gratula Sikorcinnak
@Raon: Régi mániám, hogy ha nem hagyják a farmos fiatalokat magukban "vergődni", hanem meg vannak támogatva pár rutinosabb játékossal, akkor máris jobban megy...
Nem sokon múlt az Újváros győzelme, a pénteki teljesítménnyel szemben erre nem lehetnek büszkék...
Mi sem játszottunk a legjobban, de egy hosszabbítást megérdemeltünk volna..
Gratula a Maciknak, szoros a verseny a dobogón..
"Fodor Szabolcs 1+2-t, Vaszjunyin Artyom 2+1-et ért el, lehet, hogy mégis van egy kis különbség az EBEL és a magyar–román közös bajnokság között"

Hát ezt nem is vitatja senki, de jelen esetben az a különbség, hogy itt az első sorban játszanak, ott vannak emberelőnyben meg minden, több a lehetőségük is, az Ebelben meg alig jutnak szóhoz.
vicc ez a miskolci tábor(tisztelet a kivétel)ha ki kapnak ha nyernek vagy a birok vagy az elenfél de valaki mindig hibás...??????????????????????????,,
@jacint70: az a baj vele hogy megbukott az állampolgári vizsgán,,,
egy kukkot sem tud magyarul
@PUPÁK JANCSI: Igen. Valaki mindig, főleg, ha irtóbbnál, irtóbb nagy badarságot követnek el ezek a valakik...
Svasznek a kiállításánál dühből lökött még egyet palánkra hátulról, meg utána hisztizett egy tízperceset. Összesen kettő minutát kellett ülnie. Szomorú, hogy ilyen ember a válogatott keret közelébe kerülhet.
Gröschl hozta a szokásos idegbeteg játékát 3:4-nél, érthetetlen, hogy miért tett így. Mindenesetre a szenvedő alany ütötte a győztes gólt, szóval nemes volt a bosszú!:o)
A lefújás után Berta meg egy másik észlény átkorcsolyázott a másik térfélre, hogy gúnyosan megtapsolja Varjút. A meccsen is aljas húzásokkal operált, de hát ő tudja.
A kiállítás visszavonása már leírásra került, aki ezt meg tudja magyarázni, az egy kolosszális zseni.
És végül a 25-ös!:o)
Billnek szarul esett, hogy meccs közben Bonar (asszem ő volt) lebontotta? Josh nem ismeri az előéletedet, hahaha!:o)
A levonulás közben végrehajtott mutogatása meg szánalmas volt. Kevés ő már te ehhez a bajnoksághoz mind mentálisan, mind fizikálisan. Adja le a szerelését, az lesz a legjobb!
Ez a sztársz ritka egy antipatikus társaság (tisztelet a kivételnek), aki látta ezt a meccset, az tudja miért.
@PUPÁK JANCSI: Senki nem hibás semmiért,csak 2 érdekes dolgot leírtam,vmi gondod van vele talán?
@Fibonaci: Hajrá Sziki!
Mert a korcsolyázó lány párja az olimpián, aki 2 hónap alatt megkapta az állampolgárságot folyékonyan beszél…
@PUPÁK JANCSI: Én imádom a háeszeidet! Csak így tovább!!!:o)
@horivan: neki nem volt 3 éve rá de többet tud magyarul mint a sikorcin
@jacint70: maradjunk annyiban, hogy jelentős érdemeink vannak abban, hogy így alakult a meccs...
normális hozzáállással jó nagy még mindig a különbség a két csapat között
@csatoimi: az első gól egy szerencsés emberelőnyös találat volt
a második gól előtt mi voltunk 2-1 ziccerben, csak éppen a védőnek ment a passz, amiből leindítottak bennünket
a harmadikat Artyom csodálatosan beverte a felsőbe, igaz előtt vagy másfél percet keveregtünk a saját harmadunkban kínosan ügyelve rá, hogy ne legyen esélyünk korongot szerezni
egyébként Artyom nem ment rosszul
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: nem volt nehéz 3 szót nem tud magyarul:))))
de ő mindent megtenne....
@Miskolcifan: A szabálykönyv elolvasása biztosan segiteni fog neked!! :-)))
Maci-honlap.
"Risto Kurkinen: - Jól kezdtünk, de aztán túl sok büntetést fújtak ellenünk. A Miskolc jól játszotta az emberelőnyöket, és így megfordították a mérkőzést."
41:12 3:4 Miskolci JJSE gól: EQ
45:20 4:4 Miskolci JJSE gól: EQ
56:41 5:4 Miskolci JJSE gól: EQ
Ez a tag miről beszél???
Hihetetlen...:o)
@qwertzuiop05: a korrekt tájékoztatás miatt beírhattad volna az első két gólotokat is...:P
-1 és -2
egyébként a jegyzőkönyv alapján a zebra megint megfújta nektek a hazai pályát
Fiatal csapat ide vagy oda, utóbbi 3 meccsen 1 gólt lőni elég szomorú. Reméljük, hogy ha kipihenik magukat, már jobban fognak játszani. Elég sok volt ez így nekik.

Tolnai meg nem szeretne újból visszavonulni? Nem elég, hogy nem való már jégre, állandóan produkálja a (végleges) kiállításokat, amivel még pluszban árt a csapatnak.
@Miskolcifan: Mind a meccs alatt a pályán mutatott magánszámok,de főleg a lefújás utáni kangyalföldi viselkedést két szóval lehet jellemezni:undorító és visszataszító!!!Sportemberek(?)ennyire ne tudják elviselni,hogy kikaptak?Én nem csodálkoztam volna,ha Varjú még legalább három Vasas játékosnak ad végleges fegyelmit,akik az orra előtt két méterre tapsolták meg -elég egyértelmű gúnyorossággal-a főzebrát!A mérkőzés alatt is végig reklamáltak és megkérdőjeleztek minden döntést,már akkor ki kellet volna szórni néhányat-mint bolond pék a lisztet-akkor talán lecsillapodnak és nem csinálják a fesztivált a végén.A korongkiütésért adott két perc rábeszélésre történő visszavonása volt a mérkőzés egyik"csúcspontja",az igazi katarzist viszont a lefújáskor az eredményjelző mutatta:MJJSE-Vasas 5:4!!!(0:3-nál mi sem hittük volna,és ők sem gondolták...)
MEGTÖRT AZ ÁTOK!!!ÓRIÁSI GRATULA,HAJRÁ MACIK!!!
(Éva,maradj kint Párizsban,mióta nem vagy itthon egész jól véd a fiad és NYERÜNK..!)
@qwertzuiop05: gondolom úgy tudja, hogy az EQ az Emberelőny Quit...
@szélmalomharcos: Nem tudom,hogy a szabálykönyvbe hol van az benne,hogy egy kiállított,büntetőpadon ülő játékos egy másik játékos 3 perces siránkozása után visszajöhet.De ha van ilyen szabály akkor én kérek elnézést és vegyétek úgy,hogy nem szóltam semmit.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: igy igaz és ha valaki ismeri Sikit tudja hogy beszél magyarul jobban mint........

pl.kinai állampolgár nem tud magyarul és még a piacot is rottya vagy Siki aki csak tesz az ország hirnevéért ha vállasztani kell az utobbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Fibonaci: Melyik három magyar szót nem tudja?
Hát elég gyengécske meccs volt. Sajnálatosan ma a helyzetkihasználásunk az finoman szólva is gyenge volt, szénné lőttük szegény Bálizst... A szoros eredmény nem adja vissza reálisan a meccset, kb. 45-50 percet a Volán harmadában töltöttünk kihagyva egy raklap helyzetet, viszont amikor a Volán kijött és helyzetbe tudott kerülni elég jó hatékonysággal használták ki. Szegény Lindströmöt nem tartották melegen, meg aztán a kissé könnyelmű védelmünk is segített a helyzetek összehozásában. Timo így védett egy hatalmasat megint, szerintem a gólokban nem volt benne. Mi meg nyomtunk meg tekertünk keményen (kivéve az első 6-8 percet), de kihagytunk mindent. Babic nem fújt olyan jól, mint a HSC ellen, de elment.
Mindegy megvan, ennyi. Remélem rendezni tudjuk a sorokat a válogatott szünet alatt.
@Theutus: A fickó fordításról beszélt, az előnyös gólok -3-nál és -2-nél estek. Szóval szerintem nem voltam inkorrekt.
Megfújta hát!:o)
Egyébként múlt hét vasárnap Újpestről Fehérvárra tartva páran pont az beszéltük, hogy Kangyalnak miért jó az, hogy a sapporói hős helyett úgy emlékezzenk rá, mint az a vén, mutogatós ge*i, aki sem a pofázást, sem a játékot nem tudta időben abbahagyni. Ennyi idősen, ilyne pályafutással - nem egyszer - gyerekeknek mutogatni kifelé... ez aztán a szint, de komolyan.
Azért nem véletlen, hogy a legtöbb játékos egy adott kort elérve maga dönt úgy, hogy inkább nem rombolja tovább a saját nimbuszát, vagy a játék helyett más formában próbálja átadni az utókornak a tapasztalatait.
@PUPÁK JANCSI: És akkor azt hozzá se tettük hogy a meccsvégi sípszó után talán Gergely még tökfölöslegesen odaütött az egyik miskolcinak, a miénk szerencsére volt olyan higgadt hogy inkább a győzelemnek örüljön minthogy belemegy a provokálásba..

Na de lényeg a lényeg, a fiúk hatalmasat küzdöttek, és meg is lett az eredménye. Hajrá Macik!!!
@Theutus: :D grat a DAB-nak is.
@qwertzuiop05: aki látott már stársz meccset, tudja. ;)

Szép volt Macik, gratula!
@Miskolcifan: Amig a korong nem kerül bedobásra addig a JV visszavonhatja bármilyen itéletét.

De az nem lehet hogy a semleges harmadból ütötték ki?? :-))

És akkor a szabálykönyv szerint nem jár büntetés!

Egyébként tudod hogy milyen szinű a szabálykönyv? :-))
Asszem én is tévedtem a korongkilövés ügyében. Valszeg nem a védekező harmadból történt a korong kiemelése a palánkon túlra.
Bocs, hibáztam!
@jacint70: egyetértünk. Nekem is meggyőződésem, hogy ha lenne esély egy magyar szinten jó csatártrió szerződtetésére a farmba, az a fiataloknak is jó lenne, meg a csapat is sokkal veszélyesebb lehetne bárkire a ligában (az idei formája alapján erre Fekete és Martz péládul teljesen esélyes is lehetne, Benk nem, ő még mindig egykategóriával alázatosabban küzdött, mint bárki).

@Theutus: én ugyanezért itthon maradtam... nem biztos, hogy jobb volt a jkv előtt izgulni. :)
@szélmalomharcos: Most már csak azt magyarázd el, hogy miért négyen győzködték Varjút az esetnél! Van annyi betűs ember a csapatban?
@Theutus: aki látta a meccset,az megmondhatja,hogy közel sem fújta meg Varjú a hazait.Annyi alattomos és sunyi botvéges szúrást és bottal ütést "nézett el" a kangyalföldieknek-főleg a 3.harmadban-annyi habzószájú reklamálást engedett el a füle mellett,hogy a fegyelmik nélkül is összejöhetett volna a jkv.szerinti összkiállítási idő.A lefújás után odakorcsolyázó és tapsoló Vasas játékosok közül is csak egyet büntetett,pedig lehetett volna még legalább hármat.
@szélmalomharcos: Persze, vissza lehet vonni, ha van annyi esze a sporinak, de azért bemondásra, gólt, kiállítást, más-más meccsen...
@szélmalomharcos: Tudom,hogy vissza lehet vonni,csak azt nem tudom,hogy miért vonta vissza,mivel a saját harmadából ütötte ki az illető.Ahogy írtam Varjú meg is ítélte a dolgot,ezek után nem tudok értelmes indokot amiért visszajöhetett a Vasas játékosa a büntetőpadról.

Nem tudom milyen színű a szabálykönyv,mert az online verziót szoktam nézegetni :)

Bár a lényegen ez semmit sem változtatott,csak gondoltam megosztom veletek,mert ez már a második ilyen érdekes dolog.
@eszel59: Ebben a botszurkás dologban elől járt az, aki több éven keresztül "keblünkön" melengettünk... :(
@check: " Mi meg nyomtunk meg tekertünk keményen (kivéve az első 6-8 percet)"
Akkor más meccs volt a betonlelátó túloldalán. Ennek én majdhogynem az ellenkezőjét láttam, de a mellettem álló újvárosi érzelmű fiatalember is hasonló véleményen volt...
@qwertzuiop05:
HA jól láttam magához rendelte a két vonalát és konzultált velük,ezek után változtatta meg a döntését!
@qwertzuiop05: Dehogynem,a saját harmadukba voltak,nem is nagyon lehetett volna a zsűri fölött kilőni a korongot más esetben.
@PUPÁK JANCSI: hát nálad biztosan jobban beszél magyarul
@Henry The Navigator: Az leírhatatlan ! :)))
@Theutus:Gondolom a végén a fülükön is levegőt vettek volna...akkor már mindegy volt, hogy hányan voltak a jégen! A Macikban van tartás, és megízlelték a sikert! Jó a csapat, jó a tábor!
Fradinak az elsőt kívánom, ha lehet kérni vmit Karácsonyra! :D
@szélmalomharcos: De, mondjuk a mi játékosainkkal, a minket sújtó baromságokról, miért nem akaródzik neki "konzultálni"? :(
@szélmalomharcos: Nem konzultált ott senkivel,csak Gergely Csaba hisztizett a zsűrinél.Mindenki más,köztük a ti játékosaitok is már a bulinál voltak.
@eszel59: nem láttam ezt a meccset sem, de valamiért a hazai meccseiteken a jegyzőkönyv általában ezt sugalmazza...
ne érts félre, örülök neki, hogy Nyertetek a Vasas ellen (annak ellenére, hogy nekünk jobb lett volna, ha hosszabbításban nyer a Vasas:D - erről beszélgettünk is check kollégával a fehérvári lelátón szenvedve 0:3-nál)

a másik oldala pedig az a dolognak, hogy elég nehéz nektek hinni, lásd pl a múltkori hisztit a meg nem adott gól miatt, ami kapufa volt
szóval néha túl sok a hiszti
ettől függetlenül szépen meneteltek és nyeritek a meccseket:)
@Petersen: naigen, én nem is akartam leírni, de sajnos elég hamar akklimatizálódott az ottani standard viselkedéshez..
@Theutus: Ott nem arról szólt a "hiszti" hogy gól volt-e vagy sem,hanem arról,hogy a gólt a bírók először megadták,aztán 2 perc kiselőadás után visszavonták úgy,hogy gólbíró ugye nincsen.
@Raon: ráadásul ezzel nem csak a múltbeli nimbuszát rombolja, hanem a jövőjének sem használ, hiszen neki klubigazgatóként azért ezeket a dolgokat nem szabadna megengednie magának...
@szélmalomharcos: No ezt megném majd, ha a városi tv leadja a meccset.
De akkor sincs négy betűs játékos a Vasasban!:o)
@Theutus: volt hiszti, de nekem úgy rémlik hogy akkor sokan(köztük én is) elismertük hogy lehet hogy nem volt bent, csupán azon voltunk fennakadva hogy miképp is lett visszavonva..
@qwertzuiop05: A "szaporói" hősöknek évek óta többet lehet, mint egy átlag játékosnak...
@Raon: a jegyzőkönyv előtt izgulni biztosan jobb volt, mint a meccsen szenvedni
kicsit jobb összpontosítással egyébként még így is gólokkal kellett volna nyernünk (a kapura lövési arány)
mindentől függetlenül a Farm nagyot küzdött, mi pedig pont annyit adtunk ki magunkból, hogy ne kelljen szégyenkezni
@Miskolcifan: Teljen össze akarsz zavarni?:o)
Megvárom a esetet tévéileg.
@cornwall: Volt olyan Fradi meccs, amin Budai kétszer borította fel a kaput miskolci lövés után. Az eredmény egy-egy miskolci kiállítás lett. :)
@qwertzuiop05: ma adták, én nem láttam de elmondás alapján jól láthatóan nem volt bent.
@qwertzuiop05: Oké,de annyira egyértelmű volt az egész,hogy Gergelyen kívül mindenki elfogadta a dolgot.Az meg másik kérdéskör,hogyha a semlegesből lőtték volna ki akkor Varjú miért ítélt kiállítást először...
@qwertzuiop05: ja most látom hogy a mai meccsre írtad. akkor vissza az előző hsz:)
@Miskolcifan: tévedsz, bizonyára a többi sem fogadta el, csak most éppen Gergely volt a soros unszimpatika
náluk ez rotációban megyen...
@Fibonaci: honnan veszed, hogy megbukott, nagyokos?
Ja, F.Kapus a poszttal meg egy gyenge provokatőr.
@Miskolcifan: Mert megfújta nekünk a hazai pályát!:o)
@Szoljanka: Nézd én úgy láttam, hogy mentünk előre töretlenül, de alacsony hatékonysággal, míg a farm ha volt lehetősége veszélyesen kontrázott. A kapuralövési arány is a vendégfölényt igazolja. Az kétségtelen, hogy az utóbbi 5 meccs leggyengébb játékát nyújtottuk, de kiszenvedtük a győzelmet.
Szép volt fiuk!!Csak igy tovább Hajrá HSC!!!
@Petersen: Lehet, hogy puskával lőttek, azt meg nem szabad! Ne találd már ki!Olvasd már el azt a k.jegyzőkönyvet légy oly szives!
Általában megfújják a hazai pályát, talán a Fradi a kivétel! Nyilván, mert túl jóba van a szövetséggel, és az már sok(k) lenne.
Ja, és Sikorcin triplázott és nem tirpákozott vagy mi van oda írva.
@Theutus: Mindegy végülis,inkább beszéljünk arról,hogy az ilyen meccsek viszik előre a magyar hokit.Azt sajnálom,hogy ezeket a derbiket csak néhány százan láthatják...
@Miskolcifan: @Petersen:

Nekem aztán nem voltak ott a játékosaim! :-))Az tuti!

Azt aláirom hogy csak C A A létezik ez pedig csak 3.

De :-) Ha Gergely volt ott akkor ő lehetett hiszen egy csodálatos pászka A betűje van!

A tv engem is érdekelne ,csak hogy jó döntés vagy rossz döntés született! ( vagyis igaza volt-e vagy nem!)
@qwertzuiop05: Akkor már mindegy volt neki is, a Vasasnak is! lelki KO!
@szélmalomharcos: Jó döntés itt már nem lehet,mert mindkét verziót hibádzik :D Na oké,nem kukacoskodok ma többet :D
@Petersen: a kérdés, vajon még hány évig?
@Miskolcifan: valaki vegye fel a hazai meccseket és amelyik alkalmas rá azt terjesszétek dvd-n
pl én szívesen megnézném a mai meccseteket (is)
@Theutus: A helyi tv-be lesz,ami online is elérhető,ha gondolod majd szólok amikor adják.(Sztem jövő vasárnap 15 óra)
@cornwall: Hát nem érted? Nem olvastad a DAB elleni nyilatkozatát? Ti is kisasszonyhokit játszotok, ezért nem reagáltatok semmit az ütésre, akárcsak mi is kisasszonyhokizunk. És a sípszó utáni odaütés az igazán kemény, férfias hokis dolog, akárcsak a hátulról történő szabálytalan lökések! De hát Kangyalföldről jöttek és nekik bármit lehet :D:D:D:D
jut eszembe a Dab-Csík meccset ma megkaptam Lazleenek köszönhetően
ha valakit érdekel feltöltöm a kért szerverre
@Miskolcifan: Ne már kezdemt megszokni! :-))

( még lettek volna válaszaim) :-)))

Jó éjt!
@Miskolcifan: csak szólj előtte, nehogy elfelejtsem
kíváncsi vagyok erre a meccsre, mivel gondolom hangulatilag szuper lehetett
@budapestijeti: Nem a mostani meccsről van szó.
@sportclub: Mindenképpen helye lenne ott. Lehet, hogy Csíkszereda kiesik a látókörből?
@Theutus: Oké, maradjunk... ;-) Én a tendenciára utaltam, nem a mai meccsre...
@Theutus: Először az UTE elleni 10:0-t fogják leadni. Ma is volt a fradi elleni meccs!
@Borsy: Messze van Szereda Salzburgtól, Jesenicétől meg éppen ahol Lali leledzik.
Meg egy erdekesseg a mai merkozesekkel kapcsolatban hogy ma jatszodtak az idei MOL ligaban a 100ik merkozest :)

HAJRA HSC
@Szoljanka: nem akarnaám megnézni a jegyzőkönyvet, az első két harmadban hány lövése volt a Volánnak, 10? a harmadikban még volt annyi. a korongbirtoklást meg ne is nézzük.
Lindström az elsőben sztem kicsit benne volt (nem zárt elég gyorsan). Tyom mellett még Nagyot szeretném kiemelni(igen a játéka miatt IS). Mondjuk az EBEL-sor+Fodor-on kívül még tán Kisst tudnám, másokat nem a Volánból.
nso jóvoltából már azt is tudjuk miért vertük úgy el a fradit. :D
@Rock me Amadeus: Azért jó párszor Magyarországon is megfordul, érdemes lenne megtekinteni. Egy ilyen játékossal lehetne egy válogatott sort még ütőképesebbé tenni.
Prakab Gábor: – Két hete elkezdünk egy keményebb fizikai felkészülést, és ez most jön ki a csapaton. Ezért volt a DAB elleni zakó és ezért nem ment ma sem igazán a játék. Az elsődleges célunk az volt, hogy ne kapjunk gólt, ezt teljesítettük.

nemtom ellenünk mi lehetett az elsődleges cél:P
@Miskolcifan: Biztos kangyal elvtárs bíztatására megfenyegette a bírókat, valamint az egész mjsz-t, hogy ők bizony levonulnak a pályáról, sőt! kilépnek a mol ligából is, amennyiben nem törlik a kiállítást!
@Theutus: A meccshez (DAB-FTC) tartozó nyilatkozatában súlyos taktikai fegyelmezetlenségeket emlegetett. A fizikai felkészülés ilyen hatással van a taktikai fegyelemre? Ne már...
@Theutus: Gondolom az, hogy ne legyen 7-2 :)
@Rock me Amadeus: Főleg, hogy ezt a posztot nem ő írta... :D:D:D

Tolnai ma is nagyot alkotott...nélküle már tényleg fiatal és szerethető volt a csapat.

Tetének és Józsinak nagy gratula! :)
Még annyit a miskolci meccshez, hogy remélem Gergely gyomorbántalmai nem komolyak.

Mert ugye emiatt sietett az öltözőbe kézfogás előtt és nem szimplán bunkóságból??
Grat a győzteseknek!
....................
Grat a győzteseknek!
....................
@Miskolcifan: játékkésleltetésnek számít az, ha a védő a védőharmadból üti/emeli ki a korongot úgy, hogy az semmin nem pattan meg. A spori abból a szögből valószínű rosszul láthatta, 2 percnek ítélte, közben a Miskolc időt kért, a vonalbírókat megkérdezte, hogy harmadon kívül történt-e a kiemelés, valószínű ők úgy látták, hogy már kint volt, majd visszavonta a büntetést.
Elég kellemetlen szituáció lehetett, de szerintem még mindig jobb, mintha mondjuk a Vasas emiatt óv, mert gyaníthatóan megtették volna.
Óriási respect a miskolci közönségnek!! Úgy zengett a csarnok főleg a "hajrá Miskolc"-nál, hogy libabőrös lettem :) Nem emlékszem mikor volt utóljára részem ilyenben hokimeccsen, de a régi koráslabda meccsek feelingje jutott erről eszembe.
@Ilthis.: Pedig a MOL ligában nem is tudnak szurkolni...(ld:"a.Bárd")vagy nem is próbálkoznak csak segédeszközzel (ld:"E 9+2" -ja Te meg a "kedves mamádtól"érdeklődj segédeszközileg,hogy miért is kellett a fogantatásodhoz a pipetta!Csak finom úri válasz egy avasi szinesfémneppertől-bár a mi családunk inkább bodzában utazik...)
@eszel59: Gondolom most szándékosan játszod a nehéz felfogásút. Van egy olyan érzésem, hogy ez a zengett a csarnok nem 0-3-nál volt, hanem miután a csapat már magáratalált. Az lett volna gáz, ha csöndben végigülitek ezt a gyönyörű fordítást.

Mindenhol vannak olyan meccsek, amikre büszkék lehetnek a szurkolók, több ilyet is tudék sorolni, de ettől még a véleményemet fenntartom a szurkolással kapcsolatban. Sajnos.

Az irónia pedig veszélyes fegyver, csak óvatosan vele, mert nem csak a Te pisztolytáskádba jutott belőle

Ettől függetlenül örülök, hogy jó hangulat volt Nálatok! Legyen mindig így
A tegnapi 7-0 szinte szót sem érdemel, rosszul játszottunk, mégis ilyen különbség lett. Gondolom a fiatalok kezdenek kikészülni a túlterheléstől.
Már nem tudom ki irta h ez vasas vagy sztars vagy mi lesz a nevük holnap...egy antipatikus társaság.Teljesen egyetértek. A viselkedésük ezeknek a kiöregedett kangyalföldieknek néha már a sportszerüség határát surolja.Ja és kezdenek a fitaljaik jó tanulónak bizonyulni.Fehérvár tapsol h eljöttek és ezt a viselkedést Pesten folytatják.
Tegnap későn érkeztem haza Miskolcról, így fáradt voltam a bloghoz, ezért most írom le a tegnapi tapasztalataimat.

Egyértelműen győzelmet engedtünk ki a kezünkből, sajnos azt éreztem, hogy 3-0, majd 4-2 után úgy éreztük, hogy meg van a mérkőzés. A Miskolc viszont nagyon jól játszott a 3. harmadban, mi pedig az egyenlítés után nem tudtunk már felpörögni. Nagyon sajnálom, mert 2 harmadig kézben volt a meccs, így a pontegyenlőség helyett, 6-al mennek előttünk a Jegesmedvék.

A mérkőzés egyébként nagyon jó színvonalú, hajtós, dinamikus volt, mindkét csapat nagyon sokat korcsolyázott. A hangulatra sem lehet panasz, hiszen a hazaiak - főleg a 3. harmadban - nagyon jól nyomták, míg részünkről is volt szurkolás.

Valamiről viszont írnom kell még, főleg a fent olvasott miskolci vélemények kapcsán. Egész egyszerűen ezután a meccs után a jv-k kapcsán problémát találni miskolci oldalról egész egyszerűen pimaszság. A 2. harmadban olyan hazai pályát fújtak, hogy régen nem emlékszem ilyenre, ezzel vissza is hozták a meccsbe a miskolciakat (természetesen nem csak ezen múlt, lásd fent), akik éltek is a lehetőséggel. Ezek után azt hiszem érthető (még ha el nem is fogadható) némely Vasas játékos nem túl szimpatikus reakciója a meccs végén. Azt gondolom az sem túl pozitív egyébként, hogy a büntetőpadon ülő játékosunkat (Berta), folyamatosan provokálták a fölötte ülő szurkolók. Végül a vitatott kiemeléssel kapcsolatban jelezném, hogy pár perccel az említett eset előtt az egyik miskolci is kiemelte a korongot a vendég kispadra, ahogy ezt sem, a Vasasnál lévőt sem éreztem szándékosnak, főleg azért, mert gólhátrányban, az egyenlítésért küzdve, nem életszerű a szándékos időhúzás.

Sajnálom, hogy ilyenekről is írnom kellett, mert egyébként a tegnapi meccs a jégkorong ünnepe volt, két remek, a végsőkig küzdő csapattal. Gratulálok a miskolciaknak, legközelebb viszont remélem mi győzünk, ha összefutunk a rájátszásban.

Hajrá Vasas HC!
@görögisten:

Hát ezzel a hozzászólással te sem vagy túl szimpatikus, főleg ha láttad a tegnapi meccset.
@zele: hát ez a legkevesebb h én nem vagyok szimpatikus...viszont mikor már egy csapatról ez a vélemény az nagyobb gáz.Több meccsét láttam a sztarnak a tegnapit nem .Ezen meccseken sem tetszett a viselkedés.
süti beállítások módosítása