HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Két csere a 28-as keretben

2010.11.06. 19:39 Hblog

A jövő hét végi Telenor Hoki Kupára kijelölt előzetes válogatott keretből egy hátvéd és egy csatár kikerült, helyükre újak érkeznek majd a keddi találkozóra. Jobb Dávid (Sapa Fehérvár AV19) és Ladislav Sikorcin (HSC Csíkszereda) helyett Pozsgai Tamás (Dab.Docler) és Szappanos Dávid (Vasas) került a bő keretbe. A pénteken kezdődő négyes tornán Japán, Franciaország és Ausztria lesz az ellenfelünk, a válogatottak 22 fős keretet nevezhetnek, a szűkítésre a tervek szerint a háromnapos edzőtábor végén, csütörtök délután kerül sor.

195 komment

Címkék: válogatott eihc telenor hoki kupa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ideje lenne már ezért picsán rúgni ezért valakit a szövetségben, éppenséggel pont azért, amiért a Kupában sem lehet ad-hoc döntéseket hózni. nem a nevek fontosak, hanem az eljárás. az mindennél pontosabban mutatja, hogy egy szervezet hogyan (nem) működik.
@miki78: Jelen pillanatban ennél mindenképpen van jobb (=jobb formában levő, jobban teljesítő játékosokból álló) keret. Szerintem ezt mindenki tudja. Biztos lennének különbségek, de a jelenlegi semmiképpen sem nevezhető megalapozottnak.
Teljesen felesleges engem felelősségre vonni, hogy mi izgat (persze, hogy a válogatott sikere), de az a módszer, ahogyan a keretet pillanatnyilag összeállítják, aztán ilyenolyankitudjamilyen indokok miatt változtatják, az komolytalan. És szakmailag is egyéb szempontból is kezd kellemetlenné válni. Emellett egyre nyilvánvalóbbak az egyéb érdekek is. Az előző kommentemben leírtam, hogy nem 15 újvárosit (=DAB) akarok ott látni. Nem értem mit nem értesz. Én olyanokat akarok ott látni, akiket szakmailag lehet indokolni. A jelenlegi keretben több olyan is van, akiket nem lehet.
@LBogár: Jó, hogy Feketét hoztad fel :) Én már régen kiraktam volna a Volánból is, nemhogy a válogatottból is :)
Benk meg rossz példa, mert a statisztikád ellenére tavaly kb. 5 meccsen volt a jégen és neki amúgy is más a feladata a jégen... Egyébként sérült, nem tudom, fog-e játszani a hétvégén...

És ki jönne még? OK. Sikorcin. És még?
@F. Kapus: tényleg, hívd fel Lalit, hol a Sille?
Ez nagy baromsag h Sicit kiveszik es beraknak mast hejette.............szerintem ugy tudna bizonyittani mind akarmelyik Fehervari vagy FTC-s!!!!!!
@check: Ugyanmár, ebben az országban mi a kellemetlen? Elárulom: semmi. Ettől még jól fog aludni minden érintett, ezt elhiheted!

Az újvárosi meg nem = DAB :) ezt te is tudod...
bármi van, és bármi változik, csak nótáslali a konstans
@Rock me Amadeus: Kimenőt kapott, néhány hete született gyermeke.
@F. Kapus: Igen, Sapporo óta van aki sajnos visszavonult és van aki sajnos elhunyt. Néhányan a természet rendjének megfelelően megöregedtek és belassultak, így kikerültek, de mutass nekem egyet is a listáról akit mondjuk versenyhelyzetben kiszorított egy feltörekvő tehetség. Ha nincs ilyen az kinek a hibája? :D stats.iihf.com/Hydra/134/IHM1340HUN_32E_2_0.pdf
@LBogár: az elmúlt három évben több ilyen példa is volt
@F. Kapus: Ha nekem szól a szakmai dilettantizmusra való célzás, akkor jelezném én azt írtam, hogy "...van a válogatott szakmai stábjában egy szakmai dilettáns faszi...). Tehát nem a stábra értendő.
Emellett én különösen Sikorcin kihagyásán (na meg korábban pl. Dubekén) lepődtem meg, egyikük sem a mi játékosunk, nem is voltak azok. De amiről nem beszélsz, az a módszer, ahogyan a dolgokat intézik. Na az gáz...
@Rock me Amadeus: ez is megvan magyarázva. :)

"és Énekest is véletlenül fogadja el partnernek Cortinától kezdve minden edző a Fehérvárnál és a válogatottnál."

ebből az jött volna le, hogy bolondok vagyunk, de hát értsen ki mit akar belőle.
@check: akkor ezek szerint nem neked szól a célzás
@csatoimi: Nem is értem hogyhogy nem veszi maga mellé egy NHL-es vezetőedző. Bár biztos csak ő nem akar menni :D
@csatoimi: lehet, hogy bolondok vagytok, de ebből hogy jött volna le az? :)
@LBogár: kéne egy Siki-mez, mi? :)
@F. Kapus: Pont te beszélsz, game-worn mániás :D
@LBogár: várj, segítek: Siki a legjobb játékos Pire után :)
@LBogár: látod, mikor nincs mit mondani, előkerül a mez. :)
@csatoimi: hát hogyne lenne mit mondani, te is elmondtad meg én is, azt jól nem értünk egyet, jól is van ez így. mégsem sugallom azt, hogy bolondnak tartasz :)
@check: beszél róla, hogy gáz
Ahogy Sikorcin kikerült, úgy keddig még 3x vissza is kerülhet, sztem legkésőbb hétfőn ez meg is történik :)
@csatoimi: még annyi maradt a tarsolyomban, hogy továbbra sem kaptam tőled Látogass el Székelyföldre feliratú HC-mezt :)
@vaze: Péntek, fröccs, zsíroskenyér
@F. Kapus: Olyat csak az kap aki ki is látogat!
@F. Kapus: látogass el és kapsz egyet. :))) mezt én már csak HSC-st tudnák adni. :)))
@csatoimi: nem megyek, mert akkor meg az lesz, hogy csak ezért a mezért mentem :)
@F. Kapus: Figyelj, 50 ezerért odaadom az enyémet, a befolyt összegből pedig bevásárlom Szikit 23.-nak a kispadra. na? :D
@LBogár: ott a PONT!!nem csak papiron jobbak!!
Nekem még mindig ugyan az a kérdésem, ami a keret kihirdetését követő posztban:

Mi az a szakmai stábtól a torna után is számon kérhető teljesítmény, amit vállalnak? Milyen teljesítményt tartanak elfogadhatónak és mi az, amit el szeretnének érni? Mi a cél és milyen lépésekben kívánják elérni?

Úgy érzem, begyűrűzött a "foci-effektus".
"Most aztán kijutunk a VB/EB-re!" Aztán mégse. :-(
Már azt se bánnám, ha valaki kijelentené, hogy X éven belül jutunk ki. Legalább lenne egy határidőhöz köthető pontos cél!
@csatoimi: igazad van,én is.
@F. Kapus: "Amúgy a Sikorcin-ügyet nem szeretném értékelni, az egy baromira szerencsétlen történet, aminek nyilvánvalóan nem szabadott volna megtörténnie. " ???
csak nem nótáslali és néhány jóbarát fúrta ki?
Esetleg nyelvbotlás volt? Sikorcin helyett eleve Szappanost akartak mondani?
Mert vannak akik ezt már napok óta tudták igaz?
Nem Szappanossal van bajom személy szerint, csak az egész történettel. Költői kérdés: ezt akkor is meghúzzák ha Sikorcin Volános? Esetleg valakik meglebbentették megint, hogy kilépnek innen-onnan. Vagy most más komoly érv szólt Sikorcin ellen?
Csúnyább dolgok járnak a fejemben de akkor életfogytra kitilthatnátok, így beérem annyival : gittegylet. :(
Nézzétek, végül is a felelősség nem a miénk, hanem a keretet kialakítóké, ha nem kell góllövő, hát nem kell. Sikorcin legfőbb erénye, hogy bevarrja :) A mostani keretben Palkovics és Sofron góllövő, talán Kovács még, de nem az idei, ha ennyi elég, hisz úgyis védekezni kell végig mi a baj? :)
@terminatrix: :) a hokit nem gólra játsszák? tudod én csak egy hülye Dózsás vagyok, nem értek annyira hozzá ;)
Nyilván Dubek is ezért nem kell.
Lehet, hogy a válogatottnak is 38 pontosnak kell lennie? :)
@gogosz: ne mosolyogj, még a végén, Nika meg Mago is kikerül...ők is ész nélkül lődözik a gólokat, meg gyártják a pontokat, figyelem ám.;)
@1885*: Én már túl vagyok azon, hogy felháborodjak. Elfogadom, hogy szakemberek döntenek. Laikus vagyok, bármennyire szeretem ezt a sportot. Szurkolok annak, hogy jó döntést hozzanak, többet nem tehetek.
Azért Fekete, Fodor és Holéczy válogatottsága minimum abszurd.
Pedig nekem aztán van klubsovinizmusom.
Én nagyon szeretem ezt a blogot, de ennek így semmi értelme, közzétesztek ,szokás szerint,elsőként egy információt, de a legrövidebb utalás sincs arra ,hogy miért e változtatás, majd közbe is kommenteltek, de ott sem kap választ az ember fia.
Ez így csak dühös, sértett hozzászólások zömét generálja.

Ui:
A Sikorcin és más határon kívülről érkező játékosokkal sosem volt bajom, vallom ,hogy a válogatott, a legjobb, választott hazájukért tenni akaró játékosok szelekciója, akkor is, ha másoknak ebből érdeksérelme keletkezik. Ez a nemzet mindig is befogadó és toleráns volt, most sincs ez másként, még ha többen inkább a bezárkózás mellett érvelnek, mert ez most a fősodor.
@gogosz: hát én felháborodtam. "szűkítésre a tervek szerint a háromnapos edzőtábor végén, csütörtök délután kerül sor."

magyarán Sikorcin, Dubek, vagy akár Rafaj, Borbás az edzőtáborba sem fér be???
Rohadt kicsi lehet a hely. Esetleg a "mester" annyit látta őket játszani, hogy fejből löki, ááááá ez csak a HSC-ben, Miskolcban...Újpesten / mert azért nálunk sem volt Siki, meg Dubo éppen pontszegény / tud gól lődözni, a válogatottban fix, hogy nem tudnának.
Annyit azért érdemelne a nagyérdemű, hogy a "szakemberek" valami indokfélét odalökjenek. Már csak azért, hogy tisztelhessem a véleményüket.
Nyilván az edzők tudják, hogy ki miért kerül ki, illetve be a csapatba. Fel is vállalják a döntésüket, és annak következményeit. Nyilvánosságra hozzák a módosításokat, a cseréket, de ezek indokairól, okairól hallgatnak. Jobb lenne ezekről is szót ejteni, hiszen döntésüket könnyebben megérteni, adott esetben elfogadná a közvélemény. Ebben a formában továbbra is érthetetlen számomra az adok, veszek, cserélek eljárás indokok nélkül; mintha a piacon lennénk. Megtudtam, hogy nem tudok semmit. Ezzel nem is lenne semmi baj, csak mivel nem az első, és nem is az utolsó alkalom, továbbra is folytatjuk a gerinctelen játékot. Gusztustalan az egész módszer, az egész eljárás, és a Kádár féle időkre emlékeztet. Ideje lenne őszintén felvállalni a döntések előzményeit is Uraim ! Jót tenne mindenkinek az őszinteség ! Ezek szerint nem volt elég idő arra, hogy ez a tulajdonság néhány emberben ki-, vagy átalakuljon. Hazugságban élünk, és ez furcsa az önérzetesebbeknek, akik továbbra is le vannak sz.rva. Büdös ez az egész, szívunk továbbra is; van hozzá praxisunk. Jobb hétvégét mindenkinek.
@hüjeliba: "de a legrövidebb utalás sincs arra ,hogy miért e változtatás, "

Két lehetőség van: vagy nem publikus a döntés háttere, vagy ők sem tudják. Meg lehet érteni őket is, hiszen vagy nehéz, vagy semmilyen helyzetben vannak. Nem ők a hibásak a közzététel kapcsán, hanem azok, akik ezeket meghozzák, és az okok kapcsán hallgatnak, mint sz.r a fűben.
Az egész dolog lényege:
a Volán erősebb, mint a válogatott, hisz Fodort kirakták, erre itt meg felbukkan.
@hüjeliba: Mi nem derült ki számodra? Jobb jelenlegi formája miatt nem tagja a keretnek, Sikorcin pedig azért, mert jelenleg nem magyar állampolgár. Nyilvánvalóan az első kerethirdetéskor sem volt az, és az is nyilvánvaló, hogy ha egyszer már akkor bekerült, akkor nem így kellett volna kitenni.
@Rock me Amadeus: Gondolom, tudsz a 60 pontos határról. Amiatt került ki Fodor az EBEL-keretből, ami önmagában még nem jelent semmit. Gondolom, Sator is emlékszik arra, hogy többhetes közös munka után csak az utolsó pillanatban tudta eldönteni tavaly, hogy menjen-e vagy sem a vb-re. De az a pancser Cortina is csak utolsóként hagyta ki az A csoportos vb-ről. Nyilván nem értenek hozzá, és nem nézik az oly fontos statisztikákat, csak mennek a saját fejük és érzelmeik után.
@terminatrix: fantasztikusan összeszedett kommentedből csak a jelenleg legjobb formában lévő négy góllövő csatárt hagytad ki, hogy minél remekebbül fessen okosságod
@F. Kapus: köszönet, ez számomra sem derült ki eddig, lehet, hogy figyelmetlenül olvastam, ettől függetlenül mérges vagyok.
@Rock me Amadeus: és tényleg.
@mannisenmaki_: a blog történetében elérkezett az a pillanat, amikor másodszor is egyetértünk:P
mivel nem esik meg gyakran ezért örömmel tölt el

amúgy pedig szerencsésebb/elegánsabb lett volna a keretet 28-ról 30-ra bővíteni, majd a rostálás után +2 főt kitenni
ami Sikorcint illeti lehet azért tette ki a stáb, mert eleve eldöntötték, hogy alapember lesz az eddig mutatott játéka alapján:D
legalábbis más magyarázatot pillanatnyilag nem igazán találok @F. Kapus: asszem formahanyatlásról ebben az esetben nem lehet szó, mivel véleményem szerint Siki ebben a szezonban a legjobb mióta hazánkban játszik >>> lásd pl Karaganda meccs, ahol Hurtaj mellett sztem ő volt a legjobb a csapatban és a Karaganda Ebel élcsoport szintű csapat
Szappanos úgy gondolom az idei játéka alapján megérdemli a lehetőséget, mint ahogy még páran megérdemelnék akiket kihagytak, de ebbe felesleges mélyebben belemenni, mivel a válogatás a szakmai stáb felelőssége és olyan válogatott névsort úgysem tudnának csinálni ami mindenkinek megfelelne
amúgy meg tekintsünk előre és várjuk a bledi tornán szereplő Mol ligás keretet (oda talán befér Siki és Dubek is:P)
@F. Kapus: "Sikorcin pedig azért, mert jelenleg nem magyar állampolgár. Nyilvánvalóan az első kerethirdetéskor sem volt az, és az is nyilvánvaló, hogy ha egyszer már akkor bekerült, akkor nem így kellett volna kitenni. "

Megértettem, köszönöm. Ezzel kapcsolatosan nincs több kérdésem. Megtisztellek annyival, hogy ezennel "leszálltam" erről a témáról.
@Theutus: "asszem formahanyatlásról ebben az esetben nem lehet szó, mivel véleményem szerint Siki ebben a szezonban a legjobb mióta hazánkban játszik >"
F.Kapus a formahanyatlást Jobb esetében írta, nem Sikire utalt.
@Jégkorong: @hüjeliba: valljuk be, ez a nem(!) kommunikacio szuli iyen helyzeteket, talalgatasokat, spekulaciokat... ennek mar hosszu tortenete kezd kialakulni szep orszagunkban...

nekem az ilyen sztorikrol mindig a "biro bunda lopasi ugye" jut eszembe... nemcsak becsuletesnek kell lenni, annak is kell latszani...
@vladiv: "odassatok"... nem szuri a biro-t :-)
@Jégkorong: tudom
enyhén irónikus gondolat kísérletnek szántam

azért egy dolgot szögezzünk le, Jobb "formahanyatlása" nem a keret kihirdetése után következett be, mert idén nemtom volt-e egyáltalán nála megfelelő forma
kvázi lehet erre hivatkozni, de ...

így hangsúlyosabb lett a dolog neked köszönhetően is:P
@Theutus: "azért egy dolgot szögezzünk le, Jobb "formahanyatlása" nem a keret kihirdetése után következett be, mert idén nemtom volt-e egyáltalán nála megfelelő forma
kvázi lehet erre hivatkozni, de ..."

A formahanyatlás ebben az esetben is igaz. A keret kihírdetéséig gyengén, azt követően még gyengébben szerepelt. Nem volt nála megfelelő forma ebben a szezonban. Ezért nem értem, hogyan lehetett kerettag. Tudom, úgy, hogy ő is hokista; csak ennyi szól mellette, semmi több.)))
@F. Kapus: húha, tavasszal sok outsider lesz a 38 pontos határ miatt a válogatottban.
Nem a ponttal van gond, hanem a formával. Fekete, Fodor és Nagy csak éppen szerzett több pontott összesen, mint én.
bár tudom, hogy a statisztika nem minden, de azt böngészve kiderül, hogy a Volán Ebel csapatában Jobbnál mindenkinek jobbak a mutatói (11/0/0/-7) és nem sokkal jobbak Hegyi mutatói sem (14/0/0/-5)
ezekre a mutatókra nagyon sok Mol ligás bekk is képes lenne, úgymond rutinból hozná őket:P
ettől függetlenül sajnálom Jobbot, hogy így került ki a keretből, mert vele szemben is ugyanolyan méltánytalan, mint Siki esetében (egyéb dolgokról most ne beszéljünk)
Az egyik cikk után azon megy a vita, hogy valaki(kik) miért igen, a következő után meg,hogy ugyan azok miért is nem. Valahol ez érthető, mert ezen kívül már nem sok érdemi dologról lehet komolyan beszélni.
Lehet, hogy borúlátó vagyok, lehet nincs igazam vagy bal lábbal keltem fel de úgy látom, az alagútban a (gyertya)fény nem előttünk, hanem mögöttünk van.
Amikor Kercsó mester, olyan székely konoksággal felkavarta azt a kis állóvizet, aminek hatalmas hullámai lettek, messzire repített minket.Erre a hullámra sokan felültek azt gondolván, hogy ez nekik is menni fog.Tudnak sportágat, klubot vezetni, játékost nevelni.Nem igazán jött össze, bár keveseknél még néha lángra kap a parázs.Olybá tűnik, hogy a biztatóan alakuló épület, mostanra málladozó falait elég, ha olyan Moszkva-térről összetoborzott, magukat kőművesnek mondott alkalmi munkásokkal javítgatják vakolat félével.
Klubok hullámvasutaznak le-fel,játékosok csapódnak ide-oda,keringünk,
mint kutya a farka után.
"Adjatok egy biztos pontot és kimozdítom a földet sarkaiból"
Egy ilyen biztos pont az, ami most nincs a mi jégkorongunkban. Legalábbis én nem látok.Van ami azért biztos.Székek, melynek karfáiba igencsak kapaszkodnak páran.
@Rock me Amadeus: Távol álljon tőlem, hogy vegyem a bátorságot megállapítani, miben van igaza a szövetségi kapitánynak, továbbá beleszólni abba, hogy kik alkotják a legjobb 22-es magyar keretet. Csupán jeleztem, hogy logikai bukfencet követtél el.
@Theutus: Azért Jobb Dávid esetében mindenképpen meg kell említeni, hogy volt egy kéthetes sérülése nemrég, elnézést, ezt elfelejtettem az előbb hozzátenni.
@F. Kapus: Azért ez csúsztatás. Fodort a teljesítménye miatt tették ki, többen is lenyilatkozták. Ha megfelelő lett volna a teljesítménye, akkor a 60 pont miatt nyilván más megy.
@Rock me Amadeus: Ja, és még annyit, nézd meg, a Mol Ligában melyik csatárnak van a legjobb gól/meccs mutatója. Mert ebben viszont úgy nézem, nemcsak mindenkinél, de még nálad is jobban áll Fodor Szabolcs.
@check: Nem csúsztatás, 0 és 2 pont közötti értékűt nem lehetett kirakni, mert kevés lett volna. Attól, hogy az EBEL-keretben nem tudta magát beverekedni az első 9-10 csatár közé (ahol ugye 2 légiós van perpill), még simán beférhet a magyar válogatott bő keretébe.
@F. Kapus: az is lehet, hogy őt azért tették ki a keretből...??? biztos elfelejtették a lista készítésekor
ami végül is tényleg mindegy, mert mint írtam volt a keret összeállítása és a felelősség a szakmai stábé (mint ahogy a komolyságuk látszata is a ma beteszlek, holnap kihagylak dologgal)
a szurkolóé meg ennek véleményezése
és olyan keret hazánkban egyetlen csapatsportágban sem fog születni ami mindenkinek a tetszését elnyeri
Szerény véleményem szerint, hogy kinek van helye a válogatottban, és kinek nincs, nem beleszólás, csupán egyéni vélemény, mely adott esetben szubjektív is lehet. Mivel nincs rá mód, nem beleszólunk a kapitányok munkájába, hanem hangot adunk véleményünknek. Eddig sem mi állítottuk össze a csapatot, és ezután sem. Eddig szóban cseréltünk véleményeket, most már írott formában is van erre lehetőségünk. Nem baj az, ha adott esetben nem értünk egyet a döntéssel, hiszen az edzők véleménye is különböző adott személyek teljesítményének megítélésében. Igaz, ők kompromisszumra jutnak, az a dolguk, nekünk ez nem tisztünk…
Szerény véleményem szerint, hogy kinek van helye a válogatottban, és kinek nincs, nem beleszólás, csupán egyéni vélemény, mely adott esetben szubjektív is lehet. Mivel nincs rá mód, nem beleszólunk a kapitányok munkájába, hanem hangot adunk véleményünknek. Eddig sem mi állítottuk össze a csapatot, és ezután sem. Eddig szóban cseréltünk véleményeket, most már írott formában is van erre lehetőségünk. Nem baj az, ha adott esetben nem értünk egyet a döntéssel, hiszen az edzők véleménye is különböző adott személyek teljesítményének megítélésében. Igaz, ők kompromisszumra jutnak, az a dolguk, nekünk ez nem tisztünk…
@F. Kapus: az is lehet, hogy őt azért tették ki a keretből...??? biztos elfelejtették a lista készítésekor
ami végül is tényleg mindegy, mert mint írtam volt a keret összeállítása és a felelősség a szakmai stábé (mint ahogy a komolyságuk látszata is a ma beteszlek, holnap kihagylak dologgal)
a szurkolóé meg ennek véleményezése
és olyan keret hazánkban egyetlen csapatsportágban sem fog születni ami mindenkinek a tetszését elnyeri
@F. Kapus: Ez már egy jobb megfogalmazás, de akkor is a teljesítménye miatt esett ki, nem a ponthatár miatt. Emlékeim szerint pont az volt az egyik fő indok, hogy Weinstock edzőnél sem játszott sokat, mert kevés volt.
Próbálhatjuk magyarázni a dolgot, de a Volánból kitették, a válogatottba meg behívták úgy, hogy remek formában levő és játszatható játékosok maradtak ki ill. lettek kitéve. Szerintem ez legkevesebb kínos helyzet, de inkább gáz.
@Theutus: a lista kb. öt hete készült, sajnálom, hogy a vita érdekében a tények már téged sem zavarnak
@check: sztem sem csúsztatás, mert attól még lehet valaki válogatott kerettag vagy válogatott, hogy nem fér be az Ebel keretbe
lásd Pedrót tavaly elküldték a Volánból és a válogatott egyik legjobbja volt Ljubjanában
@F. Kapus: ok, igazad van, elnézést
de ebben az esetben még nagyobb gáz (nem tartottam számon, hogy mikor készült a lista és mikor sérült meg Jobb)
@check: Mondom, én nem tudok annyit erről a játékról, mint te, hogy ki kerüljön be, abban nem kívánok állást foglalni, csak a tényeket írtam le, amelyek jelentősen ellent mondanak az állításoknak. Ha azt mondja valaki, hogy Fodor nem szimpi, ezért ne legyen válogatott, akkor OK, legyen az a véleménye. Na de azzal, hogy szar, ne jöjjön senki, főleg ne a statisztikákkal, amelyek szerint ráadásul egyenesen a legtöbb gólt lőtte a Mol Ligában időarányosan.
@Theutus: Igen, csak Pedro a Starsban remek formában játszott az odaigazolása után (pont/meccs körül) emellett, emlékeztetlek arra, hogy eredetileg kimaradt, és csak utólag hívták be és nem valaki helyett, hanem pluszként. Azért az nem ez a helyzet szerintem. Plusz adalék, hogy Pedrot nem elküldték, hanem ő akart eljönni, Tolvanen marasztalta volna (akkor is ha nem játszatta).
@check: részemről befejeztem
@check: szerintem nem kísérted figyelemmel milyen formában játszik Fodor az idei szezonban
a Mol Ligás mutatói pl jobbak a pont/meccsnél
hülye helyzet, hogy Fodort védem, de...
@check: és Fodort sem küldték el, csupán a Mol Ligás csapatban adnak neki játéklehetőséget
ne érts félre asszem nem leszek soha Fodor fan, de az objektivitás miatt ezen dolgokat szükséges megemlíteni
ma egyébként testközelből láthatod, hogy milyen formában van jelenleg
@F. Kapus: Lehet statisztikázni, de szerintem az nagyobb májer, aki 20 napből 19X húzza meg Lendvai Ildikót, mint aki 6 napból 6X.
@Rock me Amadeus: Mármint gyenge provokatőr vagy, gyenge dumával. Nézd meg, mire írtam a statisztikát, és mit írtam azzal kapcsolatban, hogy szerintem ki való a csapatba.
Kit érdekel? Satorék összerakják a csapatot, aztán majd kiderül, hogy mire lesz elég. Minek előre kritizálni, ha tudjuk, hogy ő ért hozzá a legjobban, akármelyikőnkkel is hasonlítanánk össze. Ha szar lesz a csapat, lehet majd beszólni, és szitkozódni.

@Rock me Amadeus: Ne gusztustalankodj!
@Rock me Amadeus: Igen, ne gusztustalankodj! ... azért jót röhögtem!
@1885*: ...és veled is (mind a négy kiváló), meglátjuk! Jövő héten kiderül úgy is!
@Vincenzo90: ...és veled is!
Világbéke!
@Rock me Amadeus: a 6/6 szerintem nagyobb dolog, mert a 20/19 az már szimpla megszokás, mondhatni napi rutin:P
megkövetem magamat és F.Kapust is: Fodort a válogatottba!
Véleményem szerint, egy olyan szövetségi kapitányt kellene alkalmazni,aki csak a válogatottal tudna foglalkozni,ne legyen klubbcsapata,se EBEL-ben,se a MOL-ligában,csak a bajnoki meccseket kövesse,és ez alapján válogasson.De sajnos ezt mindannyian tudjuk hogy lehetetlen,ezt nem birná a szövetség fizetni.
De ha már a szövetségröl beszélek,akkor legalább egy olyan kapitányt választhattak volna,aki részt vesz min. a MOL ligában.
Hogyan válogatja Sator mester össze a keretet?
A Volánt ismeri nagyjábol,de mennyire ismeri a MOL ligát,a MOL liga játékosainak teljesitményét?
Az edzöktöl tud véleményt kérni,vagy a statisztikát nézi.
Szoval az hogy Sator mester Belgrádbol irányit,nem tartom ideálisnak.
Amugy Sikorcin kihagyása engem is meglepett,idei teljesitménye azt suggalja,hogy legalább a bövitett keretbe benne legyen.
Ettöl eltekintve,jövö hét végén,én ott leszek Fehérváron,és bizok egy erös MAGYAR válogatott jo játékában,jo eredményekkel!
Hajrá Magyar jégkorong!!!
@Theutus: Nem arról beszéltem, hogy Fodor milyen teljesítményt nyújt a MOL Ligában (lásd az F.Kapusnak írt válaszomat).
Azt én úgy tudom - így nyilatkozták le - hogy Fodor nem tagja az EBEL keretnek, nem az van, hogy a farmban nyomja ideiglenesen. A pontozás miatt vagy tagja valaki vagy nem. Kitették onnan, tehát kvázi elküldték (egészen a farmig. Az, hogy a farmban nyomja most egy dolog, valahol játszódnia kell.
Egy normális sora van a válogatottnak, annyira center hiány van a válogatottban és kihagyják Sikorcint? Ez durva luxus!
Kiváncsi leszek kit tesznek Palkó mellé centernek, ha Feketét vagy Nagyot annyi annak a sornak!
@F. Kapus: Sille nekem pl. egyik kedvenc védőm... ;)
@kapusLaci: nem Belgrádból, hanem Zágrábból.. de mindegy.

@lbsz: gondolom Feketét, sok választás nincsen...
@lbsz: Az a gond, hogy nem Palkó mellé kell center, hanem azt a sort keressük, ahova Palkót lehet tenni...
@a. Bárd: hagyd már, mindjárt jön a zöld kommandó, és megmagyarázza, hogy neked van üldözési mániád és kisebbségi kompexusod:)))
@mannisenmaki_: eltűnt, amire írtam, bozgor blogmotor
süti beállítások módosítása