HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Megint Budai kezd az FTC-kapuban

2010.10.26. 11:21 Hblog

Három mérkőzés lesz kedden a Mol Ligában. A Steaua a Brassót fogadja, két jó erőkből álló, de hullámzó teljesítményt nyújtó csapat küzdhet Bukarestben. Magyarországon is két izgalmas találkozó várható. A szezonban először játszik keddi napon EBEL-erősítés nélkül a Fehérvár, vendége az UTE lesz. A Megyeri útiak sosem titkolták, elsősorban a fiatal fehérváriak ellen éreznek esélyt a győzelemre. Pesterzsébeten Hüffner Adrián pikáns visszatérésére kerül sor, a fiatal hátvéd szezon közben kívánkozott el az FTC-től, új csapatával, a Vasassal most megy vissza először a zöld-fehérek otthonába. A hazaiaknál ismét Budai Krisztián kezd a kapuban. Prakab Gábor edző blogunknak elmondta, a légiósok közül a négy védőre (Eade, Tolkunov, Mamic, Vychodil) és a csatár Schellinre számít. Sérülése után újra játszik Kiss Gábor, aki Nagy Lászlóval és Borsos Attilával megy egy sorban, így a fiatalok együtt harcolhatnak a negyedik támadótrióban. Érdekesség, hogy Prakab Gábor kinevezése óta a finn kapus, Timo Lindström és az ukrán csatár, Vitalij Gavriljuk nemigen kap lehetőséget. A szakember kifejtette, a csapat szempontjából jelenleg a fentebb felsorolt öt légiós szerepeltetését tartja a legjobb megoldásnak.

75 komment

Címkék: mol liga prakab

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!!!!!!!
Segítsen aki tud: Közzé teszem egy jóbarát kérését:

"Van egy kedves ismerősöm aki megkért hogy ha tudok,segítsek neki hogy ezt eljuttatom valahogy a fehérvári szurkolóknak.Az iskolába van rá szüksége. Előre is köszönöm."
>>
> ripet.hu/feedback.php?kid=aaafx8rq2a0y8zyr
>
Segítsünk neki.
@drukker60: Kitöltöttem, felbosszantott. Miért kell minden áron mindent USA-mintára csinálni? A ligás választási lehetőségek között miért volt ott Olaszország, miközben Csehország és Németország nem?!
@И Проскуряков: Az USA-n először én is pislogtam nagyokat, de nem a szurkolói kultúráról volt szó szerintem, vagy az idétlen showcsinálós bohóckodásról, sokkal inkább arra gondolt a készítő, hogy ott az élet szerves része a sport, aki sportol azt meg nem lenézik, hanem megbecsülik. Szerintem. Így meg jogos. Vagy ha a showelemes-sajtburgerzabálós meccskörítésről van szó, akkor rosszul értelmeztem, és totál más lenne a véleményem. Az nem kell.
Jájj, de jó meccs lesz a mai, Eade fog egy gólt vágni, meg Dancsfalvi, és Kocka, így lesz 3:2. Krinó kivédi a szemüket... :D
@Vincenzo90: Meg BORBI vagy kettőt :) Hüfikének is csináltok drapit?
@drukker60: @И Проскуряков: no igen, vannak benne érdekességek (pl. hármas kérdés: mitől függ, hogy meccsre mész... az ég világon semmitől, ba'meg, ott a helyünk és kész! :) ), de szerintem minden efféle felmérés csak előrébb viheti a Nagy Ügyet, az esetleges hibák ellenére is. Itt a végén legalább van lehetőség kifejteni pár szóban a véleményed, ez szerintem még mindig a jobb megoldás. :)
@И Проскуряков: A KHL is van olyan szervezett, mint az NHL, nekem is furcsa volt, hogy csak azt hozta példának, de ettől függetlenül szívesen segítettem!
A vasárnapi "jégkorongszerető szurkolók napjáról" lesz valami promó itt? Örülnék, ha minél többen kimennének
Gondolom Hüffnert savazzák majd rendesen Erzsébeten :))) Nálunk az igen ötletes XXX mezben nyomta :)
@freddyD: Mi szervezzük itt Pesten is, két autóra való ember lassan összejött már, de elsősorban a lila jégkorongszurkolóknak kell odatenni magukat :)

@Vincenzo90: Tehát azt tippelitek, hogy szarrá veritek őket egyel? :)
@Szoljanka:"A KHL is van olyan szervezett, mint az NHL"

nyugtas meg, hogy nem komolyan írtad ezt. :)
Ha jön vasárnap valaki esetleg Fehérvárról Újpestre, akkor egy-két hely lesz még a kocsiban az esti Volán meccsre.
@1885*: Egyszer foglalkozna mindenki a saját dolgával...
@csatoimi: Csak fiatalabb ezért vannak náluk, még hibák, amit gáz dollárokkal akarnak pótolni. majd ha fenn marad akkor szerintem 15 év múlva már teljesen egyenrangú lehet.
@Rock me Amadeus: Nagy eséllyel közös szurkolói busszal megyünk, de kösz a felajánlást
Üdv
Benő
Fehérvár Ördögi Kör
@KrisztiFTC: mi a problémád? nem drukkolhatok Borbásnak? Nem mondod?
Újpesti fiatalok!
Mutassátok meg!
Rusznyák- és Fekecs-gólokat akarok!!!:o)
@qwertzuiop05: :D :D jó lesz bárkié csak mi lőjük,

HAJRÁ LILÁK! HAJRÁ BORBÁS!
@1885*: Senki nem mondta, hogy ne drukkolj Borbásnak. Hüffnerről beszéltem, de szerintem ez neked is nyilvánvaló volt.
@KrisztiFTC: Jaj, de jó, megtaláltuk az embert, aki megmondja nekünk, hogy mi a dolgunk ebben a büdös nagy életben. Végre! Annyira hiányzott már egy igazodási pont, egy igazi bázis. Bármilyen témában kérdezhetek, ha elbizonytalanodom? :)
@F. Kapus: hát látod, nekem is megengedte, hogy drukkoljak :D hát nem kedves?
@KrisztiFTC: köszi, igazán nagyon kedves vagy.
@1885*: hol engedte meg? nem látom.

amúgy tényleg nem érted, hogy miről van szó, vagy jó egy kicsit berzenkedni?

egy klasszikus: "Schafranek, ne tetesse magát hülyébbnek, mint amilyen"
@1885*: Na, hát ha ekkora lépésekkel haladunk, akkor már nem fogunk úgy meghalni, hogy azt sem tudjuk, mi is a mi saját dolgunk itt e földi létben.
Kár, hogy KrisztiFTC most meccsre megy, mert van egy dolog, amiben baromira elbizonytalanodtam. Egyszerűen nem tudom, hogy bennem van-e a hiba, de nem tudom eldönteni, hogy az én dolgom-e, vagy nem. És ha nem az enyém, akkor most a szüleimnél reklamáljak, hogy egy ilyen szerkezetet hoztak össze, amelyik időközönként, néha nem a saját dolgával foglalkozik. Még ha persze mostantól csak magában is teszi mindezt, míg meg nem bizonyosodik afelől, hogy valóban a sajátja-e ez a dolog, vagy csak tévedésből foglalkozik már csak a gondolatával is a problémának. De sebaj, megpróbálom magamban tartani, aztán sunyiban megkérdezem majd.
@szorgalmas: szerintem érted te is, hogy mi értjük, csak nem szeretem, ha a tolvaj tolvajt kiált
@szorgalmas: "Senki nem mondta, hogy ne drukkolj Borbásnak." ez Nálatok nem azt jelenti, hogy megengedte?
Most akkor mégsem :(
@F. Kapus: :D ja bazz teljesen összezavarodtam.
Most akkor szorgalmas meg lehülyézett engem? vagy mégsem?
@1885*: egyáltalán nem, Schafranek nem volt hülye, csak a körülmények áldozata
@1885*: bár lehet, hogy ezt megállapítani nem is a mi dolgunk :)
@F. Kapus: Naná, hogy normális vagyok. Megmondták a hangok is. :D :D :D
@F. Kapus: mi tudjuk, hogy ők tudják, hogy mi tudjuk. és mindannyian tudjuk azt is, hogy 1885 nem minden él nélkül tette fel az első kérdést.
@1885*: ""Senki nem mondta, hogy ne drukkolj Borbásnak." ez Nálatok nem azt jelenti, hogy megengedte?
Most akkor mégsem :("

nem. ha elolvasod jó sokszor, akkor rájössz, hogy ebben semmiféle engedély nincs. ez egy megállapítás. nem több, nem kevesebb.
@szorgalmas: Persze hogy nem, de – és akkor itt vékony szálon kapcsolódnék KrisztiFTC lassan már-már örökbecsűjéhez – ugye nagy kérdés, hogy dolga-e pl. az egyik tábornak megítélni és megüzenni egy másiknak, hogy a harmadikkal barátkozik. Hogy csak egy szép klasszikus példát említsek.
Egyébként a konkrét esettel kapcsolatban azt gondolom – csak hogy mindenárom olyanba ártsam bele, amihez semmi közöm és egyáltalán nem az én dolgom –, hogy a Hüffner-drapéria minden eddiginél (Peterdi, Szilassy, csicska) indokoltabb lenne.
@szorgalmas: na akkor megállapítom, hogy akkor is drukkolok.
"mindannyian tudjuk azt is, hogy 1885 nem minden él nélkül tette fel az első kérdést. "
és sokan vagytok? :D

naná, hogy volt benne él;)
@kicsibuk78: Grat a HSC-nek! Ekkora zakót még mi sem kaptunk. Siki nem játszott? vagy mi történt, hogy 16-ból egyet sem lőtt?
@1885*: Nem játszotak a légiosok!!! kivéve Novák szabadnapot kaptak mindenki haza ment!!!
@kicsibuk78: :D köszi, sejtettem, hogy valami ilyesmi van, na akkor még nagyobb a győzelem értéke.
@1885*: Ugy érzem pénteken nálatok is ütünk egy 10 est!! az elsö harmad mindig nehezen ment az Ute ellen!!!
@kicsibuk78: jaja, nem figyeltem, én a magam részéről igazán szívesen eltekintek a légiósaitok jelenlététől minálunk :D :D amúgy megérdemelnének még egy kis pihenőt a hétvégi teljesítmény után!
@1885*: Lehet,hogy teljesül a kivánságod:)!!Az utolso mérközésen nálatok már a 3dik harmadban nem is játszottak a légiosok !! Vasárnap este kipihenten kell játszani a Fradi ellen:)
@kicsibuk78: na ugye! Hát mondom én...na már vezet a volán :(
@1885*: Nagyon sajnálom azt a csapatot amit (szétkurtak) Ujpesten és szétszorták a játékosokat a szél rozsa minden irányába!!akik két éve az Ebeles Volánt is megverték!!! az a csapat simán 10 fölöt üttne a jelenlegi Volán farmnak!!!
@kicsibuk78: :) hidd el ezzel én is így vagyok, de tökmindegy én már csak drukkolok nekik, még ha ez az év nagy szívás is, azért a fiatalok küzdenek és nagyon sok tehetséges srác van köztük. Remélhetőleg őket már tényleg megbecsülik...és lesznek jobb szezonjaink mint ez.
na még kaptunk egyet még a harmad végére, Ancsin Jani küldd be Hajekot!
@1885*: Biztos Hajekot jegeli hétvégére!!Amig Pék mesterék és Ancsinék vannak nálatok fejlödés nem lesz!!
na azért ez szép volt gyerekek:
41:58 3:1 Újpesti TE gól: EQ 9 Pichler Ádám (12 Tolnai Attila, 22 Dömötör Róbert)

42:44 3:2 Újpesti TE gól: -1 15 Rusznyák Béla Szilárd (14 Zalavári Bence, 91 Davis Robert)
komoly és kemény csata volt franzstadiában. két gól (Pedró, Tika, hogy azért kicsit hazabeszéljek :) ), összesen 26 perc kiállítás, ebből Pavlis 2+10, és 2x2 too-m :) jégrevü :)
Na sikerült a Vasast is megverni, asszem kezdjük összeszedni magunkat! Mindent bele a hét következő két meccsén is, hajrá Fradi!!
@szorgalmas: @F. Kapus: @1885*: :DDD 1,5 Istenek vagytok!
Nem baj, hogy buta, csak szorgalmas ne legyen!Nem ezért szeretjük!
Úgy látom, sztár lettem. Nem vasassztársz, és ez a lényeg!
Ha gondoljátok, egyszer elmagyarázom a magyar szavak jelentését, a "nem mondta senki" nem azt jelenti, hogy valaki engedélyt kapott, vagy nem kapott valamire, csupán annyit tesz, hogy senki nem mondta.
@Nyuszí O_o: Franzstadt? Pesterzsébeten volt az... ;)
@KrisztiFTC: ebbe nyelvtanilag ne menjünk bele, mert nem jössz ki jól...:)
@Vincenzo90: legendás polgári neveltetésem okán: ahol hazai pályán a Fradi <3 játszik, ott van Franzstadt, legyen bármely eldugott szeglete a világnak. csocsóban, sőt, gombfociban is!
@kiralyfi: A lényeg, hogy a meccsen jól jöttünk ki mindenből. :-))

Remélem, lesz még vagy 10 hozzászólás, hogy ez a mondatom, mit is jelent valójában:-))
jaaaaaj szegény Vasas! :(
@KrisztiFTC: magyar szavak jelentésének nagy tudója, az megvan, hogy mi a különbség a sztár meg a celeb közt?
@kiralyfi: :D

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.27. 09:46:07

@F. Kapus: föladtad a leckét, itt bizony már filozófiai mélységeket karcolászunk:) azért remélem, ha legközelebb betolok egy ilyet, hogy " na, volánosok, ma sem akarjátok megzavarni csapatotok kiváló szereplését szervezett szurkolással?" vagy egy olyat hogy "no, alakul újpesten a szerethető, fiatal csapat ancsin tábornok vezetésével?" - és valaki finoman rávilágít, hogy inkább mivel is kéne foglalkoznom, akkor gondolom én is rámarhatok, hogy majd pont ő mondja meg, mit csináljak. ha odadobjuk a kesztyűt, ne nyígjunk, ha a másik felveszi.

@kiralyfi: menjünk bele, tökre érdekel. játsszuk azt, hogy én nem jövök ki jól. mehet?
@szorgalmas: Hogy feljöjjünk a mélységekből a felszínre: szerintem – bár lehet, hogy ezt megállapítani nem az én saját dolgom lenne :) – itten nem más történt, minthogy egy kesztyű odadobás után történt a nyígás, ráadásul egy másik kesztyűdobáló nyígott, na. De nincsen ezzel semmi gond, nem akartam ekkora polémiát, bocs mindenkitől.
@BenczeAttila58: Bocs 2öt-vagyis kettöt tévedtem akkor nyolcat vagyis 8-at löttek, és most meg 10 et lönének:))most szerintem gyengébb a Volán farm mint ano.....
@1885*: mi lenne ha tegyük fel nem velünk foglalkoznál állandóan? :))
@Edi a Sas: ez nálatok valami kényszer, hogy megmondjátok ki mit csináljon?
konkrétan: ki az a "velünk" akivel nem foglalkozhatok.
Legutóbbi bejegyzésemmel mi a probléma, melyiket vetted magadra? a krisztiftc-? a sztárt vagy a celebet? netán magyar szavak jelentésének nagy tudója?
Nekem csak egy kérdésem van néhány FTC-"szurkolóhoz": Nem szégyelltétek magatokat, hogy a gólok után a gólszerző éltetése helyett Kangyalt szidtátok? Vagy én vagyok túlságosan régimódi a szurkolást illetően?

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.27. 16:13:42

@peterszky: én egész éjszaka nem aludtam emiatt.

kangyi, ne hari!
@peterszky: @szorgalmas: Remélem nem tartjátok magatokat jégkorongdrukkereknek. Különben el vagytok tévedve.
Őszinte leszek, nem vagyok teljesen képben a MOL Ligával; szóval meséljétek már el, hogy mi a (ide azt az egy-két szót képzeljétek, amit szeretnétek) baj van Kangyallal?
@И Проскуряков: Irigység.40 évesen még mindig toppon van és férfinak öltözik civilben is...Szemtől-szembe kíváncsi lennék,mernék-e pocskondiázni?!
@И Проскуряков: A meccsen csak az lehetett, hogy volt rajta sapka.

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.27. 22:13:29

@canadien: így van, megadtad a választ. egyértelműen irigy vagyok rá, mert nem hiszem, hogy 10-15 év múlva ennyire férfiasan fogok öltözni:(

www.albavolanhockey.hu/_user/forum_images/1211740090_Bazsika.JPG
@1885*: és nálad valami kényszer, hogy állandóan velünk foglalkozzál? ha büdösebbet pukizunk, mint ti akkor már 250 hsz. erről szól itt a blogon. Ha nem kocka, akkor a zöld lufi, ha nem zöld lufi, akkor "mármegintezekacsúnyafradisták"...

Én nem mondom meg mit csinálj, de javaslom (hogy értsed is) foglalkozzál most már magaddal és a csapatoddal.

@И Проскуряков: nem.

@szorgalmas: :D:D:D
süti beállítások módosítása