HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mol ligások egymás ellen Mariborban

2010.10.24. 13:19 Hblog

A HSC tegnapi bravúros győzelme és a Dab.Docler csalódást keltő veresége után egyetlen nyitott kérdés maradt mára Mariborban, a második hely sorsa. Erről este héttől a házigazdák és a minden bizonnyal csalódott kazahok döntenek majd. Előtte fél négytől Mol Liga rangadó következik a HSC Csíkszereda és a Dab.Docler között. Motivációt itt is lehet találni. A két egylet összecsapása komoly presztízscsatává vált az utóbbi időben, ráadásul a dunaújvárosiaknak illene kiengesztelniük az értük Mariborba utazó szurkolóikat. Örömteli, hogy a csíkiak közül többen versenyben vannak a torna különdíjaiért. Sikorcin vezeti a kanadai táblázatot és fölényesen első a góllövőlistán. Ezek mellett plusz-mínusz mutatója is kiemelkedő. Kozuch kapus jelenleg második a kapusok rangsorában, Novak és Hurtaj a gólpasszosok listáját vezeti. Annyi biztos, hogy ha a dunaújvárosiak bármit is szeretnének elérni a nagyon egységes székelyek ellen, akkor az eddigieknél sokkal fegyelmezettebb játékra lesz szükség tőlük.

87 komment

Címkék: kontinentális kupa dab.docler hsc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá Dab! Hajrá srácok!
Gól :) Papp Csucsu :) Négysorozunk a jelek szerint továbbra is :)
Kettős hátrány ötven másodpercig, kapusunk és az egyik kanadaink a kiállított
@Spigott: Becze az a mi játékosunk. Akit kiállitották:D:P
@SportClub: jahh, láttam már aztán :) Mentségemre szóljon, hogy nem sokkal előbb keltem fel :)
Ne törődj, hirtelen én is azt hittem, hogy a kapusotokat állították ki:))
Szép, békés meccs lehet 18-18 perc kiállítás eddig az első harmadban :))
@Spigott: ilyen taknyok a Dabosok ezt mar tapasztaltuk!!! a kazakok ellen behuztak a farkukat mint a nyuszik es ugy jatszodtak es ellnunk meg ussed-vagjad,ez a szint a Dabnal :((
OFF:
Kis érdekesség: PSV - Feyenoord: 9 -0
ON

Hajrá DAB.
Egy ilyen végeredménnyel itt is elégedett lennek :D
ilyen jatekkal a Mol liga utolso helyen kellene kullogniuk,miert kell ilyen paraszt hokit jatszaniuk,lehet ez az uj taktikai huzasuk a Klub ellen,ez rohej,tul nagy volt a galler es a turnen nem leturtek hanem leszakitottak es ez a baj!!!!
@Matyi Erdelybol: Jahh és ne válaszolj, többet nem foglalkozom veled. kiálíltási arány egyébként 18-18 perc, csak a mieink szabálytalankodnak, más nem...
@Matyi Erdelybol: Értékes hozzászólás...:((
@Matyi Erdelybol: Mert a ti kiállításaitok azért voltak, mert a sporik nem akarták, hogy sokáig eh-ban játsszon a DAB?
Megkérek mindenkit, hogy a sportszerűség jegyében ne reagáljon Matyi barátunk kommentjére, mert jelenleg nincs lehetősége válaszolni. Köszönöm.
@Matyi Erdelybol: Ne izzgasd magad,be adjak a derekukat ma is,gyenge ez az idei dab.HAJRA SPORTCLUB.
Helyszíni vélemény vaze sporttárs tollából: "a spori szerintem még bunyózni is be fog állni, nagyon azon van, hogy paprikásat csináljon ebből a békés meccsből."
A tíró (t=b) rendesen szór ki mindenkit :)
@Spigott: Akkor mégsem a csapatok hozzáállásával van a legnagyobb baj. Ejjejj, még egy nemzetközi meccsen is ilyent csinálni... De reméljük nem lesz baj.
na az új légiósunkat, benchet is kiállították :D
@SportClub: Már tegnap is mondtam, ez egy edzőmeccs, némi téttel azért, mert győzni mindig jó, de ahogy látom a két első kapus kivételével mindenki jégen van. Más kérdés, hogy mi erősen felforgatott csapattal, talán az első sor van egyben, a többiek kevergetve.
@Xardas: ez az új kifejezés a t-vel nagyon adja magát:))

@Matyi Erdelybol: nem kell elszállni most hirtelen, a Dab nem érdemtelenül áll ott a ligában ahol, most mély völgyben vannak, ettől még az egymáselleni mérleg nekik kedvez...
maradjunk szerények, mert a nagy gallér nagyot szokott tűrődni a végén...
Ilyenkor szokták megmutatni, hogy mi a 0 tolerancia, amit megfelelően rosszul értelmeznek, a gyömöszölést, a testi érintkezést egyből fújják, Novak tíz perce után meg vagyok erről győződve...
2-0 Hegyi (Martinka) :)
Jegyzőkönyv érdekes, most 90-es Martinka, az első gólnál 90-es Tőkési, közben meg 90-es Azari :)
2-0 :)
A 90-s mezt úgy látom cserélgetik a srácok rendesen :)
Hiába na, mindenki Zsoci mezében akar játszani :)
@l.isti: akkor mostantól ez lesz :)
De a Hsc 100% hogy tovabbjutott, nemde?
@sportclub: Igen.
Nem kell aggódnod :)
@Xardas: En biztos voltam a dologba mar az este..csak na paran folvetettek azt,hogy nem.De megnyugodtam:)
@sportclub: Igen,de erre siri csend UJVAROSBAN!!!!
Tudja valaki, honnan vannak a játékmesterek?
gondolom a online jegyzőkönyvesek már készülnek a 3. harmadra azért nem frissítenek :)
@sportclub: Igen,de erre siri csend van UJVAROSBAN!!!
@hajasSC: miért lenne csend.
Tegnap már szerintem az összes ideíró dunaújvárosi( még akik kint vannak azok nagy része is ) gratulált nektek.
Mi gödörben vagyunk, ti nem. Lehet hogy holnaptól fordítva lesz. Ki tudja
Ha minden igaz, akkor két harmad után 2-0, Becze jól véd eddig, de Ruczujra sem lehet panasz.
na lassan vége a 2. harmadnak
Off:
Szünetben nézzétek meg, hogy mit művel az alkohol az emberrel :DDD

www.youtube.com/watch?v=y9BKNHm5WNk&feature=player_embedded

On: Hajrá mi :)
Csíkban két góllal a hazaiak vezettek, onnan egyenlítettünk, szóval még nincs vége, nagyon nincs. Figyeljünk oda és végre nyerjünk már egy meccset, hogy kilábaljunk a gödörből.
@Spigott: OFF Ökör! ON Ez az, fiúk, a becsületért legalább! (Üzenet a sírból, egészen gyengéknek.)
@Nyuszí O_o: Off: három anyag a helyén, a hoki úgy 7 körül kerül fel :)
On: Vasi szerint van esélyünk a győzelemre, ha nem kapunk gólt a harmadik harmadban :)
@Spigott: Brilliáns taktika ;-)
Nem akar működni az online jegyzőkönyv. Bár olykor elégedetlen vagyok a hazai jegyzőkönyvek vezetésével, de most azt mondom, hogy itthon mi ezt sokkal jobban műveljük :)
Nahh, frissül, 49. perc 4-1, Hegyi duplázott, Molnár szépített, majd Pavuk is betalált
Valaki tudna dobni valami infót erről a Kontinentális Kupáról?
Hogyan tovább, kikkel játszunk, hol, hány csapat van, kik azok. Meg ilyenek. (esetleg link(ek)
Előre is köszi.
@Spigott: oké, legyen meg most már! a többit láttam, lassan én is nekiállok, a tegnap elég sűrű volt, alvásdeficittel súlyosbítva, éjjel megnéztem még Berki Krisztián lógyakorlatát a Digin, basszus, nem vagyok normális. :)
@Spigott: 10 másodperccel gyorsabb voltál:P
Nyilvánvaló, hogy én voltam a leggyorsabb :DDDD
@SportClub: De ne adjátok fel a küzdelmet srácok, majd legközelebb ti lesztek a gyorsabbak :))))
Reméljük:)) Mert ma úgy néz ki, hogy nem mi vagyunk :P
@borszódával: én már csak ennyit tudok hozzátenni a korábban belinkeltekhez: jegkorong.blog.hu/2010/06/12/mariborban_a_dab_es_a_sport_club

:-)
@Xardas: esetleg egy eredmény, valaki? Rajt!
Spigott, SportClub,I.isti,Kerusz:
ó nagyon köszönöm gyerek,egyikőtök gyorsabb mint a másik :)
Dab.Docler - HSC Csíkszereda 5:2 (1:0, 1:0, 3:2)
@CTZ78: :DDDD
Végre vmi sikerélmény :)
@Nyuszí O_o: 5-2-re nyertünk :) Most szép volt fiúk, persze sörmeccs, de győzni mindig jó, pláne, ha ekkora gödörben van a csapat. Remélem elindulunk felfelé.
:) szép volt, fiúk. sürgősen rendet kell tenni a fejekben - mert aki ezek után azt akarja írni/mondani/állítani, hogy nem kétarcú a csapat, azt tisztelettel kérem, még előtte bassza magát fejbe egy szívlapáttal, köszönöm szépen.
üdv
Valaki nem tudja esetleg, hogy kik és miként lőtték a gólokat?és mikor?:P
@SportClub: játékosok, bottal a kapuba és még időben :)
Bocs, én sem tudok többet :)
@Nyuszí O_o: :)) Szerintem Csíkszereda azért szimpatikus a DAB számára, mert majdnem mindig megvertek:)
És erre a barátságra igyunk egy Ciuc-ot.. De remélem a DAB is szerethető csapattá válik a többi csapat szurkólói számára:)
Gratulálok a Csíkszeredának a Saryarka elleni győzelemhez, jó,pörgős meccs volt és jó volt látni a csíki kispadot kevéssel a vége előtt:))

Ezenkívül Pavuknak, hogy megszületett az első gólja ma,megérdemelte.
akkor most vége a dalnak mindkét csapatnál?
@noacid: hát igen, ez kétségtelenül közrejátszik, meg persze azért is, mert tiszteljük és szeretjük a székely jégkorongos hagyományokat, továbbá a székely mókusvizet is.
@Rock me Amadeus: hűha. picit belealudt valaki az elmúlt két napba, dedebár? :)
@Nyuszí O_o: úgy is mondhatjuk, másfél napig nem volt net
@hajasSC: az idei DAB nem gyenge. a hozzászólásod annál inkább.
@csatoimi: jó, Imi, de kalkuláld be, hogy ezt még a meccs elején írta :) és persze itt is: nagy gratula a HSC-nek a kazahok kiejtéséhez, jobban örültem volna ma egy ki-ki meccsnek, de sok sikert Asiagóba!
süti beállítások módosítása