HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nem javított a Dab.Docler

2010.10.23. 21:58 Hblog

Második mérkőzését is elvesztette a Dab.Docler a Kontinentális Kupa maribori fordulójában. Kiss Ákos 4 perc 26 másodpercet tölthetett a csapatban, ennyi idő alatt szedett össze 24 percnyi büntetést, csapata pedig második kiállításából egygólos hátrányt. Valószínűleg vlágrekordnak számító 3 másodperc alatt sikerült egyenlítenie, majd a 12. perc végén a vezetést is megszereznie J.P. MacCallum gárdájának. Sajnos az előny csak két percig tartott, a második gólját szerző Dejan Zemva egyenlített. A második harmadban mindkét csapat számtalan kiállítással vétette észre magát. Ebből is a mieink jöttek ki rosszabbul, Varga végleges fegyelmit kapott nyírásért, Sevela pedig fegyelmit, nyilván reklamálásért. Varga 5 perces kiállítása alatt Hegyit is kiszórták, de a kettős hátrányt sikerült megúszni. Nem így a harmadik harmad felénél Papp Csaba kiállítását, amelyből a Maribor megszerezte harmadik gólját. Erre a dunaújvárosiak már nem tudtak válaszolni, így maradt a 2-3 arányú hazai győzelem. Ezzel a HSC Csíkszereda továbbjutott, a Dab.Docler viszont csalódást keltett, már biztosan búcsúzott.

29 komment

Címkék: kontinentális kupa maribor dab.docler

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asszem egy korszak lezárult...

Barna: 3kor kezdődik, és 8ig tart. Ha gondolod. :D
de ma is tök eljátszódtunk hiányodban. :P
pontegyenlőség esetén nem az egymás elleni eredmény számit? mert ha holnap nyer a maribor, akkor lesz 6pontja akárcsak a HSCnek(ha kikap), a kazahoknak 3 és a Dabnak is...
A csapatok jelenlegi állapota szerint csak akkor tudok elképzelni dunaújvárosi és maribori győzelmet az utolsó játéknapon, ha a Csíkszereda játékosai örömükben, míg a kazahok bánatukban rúgnak be annyira, hogy jégre is alig tudnak majd korcsolyázni...
Valami nem stimm Dunában :(
@l.isti: Igazad van, javítom.
Ünnepelni biztos hogy ünnepelnek, de szerintem van annyi eszük, hogy ezt a párharcot már nem rontják el. Bár a jégkorongban történtek hasonló helyzetek. De azért Hajrá Szereda!!!!
Remélem legalább videó lesz a 3 mp-es gólról, ilyen még csak online hokiban láttam.
Szarok voltunk. De ennek a rossz sorozatnak is meg kell szakadnia. Nagyon fajo ez a vereseg, de ahogy lattam a jatekosoknak legalabb ugyanennyire faj. Fel kell allnunk es nem szabad most elfordulni a csapattol. Ilyenkor van a szurkolokra szukseg. HAJRA KOHASZ!!!
@OliBLOOD: Én nem fordulok el, ha kiesünk az obI-ből, akkor is a csapat mellett állok, de meg kell találni ennek a gyalázatos teljesítménynek az okát, mert bánkódásból mézes lófasz sem lesz.
@Spigott: Egyetertunk. De sajnos az elmult ket meccsen sok negativ elmenyem is volt sajat szurkoloktol.
@OliBLOOD: Ha a csapatnál mindenkinek fáj, akkor lesz jobb is.
Más kávéház?!?!?!?!?!?! Az persze...
Nagyokosok!!!!!!!!!!
A HSC verte a kazah bajnokot...
Szarok vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(

Hajrá DAB!
Kár érte, ez a vereség jobban fáj, mint a tegnapi. a szezon eleje óta úgy látom, hogy a csapat fejben nincs meg, most két eset lehetséges: vagy jelentős - de tényleg: minőségi - formajavulás (nem merem számolni, az Ákos-Niká-Zsoci sor az utóbbi 4 meccsen hány pontot gyűjtött, talán 1 vagy 2...és akkor a védelemről nem beszélünk, a 3. és 4. sor teljesítményéről szintén nem, pedig ez így együtt a CSAPAT szerintem); vagy jelentős változások. és bocsánat, én is biztos kinn leszek minden meccsen, ha szarrá vernek minket, akkor is (apróbb megszakításokkal 1983 óta járok jégkorongra), de azt hadd ne várjuk már el a nem fanatikus szurkolóktól, hogy szívvel és lélekkel odaáll egy gárda mellé, amely gárdának a tagjai nem szívvel és lélekkel küzdenek minden meccs minden pillanatában. vereség és vereség között is van különbség, azért ezt lássuk be.
Hajrá Bikák, holnap tisztes helytállást várok - az eredmény már sajnos másodlagos, de ezzel együtt, ennek ellenére: küzdjetek!
Üdv.
@tiriakos: Mi meg idén a HSC ellen jobb mérleggel rendelkezünk. egyértelmű, hogy nem a tudással van baj. Hogy mivel, azt remélem az illetékesek hamarosan feltárják. Én türelmes vagyok, rajtam nem múlik semmi. Voltunk mi már ennél sokkal mélyebben is, megszoktam már. Egyáltalán nem látom kilátástalannak a helyzetünket.
A szezon egyik leggyengébb játékával sikerült kikapnunk a Maribortól. Róluk semmi rosszat nem lehet mondani, nem egy világverő csapat (szerintem a MOL Ligában a hátsó harmadban lennének) de tették a dolgukat és lőttek 3 gólt. Mi meg elátkozottak lettünk gól ellen, az üres kapukat is kihagytuk. Rossz volt nézni a mai meccset, kellően szomorú is vagyok. Nagy gödörben van a társaság, ahonnan ki kell jönni, mert nincs más alternatíva. Meg kell találni a megoldást, akárhogy... Ha kell áldozatot is kell hozni...
Néhány szurkolói megnyilvánulás azonban nem túl elegáns (finoman szólva). Egyébként sem, de ilyen helyzetben főleg nem az. És ezt nem nagyon értem... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor tudunk kimászni a gödörből, de nagyon remélem, hogy hamarosan... Addig is hajrá DAB!
@tiriakos: Egyébként igen, az. A kazah csapat mindenkinél jobb. A helyszíni elmondások alapján némi szerencsével és természetesen jó játékkal és lelkesedéssel nyert a HSC, amiért jár nekik a nagy-nagy gratula. Ellenünk - sajnos - nem volt nehéz dolguk, mert hibáinkkal megpecsételtük a sorsunkat.
@Spigott: Bennem fel sem merül, hogy nem menjek a meccsre...
@tiriakos: a mieink "vakon" mentek ki tegnap, a HSC edzőjének volt egy meccsnyi személyes tapasztalata az ellenfélről, ha olvastad, ez tisztán kiderült - ez óriási különbség. és lehet, hogy a kazahok is úgy jöttek ki ma, hogy a seggükbe dugott ütővel is verik a csíkiakat, ilyet is láttunk már a történelemben (Szapporó, Ukrajna, hogy hirtelen mást/többet ne is említsek). természetesen megértem, hogy fáj egy ilyen vereség - nekem is fáj, hidd el -, de azért ez még messze nem a végítélet. a KontiKupa egy mellékszál, igaz, fontos mellékszál a szezon történetében, a szarozás mellett és pláne helyett inkább azon kéne agyalni, hogy lehet kihúzni a csapat szekerét a gödörből. magától nem jön ki, ez biztos, és abban egyetértek Olival, hogy az ritkán szokott segíteni, ha a máskor oly hűséges szurkolók egy ilyen (megjegyzem, nagy és komoly) megingásra nem jóakaratúan, hanem a gárdát pocskondiázva reagálnak. kapásból mondok egy példát ill. lehetőséget: tavaly tudtommal volt pszichológus szakember a gárda környezetében, idén tudtommal nem volt. hát legyen, ha a vezetés is úgy látja, hogy szükség van/lehet rá, mert a fejekben van/lehet a baj.
üdv.
@Lazlee: Mi van 3-8-ig? Játszódni akkor már ne is menjek?
DAB-nak mostanában nem megy a játék , fizikailag jó a csapat , úgy látom fejbe nem valami koncentráltak eléggé .... Tavaly ilyenkor már torony magasan vezette a DAB a Mol ligát és tavalyi kerethez képest pár játékos távozott meg határozó játékosok maradtak ... Most valahogy nem, megy a DAB-nak hullámvölgybe vannak, Gratulálok a Csíknak a Kazahok legyőzőséhez ..
Gyerekek semmi köze a cikkhez amit most írok, de nem tudom hol kell üzenni a blog szerkesztőinek. Ma este az Óbudai egyetem-Jászberény meccsen az icecenteren a b.í.r.ó verekedett, sőt ő ütött egyedül. Na ezt azért körüljárnám mi is történt, mert ilyet még nem láttam. Bocsánat, hogy ide írtam ezt a bejegyzést! Egyébként legalább volt annyira vicces mint szomorú.
@Slapshot:....a "hóhért akasztják"...erre mit lép a dicsö fegyelmi bizottság?? ...ez még megengedett" önvédelem" ??? :D
Megnéznék egy videót arról, hogyan lehet gyakorlatilag bedobásból gólt lőni. :-)
A mai merkozes vajon lesz kozvetitve?
@sportclub: Sztm nem fogják ezúttal sem engedni a szlovének, de majd kiderül. Sörmeccset várok, tét nélkül bármilyen eredmény lehet és annak a fordítottja is.
így is szégyen! :(
@DesertDog: láttunk már ilyet egyébként, de ez a mostani csak jegyzőkönyvi hiba,ha a 3 mp-s sztorira gondolsz.
@DesertDog: Nem találom a DAB honlapon, de az előző szezonban Macsweyn lőtt gólt buliból (közvetlenül) Rajnának az egyik DAB-Stars meccsen, ez ugye 1 mp-s gól. Ebből kifolyólag a 3 mp nem világrekord még akkor sem, ha igaz lenne, de nem az, jkv-i hiba.
süti beállítások módosítása