HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Kilenc gólt ütött a Ferencváros

2010.10.22. 21:20 Hblog

A Miskolc nyerte a Mol Liga-játéknap rangadóját Brassóban. A Jegesmedvék két kanadai légiósukat itthon hagyták, fiatal hokisokkal mentek határon túli túrájukra, mégis begyűjtötték a három pontot. Háromgólos vezetésük után felzárkózott ugyan a házigazda, de az ifjú Korpos Gergely az 54. percben kegyelemdöfött, 2-4. A Miskolc ezzel megelőzte a táblázaton a Dab.Doclert. Szoros meccset játszott a Steaua is a Fehérvár-farmmal, noha itt is mínusz háromról kellett kapaszkodnia a hátrányba került félnek. A magyar fiatalok a végén kapuslehozatallal próbáltak egyenlíteni, hiába, 3-2. Sokkal nagyobb volt a különbség az Újpest–Ferencvároson, a lila-fehérek az első harmadot még ikszre hozták, ám utána beindult a zöld-fehér henger, 2-9 lett a vége. Galló Illés megszerezte első gólját a Megyeri úton, de az összecsapás valódi hőse Feil Arnold, aki mesterhármasig jutott.

37 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép volt fiúk!Fontos meccset nyertünk meg nehéz helyzetben igazán fegyelmezett játékkal :)
Mazlista miskolciak!!!jo kezdtetek de azzal annyi mert a masodik s harmadik harmadban alig lottetek kapu fele... egyet talaltatok kapura loni s bement...meg nem erdemelt nyereseg...lesz revans s akkor mi zenelunk s ti tancoltok...na paaaaaa
@Nyakkendos Fatolvaj: Minden harmadban többet lőttünk kapura :) A revansra még jó sokat várhattok :)
Újpest-Fradin mi volt a végén a 2 végleges kiállítás? Kint volt valaki?
@Nyakkendos Fatolvaj: Az nem szamit hanyat lo valaki kapura, a golok szama dont. Ha valaki 3-at lo kapura es mind a 3 bemegy es az ellenfel 50-et s bemegy 2 akkor is az elso nyer!
Gratula a Korpos sornak!!
@Kingstone8: Az amúgy mindig higgadt Roczanov elverte Bontovicsot.

az első harmadunk egészen jó volt, a zöldek a második elején nagyon rákapcsoltak, mi meg összeomlottunk...

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!!!!!!!
Az Orosz Khl-es is betalált ? :))))) Ezek szerint a Mol az erősebb :)
@gabute: Köszönöm a választ :)
@gabute: Azért az elverte egy kicsit túlzás szerintem, de ő győzött, ez tény.

Kár hogy nem mentünk végig úgy, mint az alatt a 47 másodperc alatt :)
@gabute: De Bontó legalább odaállt, nem menekült úgy mint tavaly a komplett sorotok Beu elől... :DD
Bontovics arca felszakadt mert Roczanov kurva módjára szétkarmolta a fejbőrőt szó szerint.El akarta kapni a mezét helyette inkább belekapaszkodott az arcába és nem engedte el!
@Nyakkendos Fatolvaj:
Te meg melyik meccsről beszélsz?
Minden harmadot megnyertünk a kapuralövésben, nem mintha ez lenne a lényeg.
Három sorral játszottunk, két kanadai sem játszott sérülés és eltiltás miatt.
Egri kiesésével védőnk is alig van már.Soroljam még?
Egyszer megvertetek otthon, nagy cucc, szép kis kiállítási aránnyal.
Itthon meg mindkétszer hazaküldtünk Titeket simán, és már ne nagyon várj revansra...
Ja és nagy grat a miskolci sornak!
Eddig pontjuk sem volt, nemhogy gólok!
Ők nyerték meg ma a meccset!
@zsolt007: Mindjárt gondoltam, hogy valami svindli van a dologban :) .
@forestjr: Láttál ütést box közben???
@zsolt007: Nyugalom, csak a fotelből okoskodok.
Bontó homloka szakadt fel, néhány karmolás nyom maradt rajta. Még szerencse, hogy kint volt meccsen az asszonya, különben soha nem magyarázná ki, hogy nem egy nő karmolta össze:-)
@vicente1975: nagy a pofád öcsi, De szerinted a Brasso a hibás a sok eltiltások miadt...glediátorkodtok a hoki helyet és még ti sirtok...bocs csak magas volt a labda!!!!!!!!
nem baj, fő az önbizalom, meg az összefogás! :D

hejj de jól érzem magam! :) ki lett festve a Megyeri Csárda és idén azt hiszem nem ez lesz az egyetlen! :)

Én azért sajnálom, hogy ennyire egyértelmű volt, de grat a fiatal és szerethető újpestnek! :) egy igazi élmény volt!!!

jaaaaaaj szegény dózsa! :(
@PUPÁK JANCSI: Valamit erőst félreértettél.
szép volt macik!
ezt hogyan csináltuk csak 2!perc kiállítás ez nem semmi!!!
GRATULA!!!!!!!!!!
@moszkvicssluszkulcs: Miazhogy ezmiez?Megmondanám,de hirtelen nem jut az eszembe...tudod fák törzsén nő...szimbiózisos gombaféle...olyan szürkés,barnás...nagy füsttel ég,de kicsi a hőértéke... a méhészek is használják, el lehet űzni velük a kis dögöket...segíts már na!Megvan:Ez egy TAPLÓ!
Gratula a "kicsiknek"és az egész csapatnak,őszintén szólva féltem,hogy a tartalékos felállás miatt bukhatunk.Mindemellett végre meg kéne tanulnunk "nem glediátorkodni"(ez gondolom a gladiátor tájszólással..!)sportszerűen és szabályosan játszani,mert sok az az egész meccsen kapott két perc bünti!(Na jó,megint megfújták ellenünk a hazai pályát...)
HAJRÁ MACIK!!!
@polarbears: Nem játszhatott Bonar...
@gabute: Amíg meccsenként beáll az 1-5 perces rövidzárlat, nem leszünk nagykorú csapatnak tekinthetők.
Az első harmad jó eredménnyel zártult, de lássuk be, baromi lassú volt a játék, ami nekünk kedvezett.
Az eredmény még az elfogadható határán mozog, én azért jobbra (három-négy gólos vereségre) számítottam.

A két tábor meg már-már kínos békében dalolászott két és fél harmadon keresztül, az 56-os vendégkoreó alatti egységes fellépés még az öreg rókákat is ismeretlen terepre vitte. Ilyenhez senki nincs hozzászokva egy Újpest-Fradin. Aztán a meccs végére kibukott az igazi énjük a táboroknak:).

Jánosi meg addig jártatja a száját, amíg Zala egyszer rendesen elkeni. A zöld ikon persze a matekot nem merte felvállalni, de hát ezen meg sem lepődünk. Lebontovicsot meg szépíthetik a zöldek, ahogy akarják, a tény, hogy vérző fejjel hagyta el a jeget. Apropó, hogy van Hofi?:)

Végül egy jó hír gabnak: a statikusok ma reggel megvizsgálták a vendégszektort: nem keletkezett helyrehozhatatlan kár.:)
@Edi a Sas: Legalább itt van mit kifesteni :P .
@PUPÁK JANCSI:
Először is, engem Te ne öcsizzél.
Másodszor, előbb tanulj meg szöveget értelmezni, ha lehetséges ez Nálad, utána írogass.
@Edi a Sas: azért nem ártana ha nem csak ellenünk brillíroznátok, mert mit is látok a tabellán? Csak nem a 6. helyen tanyáztok? Jaj bocs a HAT tiltólistán van ugyebár :)
Attól még, hogy te Dózsázol ez igenis egy szerethető, fiatal Újpest :)

ja, és láttad a kanadai táblázatot?

1. Borbás Gergely 16 9 9 18 45 20 12 7 5

Nélküle még tán a hatodik helyetek sem lenne meg :D :D tényleg nem nagyon lehet túl sok örömre okod, úgyhogy élvezd ki a tegnapi napot, aztán inkább Kangyalföldet vernétek el...
@Fugeute:
Volt már ilyen, lesz is ilyen. Minden rendes magyar ember átérzi '56 jelentőségét. Nem hinném, hogy ez kuriózum lenne.

Bontó: igen, vérzett a feje, de ha a tényeknél akarunk maradni, akkor jegyezzük meg, hogy a homlokán szakadt fel a bőr és nem egy férfias küzdelem során, hanem egy lányos karmolás következtében. Előttünk zajlott az egész, jól láttuk, a lila alapból így rontott az arcának, amit először nem is értettünk.
Nekem mindegy, gondoljátok azt, hogy egy hős.
@KrisztiFTC: Nem, Lebontovics az, aki önként felkínálta az orcáját egy kis átalakításra Roczanov maszkmesternek. Tom Savini sem csinálhatta volna ügyesebben.
@Fugeute: Sőt, még Bontó homloka miatt tört le a körme. :-)
Sziasztok ! Tudja valaki hogy ki az a Papp Sándor aki a Volán csapatvezetője volt Bucuresti-ben ????
Jaj, nehogy már komolyan vegyétek PUPÁK JANCSI háeszeit, a legtöbből süt a irónia.
Én szeretem olvasni őtetet!:o)
OFF
Mindenkinek kellemes koccintást kívánok Nemzeti Ünnepünk alkalmából a Hősök emlékére!
ON
@1885*: Nézd, mi nagyon is tisztában vagyunk a saját problémáinkkal. Elég hullámzó a teljesítményünk eddig és akkor finoman fogalmaztam. Talán most ez a két győzelem elindíthatja a csapatot felfelé, de ehhez kell az is, hogy visszavágjunk a kangyalföldieknek kedden.

Gondolom abban egyetértünk, hogy mindketten jobban örülnénk, ha olyan küzdős-parázs derbik lennének, mint tavaly például. És ha már szóba került a HAT, ti is megünnepeltétek holott mögöttünk vagytok a tabellán jelenleg. Tudom, mások az erőviszonyok, de remélem érted mire gondolok. Épp neked hadd ne kelljen magyarázni, hogy vannak rangadók, vannak derbik és van a Fradi-újpest. :)

Hajrá zöldek!
süti beállítások módosítása