HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Vasas nyerte a tévés rangadót

2010.10.05. 22:41 Hblog

Közepesen alapos bejegyzésben emlékeztünk volna meg bő egy órával ezelőtt a Mol Liga mai játéknapjáról, a szövegünk azonban úgy elszállott, mint a fecske, azóta is hiába próbáljuk megtalálni valahol. Roppant dühösek és elkeseredettek vagyunk, még egyszer újraírni ugyanazt nem bírjuk, ezért most csak az eredményeket rögzítjük, hogy kedves olvasóinknak legyen mi alatt kommentelniük. A blogmotor és/vagy saját hülyeségünk nevében is elnézést kérünk. Újpesti TE–HSC Csíkszereda 0-9, Sapa Fehérvár AV19–Miskolc 3-5, Vasas HC–Ferencváros 4-2. A bajnokság állásáért ide kattintsanak.

95 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Behúztuk a kötelezőt.
Jöhet a Brassó!
Két emberünk a kanadai táblázat elején, remek!
Ilyen légiósokat érdemes igazolni.
Hajrá Macik!!!
Én már megszoktam, hogy amire hazaérek a meccsről, itt a szokásos poszt, ma csodálkoztam is, hogy hol van..:)
Nincs miért elnézést kérnetek, ez bárkivel előfordulhat, a blog színvonalával ti bőven-bőven ellensúlyozzátok az ilyen kis "hibákat"...
Go blog Go!!!
@qwertzuiop05: Megérdemeltétek a 3 pontot. Az első két gólunk szépen kidolgozott helyzetekből született, utána viszont minta elvágták volna...
Tőletek Bonart, Salugat emelném ki, és Gyenes is jól végezte a dolgát. Nálunk EBEL sor ide, Ebel sor oda, úgy beleszürkültek a mezőnybe, hogy csak na... Fejben nem voltunk ott, az egyszerű korongátvételek sem mentek, rengetegszer jöttetek kettő az egyben, három a kettőben...
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
Jó kis meccs volt a Vasas-Ferencváros! Megérdemelten nyertünk, bár sokszor megnehezítettük a saját dolgunkat (korongvesztések a saját harmadban). Jó a bajnokság nagyon, sok az egyforma csapat.

Hajrá Vasas!

Nagyon jó az új mezünk egyébként!
Gebei maradjon az EBEL-nél!

Ismét balfékek voltunk, két harmad előnyt adni nem szabad, hiába kapartunk a végén, nem sikerült. Eade ismét ütközött egy fantasztikusat :)

Hajrá Fradi!
Miskolcon meglátszik, hogy most már főállásban hokiznak. Szinte ugyanazzal maggal és néhány jó külföldivel egész ütőképes csapat alakult ki. Csak így tovább, a példa adott mindenki előtt. Pl: Debrecen, Szombathely, stb...
Izgalmas volt a vasas-fradi, fordítva is elsülhetett volna. Mogyi szépet lőtt, a vége idegölőre sikerült - mindkét tábornak. A vasas mez qrva jól néz ki (előny a kevés szponzor...+ az idegenbeli még szebb), a fradi sisak sütőtök jellegű, vmi jobbat is ki lehetett volna találni.
Egy Sport M stream-et tud valaki esetleg?
Bíró Ottó egy szánalmas bohóc, levadászik egy tizenhét éves gyereket és még büszke is rá... A sors őt is hamar utol fogja érni, nem jósolok neki hosszú pályafutást!
a stars uj meze nagyon utosre siekerult.

ha van itt valaki, aki a fradi tabor sippal-dobbal szakaszaban szurkolt tegnap, legyen szives elmagyarazni, hogy miert is ordibalnak olyan otrombasagokat, hogy nekem a fiamnak magyarazkodni kell? felteve ha tud irni olvasni onnan valaki.
@Szoljanka: Egyetértek!Változást az hozhat a Farm teljesítményében,ha AZ EBEL sora megnyeri a saját cseréit,de minimum nem kap gólt!
Kedves szerző!
Fel a fejjel. Én személy szerint nem emlékszem ilyen esetre a blog eddigi pályafutása alatt. Szóval az arány jó:) Bár tényleg nézetek utána h mi volt a gond, h Többé ilyen aztán ne legyen!!!:P

A meccs tegnap jó volt. Végén még a számomra áhított Szappanos gól is összejött:)
Kár,hogy a beszámoló szövege úgy szállt el,mint a fecske,mert így nem tudok segíteni!Ha úgy repült volna,mint a pillangó,akkor szívesen felajánlottam volna azt a közepes lyukméretű,lágy pamutzsinórszövéses,drótkeretes,kétméteres bambuszrúdra szerelt lepkehálómat,amivel a morfolepkéket, radírpókokat,és órarugógerincű felpattanókat fogtam Dél Amerika dzsungeleiben!Egyébként teljesen átérzem a helyzet elkeserítő voltát az eltűnt irománnyal kapcsoltban,hasonlót éltem át Ouagadougában,amikor a hosszas üldözés után zsákmányul ejtett,kihaló félben lévő-ezért nagyon ritka- mocsári putymogány befogás után másnap reggelre titokzatos-és máig meg nem fejtett-körülmények között kiosonkodott a tárolódobozból!Azóta is az UFO-kra gyanakszom,lehet hogy a beszámolót is ők szívták le,és azóta próbálják megfejteni!
@funbasten: Praktikus az a sisak!Halloweenkor tesznek alá egy mécsest,vágnak rá lyukakat és nem kell külön költeni töklámpásra!
Más:mindíg a "kötelező"a legnehezebb,de hoztuk a három pontot Fehérvárról,sajna a Fradi nem csent egyet sem a Vasastól.
HAJRÁ MACIK!!!
nem rossz magyarázat, de szerintem inkább arról van szó, hogy órákig morfondíroztatok fugeute "kilencszer ült bele a lila-fehér segg a csiki faszba" címjavaslatán, majd mire elvetettétek, már nem volt kedvetek irkálni. én ezt személy szerint üdvözlöm, mert a blogot fiatalok is olvassák, és az ember nem azért jön ide, hogy ocsmányságokat olvasson.
@szorgalmas: Piszkos a fantáziád. De azért örülök, hogy tartósan megmaradt benned Fugeute múltkori remek címjavaslata :) .
@forestjr: csak arra emlékszem, hogy olyan szó volt venne, amit anyukám soha nem engedett, hogy mondjak, és azt sem engedte, hogy ilyen emberekkel barátkozzak. emiatt örülök, hogy nem egy csapatnak szurkolunk, így nem kell vele barátkoznom.
@szorgalmas: Gondolom anyukád azt se engedte, hogy idézőjelben mondjál ilyeneket, ejnye-bejnye.
Az eddigiekből ítélve szerintem Fügeute se bánja, hogy nem egy csapatnak szurkoltok :) .
@forestjr: Sok mindent hallottam már attól az oldaltól, hisz elég dús a fantáziájuk de azt azért nem hittem volna, hogy a pedofilia is az életük szerves része.

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.06. 09:23:20

biztos vagyok benne, hogy még uteapu sem akart igazán elrontani egy ilyen kedélyes, reggeli élcelődést holmi pedofilos, sértegetős szarral (fogalmam sincs, hogy jön ez most ide), és nem is ide szánta a bejegyzést, hanem valami másik fórumra, ahol más témákról beszélgetnek, és amiről én nem szeretnék tudni.
na megvan az eredeti szöveg, nem valami nagy szám, de mindegy:

Egy harmadon keresztül tartotta magát a HSC Csíkszereda elleni meccsen az Újpest, de a folytatásban átgázoltak ellenfelükön a székelyek. A mérkőzés külön érdekessége, hogy a vendégek góljainak csaknem felét a lila-fehér drukkerek korábbi kedvence lőtte, Ladislav Sikorcin négyszer talált be, 0-9. Egy ide tartozó hír: Minden hokirajongó kiállhat a nehéz helyzetben lévő lilák mellett címmel jelent meg egy írás a szövetség honlapján, amelyben arra szólítják fel a jégkorongdrukkereket, hogy klubhovatartozástól függetlenül menjenek ki október 31-én az UTE–Brassó találkozóra. A szervezők hagyományt szeretnének teremteni, a jövőben minden évben ekkor ünnepelhetnénk az összetartozás napját. Az indoklásért kattintsanak az iménti linkre. A mai nap eseményeihez visszatérve: a Miskolcnak ha nem is könnyen, de sikerült idegenben felülmúlnia a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapatát. A Jegesmedvék a hazaiak 2-0-s vezetése után ébredtek, igaz, aztán apránként ötöt lőttek, majd kaptak még egyet, 3-5. Az új mezben jégre lépő Vasas és a Ferencváros tévés rangadóját közepes iram, nagy küzdelem és szép gólok jellemezték. A zöld-fehérek kerültek előnybe, de a piros-kékek fordítottak. 1-3 után ismét felzárkóztak Peterdiék, Szappanos üres kapus gólja döntött el mindent a végén, 4-2. Az állás.
@szorgalmas: ez nagyon nagy! ezt adom! :)
ja igen, fradihoki fórumon olvastam Hüfiről, de nem értettem, hogy mi történt? mi a gond vele?
@marhahusi: Te most végül is kiknek drukkolsz? Liláknak vagy zöldeknek??? :O
kicsit off:

nem tudja valaki, hogy mi a helyzet a bpstars.hu oldallal? Nem frissül augusztus óta, kerestem, de egyelőre nem találok semmilyen oldalt Vasas HC névvel, a Vasas sportegyesület oldalán meg minimális az infó a jégkorong szakosztályról.
@peterszky:
Mit rontott el már megint a Retye?
Rákacsintott a lövő játékosra és az meg elrontotta?
Vagy megsúgta a kapusnak hova lövik neki a zsugát?
A szabálytalanságokat meg kitalálta?

Szerinted először voltak a bírók, és a ha már vannak bírók, akkor a játékosok elkezdenek gondolkodni, hogy ha már itt vannak ezek akkor mi meg már szabálytalankodjunk egy kicsit.
@Calgary: nem adott meg egy szabályos gólt a Fradinak.
Amikor elmozdult a kapu a lövés előtt kb. 20 másodperccel?
@Calgary: elmozdult? :D :D: D: :D
@jepe: de, én tudom. hamarosan frissülni fog, most keresik a megfelelő embert.
@Calgary: az a lövés előtt kb. 2-3 másodperccel mozdult el. Jégkorongban a 2-3 mp is nagy idő!
Szerintem Jánosi lövése bent volt, a belső kapuvasról jött ki. Érdekes módon ezt a rendező kolléga nem kockázta úgy ki, mint a leshelyzetnél a passz pillanatát... :S
@Calgary: dehogy mozdult annyival. néztem én is.
@jepe: A starsra hamarosan új ember lesz, a vasashoki.hu kb két hét múlva indul.
@csatoimi: Megnéztem a szabálykönyvet.
Azt kell figyelni hogy a korong gólvonalon való áthaladásának a pillanatában helyén volt a kapu vagy nem. A kérdés itt az a kapus volt aki elrúgta vagy ......, vagy az aki lefúrta trehány volt.
A Jánosi féle lövést nem láttam, lehet hogy igazad van, nem erre gondoltam.
@1885*: ami vicces, az vicces, el kell ismerni :) amúgy hangulatember vagyok :D
@marhahusi: gyanús vagy Te nekem :)
@Calgary: Ez eddig tök jó, csak én emlékszem tavalyról olyan meccsre, amikor ellenünk az ilyet simán megadták gólnak. Következetesség!
@peterszky: Ebben igazad. De mint már annyiszor elhangzott, bővíteni kell a lehetőségeket, videóbíró, gólbíró.
De ezt a csapatok nem akarják mert hát pénz pénz és pénz.
Dávid (Szappanos) ment, mint a meszes, nagyon tetszik, ahogy a szezonban nyomja, nagyon bízom benne, hogy ez az ő szezonja lesz (Fodor Csanáddal együtt, aki termete ellenére nagyon bátran és hatékonyan ütközik).

És végre Bertának is kijött a lépés.
És nagyonhajrá Krisztián! (0+2!)

@peterszky: Az a baj, hogy a kétpercek - ellentétben a MOL-Liga tendenciával - a Fradi oldalára dőltek?
És kérlek, szólj már szurkolótársaidnak, hogy ez jégkorong, és nem futballmeccs, az ocsmányságokat a gyep mellé osszák, ne a jég mellé, legyenek szívesek. Köszönöm.
A Fradi-szurkolók mindig valami szimbólummal jönnek, aminek a megértéséhez bennfentesnek kell lenni: mi volt az az áthúzott 45? Csak hogy képbe kerüljünk. (Mint amikor az emlékezetes Slovan-meccs előtt "szlovákoztak", és fórumoznom kellett, hogy megtudjam, hogy "csak" a focimeccsre "hangoltak"....)
@facsipesz: áthúzott 45 = Nem kell Kocka, Kocka = Kiss Gábor.

Azért a kaput nem a szél fújta el, szvsz.
@1885*: Ugyanúgy elmozdult a 3. harmadban Budainak is, ott sem adtak kiállítást. Következetesség!
@1885*: Csak gratulálni tudok nekik ezért...
Hüffnerrel mi a helyzet ? Fradihoki forumán eléggé kivanak rá !
Mi történt ?

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.06. 12:46:51

@facsipesz: attól függetlenül, hogy semmi közöd az egészhez, hadd kérdezzem már meg: tisztában vagy az előzményekkel?
@facsipesz: szerintem is egy kekpiros athuzott 25 ilett volna jobban oda
@facsipesz: Hagyjál már ezzel a szöveggel, eléggé unalmas.

És nem az a baj, hogy ki hány percet kapott. Ott volt a végén Vychodil kiállítása, a felvétel alapján is tisztán látszott, hogy előtte Svasznek befogta a fejét (akkor került le a sisak is), erre csak ő kap meg nem engedett testjátékért kiállítást? Amúgy nem is tudom miért írtad ezt, elég kevés kiállítás volt, így nem is volt minek "felborulnia" az egyik oldalra...
A meccs nagyon jó volt , a 3ik harmad vége idegölőre sikerült, mikor a Fradi próbált 6-4 ellen támadni ... Szapi ügyesen csinálta fél majd nema fél pályától be emelte üres kapuba ..

A mezről annyit nagyon ott van a toppon Faxa első osztályú ,a fehér se rossz ... Remélem Romániába szerencsét hozz az új fehér mez ...
@fraind: Szarjon sünt, remélem az idei szezonban már nem játszik a kis rohadék.
@csillagoség: A "C" és az "A" továbbra is hiánycikk.
@peterszky: jah, és utána svasznek vigyorgása...
Eade viszont parádés volt! :D

az hogy volt, hogy egy kangyalföldi térdelt egy fekvő fradison miközben szappanos belőtte az üreskapust??? vagy ez csak engem zavar??
@peterszky: atadhattatok volna nekik a molinot, h szabhassanak beloe At meg Ct.
@1885*: Igen, az is egy jó történet, de látod, minket segített Gebei, mert több előnyünk volt!
@peterszky: És ? Hiányzik ... Erre nem tok mit mondani , tudja nagyon hol ki a C meg A szerinte fölösleges ...
@peterszky: Nagypapi meg mar ott tart h csak ugy szorongatja a Gallo nyakat?

amugy azon is mosolyogtam egy sort hogy PONT a tvs meccsen csereltek le vegre az edzomezt... :P
@peterszky: Galló folytogatása??? ja az is csak pedagógiai célzatú volt, igaz?
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!:
Ez nem "anyagi" kérdés.Ez demonstráció a szólásszabadság mellett!:))
@csillagoség: hogymicsoda? SZERINTE FELESLEGES????
Szerintem meg KOTELEZO!

Jeg, nem felesleges esetleg? Vagy a pakk?
* helyesen fojtogatta, @Uteapu: aha, és "következetesek" is, ebben, más kérdés, hogy minden évben más nevük van de C + A -t nem hordanak, ők akkora királyok ,hogy úgyis mindenki tudja ki az "C" meg á, hát hogyne. ..
@szorgalmas: Igen, végigkövettem itt a műsort, és nevetségesnek találom, de ez az én véleményem, mások szerint biztosan vérkomoly, csak én nem tudom átélni. Ilyenek vagyunk.

@peterszky: "Hagyjál már ezzel a szöveggel, eléggé unalmas."

Az, hogy próbáljuk a tömeges mocskolódást más sportágakra hagyni? Unalmas szöveg? Jaj.
na akkor: www.hokibirok.hu/downloads/b_szabalykonyv_2f.pdf?phpMyAdmin=d0e953e41c79c2037b8f48c045b04ff5

akkor a szabályokat kéretik KÖVETKEZETESEN betartani, és betartattni!

perverz kisdobos (törölt) (törölt) 2010.10.06. 13:27:06

@facsipesz: akkor fogalmam sincs, hogy miért okozhatott gondot a nem túl komplikált, ám a körülményekhez képest rendkívül cizellált üzenet megfejtése.

különbözőek vagyunk. ez jó. ez nagyon-nagyon jó.
@szorgalmas: A "faszozás" jogvédett. Szárnyaljon a fantáziád, gazdag nyelvünk tálcán kínálja a gyalázkodásra alkalmas egyéb kifejezéseket.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Én tudom hogy kötelező . csak azt akartam mondani hogy a klubok és a szurkolok is tudják ki a Vasasnál a "C" meg "A" Hiba hogy nincs fent a C és A betűjel
@csillagoség: az a HIBA, hogy hosszu ideje tehetik mindezt BUNTETLENUL...

mar sokszor leirtam, de en nem engdetem volna edzomezben sem jatszani a VHC-ot

sosem ertettem ezek a "apro" dolgok miert nincsenek szankcionalva....
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Edzőmez? A tavalyi Vasas-Stars mez volt az, nem edzőmez. Mivel messze van a beszállító, nem ment pikkpakk. Én láttam őket edzésen, ott mást viselnek..
@csillagoség: Eszembe jut az a """kedves""" történet, amikor gröschlt megválasztotta a csapat egy meccs erejéig csk-nak, mégis azon a meccsen (is) végig svasznek tárgyalt a bírókkal...
@facsipesz: jó messziről szállíthatták ha ilyen lassan ért ide és közben még azok a huncut kis betűk is leestek, ugye :)?
Kérdés: a statisztikákat ki írja? Az icehockey.hu-n mintha lemaradt volna a Vasas első góljánál Szirányi asszisztja.
@1885*: Jaja, leestek az edzésen:))
@facsipesz: csak azok a 2 percek is leesnének, ami ezért járna :)))
@OliBLOOD: úgy tom minden sornak van egy "A" jelölt !
@csillagoség: egy kapitány és "nem több mint 2 helyettes"
@1885*: "Fontos: Egy reklamálás a büntetés miatt NEM szabályértelmezési kérdés és büntetni
kell."

Na ha ezt a bírók KÖVETKEZETESEN betartanák, az összes csapat C-je fél életét a büntetőpadon töltené.
egyikről sem lesz videóösszefoglaló? a jégkorong.tv-sek is szabin vannak?
@facsipesz: nem statisztika, hanem jkv. amit a bíró bemond azt kell beirni. A zsűriben hiába szóltak, hogy Szirányi adta a gólpasszt, nem számitott. A végén ugyan szóltak, csak a jkv addigra le volt zárva igy már nem lehetett rajta javítani. Sajna ez van.
A Vasassal kapcsolatban pedig a " ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért" dolog érvényesül. Valamibe úgy is bele fognak kötni.
A Szapi gólja igenis szép volt!!!
@nazgul: és ezt most azt jelenti a többi szabályt is le lehet szarni vagy mi van? komolyan nem értelek, annyira komplikált alapvető dolgokat betartani? egyébként meg nyilván Neked is feltűnt azért van akit kiküldenek ha reklamál, van akit meg nem, függetlenül attól, hogy van-e C rajta, mert van aki "C" nélkül is szabálytértelmez...reklamál mégse küldik ki. Szerintem nagy túrót van "következetesség" de TE biztos jobban tudod.
@908665: Meg az "Egyenlőbbek az egyenlőeknél"...
@1885*: Nem, csak szemet szúrt a belinkelt szabálynál ez a rendelkezés, azért neked válaszolva írtam. A betükkel kapcsolatban egyetértünk, benne van a szabálykönyvben, egyértelműen kell, még a méret is meg van adva. Azt nem tudtam kideríteni belőle, hogy mi a következmény:
- nem játszhat a csapat, míg fel nincs tüntetve
- 2 perc (meddig?, kinek?)
- nincs "szabályértelmezés", azaz automatikus 2 perc a csapatból mindenkinek, aki a bíróhoz szól.

Lehet, hogy a bírók is ezért nem merik számon kérni, nem tudják, hogy mit kellene csinálni. Mondjuk, ha addig nem hagynák elkezdeni a meccset, szerintem igen hamar kerülne egy C és két A betü.
@peterszky: Jó összefoglaló, bár egy kicsit Fradi centrikus. :)
Mindenkinek tiszteletteljes megemlékezést kívánok! (kicsit megkésve)
@nazgul: igen , azért is linkeltem be a szabályt, mert egyértelmű, hogy nem önkéntes alapon hordják más csapatokban, meg a méret is ...nincs ugyan hokibirói vizsgám, de az én értelmezésem szerint igen, 2 perc, ha nem olyan szól aki a "C" v. "A" betűkkel nincs felhatalmazva a bírókkal való konzultációra. Esetenként. Ha egy meccsen 10 x, akkor annyiszor :D
Meg azért is linkeltem be, mert ez mint nyilván Te is tudod nem tegnap fordult elő először, hanem elég régi "lerágott" csont. Amíg a szabályokat nyugodtan meg lehet szegni büntetlenül miért is izgatnák magukat. Egyszer kapnák meg a megfelelő büntetést v. büntetéseket nyilván sikerülne értelmezni a szabályokat. Csak lenne bíró akinek van vér ...és 1x példát statuálna.

@peterszky: jó a video, kösz! :) különösen Eade tetszik :) azt tanítania kellene.
"Segítés Kolontárnak

Mint ismert hétfőn hatalmas természeti katasztrófa érte a veszprém megyei Kolontárt, amelyet környezetszennyező anyagok garmádáját tartalmazó vörösiszap öntött el egy gátszakadás után. Csapatunk vezetése úgy határozott, hogy lehetőségei szerint segítséget kíván nyújtani. Ennek alapján a vasárnapi, Brassó elleni mérkőzés jegybevételét felajánlja a károsult falu megsegítésére.

Kérjük szurkolóinkat, hogy minél nagyobb számban tiszteljék meg látogatásukkal az eseményt, hogy minél többet segíthessünk!"

fradihoki.hu
@peterszky: Megnéztem, csoda, hogy a 8 percbe belefértek a Vasas góljai is:)
Azért kösz.
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: Mi az a sztársz?! :) Még Spillerék is csak röhögtek rajta :)))
süti beállítások módosítása