HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Dab.Docler megelőzheti a Csíkszeredát

2010.10.01. 10:54 F. Kapus

Három magyarországi mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga pénteken, ebből kettő nagyon komoly rangadó lesz. A listavezető HSC Csíkszereda a második Dab.Doclerhez látogat, a Ferencváros Miskolcra utazik. Az UTE–Vasason az lesz a kérdés, hogy a fiatal hazaiak első győzelmük után közelebb léptek-e egyet a mezőnyhöz.

J. P. MacCallum nagyon kemény, különleges mérkőzésre számít, amelyen a hazaiak győzelem esetén pontszámban beérnék a csíkiakat. Mestyán, Győri és Papp Csaba sérült, Metcalfe viszont felépült, visszatér a második sorba. A HSC 22-es kerettel érkezett Magyarországra, de Dunaújvárosban Hurtaj és Papp Sz. biztosan nem játszik kisebb sérülés miatt, míg Novak játéka a mérkőzés délelőttjén még kérdőjeles. Ez lesz a két csapat első összecsapása ebben a szezonban.

Miskolcon nagyon várják a FTC-t. Az első fordulóban Pesterzsébeten jó meccset játszottak egymással, a Ferencváros nyert 5-3-ra, de az 54. percig a vendégek vezettek. Pénteken a hazaiaknál Derton és Urbán nem játszhat, a zöld-fehérektől Vychodil, Ványi, Marosi és Hoffmann hiányzik, Eade mégsem távozott, újra jégre lép.

123 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Jegesmedvék honlapján az egyik játékosunk 4,a másik mind a 6 pont megszerzését szeretné a két 7végi meccsen.Nem kaphatnánk nyolc pontot kettős győzelem után,valahol olvastam,hogy ilyenkor jár az ÁFA is!(Meg SZJA,meg osztalékadó,illetékek, meg TEHO, meg szakképzési hozzájárulás,az összesen tíz,minusz amortizácó=9 pont,így már rendben lenne!)
@eszel59: vasárnap Miskolcon, Miskolc-Dab. Győzzön ott is a Jobbik.!!!!!
@Nyuszí O_o: :) en megis bizom benne hogy a HSC fog nyerni nagy kuzdelmek utan :). Fogadni meg nem szoktam de tippelni igen (4-3 esetleg 4-2 a HSC-nek ma este). sportszerunek sportszeru merkozes lesz (remelem) legalabbis a palyan de viszont a lelatokrol amit szoktam hallani online kozvetitesek soran az elkepesztoooo (azt hiszem ebben a dunaujvarosi nezokozonseg viszi a primet) (megy rendesen az anyazas, es gusztustalan szovegek egesz csokrat haitjak az ellenfel jatekosaikra, birokra egyarant legyen is az barki)

Tiszteletem
Hajra HSC!!!
@Nyuszí O_o: Én speciel a részeg hülyegyerek címére pályázom, aki még hajnalban is pörgeti a menyasszonyt a pörköltszaftos és unicum szagú nyakkendőjében :)

De ez még messze nem zárja ki a netes közvetítés követésének lehetőségét, de csak azért hogy update maradjak, továbbá a mai kimaradó élményt (és várhatóan a győzelem édes ízét) kárpótoljuk majd egy jövő hét pénteki szeredai meccsnézéssel
@E.Attila: meg egy dolgot elfelejtettem az online kozvetitessel kapcsolatban...inkabb viszavarom a kommentator sracot (aki szemelyem szerint eleg gyengus es reszrehajlo) de legalabb nem hallatszik a hatterben az anyazas :)
@E.Attila: Óóóóó, hosszú évek nagyon kemény munkájával gyűjtögette össze a hozzáértő dunaújvárosi közönség ezeket a válogatott, rendkívül lényegretörő, ámbár ártalmatlan (viszont néha vicces) szidalmakat.

A viccet félretéve pedig az ok az, hogy közel van a mikrofon a nézőtérhez és más csapatok szurkolóit pedig nem hallod, mert csak tőlünk van közvetítés
@E.Attila: Hát már hogy a retkes francba ne lenne részlehajló a riporter, ha már a klub a saját honlapján adja a közvetítést, lényegében a saját szurkolói számára.
@E.Attila: nemtom nálad mi a részrehajlás, de ha az is, ő annyira visszafogott, hogy már zavar. :)
@csatoimi: A közvélemény kutatások szerint nem a jobbik hanem a Fidesz fog győzni a hétvégén.
Drága Imi akkor most ki is nyerjen? :)
@KicsiÉn: Mindeggy csak jobb oldali legyen . :)))
A fidesz győzelme az bisztós a HSC győzelme az viszont nem de optimisták vagyunk.
Hajrá Szereda.
Bocs a politikai tartalomért többet nem fordúl elő.
@Lazlee:@a. Bárd: :)) megertettem a reszrehajlast....:) es valahol ertheto is :)

En jartam eleg sok (H)SC merkozesre anno mikor meg Pesten dolgoztam de de sehol nem talalkoztam olyan szurkoloi mentalitassal (torka szakattabol uvolt be a palyara az illeto). Szerintem ha a palya masik vegebe lenne akkor is tisztan kivehetoek "meltanyos" szavai amelyel az ellenfelet illeti (tehat nem mikrofon "problema") :)) (amugy lehetseges hogy te vagy az a Bart v Lazlee???) Kerem merkozes kozben belenezni a kameraba lassalak :))

mint mondtam inkabb hallgatnam a sracot "Azari Zsoci tor elore jobb szelen (nekem bal) es egy szeppppp passz....a szurkolo kozonseg visszabuuugat a keves fradi szurkolonak...vicces" :)) de jo tenyleg meg igy HSC szurkolokent is hallgatni

Kitartas
@csatoimi: Amugy Imi ha mar felvetodott hogy csak a DAB kozvetit online nem lehetne megoldani csikbol is??? Meg lehetne fontolni....van par helyi srac ismerosom akik szivesen segitenenek szerintem occcooon :)
@székely hokis:
Én is csak a poén miatt írtam!!!
@KicsiÉn: én nem politizálok, de győzzön a jobb csapat. :)
@E.Attila: jó lenne ez nálunk is, van még mit tanulnunk a dunaújvárosiaktól, ezen a téren is.
@csatoimi: Én meg abban bízom, hogy Orbán és Horváth együtt kerekedik felül Jobb-bal.
Mindent bele srácok!
Hajrá Macik!!!
@csatoimi: Mi van Novak-kal?...Petres mikor fog jatszani? Kosz az infokat
@Stommy: remélem ez a csalosdis lassan unalmasá lesz végre számodra is, s nem fog egész szezonban ezzel telittödni a forum...
@E.Attila: Ugye milyen zavaró? Akkor nem csak az én fülem bántja ... az illetők azt mondják szurkolnak, de meccsen teljesen kivetkőznek magukból és olyanokat kiabálnak be a jégre amiket még ők maguk sem igazán hisznek el, majd megveregetik a saját vállukat, bekapnak egy kockacukrot, és jóízűen nézik tovább a mérkőzést. Majd a következő lesnél, szabálytalanságnál, gólnál újrakezdik. Ez egyébként 2-3 ember, szóval nem szabad általánosítani. Szerintem tudják az újvárosiak kikről van szó.
@BÖFFÖCSKE: Novakot nem tegyük be, hogy legyen kiegyenlitettebb az erőviszony. :) Petres még kb két hét.
Hajrá Macik!
Remélem jó meccs lesz, szerintem kimegyek szurkolni...
@Fibonaci: hogy te is tudjad, ha már olyan nehéz rájönnöd, egy ":-)" azt is jelentheti hogy viccelödik az ember, nem komolyan gondolja azt amit épp közvetitt. az általad kommentált helyen ezt jelentette...
@-Toboz-: így igaz, ezért is nem magyarázkodtam. :)
@Szoljanka: tényleg nem leszek ott a Salzburg elleni meccsen, mert nem szeretném kihagyni a mai győzelmünket
Mlac pedig már amúgy is meggyanúsított, hogy többet vagyok a fehérvári csarnokban, mint odahaza, így mindenképpen indokolt megnéznem a Dabot külhoni ellenfelével szemben
HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@gabute: ha elkapjátok ma a Vasast szépen lassan fel tudtok zárkózni a Fradira
jövő héten szeretne valaki Szeredába menni meccsre?
nálam lesz 2 vagy 3 hely
@csatoimi: fegyelmi pihentetes vagy tenyleg bizol a tobbi jatekosban?
@Theutus: Mi egy nagyobb túra keretén belül ejtjük meg a meccsnézést, de akkor majd ott találkozunk :)
@J.RAMSTEDT: szerintem egy nagy marhaság, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
@a. Bárd: ha lesz jelentkező találkozunk, egyedül nem sok kedvem lenne ennyit zakatolni...az a 42km autópálya sajnos nem sokat jelent
micsoda kezdeeeees! hajra DAB!
hoppá 2:0 2perc alatt jól indult...
Nika év gólja :D 3:0 jól van :D
ez eddig nagyon kaka... hajrá Szereda!!! mindent bele fiuk!!!
Mi történt Dunaújvárosban? Valami piszok bezárta az öltözőbe a HSC 2., 3., és 4. sorát és csak a 6. percben engedték ki őket a pályára? Addig egy sorral játszottak?
a közönség kevés,
a színvonal pocsék,
a Szereda még pocsélabb...

de a kommentárrr.... feláll tőle a szőr a hátamon...
Szóljon már valaki a Dab-os kommentátornak hogy nem Kozuch véd hanem Ruczuj már az 1 harmad 2-ik percétől.Vagy az is lehet hogy nem egy meccset nézünk.
a dab egyértelműen jobb mint szereda
@csatoimi: hat remeljuk valami jo sul ki belole!
amugy nem jatszodnak rosszul a sracok igaz a 25-ik perctol lattam a meccset
a kommentatort lojetek le azt mondja hogy eddig teljesen szekely csapat volt a sportklub s most mar nem az. Mindig voltak idegenlegiosok sot most csak 2 idegenlegios van a tobbi szekely. S a masik: "Ez mar nem ugyanaz a Sportclub, mar nem erzem hogy a jatekosok egymasert jatszananak" mekkora hulyeseg, nyalas s meghozza "sporizik":)) s a kapuba Ruczuj ved nem Kozuch.
@JR V: Te megy egy bohóc vagy.

kb ennyi :)
@Egy jégkorongkedvelő: Ebben a pillanatban értem haza és kapcsoltam be a netet.

Nem tudod mi az állás?

(magas lóról lehet nagyot esni, mindettől függetlenül a Szereda egy qrva jó csapat)
jah a HSC nem megalakult, hanem a szeredai csapat nevet valtoztatott. hat idiota ez a bemondo:(
Gyerekek. Ki lehet kapcsolni a netes közvetítést, és lehet a szövetség honlapjáról követni...
@a. Bárd: attol a hibas dolgokra ra lehet vilagitani
persze, de ahogy most hirtelen visszaolvastam, mindenki csak panaszkodott a szpíkerre.

Ez van, ezt kell szeretni. Legalább van, tegyétek össze a két kezeteket, hogy látjátok a meccset.

És óriási nagy köszönet érte...
Ebben igazad van:)a tobbit nagyon jol kommentalta. S orulunk is h lathattuk a meccset:)
Kedves Székely Barátaim !
Nyugodjatok meg, örüljetek, hogy van egyáltalán közvetítés, láthatjátok ezt a nem rossz meccset.
Boldog volnék, ha a Ti pályátokról is láthatnék ilyen minőségű közvetítést. Az, hogy a riporter néha érdekes dolgot mond, az annak köszönhető, hogy lelkes amatőr az ember.
Nem kell mindent fikázni, örüljünk annak, hogy láttuk a meccset, még ha Nektek nem is volt az eredmény miatt nagy élmény.
skacok! be kell nyomni a mute gombot, aztan zenelejatszoba had szoljon chopin. grat a gyozelemhez, kar h nem nyomtuk meg jobban!
@a. Bárd: ez mind igaz amit te irsz koszonjuk (valakinek) hogy nezhessuk a meccset de kurva nagy marhasagokat mond a kommentar de ami azt illeti a Gsp roman bemondoja sem elebb valo sot kozben R.Robi is tul tul lo a celonn
@Stommy: úgy is mondhatni, hogy a Szereda ma szart se játszott..Molnár (7) ment egyedül, mint szokott de a DAB ma rendkívül fegyelmezett volt, sok helyzetet alakított ki és győzelme abszolút megérdemelt volt. (konkrétan gólokat illetően szerintem amúgy Szeredánál kapushibák voltak, mindhárom védhető lett volna. Ettől még a védelem gyengén muzsikált)
@noacid: egy pozitívum HSC részről: Ruczuj jól véd..
@kiralyfi: Gratulálok az újabb győzelemhez :)!
A közvetítéssel kapcsolatos mondadóddal meg 100%-ban egyetértek! Azért döbbenet, hogy a legjobb dolgokba is csak belekötni tudnak némelyek :(
meg egy erdekes dolog az egesz mol ligas statisztikat elnezve ritka hogy a hazai csapat tobbet volt buntetve mind a vendeg csapat
ez sem semmi
@noacid: a komentarkent "Kozsuk " vedett jol na de hat ez van
@kiralyfi: Kedves MAGYAR barátom itt nem csak arról van szó hogy hülyeséget mond,az velem is és veled is megesik.Hanem az a tény hogy valaki nem nem látja szinte 3 harmadon keresztül hogy ki van az ellenfél kapujában na az már kicsit sok.Történik mindez úgy hogy Ruczuj-t kétszer is fejen lőtték,minek következtében ugyanannyi alkalommal le is vette a fejvédőét.És mindezek mellet is nagyon örülünk a közvetítésnek és köszönjük...
hihetetlen hogy mindenbe bele tudtok kötni. Majd szólok egy pár szót az érdeketekben hogy ne legyen baj a kommentátorral. Magyar Ip címen kívül ne tudja más nézni a meccseket, aztán akkor majd sírhattok hogy marad az icehockey.hu
Gratulálok a Dabnak a győzelemhez, a játékvezetők ma jók voltak nagyon.
@csatoimi: Köszi:)
Jó utat hazafelé.
Milyen jó lenne ezt is nézni:
Miskolci JJSE - FTC-Orangeways
6:5 hu. (1:2, 1:0, 3:3, 1:0)
Hosszabbítás - 64. perc
@Xardas: köszönöm, az csak vasárnap lesz, a Vasas meccs után. :) jól játszott a Dab, nekünk sajnos már az elején elment.
@CTZ78: akkor most hadd kössek bele a kiskirálykosási ambicioidba. szimpatikus huzás lenne bárkitöl is az ilyenfajta párszohozzászoláshogymutassammegmekkoralegényvagyoksfüggtökakegyelmemtöl-megnyilvánulás...
Akkor ma szegény Lajos tette élvezhetetlenné a mérkőzést a HSC szurkolók számára.Ez új.Nem a csapat teljesítménye.Ma egy nagyon motivált DAB-ot kapott ellenfélként a Szereda.Tudom a hiányzó légiósok,sérülés stb.Akkor is,ma egy csapat volt a jégen.Az Újváros végig uralta a mérkőzést,csak dicséret illeti a mai teljesítményt.
@csatoimi: Köszönjük, a két légiós hiánya nagyon meglátszott a Csíkszereda játékán, s Kozuch sem volt a helyzet magaslatán, főleg a második gól volt az övé. Azért a Vasast verjétek meg :)
@csatoimi: Jaja én néztem el, de elvileg még kedden is Pesten lesztek :)
Nagy meccs lehetett a Miskolc - Fradi is :) Nehéz percek várnak ránk vasárnap
gratula a DABnak, ma mindent összevetve tényleg jobbak voltak!
@csatoimi: remélem vasárnap nyertek!
@-Toboz-: ez nem kiskirálykodás, csak elég vicces, hogy itt beleköt mindenki a kommentátorba, ahelyett hogy örülne hogy nézheti a meccsket. Ha nálatok is lenne közvetítés, szerintem a ti kommentátorotok is ilyen részrehajló lenne.

@csatoimi: valóban meglátszott a csapaton a két légiós hiánya, ettől függetlenül grat a küzdőszellemért a Szeredának. A sör megint elmaradt ;)
@CTZ78: egyeseknek savanyú a szőlő, de tőlem minden meccs után fikázhatják a közvetítést, ha ennyivel jobbak leszünk
@CTZ78: itt álltalában nagyon sokan belekötnek - ha nem is mindenbe - de rengeteg dologba. s sokan nem kötnek bele - ha nem is semmibe - csak kevés dologba. a mindenkiben biztos vagyok, én csak kevés dologba kötök bele, ez lenne a harmadik verzio...
@Spigott: @1885*: Megprobáljuk. :) A két légiós hiányára hívatkozni felesleges, ma jobb volt a Dab és nyert, ennyi az egész.
@CTZ78: a kommentatorba még soha nem kötöttem bele, annak ellenére hogy tényleg mond néha nem éppen valos dolgokat is. na jo, most belekötöttem :-)
@Theutus: :D Grat a győzelemhez, akinek nem tetszik a közvetítés, ne nézze, annyira egyszerű.
@-Toboz-: nem rólad van szó kedves Toboz, nem írtam nevet, nem neveztem meg senkit hogy kiről van szó, akinek inge inge, akinek nem nem.
@csatoimi: Majd drukkolok, sok Siki gólhoz is :)
@CTZ78: én ott voltam, de akkor majd Csíkban, jövő pénteken. Egyébként minden Dab szurkolót aki lejőn Csíkba, szívesen látok egy közös sörözésre, a meccs után a Vákár Lajos VIP büféjében.
@1885*: köszi, ma játszottunk az idei szezonban a legjobban, a külhoni csapatnak esélye sem volt
és remélem vasárnap Miskolcon tovább javul a játékunk
Csak röviden:qrva jó meccs volt a Miskolc-Fradi!!
Hosszabban:a szezon meccse!!
Gratula a Medvéknek (Te, ez tényleg nem játék!), és a Fradinak is! -1 ből lőttek és üreskapus felállással is...Mondjuk a hazai pálya a kiállításba megint megvolt Miskolcon is! Kezd ez alakulni!!!
@CTZ78: nem vettem magamra, elhiheted. csak nem találom helyesnek ha egyesek elégedetlensége miatt másokkal is kilönének, akár egy ilyen általad is meglebegtetett eljárásal legyen is az. elvégre én szivesen nézem a DAB honlapja által közvetitett mérközéseket, ha nem is vagyok mindig mindenben egyetértö ami ott elhangzik. s határonkivüliségem miatt én sem tudnám nézni ezeket, ha fülekre találna ohajod (amit amugy kétlek)...
@-Toboz-: annyira azért ne kételkedj benne, de nem szándékozom ilyet tenni, de te is tudod, hogy te is ugyanígy reagálnál le elsőre valamit ha ti részetekről lenne ilyen. részemről téma lezárva.
GRATULA A DABNAK!NAGYOBB GÓLKÜLŐMSÉGGEL IS NYERHETETT VOLNA! MA NAGYON ˝HALVÁNY˝ VOLT A SPORT CLUB !
megverte a Volán a Sóváriakat:)
Szép volt Miskolc! A játék alapján rendes játékidőben nyerhettünk volna, a Fradi csak hátrányban pörgött igazán. Máskor meg kell tudni tartani az előnyt. A hangulat szenzációs volt:) Vasárnap a DAB-ot is el kellene kapni:)
@csatoimi: Korrekt! Ma mire elkezdtétek a játszódást, már vége is volt. A bikák nektek rontottak, amire mintha nem lettetek volna felkészülve, Kozuch lepkézett kettőt, aztán a gyereket is felavatták oszt jónapot. Ilyen rémálom szezononként egyszer fordul elő, ha egyáltalán. Ezt most letudtátok.
De hogy idézzek egy klasszikust: "vasárnap győzzön a jobbik!"
süti beállítások módosítása