HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Százszázalékos maradt a HSC Csíkszereda

2010.09.19. 20:35 Hblog

Csak hosszabbításban bírta legyőzni a Dab.Docler a Steauát Brassóban, kezdetben az újvárosiak vezettek, utána a bukarestiek szereztek előnyt, majd megint a vendégek lódultak meg. Egy másodperccel a vége előtt büntetőhöz jutott a Steaua, egyenlített, a ráadásban MacSweyn döntött, 6-7. A másik erdélyi meccsen a Káposztásmegyeren is győztes Fenestela ismét legyűrte a Vasast, most ráadásul könnyebben, 4-0. A Miskolc számára kicsit sem okozott gondot a Fehérvár-farm, a Jegesmedvék két számjegyig rohantak, Rafaj, Dubek és Saluga is kettőt ütött, 10-2. A nap rangadóját a Ferencváros játszotta a HSC Csíkszeredával. A zöld-fehérek vezettek, aztán a székelyek kerültek előnybe kétszer, a harmadik HSC-gólra nem volt válaszuk a hazaiaknak, 2-3. Az állás.

58 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kocka ma is aljas volt. Elhitette a szurkolókkal hogy nyerhetnek. Le vele! :)
hogy került ki a link ? :-)
Ezaz Szereda! Igy jatszik egy BAJNOKCSAPAT! :)
@LBogár: Nem Kocka, hanem kocka :) .
Sokkal több kell dab-tól a jövőben, ez a mai a győzelem ellenére is felemás teljesítmény volt, de a meccs nagy részében nem játszottunk jól. Munka, munka, munka.
Szép Volt fiúk!!

Vajon kik románoztak a meccsen?!!
Azért ez a tabella némiképp hiányos...
Elso helyen vagyunk,csak annyi,hogy szegyelik azt kirakni a tabellan.Hajra SPORT CLUB.
@hajasSC: na, ez azért már üldözési mánia, remélem nem komolyan gondoltad. Amíg nincs lezárva a jegyzőkönyv, addig nem frissül a tabella. Csaxólok, remélem nem okoztam túl nagy lelki törést
De miért nem zárják le normálisan?
@bagyula: Ha így játszik, akkor nem lesz bajnokcsapat :) Mi mindent kihagytunk, magunknak köszönhetjük ezt a vereséget.
@Csak a Sportklub : valakik elkezdték a végén, de a dobos srác aki Csíkban is ott volt megszidta egyből őket, még veszekedett is velük. de nem volt semmi gond, korrekt szurkolás volt mindkét részről.
@peterszky: azért ne túlozd el na. :) mi is hagytunk ki eleget, jól védett a Budai nagyon.
@peterszky: Azt mondjak az okosak, akkor jo egy csapat, ha rossz jatekkal is gyozni tud.:))
@hajasSC: Nem, kisfiam, csak azoknak is van időnként más dolguk, akik a honlapot kezelik.
@kerusz: továbbá a jegyzőkönyv sincs még lezárva
Gratula a Csíkszeredának, már nagyon kíváncsian várom a Dab-HSC meccset. ma a mieink semmi komolyat sem mutattak, sőt, a második harmad borzalom volt, és ne legyen igazam, de ha így folytatjuk, még nagyon rá fogunk baszni (nem fázni, az ide kevés!) az arcoskodásra. eddig két olyan meccsünk volt, amikor kiküldtük a pályára a mezt, ezeken összesen egy pont jött össze. és bár fenntartom, az utolsó másodpercben megadott büntető éktelen csalás volt - teljesen életszerűtlen, hogy direkt csináljon egy csapat 2 másodperccel a lefújás előtt büntetőt érő vétséget -, ezzel együtt a bíróra fogni a pontvesztést legalább akkora melléfogás lenne, mint szó nélkül elmenni egy ilyen ítélet mellett. rengeteg munka lesz még a csapatunkkal - és most sajnos nem érzem azt a mentális tartást, rendet a fejekben, ami tavaly az alapszakaszban (szinte) végig jellemezte a csapatunkat. szar ügy, küzdök is ellene a magam módján, de sajnos nem megy: főleg az fáj, hogy pont a nyerhető/nyerendő meccseken elhullajtott pontok miatt érzem ezt.
valahogy nincs együtt a csapat - a Facebookra már föltettem, de ide is bőven befér, minden hangsúly fontos, minden szó számít:
www.youtube.com/watch?v=pOW9FYwRsyk
üdv
ja, és levetíteném egyszer az öltözőben, nem pont meccs előtt, de mondjuk egy húzós edzés szünetében :)
@lamanoob: kisebbségi fóbia, megtörténik ez, főleg az első évben. :)
Hát nagyon kíváncsi vagyok a keddi meccsre...Úgy néz ki a két könnyebb meccsen egész jól összeszokott a csapat,az igazi erőfelmérő most jön.
@Nyuszí O_o:
Hát nekem azért a zabszem sem... Sztem pörgött azért a Fradi rendesen.

HUJ HUJ HAJRÁ SZEREDA!
@Miskolcifan: miért vagy kiváncsi arra a zakóra, amit kedden rátok mérünk? :)
@csatoimi: Kicsit túlzónak tartom az önbizalmad.
@csatoimi: Oh :D Próbálkozunk majd elkerülni azért a nagy zakót :P A viccet félretéve kemény összecsapást várok :)
@Miskolcifan: Szerintem nem,de talán kedden az arcára fagy a :)
@antilenin: tényleg csak vicceltem, szerintem nagyon jó meccs lesz. legalábbis erre van kilátás.
@Csak a Sportklub : egykét dühös ember volt, akikkel jól össze is vesztünk. Elnézést az érintett(ek)től.

Nekünk ma ennyire tellett, semmi nem ment be, pedig hajtottunk, küzdöttünk. A játékvezetés sem volt velünk, bár Halacskától jobbat nem is vártunk...

Szép volt Szereda!
Hajrá Fradi!
@Csak a Sportklub : Valószínű nem románok!
És nem azok akik a Fradi szektorba beengedték a csíki szurkolókat...Amúgy nem volt egy ésszerű döntés!
Lehet, hogy a hontalan Szikorcsíny SloMaRom!
@peterszky: Ajánlom figyelmedbe a kapuralövési arányt :)
@Edi a Sas: @Iceblack:
Ritkán írok ide...főleg csak olvasom a blogot.
Mi is ki voltunk akadva a románozáson...Bocsánat mindenkitől, akit megbántott...Fáj a szívem emiatt!
Amúgy a Fradi sajnos eggyel többször hibázott...szerintem bajnoki szintű meccs volt!
Még sok ilyet!!!
@csillagoség: Na igy mar maskepp mutat a kep
@SC4ever: A statisztika olyan, mint a miniszoknya, sok mindent megmutat, de a lényeget eltakarja :)
@peterszky: de az is a statisztikához tartozik, hogy mi három gólt lőttünk, ti meg csak kettőt. ez már elég lényeges, tudod, mint amikor a miniszoknyát felkapja a szél :)
:)

Ez van. Nem mindig a jobb csapat nyer :P
@peterszky: még van időtök megmutatni, hogy ti vagytok a jobb csapat, de ahhoz egy meccset legalább meg kell nyerjetek ellenünk. :)
Majd a döntőben ráérünk ezzel a problémával foglalkozni :D
Jelenleg jobb a HSC de ha összegyúrják rendesen , nagyon jó csapat lesz ez a Fradi is .
HAJRÁ SZEREDA ! HAJRÁ FRADI !
@peterszky: Jelen álás szerint nincs és azt hiszem nem is lessz a Mol ligában jobb csapat a HSC Csikszeredánál . De azért a Fradi sem semmi
@csatoimi: Ez a HSC jobb, mint az utolsó HC volt? Te, hogy érzed?
@Egy jégkorongkedvelő: Azért ez szerintem elég elhamarkodott kijelentés egy rendes DAB-HSC rangadó eredménye nélkül...
@Nyuszí O_o: Sajnos teljesen egyetértek.
Fejben van baj.
Nem tudom mit lehetne tenni. Remélem JP tudja. (Hisz ezért (is) van ott.)
Teljesen motiválatlanul, alibizve játszik a csapat nagy része... Nagyon rossz vége lesz ennek. De ne legyen igazam!

Hajrá DAB!
@Egy jégkorongkedvelő:
Tegnap a Fradi teljesen egyenrangu ellenfele volt a csíki csapatnak.Szerintem a Miskolc is meg akarja majd cibálni az oroszlán bajszát.
A brassoi csapat is fel tudja szívni magát és a román főváros csapata is okozhat még majd meglepetést ha a honosított ukránok mellé hoz még egy-két ügyes játékost.A VASAS várhatóan a küzdelmek végéig ezzel a kerettel játszadozik , de az előző szezonhoz hasonlóan a végén hozza a minőségi légiósokat. A DAB sem ejthető ki a favoritok közül.Nem lehet azért itt 5 meccs után ligagyőztest hirdetni, mert most valószínüleg minden idők legkiegyenlítettebb és legizgalmasabb MOL liga sorozatának csak az elején tartunk.
@Egy jégkorongkedvelő: Mint ahogy azt a tavalyi példa is mutatja, nem most kell csúcsformában lenni.

Ráérünk majd jövő március-április környékén beszélni arról, hogy ki a legjobb csapat a ligában.
2010. szeptember 20.
Melyik légiós távozik?
www.fradihoki.hu/index.htm
Ukrán válogatott érkezett

Mai napon érkezett Magyarországra, holnap pedig reményeink szerint már pályára is léphet legújabb szerzeményünk, Dmitrij Tolkunov. A jó felépítésű védő ott volt Ukrajna színeiben a legutóbbi világbajnokságon, ahol Ausztria mögött a második helyen végzett csapata. A pályafutása remekül indult, rangos tengerentúli ligákban játszott fiatalon, résztvett a 2002-es téli olimpián is. Az AHL-ben három évet húzott le, ám nem sikerült neki a nagy áttörés, az NHL-ben nem kapott játéklehetőséget.
Utána Oroszországba tette át székhelyét, ahol szintén három évig játszott az elitligában, majd fehérorosz és ukrán csapatokban szerepelt, legutóbb a Junoszty Minszk tagja volt, így részt vehetett a Kontinentális Kupa négyes döntőjében, a Fehérorosz Extrliga bajnoka lett, valamint onnan lett több év kihagyás után újra válogatott.
www.eliteprospects.com/player.php?player=30965
@Egy jégkorongkedvelő: Tavaly szept.20-án se sokan fogadtak volna a Stars MOL Liga győzelmére...
Messze még a vége!
@Iceblack: a tavaly egy lottó szerü végjáték volt, azt nem számolhatod. egy meccsen szerencse is dönthet, az nem volt teljesen reális.
@horivan: olyan hasonló csapatok ezek, most lehet, hogy a csatárok jobbak. A helyi keret szinte ugyanaz, az azóta eltelt idő csak jobbá tette a HC fiataljait, a légiósok meg jobbak mint akkor, főleg csatár poszton. Egy Suur azért még elmenne most is. :)
@Egy jégkorongkedvelő: Jó meccs volt, végre volt szív és tempó! Azért hokizni is kellene...
Jó lesz remélem! Szereda nagyon jó, decemberig okosabbak leszünk! Ja nem, csak szebbek!
süti beállítások módosítása