HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Jövő héten jégre megy az Újpest

2010.08.12. 18:42 kerusz

Az Újpest célja egy ütőképes csapat felépítése néhány éven belül, mondta Zsigmond Barna, a szakosztály vezetője szerda este a csapat körül szerveződött támogatói testület megalakulása kapcsán – tudósít a csapat hivatalos honlapja. Miközben a vezetők a szakosztály pénzügyeit próbálják rendbe tenni, a játékosok keményen készülnek. A NUSI ígérete szerint a jövő hét közepén jégre mehetnek a játékosok a Megyeri úti csarnokban. Jelenleg 12-en tartoznak a játékoskerethez, köztük a visszatérő csapatkapitány, Tolnai Attila. A többiek: Rusznyák Szilárd, Rencz Dániel, Roczanov Dezső, Zalavári Bence, Sommer Tamás, Jankovics Péter, Vörös Dávid, Pichler Ádám, Dömötör Róbert, Kukucska Balázs, Hajek Márk. Rajtuk kívül számos hokissal folynak még tárgyalások, közülük Bobby Davisre nemcsak játékosként, hanem másodedzőként is számítanak. Szó van légiósok igazolásáról is, az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is szlovák játékosokban gondolkodnak az újpesti vezetők.

47 komment

Címkék: ute felkészülés mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orvendetes. legalabb valami hir az UTErol is
@ErossAttila: ja és Farok 33 ;) felajánlotta, hogy újra edzésbe veti magát :D :D
@1885*: Szerintem a Fröcs már jobban kézre esik neki mint az ütő
Dubek? Fabry?
Ondov? Drahó? Palko?
@Rock me Amadeus: Dubek - Miskolc :( Ondov, Fabry, Palko, az nagyon jó lenne, szerintem ;)vagy pl. Gonda Kamill? szerintem jó kapus, bár nem tudom van-e érvényes szerződése valahol?
Remélem Német Peti is maradni fog, de nem okolnám, ha ő is elmenne...

Augusztus közepén 12 fix játékos elég sokat elmond arról, hogy milyen szezont várhatnak a drukkerek...

Remélem ez a szerethető fiatal csapat dolgot most sütik el utoljára, mert ez már nem tudom hanyadik gárda, akivel kezdik a szezont, erre tessék.
Kapus gondolom megint a Szőke lesz...

Ajjaj...Nem lesz jó meccsekre járni majd, az az érzésem
@freddyD: ja, Németh Peti tényleg jó lenne, ha maradna.
Németh Péter 3 éven belül válogatott játékos lesz, remélem ő marad, viszont Németh Ádám Pétert is nagyon szívesen látnám. Összeállhatna az a régi fiatalos csatársor
Sziasztok !!! Németh Ádám Pétert én is szívesen látnám ! Újpesten !
@emilio: @Crossrock: + 1. én. Na akkor ezt megszavaztuk! :)
Az a legerdekesebb h minden szezon elejen minden csapat hosszutavra tervez es hogy majd a fiatal jatekosokbol..s epit 5 evre elore. Lo...t mindenki elmegy 1-2 evre ra. Ennyit az epitesrol. :( s ez mindenhol igy van.
ha van pénz szlovákokra akkor helyettük miért nem inkább a magyarokat tartották meg ??????
@fraind: erre csak azt tudom mondani hogy a hoki (klubb/csapat) kepviseloi az anyaorszagban (es nem csak) jobban hasonlitanak egy egy politikusra. Nagy dumak ezek csak....felebredtek igy augusztusba hogy kezdodik a szezon.
kivetel iden FRADI :) akiknel dolt a penz es jottek a jobbnal jobb igazolasok.
@fraind:Minőségi Magyar játékos addig nem megy Újpestre amíg a vezetőség+Pék+Ancsin nem keres más hobbit magának
Olyan tök utolsó lesz az UTE hogy "öröm" lesz nézni! Sok blabla a levegőbe. Se pénz, se elképzelés, se hozzáértés. "Az Újpest célja egy ütőképes csapat felépítése néhány éven belül,..." hagggyuk mááá
@check: www.flickr.com/photos/26831821@N08/4236940186/
Nagyon jó játékos volt, elhiheted.

Zsootika 2010.08.12. 22:41:48
Nem kizárt, hogy utolsók leszünk, örülhetsz.
@fetyiszov: Az legyen a legnagyobb öröme az életben :)
@check: www.hockeymonkey.hu/hirek/135-winterclassic-najb-skate-trek-masters.html
@fetyiszov: kösz a linket:)
@LBogár: ahogy mondod.

Milyen korán kelt ma mindenki. :):O
@zsolt007:
hobbi -
"Kedvtelésből állandó jeleggel űzött foglalatosság."

Amit főállásban, fizetésért végzel, a szerintem nem az.
@Disznóvágási Feri: nem tudom, és ha igen? Itt mindenki szabadon nyilváníthat véleményt, nem ;) még a rokonok is. Én biztos nem vagyok az, másokért nem vállalok kezességet.

Komolyan nem értem a sok kárörvendőt, hónapok óta csámcsognak az UTE-n, miért nem örülnek inkább, hogy a saját csapatukban "minden nagyon szép, minden nagyon jó" ?

Na léptem, szép napot mindenkinek!
@fetyiszov: @LBogár: nem ez lenne a legnagyobb örömöm az életben, és nem is azért írtam mert ezt szeretném. De hát most sem lepődtem meg...
@Zsootika: Jól van már,ne érzékenykedjünk itten,kérem szépen...:D
Én inkább azon lepődtem meg -illetve nem is- hogy megint nem hangzott el semmi VALÓS újdonság a vezetőség részéről. Úgy gondolom, megint nincs semmi koncepció a szakosztály részéről, ez a légiós dolog is csak valamiféle utolsó szalmaszálnak tűnik számomra. Mert ha rájuk van keret,akkor miért nem tartottuk meg inkább az eddigi értékeinket???
Semmi se jó nektek, most eddig se szlovákok, se zsoldosok.
Van 8 hónapunk beérni, aztán leverjük a Volánt a döntőben.
Apropó, mennyi lesz a bérlet? Múltkor még 100 forintról volt szó. Megélhetési szurkolóként üdvözölném a tarifát.
@Rock me Amadeus: mivel nyertem a tippmixen ( na nem sokat) ha 100huf lesz az ute bérlet vendégem vagy egyre.:-))) Ute érdekes lesz idén, elengedték a legjobbjaikat,sőt még az átlagos játékosainak a zömét is,így nem lesz lightes a szezon.Szlovák játékosokat akarnak igazolni??most??mikor majd mindenhol kialakultak a keretek európa szerte, a kimaradók akikből lehetne válogatni,(ute pénztárcájához mérten ) nem hinném hogy korong virtuózok.
@1885*: Talán mert a sok kárörvendő emlékszik az elmúlt 4-5 év fiatal és szerethető Dózsájára, meg a nagyképűbbnél nagyképűbb lenéző szurkolóira...

Lehet te nem voltál ilyen, de sokan igen. Persze, hogy most sokan örülnek. Köztük én is, megvallom őszintén!

12 játékos az nem sok, bár ha nálunk keretszűkítés lesz, akkor a maradék ott fog kikötni :)
Látom Buxa megint otthagyja csodás gyeplabda pályafutását, és értetek még az ARES floorball csapatát is kikosarazta :D
Komoly konkurencia volt annyi szent :D

ÉS tudod, legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység.
Azért remélem 2-3 éven belül normális hoki lesz újra felétek és ezeket a majmokat (Pék-Ancsin) el tudjátok zavarni...
Cheliost szerintem meg lehetne környékezni.
@Mr. Whisky: Ha idő előtt fogy el a Kinizsinél most valahonnan képződött pénz, akkor ti is tizenketten maradtok. És nem a most vásároltak lesznek azok.

Bízom abban, hogy jövőre mindenki visszatér, akinek nálunk a helye, még Kocka is, megkedveltük.
Neked is felhőtlen örömöt kívánok.
@fetyiszov: ami kockát illeti, mi is ebben bízunk.
@fetyiszov: én még nálad is jobban szeretném, hogy kocka már idén nevét és arcát adja egy fiatal, szerethető újpesthez.

micsoda egységfrontba kovácsolt ez az ember zöldet, lilát. soha nem akartuk még ennyire ugyanazt.

ha elfogy nálunk a zseton, az se tragédia. vissza a régi kerékvágásba:) idén ez nekem amúgy is túl steril, túl összerántott lesz.
@fetyiszov: kockát vigyétek, már akár most is...
a jellemtelen férgek úgyis jó helyen vannak nálatok...
@Mr. Whisky: Mégis ti adtok otthont neki. Összenő, ami összetartozik.
@Mr. Whisky: @szorgalmas: @kriston27:
pár hét és csókolgatjátok a korcsolyáját,
Törőcsiket is elviseltétek a fradi öregfiúkban.
@Fugeute: láthatod, hogy a leigazolása osztatlan sikert aratott.

@Rock me Amadeus: mivel nem ismersz ezért ne személyeskedj. köszöntem!
@Rock me Amadeus: hülye vagy? milyen pár hét? csak azért vártam a jeges edzéseket, hogy ezt megtehessem. elég ebből a gyerekeskedésből most már:

isten hozott kocka! lőjj nekünk sok gólt, küzdj a Fradiért! remélem sok gólt lősz majd az újjjpestnek, bosszúból, amiért elküldtek.

pusz kocka maci.
@Rock me Amadeus: Te vágod, mit akar mondani szorgalmas? Túl vagyok pár kori sörön, de nem bennem lehet a hiba.
@Fugeute: Nem nagyon értem az egész koncepciójukat. Ha Kocka szépít (!!) ellenünk, azt mondom, nem kell hullámozni, de ha esetleg győztes gólt szerez pl. a Kohász ellen, akkor nem ugrálnak/kiabálnak majd, vagy mi?
@Fugeute: Erőltetett irónia :) .
@fetyiszov: Én is gondolkoztam őket olvasva, hogy mi lesz, ha Kocka netán gólt lő? Bevágja a tábor a durcit? Hangos duzzogásban törnek ki?
KrisztiFTCnek üzenem:
Milana Rastislava Štefánika 59
@Fugeute: mivel ismersz ezért ne személyeskedj. köszöntem!
@1885*: Jó lenne... Ha lenne lé, nem hagyták volna a Borbát eligazolni! Kb. mint a Hoffmann az UTE-ba!
Idén legfeljebb sánta vagy vak szlovákokra lesz pénz. :(
@zsolt007: Ők nem hobbiból vannak ott!
@Lazlee: Köszöntem! :-)

NEM KELL kOCKA!
@Iceblack:

"nem hagyták volna a Borbát eligazolni! Kb. mint a Hoffmann az UTE-ba!" kösz, hogy elmagyaráztad, mert én aztán nem tudtam eddig, mit jelent az Újpestnek Borbás és fordítva... :(
süti beállítások módosítása