HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mihály Árpád máris jégre lépett

2010.08.03. 10:39 F. Kapus

A magyar bajnok hétfőn megkezdte az edzéseket. Meglepetésként hatott, hogy Ladányi Balázs és Mihály Árpád nem volt ott az első foglalkozáson, pedig várták őket. Utánajártunk, mi történt velük. Mihály Árpád esete egyszerűbb, ő gyomorrontás miatt nem tudott hétfőn edzeni, de a kedd délelőtti tréningen már ott van-volt a többiek között. Ladányi Balázs is edz, de egyelőre nem a csapattal és nem jégen. A válogatott szélsőnek még nincs szerződése, sőt megállapodása sincs, a sérülésveszély miatt addig nem kíván jégen edzeni, amíg nem dől el a sorsa. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató kijelentette, szerdáig meg kell oldódnia ennek a kérdésnek. Érdekesség, hogy a dunaújvárosi Orbán Attila Székesfehérváron kezdte a jeges felkészülést. Ulf Weinstock, a Sapa Fehérvár AV19 svéd vezetőedző első interjújában nagyon jelentős változásokat ígért.

31 komment

Címkék: fehérvár mihály ladányi ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép elképzelések! K.b. másfél hónap múlva kiderül mennyire vevők a játékosok az újításokra.
Jol van, megnyugodtam, akkor alaptalan volt a Pirevel kapcsolatos lazalmom az ejjel :P
Nekem még mindig nagyon szimpatikus Ulf hozzáállása, ennyire talán még sosem voltam bizakodó egy új edzővel kapcsolatban. Ha senki nem veszi sértésnek a vulgáris megfogalmazást, Jasko egy elmebeteg, Cortina fanatikus védekezőmániás, Sator fatökű, Tolvanen halvérű volt - és végre egy edző, aki hús-vér embernek tűnik, és az esze is, a szíve is megvan hozzá! (a listából még Cortina fanatizmusa állt a legközelebb ahhoz, ami szerintem a magyar játékosokból a legtöbbet kihozta)

A Volán - főleg a tavalyi szezonban - azzal nyert meccseket, hogy lehengerlő támadójátékkal szétdarálta az ellenfelet, illetve esetenként több gólt ütött, mint amennyit kapott. A védekezés nekünk sosem ment - az ellenfelek annyival jobbak, olyan sztárcsatárokkal, hogy óhatatlanul befigyelt a hibázás. Előre kell menekülni, ezzel a játékoskerettel ez az egyetlen értelmes megoldás! Inkább kapjunk ki hat ötre, mint játszunk olyan három nullás meccseket, ahol lövésünk is alig van... Remélem az idegenbeli meccseinken is lesznek változások!

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon: olyan Verebes féle Rába Eto-t szívesen látnék :)
Ha Ladányi nem tudna megállapodni a volánnal azt megérezné a csapat hisz az ő több mint 50 pontja nagyon fog hiányozni és a keretben nem igazán látom ki az aki potólni tudná és nélküle erősen gyengülne a támadó és az ember előnyős játék!
Reméljük, csak formaság!
Tudtok valamit Benkről?
A neve nincs a tegnapi listán.
Weinstock: "Nem is tudom, hogyan jellemezzem, mindenesetre teljesen új lesz mindenki számára."

Beharangozza, hogy MINDEN más lesz, de nem tud róla mondani SEMMI konkrétumot. Ez csak szerintem hat egy sután...?
@Surdilovics: azért annyit mondott, hogy támadóbb hokit akar. nyilván látott egy-két felvételt, de ennél több konkrétumot így látatlanban szakember szerintem nem mond.
@pfrancesco: a fehérvári példa mellett maradva éljen örökké a Kaszás féle Videoton! :)

@Surdilovics: nem. Mivel már többször kifejtette, hogy a játékunk minden elemében változtatni akar, ezt pár szóban nem is lehet jellemezni. Amúgy meg rengeteg konkrétumot mondott már az eddigi riportjaiban (új emberelőnyös figurák, más korong nélküli mozgás, letámadás, támadásépítés, korongbevitel), hova kell neked ennél több?

@vaze: egészen pontosan azt nyilatkozta, hogy valamennyire követte a meccseinket, így nem teljesen ismeretlenek neki a játékosok - és látott hibákat, amelyeket ki szeretne javítani. Amúgy igazad van, egy szakembertől ennyi éppen elég válasz.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Surdi! Ne okoskodj, ne hitetlenkedj, mert megkapod Raontól!
@Raon: én is több konkrétumot várok ennél a felkészülés ezen időszakában, ez nekem is édeskevés; ha engem kérdeztetek volna: uezeket én is löktem volna csípőből! ;)
1 viszont tény: a hozzáállása eddig nekem szimpatikus, de uilyen volt Satoré és Tolvanené is az elején.
@MecKenna: szerintem a végén kaptad el a lényeget! mert én aztán nem vagyok egy elvakult fehérvár-fan, de tényleg, egyébként mit vártok el tőle? mert ez a mondhatna több konkrétumot, nekem - bármilyen abszurd is - kissé túl általános. ismertesse részletesen a taktikát? már az első jégrelépés után vagy megvárhatja, míg teljes lesz a keret? vagy olyan taktikát és szerkezetet álmodjon meg, ami nem függ a játékosoktól? és szavazni is kell majd róla a tisztelt közönségnek?). Szóval, mondani bárki mondhat bármit, úgyis az eredmények igazolnak vagy minősítenek egy edzőt... arról nem beszélve, hogy a sikeres edzőket is lehet utálni
Bátyám szomszédja kint volt a hétfői edzésen és eléggé elszomorította amit látott. A játékosok csak lézengtek a pályán, látszólag semmi tekintélye az embernek. Ocskay Gabibá láthatóan ideges volt. Szal nem akarom én leminősíteni az új edzőt de félek.
Ez a Ladányi dolog több okból is nagyon lehangol!Elöször is miközben a legaprólékosabb tudosítást megkapjuk sok "futottak még" játékos lelkes készülődéséről, arról, hogy a(z egyik) legjobbnak tartott magyar játékos otthon edz, és nyilvánvalóan nem túl barátságos a viszonya a legjobb és legbefolyásosabb magyar managerrel, nota bene közel 3 hónapja nem tudnak megegyezni én egy szót nem olvastam /Ha volt valami tájékoztatás, elnézést kérek!/Sőt a szokásos melyik csapat hogy áll fel összeállításban még egy kérdőjel sem került a neve mellé....
A másik az érdeme a dolognak, ha őt elveszíti a Volán, azzal nemcsak 50 pont fog hiányozni, hanem többé-kevésbé a fineszes játék is, Vas Marci ráadásul ugyanolyan társtalan lesz, mint Palkó Csicsó nélkül...Ezt Ocskay bácsi is tudhatja.
Azt a helyzetet meg, hogy Ladányi sérülésveszélyre hivatkozással nem jelenik meg a csapat edzésén nem is akarom minősíteni.
@bandita778: Benk András a csapattal edz.
@vaze: nekem ilyenek jutottak eszembe: Piros Parduc Taktika, v Uvolto Bika Taktika.

@budaijegesmedve: amig nem irtam ala a munkaszerzodest, en sem mondtam fel a masik melohelyen. de ha nem lett volna masik, akkor sem kezdek el dolgozni amig nincs konkret szerzodes.
@budaijegesmedve: A menedzser-játékos viszonyokról en bloc nem olvashattál még a blogon, mert ez nem tartozik témáink közé. Például amikor a Fradi új játékosait bejelentettük, még tán egyikük sem volt írásbeli szerződés a kezében. Mivel a klubvezetés és a játékos is egybehangzóan állította, hogy megegyeztek, hír értékű volt a fejlemény. A klub-játékos tárgyalási szakaszról legfeljebb egy új igazolás esetén szokott szó esni.
@budaijegesmedve: Nézzük a dolog pozitív oldalát!
4 ponttal kevesebb jelenleg a keret, így legalább közelítünk az elvárt 60 ponthoz...
:)
off:
Avangard Omszk- Red Bull Salzburg 5-2
A bikák csak PP2-ben tudtak gólt ütni, az oroszok négyet lőttek 5 az 5-ben.... Biztos jó kis meccs volt. Mikor lesz már 08.13.???
@Raon: @vaze:
Én ezt akkor is egy kicsit amatőr kommunikációnak érzem Weinstock részéről. Ha direkt nem akar még többet elárulni, akkor mondja azt. De ő azt mondta, hogy "nem is tudom, hogy jellemezzem", és ez kicsit úgy hat, mintha ő maga sem tudná, mit akar...
De, lehet, hogy szőrszálhasogató vagyok....
na szevasztok!
Szoljanka tesóval most jöttünk a jeges edzésről:
Godó rövidgatyában és rózsaszín pólóban ült a lelátón ,jó volt a hangulat , 5 a 2 be ment a védekezés - támadás ,de a legfontosabb hogy egy ismeretlen kapus volt a ketrec előtt.
Jagr Team-os meze volt , az elején a logót nem tudtuk kivenni hogy vajon honnan jöhetett...
ha van infótok ezzel kapcsolatban kedves blog szerkesztők, azt megköszönnénk :)

Csáó!
thomas_av
Blue Line Legion
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit.: Mi is csak néztünk, találgattunk, de, hogy jó nagy darab, az egyszer 100..
@Thomas_AV: Vay Ádám? Ő elég nagydarab.
@nazgul: Szerintem nem, akit mi láttunk már bőven nem junior-korú...
Háát, egy ilyen nyilatkozat (?= edzői hozzáállás) alapján vagy nagy csoda lesz vagy nagy bukta...
süti beállítások módosítása