HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ted Sator a Medvescaknál is folytatja

2010.07.20. 10:15 F. Kapus

Az amerikai edzőt hétfőn az MJSZ elnöksége újabb egy évre nevezte ki a felnőtt válogatott szövetségi kapitányának, így ő vezeti legjobbjainkat a jövő áprilisi budapesti világbajnokságon. Segítői nagy valószínűséggel változatlanul J. P. MacCallum és Énekes Lajos lesznek, és folynak a tárgyalások az előző vb-felkészülés során mindenki megelégedésére dolgozó kapusedzővel, Dave Marlinnal is. Szezon közben viszont továbbra is ellenfélként érkezik Magyarországra Sator mester. "Jelenleg Amerikában vagyok, két héten belül utazom vissza Zágrábba, megállapodtam a Medvescakkal a megkezdett munka folytatásáról – nyilatkozta blogunknak Ted Sator. – A horvát EBEL-csapatnál töltöm ezt a szezont is." Új információ, hogy a Sapa Fehérvár AV19 és a Medvescak idén is találkozik egymással a felkészülési időszakban. A találkozóra a tervek szerint augusztus 21-én este hétkor Székesfehérváron kerül sor.

27 komment

Címkék: sator fehérvár ebel medvescak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez nem egészséges ...
sehogysem ...
ez az en bajom is
hogy fogja megneznia magyar bajnoksagot vagy talan jobb keze nezi Enekes Lajos aki csak az EBEL jatekosokrol tud valamit? ez lehangolo lesz
Hát lassan lehet hogy több értelme lenne ha JP lenne kapitány és Sator a segítője
@Zsootika: Igen, de a lassanon van a hangsúly, ugye? :):):)
@hokifan: Sator tavaly is képes volt arra, hogy a Medvescak vezetőedzőjeként időt szakítson magyar bajnoki mérkőzések személyes megtekintésére. A hat OB I-es csapat közül ötnek a hazai pályáját 3 órán belül el tudja érni Zágrábból. Soha olyan bő nem volt még a keret, mint az ő kapitánykodása idején, szükségképpen tele Mol ligás játékosokkal. Gondolom, idén is meg fogja oldani, hogy képben legyen.

jegkorong.blog.hu/2010/03/19/2_csapat_4_gyozelemre_all_a_bajnoki_cimtol
jegkorong.blog.hu/2010/01/13/ted_sator_3
@F. Kapus: naaaaaagyon lassssan :):):)
@kerusz: persze, hogy közel van, csak nem tudom mikor tervezi az utazást. A Zágrábnak lesz heti 3 meccse, abből egy vagy kettő kapásból Ausztriában. 7 napból áll egy hét, ebből 3 nap elment a saját meccseire, ha pl. a MOL liga meccsei is ezeken a napokon lesznek, akkor eleve esélytelen. Ha meg mondjuk a Zágráb játszik Villachban vagy Salzburgban, akkor kétlem, hogy a több órás hazaút után bepattan a kocsiba és jön Pestre van Újvárosba.

Ez csak kamu. Most is megnéz majg 5-6 meccset és kész, ha neki ennyi elég, akkor OK, az ő dolga, csak ne nézzük a szurkolókat hülyének!

Igazából az a fő probléma, hogy egy új csapatot kellene építeni, ha meg nincs itt, akkor nem látja a fiatalokat. Én ebből azt szűröm le, hogy most sem lesz fiatalítás, hanem a szövetség úgy döntött, hogy a hazai VB-t még megpróbáljuk megnyerni a mostani gárdával.. Hát akkor hajrá!
@miki78: T. Sator nem egyedül fog dolgozni.
A stábnak van ám olyan tagja is aki feltehetően végig tudja majd követni a MOL liga eseményeit és mind a saját csapatából, mind pedig azok közül akik az ő csapatának a dolgát megnehezítik válogathat majd kedve szerint.
@miki78: Ki és miért is nézi a szurkolókat hülyének?
@kerusz: Ezt írtad feljebb: "Sator tavaly is képes volt arra, hogy a Medvescak vezetőedzőjeként időt szakítson magyar bajnoki mérkőzések személyes megtekintésére."

Tudom, ez a szövetségi mantra, tavaly is ez volt... Amúgy nekem mindegy, csak utána meg ne az legyen a duma, hogy nem sikerült a fiatalítás.
@hokikori: akkor minek külföldi kapitány?
@miki78: Ez miért a szövetségi mantra? Szerinted nem volt Mol Liga meccseken? Lehet, hogy többet látott élőben, mint Te...
@miki78: Most tulajdonképpen mi a problémád? Satort tartod rossznak, és keresel mondvacsinált indokokat?
@kerusz: én tuti láttam újpesten. :) tényleg, most, hogy nem dózsások vajon beférnek majd a keretbe akik eddig nem? csak, hogy én is kekeckedjek :D
@kerusz: Jajj, nektek itt állandó üldözési mániátok van? Semmi bajom nincs vele az égvilágon! Hogy milyen edző? Talán éppen olyan, mint amilyen csapatoknál van, mi meg éppen azért tudjuk megfizetni őt (és nem mondjuk Bikovot), mert Sator van éppen a mi szintünkön. Semmi gond ezzel, ez a realitás.

Csak, nem értem minek írsz olyanokat, hogy tavaly is talált lehetőséget a MOL meccsek megtekintésére, persze talált.. De emlékszem, hogy itt a blogon is hányan kritizálták érte, hogy nem jár többet. Most meg úgy van előadva, hogy milyen jó, hogy ő az edző, mert közel van és járhat MOL meccsekre. Csakhogy ennyi erővel Japánban is lakhatna, mert 6 meccset akkor is meg tudna nézni.

Engem sokkal jobban érdekel, hogy most mi a cél? "A" csoport ezzel a generációval, egy utolsó kísérlet, vagy esetleg jön a fiatalítás és a középmezőny? Miért 1 évre kötöttünk vele szerződést? Ő nem akart többet vagy mi nem akartunk?
@miki78: Azért írok olyanokat, hogy tavaly is talált lehetőséget magyar bajnokik megnézésére (egy ebben kételkedő hozzászólásra), mert ez pontosan így történt.

Szerintem amúgy sehogy nincs előadva, hogy milyen jó, hogy ő az edző, egyetlen emberrel kapcsolatban szerepel minősítés, Dave Marlin kapusedzővel kapcsolatban. Hogy Ted Satort nevezték ki újra kapitánynak, nehezen lehetne tárgyilagosabb kijelentő mondatokban megírni, mint ahogy nálunk szerepel. Nem érzem, hogy üldözési mániánk lenne, inkább próbálnám megérteni, hogy tulajdonképpen mi a kritikád lényege a szövetségi kapitány személyéről hozott döntéssel kapcsolatban.
@1885*: en is lattam Erzsebeten. kerdesedre a valasz meg a NEM, hisz ok most Fradisok, es a Fradisoknak sem szokasuk beleferni.... :P
@fradigy: aha, na sejtettem, a Fradute sem olyan erős mint a Volán temcsi :D :D látom magam előtt Énekes Lajcsit a kis füzetével, közben Bazsi suttog a füleibe, nem - már nem csillagos, nem kell...:( :( mondjuk azért tavaly B.Áki befürdött a tuti igazolásával. :P
@1885*: Fradute :D:D:D de volt valami ugye, h poenkodtam h egyesul majd a 2 csapat? :)

Na de majd kiderul a vallatasnal... Durvanerosssss MolLiga ele nezunk, szal akar... Remenykedjunk ;)
Mi meg mindig nagyon buszkek kell legyunk Janosira h felprofikent vagy mi volt epp akkor ott volt es bizonyitott.
@fradigy: na, megleltem a privit is ;) az a címet tényleg csak regelésre használom :(
majd küldök chat címet ;)
jaja, poénkodtunk rajta, rengetegszer eszembe jutott már ami akkor még irreálisnak tűnt.
Jánosi nem félprofi hanem tesitanár :D :D
@1885*: tom h tesitanar, de akkor valami ilyen fel*-nak neveztek. felprofi, felamator, felalma, mittom en mi volt mar. Nagyon nagyon nagyon tisztelem.
@fradigy: na, ma tényleg meleg van ha már Te sem vágod mit beszélek, úgy értettem, hogy aki tesitanár az aztán igazi profi ;) amúgy igen, emlékszem amatőrnek nevezték, mert van rendes főállása és amellett hokizik just for fun :), nem mintha a tesitanáriból meg lehetne élni, küldtem privit :)
ja és igen kijár neki a tisztelet.
@kerusz: nincs kritika, csak néhány kérdésem volt, de nem kaptam most sem választ...

Újra idézem: "Engem sokkal jobban érdekel, hogy most mi a cél? "A" csoport ezzel a generációval, egy utolsó kísérlet, vagy esetleg jön a fiatalítás és a középmezőny? Miért 1 évre kötöttünk vele szerződést? Ő nem akart többet vagy mi nem akartunk?"
@miki78: www.icehockey.hu/index.php?pg=news_13_1533 : "A felnőttek esetében egyértelmű a feladat, a jövő évi hazai rendezésű divízió I-es világbajnokságon Ted Sator együttesének ki kell harcolnia az A-csoportba kerülést." /Kovács Csaba/
@kerusz: dDe majd bizonyára mi is megkérdezzük rövidesen Kovács Csabát sok mindenről.
@kerusz: nem vettem észre ezt a nyilatkozatot, talán jobb lett volna a Sator kinevezéséről szóló hírbe tenniük. Na mindegy, azért köszi. Kíváncsi leszek a szűk keretre.
süti beállítások módosítása