HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Popovics Patrik a Starsban folytatja

2010.07.02. 20:12 F. Kapus

"Jó munkát végezhetünk, ha egy EBEL-es csapat tőlünk erősít" – értékeli a helyzetet aktuális videónkon Kangyal Balázs, a Stars klubigazgatója, miután klubja eddig négy válogatott játékosát (Fodor Szabolcs, Holéczy Roger, Majoross Gergely, Peterdi Imre) veszítette el. Végre pozitív hírek is érkeztek. A miskolciak saját nevelésű utánpótlás-válogatott csatára már 2009-ben is a fővárosba kívánt szerződni, de akkor nem jött össze. A 20 éves támadó négy éve hajt a magyar élvonalban, meglepő módon öt éve kölcsönben már játszott a Starsban, a juniorbajnokságban. Kangyal Balázs klubigazgató blogunkat arról is tájékoztatta, hogy megállapodott Szirányi Bencével, így a 22 éves válogatott hátvéd marad az Icecenterben, nem szerződik a Fehérvárhoz.

A Vasas Bp. Stars csütörtökön kinyilvánította, a Mol Ligában indul a 2010/11-es szezonban is. Jelezték, szervezettebb, komolyabb, erősebb ligában kívánnak játszani középtávon. "Muszáj regionális ligában gondolkodni a megfelelő színvonal érdekében – fejtette ki blogunknak Kangyal Balázs. – Minél több jó csapattal akarunk játszani, olyan, logisztikailag megoldható távolságokat magában foglaló ligát szeretnénk, amely a csapatok számára perspektívát jelent, és üzletileg is optimális. Egy svájci másodosztályú csapat nyilván nem fog Erdélybe utazni, úgy gondolom, 600-700 kilométer az a távolság, amit át lehetne és kellene fogni egy ilyen kezdeményezéssel."

A hírek szerint finn edzővel tárgyal a káposztásmegyeri csapat, és az is elképzelhető, hogy két tréner érkezik egyszerre, akik a tervek szerint mind a húszfős felnőtt, mind a húszfős ifjúsági és juniorcsapat szakmai munkáját irányítanák. A klubigazgató elmondta, Popovics Patrik után további magyar játékosok érkezése várható.

41 komment

Címkék: videók stars szirányi popovics kangyal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A 700 km-ből már Fehérvár (Sőt Bp.) is kiesik Csíkszeredához képest, ezek szerint Bill sem nyugat felé bővítene, hanem inkább É-D irányba...
... a Szteli meg ~900km. :)
Ezt a költségvetést viszont nem értem. Tavasszal még arról volt szó, h akár az EBEL-re is lenne lé, most meg a MOL is csak szerényen?
@lakota: nem jött össze a Slohokej, most akkor mégis EBELbe mennek, tudod.
(egyébként igaza van. romániai szintű csapat van pár itt 700 kmen belül)
Világos, belefér Szerbia, Kelet-Szlovákia, de a Sztelit elzavarjuk?
Nekem egy, régebben itt a blogon felvetett, Kelet-Nyugat-Észak felosztású szlovén-horvát-szerb-magyar-román-szlovák liga is tetszene...
Starsnál akkor lesz Ebel ha Hardi Robi lesz a miniszterelnök.Persze hogy csökkenteni kell a költségvetést az állami csapok el lettek zárva.
@lakota:

"Egy svájci másodosztályú csapat nyilván nem fog Erdélybe utazni, úgy gondolom, 600-700 kilométer az a távolság, amit át lehetne és kellene fogni egy ilyen kezdeményezéssel."

Lehet, hogy én értem rosszul, de én azt olvasom ki belőle, hogy a régió jellegű ligába Erdély nem illeszkedik bele. Kangyal szerintem átmérőben érti a 600 kilómétert, nem sugárban! :)
Na és persze a "világ, és a kör" közepe Budapesten van. :))
mindenesetre szépen illeszkedik a fiatal játékos érkezése az idei tervekbe. Szirányi is maradt. Úgy tűnik ezúttal tényleg a fiatal tehetségeké lesz a főszerep!
@szittyavezír: a rájátszásig, aztán megint igazolnak 3 sor légióst...
Nekem az volt kicsit vicces, hogy tőlük erősít egy EBEL csapat. Aha..
kell még pár év, míg rájönnek, hogy az üres és ostoba marketingdumák mennyit érnek
Látom, nem változnak a dolgok, Kangyal és a Stars továbbra is szúrja a szemét némelyeknek...

Ha megszűnne a klub, lenne tor is?....
Szirányi döntése figyelmeztetés lehet Orbánnak is. Nem érezhette a bizalmat az EBEL keretbe kerülést illetően. Végre Valaki az eszét is használja! Jó döntést hozott Bence, jövőre sokkal jobb pozícióból tárgyalhat.
@facsipesz: világítsd már meg légyszi mindazt, ami nekünk most oly sötét, vagyis hogy mi az értelme ennek a mondatnak? :)
És a show folytatódik tovább.....
@facsipesz: Nem bantaskent, de sokaknak (nem csak a Dabosokra gondolok) nem volt szimpatikus, ahogy a Stars es Kangyal manovereztek a Mol liga ugyben.
@csatoimi: Teljesen komolyan kerded? Ha igen, akkor a kedvedert osszeszedem a kapcsolodo linkeket a teljesseg igenye nelkul:

Igy kezdodott:
jegkorong.blog.hu/2010/04/05/akar_az_ebel_ben_is_indulhatnank

Igy folytatodott:
icehockey.hu/index.php?pg=news_13_1445

jegkorong.blog.hu/2010/06/01/bill_1

Es ez a vege a "szappanoperanak":
jegkorong.blog.hu/2010/07/01/a_stars_nem_megy_szloveniaba
Ne ertsen senki felre, nekem semmi bajom a Starsal, sot...de ahogy valaki mar elottem megfogalmazta: "kicsit lesz...rtak a kalapacs nyelet" ezzel a "zsarolassal"...
@facsipesz: Ne törődj velük, ha legalább 3 éven át a mezőny végén kullognának és csak lassan kezdenének meccseket nyerni, talán nem lenne akkora az ellenszenv;)
@xymeta: a helyzet szerencsére nem ennyire bonyolult: nem kell hülyeségeket beszélni, oszt kész! a hülyeség klubtól függetlenül hülyeség, persze ez az egész nem annyira fontos, sőt kimondottan századrangú! :)
@vaze: Nincs ebben semmi bonyolult:)Ellenben mindenki nézzen körül a saját háza táján: hülyeség van itt is ott is nincs nagy különbség;)!
@xymeta: Az a baj, hogy nem a konkrét felvetéseket elemzitek, hanem általánosságban támadást véltek felfedezni. Reagáljatok azokra a dolgokra, amit nem éreztek igaznak. Meg kell győzni a másikat.
@xymeta: határozottan nem így gondoltam. mindenki mond(hat) hülyeséget, de van két ember, akik stabilan megbotránkoztatják a blogoszférát a nyilatkozataikkal: Pék és Bill. Az, hogy az egyik UTE-s, a másik Stars-os, lényegében indifferens. És persze az is lehet, hogy teljesen másképpen működik az agyunk, de én az ilyen mondatokban sem humort, sem értelmet nem bírok felfedezni: "Jó munkát végezhetünk, ha egy EBEL-es csapat tőlünk erősít". Vihar a bil(l)iben, de az ilyen baromságokkal ne nagyon számítson senki sem más reakciókra, mint amik itt és most születtek.
A stars sehol sem volt még, amikor még küzdelem volt a pályákon, nem amolyan rájátszás igazolások meg önkormi választások, akkor még volt szívhoki. Szerintem akkor jobb hoki volt, nézőszám tekintetében lehetne visszanézni. Persze pénzért bármit ugye
Ennek a csapatnak kb senki sem szurkol, mindenki jobban adná ha pl jászberénybe lenne stars, mlg értelme is lenne
@xymeta: annak aztán végképp semmi köze nincs az itt leírtaknak, hogy mennyi győzelmet ér el egy csapat. a megnyilatkozások és cselekedetek döntenek, szerintem...
Fodor Szabolcs tényleg erősítés az AV19 számára?
"Jó munkát végezhetünk, ha egy EBEL-es csapat tőlünk erősít" – értékeli a helyzetet aktuális videónkon Kangyal Balázs, a Stars klubigazgatója"
Szerény.
Fodor 1 szezont töltött a csillagoknál, ugye? előtte 2002-től Volán, azelőtt Fradi. Akkor mégis ki végzett jó munkát? Az az egy év lendített ekkorát a tudásán?

A másik: nem a nagy sikerek miatt nem szeretik a Starst, pedig mindent elkövettek a cél érdekében, még közönséget is akartak 'igazolni' :) :) :)

Meg ott volt Bazsi jó kis nyilatkozata a színtiszta magyar csapatról, :D :D: :D klubigazgatóként nyilván nem tudta, hogy néhány nap múlva már meg is érkeznek a légiósok, most meg ez a EBEL, Szlovén stb. műsor...

tényleg vicces.
"Jó munkát végezhetünk, ha egy EBEL-es csapat tőlünk erősít"

Helyesen(?):

"A Volán három játékosunkkal tárgyalt, de mivel nem akarták nagyon legyengíteni az EBEL-es csapatukat, ezért csak kettőt vittek el tőlünk. Sőt, a Ferencvárost is sikerült alaposan megrogyasztanunk az oda becsempészett hokisainkkal."

Az volt már, hogy "ráadásul ennek a csapatnak senki nem szurkol"?:)
@facsipesz: bocs, elfelejtettem Pedro tényleg igazi ős Starsos,:) :) vagy Majorossra gondoltál?
Ő is biztos a Starsos munkának köszönheti, hogy visszamehet a nevelőegyesületébe:

1987-1997 Ftc
1997-1998 Usa
1999-2008 Alba Volán
2008-tól Bp. Stars

Azt nem mondom, hogy több szurkolótok lenne, de talán kevesebb ellendrukkeretek lehetne, ha egyesek kicsit visszavennének az arcoskodásból.
Nem volt olyan rég amikor elhangzott, hogy a Stars kinőtte a Mol ligát vagy hogy volt???
Megyünk az Ebelbe, Szlovéniába, ja nem szívességet teszünk és maradunk :))))

Amúgy olvass vagy emlékezz vissza a 2008-as szezonra. Már akkor sem volt magas a népszerűségi indexetek, úgyhogy nem kell a MOL LIGA /"szintiszta magyar csapat "/ győzelemre fogni. Építsétek a jövőt!!! :)
@facsipesz: ööö, a helyzet súlyosabb, mint gondoltam. akkor szerinted komolyan veendő, hogy Roger és Fodor ugyan egyszer már kiestek az ebeles keretből, de a Stars-ban folyó fantasztikus szakmai munkának köszönhetően egy év alatt visszakerültek???? mikor elvileg még az sem biztos, hogy nem a farmban fognak játszani. szerinted ez tényleg hihető? :)))))
@vaze: azért voltaképp jó érzés, hogy néha te is tudsz fafejű lenni :)
@vaze:

Nem akarok feleslegesen vitatkozni, mert tartok tőle, hogy mindketten más irányban vagyunk elfogultak, de ha romlott volna a teljesítményük ("a Stars-ban folyó szakmai munkának köszönhetően"), akkor lehet, hogy nem hangzottak volna el ilyen mondatok:

"Holéczy és Fodor is úgy játszott a szezonban, ami alapján érdemesnek tartottuk, hogy tárgyaljunk velük. Holéczy az utolsó két világbajnokságon is meggyőzőt nyújtott. A tárgyalás és a visszatérés lehetősége felvillanyozta, így hároméves kitérő után úgy látjuk, tud segíteni, s mint mondta, ez neki nagy kihívást jelent."

Bill nyilatkozatait úgy lehet igazán értékelni, hogy ha elképzeljük, hogy saját kedvenc csapatunk vezetői mondják ugyanazt, milyen hatással lenne ránk. A szlovén történetnek is nyilván volt valami értelme (ha más nem, hát felrázta kicsit a közeget), én nem tartom olyan hűdejujjdeelítélendő dolognak. Pl. Pék mester saját csapatának nyilvános ekézése jobban bántott, pedig nem is vagyok UTE-drukker.

Persze még mindig jobb a közutálat, mert ha elkezdené mindenki szeretni a csapatot, tudnám, hogy nagyon nagy baj van:)
@1885*: A többes szám második személy nem indokolt, én nem vagyok egyenlő sem a csapattal, sem a szurkolótáborral.

A "közutálatot" én túlnyomórészt az irigységnek tudom be, ha tökutolsó lenne a Stars, a kutya nem foglalkozna a nyilatkozatokkal.

Klassz kis szezon lesz, ha ez így folytatódik, de legalább nem lehet azt mondani, hogy "érdektelenségbe fullad" a blog:))
@gogosz: -jövőre nem fog vele tárgyalni senki!!!Legalábbis Fehérváron...
@váradi: Nem olyan biztos az. Ott sem minden fenékig tejfel. Idén nagyon sok apró jel mutat arra, hogy a Volán is minden fillért meg kell becsüljön. Ráadásul az üzleti életben nem szokás megsértődni, vagy indulatból tárgyalni. Meglátjuk.
@gogosz: -Lehet,igazad van,hisz sehol sem fenékig tejfel az élet a magyar hokiban...Viszont üzleti élet ide vagy oda,aki az "öreg"-et ismeri,tudja,hogy szereti a bevállalós embereket,és ki nem állhatja azokat,akik menekülnek a kihívás elöl.Pók meg kellett volna küzdjön a helyéért,és tudása alapján sikerülhetett volna Neki,de kényelmesebbnek tűnik számára ezek szerint a biztos Stars.Az Ő döntése...De tudod,csak az nyer,aki mer!Viszont azt borítékolom,hogy ha az Orbánnak sikerül beverekednie magát az Ebel keretbe,és minnél többet játszania,akkor egy év alatt annyit fog fejlődni,hogy simán le fogja körözni Pókot.Majd meglátjuk...
@váradi: Orbán nem EBEL szintű játékos. Nem hiszem, hogy ebben a szezonban állandó kerettag tud lenni. Viszont előtte is nyitva a kapu, kérdés, mikor lép be a "nagyok" közé.
@Jégkorong: Jópáran nem EBEL színtűek már ott.
@váradi: Vagy esetleg csak szóban ígértek Fehérváron ajánlatot Szirányinak, de tettekre nem került sor?
süti beállítások módosítása