HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Biztató tárgyalások a Mol Ligáról

2010.06.16. 11:23 F. Kapus

Németh Miklós kedden részt vett első elnökségi ülésén. Fontos elméleti és gyakorlati döntések is születtek. Az utánpótlás-, az OB I./B és a női bajnokságok versenykiírását és nevezési határidejét hat héttel, július 30-ig kitolták. Július 19-én rendkívüli közgyűlésre kerül sor, aznap az elnökség kinevezi a szövetségi kapitányt és edzőket is.

Megválasztották a különböző bizottságok vezetőit. Nekik az új felállásban elsősorban a koordináció és a kapcsolattartás lesz a szerepük. Minden elnökségi tagra jutott egy bizottság: Csabai Gábor (átigazolási), Egri István (technikai), Éles Krisztina (utánpótlás), Jászai Péter (etikai), Kangyal Balázs (orvosi), Keszég Attila (marketing), Kovács Csaba (szakmai), Méhn Imre (sajtó), Ocskay Gábor (verseny), Soltész Miklós (játékvezetői), Szélig Árpád (fegyelmi), Zsigmond Barna (gazdasági). Az MJSZ-elnök lett a 2011. évi vb szervezőbizottságának a vezetője, az inline-osoknál Pap Gábor a bizottságvezető.

Az elnökség eldöntötte: július 19-én rendkívüli közgyűlésre kerül sor. Ezen a küldöttek megtárgyalják az új pénzügyi és szakmai tervet, továbbá módosítják az alapszabályt, aminek eredményeként várhatóan újabb tisztségviselőket, elnökségi tagokat választanak. A közgyűlés napján az elnökség is rendkívüli ülést tart, ekkor döntenek a 2010/11-es szezon versenykiírásról és a versenyszabályokról, a nevezési határidőt július 30-ra módosították. Kinevezik a felnőtt- és az utánpótlás-válogatottak szakmai stábjait is.

A keddi elnökségi ülésen szóba került a Mol Liga ügye. Németh Miklós beszámolt arról, hogy biztató tárgyalásokat folytatott a Mollal. Elmondta, lát esélyt az együttműködés folytatására. A Vasas Bp. Stars továbbra is fenntartja indulási szándékát a szlovén ligában. Egyelőre nem kapta meg a távozási engedélyt Kangyal Balázs klubigazgató csapata, döntést július 1-jére halasztotta az elnökség. A szövetség vezetése tárgyalásokat kezd a káposztásmegyeri klub vezetőivel a Mol Liga-indulásról.

34 komment

Címkék: mjsz németh miklós

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgy olvastam a pár nappal ezelőtt, hogy Keszeg Attila a Red Bull Hungary vezetője. Viszont nem látom a Icehockey.hu-n támogatóként feltüntetve a Red Bull logóját. Általában külsősként a szponzorok képviselői szoktak bekerülni az elnökségbe. Ő kivétel ebből a szempontból, vagy ezután várható támogatás a Red Bull-tól? Jó lenne, ha a salzburgi modell nálunk is bevezetésre kerülne valamelyik klubnál.
@fradigy: Dead Bull Fehérvár AV19? nagyot néznék:D
@hokifan526: na hat az sztem siman felejtos, hisz az EBELben mar van egy Doglott Bika, hogy nezne ki 2 :P
Szerintem nekem egy masik csapat ugrott be :P
Gyanítom, Sator lesz a kinevezett szövetségi kapitány... Ugyan ki mással tudnának ennyi idő alatt megegyezni...
"A szövetség vezetése tárgyalásokat kezd a káposztásmegyeri klub vezetőivel a Mol Liga-indulásról."
Gondolom azért könyörögni is fognak, hogy ugyan tisztelje meg a nagy Stars a MOL Ligát...
Baromira nem értem ezt a cirkuszt, azt meg végképp, hogy Kangyal mire akarja rákényszeríteni a szövetséget/ligát. Azt azért nem feltételezem, hogy komolyan gondolják azt, hogy a Slohokej Liga erősebb a MOL Ligánál (ha komolyan gondolják, na akkor van baj...)
@check: Pedig ezt nyilatkozza a Stars honlapján:
"– Őszintén hisszük, hogy a szlovén liga egy erősebb megméretés és mi mindenképpen előre akarunk lépni."
@OliBLOOD: hogyha ezt ilyen komolyan gondljak tolem mehetnek.Nekem a tavaly meg szimpatikus csapatnak tunt a Stars de most egy kicsit lesz..tak a kalapacs nyelet.
@check: Amugy meg nem kell konyorogni. Eleg zsakutca ha nem kapnak tavozasi engedelyt nem? Mindenki csak ilyen igazolassal enged be kulfoldi jovevenyt.
@check: en nem vettem annyira komolyan KB nyilatkozatat. megraztak a rongyot, felkialtottak h seholnincs meg MOL liga, aztan jolvan. na most majd kiderul h lesz, oszt minden megy tovabb a maga utjan...
Rossz idők járnak a Vasas-ra. A Stars lassan szopóágra kerül, Varga testvérek, Kis, Hosnyánszky múltidő...
Egy RB akármi meg lehetne Bp-en, ne csak a Stars álljon ilyen fene biztos lábakon! : )
Ki az a Éles Krisztina? lehet h én vagyok tudatlan, de nem hallottam még róla... jó dolog rá bízni a jövőnket? Balogh Tibi munkája nekem tetszett eddig.
@Stommy: Balogh Tibor eddig sem volt az elnökség tagja.
@fradigy: biztos vagyok benne, hogy a lilabikákra gondoltál :D ugye?
@Von Siebenbuergen: bizony-bizony 4 olimpiai bajnok mínusz, úgy, hogy zsinorban 4. bajnoki címét szerzi meg egy csapat az több mint elgondolkodtató, de a Stars csak névben Vasas, szóval még reménykedhetsz. Azért gyanús, hogy Hardi úr a Fradinak ígér jégpályát.
@1885*: Nehogy meglepődj majd a Vasassal kapcsolatos hírek hallatán hamarosan pajtás!!!
A fradinak kb.15 éve igérgetik a jégpályát...:)
Hardi úr egy szavahihető ember,de ez megint nem csak rajta fog múlni szerintem!
@RioF: melyik Vasasra gondolsz? A Teva Vasas Plaket vagy a csillagos Vasasra?
A Fradinak nem 15, de legalább 30 éve igérgetnek pályát.
Én már sem nem lepődök meg, miattam ne aggódj.
@fradigy: Igen :D
@fradigy: Nos én úgy vettem le, hogy sehol nincs a MOL LIga, ezért 1 hónapja meglengették a Slohokejt. Most az elnök jelezte - hivatalosan - hogy van előrelépés és szerintem az lett volna a normális, ha KB azt mondja, oké örvendezek, indulnánk is, ellenben engedélyt kérünk arra az esetre, ha mégsem lenne. Ehelyett leszögezték, hogy fenntartják a Slohokejre vonatkozó kérelmüket.
@check: egyetértek, vagy ahogy mostanában mondani szokás: egyet értek, kettő lesz belőle! :) Ha revolverezésre akarta volna használni Kangyal a Slohokejt, akkor a VB alatt tárgyal velük, május elején pedig nyilvánosan - vagy még inkább az érintett csapatok előtt - belengeti, hogy uraim, ezzel és ezzel tökre nem vagyunk megelégedve, ha ezekben a kérdésekben idén sem lesz belátható időn belül változás, akkor mi elmegyünk a szlovénokhoz játszódni. Ehhez képest szerintem tökre azt gondolják, hogy tényleg erősebb, titokban tartották, ameddig lehetett és kivártak a nagy bum-nak gondolt bejelentéssel lényegében az utolsó pillanatig. Én mindenesetre örülök, hogy tárgyalnak a Stars-szal, a legrosszabb az lenne, ha most itt valaki bevágná a durcit.
ki az a Soltész Miklós? Rendben, hogy ő "csak" a kapcsolattartásért lesz felelős, de hát nem is ismer minket...Vagy minden elnökségi tagnak kell(!) egy funkció...?
@sipmester: Nem értem, mi a probléma ezzel.
@vaze: Hát marha nagy bum... De azért azzal a tárgyalással is óvatosan bánnék...
@sipmester: Igen, megállapodtak, hogy az elnökség minden tagja dolgozni fog, nem tudom, mi a baj ezzel...

@check: én is ironikusan értettem, bár ha jól látom szlovén, horvát és szerb körökben elég otrombán néztek, hogy mi a francot akar velük kezdeni a Stars, ha egyszer itt van a MOL-Liga. :) És hát persze még ott sem biztos, hogy mindenki elindul majd idén is stb.
@vaze: Nem néztek otrombán, csak egyszerűen fel nem tudják fogni, hogy minek akarnak oda menni játszani a Mol Liga helyett.
@kerusz: hát pont így értettem én is! a meglepetéstől otrombán néztek! :)
@sipmester:
Nyugi ismer Titeket. Elég sok mérkőzésen ott van már vagy 10 éve és nem az elborult fajtából való.
Amúgy Őt vélhetően többen ismerik, mint Téged!:-)
Jászait a Parlamentbe! :-))
Szép volt Peti,szép volt Peti!!!
Azon gondolkoztam, hogy ha lenne egy klubom, a penzugyi evem tervezeset vajon juliusban, vagy inkabb szeptemberben, a szezonkezdet elott 2 nappal kezdenem-e. Csak a kiszamithatosag vegett..
@facsipesz:
Javaslom a decembert legkésőbb. Ugyanis gazdálkodási évek vannak nálunk.
Ha a Stars menni akar akkor menjen. A Volán is lépett. Kíváncsi leszek, honnan veszik elő a több utazásra a pénzt azért, hogy egy jóval gyengébb színvonalú bajnokságba induljanak.
Augusztusban miért nem rendezik meg a MK-t? Egy időben az volt az első komoly hoki rendezvény a szezonban.
Üdv Benő
Fehérvár Ördögi Kör
@SzDaniel: Mi az, hogy nem kapnak engedélyt? A Volán kaphat de más csapat nem? HA menni akarnak hát menjenek, saját kárukon fogják érezni már januárban hogy rosszul döntöttek. De ha Kangyalék mindenáron ezt akarják, akkor szúrják el az évüket nyugodtan!
@vaze: a VB alatt tárgyalt velük :)
de az a liga nem erősebb a MOLnál...

mutass nekem olyan csapatokat erőben mint mondjuk a DAB, a Szereda, vagy a Brassó, a Fradit sem kell leírni ha az ankéton elhangzottak fele is igaz, akkor jó lesz, az Újpest kérdéses ugye, és azért a Miskolc se veszélytelen már. Az utóbbi kettő egy jó meccsen elkaphat bárkit...
Menjenek csak! Kevesebb sérültje lesz a többi csapatnak.
@sipmester: Soltész úr az egyik kollégád apja. :-)
süti beállítások módosítása