HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Magyarország–Norvégia 2-1

2010.04.11. 18:56 Hblog

Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt.

Az első harmad első felében egyenlő erők küzdöttek, sokáig komolyabb ziccer nélkül. A 14. perc elején emberelőnybe kerültünk, de nem igazán tudtunk mit kezdeni vele. Utána mégis felgyorsultak az események, lendületbe jöttünk, többször sikerült egészen közel jutni a norvég kapuhoz, a legnagyobb helyzetet a meglóduló Vas János dolgozta ki magának, lekorcsolyázta védőjét, befordult, de nem tudta keresztülgyömnöszölni a korongot Pal Grotnes kapuson, maradt a 0-0, a plüssöknek még várniuk kellett.

pannonhk2 11

A második felvonás elején egy ideig a védekezést gyakoroltuk, a 24. percben aztán gyönyörű akció végén Horváth nagy passzából megszerezte a vezetést Ladányi, megállhatott a játék, hiszen össze kellett szedni a játékokat. Nem sokáig örülhettünk az előnynek, Mostue 28:59-nél egyenlített. A folytatásban többet támadtak a norvégok, de előttünk is adódtak helyzetek. A legvégén a kapu mögött letarolták Vas Jánost, emberfórba kerültünk, így 1-1 mellett öt a négy ellen kezdhettük az utolsó menetet.

Az utolsó húsz percben is inkább hátul volt dolgunk sokáig, ezzel együtt Palkovics hagyta ki a legnagyobb helyzetet, kilépett, vasat ütött. Majd jött az újabb vezető gólunk, Nagy Gergő rálőtte közelről, a korong kipattant, másodpercekig kardoztunk a norvég kapu előtt, ellenfeleink nem tudtak felszabadítani, Peterdi Imre volt az, aki bevágta végül. A norvégok még több mint tíz percük lett volna az egyenlítésre, nem tudtak élni a lehetőségeikkel, csak vasig jutottak, a kapuslehozatal sem segített rajtuk, 2-1 maradt a vége.

Egy keretszűkítés még hátra van, néhány nap múlva utazunk Ljubljanába, első meccsünket Dél-Koreával játsszuk április 17-én.

127 komment

Címkék: magyarország norvégia felkészülés pannon hoki gála

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szinte sajnálja az ember, hogy ebben az évben nem ezekkel a norvégokkal vagyunk egy csoportban az A-ban!
Ha ezt a játékot tudjuk produkálni a szlovéneknél, akkor nem lehet nagyobb baj :-)
Jó védekezés, és egy izgalmas meccs! Tök jó volt szerintem!
Peterdi instant válogatott!
Ma Hete bevédte magát az első számú kapus posztjára. :)
Gratulálok Hetényi Zolinak, szerintem már nincs kapus-kérdés a válogatottnál...
Hát eez! Tgenap is iszonyat iram és támadójáték volt, na de eez!
Kár, hogy előnyt nem nagyon volt mód gyakorolni
Azért jó, hogy Pedro nagynehezen bekerült a csapatba!!! Mondjuk én nem is értettem korábban, hogy miért nem...
Nagyon jó volt kint, szerintem a szurkolás is rendben volt. Jól játszottunk, valamiért nagyon fekszik nekünk a norvégok játékstílusa. Most nagyon elégedett vagyok...
A norvégok amúgy tavaly is aazem minden felkészülési meccsüket elbukták, aztán a dánokkal mégis iszonyat meccset nyomtak Klotenben- volt is szerencsém azt élőben látni. Lesznek még ennél sokkal jobbak is!
Ez nem a norvég harmadik csapat volt?
Egyébként a cseh Sport2-őn néztem a meccset és a szpíkerek fantasztikus magyar sikerről beszéltek és hatalmas meglepetésről. Teljesen meglepte őket az eredmény, úgy látszik még mindig nem tudatosult bennük, hogy tavaly a magyar csapat még az A csoportban vitézkedett. Egy Messit azért még el tudnék viselni még a csapatban :)
Most sokkal jobbnak tűnt a játék:)

És szerintem a hangulat is a helyén volt végre.
@Csehszlovák Kém: Nem, 12-en voltak ott az olimpiai csapatból.
@Csehszlovák Kém: Hogy a cseheknek tudatosuljunk, ahhoz kellett volna a szlovákok ellen az a pár másodperc sajnos. De lesz még alkalmuk, ha odafigyelnek az elkövetkezendő néhány évben!
Ingolstadt-Hannover 1:4 vége
Összesítésben 2:0 Szuperéknek
Nem tudjátok mi lett azzal a szerencsétlen nézővel akit vérző fejjel, sírva vittek ki Nagy Gergő felvágódó korongja után? Szegény nő, nem hiszem hogy valaha az életben lesz még ingere hokimeccset élőben nézni. :(
szerintem remek hangulat volt... az első gólnál robbant az aréna, meg röpültek a macik :) Hetényi a végén kivédte a norvégok szemét!
Sziasztok! A tegnapin kint voltam, eddig csak tv előtt láttam hokit, most először a helyszínen. Fantasztikus volt a hangulat, élőben látva egyetértek, hogy ez a 21 század sportja.

Fociban inkább otthon vagyok és hát - mint sokan mások - én is zöld-fehér szemüvegen keresztül látom ezt a világot, de... Két megállóval arrébb zajlott egy focimeccs, egy villamoson utaztunk többekkel, míg az Arénánál leszálltak jól szituált fiatalok, gyerekes apák, nők-férfiak, családok együtt, addig focimeccsre mentek lepukkadt, dölöngélő, ápolatlan, beszéd helyett fröcsögő alakok. Persze nem volt reprezentatív a dolog, de asszem a hoki közegünk minden tekintetben közelebb van a világelithez mint focink....

Kár, hogy a maira nem tudtam kimenni...
@Gooolem900: Szerintem is Hete legyen a csapat kapusa a vb-n!

Szép volt fiúk!
Hajrá Magyarok!
Hát nem tudom, mindenesetre vicces volt, hogy úgy beszéltek a norvégokról, mint akik most élik át Iraputójukat, wehehe.
Érdekes adalék egyébként, hogy a cseh Sport1-2 élőben közvetítette a Pannon Kupa meccseit és ahogy a beharangozókat figyeltem a szlovéniai éles meccseket is adni fogják. A beharangozójuk alatt kemény metál riffek szólnak és a magyar csapat játékosaira van felépítve, amelyeket a lelátós életképekkel szakítottak meg - szintén magyar szurkolókat mutatva. Egy biztosnak tűnik: Csehországban kezdünk felkerülni a térképre, mégha érezni is lehet: sok győzelemre lenne szüksége ennek a magyar csapatnak, hogy komoly csapatként beszéljenek róla és ne egy olyanról, aki meglepetésgyőzelmeket - mint itt ez a mai - arat sokkal esélyesebnek tartott ellenfelével szemben.
@Steff76: várunk szeretettel!;)
@Csehszlovák Kém:
Ki az a Messi?(komolyan nem vágom ki az a sportoló:D)Én egy kicsit sajnálom, hogy Rajna Miki nem védhetet, de mivel így nagyon partiban voltunk az ellennel szerintem ő is megérti. Hete hatalmas volt!!!
@HAnonymus: én is kiváncsi vagyok.....jobbulást!
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból:

barcikán mikor akarnak kezdeni valamit a jégpályával? tudsz erről valamit? mert katasztrofális állapotban van

voltam most télen és még új jeget se csináltak az esti korizásra
itt is, hátha valaki: milyen a 2010-es magyar válogatott mez, ill. hol lehet kapni?
@Csehszlovák Kém:
hú, azt nem tudod véletlenül, hogy a divizió 1-es vb-t adják-e a csehek majd? a vége alatt pont prágában leszek kénytelen sörözni :) és néznénk, mert remélem a szlovénok elleni meccsnek lesz még tétje! kell majd valami jó kis kocsmát keresni zizkovban!
Ez már fasza volt és nem az eredmény miatt.

Két kiemelkedő megállapítással maradtam utána: nincs kapus-kérdés (tegnapi után sem volt) és Sillének ott a helye a csapatban ;-).

Hajrá, Magyarország!
Én most voltam először jégkorong mérkőzésen. Fantasztikus volt a csapat, a hangulat és a közönség. A szünetben öröm volt látni, h milyen komoly utánpótlásnevelés folyik jégkorong fronton, nagyon dícséretes.
És érdekes módon az Arénából kijövet nem voltak rohamrendőrök, akik a "keménymagos hoki-hulligánokkal" kergetőznek, hanem vidám szurkolók és kisgyerekes családok, akik egy kellemes estét tölthettek el nyugalomban és biztonságban...
szar ez a kabalafigura
miért nem lehetett volna vmi magyarosat kitalálni?
norvégoknak van jegesmedve a mezükön! vigyék el magukkal!
@mergo: Őrizzük mindannyian ezt az állapotot!!!
A tegnapit nem láttam a mai meccs alapján meg a norvég csapat elég nagy csalódást okozott nekem. A mieink hellyel-közzel jól voltak, de ha most kellene kimaradó hátvédet mondanom, akkor Jobb maradna itthon.
Hát srácok a 105-ben most siralmas volt a szurkolás... Próbáltam hangosan, még hangosabban, de semmi egyedül voltam.
Gondolkoztunk raja, hogy átülünk a sarokba, mert ott legalább jó volt a szurkolás. :D
Nincs ezzel a kabalával semmi baj szerintem.
A meccs is király volt. Csak így tovább, és ott leszünk azon a fránya térképen.
@Nano:
Hát az nem nagyon lesz fejlesztve. Annyi, hogy ,,foltozgatják" a palánkokat. Amúgy 1X-szer sikerült jó jeget csinálni, de akkor műkorisok edzettek és utána mentek fel a gyorskorisok és utána a hokisok. sztem a műkorisoknak kellene utoljára felmenni, mert nagyon igénybe veszik a jeget. Egy építőmérnök ismerősöm mondta, hogy igyen is megtervezné a befedést, csak legyen rá lehetőség. A BorsodChem Rt. nem nagyon akarja szponzorálni a pályát és az önkorm. sem kedveli a pályát. Inkább csinálnak 90 millióért egy körforgalmat és 120- ért egy fagyizót, röhej az egész.
Minden ősszel azon izgulunk, hogy letudjunk menni a pályára télen. Egy rakás kölyök edz ott egy volt Leheles játékosedzővel meg lenne egy felnőt amatőr csapat. Igény lenne rá egy miskolci tipusú csarnokra. Szinte mágnesként szívják be a kistérségből a gyerekeket a helyi iskolák és dolgozó embereket a munkahelyek. Közönség az fix, hogy lenne rá.
@Szekig: át jöhettél volna nyugodtan, volt szabad ülőhely bőven:)
@alpec: Sille tényleg jó volt. Jó az öreg a háznál...
Ja, és üdvözlet az összes divatszurkolónak, jó volt, hogy ott voltak.
sziasztok

ez a mai nagyságrendekkel volt rendben a tegnapinál

mind a csapat, mind a közönség szempontjából

SZÉP GYŐZELEM, remélem a közeljövőben hozzáteszünk 5 csúnyát :)))

2011: reszkess Kassa

jobbulást a hölgynek, remélem "csak" felszakadt a fejbőre
vki tud róla vmit?

illetve meg tudnátok mondani mi lett a tegnapi osztrák sérülttel?

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

ui: Tisztelt Pannon! 2010ben vajon miért cenzurázzák a fizetős sms szolgáltatást?
Szép volt fiúk!!!
Csúszka spárgája eszméletlen volt!
Kapusok; Hetenyi, Budai
1. Ladanyi Vas.M Palkovics
2. Kovacs Fekete Vas J
3. Sofron Nagy Koger
4. Magosi Holeczy Peterdi
+1 fodor

hatvedek;Tokaji Horvath
Szelig Sille
Ennafatti Hegyi
Svasznek
Most h Rajna nem vedett, akkor ez mit jelent? - monjduk par oran belul ugyis meglesz az utazo keret.

Amit nagyon hianyolok a helyszinen, ha van vmi tortenes akkor egyedul a golt jatszak vissza, neha elokep, de annyi. Aztan rogton rakevernek 1 mmst. De pl tegnap a plexitorest, a serulest is megneztem volna. Ma is, hogy mi tortent hetevel amitol alig birt fela
llni.... stb. Ez a resze bena a szervezesnek.
@alpec: Én mindig is mondtam, hogy lehet hogy Sille, nem egy fiatal, extra gyors, de a rutin azért még mindig mellette szól... Ma extra jól szerepelt!!! Üdv Fürtös Fülike! Milyen volt a meccs szerinted? :DDDD
Nagyon jól ment a Peterdi, Sofi, Nagy Gergő hármas.

Peterdi tuti utazik!
Na ez már jobban tetszett:-))A VB persze teljesen más lesz, jobban felszívják magukat a többiek, mint most a norvégok, akik még a szokott brutalitásukat és a jó teljesítményt is kedvesen mellőzték.
Hetényi nagyot védett, ha nem gőzöl be, Budaival párban rajtuk nem múlik majd. Persze a szlovénok ellen is jó lenne a szerencsével nem hadilábon állni..Amúgy én a gólok miatt is aggódom, a két meccsen a csatárok csak hármat termeltek, praktikusan a Palkovics-Ladányi duón múlik majdnem minden....Nagy rizikó!
@Laksmana: szerinted mi lenne jó kabala? turulmadár?
Szirányi és Jobb, Rajna valamint Szabina marad itthon
a meccstől meg nem kell különösebben elszállni, ahogy az osztrákok, úgy a norvégok sem erőltették a minimálisan kötelezőnél jobban a dolgokat
Sillével kapcsolatban pedig megkövetem magamat, még mindig válogatott játékos
A szívem szakad meg, hogy nem lehettem ott.
Na mindegy. Nagyon tetszett amit @mergo írt.
GYere legközelebb is, s mutasd be-meg ezt a csodálatos sportágat azoknak akik még nem ismerik. Érdemes.
Pedro dolog: Én nem szeretem az összeesküvéselméleteket, de ha tudatosan hagyták ki, hogy majd berántjuk s meglássuk mit mutat...
Hát remélem utazik, s a brit meccsen majd mondják neki, hogy nem biztos a helyed s akkor gólt fog vágni a szlovéneknek:DDD (persze csak viccelek)
Sajna csak kedden tudunk érkezni, de addig is Hajrá Magyarország! HAjrá magyar jégkorong!

Ui.:Magyarország - Croatia 760564 másodperc a bedobásig
@Kegyetlen:
Írd be a keresőbe, hogy Madonna Stúdió, ott aztán nézegetheted a mezeket.
/Amúgy, ugye nem vagy kegyetlen?/
@PMilan83: Dehogynem, jó volt a hangulat, főleg hogy ott lehettem melletted... :D Peterdi ügyes volt, nem is értem, hogy hagyhatták ki először. Azért Rajna Miki is védhetette volna a fele meccset! Hajrá Magyarok!!!!
@PMilan83: Dehogynem, jó volt a hangulat, főleg hogy ott lehettem melletted... :D Peterdi ügyes volt, nem is értem, hogy hagyhatták ki először. Azért Rajna Miki is védhetette volna a fele meccset! Hajrá Magyarok!!!!
A legjobb, hogy évről évre nő a játék és a sortág iránti népszerűség.
Innentől kezdve sztem nincs értelme annak, hogy divat vagy nem divat szurkoló. Ma még lehet hogy divatból ment el, legközelebb meg azért mert megtetszett neki és érdekli a válogatott vagy valamelyik klubcsapat játéka.
Remélem Vas Jani megtalálja a szapporói góllövő ütőt Szlovéniában. ;)
Fodor be is fejezte a vbre való készülést!
Sziasztok!

Először is hatalmas gratula a CSAPATNAK és a KÖZÖNSÉGNEK.
Mi családostól voltunk, (2 gyerek+feleség+én)és úgy volt, hogy szlovéniába is megyünk egy meccsre. A család nőtagjainak is úgy tetszett a CSAPAT és a hangulat, hogy a Dél-Korea mellett a lengyelek elleni meccsre is tervezünk ottmaradni. Nem tud valaki esetleg valami javaslatot, hol érdemes szállást keresni egy éjszakára?
Szép volt, Fiúk! :)))

Megkezdődött a tényleges visszaszámlálás... 6 nap és indulás! :)))))) Oooléééé... :)
A mai meccs azért jobb volt már mint a tegnapi:)
Hetényi komoly teljesítményt nyújtott, lehet hogy most fog kitörni a VB-n első számúnak?
Sajnálom Focit... :( Szép volt Fiúk!!!

Nem csak a játékos utánpótlás biztató ;)
kepfeltoltes.hu/100411/P1030307_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mikor lesz már péntek éjjel??? Indulááááás, Támadáááááás!!! :)
www.rtlhirek.hu/video/87463

@somagyik: mindenféleképp szállodát keress, és csak simán a gugliban :)
@somagyik: hostels.com tokeletes kiindulo pont. Kivalasztod az orszagot, a varost, az erkezes datumat, hany fo es hany ejszaka. 4 fos szobak siman vannak ~18-20eur / fo / napert. Esetleg megkell nezni hogy kisebbekre adnak - e kedvezmenyt...
Egy apró technikai javaslat, hátha eljut valaki olyanhoz, akinek beleszólása van a szervezésbe:

a Himnusz egy népdalénekes kislány előadásában valóban igen szívhezszóló -- ugyanakkor egy ilyen meccs előtt szerintem jobban hangulatba hozná a közönséget egy közös éneklés. A gépről szóló zenekart magától értetődően "kiséri" énekkel az a többezer szurkoló, akinek ugyanakkor egy kislány előadásába nincs szíve "belerondítani".

A javaslatom, hogy - legalábbis eleinte, amíg ez szokásba nem megy - a műsorközlő külön is szólítsa fel a közönséget a közös éneklésre!
@EisHockey: köszi, de ez aszt hiszem, a tavalyi, mint ahogy a Nike is. vagy azok maradnak?
aszt=azt természetesen :)
@Kegyetlen: a Nike csak a TOP divízió csapatainak gyárt mezt. Mivel most a div.1-ben vitézkedünk, így más gyártja a VB-n használt mezeket. Nem tudom a márkát.

Minden más mezt a válogatott számára a Madonna Stúdió készít és árul. Idén a VB-n ők fognak standot is állítani a Hala Tivoli csarnokban.
www.madonnastudio.hu/sportagak/jegkorong/jegkorong.html
@M.Lac: @edudus:

Óriási köszönet a "vendégdobolás" lehetőségéért!
Az "egy életre szóló élmény" talán a megfelelő kifejezés. Jó, hogy üzentetek, mert nem mert odamenni, de ez meggyőzte:)

"Apa, az a csinos lány azt mondta a végén, hogy pár év múlva én is megyek velük a VB-re. Hányat kell addig aludni? És mikor lesz nekem is olyan marhanagy dobom?":)

(Ugye érzitek: "velük" :)))

A horvát meccsen találkozunk!
Mivel tegnap kritikával illettem a kislány himnusz éneklését, ezért ma tartozom annyival, hogy elmondjam, hogy ma már ügyesen csinálta.

A hangulat is sokkal jobb volt, mint tegnap, többen is voltak, nyertünk is. Szóval szép volt, jó volt. :D
Magyar-osztrák góljai:

www.youtube.com/watch?v=_hG4cvcLhIE

Magyar-norvég góljai:

www.youtube.com/watch?v=HolNuQa1kgQ

HAJRÁ MAGYAROK!!! Sok sikert Szlovéniában!!!
@galmat: tegnap ugye úgy kezdte szegényke, hogy hasra esett, persze, hogy nem volt zökkenőmentes...
Én egyébként "belerondítottam", attól, hogy zene nincs, még nyugodtan lehet azt közösen énekelni.
@facsipesz: És Ő indította a hullámot is! :) Nélküle nem sikerült! ;)
Feltűnt vkinek, hogy a büntető lövések előtt kő papír ollóval döntötték el, ki kezdjen?

óriási volt, én még ilyet nem láttam komoly sporteseményen
Szélig zseniális volt ezzel a kő, papír, ollóval!!
Nagyon nevettem!
Norvég ollója szétvágta Szélig papírját :D
@potocsi: Megnéztem itthon a felvételt, most már értem, miért volt olyan vidám a büntetők előtt Szélig:
papírral nyert:)
@ZOH: A vancouveri selejtezőkön volt ilyen a BS-ben. Konkrétan majdnem kinéztek a drukballonosok, hogy hangosan énekeltem.
@EamesPlywood: Igazad van, olló volt:)
Akkor az óvatos káromkodást is értem már, nemcsak a vidámságot:)
@balogpeter: ejnye, de hát pont azt írom, h adni fogják a cseh Sport tévén:)

Ami a kocsmákat illeti, nézz körbe nálam biztosan találsz jó tippeket: www.sercsecs.cz
@M.Lac: nem jelent semmit, példa: ukránok is Nikeba nyomják, mióta kiestek is. Gondolom uabban, sztem mi se csináltatunk újat. Legalábbis remélem.
@Lazlee: És utólag felvarrjuk rá a Csíkszereda feliratot? :) Hímzőszakkör indul! ;P
@Szanee: megint képeket linkelgessek neked? :P
A VB mez /= bulimez. Pl. hírdetések eléggé le vannak korlátozva. Vagy Imi beszáll IIHF szponzornak is, vállalva, hogy mondjuk az oroszok mezén is megjelenik.
A norvég coach, Mr.Johansen az nso-nak: "Bár jó csapat a szlovén, véleményem szerint a magyarok fognak feljutni. A ma látottak alapján az A csoportban a helyük!"
Mindig is hirdettem hogy remek szaki!
@M.Messier: ....a "próféta /edző/" beszéljen belőle....amen!!!
Szerintem egyértelmü hogy Hetényi a Nr.1
Rajna sajnos nem bizonyithatott,de még fiatal rengeteg munka vár rá,ha komolyan veszi a dolgokat nagy kapus lehet.Budainak hiányzik egy erösebb liga,az utobbi idöbe hanyagolták a válogatottba,ez látszik a teljesitményén is.
Ami még pozitiv Palko jövöre is játszik,nem csak a Volánba,a válogatottba is.
Mihály Árpinak már lefoglalták a 23-as mezt,egy év és ö is magyar válogatott lesz.
Az egész hétvégéröl pozitiv volt a benyomásom!
Irány Szlovénia!
Hajrá Magyar jégkorong!!!
@M.Messier: Remek vélemény, jó lenne, ha bejönne a jóslata!

@Lazlee: Jaja, az Ukránok is u.abban a Nike mezben vannak, és a Pannon kupán Szfvár-on a szlovénok is Nike-ben voltak, meg az olaszok is, pedig mindkét csapat ingázik. Jó lenne észrevenni, h a Madonna sport-os vacak mezek nem nagyon fogynak, és messze nem is néznek ki olyan jól, mint a Nike mezek!
Meccs első harmada meglehetősen unalmas volt, utána szerencsére minden harmaddal jobb lett. Az első magyar gól remek csapatmunka volt, a másodiknál nem sok mindent láttam, egy lassítást szívesen megnéznék majd belőle.

Meglepően sokan is voltak, talán 3/4 ház volt.

Sajnos arénás szervezésről megint ugyanazokat tudom csak mondani. Hiába panaszkodik egy halom ember jogosan, már évek óta (pl lassításokkal kapcsolatos mizéria) egyszerűen minden ugyanolyan, mint már 4-5 éve. Gundel folyamatos (és legtöbbször fölösleges) magyarázása is kifejezetten idegesítő és ha már olyan jó fejek, hogy játékot szerveznek a szünetben, akkor találjanak már ki valami újat, mint ezt az öltözködőset, mert ez már kicsit cikis.

Na mindegy,azért jó este volt. Amennyit fizettem érte, annyiért pláne
Ja és gratula mindkét kapusnak, fantasztikus napot fogtak ki
Csodálkoztam, de úgy tűnt hogy tegnap többen voltak, mint szombaton.

A hangulat lehetett volna jobb, de így is jól érezte magát mindenki. (a mi részünkön a haveromon és rajtam kívül egy filippinó munkatársam volt hajlandó beszállni a _hangos_ buzdításba)

A dobosoknak köszönet, sokat dobott a meccsen!
@M.Messier: úgy legyen! micsoda dícséret! :)))
@Shikaka: Valóban, dobosok nélkül feleolyan hangulat sem lett volna! Sokat számít, h minden rigmus kezdetén megadják a kezdő löketet, és elég sokan be is szálltak szerencsére! ;-)

Akartam is írni az SMS-falra, hogy "ÜSD A DOBOT EDUDUS!!!", de gondolom úgyse figyelte volna... :-)
@M.Messier: Ez "csak" egy idézet. Magának mi a véleménye Mr.M. Messier, ott a helyünk?::))
@Lazlee: minek írsz, ha nem nézel utána? :P Íme a tavalyi div.1-es VB galériája. Nem Nike-ban nyomták az ukránok: www.iihf.com/channels/iihf-world-championship-oc09/home/division-i/group-b-photos/gbr-ukr-apr-11.html

Minden VB-re külön készül mez, amit az IIHF gyártat le (a top-nak a Nike-nál) és ad át a csapatoknak. Gondolod, hogy előtte felkészülési tornán ezeket a mezeket nyüstölik és kopottas szerelésben lépnek pályára a csapatok?! Szép is lenne. Az ilyen tornákon mindenki azt húzza elő, amije van "raktáron".

@sutyi2: valószínüleg a Madonna is tudna 21.000,-ért Nike minőségű mezt gyártani. Egyébként a mostani mez anyaga nem hasraütés szerűen lett kiválasztva, hanem konzultálva a játékosokkal, akik azt mondták ebben a mezben sokkal kényelmesebb játszaniuk, mint a régebben használt, vastag és nehéz mezekben. Nagyon szerette ezt a könnyített mezt 19# is... :(

@Shikaka: a dobosok is meg vannak lőve, ha a tömeg nem csatlakozik, szóval a jó szurkolás közös sikere mindenkinek :)
valaki nem vette fel a meccset?
@M.Lac: Én elsősorban a mez küllemére gondoltam. A minőség másodlagos, ha ugyanolyan szépet tudnának csinálni, mint a Nike. Szerintem sokan vennének, akik még nem vettek. Nekem is van Madonnás válogatott mezem, meg Nike svéd is, a Nike magyart még most űzöm, szóval tudom, h miért 2x olyan drága a Nike, tényleg sokkal jobb az anyaga, a minősége, és tartósabbnak is tűnik. Viszont a design nem kerül plusz pénzbe!
@sutyi2: Természetesen most a szurkolói mezekről beszélünk, vagyis nekünk nem gond, ha "nehéz" a mezünk... :-)
@Csehszlovák Kém: A beharangozó amit láttál, az a németországi "A" csoportos VB beharangozója.
Szerintem ha közvetítik, az már fent van a csatorna teletex-én is. Ott nézz utána.
@Steff76: Ennyi!
Es jo ezt pont egy "fradista" szajabol hallani. Welcome to our world! ;)
@M.Messier: Annyira jó érzés ezt hallani egy külföldi szakembertől!
@potocsi: Én voltam a fejbe a talált nő tegnap. :-( köszönöm mindenkinek, aki érdeklődött, aggódik, stb, szerencsére megúsztam néhány öltéssel, úgy tűnik, komolyabb bajom nem lett, de voltam már jobban is.
@gabuga: Jo olvasni feloled! Orulok (orulunk!), hogy nem lett komolyabb bajod!
Szerintem innentol bátran mehetsz barmikor hokimeccsre, mert a nagy szamok torvenye alapjan szinte semmi esely nincs arra, hogy megint te legyel az aldozat.
Remelem a korongot megtartottad ;-)
@gabuga: Jobbulást! Én is szívből remélem, hogy ez nem szegi kedved, hogy a következő meccsen is ott legyél! ;)
@sutyi2: én így is megdöglök benne, olyan melegem van sokszor. Szóval én nem bánom a mostani verziót. De persze ahány ház, annyi szokás :)
@M.Lac: Hát igen, sok szurkoló, sokféle ízlés. Azt hiszem még a VB előtt azért gyors beszerzek egy tavalyi Nike mezt, biztos ami biztos! :-) Hajrá magyarok!
@A99.: Uram, nekünk feltétlenül ott a helyünk és semmit nem szeretnék jobban, mint hogy a csapat is velünk tartson. Hülyén érezném magam nélkülük a szomszédban!
@gabuga: és is jobbulást kívánok, engem Fehérváron talált el a korong a Bécs elleni meccsen, de nem szegte kedvemet. :D
A szövetség most érkezett közleménye:

Szerencsés baleset a Pannon Hoki Gálán
Senki sem vitatja, hogy a jégkorong kemény és olykor veszélyes sport, ám az valóban ritkán történik meg, hogy valaki a szurkolók közül sérüljön meg. A vasárnapi Magyarország-Norvégia válogatott jégkorong találkozón egy nézőtérre pattanó korong eltalált egy fiatal hölgyet, akit azonnal elvittek és elláttak a mentők. Felrepedt homlokát össze kellett varrni. Az ijedtség szerencsére nagyobb volt a sérülésnél. A szervezők egy szép gesztussal engesztelik ki a fiatal hölgyet, aki egy éjszakát ingyen tölthet el családjával a Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos szállodája címet viselő, Ramada Resort Budapest négycsillag superior szállodában, és hamarosan átveheti ajándék Pannon Internet 1 GB mobilinternet tarifacsomagját is. A rendezvény létrehozói ezúton is jobbulást kívánnak a szerencsétlenül járt hölgynek! A szurkolók szeretete rendkívül fontos a magyar válogatottnak, a nézők biztonságánál azonban semmi sem lehet fontosabb.
@gabuga: Jobbulást!

@AG 2.0: ez elég nagyvonalú, szerintem, így kell ezt csinálni! Minden jó, ha a vége jó!
@sutyi2: Valóban igen ritkán olvastam sms falat... :DDDD Nem is láttalak a hétvégén.

@gabuga: Jobbulást! Üdv a sportsérültek táborában.. ;)
@edudus: Hát szombaton amint lefújták a meccset, a büntetők előtt már leléptünk, siettünk az El Classico-t nézni, majd buliba... :-) Vasárnap meg Tomi kuzinomnak hála, aki nyert 2 személyes VIP belépőt, fentről a teraszról néztem, ahogy püfölitek a dobokat, a fiúk meg a norvégokat! :-) Szlovéniában találkozunk? Én elvileg a lengyel és a szlovén meccsre megyek. Ti?
@sutyi2: Kint leszek/leszünk egész héten. Találkozunk mindenképpen! :)
@AG 2.0: Még egyszer mindenkinek köszönöm az érdeklődést és a jókívánságokat!
A Szövetség hozzáállása és segíteni akarása végig rendkívüli volt, nem is gondoltam, hogy így fognak reagálni. De a lényeg, hogy viszonylag szerencsésen megúsztam, és nem a mellettem ülő gyerekemet kapta el a korong. Most pihenek pár napot, úgyis rossz az idő, ilyenkor a legjobb itthon maradni. :-)
@woody74: Akkor már sorstársam is van. :) Remélem neked sem lett nagyobb bajod. Hát, én még nem tudom, mikor merészkedek ki újra egy meccsre, de lehet, hogy csak kapus ruhában vállalom. :)
@AG 2.0:
Minden tiszteletem a Szovetsege!
(Ismet!)
@Laksmana: Üdvözöllek.
Köszönöm a bíztató szavakat.
Ez úgy érzem minősit téged.
további jó szurkolást!
üdv
Csúszka
@gabuga: jobbulást kívánok én is Neked!
Egy igazi szurkert ismerhettünk meg benned!
Remélem nem tántorít el a szurkolástól ez a sérülés.
@gabuga: jobbulást kívánok én is, remélem viszontlátunk :).
@Csúszka a kabala: Neked meg irigylem a tudásodat ;), kitartást, így tovább.
Tudja valaki hány szőrös és nem szőrös állat stb. repült tegnap?
@edudus: Szerencsés vagy,h kint lehetsz egész héten! Ha nem csipnélek ennyire,még irigyelnélek is! :) Képzeld,elvileg holnaputân megérkezik a tavalyi A-csoportos piros Nike mezem!!! Mâr alig vârom! Majd abban feszítek,mint pók a lucernâsban! :) Na,akkor elvileg vasârnap majd ütközünk Hala Tivoli-ban!
Tudna valaki segíteni abban,hogy hol tudnám újranézni a meccset?!
@edudus: Szerencsés vagy,h kint lehetsz egész héten! Ha nem csipnélek ennyire,még irigyelnélek is! :) Képzeld,elvileg holnaputân megérkezik a tavalyi A-csoportos piros Nike mezem!!! Mâr alig vârom! Majd abban feszítek,mint pók a lucernâsban! :) Na,akkor elvileg vasârnap majd ütközünk Hala Tivoli-ban!
@gabuga:
Hihetetlen ívben szállt a korong, először azt hittem, valahol az üres részen esett le, aztán a mentők rohanásából levettem, hogy a majdnem üres szektor felső sarkában talált el valakit.
Egy életre szóló élmény - hát ha nem is a legjobb.. - de reméljük, nem fogja kedved szegni a meccsre járástól!

Ui: a mai napom katasztrófa volt: gyakorlatilag suttogás a munkahelyen :/
@Drecki: A te barátod a SportM adó:

Ápr. 13. 10:45
Ápr. 15. 04:15
Ápr. 16. 13:00

Sőt:
Ápr. 15. 02:45: HUN-AUT

port.hu/pls/w/tv.channel?i_date=2010-04-12&i_ch=214&i_xday=5
@edudus: Hello, bocs a direkt marketingért de látom egész héten kint lesztek. Ha esetleg valaki még csatlakozna hozzátok de nincs jegye ne habozz szólni, van egy eladó bérletünk az összes magyar meccsre, nálunk egy fővel apadt a társaság. Az elérhetőségem megtalálod az Irány Szlovénia! topikban.
@sutyi2: Hali!

Nem tudsz véletlenül infót a tavalyi A-csoportos baseball-sapkával kapcsolatban?
Beszereznék egyet (az aláírtat jobban féltem annál, hogy kivigyem:)), de nem találok már sehol.
@drukker60: A hét második felében derül ki azt mondták...

@sutyi2: Oh :))) Na majd megnézem magamnak a Nike mezedet vasárnap! :)

@facsipesz: Én is IGEN erősen remélem, hogy csak attól fáj a torkom és nem összeszedtem valami szart itt a vébé előtt... :S

@hosszú lépés: Tuti nem jön velünk már senki, nekünk pedig megvan az összes jegyünk. Próbálkozz, lehet szerencséd lesz, bár szerintem kevés olyan ember van, aki most dönti el, hogy kimegy egész hétre... :S
@facsipesz: Köszi,de sajna ezt az adót nem fogom.Esetleg valami más alternatíva?
@edudus: Úgy legyen, h tényleg kijutok, AMEN! :-) Ha ott leszek, had doboljak majd 2 percig, amig pihensz! :-)

@facsipesz: Szia! Eddig ahol körülnéztem, sehol sem találtam már tavalyi A VB-s ereklyéket, csak ez az egy db mez volt az utolsó, és ez is gyerek XS-es méret. Mondjuk igazából nem bánom, mert ez így pont egy nekem jó polo méret. Nem szeretem, ha lóg rajtam a mez, és ráadásul még le is volt olcsózva!!! :-) Még nézelődöm, hátha, de nem reménykedem, h találok még valami mást. Nekem is kellene még egy polo, mert mikor kint voltam, elfogyott már mindegyik standnál... :-( Na de majd jövőre bepótolom a hiányos darabokat Szlovákiában, remélem! Hajrá srácok!!!
@Theutus: hát még mindig magyarosabb
de mondjuk egy farkas, vagy egy szarvas szerethetőbb lenne; de ha a jegesmedve a nyerő, ám legyen
süti beállítások módosítása