HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vasas Bp. Stars–Ferencváros 4-1

2010.03.24. 21:20 Hblog

A döntetlennel végződött első harmad után a következő kettőt megnyerte a hazai jégen játszó Vasas Bp. Stars az OB I. bronzpárbajának harmadik mérkőzésén. Fekete Szabolcs még a vendég Ferencvárosnak szerzett előnyt, ám ezt néhány percen belül kiegyenlítette Szirányi Bence. Ezután már csak a hazaiak lőttek gólokat, sorrendben Holéczy, Petricko és Somogyi talált be, a vége 4-1 lett. A sorozatban 2-1-re vezet a Stars.

36 komment

Címkék: ob 1 bronzmérkőzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Álé Álé Álé!
Hajrá VASAS!
Az utolsó kiállításokat magyarázza majd el valaki, hogyan sikerült ilyen szépen elosztani.

Amúgy sz*rok voltunk, de azért hajrá Fradi! :)
haaat a Fradi ma otthonmaradt. nembaj, ilyen is van. HAJRA FRADI!
Tetszett, ahogy Budai lelket tudott önteni a fradi-játékosokba, remekül állta vele a sarat a Fradi ma és különösen hétfőn. A Stars sikere mindig azon múlik, sikerül-e rést ütni ezek a "falon".
A Fradiból egyedül Budait lehet kiemelni, egyébként meg volt adva az esély, csak öt a három ellen be kell ütni. Ami viszont meglepett, hogy egyre több a Vasas-Stars szurkoló. Ez örvendetes dolog.
@csatoimi: Igen, de Marosi és Barabás is jól teljesített. Jánosi és Rajz és a többi csatár pedig nagyon gyengén. A Starsnak olyan rosszul ment az elején, hogy illett volna két gólllal elhúzniuk.
a mai meccs után megértem azon újvárosiakat akik azt mondják gusztustalan ez a játék amit a vasas produkál...

játékvezetés meg megintcsak egy kalap trutyi...

Budai király volt ma is, be kellene lőni a helyzeteinket. Ma a szerencsésebb csapat nyert, a 4ből 3 gól oltári nagy mázli volt...

pénteken javítunk!
@fradigy: Ott voltam. Apummal és Pirével néztük a meccset. A legjobb fradis Budai, a legjobb Stars játékos ma Sándor Szilárd volt.
@csatoimi: ehh ha tudom meghivlak egy kezfogasra ;) mi is kintvoltunk a kolokkel, de gondolom ti nem a fradi oldalan ultetek, maskepp koccantunk volna ejsze...
Azért vegyük figyelembe, hogy a Stars játékosállománya jobb minőségű mint a többi OBI-es csapaté,vannak közöttük akik az A csoportos VB-n is játszottak - és nem akárhogyan, ezért is csodálkoztam, hogy kiütötte őket a DAB - a jövőben is úgy látszik ez a két csapat fog megküzdeni a bajnokságért....
Örömteli volt látni, hogy Pék György is igaz hitű lett :)
@peterszky: és kenyeret sem sütött, pedig kértük rá, meg a kapust sem hozta le :D
@Mr. Whisky: Érdekes szemlélet, ha adod a pofont akkor ilyen a játék ,ha kapod akkor meg "gusztustalan ez a játék amit a vasas produkál"
@Mr. Whisky: :DDDDDDDDD

Budainak tényleg nagy respect, pénteken nyerni kell megint!
@csatoimi: De szerettem Szilárd játékát még a kilencvenes években...
Az asszisztkirály:)
@Mr. Whisky: Örülök, hogy az empatikus készséged fejlődött a meccs során. Mondhatni "más színben" láttad a világot :))

Amúgy a játékvezetés tényleg minimum furcsa volt. A uccsó perces (egyébként tök felesleges) bunyón kívül 12 percet szórtak ki a Starsnak és 6-ot a Fradinak...
A 7:4-es győzelemnél is ezt írtam,hogy reális a 3 gól különbség a két csapat között és akkor is azt írták,hogy hihetetlen szerencsével nyert a Vasas Stars.Úgy elterjedt,hogy a káposztásmegyeri alakulat:öreg,alattomos,bíró befolyásoló,kommunista,a tehetségeket elszipkázza,közpénzen produkálja a hihetetlen szerencsével hozott meccseket,a verekedésben brutális,a férfias küzdelemben gyáva,mit kerenek este gyerekek a nézőtéren,mit keresnek Vasas drukkerek a nézőtéren.Ezek úgy terjednek,mint a madárinfluenza.
azért még nincs vége
@Mr. Whisky: 3. harmadban ott ült mellettünk :D
@rihiranta&rantasila: Ma csak 3 undorító megmozdulás volt, csodálkoztam is, mitől ez a nagy javulás.
@peterszky: Ma = tegnap. Reggel van még :)
@rihiranta&rantasila: A gond csak annyi, hogy miért STARS és nem csillagok? És miért Budapest?
Olybá tűnik mintha az egész főváros a csapat mögött állna, de ez nagyon nem így van. Szerintem
aki nem rendelkezik hagyományokkal az pár évig maradjon csendben és nagyon szerényen örüljön, már ha van minek. Szégyen úgy viselkedni mint"szeretett" szlovák barátaink és egyéb kreált "nemzetek" akik a semmire döngetik a mellüket. EZ MÁR NAGYON HASONLÍT ARRA AMIT ÚGY HÍVNAK, HOGY SZABADKÖMŰVESSÉG. Aki tudja, hogy kik állnak mögötte az mindent tud. Tehát ezért nem szimpatikus a fenetebb említett csapat, ráadásul olyan kerület szurkolói adják mellé a nevüket akik valaha szintén ezek ellen küzdöttek.
Köszönöm a meghallgatást és szebb jövőt mindenkinek aki így érez.
A gond csak annyi, hogy aki nem érzi át a lényeget az nem is érti miért ez a viselkedés.
Miért éppen STARS és miért nem csillagok? Az pedig,hogy Budapest nagyon kisajátító mint manapság teszik ezt az orszgunkkal.(tudtommal nem áll az egész főváros népe mögöttük)Akinek pedig nincs hagyománya, gyökere az maradjon csendben és nagyon szerényen örüljön, már ha van minek örülni tiszta szívből és nem divatból. "Szeretett" szlovák társaink és egyéb kreált Közel-keleti "nemzetek" példáját pedig ne kövessük! EZ A MAGATARTÁS NAGYON HAJAZ ARRA AMIT ÚGY NEVEZNEK,HOGY SZABADKÖMŰVESSÉG. Aki tudja, hogy ez honnan irányul mindent tud. Valójában talán ezért sem szimpatikus sokaknak a fentebb említett csapat. Szebb jövőt minden magyarnak!
A Stars meg a szabadkőművesség. :-DDDDD
Az Aurora zenekar egyik strófája jut eszembe, így kezdődik: kívülről egy álom, pedig élő horror, behálózott mindent...
@pótöcsi: Szerintem épp az idegen amerikai stílus jobban mutat rajtuk, mint az a (kommunista ízű) Vasas felirat. Hallott már valaki a Vasas jégkorong hagymányokról? Sőt az egész magyar jéghoki a szemünk láttára kezd kinőni a hátsóudvarból.
Hajrá magyar jégkorong, Hajrá Magyarország!
@peterszky: Nem mondod? :O Észre se vettem :D
@pótöcsi: Szebb jövőt Neked is! Sajnálom, ha nem tudunk megfeleni Neked, aki valószínűleg szereted a jégkorongot és nemzetünket!
Idővel, talán a jó dolgokat fogod meglátni az egyesületben, becsülni fogod az itt dolgozó emberek munkáját, értékelni fogod a klub mögött lévő emberek anyagi áldozatvállalását és túl tudsz lépni felszínes véleményformáláson!
@pótöcsi: a főváros népe nem, de a főváros pénze mögöttük van. nem kevés nokia doboz lehet a starsos öltőzőben
@E11: ha ettől jobban alszol, akkor hajrá!
Kicsit elbizonytalanodtam. Hogy is van ez? Akkor a Stars-t most pumpolják, a Fradinak meg majd kb. májustól jobban megy?! (amúgy hány Ft egy gól?) :)

Szólhat a szakmáról is a dolog, vagy mindenáron a politika/vallás/egyéb háttértudás nélküli zagyvaság+csúsztatás kell hogy jellemezze?!

Amúgy, ha az 1. harmadban a teljesen enervált Stars mellett csak a "kötelezőt" hozza a Fradi, akkor most Pesterzsébeten az előny. (Gondolom a Pesterzsébet-FTC vs. Újpest-Stars problémakört minden lokálpatrióta a helyén tudja kezelni:))
@peterszky: Nem érkezett erre válasz. Az összefoglaló is elmaradt.

Még egyszer kérdezem: Hogyan történhetett az, hogy Gergely Zsombor kapott 2+2+5+20-at, a sztárzos meg egy sima 2+2-t, miután Zsombi sisakján törte el a botját?
@peterszky: OMG, még mindig nem tudod, hogy vannak egyenlőek, meg egyenlőbbek? :)
Köszönöm a válaszokat, nem politizálás volt elsősorban a cél hanem az általatok nem értett ellenszenv megvilágítása. Van aki egyből üt, van aki elgondolgodik,hogy érdemes-e ütni?(lásd a meccs
után)A lényeg, hogy mindig csak szerényen....
FRADISTA MINDIG!!!
süti beállítások módosítása