HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

FTC–Stars 3-1

2010.03.22. 21:36 Hblog

Szergej Oreskin és csapata bizonyította, komolyan gondolja, hogy kőkeményen megküzd a bronzéremért. A zöld-fehér együttes hétfőn este hazai pályán egyenlítette ki a győzelmek számát 1-1-re. A 29. percben esett az első gól, Sándor révén a Stars szerzett vezetést. Hucko még ebben a harmadban egyenlített, kettős emberelőnyből. A záró húsz percben egy másik légiós, McLaughlin szerezte meg a hazaiak javára a vezetést, szimpla előnyből. A meccsen 97,2%-os hatékonysággal védő Budai Krisztián az 59. percben ráadásképpen egy gólpasszt is adott, Jánosi Csaba ebből lőtte az üres kapuba a korongot. A válogatott kapus szezonbeli második pontja volt ez. 3-1-re nyert a Ferencváros. Szerdán este hétkor az Icecenterben folytatják a csapatok a küzdelmet.

118 komment

Címkék: ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bravó gyerekek! Sajnos a munkám miatt nem tudtam ma kimenni. Egyébként a "kiváló" sportnapilap még véletlenül sem írta bele a mai sportműsorba az FTC-Vasas Bp.Stars meccset, pedig talán van annyi rangja a jégkorong bronzmeccsnek mint a röplabda vagy futsal "rangadóknak". Persze szeretném hinni, hogy csak nyomdahibás újságok nyomtak ma délelőtt a kezembe! Jánosi Csaba tanár úr remélem hamarosan olyan formába lendül, hogy Tad Sator figyelmét is felhívja magára!
Most már csak Ljubljana a fontos miután a bajnoki döntő lényegében eldőlt!
HAJRÁ FRADI, HAJRÁ MAGYAROK!
Bocs, természetesen útságot!
Da marha vagyok újságot!
Szép volt Fradi! Én a szezon elején fogadni mertem volna, hogy ez a csapat eljuthat a döntőig is. A bronz viszont tényleg meglehet, hajrá sasok!
nemár... A Stars remeklés után visszaesés? :S :(
Hajrá Vasas! Hajrá Stars!!!
Szép volt, Fradi! Hajrá, Flinta!
nagy gratula a Fradinak
remélem sikerül behúzniuk a bronzot
@Frozen_91: nagyon kiváncsi lennék hogy ennek a csapatnak hogy lehet úgy szurkolni hogy hajrá vasas,semi köze hozzá azonkivül hogy pár agyast lehúznak a belépővel
@zsolt007: Ne is haragudj, de már hogyne lenne?
vasassc.hu/
Hivatalos honlap. Jégkorong. Ott van. Ami Vasas, márpedig a Stars perpill. tudtommal Vasas (a mezen is ott a címer), annak lehet úgy szurkolni, hogy: "Hajrá Vasas!"
Szóval:
Hajrá Vasas, Hajrá Stars!
Imi sajnálom, hogy nem sikerült vasárnap behúznotok otthon a meccset
Milyen kulturált néplélekre vall, hogy ha valaki az ellenfél szurkolót úgy szólítja meg, hogy "Koszos zsidó!", meg "Nem erre van a zsinagóga, köcsög!" ???

Hát nem feltétlenül bonyolult.
Járok egy ideje meccsekre, ellenfél táborában is megfordultam Stars-mezben, de ilyen atrocitás még sosem ért.

Én csak Budait meg Jánosit sajnálom, akinek ilyenek szurkolnak. Meg a kölcsönjátékosokat a Stars-ból, akik nyilván a Fradi-táborral együtt skandálják 3percenként, hogy "buzi Kangyal!".

Sajnálatos tendencia, hogy ez a stílus kezd beszivárogni a jégkorongba. Most először voltam Erzsébeten, de nyilván az életben nem viszem oda a gyerekem, és én is csak akkor megyek, ha nagyon muszáj. Minek? És lehet, hogy nem vagyok egyedül.

Ha az én szurkolótáborom lenne ilyen, hát inkább hagynám az egészet. Közösséget vállalni nem fogok az ilyen szinten megrekedtekkel.

Tisztelet a kivételnek, akik ide kommenteznek, nyilván nem buzikangyaloznak, meg zsidóznak.

Csak eltűrik.
@zsolt007: A meccsről esetleg valamit olvashatunk?
A meccsről: Budai nagy napot fogott ki, a másik oldalon meg a "szokásos" Stars-szindróma: rutinból megpróbáljuk megoldani, aztán a ha már úszni látszik a hajó (10 perccel a vége előtt), elkezdünk nagyon nyomni. És ilyenkor már semmi nem jön össze.

Azt sajnálom, hogy még egyszer el kell mennem Erzsébetre..
@csatoimi: Boti kapott még a meccs alatt egy jó kis fejmosást Orestől. Továbbra is sok korongot ad el hátul.

Szép volt srácok! Szerdán megszerezzük a pályaelőnyt!
@facsipesz: biztos csak vicceltek:DDD a szurkolás rendben volt, buzi kangyal összesen kétszer volt a meccsen. krinó fantasztikus volt, a csapat tette a dolgát. a vasas, stars, budapest, hardi team ma elég halovány volt, ment a variálás, de kevéssé hatékonyan.

csipeszem, még egy szóra. ha egy csapat ennyire kevéssé hatékonyan szabadul meg a regnáló hatalom árnyékától, az veszélyes, sok szempontból. hát még ha ezt a regnáló hatalmat egy jól definiálható csoport (nevezzük őket az egyszerűség kedvéért Fradi szurkolóknak) nem szíveli, akkor jó eséllyel elkezdenek kombinálni, ad abszurdum még hangot is adnak a véleményüknek.
@szorgalmas: azért te ennél sokkal értelmesebb vagy, már bocs
@szorgalmas: azért erre ne legyél túl büszke te sem...
@F. Kapus: az ilyen jellegű kommenteket akár törölhetnéd is, ez nem az az oldal
@Theutus: szorgalmas megérdemli, hogy egy oda-vissza kommenttel lezárjuk ezt a történetet, legalábbis remélem :)
@Frozen_91: Holnap kiviszek 15 fiatal gyereket a jégre rárakom a címereteket és lehúzlak hetente 1000 forintal télleg hülye vagyok hogy eddig nem gondoltam erre
@szorgalmas: Én kérek elnézést, ha ez csak ilyen formában sikerül nekik, nyilván nincs más eszközük rá.

A zsidózásra valami érv?...

(Kívánom, hogy a gyereked előtt kelljen a szitut kimagyaráznod, és jópofát vágni hozzá, biztos menni fog, mert csak vicceltek a bácsik..)
@zsolt007:
Rárakhatod, de attól még nem leszel hivatalosan is a klub része. A Stars pedig hivatalosan is az.
@zsolt007: Ha hetente 15 gyereket kiviszel a jégre, azért lehet, hogy sokan sokat fizetnének. Évente több száz gyerekkel szerettetnéd meg a korcsolyázást, majd azt követően a jégkorongot.
@zsolt007: Úristen, most nyitottad fel a szememet! Ha te nem vagy, soha nem jövök rá, hogy ez a két galád klub kizárólag azért köt szövetséget, hogy több szurkolót vonzzon! Köszi.

;)
@Frozen_91: Még annyi dolgom van hogy elmegyek az elnökhöz és mondom hogy tesó csapj a tenyerembe szeretném vasasnak hívni a csapatom nyugi semmibe nem kerül neked csak behülyítek pár embert.
@zsolt007: Komolyan mondom, nem a naivot tettetem, de tényleg ennyire mélyen érintenek az ellenfelek nevei?
@facsipesz: Ne is hozd a gyerkőcöt, mert megesszük másnap reggelire.
@F. Kapus: vagy a támogatok névsora állám állám állám Hardi
@zsolt007: nem szeretném ezt a vitát sokdszor is végigszenvedni, állapodjunk meg abban, hogy én írok erre most valamit, te válaszolsz, és utána kiegyezünk döntetlenben, ok? :)
@F. Kapus: Miért kéne nekem erről veled vitatkozni nem az Erzséberi Farkasokkal játszottunk és nem ps róluk van szó
@zsolt007: Ha nem, hát nem, mindenesetre a középső hasáb második mondatát ajánlom, úgy kezdődik: Szabadi...
szabadibela.hu/kisert2.html
A szöveg és a videók is tutik, a teljes politikai függetlenség lengi be őket, gazdag tartalomban.
Amúgy engem is zavar, amikor sunyiban dől a lé, de gondolom, amikor a Fradihoz dől, az csak azért van, mert a zsidók rákényszerítik a csapatra, hogy fogadja el.
@F. Kapus: :))))
még a könnyem is folyik
miért nem ezzel az aránylag jó meccsel foglalkoztok
@F. Kapus:Rengeteget köszönhetünk a zsidóknak mind az 5 csarnokunkat ami felhúztak és az összes szponzort amit idehoztak nekünk hogy minket támogassanak,ha bármi is zavarna nem terelnél és nem kérnéd hogy inkább hagyjuk a sunyi stars pénzeket kangyal és barátaival pénzszerzési módszereivel neked sincs problémád
@holabda: eredetileg az lett volna a célunk
A meccsről csak annyit hogy MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK HEJ HEJ!
@zsolt007: viszont ezt meg lehetne úgy is fogalmazni, hogy ne verje ki a biztosítékot és utána is szóba álljanak veled és komolyan vegyenek
nos szerintem nem sikerült
@Theutus:Az olasz befektető a haverom
@zsolt007: Végre te is rájöttél, hogy hová húz a szíve. :)
@csatoimi: Szerencse hogy az én telkem nem 1 ft-ba kerül
@zsolt007: Kicsit csapongasz, de menjünk sorjában.
1. "Rengeteget köszönhetünk a zsidóknak"
Ez így van, például azt, hogy megalapították kedvenc csapatotokat. Sőt, írhatnám úgy is, hogy kedvenc csapatunkat. Már persze ha mondhat ilyet egy olyan, akinek a gyermeke az Erzsébeti Farkasokban sportol. Bár mintha te sem az FTC-ben végeznéd sporttevékenységedet, mégsem mondom, hogy nem vitatkozom veled szívesen a zöld-fehér egyesületről. Vagy tévedek?
2. "pénzszerzési módszereivel neked sincs problémád"
Tán három perce írtam, hogy sem azzal nem értek egyet, ha a politika beleszól a sportba, sem abba, ha valaki sutyiban lóvét juttat valamely egyesületbe.
3. Mintha a linket a kommentemben nem nézted volna meg. Vagy nem érdemel reagálást az eset?
Szimpatikus kis csapat lett számomra ez a Fradi, szurkolok nektek, hogy nyerjétek meg a bronzérmet.
Valakivel keversz mert én nem sportolok sehol.Szabadi korszakról is beszélgethetünk akkor az agrár tárca bizonyos pénze beszált hozzánk ezt kár is tagadni de csak ha újpest stadion árát nézzük amit ugye szintúgy állami pénzből csináltak ugyan abban a kormányzati rendszerben annyit mi nem kaptunk sőt jégcsarnokot sem kaptunk szintúgy állami pénzből szal télleg mi voltunk a kormányzat kedvezményezetjei?
@Gabberboy: A Stars is szimapatikus csapat, meg a fradi játékosai is (csak ők, a szurkolói nem!). De a bronzérem azé, aki három meccset hoz győzelemre, ettől a fradi - hiába nyert ma - szerintem általánosan messze van. De ki tudja, lehet, hogy a mai meccs a Stars zuhanórepülésnek kezdete, feladták, és hagyják veszni az egészet.
hű és ha, gratulálok a Fradinak a pályán nyújtott teljesítményhez, szívesen olvasnék még pár jellemző részletet a meccsről. nagy gratula Krinónak, mi már csak tudjuk, milyen hatékony tud lenni a Stars támadójáték, ha belendül. és természetesen nagyon örülök, hogy Jánosi Csaba a Kiss Ákossal történt szerencsétlen ütközés után újra a jégen - s góllal!!! a politikai mezőt meg szerintem egyszerűen hagyni kéne a faszba, már bocsánat a keresetlenségért - s persze tudván, hogy a most következő hetekben-hónapokban még az időjárás-jelentésnek is lesz ilyes áthallásos színezete :)
@zsolt007: Nem állítottam, hogy sportolsz, csak azt, hogy biztos nem az FTC-ben, bocs, félreérthető voltam. Ha nem haragszol, be kell fejezzük. Sokat nem jutottunk előre, de legalább hátra sem. :)
Jó éjt mindenkinek.
@F. Kapus: A Torgyán lóvét Várszegi pénzéből fizette vissza a Fradi (aki végül a vételárat nem is utalta át teljesen, majd elvitt szinte mindent magával, amiből egy klub pénzt tudna csinálni). Most azt hozzá se teszem, hogy Várszegi miféle.

Ezzel szemben kíváncsi leszek, hogy mondjuk Debrecenben, Fehérváron, Miskolcon... az önkormányzat résztulajdonos, megmentő, stadionfenntartó, stb-stb. Ott istenítik ezeket a módszereket.
Nem szeretem a Stars csapatát több dolga miatt. De ez a faji és vallási oldalról való megközelítés undorító! Egyszerűen visszataszító megnyílvánulások ezek.
Szép meccs lehetett, kár, hogy nem voltam ott. Viszont azt is sajnálom, hogy itt mindenki a Fradi-tábort szídja. Ha engem egész egyszerűen nem érdekel, vagy felháborít, amit az ellenfél szurkolói művelnek, akkor a meccsel törődöm, nem velük. Például szívesen léptem volna az arcába annak a műveletlen, tudatlan, tanulatlan baromnak, akik Grazból Che Guevarás molinóval érkezett, nem törődve azzal, hogy másokat mennyire sért, hogy másoknak nem egy gyilkos a példaképe, és mások hozzátartozóinak az emlékét sérti a kommunista rezsim dicsőítése, de inkább a meccsre figyeltem, mert én ezért járok a jégcsarnokba. Hajrá Volán! Hajrá sasok! HAJRÁ MAGYAROK!
Szerintem nem volt jó meccs. Játszottunk már jobban is, rosszabbul is. A lényeg, hogy nyertünk.
Imádom, hogy ha nagy ritkán feltévedek ide, mindig az a téma, hogy milyen primitív állatok vagyunk. Ezt a kérdést feltettétek annak a majomnak is, aki szombaton csak azzal volt elfoglalva, hogy a középső ujja mellett a kicsi pöcsét kínálja fel nekünk? Ja, gondolom, az kivétel. Mert a rosszak mindig mi vagyunk. Érdemes lenne egy másik blogot is indítani, mondjuk a Fradiazokamindennek.blog címmel. Nagyon népszerű lenne.
A sablonokat most nem kell ctrl+v-vel bemásolni, ismerem az összeset (de mi nem csináltuk ezt, azt, nálunk csak egy volt ilyen, én nem is láttam ilyet, ti kezdtétek, blablabla).
De amúgy az új kedvencem: a játékosok lenéznek minket. :-))) Ez visz mindent!;-)

Krino óriási volt ma is. Csabi teljesítménye mellett Tetét emelném ki.
Szerdán folytatás. OOIO!
Elnézést, hogy megszegve szavam visszatértem.
@Vincenzo90: Senki nem szidta a Fradi-tábort. Facsipesz bátorkodott beírni, milyen verbális inzultus érte. Nem kiskanállal mérve a problémát, gondolom, a Che Guevara-zászlóval nevezhetjük egy szintűnek az esetet.
@KrisztiFTC: Sajnálom hogy csak nagy ritkán tévedsz fel ide, mert különben láthatnád, hogy egyáltalán nem csak a Fradival kapcsolatban vannak ilyen kommentek. Ennek oka nem más, minthogy van egy pár ezer hokiszurkoló az országban, aki abban az illúzióban tartja magát, hogy a jégkorong más közeg, mint a focié vagy az utcai harcosoké. Természetesen egyikünk sem gondol például Fradi–UTE összeborulásra, de mondjuk arra igen, hogy mindenki nyugodtan kimehet egy meccsre a saját csapata mezében, és szurkolhat mondjuk a családjával együtt a kedvenceinek.
Magam részéről van ami belefér, ilyen volt a múltkori felirat Székesfehérváron, de van ami nem, például az, ha többen odamennek egy Stars-mezes szurkolóhoz, és akár csak verbálisan fenyegetik.
De félreértés ne essék, senki nem állítja, hogy ilyet csak a fradisták csinálnak. Sőt azt sem, hogy a Fradi-táborban mindenki ilyen.
@F. Kapus: nekem az az illúzióm, hogy ha lépcsőn megyek fel, akkor ledolgozom a sört! :)
@Bpstars: akkor van pár ezer meg egy hokiszurkoló az országban :)
Szerencsére van egyéb dolgom is, mint fórumokat olvasgatni. :-)
Azt, hogy ki, mit csinál egy meccsen, senki nem tudja megszabni. Én a saját brigádomért (Brigade Verde) felelősséget vállalok, mi nem vetemedünk olcsó fenyegetésekre, csoportos betámadásokra, stb. És ha velünk mégis ilyen történik (jégkorong meccsen is, nem is egy volt csak idén), akkor nem sírunk tele minden fórumot, hogy mennyire szar nekünk. Ilyen a sport, ez van. El lehet fogadni, vagy haza lehet menni, esetleg drukkballonnal popcornt majszolva siránkozni lehet. Körülöttünk minden meccsen rengeteg gyerek rohangászik. Legyen foci, jégkorong, kézilabda, stb. Egyik sem állt még meg a fejlődésben.
De hogy ne offoljak szét mindent: szerdán folytatás, remélem, izgalmasabb, de szintén Fradi győztes meccset láthatunk. ;-)
@KrisztiFTC: Nem sok mindenben értünk egyet, de ez egyikünket sem zavar :)
Köszönöm a pozitív végszót, és arra kérek minden kedves kommentelőt, hogy most már tényleg a jégkorong legyen a téma. Ennek ellenkezőjéről elsősorban is én tehetek, elnézést.
@F. Kapus: NEM HISZEK A SZEMEMNEK! Nem is kellett volna ebbe belemenned! Minek??? Nem értelek!Itt találkozom ma másodszor a jégkorongban a zsidó problémával.Ez már nem vicc!! Mi a lófasz köze van a zsidóknak ehez?
Én mint kemény vonalas jobbikos ,hagy kérdezzem már meg a FRADI SZURKEREKTŐL :A zsidóknak jobban csúszik a jég??
Ettől lesz jobb a Magyar jégkorong??Ha zsidózunk akkor majd másképp csúszik a korong??Mi a szent szar van veletek??Amikor zsidó befektetőtök volt nem voltatok ilyen kényesek!!
Most kellene eldobni azt a qrva rózsaszín szemüveget!Most kellene ráébredni tulajdonképpen hol tart a magyar jégkorong.A Sappórói csodának vége.Óriási szerencsénk volt.Mi kell ahoz ,hogy lássuk a realitást? Biztos vagyok benne ,hogy nem zsidózni meg cigányozni kell!Dolgozni kell,mert a munka ,akármilyen furcsa,nagyon jó befektetés!
Magyar a magyart bántja! Ezen röhög a fél világ.
Ezt használják ki akik egymás ellen úszítanak bennünket.
ÉBRESZTŐ!!!
@KrisztiFTC: "Ilyen a sport, ez van"? Betámadnak, letámadunk, inzultálnak, anyázunk, stb., valóban ez volna? Coubertin báró is valami ilyesiről írt ódát...
@clarence seedorf: ööö, mintha azért lett volna egy-két DAB-Stars, ahol ezerszámra mentek e fórumokon efféle "nyálcsorgatások" - akkor is a fradisták jöttek ide jó dolgukban, vagy esetleg mégse csak és kizárólag fradista szokás a jóízlés határainak feszegetése?
Krinó és Jánosi zseniális volt ma!
Szép volt fiúk! Szerdán nyerni kell!
Hajrá Fradi!
@bakker81: Igazad van, belátom. Ígérem, többet nem lesz ilyen itten, ezért is kérek mindenkit, hogy hagyjuk végre a politikát, meg az ebből származó összes káros mellékhatást.
Gratulálok a Fradinak, külön öröm számomra, hogy Jánosi a sérülése óta két meccsen két gólt is szerzett :)
Jó reggelt! Szurkoláshoz: Sajnos nekem is rossz érzéseim vannak a szurkolókkal kacsolatban! Szerintem érdemes lenne megvizsgálni a BP-Stars nyert-e azzal hogy Vasas "tag" lett, ugyanis megjelentek a futbalpályáról ismert elemek (anyázás, mutogatás, folyamatos pof...). Nem akarom megsérteni a Pesti csapatokat de szerintem (voltam lent nem egyszer) a DAB, Alba, Miskolc meccsein kulturáltabb körülmények vannak. Nem monmdom ott nincs egy-két kirohanás a szurkoló részéről de nem tart egész mérkőzésen! Sajnos az ilyen szurkolókkal rendelkező csapatok elveszítik a normális embereket a lelátóról!(lassan ide sem lehet menni gyerekkel és feleséggel, barátnővel) Ebben a klubbok is felelőtlenek szerintem mert nem egyszer a biztonsági emberek mellől anyáznak, kérdem én miért nem lehet kidobni egy két embert a pics... és a többiu összeszedné magát?
természetesen normális pesti szurkolóktól elnézést kérek rájuk ez nem vonatkozik ők is szenvedői ennek!
@F. Kapus: köszönöm a bizalmat, még a meccs hatása alatt voltam:) mondjuk a véleményem adott, és bár nem gondolom, hogy valami sátáni dolgot írtam volna, a jövőben igyekszem diplomatikusabb lenni.

@szaki23: azok a fránya stars szurkolók...:) mondjuk a miskolc érdekes példa. az egyetlen jégcsarnok, ahol valószínűtlennek tartottam, hogy ép végtagokkal megyek haza. pedig nem tartom magam egy kimondottan besz.rós típusnak. mondjuk ehhez nyilván nem elhanyagolható kellék a zöld sál, de ez más téma.
Kár, hogy kimaradt az összefoglalóból Krinó letarolása, megnéztem volna, hogy mi történt ott pontosan.

Tegnap Hucko játéka nagyon tetszett, szépeket lőtt és voltak gyönyörű ütközései is :)
@szorgalmas: Én is akartam írni, hogy ezt a témát nem lehet leegyszerűsíteni egy pesti-nem pesti skatulyával. Engem például két jégcsarnokban szokott néha elkapni az általad leírt érzés, az egyik az erzsébeti, a másik a miskolci. Azt azért mindenképpen hozzá kell tennem, hogy fizikai atrocitás egyik helyen sem ért, de nem vagyok biztos benne, hogy nem is fog. Ezt én sok társammal együtt (itt nem csak az újpestiekre kell gondolni) nem szeretnénk felvállalni, ezért megy itt nem egyszer a hirig, amiből azért hellyel-közzel igyekszek kimaradni. És igen, azt is elítélem, amikor például jégkorongmeccsre sosem járó (mondjuk ez a végeredmény szempontjából tökmindegy) lilák vernek zöldeket. Szerintem ezeknek a dolgoknak nem kellene hozzátartozniuk egy sportrendezvényhez.
@szorgalmas: ...és megtörtént már Veled,hogy fizikailag bántalmaztak?A verbális attakokon meg nem csodálkozom:amikor úgy száll ki enyhén illuminált állapotban sörrel a kezében a mikrobuszból egy nő(talán pont Kriszti?),hogy az első megnyilvánulása az,hogy teli torokkal ordítja,hogy"fasszopó Diósgyőr,geci miskolciak!"az ne csodálkozzon,hogy válaszul"ledagadtkurvázzák"..!Sajnos hülyék mindenhol vannak,én végigjártam a pályákat már a "nyitott" korszakban is,Jászberénytől Szombathelyig ,a baromság nem helyspecifikus!
HAJRÁ MACIK!!!
@szorgalmas: Tényleg nem szerettem vona senkit megbántani mert mint alább olvasható (amivel maximálisan egyetértek) hülyék mindenhol vannak! Legtöbbet Stars mérkőzésre járok de a jégkorong szeretete miatt és össze tudom hasonlítani a tavalyi néző közönséget az ideivel, nyílván több néző lett a kérdés az milyen "áron".
A lényeg szerintem hogy a balhés mocskosszájú embereket ki kell emelni mert ez nem használ a sportnak. Továbbra is csládi program legyen jégkorongmérkőzésre járni!
@forestjr: Maximálisan egyetértek veled! Fontos megjegyeznem én kazincbarcikai vagyok! Jártam már a fradi és újpesti szurkolók között is és egyszer nem fordult meg a fejemben hogy szájbavágnak méghozzá azért mert viselkedek!
Ez érvényes miskolcon is ha viselkedsz bajod nem lehet az biztos!!!
@szaki23: családi program. jól hangzik. tök jó lenne. nekem is van családom.

mondjuk azért kell némi aberráció, hogy egy család kimenjen a télen-nyáron 3 fokos erzsébeti csarnokba, pl. hétfőn este hétkor. hozzáteszem, rengeteg kis töki van a meccseken. rohangálnak, szurkolnak, élvezik. bár még picik, nyilván meggyőzhetőek, hogy félniük kéne.

@forestjr: @eszel59: miskolcon még nem, újpesten már kaptam pofont. túléltem. azt magam is teljesen természetesnek gondolom, hogy aki meccsre jön, és békésen nézegeti, azt nem érheti sem verbális, sem fizikai inzultus. ha valaki izmozik, bárhogy, utána a vízözön.
@forestjr: Érdekes ez a dolog. Néhány hete Miskolcon Szupermini (!) tornán viselkedett úgy néhány házigazda szurkoló (szülő, rokon) hogy azt hittem volna hogy valami kemény felnőtt tétmeccsen vagyok. Kifejezetten kellemetlen volt egy szektorban állni velük. Szerencsére máshol még ilyen nem fordult elő de azért ijesztő hogy nem a sportszerűséget látják már az 5-8 éves gyerekek sem
@szorgalmas: Egyetértek, aki izmozik, az vállalja a felelősséget. Azt viszont nem tudom értelmezni (tegyük fel:nem izmozok), ha egy 20 éves pöcs, aki vélhetően még semmit se tett le az asztalra és anyuci csecsén lóg, belerúg a kocsimba. Az ilyet még orron se verheted, mert ott van mellette mind a harminc barátja.
Fehérváron én is kaptam-adtam, megérdemeltem és túléltem. Manapság még verbális inzultus se ér. Természetesen nem várom el, hogy a Ferencváros elleni mérkőzéseken is ez legyen, nem is lenne egészséges, de amióta Erzsébeten egybe lettünk eresztve, már az anyagi javaimat se érzem igazán biztonságban.
@böbebaba: Mi is ott voltunk a szupermini tornán, és nem tudom melyik meccsen érezted azt, hogy a szűlők nem sportszerűen szurkolnak?
@B4M13: Én csak a saját véleményemet írtam le, hogy ki szimpatikus, és remélem ki nyer, nem azt ki az esélyes :))
@szorgalmas: "aki meccsre jön, és békésen nézegeti, azt nem érheti sem verbális, sem fizikai inzultus"

@szaki23: "egyszer nem fordult meg a fejemben hogy szájbavágnak méghozzá azért mert viselkedek"

Az obligát zsidózást az az oda nem illő viselkedésem előzte meg, hogy a parkolóban Stars-mezben mertem elmenni a kocsimhoz...
(Vizet inni, mert vendégbüfé nincs, és hát nem fogadták tárt karokkal azokat a "vakmerő" Stars-osokat, akik átmerészkedtek..)

Lehet, hogy már ezzel kivágtam a biztit?

Féligmeddig szurkoltam is a Fradi-nak a békés eltávozás reményében..

Mellesleg: amíg a vendég és a hazai szurkolók bátran keverednek, és kiderül a másikról is hogy ember, semmi probléma nincs, sőt. (Én szívesen beszélgetek ellenfél szurkolókkal.)
A playoff előtt nem is kellett elválasztani a szurkolókat egymástól ez most lett divat, a felfokozott hangulat kikapcsolta a fék-bit-et.
@böbebaba: A hokiszülőkről társadalomtudományi elemzések garmadát lehetne készíteni, szerintem nem lehet egy kalap alá venni őket a "mezei" szurkolókkal.
Szoktam néha korongozgatni. Egyszer egy kissrác is beszállt hozzánk, a menedzser kinézetű apuka pedig kintről figyelte minden mozdulatát. Ha valamit elrontott (sajnos nem egyszer történt ilyen), akkor otromba módon szidalmazta. A végén már inkább nem is passzoltunk neki. Pedig ez csak egy kis grundhoki volt, szörnyű.
@facsipesz: Hoffmann a csk. -hagyd rájuk! :)
@forestjr: Ez igaz, bár a szülők jelentős része "mezei" szurkoló is. Én is láttam már olyat hogy pl. egy anyuka leordította a gyerek fejét a büfében mert szerinte nem hajtott eléggé, a gyerek meg ott zokogott. De visszatérve az eredeti "beszélgetésünkre", míg pl 1 éve szívesen vittem az akkor még óvodás gyerekeimet felnőtt meccsre, mostanában gyakrabban tapasztalom hogy olyan ordenáré módon "szurkol" néhány ember, hogy szégyen. Pedig nagyon jó lenne ha a hokimeccsek hangulata megmaradna olyannak ami családi szórakozásnak is tekinthető. Kicsi a magyar hoki és ha több jó csapat van és kiegyenlített, jó meccsek, az mindenkinek jó. Pl az alapszakaszban "kilógó" DAB mellé a STARS felzárkózása sokkal izgalmasabb középszakaszt hozott, a rájátszásról nem is beszélve. És amikor a csapatok kölcsönadnak egymásnak játékosokat akkor a szurkolóknak sem kellene egymást anyázni
hokisszulok na az mekkora jopofasag. en is mentem mar at masik szektorba mert nem birtam :)

amugy bevallom oszinten en sem szeretem a lelatokon "terjengo" verbalis atrocitasokat, de azzal is tisztaba vagyok h ez nem fog megvaltozni.

persze attol meg lehet forumozgatni rola :P

szemely szerint en telitudobol enekelem a kedvenc csapatomat buzdito dalokat, rigmusokat, de ilyen "buziAB, zsidoCD, arabEF" dolgokban nem vagyok hajnaldo resztvenni.
Én nem értem ezt az egészet.Itt is veszekednek a "szurkolók",a pályán is,a csarnokok előtt is. Ráadásul olyanokat szidtok/hozzáteszem tisztelet a kivételnek/ akik cseppet sem érdemlik meg.Ez nem a jégkorongról szól már... Mert aki értene hozzá,az nem szidná ilyen undorító módon se Kangyalt,se Svaszneket mert ők már igen sokat letettek az asztalra a válogatt színeiben.Még az a szerencse hogy a játékosok nincsenek egymásról ilyen rossz véleménnyel!
@canadien: És nálatok ki? Mert még mindig nem láttam a jelzéseket.
@peterszky: en ugy lattam, h alakorcsolyaztak, es ahogy felbukott hatra, fejre esett.
@canadien: Nem. Nálatok szindikalista-anarchista közösség van, ahol meccsenként mindig más gyakorolja a csapatkapitányi "hatalmat"... :D:P (De persze csak azok a döntései jogerősek, amit a kéthetente ülésező csapatgyűlés jóváhagy...:D)

Bocsi! Ez magas labda volt. Muszáj volt lecsapnom! :)
@tiriakos: Bizonyos korosztályra ez igaz.
@tiriakos: Bocsánat! "Anarchoszindikalista közösség..."
www.youtube.com/watch?v=EgY49RCnz-4
1:35-től :)

Klasszikust csak pontosan!!! :)
@tiriakos: Akkor" az erőszak velejárója a rendszernek" ?!
@canadien: Ja! :D
Bár ezt nem tudom mire írtad...
@tiriakos: Gondolom arra, hogy elnyomjuk őket, mint Artúr király a fekáliában dagonyázó parasztokat :)
@tiriakos: Kérdeztem!Pontosan onnan idézvén,ahonnan Te is.
@canadien: Hát nem tudom, hogy velejárója-e. Mondd meg Te, mégis csak nálatok van anarchoszindikalista közösség. Nálunk nincs. :P:P:P
@facsipesz: szerintem ebből a szempontból Dunaújváros példás helyszín, és most Fehérváron is nagy-nagy szurkolóbarátkozás volt (mondjuk azok után, hogy csa1 milyen búcsúünnepélyt kapott tőlünk az első meccs után, az volt a minimum). nekem az is kifejezetten tetszett, hogy a két tábor az első harmad végén együtt ünnepelte a magyar hokit, felemelően szép pillanat volt, ráadásul, ugye, akkor még 1-1 :) de nekem tavalyról még Káposztásmegyerről is szép emlékeim vannak, éles elválasztást csak a Fradi és még anno az Újpest pályáin tapasztaltam, az első helyszínen kifejezetten okkal, a másodikon meg elég régen ahhoz, hogy ne emlékezzek pontosan, de úgy rémlik, akkor még ott is okkal (amikor kiütöttük az Újpestet az elődöntőben Erdősi Tigris technikai góljával, a dunaújvárosi szurkolótábor oszlopa egy ifijátékos volt, bizonyos Rajna Miki :)
Mennyivel klasszabb lett volna, ha az előbbi pár humoros kommenttel (@tiriakos:, @canadien:, @peterszky:) lezárjuk a vitát...fontos volt megint kiemelni, hogy Dunaújvárosban és Fehérváron kimondottan, csak és kizárólag gentlemanek járnak meccsre...egyre unalmasabb :-(
@Ringleader: hokiszerető és szakértő gentlemanek, így pontos. :)
az az érdekes, hogy 9 és 12 éves korom között nagyjából végigjártam a budapesti stadionokat, tudtam, hol, mire lehet számítani. bár 9 évesen már nagyon masszív Fradista voltam, ha megláttam a címert a gólösszefoglaló elején, felgyorsult a pulzusom, ha kikaptak, nagyon koncentrálni kellett, hogy ne sírjak. kimondottan utáltam az unalamas, szotyizós meccseket, imádtam, ha izzott a levegő. ez leginkább az üllőin adatott meg. és mint mondtam, a tegnapi meccsen sem láttam, hogy halálfélelem lenne a kiskölykök szemében. viszont hozzák a drapit, szurkolnak, szünetben próbálgatják a dobot. elismerve, hogy vannak túlkapások, nem hiszem, hogy jó dolog ez az állandó rinyálás. még a végén én sem merek meccsre menni. viszont akkor özönlenek majd a családok:)

(amúgy annyira kiváncsi lennék a gyakran hangoztatott családokra, akik nem mernek kijönni. tippre kb annyian lehetnek, mint a pirézek)
@Ringleader: semmi semmi, csak tudod, a pontosság az egyik vezérlő csillagunk :)
@eszel59: :-)
Semmilyen járműből nem szokásom így kiszállni. ;-)

Azért se nagyon olvasom ezt a blogot, mert a kommentektől hányingerem lesz. Hihetetlen, mennyire vak némelyik ember. Régebben nem csak a Fradival kapcsolatos híreket, kommenteket olvastam. De több és "minőségibb" egymás becsmérlése itt, mint a lelátókon, közben pedig az jelenti a legnagyobb problémát egyes embereknek, hogy a fociszurkolók (ez mennyire szánalmas...) kijönnek és emiatt nem jönnek a családok... Ennél nagyobb demagógia már csak az lehet, hogy minden zsidó gazdag. :-)
Tudom, senkit nem érdekel, de újra félreteszem ezt a blogot.
MINDHALÁLIG FERENCVÁROS!
@KrisztiFTC: ahhoz képest, hogy "azért se nagyon olvasom ezt a blogot" szinte minden nap hozzászólsz:)
@banyszi: Nézd már meg az aktivitását :) 1,5 év alatt 29 hozzászólás. Most feljött egy ilyen téma, meg is értem, hogy írt hozzá. Az összes mocskolódó foglalkozna annyit a csapatával, mint velünk, akkor talán hangulat is lenne náluk.
@KrisztiFTC:Ezúton kérek Tőled elnézést,ha az utalással személyedben megbántottalak! Nem volt szándékom és nem is állítottam,hogy Te voltál-azért is írtam zárójeles kérdésként a nevet-mindenesetre nem volt lélekemelő az ismeretlen Fradi-"szurkoló" hölgyemény "belépője"!
Mindettől függetlenül úgy érzem,hogy a miskolci Jégcsarnok nem olyan hely,ahol az ellenfél szurkolóinak rettegnie kellene testi épségük miatt,mint ahogy-barátságosnak egyáltalán nem nevezhető megnyilvánulásának ellenére- őt sem bántalmazta senki.
HAJRÁ MACIK!!!
@F. Kapus: az elsőhöz megemelem a kalapomat történelem tudásod és ismereted előtt...

sztem keversz minket egy bizonyos Aschner úrral...

amúgy pedig akinek nem tetszik amit művelünk annak nem tetszik... ez van, annyiszor elmondtuk már mindehol mindekinek, nem kell minket szeretni, sőt...

egyébiránt vannak olyanok akiknek a szavára nem keveset adunk, persze a mi oldalunkon, érdekes Ők még soha nem mondták, hogy mekkora mocskos szemét csürhe vagyunk...

itt pedig az elmúlt 3 hétben ezt hallgatjuk...

maradok tisztelettel továbbra
egy a szemét csürhéből...

(amúgy amit Kriszta ide leírt a betámadásokról és a sírás rívásról dunát lehetne rekeszteni azokról a dolgokról amik minket értek az elmúlt 5 évben, mégsem sírunk egyhuzamban mindenhol!
elfogadjuk ez van. akinek pedig nem tetszik a mi stílusunk otthon maradhat. egyébiránt érdekes hogy ahány sztár ide ír, összesen nem voltak annyian a vendégben :)
mellesleg ha valaki mutogat, mek akkor király a túl odlalról akkro legyen király amikor megkérdezi tőle valaki, hogy barátom ugyan miért mutogatsz?)

remélem szerdán nyerünk, meg pénteken is, jah a sztárok "szurkolóinak" pedig nem kötelező eljönni Erzsébetre, mint ahogyan nekünk sem kell elmenni kápra...
@Mr. Whisky: Szerintem te kevered a hoki szurkolást a focival. Fel kéne fogni, hogy itt nem divat ezek, és emiatt pont nem járok fradi meccsekre, pedig jó csaták vannak a jégen ott is, és ez bánt.
És a hokiszurkolás közben ért sérelmeiddel, szerintem csak valahol a feketeerdő rengetegében rekesztesz te dunát, bár kétkedem efelől is :).
@durex26: igen hogyne igazad van

iszom minden szavad...

senki nem kréte, hogy gyere FTC meccsre, megvagyunk nélküled is!
@Mr. Whisky: nem is miattad mennék, csak azt nem értem te (ti) miért mások miatt mész.
@Mr. Whisky: Hát te megint sokat tettél ezzel a kirohanásoddal a csapatodért, meg a magyar jégkorongért.
Nem baj, az a fontos, hogy te jól érezd magad,
a játékosok, a vezetők meg a szponzorok majd aszisztálnak hozzá.
A többiek meg menjenek haza!
Szép jövőkép.
Neked!
@Mr. Whisky: a sztárok "szurkolóinak" pedig nem kötelező eljönni Erzsébetre, mint ahogyan nekünk sem kell elmenni kápra.

Tudod itt kezdődik a probléma,az ilyen hozzáállás a gond.Ugyanis ha van néző van bevétel,(lesz csarnokotok és nem kell érte tüntetnetek a meccsen úgy mint tavaly ), de ha elüldözitek a fizető vendéget nincs bevétel.Továbbá ha nem provokálnátok az ellenfél táborát ( persze nálunk a STARS-nál kemény magról nem beszélhetünk ) Pl: mutogatás, Kangyal buzizása,Foci-ra számolás miután megsérült,a kispadhoz vagy onnan el korizó játékosok inzultálása, hanem szimpatikusan buzdítanátok a csapatotokat úgy ahogy a mérkőzés nagyobb részében szoktátok ( dobolás, éneklés, stb amit én személy szerint nagyon irigylek )akkor nem mutogatna tőlünk sem az az 1-2 szurkoló és nem lenne balhé,bár nem tudom ,hogy nálatok nem -e ezért megy az egész froclizás.Remélem nem,de a választ csak ti tudjátok.Szerintem nincs benne a játékba a meccs utáni kötekedés ,verekedés.
@gumikigyo: a mutoigatás ide-oda megy...

az meg hogy néha megtaláljuk kangyalt vagy a vasas-t benne van.

ha járkálsz ki azon meccsekre ahol mi is ott vagyunk akkor tudhatod, nem nagyon visszük túlzásba az ellen szidását... persze nem vagyok/vagyunk szentek, nem is akarok az lenni...

megpróbálunk egy kis színt vinni ebbe az úgymond hokis életbe, persze tudom most majd jön a replika, hogy ránk aztán semmi szükség meg minden... lelketek rajta!
Mi ugyanazt fogjuk eddig is csinálni mint ezután is... néha foglakozunk az ellenféllel, sokat a sajtá csapatunkkkal és egy kicsit a bíróval is...
@Mr. Whisky: Pont azért szeretem a jégkorongot, mert nem foci. Itt barátkozás van, meg pozitív szurkolás.
Ha elharapódzik ez az ekéző stílus (illetve hogy nem kötelező senkinek menni sehova), akkor az a kevés néző is kikopik.

Amikor egy csarnok közelében bármilyen atrocitás érheti az ellenfél szurkolóit normális viselkedés mellett, akkor pont az a "barátságos hoki"-t övező nimbusz kezd el leomlani, amiért egy ideje a családok kiszoknak (és sokan dolgoznak).
Nekem eddig mindenhol sikerült Stars-mezben az ellenfél táborában probléma nélkül sörözni. Erzsébeten meg az utcán kapja az ember a frankót, annak is a legalját. Miért is?

A saját táborban persze, hogy nem látsz félős gyerekeket, amikor apa is ott osztja a tutit. Ellenben az ellenfél táborából kikopnak (a szülőkkel együtt), ami a hazai meccseken pénzben mérhető.

Az, hogy miért van szükség családi meccsnézésre, gondolom, nem kell elmagyarázni.

A buzikangyalozásban meg az a legfelemelőbb, hogy ugyanazok az emberek Sapporo után a lába nyomát is csókolgatták.
Tudod mire találták ki a vendégszektort?
hogy ne a hazaiak közé ülj vagy állj be...

csókolgatta a gyász a lába nyomát no mind1...
@Mr. Whisky: Na ezaz: hogy van szükség vendég szektorra.
Érzed, hogy ez miért nem foci (volt eddig)?

Na, kellemes és kulturált szurkolást magunknak holnapra.
@facsipesz: Lehet hogy ez a divat hogy körbeszopjuk egymást de mi ennek sosem voltunk a híve.
Zár a drukkerkocsma, köszönjük a témában érkezett hozzászólásokat, térjünk át a jégkorongra, holnap itt a harmadik bronzmeccs.
@zsolt007: bocs, vsz később olvastad el előző kommentemet
süti beállítások módosítása