HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Vasas-Dab.Docler 3-4

2010.03.14. 15:52 kerusz

Elképesztően izgalmas mérkőzést vívott egymással a Vasas Budapest Stars és a Dab.Docler. Két harmadon keresztül a dunaújvárosiak látszottak győztesnek. Az első húsz percben egy gyönyörű támadás végén Magosi, a másodikban pedig emberelőnyös játékban Pozsgai szerzett gólt a vendégeknek, akik mindezek mellett még három és fél percnyi kettős emberelőnyt is eltékozoltak. A harmadik harmad elején Fodor Szabolcs gólja adta meg az ébresztőre a jelet a hazaiaknak, a játékrész felénél Holéczy már egyenlített. Ezt követően Szapporóban érezhették magukat a magyar hokibarátok. MacSweyn szerzett egy teljesen szabályos gólt, amelyet a pályán levő négy játékvezető közül egy sem látott bent, és mivel az OB I. elődöntőjében nem voltak gólbírók, az eredmény nem változhatott. Hegyi nem sokkal később megszerezte a vezetést, de Fodor Szabolcs második góljával két és fél perccel a vége előtt ismét döntetlenre mentette a meccset. A hosszabbításban a hazai győzelmet Sevela elképesztő bravúrja akadályozta meg, majd Ennaffati nem igyekezett kikerülni a vendégkapust, így kisebb csetepaté után folytatódhatott a meccs, amelynek utolsó momentuma Fodor helyzete volt. A büntetőket ezúttal a Dab.Docler lőtte jobban, így a 3-4-es győzelemmel visszavették pályaelőnyüket, a párharc állása 1-1-re módosult.

432 komment

Címkék: elődöntő ob 1 bp. stars dab.docler

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@kiralyfi: akkor fomát holnap meccs elején lekötözzük egy székhez meccs végéig :)
Érdekes volt a meccs! Miért nem volt gólbíró?? 2500ft/kop. A rendezésről annyit,amikor megkérdeztem a secusokat miért nem akadályozták meg a dobálást csak vállrándítás volt a felelet): no comment. Jobbulást a sértettnek!!
@csillagoség: Vannak sokan, meg sem próbálom felsorolni. De a hsz-k tartalmából szerintem egyértelmű
tudom észre vettem, semmi bajom veletek, el lehet itt beszélgetni ...

gondolom kivettétek hogy én milyen szurker vok :)
@foma: írtam üzenetet ide, priviben:)
@csillagoség: én jászberényre tippelnék:)
@check: meg a képekből is, már akinek van :))) ugyebár

@csillagoség: Baktalórántháza?:))))
@CTZ78: és véletlenül el sem lesz oldozva:) megszokta már a kötözős játékot:) tudod annak a zubbonynak is van kötője, amit időnként kap, igaz azt hátul kötik meg:)
áááá az messze van, az nyíregyháza felé 41es úton kell le térni balra és az megy be Baktalórántházára xd :):):)
@kiralyfi: Hülye vagy?Délelőtt felhívlak majd.Megoldjuk.
most olvasom a volán-fradi meccsen a zöld hívek igen kitettek magukért:) szokás szerint:(
@csillagoség: crvena zvezda.Csak a csillagokból kiindulva...
@gogosz: Az Nagy-Németh párosra annyit, hogy IIHF vonalbírók, simán vezethetnek ob1-et, most kezdik tanulgatni.
A balhékra meg annyit, hogy nem vendégszektor kell, csak keményebb rendezőtársaság.
Ha gond van, akkor kiemelik a problémás figurákat, és elviszik a humánerőforrás irodába.
Ott történik egy kis agresszív véleménycsere, ha ebből nem ért a 'szurkoLÓ', akkor jöhet egy-két keményebb fegyver, például a testüregmotozás.
Ezek után szerintem nemcsak balhézni felejt majd el, de azt is meggondolja, hogy mérkőzésen megszólaljon-e.
Kicsit brutális, és jogilag néhány akadályba ütközik, de amiről állam-bácsi nem tud, azért nem aggódik. Egy dolgot tanultam meg eddig, semmiről ne maradjon írásos bizonyíték. Ha ez kell, hogy normálisan, gyerekekkel lehessen megnézni egy meccset, mint mondjunk az USA-ban, akkor helyre kell rakni a dolgokat.
@foma: persze, hogy hülye vagyok, ezért vagy a barátom:)
@Bonav: A rendezők szuper arcok: viszek be a gyerekemnek ásványvizet, mert a büfében nem tartanak (...), képes elvenni. Mint sehol máshol. Brávó. Erre van energy, meg felhatalmazás.

Adalék: A hazai szurkereket nem feltétlenül kell azonosítani a biztonságiakkal, a hangosítóval, szervezőkkel, mi ugyanúgy fizetünk érte, mint a vendégek. Hogy szopassanak minket, tulajdonképpen ezért járunk oda:)
@Zdrast: tudunk mi egyet is érteni:)
mivel Újpest le szerepelt igy a vasas stars a másik csapat :d másik IV.ker
@csillagoség: Újpesten is voltak gondok korábban a biztonságiakkal, amikor az újvárosi szurkoló rossz szektorba ült, és örül a vendéggólnál, akkor az őr elkezdett kötözködni vele, hogy hogy meri.
@csillagoség: Most Te is tippeltél,vagy ez már a megoldás?:))
@csillagoség: Most Te is tippeltél vagy ez már a megoldás?:))
Bocs,azt hittem nem ment el az első.
@foma: mindent kétszer mondok, kétszer mondok:)
igen hallottam mondták , de én meccset megyek nézni , nem balhézni
@foma: mire célzol én nem tippelgetek .. ez nem tippmix :):):)
@csillagoség: Az a baj, hogy eddig nem volt elég kemény a fellépés, és mostmár túlkapásnak venné mindenki a dolgot. Eddig senkit nem érdekeltek a szabályok, mint a foci meccseken, de mostmár rá kell jönnie a csapatoknak, és a szövetségnek is, hogy ha nézőket, és reklámot akarnak, akkor rend kell.
Ahoz meg be kell keményen tartani a szabályokat, hogy bárki kimehessen a mérkőzésre. Ha kell, akkor ki is titlhatják a problémás alakokat a csarnokokból, csak azzal plusz papír, meg ellenőrzési munka van, így nem élnek vele sajnos. Inkább a balhéval megoldják, mert az egyszerűbb nekik.
@csillagoség: Feltettél egy kérdést,amire többen tippeltünk.Azt hittem hogy Te is beállsz közénk:))))Bocs ha félreértetted.
nem poénkodtam h ez nem tippmix
@csillagoség: kapod az ívet az újpesti szurkolóktól az előbbi mondatodért:)
@kiralyfi: mivel Újpest le szerepelt igy a vasas stars a másik csapat :d másik IV.ker
csak Annyit hogy mivel stars is IV.kerbe van így jó hogy oda is át járok meccsekre ...
@csillagoség: Tulajdonképpen inkább a szakvezetés szerepelt le, a játékosok azt csinálták, amit mondtak neki.
Pék György külön világ, olyat is mondott korábban, hogy aki junior válogatott akar lenni, annak 50 másodperc alatt kell futnia a 400 métert. Igaz, hogy azzal majdnem magyar bajnokságot nyerne, de ez volt az elvárása.
@csillagoség: Kicsi a tét,Rajna sötét.
@vioola: mért engem akarsz piszkálni ??? , semmi rosszat nem mondtam az Újpestre , most nem jött nekik ki az idei szezon ..Majd jövőre Jah és ma végre nyertek a foxciba Diósgyőrt vertük el 4-1 re
@Zdrast: meg volt olyan hozz le a kapust nyomjuk 6-3 ba ahogy olvastam a blogon annak idején , meg Mondogatták Pék Gyuri mondjon le .. stb ...
@csillagoség: Komám,piszkáljon téged a román.
@csillagoség: Erre csak egy tanácsot tudok adni neked csillagoség:

'Senki sem gyógyítja meg a bolondot azzal, hogy ő is megbolondul.'
Elnézést, ezt most találtam. Nem foglalkozz vele. Nem érthetünk mindannyian egyet mindenben.
@vioola: voltál foci meccsen ? én Tv be néztem 1-1 nél be fostam de végén nyertek Kabát vezérletével xd
@foma: holnap lesz rendőri készültség ?
@csillagoség: Ma nincs barátfelvétel.Off.
@vioola: Miért ? Hiszen Újpesti vok én is meg te is ?
@OliBLOOD: Csak annyit ,hogy nyugodtan gyere játékvezetőnek, pár év munka (szerencsés esetben 7-8)máris vezethetsz ob1ben és hozhatod a jó döntéseket amiket te most is mindig nagyon jól látsz! :-)Hisz nagyon könnyű !!! Nem?
@Ref: Nem mondod? A akkor a psn nevelkedett kis..... hogy vezethetnek mikor olyan fogalmatlanok hogy egy lest nem tudnak lefújni meg hátrányban tilost fúj?
@rosi02: Kire gondolsz?
A legnagyobb probléma a létszámban van ,kevésből kell választani.
a meccs történéseit azt gondolom alapvetően kitárgyaltátok, egyéb dolgokra pedig mostanáig gondolkodtam, hogy érdemes-e szót vesztegetni
lehet rosszul döntöttem, lelkem rajta
történt azonban, hogy check barátom barátnőjét egy zsíros fejű disznó megdobta a kulturált szurkolás égisze alatt
ugyanezen jól nevelt és mély bpesti gyökerekkel rendelkező tag lefelé a lépcsőn minősíthetetlen hangnemben ordibált velem és ok nélkül lökdösött (a rendezők elrángatták mellőlem)
amiért említésre érdemes a dolog - a dobálózáson kívül - a későbbiekben a 19 éves és szintén jégkorongos - azért élő-haló lányomat minősíthetetlen hangnemben szintén gyalázta -
a kedves szimpatikus fiatalember a mol liga elődöntője után Újvárosban szintén csinált egy kisebb balhét, miszerint hátulról bevert egy számomra ismeretlen szurkolónak (nem tudom, hogy szeredai, újpesti, újvárosi vagy esetleg stars szurker volt)
bár valószínűleg - reményeim szerint - nem tagja a blog közösségének, de azért üzenem neki, hogy vagy holnap Újvárosban, vagy szerdán Bpesten nagyon szívesen elbeszélgetnék vele a társadalmi együttélés alapvető normáiról...
@Ref: alapvetően gond van a logikáddal
oli egy szóval nem mondta, hogy játékvezető szeretne lenni...
ellenben az joggal elvárható egyszerre 4 pályán levő bírótól, hogy legalább egyetlen közülük azt lássa, ami történt és ezt a többiek tudomására is hozza
oli nem várt el többet tőlük, mint azt, hogy a javadalmazásuk ellentételezéséért azt és akkor fújják, ami a pályán akkor és ott történik
summa summarum a bírói testületnek jó lenne felnőni a feladathoz, de legalábbis szarvashibák nélkül levezetni egy találkozót
amíg ez nem valósul meg a szurkolók - pártállástól feltétlenül - ezt joggal nehezményezik
"egy szurkoló mit tehet, örül neki, hogy itt lehet"
@csillagoség: nálunk nem szokés az ellen szurkereit dobálni
igaz dobálózunk, de kizárólag a csapatunk tagjainak és kizárólagosan csokoládét
és a sportszerű 22-es számmal játszó játékosotok kaján vigyorral az arcán mindig megdézsmálja
ő persze azt hiszi, hogy emiatt rendkívül jó fej, pedig...
alkalmasint magyarázd el neki, hogy szívesen veszek neki pár szelet csokit, ha annyira gyengén van fizetve, hogy nem telik rá neki
ha más apropója van a dolognak, akkor szintén visszatérnék a jó öreg kultúrára
tudod: "...a csecsemő is szenvedi, ha szül a nő, páros kínt enyhíthet alázat..."
@Lazlee: neked is csak a szád jár, hogy így busz, úgy busz. Hol voltál?
@Ref: Na ez az alapvető baj a hazai bírókkal. Híbáznak egy hatalmasat, ami könnyen meccset befolyásoló lehetett volna. Majd ahelyett, hogy felköpnének és aláállnának, vagy legalább csendben meghúznák magukat lkezdik azokat támadni, akik szóvá merik tenni, hogy lehet látni kellene a gólokat. Mindezzel azt sugallva, hogy ők ennél nem is képesek többre és senki ne is várjon tőlük többet. Ennyit tudnak és senki ne merje szóvátenni a hibáikat, mert így tökéletes minden szerintük.
@Redalert Dabfan: Nagy dumas, ebben igazad van. :)
@Ref: Nem kell ez az álsértődős szöveg... Oli vezetett meccseket (nem ebben a sportágban) kemény hangulatban és nem ilyen körülmények között. Biztosíthatlak, hogy megállta a helyét mind szabályalkalmazás, mind döntésképesség, mind pedig fegyelmezés terén. Az pedig azt gondolom, hogy rutinos jv-kkel szemben nem elfogadhatatlanul magas elvárás, hogy ilyen kiélezett helyzetben jó döntéseket hozzanak (egyébként megítélésem szerint Kincsesnek 1 hibája volt a meccsen, de az eredményt befolyásoló volt...)
@Ref: @check: Még annyi kiegészítést, hogy feltűnhetne nektek azért, hogy szűk hokitársadalmunk a sok véleménykülönbség mellett egy dologban meglehetősen egységes: a szezononkénti egy-két kivételtől eltekintve a hazai játékvezetés szinvonala nem üti meg a kívánt szintet. Nem is a szabályok betartatá-sára gondolok/unk, hanem a szemléletre és a következetességre. Szerintem ez elgondolkodtató kellene, hogy legyen...
Álsértődés??nem hiszem ,nem vagyok sértődős fajta ,mert akkor már rég nem Ref lenne a nickem! :-)

Ha jól tudom ,ő labdarúgást vezetett,szerintem az más egy kicsit! :-) De biztosan nagyon jól végezte a dolgát!
@Ref: Álsértődés az, amikor egy kritikára - ami egyébként jogos - az a válasz, hogy gyere és csináld jobban, ha tudod. És nem az első eset a mostani. Szerintem nem innen kell megközelítened a dolgokat.
Ugye hogy kinek mi a jogos az itt éppen nézőpont kérdése!:-)))Este elmondod hogyan kéne megközelítenem a dolgokat? :-))pl egyik szünetben?
@Theutus: Értem a kritikákat, mi is dobálózunk csokikat, Tisztelet a kivételnek ... Volt 1-2 starsos Apuka aki provokált titeket... Én meccset néztem nem balhéztam, sajnálom hogy ez történt tegnap , remélem szerdán nem ismétlődik meg ...
@Ref: Ez esetben nem nézőpont kérdése a dolog. A jv-k tegnap egy teljesen szabályos gólt nem adtak meg, főként ez a kritika érte őket. Nem arról ment a polemizálás, hogy ide vagy oda milyen kiállításokat fújtak vagy nem fújtak.
Ha szeretnéd szívesen beszélgetek veled a kérdésről, jelöld meg a helyed, hogy hol találkozzunk. :)
Szerintem megismerjük egymást,de ha hely kell akkor fent a vip ülőhely mögött a korlátnál! az jó? első harmad előtt?

királyfi, bandázs szerinted kellhet? .-))))))
@kiralyfi: Refet ismerve a bandázs rajtam nem segítene :))))) Annál inkább valami védőfelszerelés :)))))))
@Ref: Oké, fél6 után valamivel érkezem. Jut eszembe, Gergőnek tegnap csuklórögzítő volt a kezén vagy bandázs? Nem jár neki valami extra bünti ezért? :)))))) Mondjuk 10 fekvőtámasz... :)))))
de csakis egykezes! :-)))))))
@check: vidd a szorítósegéded a fomát:) egységben az erő:) fél hatkor te is ott leszel a parkolóban?:) bemelegítelek:) nem fel, bemelegítelek:)
@Ref: sosem megy ki bandázs nélkül, chuck norris a papája:)
Chuck a papa egyszer ütött mellé azóta kék az ég! :-)))))
@kiralyfi: Igen, a sztároknak sofőrje van :)))))
@Theutus: És mit szóltál volna ahoz, mikor a Magyar-Román meccsen a hasonló helyzetet (Ennafatti lövése), megadják és utána a tv visszajátsza, hogy nem volt gól. Akkor nemhiszem, hogy problémát csináltatok volna belőle, mert akkor a 'Magyarok' lötték volna. Úgyanúgy nézett ki tv-n keresztül normális sebeségnél.
A díjazásról csak annyit, hogyha ebel, vagy magasabb szintű játékvezetést vártok el, akkor hasonló szintű bírói díjak is kellenének.
Az nem megoldás, hogy a hétköznapi mérkőzésekre a játékvezetők munka után mennek el, hogy lefújják.
Nem csoda hogy nem látnak mindent, amit a 'szurkolók'.
Ahoz hogy magas szintű legyen a bíráskodás, lehetőséget kell adni, hogy meg lehessen belőle élni.
Amúgy Reto Bertolotti mondta, hogy a magyar játékvezetés pont olyan szintű, mint a magyar jégkorong.
@Zdrast: Mindjárt jön a kérdés hogy ő meg ki! :-))))))
@Ref: Arra gondolsz, hogy én ki vagyok? Szerintem ismerjük egymást, csak nem az álnéven.
@Ref: A svájci jv-k híres vezetője? :))
@Zdrast: Ez jó volt... Kvázi beismerted, hogy a jv-k szarul vezetnek, mert szarul vannak fizetve... Szerintem ezt az álláspontot is vitatják páran... Mindenesetre úgy vélem, hogy egy mérkőzés vezetése nem függhet attól, hogy mennyit fizetnek (értsd: ha Kincses tegnap EBEL vagy NHL díjazást kap, látja, hogy bent volt a korong Macsweyn lövése után?). Ugye te sem gondolod komolyan...
Emellett tartom azt az álláspontomat, hogy a jv működése nem a díjazásától, hanem az egyéni képességeitől és felkészültségétől függ.
Ne komolytalankodjunk már...
Help emberek: található valahol a neten a tegnapi meccsről összefoglaló?
@check: még ilyent sem láttam:) jegkorong tvn vannak nyilatkozatok tegnapról, de összefoglaló nincs, lehet a tv közvetítés miatt?
@check: Összefoglaló nincs sajnos , de nyilatkozatok az van csak 2 perces ...
@check: Látom nem érted, ha normális a fizetés, akkor megoldható, hogy csak ez legyen a munkája, és csak ezzel foglalkozzon. Vagyis jobb munkát lehet elvárni, kevesebb lesz a hiba. Jobban fel lehet készülni a meccsekre, ha nem 8 óra gürizés után kell levezetni.
Dabtol Magosi és Hegyi Starstol Foci nyilatkozik
A sors komoly igazságtalansága lett volna, ha a meg nem adott gól után nem a DAB nyeri a meccset. 2-0-ról kapaszkodni keményebb, mint 1-1-gyel várni a következőt hazai pályán. Persze 4perc kettőst nem behúzni is nagy luxus..

A bírókkal kapcsolatban egyébként úgy érzem, hogy a két jv mintha egymás hibáit kompenzálta volna néha, így lett nagyjából kiegyenlített a kiállítási arány (a meccset nem néztem újra tv-n).

A helyszínen elhangzott egy 5perces büntetés is, a jegyzőkönyvben nem szerepel ilyen.
@Zdrast: De értem, és éppen ez a gondom. Mert e logika mentén ennyi pénzért csak alacsony színvonalúm vezetést lehet elvárni. Pedig éppen ellenkezőleg: mivel nem hivatásos jv-kről van szó éppen azért elvárható lenne, hogy amit főként szívből és a játék szeretete miatt csinálnak, azt a lehető legmagasabb színvonalon tegyék. Azért, mert van szakmai öntudat is a világon.
Mindazonáltal remélem, hogy a vezetés színvonala és a díjazás nincs összefüggésben egymással a valóságban...
@check: Elhiheted, hogy nem a pénz miatt csinálják, akik vállalják, hogy levezetik e meccseket. De ha komolyabb eredményeket akarsz, akkor lehetőséget kell kapniuk a bíróknak, hogy csak ezt csinálhassák, és ne kelljen mellette idegeskedni a másik munkán is.
Nem teljesíthetnek minden meccsen maximumot, egyszerűen fizikailag lehetetlen.
Emelett ha megfigyeled, a játékvezetőknek sokkal kevesebb lehetőségük van a fejlődésre itthon, mint külföldön. A heti egy óra jég nem hiszem, hogy elég, főleg munka mellett oda is elmenni, este 8-10-re szerdánként. Ráadásul ez is csak a pestieknek adott, a vidékiek nem kapnak ennyi jeget sem.
Munka mellett nemcsak fizikailag, de szellemileg is elfáradnak a sporik, mégis megteszik, amit tudnak, korcsolyáznak, és megpróbálnak mindent látni, és szankcionálni is, ha arra van szükség. De beláthatod, hogy ez nem mehet a végtelenségig.
@Zdrast: Nem hiszem hogy nagy szükségük lenne a jégre ha tudnának korizni persze tisztelet a kivételnek, viszont a 2 kék közül nehéz megítélni mi történik a kapu előtt.
@rosi02: Megnézném, hogy te mit produkálnál, ha hetente egyszer mész jégre, ráadásul azt is éles helyzetben.
Ennyi erővel a játékosoknak sem kell korcsolyázni, az elméletet megtanulják, szárazon gyakorolhatják a mozgásokat, és meg van oldva.
@rosi02: Amúgy most jut eszembe, hogy az agusztusi bírói tábori eredményekről volt egy kiírás valahol, egy Mol ligás játékos is részt vett rajtuk.
Elég nagyot eshetett a székről, amikor meglátta, hogy hány bíró korcsolyázott jobb eredményeket az ő legjobbjánál.
@Zdrast: Arról annyit barátom hogy ott voltam és már ott is kiderült milyen ostoba egyik másik bíró. Miattam kezdtek az egyik bedobáson veszekedni és egész harmadszünetben ezt tárgyalták és sikerült a szarmegoldást kiötletelni. Pár hét múlva NHL-t néztem és ugyan ebben a szituban onnan lett a bedobás ahonnan én mondtam. Most akkor ki is a hülye? A koriról annyit hogy minden hol van annyi amatőr csapat ahova lelehet menni korizni. Amúgy meg láttam ott olyan arcokat akik az életben nem fognak vezetni.
@Zdrast: Erre majd visszatérünk mert nincs most kedvem leírni mégegyszer, mert ez a .... nem küldte el.
@rosi02: Az NHL-t nem biztos, hogy jó példának venni, az ottani szabályokban van néhány eltérés az IIHF szabályokkal szemben. Ha konkrét esetet mondasz, akkor a szabálykönyvből és a case book-ból kiderül, hogy melyik esetben mi volt a helyes döntés.
@rosi02: késleltetett kiállítás és korongbevitelnél les hol a buli szerinted?
@rosi02: A vétkes csapat védekező harmadában, mert a les bedóbó pont területi előnyhöz juttatná a vétkest. Szerintem.
@rosi02: A vétkes csapat védekező harmadában, mert a lesbedobó ponttal területi előnybe jutna a vétkes csapat. Szerintem, remélem most elküldi.
@Zdrast: Rosi02 üzeni: Igen, igazad van! Én is ezt mondtam, de nekik nem esett le és a harmad előtt volt a buli. Utána meg ebből volt állítólag vita az öltözőben, mert ugye akkor nyár végén vezették be itt ezt a szabálymódosítást.
süti beállítások módosítása