HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár-Ferencváros 11-1

2010.03.14. 20:16 Hblog

Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc gólszünet következett, amit egy újabb székesfehérvári gól tört meg, csakhogy az előző szezont az Alba Volánban játszó Fekete, Rajz páros jelenleg zöld-fehérben szerepel. Nagy Lászlóval kiegészülve ők szerezték a ferencvárosiak becsületgólját. A második harmad utáni 8-1 állandosult szinte végig, de az utolsó percekben vágott még hármat a Sapa Fehérvár AV19, így a vége 11-1 lett. Nem kizárt, hogy Horváth András, a válogatott bekkje élete első mesterhármasát szerezte, ezt még egy gólpasszal is tetézte. Duplázott még Vas M., Palkovics és Sofron. Kedden Pesterzsébeten játsszák a harmadik mérkőzést, az állás 2-0 a Fehérvár javára. Érdekesség, hogy OB I.-es játékvezetőként ezen a mérkőzésen debütált a Nagy Attila, Németh Márton páros.

508 komment

Címkék: ftc fehérvár ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok a Csapatnak, remélem kedden Erzsébeten már a döntőbe jutásnak örülhetünk!
@Gooolem900: nem-nem, Volán szokás, hogy otthon szeretnek ünnepelni.
Na, hát csatoimi: neked lett igazad amikor 6-7 gól különbséget emlegettél, sőt a fehérváriak rátettek még egy lapáttal - most az egyik szemem nevet a másik sír - jó hogy ilyen jó a Volán,de ezek a meccsek megmutatják azt is, hogy a magyar OB bizony még nagyon messze van az EBEL színvonalától- ezért sír a másik szemem...
Gratulálok a csapatnak, igazán kiszolgálták a lelkes közönséget!
Gratulálok továbbá a Fradi rendkívül intelligens szurkolóinak, akik az alábbi kedves molinóval leptek meg bennünket:

kepfeltoltes.hu/view/100314/intelligens_FTC_fanok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem tudom felfogni, hogy nem fér bele egyesek pontszerű agyába, hogy az ellenfelet (aki ellenfél, nem ellenség...) nem csak anyázni lehet, hanem barátság is szövődhet... Szánalmas...
csak mellesleg - a Medvescsak győzött Salzburgban
Most jöttem a meccsről! Az eredmény nem volt meglepő
ám a fradi szurkolók, és sajnos a mieink viselkedése sem volt igazán sportszerű,sőt!
De erről ennyit! Horváth Balu mesterhármast vágott!A második gólja fenomenális volt.És ha nem a Budai véd, aki SZENZÁCIÓSAN védett többet is ütöttünk volna.Nem rajta ment el a meccs ez biztos!
Nyertünk!Kaptunk egy kis ajándékot a csapattól az egész idénybeli szurkolásunkért!
MEGÉRDEMELTÜK! Örömhoki volt a javából.
Köszönjük srácok!
@advocatusdiaboli: a Medvescak-csicskát amúgyis kötőjellel írják :DD
@tolsztoj: Remekül menetelnek a medvék, nem sokkal a vége előtt még 4:0 volt, aztán csak betalált a "kedvenc" EBEL csapatom is. Gratula nekik és Sator mesternek!
@banyszi: remélem egyszer a Volán is produkál hasonló eredményt Salzburgban:-)
@bdan: Jah, és mindezt tették a Zágrábiaktól kapott "in memoriam Gábor Ocskay" molinó alatt... Sajnálom a Fradit, hogy ilyen "szurkolói" vannak... Ennél jobbat érdemelnének...
@tolsztoj: én is, már nagyon megérdemelnénk!
Kedves Fradista "drukkerek" ma egy Ocskay Gábor emlékmezben voltam kint és az egyik "társatok" elág sértő megjegyzést tett a mezre és ezzel szerintem az egész Magyar hokira szószerint idézem: "Ki az a balfasz ott a mezeden?"de mivel nem sülyedtem az ő szintjére ezért figyelmen kívül hagytam.....motmár bánom
a meccsről: Gratula a fiúknak csak így tovább:P:D
HAJRÁ VOLÁN
@advocatusdiaboli: Én nem is értem a szöveget. Dobosok-Medvescak csicska volán tábor-ez most az edudus féle akcióra akar célozni?Teljesen értelmetlen, az újpesti Európa eljött hozzátok-na az király volt.De ez, azt kell mondjam, hogy még csak nem is sértő, egyszerűen primkó.
@kocek94: jobban tetted, hogy nem süllyedtél az Ő szintjükre, agyatlan, primitív társaság, már az előbb leírtam, hogy csak a budapesti hokit, hokisokat sajnálom.
Bocsánat, mondom én, aki bár fradista vagyok, meccsre nem járok - s akármennyire is nem érzek közösséget az efféle lelki nyomorékokkal, elvileg mégiscsak egy családban vagyunk, és egy olyan családi ebéden inkább nem veszek részt, ahol a rokonok rendre belefújják az orrukat a levesbe. Szóval inkább szégyenkezem a családtagok miatt. Gratulálok a Volánnak.
@dd aka kertagrár: igen, ilyen is van, hál istennek a rendesebb szurkolók vannak többen.
Nagyon jó volt látni ahogy a Volánosok hajtanak, hét gól előnynél is. Becsülettel küzdött a Fradi is, de nem volt kérdés a meccs kimenetele.

Én már nagyon régen láttam élő fradidukkert, de ez egy rendkívül ellenszenves fajta.

Hoztak valami feliratot, hogy zagráb csicska Alba Volán. Azt hiszem, hogy ezt a dolgot a Volán és zágrábi szurkolók között egy fradi drukker soha nem fogja megérteni, ezért nem is ragozom.

Az ilyen újjmutogatós, meg "köcsög gyere ki" velejéig parittya arcok sokat tettek annak érdekében, hogy a pl. a focilelátók elnéptelenedjenek, illetve csak az erre fogékony figurák lézengjenek a stadionokban.

Az egyik csúcsfigura, vörös fejjel azt ordibálta, "Mit röhögsz köcsög? Magyar vagy-e? (gyere ki, megöllek stb.)

Nagyon visszataszító volt ez a néhány lelki deffektusos, szánalmas, de nyilván nem veszélytelen valam(k)it, akiknek fogalmuk sincs a szurkolásról, és már régen nem lenne helyük a lelátókon, mint ahogy nálunk nyugatabbra sincs.
@banyszi: Sajnos sok a frusztrált Fradi szurkoló. És soknak közülük alacsony az intelligenciája. De sajnos az is igaz, hogy amit a Fradival folyamatosan művelnek államilag az okod ad a frusztráltságra. A primitívségre viszont semmi sem ad okot, az belülről fakad...
@banyszi: de egy csoportot soha sem a csendes többség alapján ítélnek meg...
@sziszi_15: szted, mert én becsülöm, tisztelem az ellenfelet és az ellenfél szurkolóit is és evvel a nézetemmel nem vagyok egyedül ebben biztos lehetsz!
azért még mindig a tavalyi "Peterdi beszartál az A csoporttól?" molinó volt a "legjobb" (mikor a Pedró vírusos megbetegedés miatt fostos volt és itthon maradt olimpia selejtező helyett.) Aztán a VBn meg ő volt a házi gólkirály.
Kedves Szurkolótársaim!

Keresek egy Fehérvári Ördöggel ellátott Fehérvári Ördögök feliratú sapkát, amit egy kedves, jó barátom fejéről dobtam be Balu 3. góljánál a jégre. A sapka a Tulajdonosának a sapi 10 éves múltja miatt igen értékes. A bírók saját elmondásuk szerint a sapikat a büntipad tetejére helyezték! Kérem, hogy a becsületes megtaláló az italos@hdsnet.hu ímélcímen jelentkezzen.

Köszönettel,

Pista
Árpirol nem tud valaki épp meccsetlátott néhány szot irni, mi van vele hogy nem hoz pontokat? remélem nincs semmi komolyabb gond vele...
@Lazlee: de ez humor, nem? Annak is vette mindenki.
Nem baj 5 évente kibírjuk ezt a pár meccset azt majd újabb 5 év múlva ismét nézhetnek egy kis jégkorongot. Az egészben az a szomorú, hogy az a pár hangadó végig háttal állt a pályának és nem látott semmit.
Hajrá Volán

üdv Benő
Fehérvári Ördögi Kör
Kedves Fradi szurkolók nem otthon vagytok ahol bármit meg tehettek a mi szurkolói buszunkat nem kell tönkre vágni a sajátotokat esetleg de a miénket nem..A másik a Medvescsakot ti nem is ismeritek nem tudom mit kell szidni őket most hogy nektek nincs ilyen jó kapcsolatotok más szurkolói körökkel az a ti bajotok..
Egyébként szép volt fiúk én a mai napra olyan 8 10 gólra tippeltem hát 11-1 ez nagyon szép engem az annoi Innsburg elleni meccsre emlékeztet:)
@-Toboz-: épp mondtam a fiúknak, hogy szerintem úgy járt mint a Nagyvárosi Farkas a Beatrice nótájában, azaz: rákapott az italta, s úgy érezte szabadon él... :) :)
Emellett az alapszakaszban Történelmi tettet vitt véghez, azzal, hogy több pontot szerzett a meccsei számánál.

Szóval így is csak megköszönhetjük Neki az idei teljesítményét!

HAJRÁ VOLÁN!
@-Toboz-: őszintén, miért kellene neki minden meccsen gólt lőni? Teszi a dolgát, ma nem talált be, igy is Ő a házi gólkirály. Ez egy csapat! Mikor érem már meg, hogy nem egy embernek szurkoltok belőle, hanem az egésznek?!
Boldogok a lelkiszegények ... remélem Csicsó ezt nem látta. :(
@cuceró: azért ezt nem hiszem hogy ennyire egyszerü lenne...
@banyszi: "Teszi a dolgát, ma nem talált be, igy is Ő a házi gólkirály." mikor talált be utoljára?
most értem haza. egy fradista haverommal voltam, akivel már a 90-es évek elején is együtt voltunk a bs-beli volán-fradikon (azóta jócskán fordult a kocka), rajta és fián zöld, rajtam kék sál. mind a ketten meglepve néztük a zöld tábor viselkedését (a venégszektor melletti ülőszektorban voltunk), kicsit visszafelé utaztunk időben, én azt gondoltam a jégkorong pályákról már eltűntek ezek az indulatok. a 8 éves fiam sem értette az egészet, de azt mondom nem is kell megértenie, ez a múlt, néha még szembesülünk vele, de ez már nem a magyar jégkorong.
a meccsről: a fiúk megtisztelték az ellenfelet azzal, hogy végig koncentráltan játszottak, megérdemelt volt a vastaps a végén. kívánom a fradinak (és a magyar jégkorongnak), hogy nekik is hasonló képességű csapatuk legyen és játsszunk még úgy, hogy ne legyen előre lefutott a mérkőzés.
@benö51: Szerencséjük volt, hogy háttal álltak (majdnem állat-ot gépeltem álltak helyett), így nem látták azt, hogy mi játékkal és gólokkal feleltünk a tacepaóikra /azt hiszem 10 másodpercen belül/ :)
Ha most mennénk kedden Erzsébetre, ahogy nem fogunk, akkor valami gombócos feliratot vinnénk?
@banyszi: én az egész csapat mellett szurkolok egy embernek különösen, remélem ettöl még nem lesz rossz estéd...
@-Toboz-: remélem a szmájlit is vetted...

Egyébiránt sajnos az utóbbi meccseken tényleg nem igazán megy neki, az EBEL alapszakasz vége óta nem túl veszélyes, DE így is Ő a házi Pontkitrály. Mindamellett valami lehet, hogy nem kóser nála mostaniban. Ennyi...
Komolytalan meccs volt... szegény Budai.

Grat a srácoknak!
ahol volt ott igen :-)
@kocek94: Kész, ennél mélyebb már nincs... Illetve van, de azt le se merem írni...
Kedves Szurkolótársaim!

Keresek egy Fehérvári Ördöggel ellátott Fehérvári Ördögök feliratú sapkát, amit egy kedves, jó barátom fejéről dobtam be Balu 3. góljánál a jégre. A sapka a Tulajdonosának a sapi 10 éves múltja miatt igen értékes. A bírók saját elmondásuk szerint a sapikat a büntipad tetejére helyezték! Kérem, hogy a becsületes megtaláló az italos@hdsnet.hu ímélcímen jelentkezzen.

Köszönettel,

Pista
Szép volt fiúk!!!Csak így tovább.;)
@^ShAdow:
Ha még tudnák ,hogy majd 800 évig perszonálunióban éltünk egymással-))
Azért valahol mégiscsak a mi kutyánk kölkei-)
Mit vártok ugyan ,ilyen matamatikai fogalmaktól ,mint a fradi drukkerek?(tisztelet a kivételnek) De mint tudjuk a kivételek azok bizony ,NEM, NEM erősítik hanem gyengítik a szabályt!-))
Persze egy ilyen ,ha netalán eltudja olvasni amit írtam a 17cm3 -es vadászkutya agyával felsemfogja mondandóm lényegét-))
Tehát ne mérgelődjetek az irományuk végett!!-)
@miki78: Nem értek egyet veled, nem volt "komolytalan" a meccs. Az volt a cél, hogy a Volán az előző napi teljesítménynél többet mutasson, kiszolgálja a közönséget. A második harmadban óriási offenzívába kezdtünk, Sofi gólja szépségdíjas találat volt, mindez nem komolytalan. A Fradi próbált védekezni, ezt sem tartom komolytalannak, az eredmény pedig reális, szóval ez sem komolytalan.
kijött a két csapat közti különbség jégen is, meg sportdiplomáciában is. volt némi mutogatás, meg magyarázás mindkét oldalról, a hot-dog pedig még mindig finom.
@cuceró: amcsi hülyeség, a Szlovákia-Bulgária női hokimeccsen már az alsógatyákat is bedobálták
@TheKaszi: Félreértettél, de ezt már megszoktam itt :)
A csapatok tisztességesen álltak hozzá, a Volán nem vette félvállról, a gólok szépek voltak!

A komolytalant arra értettem, hogy macska-egér játék volt, óriási különbséggel (minden téren). Én nem tudom az ilyen izgalom nélküli meccseket élvezni. Szerintem a játékosaink se élvezték..
@miki78: Így már értelek és egyet is értek veled, de ez a kiegészítés kellett ahhoz, hogy helyesen legyen érthető a véleményed:)
Sziasztok! Grat a Sapa Fehérvár AV19-nek!!! Természetesen grat a Fradi csapatának is, hát az biztos, hogy nem ezt a szurkolói gárdát érdemlik!!!! Bocs a normálisaktól!!! Remélem Erzsébeten simán nyerünk, ugyanis bérlet ide vagy oda tuti nem megyek ki, ha a Fradi szurkolók megint Fehérvárra jönnek, a legútóbbi élményem velük kapcsolatban, amikor gyermekeimmel menekültünk ki a csarnokból a könnygáz miatt. Tudom naív voltam, amikor azt hittem, hogy változtak és megint családostul mentünk ki.
Viszont a Fradi csapatnak tényleg respekt, hiszen küzdöttek végig!
Persze a Volánnak is nagy-nagy gratula, amiért nem vették félvállról ezt a meccset. Külön öröm számomra, hogy Tokaji, Horváth egy sorban játszott és akkor még nem is írtam Balu hármasáról. Öröm volt nézni, hogy olyan cseleket húznak meg a fiúk, amit egy EBEL meccsen nem engedhetnének meg maguknak!!! Felsorolnám akik ma igazán jól játszottak, de egyszerűbb a dolgom, ha egyszerűen csak azt írom, hogy a CSAPAT!!!!!
Hajrá SAPA FEHÉRVÁR AV19!!!!
@miki78: Szió! Én már nagyon vártam egy sima hátradőlős meccset és nagyon élveztem is ezt ma. Néha ilyen is kell, amikor a fiúk is csak játszanak és nem görcsölnek.
jo ez a bajnoksag.nem tudom nhl-be is 5 meccset jaccananak es mar stanley-t nyerne vki?annyia izgalmas komolyan mondom ez a magyar bajnoksag:):)
@miki78: Lehet, hogy nem élvezték, de kicsit gyakorolhatták a cseleket, nem kellet attól tartani, hogy figyeljünk hátra is, veszélytelen volt a Fradi...
Pont azt a Medvescak-ot találták meg, akik - és mások nem - megemlékeztek Csicsóról, többször is. És ott, a molinó alatt tették mindezt. Pedig, ha jól sejtem azért lett oda téve, hogy szimbolizálja a vendég táborok emlékezését. Szomorú.
HAJRÁÁÁ AV19!!!
BLL
sziasztok

látom itt most kiélitek magatokat a Fradival és szurkolóival szemben, egészségetekre!
Próbálok egy nem korrekt beszámolót, persze valószínűleg elfogult leszek :)))

A megérkezésünkkor (kb. 40 perccel a kezdés előtt) meglepve tapasztaltuk, hogy a parkolóban található szabad helyek (nem csak VIP) ellenére se lehet a közelben parkolni, persze ez csak kis kellemetlenség volt, de nem igazán értettük, hogy miért kell üres helyeket hagyni a csarnok közelében.
A belépőket korrekt áron adták a pénztárban, sőt még zöld színű belépő is volt.
A büfé hozta az elvárhatót, sőt, az előre kikészített röviditalok kellemes meglepetés volt számomra. Mondjuk a büfé már 20 éve is jó volt, de vmi sajnos szintén a 20 évvel ezelőttit hozta, az pedig a WC. Talán egy komolyabb renoválás rá férne a nyáron legkésőbb, gondolom az EBEL pénzből jut erre is.
Én FRADISTAként igenis BÜSZKE vagyok azokra a srácokra és lányokra (kb. 20-25 fő) akik a biztos vereség ellenére is sportszerűen végigszurkolták a mérkőzést (talán a Vienna Vienna kórus még belefér a tűréshatárba)
De ők legalább szurkoltak, sokszor túlkiabálva a 2500 hazait. Elfogadjátok vagy sem, de a Volán szurkolóktól a doboláson kívül nem nagyon kaptunk mást szurkolás címén! Egyszer egyszer kezdett rá az egész csarnok egy Hajrá Volánra. Talán ennél több kellene, főleg egy EBEL után.
Tény voltak nálunk is akik kissé frusztráltan fogadták az előre várt vereséget,
DE
nem MI számoltunk az ellenfélre
nem MI "JAJ SZEGÉNY FRADI"ztunk
nem MI kezdtünk rá az elmés "INDUL A BUSZ" nótára

Most az ÉLET napos oldalán vagytok, de emlékszem, hogy nem is olyan rég, voltatok nagyon mélyen és sose lehet tudni, mit hoz a jövő, ha nem is a közeli.

Bízom benne, egyszer ezt még Ludas Matyi módjára legalább háromszor visszaadjuk!

mert
CSAPAT CSAK EGY VAN: FERENCVÁROS!

A mérkőzésről annyit, hogy ennyi legalább a különbség a két csapat tudása között, de a lehetőségei között vagy háromszor ennyi.
Szeretném megkérdezni miért kell a mérkőzés elején rásegíteni a sokkal jobb csapatot a helyes útra emberelőnyökkel?
Talán nagyon kell az a 300 euró amit az EBELben kereshet Nagy Spori mint közreműködő?
Tőlem ápolhattok barátságot a horvátokkal, de azért picit fájhat Nektek, hogy egy év alatt olyan szintre értek, amit TI még nem értetek el 3 év alatt.
Remélem a válogatott húzóemberei az idei év legfontosabb meccsén, Szlovéniában is hasonlóan eredményesen fognak játszani.
Ki merem mondani, hogy KUDARC lenne, ha nem jutnánk vissza oda, ahol 2009ben már voltunk!

Bocsi, ha kicsit hosszú voltam!

Hajrá FERENCVÁROS! Hajrá MAGYARORSZÁG!

ui: kedden nyerünk :))
mert mi SOSE ADJUK FEL

és

MI AKKOR IS GYŐZÜNK, HOGYHA KIKAPUNK
@Dreamliner25: 3+4 az minimum 7. Ezt a csontot meg már lerágtuk, rágtátok. Minden csapat elfogadta az idény elején...
@potocsi: Te beteg vagy! Ennyi. Nincs szüksége a Magyar Jégkorongnak Rád és a szurkolótársaidra.
A csapatod többet érdemel!
@potocsi: kocek94 2010.03.14. 20:49:54
olvasd ezen bejegyzést! ez mindent elmond rólatok
@potocsi: Légy büszke arra a 20-25 valakire, nem hiszem hogy szurkolóknak lehet nevezni őket, de Te tudod. Nem hiszem hogy a Fradi hokisai is büszkék rájuk.
@banyszi: hát a DAB szurkolók nem vették annak, sőt meggyőződésem, hogy a fradisták se. Ha Baluról lesz ilyen gondolom velük nevetsz. Én max rajtuk, szerencsétleneken.
aki az elmés molinókat csinálta még az alanyt és az állítmányt se tudta egyeztetni. ezek után miről beszélünk? kár hogy egyesek szerint erre szükség van.
@potocsi: Bízom benne, hogy a haza felé elfogyasztott alkohol beszélt belőled és nem alapból vagy ilyen szefos.
Érdekes hogy ilyen csak magyar-magyar meccsen fordul elő. Beteg ország. EBEL vagy válogatott meccsen nincs ilyen. Páran mindig bepróbálkoznak, lásd Magyar-Szlovák meccsen a Svájci Vb-n.EZ JÉGKORONG, másról szól...
@potocsi: Te nem vagy 100-as már bocs ti mit irtatok???
A dobosoknál a Medvescak csicska volán tábor!!!
Most akkor kedves Fradi szurkoló miről is beszélünk ki mit kezdet és hol???Te nagyon el vagy távolodva és az a 20 30 Fradista szurkoló inkább sülyedne el mert amiket csináltak az szánalmas volt már bocs..
Nem tudom minek hitték vagy hiszitek magatokat de én csak azokat a szurkolókat sajnálom akik épséges IQ-val rendelkeznek és kulturáltan végig tudnak nézni 1 meccset..
Nektek meg nem tudom mi van a fejetekben de nagyon helyre kéne tenni..
@Lazlee: Pedrót úgy szeretem, mint a saját gyerekemet és meg kell mondanom, hogy bírom a jó humorú laza szurkereket is.
@potocsi: valamennyi "nem MI" pontod igaz. A hiba csak ott van az érvelésben, hogy ez az UTÁN történt, hogy már többször megsértettétek a hazai szurkolótábort...
@potocsi: Csak
egy szó jut eszembe rólad:PRIMITÍV
Éreztem, hogy MEGINT mi vagyunk a rosszak, akikre semmi szükség stb.

Talán azt észre kéne vegyétek, hogy annak a 20-25 főnek a FRADI JÉGKORONG AZ ÉLETE!
A ritka győzelmek ellenére is elkísérik őket MINDENHOVA!
Nekünk óriási siker a 4be jutás, megkockáztatom nagyobb bravúr volt, mint az EBEL idei rájátszásába bejutni!

Kiváncsi lennék rá, ha 10 év múlva hasonló cipőben járnátok, mint MI most vajon elkíséritek szeretett csapatotokat idegenbe vagy akár a hazai meccsekre ki fogtok járni?

Mi voltunk a csúcson és még leszünk is!

HAJRÁ FERENCVÁROS! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

ui: Kedves Goolem900! Nem kell aggódj, nem a mérkőzés előtt elfogyasztott egyetlen mézes málna pálinka szólt!
@potocsi: Jaj és Csicsóra azt mondjátok hogy "Ki az a balfasz ott a mezeden?" most ti gondolkoztok hogy mit mondok vagy nem tudtátok hogy ki volt ő???
Szerintem annyira idióta volt ott 1 pár ember hogy még azt sem tudja hogy hogy hívják körülbelül az IQ-juk a béka segge alatt van..Bár hogy őszinte legyek Ferencvárosba én már nem tudok csalódni ti mindig ilyenek vagytok csak nem tudom hogy mire vagytok ennyire nagyok...
Csapatotok meg lehet el süllyed hogy ilyen tábora van..
és még Raon testvér nem is reagált az írásra ,amit potocsi "úr" összehozott:)
@potocsi: Szió! Te tényleg úgy érzed, hogy helyén van a fröcsögésetek? A Zágrábi elmélkedésedről meg csak annyit, hidd el örülni fogok, ha a Fradi egyszer eléri azt, amit Ők, vagy csak annyit mint a VOLÁN. Igaz lehet, ehhez nem vagyok elég fiatal.
De nálad tényleg az a mottó, hogy legszebb öröm a káröröm, mert abban nincs irigység. Hát lelked rajta, élvezd így az életet, hiszen a tiéd!
Lehet megkoveztek erte, de en a Volan OB1-es indulasat nagy marhasagnak tartom. A ket bajnoksag kozott meglevo kulonbsegek miatt, semmi jora nem lehet szamitani, sem jatek minoseg reszrol, de kozelebb se hozunk szurkolotaborokat. Az egesz Ebel szezon alatt mindenhonnan nekunk szurkolo nemzettarsaink hirtelen elkezdenek utalni, akaratlanul kijon beloluk az, hogy hol voltatok egesz szezonban, minden Mol ligas csapat egyuttesen lesi, hatha valamelyik kicsit megszorongatja a Volant, borsot tor az orra ala. Milyen lenne szerintetek, ha egy KHL-ben jatszo sved csapat, miutan kiesett a KHL-bol, az elodontotol elkezdene megalazni a sved bajnoksagban vitezkedo csapatokat? Persze ha nem esik ki, akkor nem megy haza, akkor ugy is jo. Valahogy megoldast kell talalni erre, mert hosszutavon ez meg megarthat, de nagyon.
@potocsi: Úgysem érted, de szerinted az első 2 évad az EBEL-ben sikerévad volt? Mégis ott voltunk és vagyunk a meccseken és nem 20-25-en.
@potocsi: -Te szerencsétlen!Igazán büszke lehetsz magadra,meg a szurkolótársaidra is!Valóban,a Zágráb odaért 1 év alatt(államilag felpumpált,számunkra irdatlan összegből!),ahol mi még nem tartunk,de stabil,jó úton járunk!Ellentétben veletek,akik viszont nem 3,hanem 20 év múlva sem lesztek még ott sem,ahol Mi most vagyunk!
A WC-ről,csarnokról meg csak annyit,hogy lehet,hogy nem felelt meg a kényes pesti ízlésednek,de nagyságrendekkel jobb,mint a Kisstadionbéli(ahol a híres Winter-Classic-ot rendeztétek!),arról nem is beszélve,hogy ez legalább a mienk,nem úgy,mint a Ti pesterzsébeti bérleményetek!
A többi témádhoz meg inkább hozzá sem szólok,mert magadat minősítetted Te is,meg a szurkolóitok is,akik Téged oly büszkeséggel töltenek el!!!
@potocsi: Akkor miért nem ünneplitek a csapatotokat, miért hoztok rájuk szényent???!!!

A fehérvári közönség értékeli az akarást, és vastapsot kaptak volna de ti mindent elrontottatok. Gratula!
boxban van a szuperbajnok státusza, neki nincs is kötelező címvédése
@^ShAdow: mondjátok?
egy embert idéztetek korábban, nem kell rögtön általánosítani, bár könnyebb és jobban eshet
Nem hiszem, hogy a Fradival és Velünk kéne foglalkoznotok, örüljetek a csapatotoknak és szurkoljátok végig a mérkőzéseket, hanggal, énekkel, kicsit kevesebb dobolással

HAJRÁ FERENCVÁROS! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
@potocsi: Ne siránkozz már ennyit, nevetségessé teszed magad! Mindkét gyermekem jégkorongozik/zott, volt olyan, hogy egyik a fradiban, másik a volánban. Szted mit kellett volna tennem szurkolás terén? Kire kellett volna köpködnöm? A játékosokkal semmi baj, csak ellenfelek, nem ellenségek! A tűzet 1-2 fradi szurker szítja és rendkívül ellenszenvesen, primitíven. Maradjunk abban, ha hallgatnál bölcs maradhattál volna. Nekünk is a szívünk csücske Krinó, de sorolhatnám tovább... Ha hozzátok megyünk szurkolni nem a buszt rúgjuk és a másikat inzultáljuk, hanem szurkolunk, mert ezért megyünk! De ti nem! és nem akarok általánosítani, mert nem lenne igazam.
@edding: MI megünnepeltük a mérkőzés végén a csapatot, megköszöntük a KÜZDELMET amit az elemek ellen tettek és az amatőr létükre profi hozzáállást!
@eFZSé: megjegyzem már az első gól után volt mutogatás a vendégszektor felé
de szerintem kár abba belemenni, hogy ki kezdte, mindkét oldalon voltak olyan dolgok ,amik nem sportszerűek

amúgy most miért nem fejtegeti Csicsó bácsi a csapatok közti anyagi különbségeket? vagy az csak, akkor szempont, ha éppen gazdagabb csapattal játszik a Volán ?
Volt ido amikor meg a Fradinak szurkoltam, de hosszu es kovetkezetes munkaval sikerult kiolni belolem minden szimpatiat az olyan "vicces" fiuknak akik ezt a molinot is megirtak es tartottak. Orulok, hogy erre 11 golos valasza volt a Volannak, mast nem is erdemelnek.
@potocsi: Elárulod miért kell basztatni minket azzal, hogy az Ebel-ben vannak kialakulóban lévő barátságok a csapatok szurkolói között?

Ha nektek az a hoki, hogy idióta monilókat feszítetek ki hát az már régen rossz. Most kicsit általánosítok. Szerintem a Fradi, ( nem csak a jégkorongot értve) valószínű azért tart a béka segge alatt (sajnos) mert ilyenek a szurkolói mint az a 20-25 idióta.
@potocsi:
Nem MI mutogattuk a Fradistáknak, hogy elvágjuk a torkukat.
Nem Mi kiabáltuk a fradistáknak, hogy Miskolc-Miskolc!
Nem MI keztük anyázni az ellenfél táborát.
Nem MI hoztunk szégyent a csapatunkra...
@váradi: nem az önkormányzaté a csarnok ? vagy a Volán megvette ?
@potocsi: Úgy látom, te teljesen rózsaszín szemüvegen át nézted a meccset... Az a pár "kedves" szurkolótársad (hacsak nem egyik voltál közülük) a második gólunknál elkezdett k... anyázni, ágyéktáját :) mutogatni csak azért mert tapsoltunk... Mekkora bűn. Senki hozzájuk sem szólt, ők mégsem bírták ki szó nélkül. Majd jött a mutogatás, stb. Ez jellemző rátok, nem drukkolni, hanem hőbölögni jöttetek, amire itt semmi szükség... Aki drukkolni jön, az nem hoz magával ilyen molinót, ebben gondolom egyet értünk. Ezek a "kedves" srácok nem is nézték szinte a meccset, csak próbáltak feszültséget kelteni. Az ilyeneket kéne örökre kitiltani.. Nem egy kisgyerek is kint van a meccseken, mit látnak tőletek, Egy csürhe bandát, aki mást sem csinál, csak káromkodik, mutogatja a gatyájában megbújó mütyürkéjét.. ennyi..
@banyszi: érdekes, a tegnapi mérkőzés után, még mennyi elégedett írást láttam, mint Ránk nézve, mind a CSAPATUNKRA, mind a bérelt csarnokunkra büfével és WCvel együtt

Kicsit több közöm van a jégkoronghoz, mint gondolnád............
@potocsi: Kérlek szépen mi ugyan úgy ki járnánk meccsekre ugyan úgy idegenbeli és haza meccsekre is.
Nektek csak az fáj hogy nincs olyan csapatotok mind nekünk nincs olyan baráti körötök mind nekünk a horvátokkal ennyi az egész és ezt próbáld le tagadni nektek 1 szurkoló csoporttal sem volt ilyen jó viszonyotok szerintem,nekünk van és ez NEKTEK fáj..
Ennyit akartam mondani és inkább a badarságaidat máshol írogasd ne itt mert akkora butaságokat tudsz írni hogy már nekem fáj..
@csatoimi: Szió! Jó felvetés, csak a bajnokság nevét kell megváltoztatni, hiszen országos bajnoki címet nyerni úgy, hogy a legjobbal nem játszik az egy kicsit fura. Egyébként a sportág népszerűségének szerintem jót tesz, hogy a Volán itthon is játszik, ezért játszik idegenben többet.
@váradi: szívesen cserélnék Veletek Önkormányzatot támogatás terén
@banyszi: pár éve pont ebből a néhány fiatalból vertek le párat, mikor Volán-Fradin Fehérváron járt

de Ti persze nem inzultáljátok a másikat
@^ShAdow: 20-25 éve mennyien jártatok ki?
Talán hallottál már FRADI RAPID barátságról, ha nem a google segít a témában, sok hasznos információval

HAJRÁ FERENCVÁROS HAJRÁ MAGYARORSZÁG
@potocsi: akkor pláne szomorú amit írsz! Emlékezz vissza tavaly az újpesttel játszottunk és kikaptunk egy meccsen. A volán szurkolótábora vastapssal jutalmazta a teljesítményüket. Ennyit magunkról!
@potocsi: Te vmit nagyon félreértettél az orvosodnál: nem azt mondta hogy elmehet hanem azt hogy elmebeteg. A te IQ-dal tudom nehéz felfogni, hogy mit jelent az hogy két szurkoló tábor barátságban lehet egymással. Ajánlom nézz utána hogy a ZÁGRÁDI szurkolók milyen transzparensekkel és tettekkel (gyertyák az általatok nem ismert EMBER emléke előtt) tiszteltek meg minket akár itthon akár náluk.
@potocsi: Cserélj! Ti még a saját önkormányzatotokkal sem tudtátok elintézni, hogy támogasson. Inkább a Stars-t nyomják. Biztos nem kellenek nekik az ilyen minőségű szurkolok...
@csatoimi: KÖSZÖNÖM! ott a jó pont a hozzászólás tartalmáért és a minőségéért is!
@beth01: Igen, csak latod mit valt ki, kitermelodik a sok potocsi, ezt meg lehetne elozni valami szuper kupa felevel, ahol az OB1 bajnok megmerkozik a Volannal. Boritekolhatoak voltak ezek a reakciok. Sajnos nagy a kulonbseg es ebbol mas nem sulhet ki.
@E11: Nem értelek, miért nem követi a Fradi a Volánt? Szerezzetek még több pénzt és legyen jobb a Fradi! Hajrá!!! A magyar jégkorongnak csak jobb lesz ezáltal. Legalább nem lesz ilyen egyoldalu az OB1. Hidd el én biztos nem fogok köpködni rátok!
@Licsimi: lehet ez az Önkormányzatra nézve ciki
@potocsi: Gyurikám! Vedd be végre a gyógyszered és feküdj le! Ma nem kellett faxolni a lemondásod, hogy kiálljon a csapat?
@E11: Lehet, hogy fradisták voltak és ezzel a megjegyzéssel nem kötözködni akarok, de csak azok csinálják az igazi balhét! Előfordul természetesen más táborokban egy-két betévedt részeg ember, de olyan szurkolói csoportjai vannak a volánnak, hogy "kivetik" maguk közül a nem oda valókat! Ja és ezért ezer köszönet M.Lacnak és "bandájának" és Raon ördögi körének is!
@potocsi: Öreg! Észre kéne venni, hogy nincs szükség a tanácsaidra szurkolás terén! Én a hosszú lelátón álltam és csak valami halvány cincogást hallottam tőletek. Gondolom te is azok közül az okosok közül vagy való, akik a molinót csinálták és a meccs végén félmeztelenre vetkőztek. Muhaha, mekkora szánalom volt. Áltathatod magad, hogy még mindig a fagyik az Isten, de fel kéne ébredni végre! SENKIK VAGYTOK!!! Még edzőpartnernek se...
@beth01: szerezzünk pénzt?
jópofa gondolat
ha felépítene Nekünk is a város egy jégpályát talán elkezdhetnénk ilyenen is gondolkodni
talán még nevelnénk is játékosokat, lenne komoly utánpótlásunk
vajon az aranyos Magyar Jégkorong Szövetségnek miért nem jut eszébe, hogy segíteni kéne annak a CSAPATNAK, aki nélkül kutyát se érdekelné a MAGYAR JÉGKORONG

HAJRÁ FERENCVÁROS HAJRÁ MAGYARORSZÁG
Ma rém gyenge volt a fradi, de a "szurkoló" tábora még Őket is alulmúlta. Szánalmas.
@fbence94: Tisztelt Bence!
erre már írtam fenntebb........
Amúgy, nem azért a 2 fillérért, de ennek mi értelme van, hogy "haza jönnek" és szétvernek mindenkit???
@Licsimi: Kedves Imi!
Nem biztos, hogy tegezni kéne ismeretlenül, én megadom Neked is a tiszteletet!
Amúgy meg nem talált!
Én ezt nem értem.

Mi az h mi kezdtük el fikázni a fradistákat:D

biztos ti fehér zászlót hoztatok a megbékélés miatt csak aztán ráírtátok a sok idióta szöveget.

HAJRÁ VOLÁN

10 nap és..... :((((
@^ShAdow: "Nektek csak az fáj hogy nincs olyan csapatotok mind nekünk nincs olyan baráti körötök mind nekünk a horvátokkal ennyi az egész és ezt próbáld le tagadni nektek 1 szurkoló csoporttal sem volt ilyen jó viszonyotok szerintem,nekünk van és ez NEKTEK fáj.."

Látszik, hogy nagyon tájékozott vagy a Ferencváros szurkolóinak nemzetközi kapcsolataiban :)
@potocsi: Hát nem nélkületek még TÖBBET ér a magyar jégkorong...
@potocsi: Te szerintem nem vettel reszt a molinos buliban, ugye? Az butasag volt, ugy ahogy van, de viszonylag keves szamu ember muve, tehat nem kell altalanositani.
@potocsi: Jelentkezzetek be id. Ocskay Gáborhoz továbbképzésre! De jó lenne ehhez is sportszerűen, inteligensen hozzáállni.
@potocsi: Tévedsz, az az igazság, hogy a fradikád nem érdekel már senkit! :D
Késő van, feküdj már le aludni!
@potocsi: A sportszerű szurkolásotokról annyit, hogy kérdezzétek már meg a fehér pulcsiban lévő szőke hölgyet és pár törzsszurkolótokat, hogy hol volt 18:00 és 20:00 között és mennyi lett az eredmény sztem nem tudja rá a választ... na szurkolásotokról ennyit..
@Enzo Molinari: E nélkül a rém gyenge Fradi nélkül, meg a többi csapat nélkül, akik végigküzdötték a Magyar Bajnokságot, akár lehetne egy Volán 1, Volán 2, Volán 3 is bajnoki sorrend, igaz?
Talán akkor nem jönne a sok okos ellenszurkoló, nem irogatna, nem énekelne mindenféle hülyeségeket stb.
@potocsi: a másik pedig az, hogy itt a blogon mindenki /érted: mindenki/ tegezi a másikat korra, nemre, rangra tekintet nélkül. Vagy csak ma regisztráltál, hogy kötözködhess?
@konyat: Visszakeressük hány hozzászólás volt a Winter Classicos cikkekhez? :)
@potocsi: Az MJSZ kurva jól megvan nélkületek. Egyébként inkább örüljél, hogy ott játszhat nálatok hegyi, budai és a többi exfehérvári játékos. És legfőképpen örülj annak, hogy magyaro.on van olyan csapat aki kinőtte a bajnokságot és hősiesen helytállt az Ebel-ben. De ti csak kárörvendeni tudtok, szánalmas pesti nagyszájúak.
@csatoimi: igen én nem vettem részt, de nem hiszem, hogy ezt az egész dolgot így fel kéne fújni, ahogy többen teszik, érdekes módon TE normálisan tudod lereagálni, pedig abszolút elítéled

HAJRÁ FRADI HAJRÁ MAGYARORSZÁG
@Frozen_91: Már korábban leírtam. Mindenki elfogadta a kiírást.
Ezenkívűl a magánvéleményem, hogy a legjobb csapat legyen a Magyar Bajnok.
Ahogy leírták, legyen valami más liga, vagy ilyesmi, aztán a legjobb4-6 csapat meg játszon döntőt és legyen a legjobb a Magyar Bajnok
@konyat: Köszönöm, hogy megtisztsz és magázol :(
@peterszky: és ott a hozzászólások nagy része a hokiról szólt? :)
@potocsi: Ez a szurkolói tábor gondolom a városnál elérhetné, hogy kapjon egy jégpályát, hiszen sokat nőhetne a sportág szinvonala. Nem érzi úgy, hogy máshol is több pénz maradna a sportra, ha nem nyúlnák le. De Isten ments, hogy vádaskodjak, hiszen én ezt nem tudhatom.
Addig viszont szívből kívánom, hogy a Fradi is tündököljön úgy, mint rég, de a hasonló szurkolók addig maradjanak otthon, megmentve minket a hasonló szituktól. Tudja mert mi vagyunk többen nem biztos, hogy mi vagyunk a normálisak, csak hát az emberi viselkedés alapjai miatt gondoljuk ezt. (Remélem elég tiszteletet adtam a magázódással.)
@fbence94: Ezek szerint szintén nem a meccset nézted, hogy ennyire jártas vagy a mi szurkolóink ruházatát illetően?
@potocsi: Mér te hogy reagálnád le hogyha nem csinálsz semmit és "lecsicskáznak" mert összebarátkozol egy másik szurkolótáborral?
@potocsi: Hát nem volt nehéz észrevenni hogy 7-0nál a kislány még mindig ugrál sörrel a kezében. :)
@konyat: Nem mindegy? Az a nagy igazság, hogy még mindig érdekli a Ferencváros a magyar lakosság nagy részét. Vagy ezért vagy azért. Írd azt, hogy a jégkorong teljesítménye sokakat nem érdekel. Ez talán igaz.
@banyszi: megnézheted mikor regisztráltam, nem hiszem, hogy titok lenne
nem hiszem, hogy én kötözködnék
szerintem nem én találtam be magam egy korrekt, igaz elfogult beszámoló után
@potocsi: Elnézést! Igaza van! A tisztelet kijár mindenkinek! A Volán tábornak is! Gondolom érti mire gondolok...
@stulquec: Budai mint Fehérvári nevelés?
ez csak nekem újdonság?
Az a gáz, hogy most ebből megint általánosítás van. A fradisták 90%-a szerintem sokkal értékesebb ember annál, mintsem hogy megérdemelje, hogy lenézzék a néhány hülye miatt. Sőt... Sajnálatos, hogy a többséget mindíg azok alapján ítélik meg, akik hülyeséget csinálnak, mégpedíg a legnagyobb hülyeséget. Ami pedíg a szurkolást illeti: igenis van mit tanulni a fradistáktól, persze nem a kultúrálatlan részétől.
@Licsimi: Igazad van, de mi lett volna, ha kiveritek a Viennát? Akkor hogy lett volna a legjobb magyar csapat a Magyar Bajnok? :) Vagy akkor tiltakoztál volna az EBEL elődöntő ellen? Mert az elv az elv. Idén nincs miről beszélni, mert tényleg megvan a kiírás, de jövőre tényleg elgondolkodhatnak a csapatok, melyik a legjobb megoldás.
@Licsimi: Ha a Volan bejut az Ebel elodontobe, akkor nem a legjobb magyar csapat lesz a bajnok. Na de nem lesz ennyi haragosunk sem, hidd el nekem, a kategoriabeli kulonbseg termeszetes reakcioja ez. Valahogy erre megoldast kell talalni.
@fbence94: Egyszerűen és egyben nagyszerűen, Ünnepelném a CSAPATOM, amelyik utcahosszal nyeri a Bajnokságot!
@Vincenzo90: ugye, hogy lehet kultúrált, normális hangvételben?
köszönöm
@Vincenzo90: A 90%-nak is van felelőssége.
@potocsi: Normális kúlturált hangvétel ott kezdődne, hogy bocsánatot kérek, stb., én ennek a híve vagyok.
@peterszky: Nem mindegy! A fradira max akkor figyelnek fel az emberek, ha az okos szurkolóik csinálják a fesztivált. Szerintem ez egy kicsit önámítás. Talán pár évvel ezelőtt még így volt, de mára erősen megkopott a "márka".
@konyat: Természetesen kijár! Különösen a két lánynak akik egész meccsen, szinte megállás nélkül ütötték a dobokat.
Persze, lehet nem ez a legjobb módja a szurkolásnak, de ez magánvélemény, elfogadom, ha más mást gondol róla
@csatoimi: A haragosok hamar elcsendesedtek, amikor feljutottunk az A-csoportba....
@csatoimi: kell a Magyar Bajnokság. A szurkolóknak, meg a szponzoroknak is. Lehet, hogy neked nem, de a sok kisebb cégnek kell. Én is úgy tudtam intézni annak idején, hogy prezentáltam, hogy x éve Magyar bajnok a csapat...
@potocsi: Te melyik meccset nézted??? A "jaj szegény fradi" és az "indul a busz" mind-mind a kedves molinótok után volt, ezért annyira ne csodálkozz, főleg azért ne mert mint tudjuk, (és tapasztaltuk) hogy a IX. kerületben "mocskos lilák"-ra és hasonlókra kelnek reggelente már az óvodások is... Azt már csak lábjegyzetben fűzöm hozzá, hogy a kedves fiúk és lányok - akik ugye mindenhova követik a csapatot - még a parkolóban is "fehérvári cigányok, b@sszátok az anyátok" rigmussal szórakoztatták magukat... Ezek után szerintem direkt kitolás a csapattal, ha ŐK követik őket mindenhová... Gondolom ez úgy hiányzik nekik, mint halnak a bicikli...
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért is vagyunk a Zágráb csicskái??? Ezt magyarázd el légyszíves!
@Licsimi: Abszolút. Az évkönyvek a magyar bajnoki címeket őrzik, egy klub életében mindig is a hazai bajnoki cím a csúcs.
@TheKaszi: Kedves Kaszi!
Nem hiszem, hogy bármiért is bocsánatot kéne kérnem. Melyik írásommal, melyik gondolatommal bántottalak meg?
Meccs hevében nekem is kicsúsznak nem éppen szalonképes mondatok a számon, ez biztos, hogy nem szimpatikus, de az tegye a kezét a szívére, akinek ilyen még nem fordult elő a szurkolói praxisában.

HAJRÁ FERENCVÁROS HAJRÁ MAGYARORSZÁG
@konyat: Arra figyelnek fel, amire a média felhívja a figyelmüket. Sajnos ez legtöbbször negatív, néha jogosan, többször jogtalanul (pl. 7-8 éves felvételekkel riogatnak a kereskedelmi adók). A legnagyobb gond az, hogy a pozitív dolgokat szinte mindig elfeledik. De már hozzászoktam.
Léderer szavaival élve kicsit másképp:" ez az Volán ,bravo!! a fradi megkapta, ő akarta,vége,vége" :)
a fraditól csak velünk jártatok volna jobban a Macikkal,igaz mi is kikaptunk volna(közel ennyivel) de akkor már a 4-ben lennénk!:) és a két tábor között semmilyen probléma nem lett volna sőőt!
tavaly ugyanezt csinálták a fradisták mikor miénk lett az 5-ik hely pesten és ünnepeltünk, csak utána megakarták dobálni a buszt meg néhány kopasz gyerek átakart jönni a szokásos módon balhézni! ennyit a fradiról...
ami a döntőt illeti a Volán és a Dab játssza majd remélem és ezzel a starsot is minősítem.
Ezért HAJRÁ VIDÉK!!!!
@fbence94: Szóval, a hölgy (mert tiszteletből mégsem kislányoznám le) pont akkor ment el mellettünk, amikor a barátomnak mondtam, idézem "a fradi szurkolók ma is hozták a formájukat", hátrafordult és leparasztozta a fehérvári szurkolókat. Ja és persze én nem címeztem ezt neki, mivel nem is láthattam, hogy fradi szurkoló.
Más, azt hiszem a fradi szurkolók túl sok figyelmet kaptak már eddig is ebben a hozzászólás csokorban, talán a Volán megérdemli, hogy egy kis szó róluk is essen. Lassan elfelejtjük a blog lényegét!
Lassan hazaér ördögi Tolsztoj :-)))és megírja tie break a történéseket. Meglepődtem kissé a nézőszámon,sokkal kevesebbre számítottam.Fradi tábor végig buzdította az övéit,ezért max. dicséret illeti őket,az más kérdés ,hogy sikerült pár igazi hungaricumos elemet is becsempészniük.Elhiszem hogy magyar ésszel nehezen fogható fel,hogy 2 szurkoló tábor, ráadásul nem is 1 országbeli jóban van egymással,és nem a gyűlölködés megy ,ahogy ők teszik 4,ker -i.drukker társaikkal.A meccsről annyit,hogy a 11bekapott gól ellenére Budai szenzációsan védett,ha nem ő áll a ketrec előtt nagyon durva lett volna a végeredmény.
@potocsi: A Gyorben rendezett noi kezi Magyar kupa negyes donton, Fradi szurkolok talaltak meg, mikozben en Szucsanszki Zita miatt Nektek szurkoltam. Csak mivel semleges zonabol jottem ki cigarettazni, aldozatnak neztek, egy akit meglehet szedni. Nem haragudtam meg ezert a Fradira, az a husz ember lehetett, aki ma Fehervaron is uzte az eszet, tehat a molinosok. Gyenge csel volt nagyon. A Te mondanivalodat viszont tokeletesen ertem, meg is ertelek, ezeket a problemakat a jovore nezve meg kell oldani. Magyarok vagyunk mindannyian, tartsunk ossze, ne huzzunk szet.
@advocatusdiaboli: Kedves ..... (már megbocsáss, de elég nehéz megszólítani) talán maradjunk az ADVOnál!
Biztos mi kezdtünk mindent, mi miattunk van minden rossz, mi vagyunk az eredendő bűn
de azért szeretném megkérdezni, hogy a dobos lányoktól jobbra, a harmadik sorban álló, fehér mezben álló úriember vajon miért nekünk mutogatott már a bemelegítés alatt is?
@exL:1: Ismételt köszönet, egy szintén korrekt írásra!
Annyi kiegészítéssel, hogy mint fentebb írtam van baráti kapcsolatunk más országok szurkolóival, de szerencsére országon belül is van rá példa!
Krinó egy Isten!
Remélem nem veszed rossz néven, de nem cserélném el Hetényire!
@csatoimi: Sajnos nálunk is vannak renitens elemek, de ez nem igazán Ferencvárosi probléma, max a nagy számok törvénye miatt!
@csatoimi: Látod látod Imi , nemhiába írják rá a cigis dobozra,hogy a dohányzás káros az egészségre !!!:-)))
@KCs: Ha bejutunk az Ebel elodontobe, mit oriznenek az evkonyvek? Vagy feladjuk azt es jovunk hamar haza, mert ez a fontosabb?
@potocsi: Nézze! Ez azért sántít egy kicsit! 2500 emberből kiszúrt egyet, aki mutogatott. Míg az Önök egész csoportja vett részt a röhejes molinó kifeszítésében és gyanítom az elkészítésében is! Vagy azt szeretné mondani, hogy nem is tudták hogy mit emelgetnek a magasba? Így is úgy is szánalom! :)
@exL:1: Akkor tenyleg majdnem karos lett. :)De en nem altalanositok ugysem, volt ott rengeteg normalis szurkolo is.
@potocsi: Ja értem, ha nem mutogat nem készül el az első harmad alatt a "frappáns transzparensetek"....De szerintema "sportszerű" szurkolásotok ennél több szót nem érdemel......
Az eredmény és a játék képe magáért beszél...... Esetleg nem tudod itt megírni a kapuralövési statisztot......
HAJRÁ VOLÁN - HAJRÁ MAGYAR HOKI
Mondjuk nem egészen értem, hogy miért kell olyan hangulatot kelteni, mintha bármi komoly probléma lett volna akár a hazai akár a vendégszurkolókkal. A világon semmi rendbontás nem történt, igen, volt egy zrikáló transzparens, de szerintem ez bőven belefér. A mutogatásnál meg azt elemezgetni, hogy ki kezdte, nevetséges.
Maradjunk annyiban, hogy akik ide írnak, szerintem nem voltak kint azokon a fehérvári Volán farm - FTC meccsen, amin azok a fradista srácok igen, akikről ennyi szó esik. Amellett, hogy az ellenfél szurkolótáborával foglalkozást én nem szeretem, ez mindenképpen árnyalja a képet.
@potocsi: az említett úriembert nem láttam, így erre nyilatkozni sem tudok. A rigmusokat hallottam, ezért bátorkodtam leírni a véleményem... Tavaly az ÚJPEST (igen, nem elírás) szurkolói vastapsot kaptak Fehérváron... Mondjuk ők nem is készítettek ilyen kedves ajándékokat, mint ti, hanem tényleg a csapatukat buzdították. Ezzel szemben utoljára a Fradi szurkolói miatt fújták tele könnygázzal a csarnokot... Nem ti vagytok az eredendő bűn, csak egyszerűen nem sikerült felnőni európai szintre... Legalább is nem mindenkinek. Akinek nem inge, ugye...
@konyat: sajnos sikerült többet is kiszúrnom, de mindegy, úgy sem tudjuk meggyőzni egymást!

Szerencsére vannak korrekt szurkolótársai (pl: csatoimi), akik nem a negatívumokat nagyítják fel, hanem megpróbálnak a pozitív dolgokkal foglalkozni!

HAJRÁ FERENCVÁROS HAJRÁ MAGYARORSZÁG

ui: bizonyítani nem tudom és nem is tisztem, de lehet többször írtam le a hozzászólásaimban a buzdító szócskát, mint ahányszor a meccsen kiabálhatta :)
@benő19: 58-12 nem nekünk, de ez a realitás, inkább a tegnapi 36-46 a kellemetlen és nem ránk nézve
@csatoimi: Nyilván nem. Remélhetőleg jövőre olyan versenykiírás lesz, hogy ez a helyzet ne okozhasson problémát.
@KCs: Lehet, hogy elszoktunk ezektől a "zrikálásoktól". :) A jóhoz hamar hozzá lehet szokni!
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mit szólna ez pár kedves hölgy és úr, ha következő fradimeccsre "rapid csicskák vagytok" molinóval a farzsebben mennék. Gondolod, hogy ők is ilyen elnézően fogadnák? Amúgy az ominózus Volán farm - ftc meccsen nem voltam, de volt szerencsém annak idején egy Miskolc-Győrhöz itthon Fehérváron. Azt hiszem 12-n voltunk. :D
@Licsimi: De mas csapat lehet ezert nem tud intezni soha tamogatot, mert azt mondjak nekik, mit akartok, jon a Volan es jol elver titeket. Akkor meg hol az igazsag? Ha megmerkozol az aktualis bajnokkal egy szuper kupa cimen, az nem valt ki ennyi ellenerzest. En mindenfele meccsen feltunok a Mol ligaban es rengeteg emberrel beszelek, ezert is irtam ezt, tudtam, hogy ezek lesznek a reakciok az OB1 vegere.
@potocsi: Kedves potocsi!
Személy szerint nem bántottál meg, az a tény, hogy kiállsz a csapatod mellett, elismerendő.
Felsoroltad mi bántott Benneteket fradistákat, Ludas Matyizással zárva. A tény, hogy ezek főképpen a fradista provokációk után történtek, ezért az bántott, hogy elvettétek a csapatotoktól, hogy a fehérvári közönség megtapsolja őket a tisztes helytállásért. Az is bántott, hogy csak a Ti sérelmeiteket soroltad fel és nem azzal kezdted, hogy nem kellett volna az az ominózus molinó.
Hidd el, egy bocsánat vagy elnézés sokszor mindennél többet ér, Csató Imi szavait idézve: "elvégre magyarok vagyunk".
@potocsi: Már ne is haragudj, de én még élénken emlékszem arra a bizonyos BS-beli fradi dac döntőre, amikor a fiam a baráti társaságunknak megmutatta, hogy hova üljünk a csarnokban, hogy menekülni tudjunk, ha kitőr a balhé! Tudod, az a bizonyos Farkas Caja által vezetett fradi volt. Ami pedig a szövetség döntéseit illeti, tudomásom szerint a fradi képviselője is ott ül. Vagy nem?
@advocatusdiaboli: A megbélyegzés miatt se hiszem, hogy ha ma nincs a kiírás bármiféle tapsot kaptunk volna, de nem is vagyunk rászorulva. Vhogy megleszünk enélkül is.
@potocsi: Na most mondtad meg a tutit. Lehetett volna egy jó hangulatú meccset játszani (a csapatod tisztességesen helytállt), tapsot is kaphatott volna ezért, mint tavaly az Újpest, közösen egy sört (mézes pálinkát) inni és szurkolni a MAGYAR HOKIÉRT!!!
HAJRÁ VOLÁN!
@csatoimi: Ez egy örök vita, amit a szurkolók már egy ideje lejátszottak. Nem hiszem, hogy érdemes újra és újra felszítani a tüzet. Rengeteg pro és kontra érv elhangzott az elmúlt években, sok új érv nincs már. Parttalan ez a vita.
@potocsi: Erre azért ne vegyen mérget! ;) Nyilván nem tudjuk meggyőzni egymást és én őszíntén szólva már unom is! Azt hiszem értelmesebb lesz egy kis mechanikát tanulni, hátha én tervezhetem meg a fradi új csarnokát. Egy biztos, az olyan lesz, ahová csak az inteligens társai férnek be! :)
Jó éjszakát, öröm volt magával diskurálni!
@banyszi: Én emlékszem olyan meccsre is, hogy a BEKben a Füssen ellen 15 000 ember volt kinn a MAGYAR HOKI SZENTÉLYÉBEN!
Igaz, akkor még nem is hallottunk holmi Dunaújvárosról.
Sose mondtam, hogy ártatlan bárányok vagyunk, de nem hinném, hogy minden rossz miattunk van, és semmi jóhoz sincs közünk.
MJSZ? vagy jót vagy semmit ...........
@KCs: És jó megoldás sincs.
@konyat: Tervek már készültek, abból már egy egész Nemzeti Múzeumot megtölthetnénk időszaki kiállításra! Csarnok kell, és sok sok ezer éneklő szurkoló!
@csatoimi: A fradi azért sem tud támogatót intézni magának - ahogy Te írod -, mert évtizedek óta állandó a balhé körülötte és a szurkolótábora körül. Egyszerűen fel kellene nőni a feladathoz, hogy végre tényleg a magyar jégkoronggal lehessen foglalkozni. Ez a parttalan vita (ahogy KCS írja) biztosan nem vezet sehova, de ez még a kisebbik baj, gyanítom nem szolgálja a jégkorong érdekeit!
@potocsi: "nem is hallottunk holmi Dunaujvárosrol"
Ön szerint akkor amikor a Fradi a fénykorát érte milyen volt a magyar hoki szinvonala?Lent volt mint a béka pi....Most pedig elértük már egyszer az A csoportot,amiota van Ujvárosba,és Fehérváron komoly hoki.Ennyi!
Hajrá Volán!!!
Ez az egész mai nap és a hozzászólások is megmutatták, hogy a fradisták egy kicsit rossz világban élnek és ebből adódnak a problémáik a világgal magával. FOGJÁTOK fel, hogy a foci, hoki, kézi és minden csapatotok nélkül is van magyar sport, van élet. Mára a fradival kapcsolatban nem a dicső múlt az első ami az ember eszébe jut, hanem az öntelt, pökhendi, provokatív és gusztustalan szurkolóik, akik annyira oda vannak magukért, hogy már derogál nekik minden más. Megmutatta a 2. harmad eleje a különbséget köztetek és köztünk. Volán tábor Budait köszöntötte, aki vissza is intett, ti meg jöttetek a transzparenssel. Büszkék lehettek magatokra. Csak azt nem értem, hogy pár évvel ezelőtt több száz fradista miért ütötte olyan hangosan a dobokat a Népstadionban az MTK - Celtic BL selejtezőn a skótoknak ? Hol volt ez a nagy "csicskaság" kedves fradi "tábor" ?
@KCs: Ha azt hiszed le van jatszva ez, nagyot tevedsz. Tudom, hogy nem szeretsz nyitott szemekkel jarni, de higgyel nekem, sok mindent hallok es latok.
Hova tünt ördögi Tolsztoj???eltévedt volna a pesti vonat???:-)))))
@potocsi: mi a bajod Dunaújvárossal? hacsak az nem, hogy ott nem szeretik a magatok fajtáját...
Tisztelt potocsi!
Látom nagy szakértője Ön a jégkorongnak, kérdeznék valamit: Ön szerint a szabálytalanságok jogosak voltak? Első hozzászólásában utalt rá, hogy elfújták a bírók a mérkőzést. Én megmondom őszintén nemtudom pontosan melyik mérkőzést nézhette, mert a megítélt 8 fradi kiállítás jogos volt s tudja miért követték el a fradi játékosai? A gyorsaságbeli különbség miatt. S nemhiszem, hogy a bírókra kéne fogni egy Sopron István vagy egy Palkovics Krisztián által bemutatott két védő kicselezését, majd a kapus mattolását...
Nagy játékvezető EBEL-be való bejuttatása meg elég nevetséges. Jelenleg Magyarország legjobb játékvezetője Gebei Péter és Ő is lesz még elég hosszú ideig.
A mutatott szurkolói mentalítás számomra érthetetlen. Itt van egy kis ország, amiben alig pár jégkorongszakosztály tud megélni. Id. Ocskay Gábor a semmiből, hosszú évek kemény munkájával megalapozza a ma látható csapatot. Erre mindenki elkezdi szidni a Volánt, hogy menjenek a fenébe, miért indulnak a bajnokságban a pénzes kotsogok, nemhogy örülnének, hogy van egy klub és egy olyan személy a magyar jégkorong történetében, akik követendő példaként szolgálnának a többi klubnak. Itt jegyzem meg, hogy a Miskolc nagyon jó irányba halad, még ha el is hangzott a Miskolc, Miskolc rigmus.
A szurkolókról meg annyit, hogy össze kéne fognunk, nem ellenségeskednünk. Magyar a magyarnak miért ellensége?
Hihetetlen milyen hülyék vagyunk. Bár a történelem is azt igazolja, hogy azért vagyunk ott ahol, mert ez van a vérünkben. Ha megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is.
A Fradi egy patináns klub volt 20 évvel ezelőtt. Nagyon sajnálom, hogy ez lett belőle, viszont tenni kéne valamit fradi részről is, hogy ez megváltozzon. Elsőnek a szurkolók hozzáállására hívnám fel a figyelmet, mert a Fradi játékosai ma is a lehető legtöbbet adták ki magukból. Mindent megtettek, hogy tisztességesen helytálljanak és ezért DÍCSÉRET illeti meg őket. Szegény Krino-t sajnáltam, mert sokszor tehetetlen volt, viszont ma is bemutatott pár válogatott szintű védést.
S ha Ön azt hiszi, hogy a Volánosok nem szeretnék, ha több olyan csapat legyen Magyarországon akik az EBEL-ben játszanak vagy más, sokkal erősebb bajnokságban akkor nagyon tévednek! De kérem, tegyenek is érte.
Én speciel Volános mivoltom tudatában a mérkőzés előtt kérdeztem meg Jánosi Csabát, mikor épül fel, mert a válogatottnak szüksége van rá! S tudja, hogy mit mondott? Nemtudja, hogy a szövetségi kapitány is így fogja e gondolni.
A tegnapi mérkőzésen a Fradi tábor azt nyújtotta amit kell, szurkolt a csapatának, hajtotta őket, míg a mai jelenlét, a tegnapi "diadal" megcsúfolása volt. S látja Uram ezért tart ott a fradi tábor megítélése ahol. Mindig lesznek olyanok, akik mutogatnak - Bécsben is volt egy tizenéves lányka aki az első Playoff meccsen csak a középső ujját tartotta felénk, mi mégis csak nevettünk rajta. Látja, így is lehet. És mielőtt azt gondolná, hogy nem voltam ott pár balhétól sem mentes meccsen csak megemlítem, hogy 2005 őszén - bizonyára véletlenül - pont az Ön csapatának szurkolói ütötték meg / késelték meg a békés Volán szurkolókat és miattuk fújták tele a rendőrök a Volán csarnokot könnygázzal.
Én azt javaslom, hogy az üres beszéd helyett cselekedjenek, mutassák meg, milyen a patináns Ferencváros szurkolótábor, ne a balhé miatt kerüljenek a címlapokra, hanem a sportszerűségükről, hogy Magyarországért is szurkoljanak és ha magyar csapat ellen játszik a csapatuk, akkor sportszerűen bíztassák a fradit, mert ez a jövő. Jelenleg Fehérváron már családi program egy jégkorong mérkőzés, mert mentes mindenféle attrocítástól. A régi balhés személyeket a klub és a szurkolótársak is kiközösítették. Nem is járnak meccsekre, ezt kéne Önöknek is tenni.
Üdvözlettel: Kardos52
hat a molino kurvara kelett draga "barataim"... bazz erzsebeten lehetett siman jo hangulatu meccset jatszani, erre ezt kell latnom... szegyen...
@potocsi: Ha van olyan csarnok, ahova befér ennyi ember, most is kijönnek! Nem vitatom régi, patinás klub a ferencváros, de az útóbbi 30 évben már több sebből vérzik. Nem hiszem, hogy ennek a Dújváros, vagy a Szfehérvár, vagy akár az MJSZ az oka.
@kapusLaci: igen, most szerencsére az Elit csoport határán lavírozunk, de azért egy BEK elődöntőt vagy egy Olimpiai szereplést se kéne lebecsülni, nyitott pálya mellett

A Fehérvár és a Dunaújváros jó helyen voltak jó időben és kevés szembeszél fújt!
@csatoimi: Mondtam én ilyet? Amióta jól megy a Volánnak, hol hangosabbak, hol halkabbak az ellenlábasok. Meg merem kockáztatni, hogy régebb óta látom ezt a küzdelmet, mint Te. Nincsenek illúzióim. De, hogy új érvek nincsenek ebben az EBEL vs. OB1 kérdésben, abban szinte biztos vagyok. Mint ahogy abban is, hogy olyan megoldás sincs, ami minden klubnak egyformán jó lenne.
@Kardos52: A Miskolc jo iranyba haladasan kivul, mindenben egyetertek.
Minden szurkolótársamnak őseinkhez méltó megemlékezést kívánok Nemzeti Ünnepünk alkalmából!
@banyszi: 15 000 szurkoló?????
ááááááááá

max. néző, Pannonos felfújható hülyeséggel (lásd majd az április 10-11i gála) éneklés nélkül
szurkolás majd Ljubjanában lesz, legalábbis ebben bízom, három éve jól szólt a szlovének ellen
@KCs: Regebb ota nem lathatod, mert harom eve van ez.
@Bpstars: Isten Áldja a Magyart!
@Bpstars: Koszonjuk es viszont kivanjuk Neked is. A CSIKSZEREDA feliratos MAGYAR zaszlom mar ki van tuzve a hazamra.
@csatoimi: A Volán elleni támadások és gáncsoskodások sokkal régebb óta tartanak. Hogy ennek a témája éppen az, hogy adminisztratív úton takarítsák el a magyar bajnokságból vagy más, részletkérdés.
@Kardos52: Tisztelt Kardos Úr!
Mivel elfogult vagyok, mint írtam, szvsz nem volt minden kiállítás jogos, de nem ezen múlt.
Palkovics gólja szép volt, remélem áprilisra tartogat még ilyeneket!
Gebeiről nem írtam, szóba se hoztam, a két ma vezető kollégáról viszont túl jó véleményem nincs, de ez relatív.
Ezt ugyan nem maga írta, de nem hinném, hogy komolyan kéne venni olyan hozzászólókat, akik szerint a szurkolóink miatt nincs saját fedett arénánk illetve támogatónk.
HAJRÁ FERENCVÁROS HAJRÁ MAGYARORSZÁG
@KCs: Ne haragudj, de ebben nagyot tevedsz. A Volant mindenki szereti, az Ebelben minden magyar neki szurkol. Ebben biztos vagyok. A nagy ellenszenvet az valtja ki, hogy megerosodve visszaterunk es kenyelmesen megnyerjuk a bajnoksagot.
@potocsi: nem a szurkolók miatt, a balhék miatt! Minden épkézláb, normális ember menekül előlük.
@csatoimi: és ha minden összejön, ismét feljutunk az elitbe! De ez az EBEL nélkül nem ment és nem is fog menni. Akkor a megoldás az lenne, hogy akik a magyar jégkorongválogatottért mindent megtesznek, azok mondjanak le a magyar bajnoki címről csak azért mert ők a legjobbak? Ezt értem az igazgatótól a szertárosig?
@banyszi: kicsit off! ugyan a korongról kiszűrtétek a nem odavaló elemeket, de a 11 játékos alkotta sportágban bőven van Nálatok is gond a kapu mögötti szurkolókkal, vannak balhék is, de mégis van milliárdos költségvetés, támogató
ergo: nem biztos, hogy minden esetben elriasztanak az un. balhék
@KCs: ez nem parttalan vita es szerintem nincs tultargyalva stb stb ezt ti hajtogatjatok mert a Volan el kellene dontse el mit valaszt OB1-t vagy Ebelt.Tudom ,hogy most fog jonni ,hogy a valogatott szempontjabol fontos a Volan Ebel szereplese ez nem is kerdes ezzel egyet ertek.De , hogy a magyar hoki hosszutavu fejlodesenek jot tessz-e az ,hogy a Volan jon 7-8 meccs utan behajtja az OB1 bajnoki cimet arrol nem vagyok meggyozodve mert szep lassan a tobbi csapat el fog lehetetlenedni mert masodik helyre senki nem ad penzt foleg nem hokira.Ezert fontos a Volannak is az OB 1 mert az Ebel 4-5-6 hely az nem fogja a tamogatokat meggyozni hosszutavon 2-3-4 ev mulva is.Az is igaz ,hogy igy volt elfogadva a kiiras es most mar nincs amit valtoztatni es panaszkodni miatta de ha a jovo evi kiirasrol szot ejtunk akkor mi legyen? az OB 1 dontot kitoljuk az EBEL donto utanra (mert a legjobb magyar csapat kell legyen a bajnok) ,hogy ha (adja az Isten ) a Volan bekerul a dontobe akkor a tobbi csapat addig sakkozik vagy akkor mar nem ervenyes az "legjobb magyar csapat kell legyen a bajnok" elv? mert a jo szereples az EBELben az mar meg tudja gyozni a tamogatokat.
Ha tetszik hanem de ez nagyon nagyon penz kerdes mert az eredmenyek beszelnek a tamogatok elott sajnos keves az olyan hokiorult vallalkozo mint Csato Imi, es az OB1-s csapatok szep lassan a lenni vagy nem lenni kerdes fele kozelitenek.
@csatoimi: Szerintem a kérdés messze nem ennyire egyszerű, sokkal mélyebb okai vannak, még ha első ránézésre valóban úgy is tűnhet, hogy erről szól a történet. De ahogy mondtam is, ebben az örök vitában nem szeretnék részt venni, mert nem igazán vannak új érvek.
@KCs: igaza van Iminek olvad vissza az Volan ebel meccses posztjainak a kommentjeit mindenki klub szimpatiatol fuggetlenul biztata es szurkolt a Volannak es orult a sikereinek.
@potocsi: van, volt, valóban lásd Pierre Pagé és a Salzburg ügyét, de összefogtunk és összedobtuk a büntetést.
@banyszi: Az Ebel nelkul ez nem ment volna, az biztos. En szemely szerint annak orvendenek, ha minel tobb csapatunk indulna nivos bajnoksagokban, de ne az otthon maradottak karara. A nemzeti valogatott szineiben nem azert harcolsz, mert lemondtal vagy nem mondtal le valamirol. En ugy tartom, hogy mindig csak a te munkad gyumolcset arasd le, soha ne a masoket. Mivel nem juttunk be az elodontobe, hazajovunk es ezt csinaljuk. Ha bejuttunk volna, akkor magasrol . . . . . az egeszre. Csak mert a legjobb vagy, meg nem jarhat minden alanyi jogon neked.
@stulquec: Én ugyan maximálisan elítélem a feliratot (mind a két klubot szeretem és tisztelem), de három dolgot azért megjegyeznék.

Budai a FRADIból indult.
Most nem az AV19 adta kölcsön a fradinak.
Miért is kellene akkor ezt megköszönni?

Ebben a kétszáz kommentben nem kevés borzasztó van, s nem csak fradistáknak kellene szégyenkezniök...
@potocsi: értem azt is, hogy a negatív reklám is reklám, csak nem vagyok biztos benne, hogy kifizetődő. Nem tudom mennyi fehérvári szurkoló megy ki ezek után a pályátokra a 3. meccsre? Majd kedden meglátjuk.
@csatoimi: A Volán már az EBEL előtt is simán nyerte a bajnoki címeket, épp ezért merült fel az EBEL-indulás gondolata... Az meg, hogy az OB1-ben a Volán nem a saját munkájának gyümölcsét aratja le, számomra értelmezhetetlen.
@banyszi: Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de mintha Szapporóban a kulcsjátékosok jelentős része nem volános lett volna. Kétségtelenül kellett az EBEL-szereplés is a feljutáshoz, de ne tegyünk úgy, hogy kizárólag a Volán viseli a lelkén a magyar jégkorongot. Ha így lenne, akkor a klub ezt a szezont is arra használta volna, hogy beépítsen újabb hazai játékosokat a csapatába. De csak fogytak tavaly óta az erős bajnokságban játszó magyarok, ahogy a Volánból is szép lassan elfogytak pl. a magyar védők.
@csatoimi: már megint elbeszélünk egymás mellett, vagy én fogalmaztam rosszul. De bocs már nincs kedvem az egészhez, mindenkinek aki még ébren van méltó ünnepet kívánok, jó éjszakát!
@KCs: Amig ilyen elfogult vagy, nem fogsz tudni megerteni masokat es ok sem Tegedet. Az orszagos bajnoksagban a negyedik helyezett ki volt? Egy egesz szezon alapjan.
@csatoimi: Örülünk,hogy mindig,mindenben ennyire okos vagy.Szerencsére nem áll mindenki a zászlód alá egy Pire mezért .De biztos majd azt is elénk tárod,mitől ilyen gyenge 8 meccs óta a kedvenced.
Ma direkt figyeltem másik kedvencedet,most már jobban értem,miért nem miatta áldoztuk fel a légiós kvótát az ebelben.
Egy szponzor szponzoráljon,de ne akarja a közvéleményt formálni.És főleg ne akarjon edzőt választani.
Na most már pattanjunk le arról a 2005-ös balhéról! Talán ha 20 fehérvári a korábban lejátszott kézi meccsen nem ver megy 8 Fradistát, köztük lányokat is, akkor nem jött volna az a 10 huligán, akik 300 (!!!!!!) fehérvárit szorítottak be a hosszanti oldalon! És a rendőr is csak 10 percre rá érkezett, miután megjöttek a kopaszok...akkor is csak a szokásos stílusban nyomták a fehérváriak, mutogatás, ugatás, de 1 sem volt olyan bátor, aki oda állt volna. Pedig harmincszoros volt a túlerő...

Érdemes néha az előzményeket is figyelembe venni és nem csak a sárt dobálni, valamint kárörvendeni ahogy 1-0 valamint 2-0 után kezdék a blue line-osok...az, hogy 5-10 évesek mit csinálnak, nem érdekel minket, nagy ívben teszünk rá, max csúnyán ránézünk...de mikor 20+ évesek mutogatnak, hogy nézzünk az eredményjelzőre, üvöltik hogy takarodjunk vissza pestre, engedtessék meg, hogy kinyiljon a bicska a zsebünkben...

Tisztába voltunk/vagyunk, hogy fényévekkel jobb a volán, mögé állt a város, rengeteg támogatót sikerült Csicsó papának szerezni, GRATULA is érte, ahova eljutott a csapat, de emiatt nem kéne még mostoha körülmények között lévő csapatokat lenézni, b*szogatni! Amúgy meg semmit sem számít a név, a múlt, ma a pesti csapatok, sportklubok szarban vannak, nincs támogató, nincs pénzes, aki felkarolná őket. Vidéken más, sokkal könnyebb, akárki akármit mond...

És amúgy ha valaki az angol befektetőkkel jönnek a Fradit illetően, azok inkább maradjanak csöndbe, mert olyan nagy ívben szarnak a hokira, ahogy csak lehet. Ez a szakosztály az elmúlt években, valamint a jövőben is várhatóan egy mostohagyermek lesz :(((
@kerusz: Na ebben tökéletesen igazad van. A Kiscsicsó féle korosztály versengése és hozzáállása, alázata, ne meg a munka meghozta gyümölcsét. Részemről ezt kívánom a többi klubnak és korosztálynak is, hogy éljék meg, érjék el munkájuk gyümölcsét! Akkor most már tényleg jó éjszakát mindenkinek.
@tudatlan10: a dolog úgy lenne korrekt, hogy te is vállalod a neved, és úgy fejted ki a véleményed...ezért elég kár volt regisztrálnod...bár szerintem egy másik nick alatt futsz te, csak nem akarod azt felfedni ;-)
@Teemu: Jean Claude Bras,Várszegi,az angolok,a svájciak,az olaszok,Celladam,soroljam még?Nektek senki nem volt jó.Mert amúgy épeszű ember fektetne pénzt a magyar fociba?A Fradiba?Egy soha meg nem térülő befektetés.Fehérváron a vezetőség elment kalapozni,szerencsére nyitott fülekre talált.Ez a lehetőség mindenkinek adott.
Szegény elnyomott csapat.Hogy is volt a Bl lenyúlt pénzeivel?
@Ringleader: És én kinek az aláírt mezeit osztogassam?Te a saját nevedet adtad meg?Ez itt a baj,nem azt nézitek,miről szól az írás,hanem ki írta.
@tudatlan10: "tudatlan10 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban."

Egy fika nick vagy csak, tehat nem is kene valaszoljak neked, de en megis fogok. En nem uzleti alapon tamogatom a jegkorongot, nalam ez csak szimplan jegkorong szeretetbol van, engedd meg te is, hogy neha hozzaszoljak a kedvenc sportomhoz, megha nem is talal a kettonk velemenye. A kedvencem azert ilyen gyenge(te mondtad)l mar nehany meccs ota(azert elso lett a kanadai tablazaton) mert egy finn uriember mindent megtett annak erdekeben, hogy ellehetetlenitse ot. Okos ember meg tenyleg nem lehetsz, ezert is latod ilyen butan a Flinta ugyet is. Ha majd a kedvencem nem lesz a csapatban, meglatod te is, hogy kit vesztettetek. Irigy vagy a barataimra, akiknek adtam ajandekba egy-egy Volanos mezt?
Igen, ez a bajom nekem. Mindenki azt a szar, istenverte focit nyomatja. Jött már itt világmegváltó, istennek hitt óriás, aki majd elhozza a kánaát...

Hidd el, az a 15.000 ember lenne a legboldogabb (akik focira, kézire, jégkorongra, curlingre, futsalra, stb. járnak) a világon, ha inkább egy kis költségvetésű, de legalább KORREKT ember jönne, aki nem azt nézi, mit tud jelenleg kivenni ebből a társaságból, hanem mit tud úgy hozzáadni, hogy aztán korrekt módon meg is térüljön. Sajnos, ahogy elkezdett az országban romlani minden, úgy ment tönkre a CSAPATUNK is, úgy kerültek korrupt barmok a klub élére, ahogy az ország élére is...Hiába van most pár nagyobb támogatója a szakosztálynak, ez még nem elég a nagyobb célok elérésére.

Legalább annyi örümünk van, hogy most már nem a megszűnés létén táncolunk!
@tudatlan10: igen, elég sok infót megtudhatsz rólam. Egyébként szól valamiről az írásod?
@csatoimi: Már most sírok értük.Amikor nem az első sorban játszott,akkor azért volt gyenge,mikor nem xy-nal volt egy sorban,akkor azért.Tehát ő sosem volt gyenge formában,mindig más volt a hibás.Azt persze nem vetted észre,hogy az első sorban Palkóval sokszor csak zavarták egymást.Persze,én csak egy fika nick vagyok.Hagylak ebben a tudatban.Akik kaptak Volán mezt,mind a barátaid?Boldog ember lehetsz.
@Teemu: Csináljatok önálló szakosztályt.
Vigyétek tovább a Fradi nevet,de csak a nevet.A köldökzsinórt el kell vágni,ha élni akartok.
@tudatlan10: Van még anyádnak ilyen okos fia? :)))

(remélem érzed az iróniát!)
@Ringleader: Pl mit?Hogy volt 165 hozzászólásod?
Na jó,sejtem,bokszbíró vagy.
Ha nem szólt semmiről,mire válaszoltál?
@tudatlan10: Barmit irtam mindig odatettem, hogy ez csak az en velemenyem, nem biztos, hogy igazam is van. Csak szurkolokent vagyok itt es irok velemenyt, nezd el nekem, ha nem talal a velemenyunk.
@Teemu: Nem,egyedül vagyok ilyen hülye!:-))
@tudatlan10: Ha bemutatkoznal, minden hitelesebb lenne. :)
@csatoimi: Sajnos Te már nem tudsz itt pártatlan véleményt formálni.Rossz nicket választottál hozzá.:-)
Te támogató vagy,nem biztos,hogy szerencsés itt bármit is mondanod.
@tudatlan10: Annyira gyenge volt, idezlek teged, hogy elso lett a kanadai tablazaton. A tenyek magukert beszelnek. Bokd ki, mi zavar?
@tudatlan10: Ha nem tudok itt beszelgetni, tobbet nem is tamogatok. :) Nekem ez egy hobby, a nevem meg nagyon jo, soha nem titkolom a velemenyem.
@csatoimi: Alapszakasz?Történelem.
Rájátszásban hány pontot termelt eddig?Ebel+Ob1.
Miért zavarna bármi is?Felvetettem egy dolgot,mire lefikanickeztél.Pedig én nem fogom ajnározni Pirét.Elismerem,jó játékos,de több is van benne.A sokszor öncélú játékáért pedig nem biztos,hogy az edző a hibás.
@tudatlan10: Soha nem jon el. A tobbi sunyi sem allt elo soha, melyik itt alneven utalkodott. Ezek vagytok ti. Egy velemenyt merni kell valalni.
@csatoimi: Nézd meg a többi támogató közül ki ír ide saját nevén!
@Kardos52: össze kéne fogni a szurkolóknak???
nem is emléxem milyxen tábor volt tavaly a VB előtt aki nemet mondott az összefogásra! pedig mi leültünk bezsélgetni még a lilákkal is, pedig aztán Isten a tudója gyűlöljük egymást rendesen, de mi összefogtunk velük és az Újvárosiakkal is leültünk beszélni...
egy bizonyos fehérvári úriember azonban azt érezte Ő különb holmi OB1es csapat szurkolóinál és le se szart minket!
Összefogást? a volán táborral? azokkal akik olyan emberekkel pacsiznak és nyalják falják egymást mint egy horvát csürhe? akiknek a haverjai úton útfélen gyalázzák és verik a nemzettestvéreimet??? Hát dögöljek meg, de nem!
@csatoimi: Te szólsz be most is.Voltam már fika,most sunyi.Ha feherjani lenne a nickem,tudnád ki vagyok?Akkor nem névtelen?Amit leírtam,bármikor vállalom.Aki meg szponzorként ideír,főleg,hogy nem szeencsés,vállalja a kritikát is.
@tudatlan10: közel jársz, csak nehogy rád számoljak! :-)))
@tudatlan10: Akkor az szegyen, hogyha valaki a sajat neven irogat? Jobb lenne alneveken mocskolkodni, mint ahogy te csinalod evek ota?
OFF: Szia Imi!Mivel most értem haza a közös sörözős -borozós dartsos- csocsós - megbeszélős estéből ,amit Raon kollegával ejtettük meg, megbeszéltük és belőttük a Csíkszeredai túránk időpontját jövöhét hétfőre! részleteket kapcsolatban Raon majd még megkeres nemsorára a Napokban!
ON : egy hozzászólást sem tudtam még elolvasni ,de nem gondoltam volna hogy Balu mesterhármasa alkalmával dobhatom be a sapimat a pályára újra a pár évvel ezelőtti Palkó mesterhármasa után !!

SZÉP VOLT BALÚÚÚÚÚ!!! szó szerint le a kalappal! :)
@csatoimi: Talán idézd vissza,mikor mocskolódtam.
Évek óta mocskolódni?Hm,érdekes.Ismerjük egymást?
@tudatlan10: kritizálni lehet, csak úgy hiteles, ha odabiggyeszted a neved a végére!
@manders_8: persze hogyne lenne, akkor próbálják meg csinálni, de nem megy nélkülünk :)

köszönöm a csodás jelzőket!
@tudatlan10: A feherjani nem, de biztos vagyok benne, a rendes neved sokat mondana. :)
@Ringleader: Bocs,a tied után sem láttam.

Üdv:Fehér János
@KCs: ott voltam, mint már 5 csodás éve mindehol ezzel a csapattal :)

ott is nagy hangulatot csináltunk...

nem tudom miért megy ennyire a sírás azon a kiíráson, hiszen semmi csőnya nem volt benne, pusztán rávilágítottunk arra, hogy egy magyar tábornak sem szerencsés ilyen népekkel barátságot ápolni...

aki kivetni valót lát benne azt sajnálom, de miután szólásszabadsg van el kell viselni és tűrni... nyeltünk már le sokkal csúnyább és rondább dolgokat az elmúlt években...

nem tudom, lehet itt sokaknak az a problémája, hogy a 3 dobbal 4 nótát tolok el a meccsen és ez a hűde nagy EBEL hangulat az első harmadban és az utolsó jó részében eléggé beégett... kevesebb dob és több torok srácok!

HAJRÁ FRADI!
@csatoimi:Miért?Ismersz minden szurkolót?

Üdv:KékFehér János
@tudatlan10: Ezert az amokfutasert, erdemes volt regisztralnod?
érdekes hogy anno az interligába nem szoptátok le a medvescakot idén sikerült jók vagytok
@Thomas_AV: Szia. Varlak bennetek, habar Feher Janos ezt nem tudom, hogy jo szemmel nezi-e?
@polarbears: ennyit rólunk... komolyan már nem is értem miért írok neked választ.. talán nem kéne ilyen videókkal tömni a netet: www.youtube.com/watch?v=o_o8nsqvN7w

plusz nem egész meccsen szarfradizni és lehet a busz is megúsznál ha már Ti nem jöttök oda! pedig mi sok szeretettel vártunk rátok a parkolóban tisztelt Uram!
@csatoimi: Mert vki nincs veled egy véleményen?
Vagy ide nem írhat mindenki?
Miért nem a kérdéseimre válaszolsz?Miért velem foglalkozol?
Amúgy,gondolom mindenkinek volt itt első hozzászólása.Vagy ajánlólevél kell hozzá?
@potocsi: nekem is egy s jut eszembe arról amit ma láttam: szánalmas...ha te erre büszke vagy, akkor gratulálok.. a barátaidnak akik a szar bmwjükből kiabáltak, hogy kiestetek az ebelből pedig szintén küldök pár vállveregetést:);-)
csatoimi, ha a volánban nem kell Mihály Árpi, mi sok szertettel várjuk a Fradiban!
@tudatlan10: Mik a kerdeseid, valaszolok ra.?!
@tudatlan10: Akkor Isten Hozott közöttünk Fehér János! Máris tudjuk rólad, hogy 14x szóltál hozzá a mai bejegyzéshez, legfontosabb ismertetőjeled, hogy nem bírod Csató Imre képét, legfőképp a "játékosait", akiket támogat, bár azon is csodálkoztál, hogy egyáltalán ismeritek-e egymást. Azt csak sejtjük, hogy Volán-szurkoló vagy. Értesz a Fradi megmentéséhez is, igazából a remek ötleted a jégkorong-szakosztályt húzná ki a csávából. Testvéred nincs, a családban egyedüliként vagy ilyen hülye. Végül pedig megtudtuk, hogy fehérjaninak becéznek, és egyszer majd eljön az idő, hogy lelepleződj! Várjuk a további fejleményeket!
@Ringleader: Tedd hozzá hogy a -medvescak kápója
@csatoimi: Látod,ha nem a nevemmel foglalakoztál volna,akkor láttad volna.
De akkor felteszem ismét:Pire gyenge formája playoffban.Illetve Flinta,aki a Fradiban sem volt képes kiemelkedőt nyújtani.Ha támadásnak veszed,sajnálom.
Ja,magyarázatként Tolvanent nem fogadom el.Ennél jobban értek a játékhoz.
@Ringleader: Holnap is ezt fogom kacagni. :))))) Ez jo volt nagyon. :)))))
@konyat: tudod mi a szánalom ember? az, hogy MAGYAR létetekre kimentek segget nyalni Zágrábba! na öcsém az az igazi szánalom, mert féltek attól hogy ronggyá vernek titeket kint pusztán magyar mivoltotok miatt! na az a szánalom becsicskulni és meghunyászkodni, majd kimenni dobokkal szurkolni a csodás Zágrábnak...

na öcsém az a szánalom!

de tudod szánalmas vagyok, mint az egész táborotoknak csúfolt izé :D
Na, mi van? Tegnap még a wc-nk is kedves volt? :-)
Elárulom, nem is olvastam el a temérdek hozzászólást, mert felesleges. Tegnap elájultatok tőlünk, ma meg mutogatással kezdtetek? Csodálkoztok, ha utána visszakérdezünk?
A buszon miért nem volt ekkora szátok?
Ne beszéljünk a családi hangulatról feltartott középső ujjal. Igen. Magyarázkodjatok. Akkor is tőletek jött az első.
Medvescak:-)
Lehet, hogy lenéztek minket, lehet, hogy az ebelben szerepeltek, akkor is ÜLVE "szurkoltatok" és doboltatok:-)))
És lehetek én a világ szégyene, akkor is nekem egyenes a gerincem. :-)))
Várom a háborgást, a kitiltást, de megnyugtatok mindenkit, inkább el sem olvasom.:-)))
Tudom, tiétek a világ, a k*rva enédzsel a nyomotokba sem ér, mindenki dögöljön meg, csak ti vagytok a királyok, de ha valakinek van pofája ezt mondani, akkor az már hülye és semmihez sem ért. :-)
Elárulom azt is, hogy végtelenül büszke vagyok a Csapatomra, mert nem feltartott kézzel jöttek ki egy sokkal esélyesebb, a magyar jégkorongot kettészakító csapat ellen. És bezsebelhetitek az ikszedik ob 1 címet is. Soha nem fogjátok azt érezni, amit én érzek bármelyik meccs után. Soha nem fogjátok olyan szerelemmel, szeretettel szeretni a csapatotokat, mint mi.
Úgyhogy sok sikert az ebelben, remélem, jövőre nem jöttök vissza és az a 4 csapat fog a végső győzelemért hajtani, amelyik meg is érdemli és végig is hajtott egy egész évet ezért, ebben a bajnokságban.
És nem fociszurkolók voltak kint (totálisan kettéválaszthatatlan, mert nálunk egy klub van, nem szakosztályok), hanem azok, akik mindig kint vannak jégkorong meccsen, azok, akiket istenítettetek még tegnap:-)
MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!!!
@tudatlan10: Pirenek harom pontja volt a rajatszasban es azert nem 25 mert nem vette komolyan, vagyis ejszakazott, minden nap reszeg volt, meg amugy is gyenge, ennyit tud. Flintarol mit akarsz tudni?
@Ringleader: És neked mi a becses neved?
Mert eddig az általam látogatott cikkekben Téged sem sűrűn olvastalak.Bocs,hogy hívatlanul írtam ide.Gondolom,Te kaptál ide meghívót.Igaz,az első írásom sem Neked címeztem,de érdekes beszélgetés kerekedett belőle.Ha Neked ez jött le nevezett személlyel kapcsolatban,akkor nem ártana még egyszer elolvasnod,mit is írtam.Ha úgy gondolnám,akkor azt írnám,hisz szerintetek ide úgyis arctalanul írok.Veletek ellentétben.
@csatoimi: Legjobb védekezés a támadás.
Komolytalan a válaszod.
Szeretnék pályázni arra az 50 millió forintra amit a szövetség 1 csapatnak utal át évek óta hol tehetem meg???
Elkeserítő, amit itt végigolvastam.
Köszönjük a kedves molinót, én speciel jót szórakoztam rajta...igazán nem kellett volna fáradoznotok azzal, hogy transzparenst gyártotok nekünk...az már csak hab a tortán, hogy pont akkor kapott gólt a Fradi és a Medvescak is nyert ma.
Ma végre odaálltak a fiúk és megmutatták, hogy milyen egy lightos ebel mérkőzés. Örülök, hogy komolyan vették és megtisztelték ezzel a másik csapatot. Azt, akit személy szerint mi a meccs végén megtapsoltunk, mert ők megérdemelték a tapsot. Hajtottak, küzdöttek végig, ahogy kell.
Minden szurkolótáborban megtalálhatóak a "mutogató" emberek, más kérdés, hogy hol mennyi van belőle.... Az idelátogató szurkolótáborok legnagyobb részével mégis kellemes hangulatban telnek a mérkőzések, egymás kölcsönös tiszteletben tartásával.
Nekünk is a mindenünk a csapatunk és mi is elkísértük őket mindenhova, ahova lehetett...még akkor is, ha méretes zakó volt kilátásban. Ezzel kár példálozni...
A szurkolásra pedig, a fradista "kollégának" teljes mértékben igaza van abban, hogy olykor lehetett őket is hallani a csarnokban. Abban is igaza van, hogy még nem az igazi a fehérvári egységes szurkolás. De itt jegyezném meg halkan, hogy Pesterzsébeten se süvítette le a hajunkat a hangorkán.............
Elnézést, ha zavart és nehezen érthető voltam. Próbáltam kultúráltan fogalmazni, mégha nehezemre is esett.
@tudatlan10: Leirtam, hogy mi volt a gond(edzo) te meg nem fogadtad el. Ird meg, hogy mit akarsz hallani akkor, en meg leirom neked.
van egy olyan sanda gyanum ,hogy le fogjak zarni a kommentelest.Hiaba na nagy az allatkert alacsony a kerites problema nem itt es nem eloszor vetodik fel.
Pont azért nincs erős Ebel csapatotok mert nem tudjátok belehajszolni őket a győzelembe nálatok annyi a szurkolás hogy 3 ember veri a dobot
pont azért nincs ebel elödöntőős csapatotok mert nem tudjátok őket belehajszolni a győzelembe az nem szurkolás hogy 3 ember üti a dobot
@csatoimi: Miért,az edző mondta neki ,hogy ne lője be a helyzeteit?Az alapszakasz ötvenx pontjánál is Tolvanen volt az edző.
Aki rendszeresen jár meccsre,láthatja,hogy az elmúlt két hónapban vmi eltört a játékában.Ha ezt megint támadásnak veszed,sajnálom.
@zsolt007: És a Klagenfurtnak miért nincs?
@tudatlan10: ahogy láthatod az avataromból, az én idényem már befejeződött (sajnos). A nickem inkább fricska (semmiképp sem bokszbíróra utal :-)), viszont az avatarban és a hivatkozásban mindent megtalálsz, amit egy ilyen fórumon rólam meg kell tudnod. Ha eljössz Újpestre - már ha lesz miért - ezek alapján megtalálsz. Kérdem én, tudatlan10-et ki ismeri Sz.fehérváron a nickje alapján?
Egyébként a belépésed volt "bicskanyitogató", ami kiverte a biztosítékot. Ez a poszt nem rólam szól, semmi közöm hozzá!
@kocek94: mert nálatok csupa 4 diplomás úriemberek járnak meccsre...

és ha az öregre gondolt ember?
@qx92: Nincs miert lezarjak, ez lesz minden meccs alatt, ezentul. Ezert nem jo igy ez a lebonyolitas.
@tudatlan10: Jövőre doboljatok ott is akkor lesz
@edudus: drukkerfoto.hu/kep/21025/?sapa-av19-medvescsak-zagrab
itt kezdődött a Zágrábi tisztelet!!! (Ők készítették Fehérvárnak!!! )
ezt még hozzátartozik az irományodhoz kiegészítésként.
@Ringleader: Nem fog elmenni Ujpestre, mert nincs ki elmenjen. Az ur egyszeruen nem is letezik. Feher Janoskent, termeszetesen.
@Ringleader: Újpesten is vannak ismerőseim,köszönöm.Még vezetőedzőtöket is személyesen ismerem.Ennyi erővel az én nickem is lehet fricska,mert amit látok,azt más nem,vagy máshogy látja.Voltam már Újpesten,akkor még a sárga alapon piros cég szponzor volt a hokisoknál is.Bicskanyitogató?Ugyan miért?
@csatoimi: nem tudom az egy dolog ,hogy megy a hirig a Volan Ob1 szereplese miatt de az ilyen @Mr. Whisky: @tudatlan10: fele hozzaszolasok fogjak lezarni mert ennek mar nincs koze semmi koze nincs a hokihoz csak sertegetik egymast foloslegesen
@csatoimi: Lehet,többször voltam Újpesten,mint Te!
@qx92: Egy sértegetést idézzél tőlem.Köszi!
@tudatlan10: Ha nem tetszik az Arpi jateka, rakjatok ki. Nem muszaj ot sem megtartani. Flintaval is ezt tettetek.
@tudatlan10: Nem is a pék hanem te hoztad le a kapust mindig
@tudatlan10: Csak nem ezen a neven. :)
@csatoimi: Látom,nem értesz.Sajnálom.
Ezek szerint minden rendben van a játékával,és kizárólag Tolvanen a felelős,hogy az utóbbi időszakban csak keresi önmagát?
@zsolt007: Nálunk a pék kenyeret süt,nem foglalkozik a kapussal,meg a raktárossal sem.
@tudatlan10: Honnan ismered Giblak urat?
@tudatlan10: ez a komment volt a belépőd! Mi ez, ha nem bicskanyitogatóan cinikus?
@tudatlan10: elnezest te nem sertegetsz hanem foloslegesen szemelyeskedsz de ki a f@sz vagy te ,hogy felhuzzam magam a suketsegeid miatt
@qx92: velejéig sértettem itt mindekit :) tele van csúnya szavakkal a hsz-em, meg se nézd a többit, elmondom az összes ilyen...

8 általánost végeztem csak ekével járok suliba, jah és még azt is elárulom hogy a capellába (meleg vendéglátóipari egység, ha nem tudnád) járok... jah amúgy izraelita kisebbséghez is tartozom, de ezt most komolyan mondom!

egyébiránt egy hitetetlenül frusztrált történelemmel, jelennel és jövővel rendelkező csapat szurkolója vagyok...

egyébiránt hajrá BVSC!
@tudatlan10: Remelem ezt igy latja a tobbi Ebel csapat is, mint te.
@qx92: Erre is idézz egyet,mielőtt felhúzod magad.
@tudatlan10: Nálunk lehozza kapust hogy üssünk egy gólt,mindenhol más szerepe van
@tudatlan10: "Örülünk,hogy mindig,mindenben ennyire okos vagy.Szerencsére nem áll mindenki a zászlód alá egy Pire mezért " ez nem folosleges szemelyeskedes vagy ugy gondolod ,hogy ez nagyon hasznos volt es ezzel megvaltod a vilagot?
@tudatlan10: Az elso kommentedet nezd vissza, ne az idezeteket varjad. Kivancsi vagyok, mikor kezded el szidni a szekelyeket es Csikszeredat. Nem volt neked regebb egy herceges neved?
@zsolt007: Akkor az a Pék,akire Te gondolsz.))
De őt meg nyögdíjazták.
@qx92: P.S. nincs Pire mezem es ha akarok egyet majd veszek
@tudatlan10: Nagy kár gecinagy kedvencem volt
@Mr. Whisky: ma estere felcsaptal poengyarosnak gondolom
hat tul sok sikered nincs benne szerintem
@zsolt007: Jövőre lehet,visszajön Jani helyére.
@tudatlan10: Akkor ma erezted ugy, hogy eljott a pillanat, nincs mese, belepsz.
@qx92: miért is?ha valamit szeretnél bizonyitani érvekkel tedd ne üres mondatokkal
@zsolt007: mi mellet kell erveljek? az ,hogy @tudatlan10: egy troll vagy amellet ,hogy@Mr. Whisky: finoman fogalmazva serteget embereket ugy kollektiv az egsz Volan tabort?
@csatoimi: Bocs,nem tudtam,hogy csak hétköznap,9-12 között lehet regisztrálni.Legközelebb figyelmesebb leszek.
@advocatusdiaboli: kérdezd attól a 3 madártól aki elvonult zágrábba dobolni... bár mondjuk ott sem sikerült nekik megtanulni, a mellettem lévő 10 éves gyerek jobban tolja mint a madarak :D

hiába a komplexus mindig megmarad, srácok elhiszem hogy irigyek vagytok arra a 25 bajnoki címre, meg arra hogy 20-25 ember hangját hallgattátok az első és az utolsó harmadban nagy részében (a 2.ban kicsit pihentünk de akkor meg ott volt az a csodás füttykoncert), hogy ez az általatok csürhének titulált 20-25 ember leszurkolt titeket, és most itt magyarázzátok a csodás bizonyítványt, hogy ezek a csúnya fradisták megint milyen aljadékok voltak...

magyarázkodjatok csaknyugodtan srácok, olvasunk és nevetünk...
25 vs. 6
és ne felejtsétek a hajrá volán mellett a BVSC-t is éltetni :)

(csak halkan és csendben jegyzem meg egy kedves volános beszólást az 1. harmad szünetében, mely szerint menjünk bukarestbe ez a játék oda pont jó, na neki ha olvassa elmondom, h. mi ott is voltunk, mert MI MINDENHOL OTT VAGYUNK, edig nekünk nincsen a klub által szponzorált olcsóbb buszunk...

blue brothers vagy inkább big brothers?

amúgy a kiírás 10 perc alatt elkészült, így lett volna időnk megcsinálni a szünetben is :)

a dobosoknak meg a híres szurkolótábornak meg javasolnék egy ultraképző tanfolyamot, hátha ott tanulnának valamit :D
na mindegy en mentem aludni jo ejszakat mindenkinek
@qx92: A troll az dícséret vagy sértés?
Szálka és erdő kérdése?
@qx92: miért mert azt mondom, hogy rohadt szólásszabadság van ebben a szerencsétlen nyomorék országban? van akinek ez csípi a szemét, de szerencsére azok április 11. után eltakarodnak... és Te? vagy most ezzel megsértettelek? akkor elnézést! (KOMOLYAN!)

kérlek idézz egy csúnya szót is a mondanivalómból... sem a kiírás sem a kiírás oka nem sértő... maximum csak a csőrötöket piszkálhatja az a fránya és csúnya igazság!

BVSC...
@Mr. Whisky: Gratulálok! :)))) Igazán elmés bejegyzés. Üdv: az egyik madár ;)
Hol lehet különórára beíratkozni a 10 éves gyerekhez???
@Mr. Whisky: Érdekes,belülről én is mindig úgy érzem,leszurkoltuk az ellent.Pedig nem.Biztos a hang terjedése az oka.
@qx92: tábor?????milyen táborra gondolsz,aki dobol az tábor?
@Mr. Whisky: "kimentek segget nyalni Zágrábba!" ez tenyleg az utolso volt
@tudatlan10: Akkor te biztos doboltál :D
@zsolt007: Persze,még zenész koromban.
@tudatlan10: Akarsz meg tolem megtudni valamit, vagy mehetek aludni?
@csatoimi: Nem válaszoltál egyik kérdésemre sem,sőt.
@tudatlan10: Valaszoltam, csak nem fogadtad el.
@csatoimi: Az volt a válasz,hogy nem vette komolyan és éjszakázott?Illetve az edző?
Erre is volt további kérdésem,de hiába.
@tudatlan10: Az edzo elvette a kedvet mindentol. Bohocot akart uzni belole, ha leirnam ide, hogy miket csinalt vele, lehet el sem hinned. De fel a fejjel, van meg csapat a Volanon kivul.
@Mr. Whisky: Dobálózz a "rendszerváltás" utáni bajnoki címekkel. Rögtön nem olyan szép a helyzet, mi?
@sziszi_15: Dobáljátok vissza az 50 milliókat, nézzük meg utána, hogy mi lesz;-)
@edudus: Zágrábban szerintem van ilyen tanfolyam...
@sziszi_15: hát igen, milyen gyorsan felejt az ember... állambácsi és a hokiszvetség által felhúzott jégcsarnok... végülis igazad van, nincsen túl sok :)

amúgy tényleg szépen lassan, mondjuk minden évben egy évet visszamenőleg toljátok be az 50 millát amit osszanak szét a szezont végigszenvedő csapatok között, mert Ők megérdemlik ezt...

csakúgy mint a magyar bajnoki címet is... még az újpest is! jobban mint Ti!
@qx92: miért ez nem igaz? akkor mit csináltatok...

ember Te...

és még kérlek magyarázzad is...
@qx92: óóó pedig ez a mai napom erről szólt.. a poén gyártásról... nézd milyen poén volt az igazság kiírása a 2. harmad elején... jót nevettünk a medvescsak-medvescsak rigmuson is meg az erőlködéseteken is :)

az a füttykoncert viszont maga volt a csoda, elismerés érte, ha már szurkolni nem tudtok rendesen legalább fütyülni tudjatok srácok és dobosok... jah amúgy lehet a középső dobos hölgynek meg kéne próbálnia felállni, hátha eltalálna végre egy ütemet...
Még a végén elérjük, hogy a Fradi-szurkolók megszeressék az Újpestet.. wow ;)
@Mr. Whisky: Nahát, akkor mégiscsak hallatszott valami a doboláson kívül is ;)
@edudus: a 10 éves gyereket megtalálod minden Fradi meccsen... nem szégyen az okosabbtól, szebbtől, jobbtól tanulni edudus...
@Mr. Whisky: Nos ahogy mondod, az okosabbtól, szebbtől (bár ennek sok köze nincs hozzá), jobbtól valóban nem. :)
@csatoimi: Persze hogy van: a Dab.Docler AB. :)
@KCs: Igen, csak amikor a volán felvásárolta szinte az egész válogatottat, azóta a magyar válogatot játszik a Magyar bajnoki címért. Valahogy tényleg az Iminek van igaza abban, hogy a gyengébb költségvetésű csapatokra nem szabadna ráengedni egy sokkal professzionáltabbat. Mindenki másért küzd a szezonban.-ha továbbmennék a gondolatban akkor az kb olyan, mintha az ob1 legjobb csapata játszana az ob1/B bajnoki címéért.
Elolvasva itt a kommentek "értelmesebb" részét, az jutott eszembe, hogy ma márc. 15. van...
@KrisztiFTC: a csapatodra büszke is lehetsz, de Ők nem biztos hogy büszkék rátok!
@tudatlan10: Jó fej vagy Te, hallod-e...
Az természetes, hogy itt mindenki nagyjából egy nick mögé bújva "oszthatja az észt", csak épp csatoimi-nél böki ez a szemedet, és Őt találod be, mert Ő - sokunkkal ellentétben - igen jelentős mértékben tesz bele pénzt a hokiba...
Most miért kéne részletes magyarázatot adnia, hogy miért nem megy Pirének?
Elmondta a véleményét - mint mi mindannyian -, és kész... Ha nem tetszik Neked, akkor kérdezz meg erről mást...
@csatoimi: írtam neked itt egy üzenetet. olvasd el kérlek.
@edudus: Gratulálok! Elértétek, amit nem sokan ebben az országban! A Fradi kemény magja személyre szóló molinót gyártott Nektek :))))
Gondolj bele, elolvasták a beszámolótokat, megnézték a képeiteket, a videóitokat és ott irigykedtek. Aztán kipattant a nagy ötlet: csináljunk egy molinót :))))

Komolyra fordítva a szót: az ostobaságnak nincs határa, de hát igazán megvallva nem csalódtam a zöldek táborában.
Arra gondoltam közben, hogy mi mennyivel élménygazdagabb éveket élünk meg a saját életünkben. Hétről hétre jó színvonalú meccseken, baráti hangulatban vagyunk! Kivívtuk az osztrákok tiszteletét, (legutóbb Bécsben már magyarul köszöntek a bécsi büfében), horvát barátokra leltünk. Ők meg hétről hétre faszt mutogatnak, üvöltenek, anyáznak stb.. Idegesek, frusztráltak.. Így is lehet élni, meg úgy is, ahogy mi tesszük! Én nem irigylem őket! :)

Egyébként meg kívánom a fradinak, hogy támadjanak fel poraikból!
@Redalert Dabfan: Csak egy kérdés: Valóban igaz, hogy a Volán "felvásárolta szinte az egész válogatottat"? Vagy inkább nem arról van-e szó, hogy minden válogatott ott kopogott a Volán ajtaján, s emellett természetesen örömmel fogadtuk őket?
Vajon miért nem akar a Fradiban játszani egy Vas vagy Ladányi, esetleg egy Tokaji?
@csatoimi: Tegnap éjjel kicsit lefárasztottak az épületes hozzászólások, megpróbálom leírni a véleményemet úgy, hogy ha lehet, ne sértselek meg. Valóban szép Tőled, hogy támogatod a magyar jégkorongot, Pirét és Flintát, de ez sztem nem jogosít fel arra, hogy az edző munkáját ilyen mértékben kritizáld. Nem Pire az egyetlen, aki a sorcserélgetés "áldozata" lett, sokan nem értettünk vele egyet bizonyos dolgokban, de a felelősség az övé, pill. ő a vezető edző! Nem első kommentedben olvasom, hogy majd máshol megmutatja, ez sem szép, felesleges fenyegetőzni azzal, hogy elviszed - mellesleg hova? - hiszen láss csodát szegény Kiscsicsó nélkül is van élet a volánban. Tudod miért? Mert a szelleme, a hozzáállása közöttük van, érte is játszanak! Oly sokszor leírtam, hogy ez egy CSAPAT, ha nem megy az egyiknek, megy a másiknak. Megpróbáltam.
@miki78: Penz kerdese, semmi mas.
Kedves Fradista "szurkolók" tudjátok mi már elszoktunk ettől a szurkolási formátol ha nem venétek észre 2010-et írunk ÉBRESZTŐ lázsd angol foci! Amugy meg a fradi jórésze fehérvári srác akiket ugyan ugy szeretünk mint a többit. Az amit ti képviseltek az sajnálatra méltó semikép nem követendő példa,csak sajnálni lehet titeket! Csato Imit csak tisztelni lehet hogy enegiát és pénzt nem sajnálva támogatja ezt a sportot Árpinak meg ha most nem is megy annyira akkor tollni kell fölfele , hogy ujra magára találjon semmikép nem lenyomni. Csak ez a rossz Magyar mentalítás ,az okoz legtöbbeknek örömet ha a másiknak rosszul megy .
@csatoimi: + nem mindegy egy játékosnak, hogy melyik ligában játszik. Nem vagyok benne biztos, hogy a Volán válogatottjai átmennének a MOL-ba még akkor sem, ha megkapják ugyanazt a pénzt..
Az EBEL-t meg mégiscsak be kellett vállalni, nem kis rizikóval! Tisztelet Ocskaynak, hogy ezt meglépte!
Unatkoztok gyerekek!Mi keresnivalója a rájátszásban Fehérvárnak!!?Aki az elejétől részt vett a bajnokságban csak az érdemli meg a bajnoki címért vívandó küzdelmet.Arról nem beszélve hogy nem dicsőség nyerni ilyen csapattal.......szoros meccset játszani akár 1x is, vagy kikapni viszont szégyen.továbbá az is SZÉGYEN hogy egy világversenyen Pont nélkül kiesik valaki......de ez másik történet.sajna ettől függetlenül "gagyi élsport.hu" ez erre a sportágunkra is igaz.:(
@banyszi: En megertelek Teged teljes mertekben, de annyiban azert Te is ertsel meg, hogy en egy hoki szurkolo vagyok, semmi mas. Elmondom a velemenyem, ami nem biztos, hogy jo, de en azt gondolom. Ettol meg lehet Tolvanen a Volan edzoje, akar tiz evig is. Azt, hogy elviszem az Arpit, hol olvastad? Attol felek masok fogjak elvinni, nem en.
@KrisztiFTC: Én ugyanúgy szeretem a Fehérvárt mint Te a Fradit, vagy egy Újpest szurker az Újpestet.
Nem verekszünk a meccseken, nem törünk székeket, és nem verjük meg 10en 1 ellenfél szurkert...

Mi tudunk kultúráltan szurkolni, mivel eljutottunk erre a szintre!
Ennyi baromságot és személyeskedést olvasni JÉGKORONG BLOG ürügyén..!Van itt utalás a választásokra(ápr 11.)utalás más náció lenézésére és csicskázásra(Medvescsak és molinó )parttalan vita,hogy melyik tábor és mikor kezdte a mutogatást és hogyan-illetve hogyan nem-szurkol, egymás kioktatása,a dicső múlt felemlegetése,majdnem anyázás és"fogaknak csattogtatása",csak a HOKI -mint SPORT_nem nagyon jelenik meg! Na ez a "szánalmas"!!!
@csatoimi: Lehet, hogy megint rosszul olvastam a sorok között. Ki vinné már el? A fővárosi, de a vidéki csapatok is pénzhiánnyal küzdenek /sajnos/, az EBEL csapatok közül pedig sztem senki nem tudna neki annyit ajánlani, hogy azt a 2 évet amit le kell játszani ahhoz, hogy magyar válogatott legyen feláldozná érte. Persze Te/Ti jobban ismeritek mint én.
Kedves mindenki, a drukkerkocsma március 15-én 9 órakor bezár, aki akarta, eddig elmondhatta véleményét, innentől kezdve ismét csak jégkorong témában várjuk a hozzászólásokat. Köszönjük a megértést, mindenkinek kellemes ünneplést kívánunk a nemzeti ünnepen.
@banyszi: Remelem en is, hogy nem fognak tudni annyit ajanlani, mert maganemberkent egy nagy koltsegvetesu osztrak csapattal nem tudnek versenyezni. Ne gondolj egy nagyon gazdag embernek, amig egy Mol vagy Otp a 0,1%-ot sem kolti sport tamogatasokra, addig en a keresetem felet aldozom erre. Az egesznek meg csak akkor volt/van igazan ertelme, ha Arpi magyar valogatott lesz. En is ezert csinaltam, amit eddig tettem.
@F. Kapus: Mi koszonjuk a turelmeteket. Kellemes unnepet Nektek is.
@csatoimi: És ezért Neked óriási Köszönet jár!
Hajrá Magyar Hoki!
@csatoimi: Mi is azt szeretnük hogy Árpi magyar válogatott legyen!De ezért valaki tett már valamit?Rajtad kivül persze,mert semmit se lehet hallani sajnos:(((
"Magyarország! Én így szeretem!"?
Gratulálok mindkét csapatnak! A Fradinak a küzdésért és kitartásért, a Volánnak pedig azért, mert nem álltak le!
Békés ünnepet mindenkinek!
Szükség van egy kis segítségre, 2-300 szurkolóra kedden, a junior döntőben. Aki nem megy a Fradi meccsre, szeretettel várják a fehérvári csarnokban. Így a jutalom sem marad(hat) el a szurkolóknak, egy arannyal lehet távózni. Mindenkit szeretettel várnak ! Jelenlétetekre számítanak a srácok, és remélem megköszönik a szurkolást.
Egész véletlenül , vagy szándékosan nincs fenn a jégkorng tv-n a tegnapi meccs összefoglalója???igaz nem vagyok egy Bill gates ,de sehol nem találom
@Redalert Dabfan:
Egyet mondjál meg nekem!
Amikor piros városban csövön ment a pénz a jégkorongba és a többi sportba.Miért a rövidtávú pénz kilopása a sportokból volt a cél a nem tisztelt vezetőiteknél?
Miért nem volt egy olyan sport vezetőtök aki hosszú távon gondolkodott,mint Ocskay Gábor?
Miért van az jelenleg,hogy (most csak a jégkorongról beszélek)egyember gigászi harcának tűnik a csapat fenttartása?
Holvan most dzsoni bácsi?Holvan most Kőhalmi Pacal?Hol van a kisTakács?
Mindegyik tendenciózusan lopta a pénzt!
Még mindig itt tartotok,"mert a Volán felvásárolta az összes válogatottat"!
Hol kellene akkor játszaniuk szerinted?
Profi játékosok! Odamennek ahol megfizetik őket.
Nekem mindig az jön le,mert a Volán elcsábította tőletek a játékosokat.Nem sokat kérek,csak egy felnőtt korú játékost aki élesben egyből a volánhoz ment a Dunaújvárosból!Jobb Dávidon kívűl aki saját akaratából önmaga jelentkezett be a Volánhoz.
Hajrá!!
Szerintem, aki Fradi szurkoló, a tegnapi molino után két dolgot tehet:
- gratulálhat a csapatának
- bocsánatot kérhet
ennyi, semmi több, minden mással (20 év, de ennyi pénz annyi pénz....) saját magáról állít ki bizonyítvánít
@bakker81: Ajjajaj, érzékeny húrokat pengetsz most néhány nagyobbnál is nagyobb volándrukkernél is!
@bakker81: simon, orsó, tőkési ez már 3x1
@Roham Billy:
Ez az igazság!! Az pedig ,mint tudjuk fáj!
Tudod szem és fül tanúja voltam egy régen történt eseménynek.Na azt ,nem lehet elfelejteni.
Csak akkor még Dunaferr volt.
@kiralyfi: Mostaniakról beszéltem!
Nem hiányoztak a Dunaferrből!-))
@Jégkorong: Mi ott leszünk! A "kicsiknek" is kijár az ünneplés és az "Izzik a csarnok, itt a magyar bajnok" rigmus
@kiralyfi: Toki a Huddingéből jött a Benkkel együtt ;)
HAJRÁ VOLÁN!
öröm kimenni a csapat meccsére, tv-ben nézni őket! Ott nincs balhé a meccseken, nincs kizárás, büntetés, csak profizmus! Sok ilyen csapatot kívánok az országnak.
Továbbá remélem, hogy a jövőben több teheős ember támogatja a MAGYAR HOKIT, beleértve a Volánt is, mert megérdemlik.
Én a magam módján amit tudok megteszek: megveszem a bérletet, és amikor tudok kimegyek!

HAJRÁ VOLÁN, HAJRÁ MAGYAR HOKI!
erdelyi Fradista vagyok , voltam Volan meccsen az egyetlen MAGYAR Ebel-es csapatnak szurkolni ( tomasAv mellett alltunk es szolt a csikicsikicsikszereda :) ) es ertelmetlennek latom egymas sertegeteset !

HAJRA MAGYAROK !

ps: a horvatokkal valo osszeborulast olyan nagyon nem ertem en se :)
@miki78: akkor már csak a nagy gergő maradt:)
@Kardos52: @EisHockey: előre is köszönöm, köszönjük. Remélem lesznek még akik ráérnek az aranyat kiszurkolni. Utánpótlás tekintetében is ránk fér(ne) a siker, de nélkületek, szurkolók nélkül nem megy. Várunk benneteket szeretettel.
@kiralyfi: nem, ő meg Salzburgban volt!
Mihály Árpi, lehet, hogy nem hozta ki magából a maximumot. A Volán játékosai mögött több mint 60 meccs van. Mindegyik játékos fáradt. Most még alapoznak is a VB-re. Így van olyan összecsapás, ahol eltérőek a játékosok teljesítményei. Örülnünk kellene, az önkéntes szponzoroknak, és a szponzorált játékosoknak. Azt senki sem vitathatja, hogy Pire klasszis. Az össz teljesítményt kellene mérlegre tenni. Az edzővel való viszonyát az idő úgyis megoldja. Jó lenne, ha továbbra is erősítené a MAGYAR hokit.
@miki78: Nincs igazad. Nem mintha olyan fontos lenne, de előbb a Volánba ment, onnan vezetett az útja az osztrákokhoz.
@kiralyfi: Nem ,Nem!Ő nálatok felnőtt nem volt.
Asszem 15 évesen jött el ide hozzánk.Alba Volán-Salzburg-Alba Volán!-))
Akkor erről ennyit!!-)D
@Floki: A Fradi-tábor minősítése sem tartozik a jégkorong témába, köszönjük a megértés.
Egyébbként a Fradi szurkolóinak tájékoztatásul mondom, hogy a Volán tábornak van önkritikája. Többször is olvastam itt Tőlük, hogy nincsenek megelégedve a saját teljesítményükkel. Ezt belátják és igyekeznek tenni a javítás érdekében. Ez a hozzáállás és tenniakarás számomra nagyon szimpatikus.
@bakker81: így van, ő nem játszott a Dunaferr felnőttbe! Az EBEL-csapatba viszont Salzburgból jött vissza!
@bereszsolt: Nem borultunk össze velük, csak értékeljük a megnyilvánulásaikat és jobban csípjük őket, mint a Salzburgot.
Sziasztok! Végig olvasva a hozzászólásokat, kezdem úgy érezni, hogy tényleg jobb volna, ha többet a Volán nem indulna itthon. Volt egy MOL liga, hasonló feltételű csapatokkal, lehetett bizonyítani! De akkor azt olvastuk, hogy bezzeg a MOL liga milyen erős az ottani első van olyan jó, sőőőt, mint az Ebel 8. Erre az Ebel 6. veri sorra a MOL ligás ászokat, ami már nem tetszik. Ez már tényleg unalmas. Szerezzenek a hazai csapatok szponzort, szurkolót jusson előrébb a sport, de a mocskolódásból már elég!!!! Aki látni akarja a Volánt jöjjön Szfvárra, nem kell a pálya választás jogát átengedni, hogy plusz bevételhez jussanak a klubbok, szerezzék meg a saját munkájuk árán. PERSZE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
Kb 300 kommenttel ezelőtt még azt gondoltam jó az ha néha találkoznak ezek a csapatok, viszont ez a fröcsögés rávilágított tévedésemre!
@beth01: remélhetőleg jövőre ott leszünk az EBEL-elődöntőben és akkor nem kell az OBI-ben szerepelni!
@miki78: Legyen igy, de akkor mit fogunk csinálni 2011 március 15.-én?
@banyszi: Az EBEL-elődöntőben aratott 3. fantasztikus győzelmünket fogjuk itt kitárgyalni és megpróbáljuk lenyugtatni az agresszív és csalódott redbull szurkolókat, akik majd idemerészkednek a blogra :)
@beth01: Nagy gáz lenne, ha a blogon vitatkozó 30-40 kommentező véleményének hatására születnének ilyen döntések.
@banyszi: Ott a pont! Ünnepelni fogunk, dobáljuk a macskakövet és TV székházat foglalunk el.
@F. Kapus: Mi rosszat írtam banyszinak, hogy nem jelent meg? Szerintem vicces volt az alternatív megoldás!
@beth01: Bocsi már ott van.....
@bereszsolt: A Volán 3-ik szezonját roja az EBEL-ben.Elsö szezonban csak tapogatoztunk,mindenki félvállrol vett minket,szinte minden csapat nyerni jött Fehérvárra.Második szezon már jobban ment,szinte meglett a rájátszás,több tiszteletet vivtunk ki az Osztrák csapatoktol.
Az idei szezon volt a 3-bol a legjobb,ugy eredmény akár szurkolok közti barátkozás.
A Zágrábot mint ujjonc csapat lenézte eleinte mindenki,a Fehérvári közönségen kivül!
Ez hozta össze a két szurkoloi tábort,ez a szép a hokiba,ellenfelek vagyunk de nem ellenségek,a meccs után együtt sörözünk,teljesen mindegy hogy ki milyen mezt visel!
Szoval én ezt nem összeborulásnak nevezném,inkább a két csapat közti kulturált barátságának!
Hajrá Magyar,és Székely jégkorong!
Ahogy nézem,kiszedték az elözö kommentemet,pedig csak tényeket közöltem azoknak,akik nem voltak kint. Ha töröltök,ha nem,minösithetetlen volt az,amit csinâlt az a 20 egyén a kapu mögött. Aki szerint meg nem az,annak is baja van. Köszi...
@beth01: A baj az, hogy felvetted a kesztyűt és te is elkezdtél "fröcsögni". Nyugi. :)
@sutyi2: Lásd F. Kapus korábbi hozzászólását:

@F. Kapus:
"Kedves mindenki, a drukkerkocsma március 15-én 9 órakor bezár, aki akarta, eddig elmondhatta véleményét, innentől kezdve ismét csak jégkorong témában várjuk a hozzászólásokat. Köszönjük a megértést, mindenkinek kellemes ünneplést kívánunk a nemzeti ünnepen. "
@miki78: Nem lâttam,de nem is érdekel,mert csak azt nem értem,h gusztustalan,agyatlan emberek miért szennyezik a hokimeccsek barâtsâgos légkörét? És ebben nincs semmi sértegetés,csak tények.
@beth01: Kedves! A Volán még idén nem találkozott Mol-liga "ásszal", csak a Fradival, akik idén nem jutottak a legjobb négy közé, tehát nem mérvadó ez a 11-1. Abból a szempontból igen, hogy a Fradi és a Volán között ennyi volt tegnap a különbség. Nem biztos, hogy a DAB, vagy a Stars ellen is ennyire sétagalopp lesz. Pont!
Abban viszont egyetértünk, hogy ebben a formában a Volán erőfitogtatása elég antipatikus. Korábban volt egy "OB1 vs. OB1 B"-s hasonlat, ami nagyon ült.
Úgy gondolom, hiába teszel "szmájli"-t a megjegyzés végére, az akkor sem lesz vicces, mint ahogy a Nemzeti Ünneppel kapcsolatos sem volt az!
Kedves Szurkolótársaim!

Keresek egy Fehérvári Ördöggel ellátott Fehérvári Ördögök feliratú sapkát, amit egy kedves, jó barátom fejéről dobtam be Balu 3. góljánál a jégre. A sapka a Tulajdonosának a sapi 10 éves múltja miatt igen értékes. A bírók saját elmondásuk szerint a sapikat a büntipad tetejére helyezték! Kérem, hogy a becsületes megtaláló az italos@hdsnet.hu ímélcímen jelentkezzen.

Köszönettel,

Pista

u.i.: arra gondolni sem merek, hogy valaki sapka nélkül jött ki a meccsre, és ebben ment haza...
"kedves" fradi "szurkolók" akik méltattátok a mi szurkolásunkat, annyit mondanék hogy egy meccs alapján ne itéljetek meg semmit, ha ott lettetek volna Bécsben, meg azokan az ebel meccseken amik tényleg élesek voltak, akkor ilyenek nem írogatnátok ilyeneket, de most hogy belegondolok miket írok még jó hogy nem voltatok egyiken sem. Egy komoly meccsen máshogy szurkol az ember, amikor tényleg szüksége van rá a csapatnak, ennek inkább gálameccs hangulata volt. Annak aki azt a bizonyos megjegyzést tette a Csicsó mezre meg a legrosszabbakat kívánom élete hátralevő részére!
@Ringleader: egy nappal elötte 6:3-nál az volt, hogy ennyi a különbség a két csapat között. Most meg erőfitogtatásról beszélsz. Ugyan már.
@kapusLaci: ott a pont!

Matematika: melyik éri meg jobban egy csapatnak? max 100 "ultra", vagy 3500 "langyi" szurker, plusz a tévé közvetítés, ahol átlag kb 100 ezer ember nézi pluszban? El lehet dönteni, melyik a jövőbe mutató irány. Ezt nem bántásból kérdezem, vagy mondom így. Mert a szomorú valóság fáj egyeseknek. Azért, hogy ne legyen 11-1, azért kőkeményen tenni is kell. Mert lehet sokan nem emlékeznek már rá, vagy még akkor azt se tudták mi az a jégkorong, pláne itthon, de nem kell messze menni: alpenliga, 90-es évek vége: sorozatban jöttek a 7-1, 8-1,9-2 és társai vereségek. Sorban. Nem a múlton és a vereségen rágódtak egyesek, hanem tettek azért, hogy ez nemhogy eltűnjön, de hazai pályán egyenesen rendszeres győzelmekbe menjen át. Érdemes lenne "egyeseknek"(ülj le fiam, egyes!") azon elgondolkozni, hogy nem csinálnak-e valamit rosszul a nézőtéren. Lehet vissza kéne venni a karlendítésből, a .ácista beütésből, a szélsőséges dolgokból, és beengedni a hétköznapi hokirajongót is? Aki nem ultra, csak esetleg egy normális meccsre szívesen kimenne, vagy kivinné a fiát edzeni. Csak nem így. Arról meg ne is beszéljek, hogy netalántán adna a csapatnak pénzt.
@BTom: Az abból a 20-25-ből volt akik nem valók hokimeccsre. Azért a többség nem olyan IQ szegény.
@Szurker: tőlem ilyet nem hallhattál. Tegnapelőtt viszont annyi volt a különbség...holnap mennyi lesz?
Reagáltam @beth01: hozzászólásához. Javaslom olvasd újra hsz.-t, majd értelmezd, ahogy azt kell. Ugyan már!
@ekanai: Vagy te nem értetted a kommentemet,vagy én nem a tiedet:))Hasonloságot a két komment között nem látok,se ellenérvet!
@cuceró: arra nem gondoltál h megkérdezd a havert h bedobhatod e sapkáját?
@Szurker: Én úgy emlékszem, hogy mindenki azt mondta, a Volán nagyképűen játszott, a Fradi meg mindent beleadott. Senki nem jutott arra a következtetésre, hogy 3 gól a különbség a Volán és a Fradi között. De túl sok kommentet olvastam az elmúlt két nappban, lehet, hogy én keverek valamit...
@gogosz: Nem érzem úgy, hogy fröcsögtem volna, de ha Te úgy érzed, biztosan én tévedtem.
@Ringleader:Köszönöm hozzám szólásod, tudom, hogy mennyi meccs ment le, remélem a továbbiakban tényleg nem lesz sétagalop, hiszen a magyar hoki érdeke ez. Látom Te is ezt tartod szem előtt, ezért nem is vitatkoznék Veled. Mint írtam szerintem vicces volt, de nem baj ha nem nevettél rajta. Neked marad más vicc, amin lehet hogy én nem nevetek. Egyébként remélem nem gondolod, hogy most ötletet adtam néhány embernek az "ünneplésre". Tudod én csendesebben szoktam ünnepelni, a mérsékeltek közé tartozom.
De a tegnapi meccs akkor is jó volt, tetszett, hogy a Fradi nem adta fel és tetszett, hogy a Volán nem veszi félvállról a dolgot. Csak azért ismétlem önmagam, hogy tudjuk még, hogy miről is szólt ez a cikk.
@kapusLaci: a te kommentedre odáig vonatkozott, hogy ott a pont ;) Nem véletlenül nem egybe írtam.
@bojl: nem gondoltam, továbbá arra sem, hogy meccs végén nem lesz meg...
OFF
@beth01: tudod, nekem a három Nemzeti Ünnepünk többet jelent annál, hogy összekeverjem macskakődobálással, TV székház támadással (ráadásul az ominózus esetek nem Nemzeti Ünnepünk alkalmával történtek), tehát nem vicc kategória! Azt mondod, hogy a mérsékeltek közé tartozol (sic!), csendesebben szoktál ünnepelni. Már csak az a kérdés, kinél? ;-)
ON

Sajnos, ezt kevés kommentben (2-3) olvastam, hogy valakinek is tetszett volna a tegnapi meccs (mindkét részről) Inkább arról hallottam, mit csináltak a fradisták, bezzeg az EBEL-ben. Na, ezek a bezzegek nem szimpatikusak. Félreértés ne essék, szerintem sem volt korrekt a molinó (sem), de ha jól emlékszem egyetlenegy hsz.-ban volt kiemelve, hogy Balu zseniálisat alakított...Gratula érte! Újpestit Újpestre! Hajrá Lilák!
@Szurker: Természetesen csak azokra értettem. a normális Fradistákkal semmi bajom és alapban senkivel aki nem ad rá okot!
@Ringleader: ja, Balu zseniálisat alakított, de akkor nézd meg a jégkorongTV-ben adott interjúját is, ahol elmondja, hogy ezt az EBEL-ben soha nem tudná megcsinálni..
@cuceró: Én a Volán büntetőpad mellett álltam az első sorban és megmondom őszintén, nem láttam, hogy feltette volna a vonalbíró a sapkákat a büntetőpad tetejére. Gyorsan csinálta, de szerintem beadta a zsűrifülkébe. Meccs után megkérdeztétek őket is?
@beth01: A 11.05-ös hozzászólásod stílusa kiverheti a biztit, ráadásul hemzseg a pontatlanságoktól! Szándékosan fogalmaztam ilyen finoman, mert én sem akarok fröcsögni. :)
@miki78: hát erről beszélek...bezzeg az EBEL-ben!!! Akkor meg mi értelme?
Olvastam a Fradi fórumát, és a meccs Fehérvár-Fradi meccs utáni komment: Többen voltak mint a Vidi meccsen.
Na ezt kéne elérni, hogy minden hokicsarnok megtelljen meccs idején, és mindenhol ezrek láthassák hogy száll a pakk...
Nem "bazdmegolni" meg "köcsögözni" kell, hanem szurkolni. Nem irígykedni, és nem fölényeskedni! Egyszerűen csak SZERETNI EZ A CSODÁLATOS SPORTOT!

Hajrá MAGYAR Hoki!!!
a bíró a vendég bűntetőpadhoz adta be az összes sapkát...
remélem meg fogod találni a sapit:)
@kerusz: Én azt nem értem, hogy ezt miért nehéz bevallani. Néztem a tegnapi meccs összefoglalóját, benne Énekes Lajos nyilatkozata a szombati napra is kitért: kisebb a pálya, rossz minőségű jég. HAHAHA :)
@miki78: Persze hogy nem tudná, egyetlen egy alkalommal sem kapott rá lehetőséget sem. Magyarul ki sem próbálták...
@banyszi: csak finoman, mert mindjárt jön tudatlan10 (Fehér János) és kérdőre von, hogy mi a bajod az edzővel! ;-)))
Tegnap nagyon kellemes meglepetésként ért a rengeteg szurkoló, utánanéztem, ha a döntő két hazai meccsén hozzuk a 3000-es átlagot 98 ezernél leszünk. Figylembe véve a foci idei várható nézőszámait is ( www.european-football-statistics.co.uk/attn/current/avehun.htm ), szerintem kijelenthetjük, hogy ebben a szezonban az összes csapatsportot figyelembe véve, a Volánnak lesz a legmagasabb összes nézőszáma.
Nem tudom volt-e ilyen a hazai jégkorong történetében.
Nem hinném, hogy ezek az emberek akikre céloztam megsértődnének, hisz az igazság sosem sértő!!!! Mindenesetre ha már a jégkorongról beszélünk akkor inkább tegyenek a jó híréért ne rontsák azt..........
Téma innentől részemről lezárva.
@gogosz: @Ringleader: Jó étvágyat mindenkinek! Az előző szezonra is gondoltam...11.05.
Részletezhetném, de minek? Van olyan aki azt olvassa ki amit ő akar és van olyan aki azt, amit írtak. Részemről a fáklyás menet. (Ezt csak úgy a szólás kedvéért írtam, mielőtt megkapom, hogy ez sem Nemzeti Ünnepünkön való.) Még mielőtt bárki megszólna a párt hovatartozásom miatt, leírom: nem vagyok rasszista, egyformán gyűlölök mindenkit. (Jöhetnek a vélemények, hogy ez sem volt jó vicc, nekem akkor is tetszett. Én már csak ilyen szegényes lelkületü ember vagyok) Egyébként még a legelején írtam a meccsről és Baluról, ezek szerint olvastad.
@beth01: Egészségedre! Magadat ne bántsd! ;-)
@miki78: Miért Te láttad őt az idén eelőnyös sorban játszani? Nem vagyunk még a toppon EBEL szinten, de annyira azért nem vagyunk szarok, hogy eelőnyben vissza tudjanak zárni.
@beth01: Én elvesztettem a fonalat. Kiszállok. :)
@banyszi: ja, hogy arra gondoltál.. nem, nem láttam, de megvan az oka. Előre elnézést, de Balu nem tartozik a villámgyorsaságú védőink közé. Az EBEL-ben vissza is kell ám érni egy kontra esetén. Amúgy meg persze, be lehetett volna állítani, hiszen utólag tudjuk, ennél rosszabb előnyös játékunk nem nagyon lehetett volna. De akkor én már inkább Kógert vagy Sofit hiányoltam előnyben, hátha nekik jobban ment volna...
@csatoimi: Most már kapol!@beth01: én jót röhögtem, úgy látszik veled együtt szegényes a lelkületem.
@miki78: tényleg nem, de jól lő és a helyén a válogatottban évek óta a Godó áll, Ő pedig visszaér. Ami a fiatalokat illeti, igen, én is kipróbálnám őket előnyben is, nem hiszem, hogy nagyot vetne vissza a csapaton.
@csatoimi: Az hát ki más lenne!Ne hergeld magad jövőre biztos nem lessz itt!Én teherautóval járok, már felajánlottam,hogy elviszem ferihegyre!
Üdv mindenkinek!

Először is köszi F.Kapus, hogy megoldottad a problémám. Még mindig dolgoznak bennem az indulatok, de így legalább meg tudom állni a kényszert, hogy a történésekkel egyenes arányban reagáljak. Nem általánosítok minden Fradi szurkolóra, ez a provokáció nem ér annyit. A csarnokkal és az ottaniakkal kapcsolatos tegnapi véleményem továbbra is áll, ellenben azzal az x szurkolóval kapcsolatban, aki a meccsen ilyen szép dolgokat mutattak a Csicsónak szóló emlékdrapéria alatt, visszavonok mindent. Lehet, hogy ha tegnapelőtt ellhallatszik a szurkolásuk a vendégszektorig, már akkor megismerhettük volna az igazi arcukat. :)

A meccsről nincs mit mondani, szép gólokat lőttünk, a nyolcadik gólnál Sofi volt az isten!

Szerintem felejtsük el a provokációt, és nézzünk előre.
Kedden gyertek minél többen a juniordöntőre, NAGYON megérdemlik a fiatalok, hogy sok ember előtt játszhassanak! Kell a szurkolás, hogy meglegyen a győzelem! Mindenki hozzon még egy embert. :)

üdv,
Raon
Fehérvár ördögi Kör
@miki78: "Amúgy meg persze, be lehetett volna állítani, hiszen utólag tudjuk, ennél rosszabb előnyös játékunk nem nagyon lehetett volna."

Az edzo mondjon le. :)
@csatoimi: Imi vigyázz, mert a végén kényszerzubbonyt kapsz!:)
@csatoimi: mindez, gondolom a reggeli torna helyett van! ;-)))
@banyszi: Kivancsi vagyok nagyon, mi lesz a reakcio itt a blogon, mikor megjelenik a cikk, hogy a Sapa Fehervar es Tolvanen utjai elvaltak. Igaz arra is kivancsi vagyok, mi lesz akkor a reakcio, ha ez nem jelenik meg.
@Raon: te is mekkora madár vagy :)

holnap majd találkozunk, kíváncsi vagyok mi lesz a vége...
@BTom: én a három év alatt jó néhány volán meccsen voltam. volt, éles, elúszott, magabiztos, mindenféle.

fehérváron nincs szervezett szurkolás. ez nem vita tárgya, még a fehérváriak is elismerik.

amúgy megint sikerült egy szép napot kérődzni a semmin. a kommentek alapján a következő kiírást tudnám elképzelni: volán szutykok: b..tok az anyátok. de nem az volt.
@Ringleader: Nem, csak epp most megy a radioban az Almodj kiralylany es elragadtattam magam, beleeltem magam a zenebe. :)
@csatoimi: Bocs, de én nem (már mint nem vagyok kiváncsi egyik esetben sem a reagálásokra)
@Mr. Whisky: sok fehérvári nem lesz holnap, mert a junior döntőre megy a többség!
@csatoimi: Az ténykérdés, hogy az átlag 3000 szurkolóból ide ír kb 30-40. Az pedig a magánvéleményem, hogy ezen arányok miatt az, hogy mi itt a reakció a blogon, nem különösebben mérvadó. Ami a mérvadó az a közönségnek az a támogatása, amit a Tolvanen-csapatnak nyújtanak meccsről meccsre megtöltve a lelátókat, vagy éppen az ankét helyszínét.
@KCs: "@csatoimi: Az ténykérdés, hogy az átlag 3000 szurkolóból ide ír kb 30-40. "

Akkor a tobbi ideirogatot minek nevezzuk? Honlap szerkeszto, lakatos, butoros, bolti eladok, akik neha meg szurkolnak is.
@KCs: Sajnos nem tudtam elmenni az ankétra,de úgy hallottam ott sem dicsérték agyba-főbe és talán finoman fogalmaztam!
@csatoimi: Ha van kedved, írd össze egy papírra a rendszeresen hozzászóló Volános nickeket, 40-nél több nem lesz a listán, ebben biztos vagyok.
@Floki: hehe! Ez nagyon üt :)))
És tényleg...
@KCs: Nalunk mindjart kezdodik az unnepi eloadas, de ahogy vege lesz hazajovok es kiirom. Nem lesz nehez dolgom, egy Becs-Volan meccset nezek meg, ami idegenben volt. Kb 2-300-ra tippelek en. +1, mert az ejjel egy uj taggal is bovultunk, Feher Janos a neve. Az urat szamolhatom-e?
@csatoimi: Most, ennél a cikknél néztem rá, volt itt majdnem 500 hozzászólás, szinte az összes rendszeres Volános kommentelő drukker megszólalt. Nem érte el a 30-at a listám.
@Raon: köszönöm, hogy felhívást intéztél a szurkolók felé. Sajnálom, hogy a holnapi lehetőségről sehol máshol nem lehetett olvasni.
@KCs: Nezd meg egy Salzburg-Volan meccs alatt. Innen sokan indokolatlanul hianyoztak.
Csaba és Imi: megint felesleges dolgokon vitatkoztok :) és ezt annyira nem jó látni.
Holnapi junior döntőre ugye a bérletek nem érvényesek??Mennyi a beugró?(felnőtt,diák)Köszönöm előre is!
@Raon:Látom és örömmel tölt el meglett az a Sofi poszter a múltkori huzat után!!:)))
@ekanai: Dobj fel egy vitatemat es allunk ra arra. :) Egyebkent en beszelgeteskent fogom fel.
@ekanai: Ezt most én sem élem meg vitaként. Szerintem érdekes kérdés, hogy mekkora is ez a blogos közösség.
@csatoimi: legyen mondjuk a csarnok bővítése és szépítése, fejlesztése? :D
@KCs: sajnos nem vagyunk elegen. Ez jó válasz? :D
Jó lenne, ha a jövőben lenne még 1-2 magyar klubcsapat (pl.: Dab vagy Vasas) akik tudnának még csatlakozmi az EBEL-hez. Sajnos a költségvetések ennek még gátat szabnak, de ha összejönne, szerintem újra nagyot lendítene a magyar hokin és lenne 2-3 ütős magyar csapat (pl. szlovének is 2 csapattal képviseltetik magukat).
@ekanai: Lehetnenk tobben is, az biztos. Semmilyen mas sportag nincs ilyen szinvonalon kepviselve az elektronikus mediaban, mint a hoki a jegkorongblog altal. Itt mindent megtalalsz, koszonet a szerkesztoknek. Mas sportagakban ezert vegig kell bongessz 40 oldalt es akkor sem ezt kapod.
@M.Lac: köszönöm, köszönjük, hogy ismételten megtiszteled jelenléteddel a juniorokat. Köszönet illeti id. Ocskay Gábort is, hogy csütörtökön megnézte a csapatot Pesten.
@Jégkorong: nincs ezen mit megköszönni :)

@advocatusdiaboli: az első sor az nem harmadik.
M.Lac, elnézést, de mindenkire vonatkozik, amit írtam kilenckor, kösz a megértést.
Nem olvastam el az összes hozzászólást, nem is fogom, bőven elég volt az a néhány. Azért volt amin jót mosolyogtam főleg a következőn: "a Volán nagyképűen játszott, a Fradi meg mindent beleadott". Nem éreztem semmi nagyképűséget egyik oldalról sem. A Volán és a Fradi azt játszotta amit tudott. Igaza van annak aki megemlítette, hogy unalmas mérkőzés volt. Igen, az volt, nem egy Ebel a magyar hoki. Azért szánalmas, hogy sok hsz.-ból inkább az irigység tűnik ki. Mint az a srác aki a következőt mondta mérkőzés után: "azért megnézném, hogy mi lesz majd itt ha Ocskay megy a fia után". Ez Fehérvár és nem a főváros csak nem hagyják elsorvadni a jégkorong jövőjét.
@F. Kapus: Jaj de jó, hogy már elolvastam az előbb, igy nem halok meg hülyén!
@F. Kapus: nem probléma, csak nem vagyok hozzászokva, hogy kommentjeim nem tűrnek tintafestéket :)
@M.Lac: de igen is van, mert a jelen lévők többsége ( 90 % ) szülő, hozzátartozó.
@Mr. Whisky: Mi lenne,ha végre befejeznéd a csipogâst? Nagyon unalmas vagy...
@ezanevemeskesz: "Ez Fehérvár és nem a főváros csak nem hagyják elsorvadni a jégkorong jövőjét."

Sajnos el tudom képzelni milyen vélemények jelennének meg, ha a főváros elkezdené feltámasztani a csapatokat :)
@Jégkorong: hisz egy nagy család vagyunk, nem?

@peterszky: bár lenne valami realitása annak, amit mondasz. Nehogy azt hidd, hogy nekünk az a jó ha más ország bajnokságába kell játszanunk. Bár meglennének itthon is a feltételek, de nincsenek és sajnos nem is látok rá realitást.
@szorgalmas: Azt én is elismerem hogy az egész csarnokra nézve nincs egységes szurkolás, de a tegnapinál azért komolyabb szokott lenni, azt sem mondom hogy világszínvonalú, de akkor sem olyan mint tegnap. De ebbe mondjuk az is beletartozik hogy mióta ebel van sokan jönnek mindenhonnan akik a meccset nézni jönnek és nem szurkolni, amiért én nem is ítélek el senkit mert mindenkinek joga úgy élvezni egy meccset ahogy akarja. Lehet ha csak 500-az lennének kint akkor egységesebb lenne, de azért a teltház az teltház, mégha nem is egységes.
@M.Lac: Igy jartal, de en nem csodalkozom ezen, regota figyellek teged es egyaltalan nem torekedsz arra, hogy betartsd a blog szabalyait. :))))))
@csatoimi: Első esetben megkereslek egy Stendhal regény címének kissé módosított címével: Vörös vagy fehér? :-)))
@jacint70: Te nem egy uveg borommal logsz? :)
@csatoimi: Még nem... ;-) Vagy Te már tudsz valamit?
@csatoimi: Még nem... :-) Vagy Te már tudsz valamit?
Klassz ez a blogmotor... Elsőre semmi, másodikra mindkettő...
@jacint70: Csak vicceltem. :) Bar tudnek . . .
@csatoimi: A fogadásotokra felajánlott könyvet ma a Széna téri mini tornán Jácint70 átvette. szeretném a tiedet is oda adni, mielőtt még eldőlne az edző kérdés. Hol és mikor?
@M.Lac: igen, az vagyunk. Csupán szíves figyelmedbe/figyelmetekbe kívánom ajánlani azt, amiről neked/nektek is volt tudomásotok. Remélem mindenki örülni fog a Győzelem kapcsán; Játékos/SZURKOLÓ egyaránt.
mikor lessz a döntö????
üdv =)
@Tejpalkó: Jovo heten remelem ki tudok menni, koszonom szepen. Ahogy tudok valami pontosat, levelben megirom es egyeztetunk.
@csatoimi: OK várom a jelentkezésedet
@Mr. Whisky: az élet kemény, de az elveim magamra is vonatkoznak. Szombaton túlzott jókedvemben olyanról is pozitív hangnemben írtam, amiről nem tudtam biztosat. A csarnok, a rendezés, és a büfé továbbra is tuti Erzsébeten, a csapatot meg a sok exVolános miatt sem kell zsigerből gyülölni - de ez a legkevésbé a szurkolók édeme. Elismertem, hogy tévedtem - de legalább beismerem. Ha ezért madár vagyok, lelked rajta, de az biztos, hogy másféle gerincben hiszünk.

@rol71: öröm látni hogy visszatértél, mind régi nickedben, mind érdemi tartalomban. :)

@Jégkorong: ne viccelj, ez a legkevesebb. :)

Szóval ha valaki esetleg nem figyelt volna eléggé.
Ma gyertek minél többen a junior döntőre, NAGYON megérdemlik a fiatalok, hogy sok ember előtt játszhassanak! Kell a szurkolás, hogy meglegyen a győzelem! Mindenki hozzon még egy embert. :)

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@Raon: Hogyhogy érdemi tartalomban, volt valami hír rol71 részéről BA-ról? :)
@F. Kapus: tegnap biztos a jobbik lábbal kelt fel. :)
Olvasom az elmenybeszamolokat es a hozzaszolasokat. Nagyon lehangolo.
Probalom ismeroseim koreben a magams egyszeru modjan nepszerusiteni a hokit: meselek a macidobalasrol, a kulfoldon is hazai hangulatban jatszo csapatrol, arrol, amikor a szurkolok dobtak ossze a buntetespenzt es a kulfoldi szurkolokkal kialakitott remek kapcsolatrol.
Es akkor jon egy ilyen.
Elkeserito.
Erre mit mondjak azoknak, akiket eddig azzal futottem, hogy a hokis kozeg mennyire mas, mint mondjuk egy meltatlanul nepszeru labdajatek milioje.
Ehh...
@RCH: "Es akkor jon egy ilyen."

Miről beszélsz??
@RCH: ami történt, iszonyú. remélem egyszer fel tudunk állni az ütésből. együtt, megerősödve. és talán büszkén nézhetünk a jövőbe, mert ami most van, az borzasztó, rettenetes.
@KCs: Arra az acsarkodasra, ami a ket szurkolotabor(?) egyes egyedei kozott zajlik. A molino, a beszolasok, stb.
@RCH: Remélem érzed, hogy enyhén szólva is túlreagálod. Állítom, egy Volán-Salzburg meccsen különb molinók és beszólások voltak.
@KCs: Egy konkrét példát kérnénk...;)
@advocatusdiaboli: a lényeg az, hogy mindenkinek jobb lenne, ha előre tekintenénk, köszi mindenkinek
Te jó ég mennyi intelligens hozzászólást sikerült itt összehozni gyerekek :)
@F. Kapus: azért ez nem így van, ne bagatellizáljuk el az iszonyatot. együtt kell tenni azért, hogy az, ami vasárnap megtörtént, soha, de soha többé ne történhessen meg!!!
@szorgalmas: hát ha együtt kell tenni érte, akkor ugorj be hozzánk egy sörre! :)
@F. Kapus: ok, beugrom, megiszom akármennyit, csak legyen már béke az olajfák alatt:)

na, de on:

ma este alázunk, 3-2-vel irány a döntő!! tempó zöldek!
@szorgalmas: ahogy zsákutcától tanultam ma:
OK
Ámen :)
Kedves zöld hokibarátok!
Ennyi reakciót nem érdemeltek, de a hagyomány kötelezi mindkét oldalt, úgy tűnik.
A játékosoknak további sportsikereket kívánok!
süti beállítások módosítása