HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Két idegenbeli győzelem

2010.03.05. 21:44 F. Kapus

Az élen állók nyertek az elődöntőbe igyekvők otthonában. A Dab.Docler mindhárom harmadot nullára nyerve szerzett három pontot a Miskolc vendégeként, a vége 0-6 lett. Borsos Attila három gólt, Kurt MacSweyn ugyanennyi gólpasszt szerzett a sok hiányzó miatt érdekes sorokkal felálló dunaújvárosi csapatban. A Ferencváros még közelebb kerülhetett volna a rájátszásba kerüléshez, de a Stars 4-2-re felülmúlta a zöld-fehéreket. Beau McLaughlin két gólt lőtt, így továbbra is vezeti a középszakasz pontlistáját, 14 mérkőzésen 22 pontot szerzett. A következő játéknapon kiderül, melyik csapat lesz a pályaválasztó az elődöntő első mérkőzésén, a Dab vagy a Stars. Előbbi a Miskolcot, utóbbi az FTC-t fogadja vasárnap.

70 komment

Címkék: ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már csak 1 kérdés nyitott,az hogy ki végez a középszakasz élén, ahogy antialkoholista Stohl Buci mondaná az rtl klubon :dab vagy stars ??, stars vagy dab??? jajj de szoros telefonáljanak:-))aki per .pillanat eltalálja hogy ki végez az élen,az meg kapja Fodor Sz, Gröschl T kiss Á ,Magosi B kvartett :szeressük egymást gyerekek c nagysikerű újrafeldolgozott örökzöldjét:-))
Hát ilyen szánalmas játékot régen produkáltunk :( Sajnálom,ha így néz ki a csapat egy sorsdöntő meccsen :(
@Miskolcifan: A jelenlegi forma alapján baromira nem érdemeljük meg hogy bejussunk a rájátszásba...
@kisby: Sajnos ló...t érdemlünk azért amit mostanában csinálunk és elnézést a kifejezésért :( De vki megmagyarázhatná nekem a sorok összeállítását megint...Ha eddig zavar volt,akkor erre a mai teljesítményre a fejetlenség is enyhe jelző.Nagyon kíváncsi lennék a miértekre.
Szia Kapus! Már kezdtem aggódni, hogy menedékjogot kértél Kanadában :D
Off kicsit de kikívánkozik Borbás nyilatkozata a sportban enyhén szólva is gusztustalan a csapat társairól. Lehet ezért tart itt az ute. Nincs csapat egység és még a kapitányuk se gerinces.
Kis felüdülés:
Tika mesterhármas !!!!!!!!!!!!!! :)
Sevela shutout
Fiatalok két gól
Macsweyn 0+3
Magóóóóóól! :)

Mi kell még? (Gröschl eltiltásán kívül persze... ;) )

Hajrá DAB!
Kis felüdülés:
Tika mesterhármas !!!!!!!!!!!!!! :)
Sevela shutout
Fiatalok két gól
Macsweyn 0+3
Magóóóóóól! :)

Mi kell még? (Gröschl eltiltásán kívül persze... ;) )

Hajrá DAB!
Kis felüdülés:
Tika mesterhármas !!!!!!!!!!!!!! :)
Sevela shutout
Fiatalok két gól
Macsweyn 0+3
Magóóóóóól! :)

Mi kell még? (Gröschl eltiltásán kívül persze... ;) )

Hajrá DAB!
nem hiszem el, hogy ilyen sz*r a fórummotor... :S :)
@tiriakos: Meg kellett volna inni azt a felest reggel, és akkor nem remegne a mutatóujj :)
@a. Bárd: Hajnal 4-kor szerintem nem kevés volt, hanem már sok :)))
@Koksz: mire gondolsz konkrétan? Szerintem Borbás a legnormálisabb játékosok egyike a komplett magyar mezőnyben!
@tiriakos: Mi kell még?Talán egy olyan Miskolc,aki kifejt némi ellenállást!Nem kisebbítve a DAB győzelmének értékét,de semmi egetverő kunsztot nem kellett csinálniuk,mint közelről kihasználni a kínálkozó lehetőségeket.Ezt könyörtelenül megtették,sajna tegnap ez elég volt a nagyarányú vereségünkhöz.Mi azon gongolkozhatunk el,hogy miért lehetett szabadon oly sokszor Újvárosi játékos a kapu közvetlen előterében?
(((Tripla zárójelben,mert semmit sem befolyásolt,"csak"érdekes az előzmények ismeretében:bottal hátulról lökés a DAB-nál sima 2 perc,nálunk 2+10 Strengellnek!Semmi különbség nem volt a két eset között,csak hát...talán valahol Haszonits is ember?)))
@Miskolcifan: A mester megint alakított meccs közben is össze- vissza keverte a sorokat.Az emberelőnyös játékon is látszik a munkája.
Azért elég gáz, hogy a rájátszásba "baktató" Macik otthon még gólt sem ütnek!!!!!
Vajon a "Mester" mit mondott nekik, vagy Ő mit tesz hozzá a csapathoz????? :-( ?.....
@üveg: Semmit.Inkább elvesz azzal,hogy szigorúan mindenki olyanokkal játszik egy sorban,akivel még soha a szezon során...Nem ismerem a fehérvári fiatalok múltját,de szerintem Tóth Adrán és Hajós Roland kb. mióta hokiznak együtt játszanak,nem is rosszul,na ez mostanában itt megszűnt,pedig Popovics Patrikkal kiegészülve szereztek vagy 60 pontot a MOL liga alapszakaszában.Végülis ami jól működik azt minek is megtartani...
@eszel59: Érthetetlen számomra a Miskolc játéka. Legutóbb Miskolcon komplett felállásban vért kellett izzadnunk a győzelemért. Én látva az ott mutatott játékotokat, tegnap nem sok sanszot adtam a tartalékos csapatunknak. Nagyon rapszódikusak vagytok. Kiváncsi leszek vasárnap melyik arcotokat mutatjátok.
@gogosz: Pedig egyszerű,mikor a "sztárjaink" jó napot fognak ki és saját kútfűből megoldják a dolgokat akkor nyerünk,mikor rosszabbul megy nekik és szervezett játékkal kellene pontokat szereznünk akkor sehol sem vagyunk,mert a szakmai stábból nem jön segítség a csapatnak...
@Miskolcifan: Azért a fejlődést nem lehet elvitatni nálatok, és ebben azért a vezetés munkája is benne van. Idény elején nem sokan gondoltuk, hogy harcban lesztek a harmadik helyért. Evés közben jött meg az étvágy nálatok is. A lényeg, hogy ne álljon meg a fejlődés.
hát a tegnapi játék még az első harmadban ok de a másik kettő??? szörnyű volt!!
azt nem értem, ahogy tényleg írtátok annyira hullámzó a játékunk hogycsakna.
sok hibával játszottunk,ezt nem tudom hova tenni melyik a csapat igaziarca!!!
haszonits érdekes volt az a kiállítás az nem volt 2+10 perc ja és szerintem az első gólnál kicsúszott a harmadból a korong csak a helyettesek nem látták:(
na mindegy ez van ,tisztes helytállás újvárosban!
Galanisznak jobbulást és kapja ugyanazt vissza az a szemét grösl(direkt) a starsot meg jol elverhetné valaki ne legyen már olyan nagy arcuk!
@gogosz: Hát sajnos most állt meg.Úgy van,ahogy Egri mondta,nem tudjuk áttörni a korlátokat és ebben sajnos nagy része van a szakmai stábnak.
Nem bántásból,de ennél gyengébb és tartalékosabb DAB-ot nem láttam az utóbbi években és sajnos az ilyen meccsekre képtelenek vagyunk felkészülni mentálisan, ebből is jött ez a csúnya zakó.
Egy bizonyos pontig tényleg sokat fejlődtünk idén,de én úgy látom,hogy a további előrelépésekhez kell egy komoly edző a következő szezonra,mert ha így marad minden akkor az lesz mint idén,nyerünk néhány meccset,megszorongatunk mindenkit,de maradunk a szimpatikus vesztes szerepében.Persze tudom ez pénz kérdése is,de ha Faithot meg tudtuk fizetni akkor talán nem okozna gondot pl. egy fiatal, ambiciózus kanadai edző "leigazolása".
@Miskolcifan: És mi lesz jövőre, ha a fehérváriak a farmcsapatukba mennek vissza? Lesz aki pótolja Őket?
@gogosz: Ez a másik kérdés számomra...A védősorban meg tudjuk oldani,de Tóth és Hajós hiányát meg fogjuk érezni az biztos.Talán az lehet a megoldás,hogy Petres és Strengell felvehetik a magyar állampolgárságot és akkor a helyükre jöhet +2 légiós.Illetve az utánpótlásból meríthetünk.Ritó Lacit mindenképpen be kell vetni a következő szezonban már :D
@Miskolcifan: Nekem örök emlék a debreceni junior VB 2oo9 decemberében,...jól látod, aki a bajnokság VÉGÉN szétszedi a sorokat.../jól müködőket/ nem erre a szintre való!!! Eddig pedig szerencséje volt, mert hajtott a csapat, de most kéne neki produkálnia magát, hozzátenni valamit. Miskolc már rég megérdemelne egy JÓ CSAPATOT, JÓ edzővel!!!!
@Miskolcifan: Ilyet ne várj egy utánpótlás edzőtől .Miért is higgyen a fiatalokban.
@gogosz: Az csak egy dolog, hogy Ők visszamennek... A probléma az, hogy a miskolciak közül kit sikerült még pluszban elüldöznie a MESTER-nek. A felnőttek közül + az Ifistákból és a serdülőből!
Attól meg ne essünk már hasra, hogy idén mindenkit megszorongatunk, mert valljuk be így a negyedik fedett szezonunkra ez a minimum. Annak tükrében pedig, hogy szezon elején azt nyilatkozta a vezetőség hogy MINDEN FELTÉTEL ADOTT A 4 KÖZÉ KERÜLNI...hát ez bukta... bár matematikailag van még sansz.

Másik kérdés: Mol alapszakaszban pontokat gyártó játékosok december vége óta nagyon gyatra teljesítményt nyújtanak és alig szereznek pontokat! Vajon miért?? Ez több mint hullámvölgy, itt a felkészítéssel van gond szerintem.

A hab a tortán pedig a meccs utáni nyilatkozata a Boon-on! Poénkodik vicceseket akar mondani, pedig nem ez a dolga, nem így kellene a csapat moráljáról gondoskodnia.
@Miskolcifan: Meglepődnék, ha Ritó Laci jövőre itt maradna Miskolcon. Sajnos:-(

Hajrá Macik!
Az erő is elfogyott a bajnokság végére .Pedig a felkészülés jól sikerült a mester szerint mégis szerintem a kondi sincs már meg .
@lidmark: És az a baj,hogyha ezeket elmondanád akkor kb. ki lennél tiltva a csarnokból...Tegnap este Mayer apja szabályosan nekem támadt,mert kb. 0-5 körül annyit mertem mondani,hogy mi a francot műveltek már...
@Miskolcifan:
Nekem a köszönésem sem fogadja már. Valószínű azért, mert nem álnéven írom a véleményem.
@lidmark:
A nyári felkészülés szerintem nem volt elég, legalábbis MOL és OBI-es szinten... láthatjuk kevés. Csoda, hogy elfogy az erő...?
@Sűrűhaj: Sokat nem veszítesz vele :D
@vaze: Olvasd el a tegnapi sportot és minden kiderül belőle.
@Koksz: Bocs, nekem nincs tegnapi sportom, a neten nem meg találom, nincs egy linked? Engem is érdekelne.
* a neten meg nem találom, na nem tudok magyarul :(
@Koksz: En sem talalom, engem is erdekelne.
@csatoimi: Most legalább tudom, hogy nem vagyok tök béna. Persze ettől még lehet...
@Szurker: Köszi, de én Koksz, Borbás Gergőre utaló cikkét nem találom, ez Miskolc és Mayer, ezt láttam :(
@Szurker: Koszonom, ezt en is olvastam. A masikat en sem talalom.
Semmi olyan nem volt Borbás nyilatkozatában, ami méltatlan lett volna. Egy kritikus, és önkritikus elemzésecske volt, ami a terjedelem miatt csak felszínes volt. A lényege az volt amiről minden hokiszurkoló már eddig is tudott. Ami érdekes volt benne, hogy megvédte a Pék-Baróti párost. Szerinte ezt a 6 meccset már nem kellett volna váltással befejezni, mert Péknek és Barótinak szívügye volt a csapat. A konkrét részletek úgyis az öltözőn bellül maradnak.
@gogosz: Köszönöm. Az nem olyan nagy bűn, hogy megvédte a korábbi edzőpárost, végülis a tavalyi sikert meg velük érték el. Nem gondolom, hogy Giblákékat akarta volna bántani. Nyilván nagyon elkeseredett, mint még sokan mások. Az sem baj ha vannak dolgok, amik öltözőn belül maradnak. Van aminek ott a helye.
@Koksz: Gondolom eddig is tudtad, hogy Borbás Pék mellett állt, nem tudom miért kell a cirkusz.
@1885*: Így gondolom én is.
Borbi nyilatkozatával nincs semmi baj. Ami elgondolkodtatott az Joos nyilatkozatának azon része volt,amikor kijelentette, hogy a vezetés mindent megtett. Ha ez minden amit tenni tudnak ,szép reményeink lehetnek a jövőre nézve.
@Koksz: Olvastam a tegnapit, képzeld, éppen ezért kérdeztem, hogy konkrétan mire gondolsz, de amíg ilyen szégyellős vagy a részleteket illetően, nem jutunk előrébb! :)))
Na, mivel itt többen azt mondták semmi baj nincs Borbás nyilatkozatával, nyilván koksz valamit félreértelmezett hajnali félháromkor, vagy csak kekeckedni akart. Szerintem itt le is zárhatjuk a témát. :) :) Van elég bajunk amúgy is.
Jó hir......
Jan Fishera visszatért a DAB-DOCLERHEZ
@Fibonaci: Kinek jó, kinek nem :))))
@CTZ78: nekünk jó hír nem Lepi?
Nyilván nem véletlenül, lehet majd elnézek egy két Stars-Dab-ra, ha már mi "erőnyerők" leszünk a következő bajnokságig.
Reszkess, Groschl.!!!!
ennek a hírnek valahogy én is örülök! Már várom az elődöntőket! :)
@Bpstars: Azért szerintem egyelőre annyira ne örülj - mármint a "hír"-nek! :)
@vaze: Jó reggelt! Bocs, nem emlékszem jól, Fisera volt aki megagyalta Fodort? :) :)
@1885*: ő csak megvédte magát, mert Szabina hátulról rámászott :)
@vaze: miért ne? :) Nagyon unalmas volt már ami itt az elmúlt héten ment. Olyan soft csapat benyomását keltettétek maagtokról, hogy már kezdtem rendesen sajnálni a csapatot. Talán most ez a hangulat változni fog.

Győzzőn a jobbik! Hidd el, ha nyer a Dab, az elsők közt fogok gratulálni. Nem fog nehezmre esni!
@Bpstars: nem is gondoltam mást rólad. nekem a szurkereink keltettek szoft benyomást, a hisztis picsa alapállás masszív elfoglalásával, a játékosok nem annyira (nézd meg a Svasziról készült képet), bár az vitathatatlan, hogy bunyóban egyelőre ti vagytok a jobbak, és a rutin miatt a rájátszás is nehéz lesz.
@vaze: :) miért mindig hátulról? Lehet, hogy ez valami szexuális problémára vezethető vissza? :D
@1885*: maradjunk a jóízlés és a tényszerűség határain belül... :)
@vaze: OK! Elnézést, rosszul asszociozáltam korán reggel a "hátulról rámászottra" :) :) rossz poén volt, elismerem.
És még írni sem tudok! asszocionáltam!!
süti beállítások módosítása