HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár–Vienna Capitals 2-3

2010.02.23. 22:06 Hblog

Az első harmad eleje egyenlő erők küzdelmét hozta az EBEL-negyeddöntő 2. meccsén, a vezetést is megszereztük Palkovics révén, ám utána a bécsiek fél órája következett, ennek eredményeként nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem előnybe is kerültek. A harmadik felvonásban aztán összeszedtük magunkat, Kovács Csaba beverte második gólunkat, az alárendeltségi viszony megszűnt, de hiába hajtottunk a győztes találatért, hatvan perc után maradt az egál. A ráadást is jobban és frissebben kezdtük, mégis Lebeau talált be egészen távolról, 2-3. Nincs veszve semmi, annyival biztosan nem jobb az ellen, hogy megijedjünk. 1-1-nél tartunk, folytatás Bécsben, csütörtökön. További eredmények: Medvescak–Graz 3-6 (0-2), Klagenfurt–Salzburg 1-3 (1-1), Villach–Linz 4-3 (1-1).

156 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na most mivan eddig kint nem tudtunk nyerni itthon igen mostmeg fordítva?O.oNembaj Szép volt fiúk sajnálom h nem lehettem ott:(
Szép volt fiúk! Kár a 2. harmadbeli kissé tompább játékért!
A helyszíni jó hangulat tv-n keresztül is átjött!
Sajnálom. A kapuvas ma nem volt velünk. Sajnos Sötét Időjárás nem nekünk intette, hogy az erő legyen veletek... (meg a te lelkeddel) :)

De a játék képe alapján itt még bármi lehet :)
Szégyenkezni nem kell semmiért.

Hajrá Volán!
Így kell menni tovább, és akkor még bármi lehet! Nekünk ez már úgyis csak ráadás, de azt mondom eddig messze várakozáson felüli az eredmény. Ez a párharc a legkiegyenlítettebb a rájátszásban!
Medvescsak - Graz 2 : 10 !!
@Metal_Storm: Az utolsó gólos vasra gondoltál?

Én egy kicsit csalódtam a hangulatban, még ennél többre is van szükség. Szeretjük a focit, vagy nem, de azért ott fergetegesebb szurkolás van, ha egy komoly meccsre sok ember összejön.
@tolsztoj: 3-6 az ebel.at f@szságot ír...
most értem haza, óriási meccs volt, nagyon mélyről jöttünk fel a 2. harmad után, nem tudom honnan vették a fiúk még az erőt a harmadikra, a hosszabításban sehol nem volt a caps, egy jól eltalált lövés beakadt.
egyetlen észrevétel: nagyon hangos a zene, néha tönkrevágta a szurkolást, ha megy a szurkolás ne keverjenek már rá zenét.
Már észrevettem :-)))) - MI AZ MEGKERGÜLTEK A SÓGOROK?
Iszonyú izgalmas meccs!
Borzalmasan figyeltek Mihály Árpira, meg Palkóra. Egyenlő erők csaptak össze, Tommi ismét iszonyú jó volt. Kibekkeltük a középső harmad hullámvölgyét, aztán felülkerekedtünk, de most kevesebb szerencsénk volt.

Az eddigi hangosítás recsegett, és szánalmasan szólt, de kevésbé volt zavaró, a mostani hangosítás a profi hangfalakkal viszont mindent elkövetett, hogy megölje a szurkolást, ne lehessen szót váltani a mellettünk lévővel, és tartósan hallás-károsodjunk.

A játékvezetés meglepően jó volt alig 2-3 teljesen alaptalan kiállításunk volt, és többször is voltunk kettős emberelőnyben.

Hajrá Fehérvár!
@migermi: Hangulaton van még mit javítani, de ehhez a szurkolók a legfontosabbak.

Akár ezt is nyerhettünk volna a ráadásban egy kicsit frissebbnek tűntünk, valamelyest fölényben is játszottunk. Ez a kicsi fölény a gólunk után kezdődött. Volt is helyzet, pl amikor a levegőben kapta el a korongot, vagy amikor Ackeström rálőtte a lábára, de beszorult. Most is volt egy-két érdekes fújás. Az első kapott gólnál pl. egyértelmű kézpassz volt Horváth szabálytalannak vélt mozdulata utána adódott. A kettős hátrány meg egy érdekes szituációból következett. Nem értem, hogy miért nem lehet simán kiemelni a korongot, miért kell a palánkra pattintatni. A második kapott gólunknál elaludt Ackeström, viszont az egyenlítő találatunk (Kovács Cs.) egy mintaszerű játék után született, a kapus csak a gól után emelte a kezét, már későn.
Az még kimaradt, hogy a szünetek közötti csapatról szóló vetítések jók voltak. A Fejér Megyei Hírlapos reklám egy kicsit nem teljesen passzol. "Jó szórakozást kívánunk az előadáshoz." Nem színházban vagyunk!
@Borsy: igen arra. Akkorát szólt...
@migermi: igazad van ,de ne kezdjük ezeket a "magyaros" semmi sem elég jó hozzászólásokat!
Igazán mindent megtettek a kiszolgálásunkért, hamár drágább lett a jegy.

És az a véleményem, h. kicsit többet segíthettünk volna a fiúknak szurkolásban. Vártuk, hogy ők tüzljenek fel minket... Sajna, szerintem a nézők és ők is túlpörögték magukat picit. Nem baj, kezdődik minden előről, annyival nem jobbak, hogy félnünk kelljen, most őket nyomja a hazai pálya terhe. Eszembe jut egy ZTE-Körmend kosárfinálé, ahol öt meccs döntött úgy, hogy mindenki idegenben nyert végig. Az nekünk is jó lenne most.
Csarnokban én nem hallottam.
Ájjj megint megvertük magunkat, végre megkaptuk az aránylag egyenlő bíráskodást, azért csak aránylag mert az első gólunkat azért nekik köszönhetjük ...
de ennyi előnyt kihagyni nem lehet, most mi bűnhődtünk emiatt. Simán partiba vagyunk a Béccsel nem baj, hogy őket kaptuk, kicsit fáradtnak tűntek a fiúk nem lepne meg ha a köv meccset feladnánk, Tominak is pihennie kéne egy kicsit + Hete nem rosszabb kapus. Gratula a szervezőknek jó volt a "körítés" engem annyira nem zavart a hangos zene. Külön köszönet a "Fear of the dark"ért :-)Szurkolás volt már jobb is, de én is többre számítottam, amúgy annyira nem volt telt ház mert a vendég szektorba még simán elfértek volna kb 50-100an. Gratuláltam a bécsieknek a meccs után, azt mondták, hogy nagy meccs volt, de lehetett volna másképp is.
Viszont a fiúknak jár egy seggbe rúgás. A VESZTES MECCS UTÁN IS MEG KELL KÖSZÖNNI A BÍZTATÁST IGENIS KÖRBE KELL MENNI NEM ELHÚZNI AZ ÖLTÖZŐBE ...

Hajrá Volán, vasárnap találkozunk.
@Borsy:
@petyagergő: Én is erre gondoltam, hogy ez a szurkolás még közel sem megfelelő.
Hajrá Volán!

Ma nem voltak olyan jók a srácok, kicsit fáradtnak is tűntek már.
De Péntek új meccs.
Bécs ma talált 1 gólt a hosszabbításban úgy mint vasárnap mi. A harc megy tovább. Csütörtökön folytatjuk.
Dreamline 25- nek üzenem, hogy Thomas barátommal együtt a blogon megbeszélt időpontban, amit Ő is vissza igazolt vártam a csarnok előtt, de nem jött el. Innen kezdve az írásaira nem reagálok és nem tartom vitára érdemesnek.
Üdv. Benő Fehérvári Őrdögi kör tagja, aki mindig a bérelt álló helyén áll.
Fáradtan mozogtunk, kaptunk két elkerülhető gólt, majd a semmiből egyenlítettünk kettőnél. Aztán amikora meccs során először nekünk állt a zászló, benyeltük.

Nem történt semmi meglepő, menni kell előre, tovább, meg kell küzdeni 60 percen keresztül minden centiért. Semmilyen üresjárat nem megengedett, a végén a centiket összesítik és hirdetnek győztest.

Hiányolom a kölyök sorunk utolsó harmadbeli fellépését és egy másik kívánságom is van: Árpi találja meg magát, mert meccsek óta semmi nem sikerül neki /ez akkor is igaz, ha a one-timer a KAC ellen zseniális volt és ma is volt 1-2 bíztató kísérlet/. TŐLE sokkal több kell.

Hajrá!
@Bencito: azért az a simán partiban vagyunk a Béccsel kicsit túlzás, mondjuk azt, hogy jól védekezünk ellenük.

Ma nem lehettem ott, pedig ez is nagyon jó meccs volt, mondjuk a bécsi szívrohamosnak a közelébe sem ért...:-)
15 hely kiadó még a szurkolói buszra, plusz csütörtök délig lehet autósoknak jegyet rendelni.

A meccs előtti papírozás nem volt rossz elsőre, de ha a "vegyél egyet és add tovább jobbra" néhány embernél azt jelenti hogy felfele adják, akkor azt hiszem legközelebb piros nyilakkal is fogjuk jelezni az irányt :) vasárnap újra megpróbáljuk :)
@munkagep: Ott tényleg nagyon nehéz volt. Folyamatos kettős hátrányok kivédekezése.
@szurkolói busz: Hozzánk el se jutott, pedig mi tudtunk róla.
azt egyébként csak én láttam rosszul, hogy elmaradt megint a kézfogás? Bécsben sem volt. Ez most valami rájátszásos újabb módi, vagy örihari van Rotterékkel?
Jó éjszakát mindenkinek. holnap folytatjuk
@munkagep: Magyar bajnokságban is így volt a rájátszásban. Csak a párharc végén van kézfogás. Nem tudom honnan jön, de így csinálják több fele.
@munkagep: én úgy tudom, hogy amikor eldől a tovább jutás akkor van csak kézfogás
@Borsy: @Bencito: köszi, megint tanultam valamit!
A szurkolás tényleg nem volt olyan szintű, mint vártuk többen is... Mondjuk felmentésünk volt sokunknak, akik vasárnap már kiüvöltöttük a lelkünket is, de a többiektől akkor is sokkal több kell! A meccs nem nekünk állt, de kis szerencsével behúzhattuk volna. A csapat azért vesztes meccs után ha körbe nem is kellett volna menjen, de egy 20 mp-et még kibirtak volna, h megtapsolják a nézőket, de azért valahol megértem őket is na! Nekem egyre inkább unszimpatikus ez a bécsi "zsoldos" csapat... Az egyik Rodman pl. kifejezetten féreg volt, Bootland is, és Rotter is (nem meglepő). Holnapután meg ha nem hit nélkül lépünk pályára, akkor lehet keresnivalónk!!! Nameg ha szurkolunk legalább úgy, mint vasárnap!
@szurkolói busz: Annyi észrevétel a papirozáshoz, hogy legközelebb irjátok rá szerintem a kicsi fecnikre is, h 3 sor fehér, 3 sor kék, 3 sor fehér... Csak, h mindenki értse! Nekem megvoltak az instrukciók, de körülöttünk mindenki teljesen mást erőltetett, aztán végül a kékek helyett mi is befehéredtünk... :-(
@benö51: ha felfele megy és nem oldalra akkor ugye középre nem marad... sebaj, legközelebb jobb lesz :)
@sutyi2: igen, erre én is gondoltam, de a kék papírokat én is csak a meccs előtt 1 órával láttam. ha lett volna tényleg 1000 db, akkor egyértelmű lett volna hogy kék sor fehér sor, de sajnos előre nem tudtuk pontosan mennyi kék lesz. de köszi, vasárnapra már update tervvel állunk elő :)
A meccs pillanata nekem az volt amikor végre Gratton barátommal megtaláltuk egymást, meghallotta a kedves szavaim, és kiintett. Ekkora gusztustalan férget mint ez a pali még nem láttam! Az ilyet eszkimóéknál 1 naposan kidobják a jégre :)))
Nem történt semmi, ez igazi playoff meccs volt, menni kell tovább!
Nagyon izgalmas mérkőzés volt ,hatalmas hangulat,tipikus Play offos a maga minden izgalmával.Kikellene elemezni a 2.harmad borzalmas "játékát"mert ott tőlünk csak 1ember volt a jégen,ha akkor véget ér a játék, az lett volna a sportújságok címlapján: Tommi Satosaari - vienna capitals.3.harmadban magához tért a csapat , sikerült is egyenlíteni,de a hosszabításban a bécsnek volt mákja, kár érte.
Volt gyűjtés szurkolói kellékekre? Mert én nem láttam
@szurkolói busz: OK, bocsi, ezt nem tudtam, de vasárnapra meg lehet valositani! ;-)
@pakero: Mit szóltál be Benoit "barátunknak"? (szó szerint)
@exL:1: A hatalmas hangulattal nem értek egyet. Több meccsen voltam már más sportágból, ahol lényegesen nagyobb szurkolás volt. Itt voltak hosszú percek, amikor szinte teljesen elcsendesedett az ezerfejű.
@Lazlee: Megvan a 3 jegyed, de érj ki please időben a meccsre (minimum 1 órával előbb!), mert elég sokan "időben" ki fognak jönni vasárnap is... Ha ott vagy már a parkolóban, hívj!
@szurkolói busz: Szia! Még kellene két jegy csütörtökre tehát összesen 5 darab.Nem akartalak zavarni ilyen késön telefonnal.
Jo éjt mindenkinek!
@pakero: volt a bejáratnál és a büfékben. Ezúton is köszönjük az eddigieket, vasárnap Zsuzsa néminél lesz a doboz a büfében.
@sutyi2: f**k y*u Gratton f**k y*u ez volt a lényeg :)) Már melegítéskor is sikerült egymást megtalálnunk, kedélyesen elcsevegtünk
Mérkőzés beszámoló, edzői értékelésekkel:
albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2494
@Bencito: "amúgy annyira nem volt telt ház mert a vendég szektorba még simán elfértek volna kb 50-100an."
Felháborítónak tartom, hogy a vendégszektorban újságot olvasó szurkolók a biztonságiak felszólítása után (álljanak fel!) visszapofáztak, persze maradtak ülve, jópár szurkolót megfosztva egy használható helytől!!!
És igen, üresen maradt sok hely, mivel a sorok bejáratánál már akkora tömeg volt, hogy se ki, se be.
Ha valakinek állójegye van, akkor mi a ló....ért nem bírja felfogni, hogy más is kíváncsi a meccsre?
Aki a biztonságiak felszólítására szarik, azt igenis tessék kivezetni, azt nézzen meccset a tv-ben, vagy ahol akar!
Gusztustalan!!!
@pakero: :-D Én Rafael "barátunkat" próbáltam így üdvözölni, de sztem nem hallotta meg... :-D
@op66: Igen a zenét tényleg lejjebb kéne venni, mert nem tudsz senkihez sem szólni egy szót se!
@IceGirl87: engem speciel nem zavart, pedig közel voltam.
@Bencito: Hát veled valami biztos nincs rendben, mi az hogy még elfértek volna? Esetleg ha sok idióta nem meresztené a valagát ülve az állóhelyen 2 helyet foglalva! "nem volt annyira teltház" ! csak annyira nem, hogy a végére már levegőt se kaptam! és ha nézted volna ami a jégen történik akkor láttad a volna, h a fiúk igenis megköszönték a szurkolást, de miért kéne ünnepeltetniük magukat ha kikaptak? Gratulálni a bécsieknek meg hát......
@Borsy: Zavarni nem zavart kimondottan, mert hangulatnak nagyon jó, csak ugye nem tudsz váltani senkivel egy mondatot úgy hogy elsőre meghallja, mindenféle kézjelek használata nélkül :)
Hello mindenki! Előszöris köszönjük mindenkinek, aki dobott a dobozokba. Ígérjük, hogy vasárnapra újabb meglepetéssel rukkolunk elő, amit most már a ti segítségetekkel tudunk megvalósítani. Még tanulni kell ezt is a népnek na..... :)

Más, számomra most nagyon FONTOS:
Baráti társasággal mentünk volna holnap jégkorongozni Budára, a Budai Bocsok pályájára 23-24 óráig, de sajnos elfogytunk teljes mértékben... Nincs pofám már visszamondani a pályát és játszani is nagyon szeretnénk elmenni. Teljesen kezdők vagyunk, de korcsolyázni viszonylag jól tudunk. Ha valakinek, bárkinek kedve lenne csatlakozni hozzánk, a részletekről e-mailben! Nagyon jó lenne....
Szép Volt Fiúk! Nagyot küzdöttünk!
Nagy mákkal lehetne 2-0, de az 1-1 is igen szép.

A 3. bécsi gólról annyit, hogy tutira Lebeau a gólpasszos, a gól talán Bouchardé... Egyébként mindegy...

Hajrá Volán!

Nyomjuk ami a csövön kifér!
Kikaptunk ma a Bécstől, de én akkor is büszke vagyok a fiúkra! Ha valaki azt mondja a szezon elején, hogy hatodikként rájátszásba kerülünk és a Béccsel két ilyen meccset vívunk.... hát nem is tudom, valószínűleg megmosolyogtam volna! Le a kalappal előttetek srácok! Csak így tovább! Mi továbbra is ott leszünk Veletek, hogy együtt élvezzük a rájátszás minden percét s csak remélni tudom, hogy minél tovább fog tartani!
A meccs előtt pár perccel az ölembe hulott egy strandlabda amire valami ilyesmi volt írva: HIDEGFRONT WORLD TOUR 2010!!!!!!!! Mi az a hidegfront és ki találta ki ezt a labdás dolgot? Az biztos hogy nagy arc és nagy ötlet volt csak nem voltunk felkészülve arra, hogy dobálni kéne. Aztán járt a labda de pár perc múlva eltünt.
Nekem nem volt bajom a hangosítással! Azt is le lehetne ordítani, csak akarat kéne hozzá. HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!!
@phb: hidegfront.blogspot.com ELLENSÉGEK! :) Tavaly a Hevület-Jégveled MAJL döntőn telitorokkal végigordították a meccset és beleénekelték a Jégveled szájába az aranyat. Szimpatikus társaság.
sajnálom a fiúkat, de gratulálok nekik, a 2. harmad mélységeiből visszajönni, nagyon nagy teljesítmény! A végén nem volt szerencsénk. Hethéssy jó volt, nem egy Léderer és érthető okokból hiányzott a hév és a szenvedély, de abszolút nem látszott, hogy csak a 2. közvetítése.
Ilyen dekoncentráltan régen játszottunk. Rossz passzok, rossz helyezkedések stb..
Az baszta fel az agyam, hogy ezt a meccset meg lehetett volna nyerni, ha csak azt az átlagot hozzuk, amit itthon szoktunk nyújtani. Egyszerűen nem voltunk jók, de a Bécs sem.. Legalább a 2-2 után kellett volna behúzni a meccset, akkor egy kicsit pörögtünk... Biztos sokak lábában benne volt a vasárnapi meccs, de ez max. a védőket érintette.. mindenesetre néha olyanok voltunk, mint akiknek ólmot raktak a lábukra!

A 3. osztrák gól meg óriási védekezési hiba volt, 3-an mentünk ki 1-re, a többi bécsi meg üresen. Nagyon bevarrta, csillingelt a vas rendesen... :(

Ennek ellenére nem vagyok pesszimista, sőt azt gondolom, hogy ha erővel bírjuk, akkor tovább fogunk jutni. Eddig nem mutatott semmi a Caps, semmi nem dőlt el. Szerintem még nem is a csütörtöki, hanem majd a vasárnapi hazai lesz sorsdöntő, ott nyernünk kell, több hazait nem szabad bukni!

Holnap meg irány Bécs egy újabb meglepetés reményében! :)

Hajrá Volán! Szedjük össze magunkat fejben és akkor újabb csoda történhet!
@Bencito: Vesztes meccs után sosem volt körbekorizás...
@edudus: ha végképp nem találtok senkit, szívesen elmennék - én nagyon kezdő vagyok, a tudást lelkesedéssel tudom pótolni :)
@IceGirl87: a zenét nem kell lejjebb venni, én a sarokban álltam a hangfalak közvetlen közelében, de kell ez az erő! :)
Inkább a számok nem voltak jól összeválogatva. Alapvetően szeretem a kő zenéket, de nem feltétlenül ezek kellenek egy hokimeccsre. Inkább lassabb tempójú, ütemes dalok, amire a közönség rá tud erősíteni..
Nyugi semmi gond, 1 4 6 7 lesznek a nyertes meccsek.

A szurkolok irjanak be maguknak egy fekete pontot.
A 3. harmadban a 2. gol elott szinte csend volt a csarnokban. Nem akkor kell szurkolni amikor porog a csapat, hanem akkor amikor meleg a pite...
@miki78:
"A 3. osztrák gól meg óriási védekezési hiba volt,"
A kékvonalról ellőtt korong az nem védekezési hiba!!
Sajnos a kapusunk ,egy pillanatra kihagyott.

Alpecnek igaza van,amikor felveti a kérdést,miért is nem játszik a negyedik sorunk a harmadik harmadban?Jól mentek most is.Nem éreztem rosszabbnak őket ,mint a többi sort.

Ettől független ,gratulálok a csapatnak,mert jól küzdöttek!
én ezt a zenét látnám szívesen :D

www.youtube.com/watch?v=oQhkK8SbvJA

legjobb
@bakker81:
"Sajnos a kapusunk ,egy pillanatra kihagyott."

...nem latta a korongot :-/
@bakker81: az volt a védekezési hiba, hogy 3-an mentek az 1 osztrákra oldalra, a vissza passz után egyedül állt a kapussal szemben a gyerek.. Már a gól előtt kiabáltuk, hogy üresen áll középen, valaki menjen.. persze ezt nem hallják a játékosok, de annyira nyilvánvaló volt a rossz helyezkedés..
@miki78: abból nem lett volna baj, csak Balu bekorizott Tomi elé, így nem látta a korongot. Ha megnézed a tv felvételt, látszik is, hogy Tomi szól Balunak a gól után...
@_Vezo_: megnéztem, ez is igaz, bár annyira tisztán lőtt a gyerek.. én ott állok mindig ahhoz a kapuhoz közel, még csillingelt is a vas, nem tudom, hogy ezt ki tudta-e volna fogni.. kegyetlen lövés volt..

Na mindegy, nyerjünk Bécsben! :)
@miki78: ha látja, tutira fogja! Egyéb esetekben a kék vonalról nem hinném, hogy Tominak lehet gólt lőni!
@bakker81: az 1. harmadban sokat hibáztak, lehet azért játszottak kevesebbet... Persze attól függetlenül nagyon jók, de nem jöttek ki nekik a dolgok.
15 hely van még a csütörtöki buszra, jelentkezni e-mailben, telefonon, vagy az űrlap kitöltésével lehet.
Kérdés:
Az edzői utasítás, hogy emberelőnyben a csapatnak tilos bevezetni a korongot a támadó harmadba, csak belőtt pakkokkal szabad operálni, amit az ellen rendszeresen és pillekönnyedén kivág? Miközben a Bécs ugyanilyen szitukban mint kés a vajba..

Újabb tapasztalat Ljubljana előtt: nem a meccs estéjén, hanem másnap reggelre megy el teljesen a hangom. Remek munkanap elébe nézek..
Le vagyok sújtva a tegnapi meccs miatt. Simán nyerhető volt rendes játékidőben, ha a második harmadot nem adjuk le.
A szurkolókat meg nem tudom miért teszi boldoggá a fasszopó labancozás. :-(
Volt mellettem egy hazánkba szakadt osztrák-fia talpig volán ereklyékbe öltözve. Megvadultan szurkolt a Volánnak, tombolt a dühtől amikor hibáztunk, ékes osztráksággal osztotta az észt a bíróknak. Amikor a fent jelzett kórus megszólalt, az elég rendesen lehangolta szegényt. Én szégyelltem magam mindenki helyett.
@Freebulletz: Nameg egy ilyen játékos sem ártana a zene mellé...

www.youtube.com/watch?v=oAzRUwLCqMg
@facsipesz: Akár még edzői utasítás is lehet. Ha a korongot bevezető játékos elveszíti a szert valahol az ellenfél kék vonala tájékán, abból simán megkontrázhatnak bennünket, mint ahogy az tegnap is történt párszor. A belőtt pakknál kisebb a kontra esélye, viszont nehezebb is belőle normálisan felállni. Erre jutottunk tegnap a kollégával, aztán lehet, hogy tévedünk...
@facsipesz: @advocatusdiaboli:
Lehet edzői utasítás is, mint ahogy tavaly, Satorral állandóan ezt játszottuk. De idén azért szerencsére ritkább ez az eset. De lehet fáradság is, egyéni döntés is.. Nem tudjuk.. Mindenesetre érdekes, hogy ha be is visszük a korongot a támadóba, azt gyakran a centerek helyett a védők (Oscar, David) teszik. A csatárok közül talán a Vas tesók, Palkovics és Martz szokta a leggyakrabban. De erről nincs pontos statisztikám, csak így érzem :)
@advocatusdiaboli: Van benne valami, de Kovács, Palkovics, esetleg Ladányi a lendületével, a légiós bekkek meg a rutinjukkal igazán bevihetnék 1x-2x, mert azért nem fognak minden bevitelnél elvett korongból megindulni a bécsiek sem. Szóval nehéz kérdés, az biztos!
@DesertDog: a szurkolás ilyen. Engem is zavart amikor az újvárosi csapat kapta ugyanezt (előtte a "megyedöntő" jobban bejött...). Majd megszokod (vagy nem :D )
Megint egy remek hangulatú meccsen vettem részt! A 2. harmadért tényleg kár egy kicsit, de semmi szégyenkezni valójuk nincs a FIÚKnak!
Vasárnap is ott leszünk!
HAJRÁ VOLÁN!
@sutyi2: Igazad van, de túl nagy a tét ahhoz, hogy bárki kockáztasson. Gondolom az ő fejükben is megfordul a "nehogy pont én b@sszam el", így inkább megpróbálnak biztonsági játékot játszani.
@Jencii: Ha a szurkolás szerintünk ilyen, akkor ne csodálkozzunk, hogy lenéznek, lebalkánoznak, meg ellenünk fújnak. Vajon mit várhatunk legközelebb a bírótól, ha megtudja mit kapott? A csapat által kínkeservesen kiharcolt porszemnyi respektet így lehet egy pillanat alatt elveszíteni. Ezt szerintem nagy hülyeség annyival elintézni, hogy a "szurkolás ilyen". Szerintem ez egy szar módja a szurkolásnak.
@advocatusdiaboli: Persze, nem vagyok felháborodva, ebben egyetértünk, de hit nélkül azért nehéz győzni! Annyira hinniük kéne magukban, h kb. 40-60%-ban igenis próbálják meg bevinni. Azt viszont azért ne felejtsük el, h ki az a 4 ember, aki feláll ellenük!
@DesertDog: Itt kicsit vitatkoznék. :-)
1.) A bíró előbb volt mocskos szemétláda kint, utána kapta ezt. Még akkor is, ha most korrekt volt szinte végig, nagy részben megérdemelte.
2.) Miért néznének le? Ezt nem értem... A labancozásért? Arra is azért adtak okot a nagyarcú bécsi "sztárocskák", vagyis a cselekedetünket itt is megelőzte némi unfair dolog.
3.) Nem a szurkolók alapján ismerik el a Volánt, vagy sem. A hazai pálya respektje az alapszakaszban nyújtottak függvénye. Már nem jönnek ide tuti laza 2 pontért. A lenézés pedig max. a szurkolókat érintheti, ha folyton menne a köpködés, bedobálás. Ha jól láttam, ilyen most nem igen volt.
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nyerni a fiúknak, remélem majd Bécsben sikerül újra nyerniük.Csak igy tovább!
Már sokszor leírtam, de most is leírom:

KAPJA BE A F...T, AKI NEM KÉPES A PARKOLÓBAN (Raktár utca) NORMÁLISAN PARKOLNI. MIÉRT KELL EGY AUTÓVAL KÉT HELYRE BEÁLLNI????????????????? RÁADÁSUL NEM MERŐLEGESEN, HANEM FERDÉN??????????????????????????????????????????
A Mártírokon lassan már a Füttyösnél áll a parkolósor vége ezek miatt a barmok miatt!!!!!!
Holnapi meccset közvetíti a SKY televízió!!! Gondolom ennek mindannyian örülünk :)
@sutyi2:
1.) "Óvónéni! A Pisti kezdte nem én!"
2.) lásd 1.)
3.) Ha az inkorrekt szurkolói viselkedésnek híre megy, annak hosszú távon igenis a csapat fogja meginni a levét. A szurkoló hazaballag, mint aki jól végezte dolgát, a bírónak viszont a következő meccsen működni kezd a tudatalattija.
@Fly_G_Fly: kb 30 autót szorrított ki az a két nyerges, amelyikek a Raktár utcában álltak, ahol általában parkolni lehetne.
@DesertDog: ha szabad kívülállóként belepofázni. az még soha, sehol nem teremtett respektet, ha valaki szótlanul tűrte, hogy másodrendűnek tekintsék. ez a kussoljunk és akkor talán nem bántanak hozzáállás végtelenül rossz.
A SKY TV műsorára tűzte együttesünk 3.-ik play off mérkőzését.

A találkozó 2010.02.25. 19:15-kor kezdődik a bécsi Albert Schultz jégcsarnokban.

Akik nem tudnak az osztrák fővárosba utazni, azok is megtekinthetik az újabb csatát a Café 19 Sportkávézóban.

Asztalfoglalás a 20/334-7232-es telefonszámon lehetséges!
@szurkolói busz: Nekem kellene 4 jegy, autóval megyünk.van még?
@DesertDog: Azt láttad élőben, hogy az alapszakasz végén a bécsiek célzottan dolbálták a jártékosainkat?
Elég sokminden hullott a jégre...
Nehogy már nekünk meg ezért tapsikolni kelljen! Persze én sem vagyok híve a bírók észnélküli szidásának, meg az ellenfél tudatos szidásának (kivéve Salzburg :) ), de ami jár, az jár! :)
Rivalizálás, semmi több.
Fehérváron elvétve kerül a csokin kívül bármi is a jégre, ami nem odavaló. Ha meg valaki bedobál, őt rövid úton "eltanácsolják" a meccsek látogatásától a jóérzésű szurkerek.
Nem hinném, hogy ne kellene azzal a fegyverrel élnie a szurkolóknak, hogy pszichésen is "zavarják" az ellenfelet.
@_Vezo_: azért álljon meg a menet. Azért mindenkibe ne kössünk már bele. Neki is meg kell állnia valahol, főleg, ha jól láttam holland volt...
@DesertDog: Arra sem vagy érdemes, h vitázzak veled...
@Pierre: nem kötöttem bele senkibe. Tényt írtam le, amihez tartom is magam, ha nem haragszol. :)
@_Vezo_: "Azt láttad élőben, hogy az alapszakasz végén a bécsiek célzottan dolbálták a jártékosainkat?"
Nyilván ez ügyben lehet hivatalos panasszal élni a liga vezetőségénél.

A mondandód többi részével tökéletesen egyetértek, csak nálam a pszichés zavarásba nem fér bele az ami még a saját szurkolóinkat is zavarja. A fent említett rigmusokat pedig vígan üvöltötte a csarnokban szinte mindenki, tehát a közösség nem vetette ki magából a nem odavalót. A rohadt alma fertőzte meg a többit.
@DesertDog: Szerintem a probléma az lenne ha a mérkőzés után is így viselkednének. Szerencsére utána nem ez a tapasztalat, a legtöbb ellenfél szurkolóival el lehet sörözgetni, értelmesen beszélgetni. De a "Hajrá Volán!" nekem is jobban bejön...
@hargitaifarkas: Remélem találkozunk,ott leszek én is!!!
@hargitaifarkas: van persze. írj egy emailt a szurkoloibusz@gmail.com címre névvel, telefonszámmal és hogy hány db kell.
@kapusLaci: Tudom, majd kereslek egy sörrel...
A múltkori meccsen nem sokat tudtunk beszélgetni, remélem most több idönk lessz.
@szurkolói busz: Ok
@DesertDog: Szerintem legközelebb menj curlingre.
Kevés visszafogottabb csarnok van a mienknél az országban, főleg azok között, ahol ennyi néző van.
@Fly_G_Fly: Igazad van, ráadásul tegnap két baromarcú kamionnal jött! Viszont időben jöttek, így jutott nekik hely :)))
A tegnapi meccs után nem tudok szemrehányást tenni a fiúkra,hajtottak mint az aszparátusz,
de sajna ilyen a jégkorong! De innentől kezdve
ha más meccseket nem is de a hazaiakat behúzzuk!!
:))
@w.zolika: csak az kevés lesz a titkos álmainkhoz, ezért még Bécsben is nyerünk egyszer!
@DesertDog: Már csak az a kérdés hogy ki a "nemodavaló" ????

@w.zolika: Szerinted mindenki hajtott , küzdött? Szerintem van aki csak műkorcsolyázott...
KEVIN GAUDET, a Vienna Capitals edzője:

"Ez a találkozó legalább annyira izgalmas volt, mint a vasárnapi. Megint kettő kettő, és megint hosszabbítás lett a vége, de szerencsére most mi jöttünk ki ebből jobban. Elismerésem a SAPA Fehérvárnak, hiszen nagyon jó mérkőzést játszottunk, és ismét csak azt kell mondanom, hogy le a kalappal Satosaari előtt, aki akárcsak legutóbb, ma is kiválóan védett."

Mondom én, h szimpatilus ez a pali! Jövőre lehet itt akar dolgozni? :-)
A korong bedobasa a Volan tortenetenek elso hazai rajatszasan oriasi elmeny volt szamomra, koszonom ezt a megtiszteltetest id. Ocskay Gabornak aki felkert erre, en ezt a megtisztelo felkerest a legnagyszerubb sportolo emlekenek ajanlottam, ifj Ocskay Gabor a tegnap is velunk volt es mindig is velunk lesz. Isten nyugosztalja bekeben, emleke legyen aldott. Sosem felejtunk el Teged, Gabor. A korong bedobasa elott volt szerencsem megismerkedni egy masik nagyszeru fehervari sportoloval, Kovacs Saroltanak hivjak, a magyar ottusa sport nagy remenysege O, ezuton is kivanok sikerekben gazdag palyafutast neki.
@Scofi: Látom nem vagytok hajlandóak megérteni amit mondani akarok: A viselkedés a nem odavaló, mert árt a csapatnak.
A tegnapi eredményen túl kell lépni. Most a sógoroknak jött be a szerencse, a múltkor nekünk.
Kb. egyforma a két csapat, talán a bécsiek kicsit gyorsabbak /vagy kevésbé fáradtak el vasárnap/, bár a fáradtság jelei mindkét csapatnál jelentkeztek. A továbbiakban döntő lehet, hogy ki tud a fárdtságon átlépni időnként. A 2 naponki meccsek, ilyen hajtással nagyon igénybe veszik a fizikumot és a pszcihét is.

Az előre lőtt pakkok nekem sem tetszettek. Itt csak 50% az esély a megszerzésre.
Hogy is történt?....Pakk előre -- játékosunk indul, közben a válla felett hátra les, ezért lelassul -- az elenfél a másik oldalán megelőzi -- aztán gyömöszölés a palánk mellett, először ketten, aztán négyen -- majd vagy a miénk lett a korong, vagy nem.
Eredményesebb lehetne adogatva bevinni a támadó harmadba.

Hajráááááááá Voláááááááán!
@Scofi: Vajon kire is gondolhattál műkorizás címszó alatt? ;)
@sutyi2: Valóban szimpatikus edző Kevin Gaudet, de a történeti hűség kedvéért ide kívánkozik, hogy ezeket a mondatokat a - ha lehet - még szimpatikusabb pályaedzőjük, Martin Satorina mondta.
@KCs: nagy valószínűséggel Ő sem mondana mást...
@csatoimi: Így legyen.
@EisHockey: Amikor egy kiélezett helyzet adódik a meccsen, amikor minél gyorsabban be kell juttatni a pakkot a támadó harmada ( emberelőnyös szituáció, elöl "olálkodó" csatár szóló lehetőséggel ) akkor nem biztos, hogy passzolgatva a legegyszerűbb bevinni a korongot. És ehhez még jön a rendkívüli igénybevétel miatti fáradtság. Mind fejekben, mind lábakban.
HAJRÁÁÁ AV19!!!
@csatoimi: nagy-nagy köszönet hogy igy támogatod a Magyar-Székely jégkorongot, nélküled egy-két dolog nem állna olyan jol mint most teszi.

ezt sokat tudják! s remélem még sokaknál tudatosul!
Helló mindenkinek!
A Cafe19be mennyibe kerülnek a dolgok?
Vagy oda én ingyen is be mehetek megnézni a mérkőzést?
Meg ha nem akkor az asztal foglalás mennyibe kerül?
hali mindenki, holnapi meccsel kapcsolatban, aki netán, nem tud menni bécsbe és nem tud ott lenni a café19be, annak van egy jó hirem, ha megint minden jól megy akkor lesz stream :)
Mert eddig minden meccsen volt.Megkérdeztem még választ nem kaptam, volt a kac-rbs meccsen is, a graz-medvescak is.
@csatoimi: Én pedig Neked köszönöm meg, amit a magyar hokiért teszel!
@Voitih: @-Toboz-: Koszonom nektek az elismerest. Hamarosan fogok tobbet is tenni.
@csatoimi: A JÓISTEN tartson meg jó sokáig kedves barátom, és reméljük, néhány egyéb dolognak is tudunk majd együtt örülni. Szerintem tudod, mire is gondolok:):):)
Sziasztok! Tud valaki Bp-n olyan helyet ahol van Sky és láthatom a holnapi Volán meccset? Sajna holnap nem tudok a helyszínen szurkolni :(
@csatoimi: Köszönjük szépen! Remélem, hogy az Ebel döntőjében is bedobhatod a korongot:)

Tényleg tud valaki valamit a Café19-ről? Kötelező asztalt foglalni, vagy nem? Meg innen jön valaki, vagy mindenki kimegy Bécsbe?

Hajrá Volán!
@CsakAVolan!: Ezt kérdeztem már én is de nem jött válasz pedig nagyon érdekelne és nagyon sürgős is lenne!!
@^ShAdow: Akkor találkozzunk előtte azt kettőnket csak nem teszik ki:D
@CsakAVolan!: Én még viszek olyan 3-4 embert és akkor így már biztos h nem fognak:D
@^ShAdow: Én mentem volna Bécsbe, csak a nyelvvizsga jövő héten pénteken+ szombaton van így nem sajnos nem fér bele, de hogy van ez a lehetőség élek vele:D A többiek meg mennek Bécsbe úgyhogy egyedül maradtam, be lehet társulni hozzátok?:)
A café19-ről meg ennyit találtam:
ketszersult.blog.hu/2009/01/16/cafe_19_szekesfehervar_a_hokiorultek_es_a_buszravarok_fellegvara
a semminél több!

Hajrá Volán!
Apró öröm: Trattnig végre oda került ahová való - a lelátóra...:)
http://www.erstebankliga.at/8f234634abc92fd30763c1e63b89d9bf.html?arrSave[ArticleID]=5197
@CsakAVolan!: Ezt a linket én is meg találtam annyi kiderült róla hogy irtó drága:D
Hát persze hogy betársulhatsz hozzánk!már csak azt kell ki deríteni hogy kell-e asztalt foglalni vagy nem:D
@^ShAdow: Szerintem így akkor megvagyunk 1 asztalra való társaság így lehet érdemes lenne:D
Esetleg vki a tegnapi meccset felteszi valahová ahonnan le lehet tölteni?
@CsakAVolan!: Hát meg lennénk az igaz de nem tudom h lehet-e még hely a másik meg h mennyiért mert az a helyzet hogy anyagilag a béke segge alatt vagyunk:S
@DesertDog: Egyetértek veled, számomra sem szimpatikus amikor nem a Csapat mellett, hanem a másik csapat ellen 'szurkol' valaki. Kitartás, bízom benne, hogy a sportszerű élmények miatt, a pozitív közösségi élmény miatt járók határozzák meg továbbra a hoki közeget, aki meg másra vágyik menjen (magyar) foci meccsre...
@^ShAdow: Szerintem az asztalfoglalás nem kerül külön pénzbe! Meg szerintem amúgy sem inni megyünk, hanem meccset nézni, persze valamennyit azért csak fogyaszt az ember, de itt most nem ez lesz a fő műsorszám!:D De ha nyerünk, akkor akár fő műsorszám is lehet:D
Nyilván minden árszabás viszonylagos, de szerintem a Café19 kimondottan baráti árakkal dolgozik. Amikor legutóbb ott jártam, egy Johhny 350 ft volt vagy mennyi, és a többi pia is abszolút korrektül van árazva.
@KCs: Köszi! Ez így nagyon barátinak tűnik:D Mellesleg nagyon jól tartja magát Svájc:D
@sutyi2: vagy le akarják igazolni Satosaarit:-(
@Norbee00: streamről honnan lesz elérgető a link?
@peterbalogh: itt az aktuális műsorban csak téli olimpiáról van jégkorong
@CsakAVolan!: Az árak barátiak, azonban szabad asztal már délután sem volt. Hang pedig nem lesz a közvetítéshez. Azonban sok jó Volán-szurkoló a kis Café19-ben is elfér...
@cuceró: Köszi, akkor szerintem holnap találkozunk!
A Sky Sport Austriat hol lehet nézni pl. Budapesten? Amit kinyomoztam a neten a Astra 1H müholdon van. Ezen gondolom kódoltan jön. Van valakinek ötlete?
@Gabor_HUN: @akimaki:

Legends Sport Bár Budapest
1052 Budapest, Petőfi tér 3.
legends.hu/

Champs Sport Pub
1074 Budapest, Dohány u. 20 .
champs.hu/

Nem a legolcsóbb helyek, de jobb mint a semmi.
@M.Lac: Köszi Laci az infot! Ha mentek, jó szurkolást. Jövő kedden már mi is megyünk (a hazai persze alap)
@Gabor_HUN: szívesen :)

INDULÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!!
TÁMADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!!
@FGSuperman:
Én úgy tudom, hogy stream lesz igen, de még mindig nem kaptam választ sajnos, egy biztos eddig minden po. meccsen működött ami jó jel.
Remélem most is lesz.
legends sportbarban nincs osztrak skysport sajnos:(
vezetoseg mondta
biztos, hogy lesz stream. A szezonban egyetlen meccs volt, amit adott a sky, mégpedig a Volán-Salzburg meccs. Ez ugyan itthon volt, de az SC nem adta, mert a Sky jött. Én is a neten tudtam nézni, de hogy nincs hang, azt honnan veszitek? Akkor legalább is volt hang is. Ha valaki tud majd streamet, írjon... köszi
süti beállítások módosítása