HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A maximum sem garancia a sikerre

2010.02.23. 14:13 kerusz

"A legjobbkor sikerült megszakítani nyeretlenségi sorozatunkat, mind Bécsben, mind a szezonban Ausztriában – értékelt Énekes Lajos a hősies vasárnapi bécsi siker után. – Fantasztikus teljesítményre volt szükség mindenkitől, játékosaink szinte hiba nélkül játszottak. Tommi Satosaari olyan produkcióval támasztotta alá mindezt a kapuban, ami még ebben a ligában is egészen rendkívüli." Ma jön a negyeddöntő második meccse.

"Sok kiállítást kaptunk, és ennek egy minimális részéért mi is felelősek voltunk – folytatta a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Ezekből a hibákól tanulnunk kell, legalább olyan kiállítást ne kapjunk, ami miattunk születik. A büntetőnél a bécsi csatár egyedül tört kapura, Ladányi megpróbálta zavarni, azt tette, amit tennie kellett. Láttunk már nemegyszer olyat, hogy ilyenért nem adtak büntetőt, de megadható volt.

A legfontosabb, amit mindenkinek meg kell értenie a csapatból a mai mérkőzés előtt, az az, hogy a Bécsben vasárnap mutatott játékunk már nem sokat fog segíteni rajtunk. Ma is mindenkinek a maximumot kell nyújtania, és az sem lesz garancia a sikerre. A játékosok mindent meg fognak tenni hazai nézők előtt azért, hogy legalább olyan szép legyen ez az este, mint amilyen a vasárnapi volt.

Bécsben a mérkőzés után Jarmo Tolvanen jelezte a játékvezetőknek az elégedetlenségét. Nekünk nyilván mindent meg kell tennünk, hogy egyenlőbb félként kezeljenek bennünket, de a játékosoknak nem szabad ezzel foglalkozniuk. Minden figyelmüket a játékra kell fordítaniuk, ha nyerni szeretnének. Nyilván felajzott csapat érkezik ma este Fehérvárra, szépen megcibáltuk az oroszlán bajszát, biztos meg akarják mutatni, hogy az övék is nagyon jó csapat. Fárasztó mérkőzés volt a vasárnapi mindkét félnek, bár a sok emberhátrány bennünket fáraszthatott ki jobban. Ennek megfelelően a tegnapi napot a regenerációra fordítottuk, az erővel ma nem lehet probléma.

Az eddigi mérkőzéseinken az derült ki, hogy teljes létszámban közel azonos játékerőt képviselünk. Ez a lövések számában is megmutatkozott vasárnap is, ilyenkor nem volt lényeges különbség a két csapat között. Azzal nyertünk Bécsben, hogy sokkal jobbak voltunk a speciális játékhelyzetekben, kivédekeztük a hátrányokat, belőttünk két emberelőnyt. Ma is ez lehet a kulcs a győzelemhez, a jó védekezés hátrányban, és az előnyök kihasználása. Az összeállítás egy kivétellel ugyanaz lesz, mint két napja. Az egyetlen változás, hogy Sofron és Kóger helyet cserél."

Az EBEL-playoff első körében tehát a Sapa Fehérvár AV19 1-0-ra vezet.

223 komment

Címkék: énekes negyeddöntő fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá Alba Volán pa-pa pa-pa-pa-pam!Ünnepel az egész város,lesz....tt a Villach?:))
Székesfehérvár, Raktár u. 1. :))
Istenem, mennyire szurkolok!
Megyunk le, kiuvoltom torkombol a fajdalmat :)

HAJRA AV! MINDENT BELE!
@bdan: Te Isten vagy! Hajra VOLAN!!! Vasarnap az utolso negyeddonto meccsre akarok Fehervarra menni!
@bagyula: utolso?Ma este 21:30 magasságába kiderul hogy az lesz-e az utolso;)
Hangtechnika-val nemlesz gond.Kivetito a helyen,kamerak a helyen!Mar csak a 19:15-ot varja mindenki!Hatalmas hangfalak vannak kijelzovel szembeni kapu mogotti lelaton!Ugye ott a kivetito is ami elé befognak álni sokansajnos alacsony a koceráj;(
A szurkolói buszra továbbra is vannak kiadó helyek, valamint az autósoknak is lehet még jegyet rendelni.
Ma kb háromnegyed 5-től fél 7-ig szedek pénzt a buszra valamint a csütörtöki jegyekre.

Még valami: a meccs előtt a betonlelátón állókra vár egy kis meglepetés :)
@nagypi: gyere csak, és hozzál szotyit!
@N.Grist: Wow, mi ez a követelőző hangnem? :)
Apropó, kit takar a nick?
@N.Grist: Szotyit apunak mondd, ő a boltfelelős :)
@nagypi: @szurkolói busz: Marha nagypi! :-D Lesz Jager? :-D
@N.Grist: Te meg legyél kész 45re.....
@Scofi: Így már sejtem ki az :)
@nagypi: @N.Grist: 18.00-kor nyit a VIP álló, tudjátok a nem divatultrás..., nem fotelos :):):)
@Scofi: már most kész vagyok!
érdekes hogy ugyanaz lesz a játékvezető, nem túl jó előjel
@nagypi: Én csak sört viszek... Meg a hangomat! :-) És még 1 embert! :-D
A legutóbbi bécsi bírói "akció" után kiváncsiságból néztem statisztikát az emberelőnyökről, hogy lehetséges-e, hogy a szent osztrákoknak is magukfelé hajlik a sípja:
Legkevesebbet e.e.-ben a Zágráb 06:24:10(ó:p:mph)
Fehérvár07:05:21
Ljubjana07:10:40
volt az eddigi meccseken...Ellenben jó néhány osztrák csapat van 9 sőt 10 óra felett összesítésben...
Az azért reménykeltő, hogy a vasárnapinál jobban a bírók sem mernek csalni és ugye még így is nyerni tudtunk. Azért remélem ma este nem a zebrákkal kell foglalkozni és izgalmas meccsen nyerjen a jobbik csapat...tehát a Fehérvár
@Scofi: 1 mustáros hotdog rendel :)
Na húztam mert el kell érnem a buszt hazafelé
Drága főnökasszonyom elengedett előbb mert átérzi a meccs súlyát :)
@nagypi: kimenjek a buszhoz vagy majd vigyelek ? :):):):)
Azért az aggaszt ha Ratyi nem tudja vállalni ma a játékot!!!!
Remélem ma is magyar lesz a jóisten és kis Csicsó lesz a tanácsadója.
A beszámoló utolsó sora tetszik a legjobban, ahol nagyobb szám szerepel az AV19 mellett mint a Viennánál (azért ezt nem sokan gondolták, de remélem a 4-es is oda kerül majd).
Annak kiváltképp nagyon örülök, hogy vérre menő csaták dúlnak egy jégkorong mérkőzés szurkolói helyeiért (néha a stílussal vannak csak problémák). Értékeljük (felkiáltójel), hogy az ország minden táján az Alba kék (fehér) mezét sokan nemzeti színűnek látják és örüljünk, hogy minnél többen szorítanak értük. Menjen minden "divat" és divatjamúlt szurkoló, mutassuk meg, hogy többen vagyunk mint amit egyesek (pl.:sport csatornák vagy potenciális szponzorok) gondolnak a jégkorong hazai népszerűségéről. Szurkoljon mindenki a sportszerűség határain belül, ne adjunk indokot, hogy balkánként kezeljenek minket. A vasárnapi meccs "casus belli"-re ad lehetőséget (mindenki láthatta, vagy olvashatta a hírekben a nem egyenlő mércét), de ezt a "háborút" okosan kell megvívni, mint ahogy azt a fiúk vasárnap Bécsben tették (mi szurkolók vegyünk róluk példát).
A CSAPAT eddigi teljesítménye minden dicséretet megérdemel. Ha ma kikapnánk, sem lenne tragédia, de nagyon bízom a CSAPATBAN. Srácok! Ma ami a csövön kifér, mert képesek vagytok (velünk szurkolókkal együtt) mindent és mindenkit elsöpörni, mert "ördögi" amire ez a csapat képes.
Tehát:
Reszkess Vienna, jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@Dreamliner25: Szerintem meg csak csutortok este derul ki :) Akkor lesz, ugyanis, 3-0 ide!
@DominiKing: minden szavaddal egyet értek!
@pakero: en is! csak az a cunami szurja meg mindig a szemem :P:P:P
Mindig csak 1 lépést ma nyerjünk és este 22 óra körül tervezzük a következőt. HAJRÁ VOLÁN
@fradigy: Nekem is, de az az ördög meg eléggé bugyuta, nem? Gyik teste van, orra meg akkora, mint az országalma, semmi erőt nem sugároz szerintem! :-) Azzal ijesztgetni senkit sem lehet! :-)
na szép kis lavinát indítottam el ezzel a divatos témával:s lassan már minden hsz-ben ott lesz:D
@bojl: Hát igen, DIVAT lett erről fórumozni! :-D
Ha tehetném, már indulnék is pécsről, rohadt egyetem, kiceszett szakdolgozat! Pénztárcán és a zseben keresztül is éget a bérlet, súgja, hogy ne törődj semmivel, csak menj haza! :( Sajnos csak vasárnap jön el az az idő. Szurkolótársaim, tegyetek ki magatokért, csak ahogy szoktátok, és még jobban!!
Fiúk, mindent bele! Végén zúgjon, a "Szép volt..."
Ááá lázas vagyok...
Arról lehet tudni, hogy milyen szurkolói pénzgyűjtés van folyamatban? Várom az illetékeseket, hogy megtudjam mennyi zsetonnal kell érkezzek.

HATALMAS, AMIT A FIÚK MŰVELNEK A JÉGEN!!! És minden ami ezzel kapcsolatos, arra szívesen áldozok! Szóval ki vele, hogy mire gyűlik ma pénz!!!

Hajrá Volán!!! És "jaj" annak, aki a helyemre mer állni ////bocs, ezt nem hagyhattam ki! :P
@sutyi2: Az is divat, hogy egyesek a szuklatokuruseguket lobogtatjak uton-utfelen. Az EBEL playoff egy varhato es kivallo alkalom a hoki felfuttatasara, valoszinuleg a klub is erre szamitott. Ez ujabb nezokben jelentkezik, ami szilardabb anyagi hatteret jelent a csapatnak ugy jegybevetel mint szponzorok szempontjabol. Ez hosszabb tavon a fehervari es a magyar hoki jovojet biztositja. Errefel egyesek nem gyoznek divatszurkolozni. Az emberi butasag allando terben es idoben :(
@Dreamliner25: Szasz! 15.05 kor már a pálya előtt leszek 71 számú Szilassy 2000 évi mezében Ha gondolod találkozhatunk. Üdv Benő
Bocs 17 óra 15 kor
@nagypi: csak ott ahol te állsz :) a szotyit meg rakd el meccs előtt, mert kelleni fog mindkét kezed :D
@M.Lac: Utolsó mondatodra a véleményem az ,hogy legyetek leleményesek;)
a BLL már megtette,amit megkövetelt a "HAZA" ;)
Sziasztok!!! Istenem, már most nagyon izgulok! Tényleg ugyanazok lesznek a bírók? Húha, ennek valahogy nem lesz jó vége. Ezek a m.cskok lehet, hogy provokálni fogják a közönséget is, ez a Bécsnek jól jönne (mondjuk egy nagyobb balhé). Én ma nem tudok kimenni(elmenni), de ti akik ott lesztek nagyon szurkoljatok (azért én is fogok, de sajnos most csak itthonról) és vigyázzatok fentiekre is!!! Üdv. Mindenkinek! HAJRÁ VOLÁN, HAJRÁ MAGYAR HOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@M.Lac: és mindenki:

Kedves Szurkolótársak!

Igazi csodát láthattunk Bécsben, olyat, ami arra ösztönöz minket, hogy az eddigieknél is jobban, látványosabban buzdítsuk a csapatot. Ez azonban nem megy segítség nélkül. Ha úgy gondolod, szívesen támogatnád élőképek, drapériák, zászlók elkészítését, akkor a mai meccs alatt a jégcsarnok főbb pontjain megtalálható pénzgyűjtő dobozokban megteheted. Nem kell nagy összegre gondolni, ha mindenki csak egy 100-ast dob be, már abból is rengeteg pénz gyűlne össze....ki tudja, lehet még egy szurkolói bulira is jutna... :)A terveinkből kis ízelítőt kaphat ma mindenki! :)

Köszönjük!

Kocsis Julcsi és Kuti Edina
@M.Lac: A te helyed biztos üresen marad:))
Ha lesz gyüjtés tegyél hejettem is egy ezrest,csütörtökön Bécsbe megadom.
Jo szurkolást,mindent bele!
Hajrá Volán!
@Dreamliner25: Engem nem zavar, dumálunk, meg koccintunk egy jót. Szerintem Raon testvér is ott lesz,.
Idegenbe joparszor nyertek 3 ev alatt.Mi ezen a csoda?Mai lesz a csoda ha megint nyernek:P
@benö51: Az jo!De en max tea-t iszok,mivel 15 éve korizok,nem tenne jot az alkohol!
@Scofi: Nehogy a helyemre álljál, vazze;-)!
(mindenes hotdog)
Szerintem még 70% esélye a BÉCSNEK VAN a tovább jutásra. Ha ma nyerünk akkor lesz véleményem szerint 50-50.
@edudus: Bocsánat, megkaptam a hírt F. Kapusól, de azt sem tudtam, hol áll a fejem, kimaradt a beharangozóból... :(
A NÉPSTADIONBAN A HELYÜK! HAJRÁ!
@kerusz: F. Kapustól, természetesen...
@szurkolói busz: kapsz bele bécsi szeletet helyette;-)
@fradigy:

folpack
gumi
Reszkess Vienna, jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI!
gumi
folpack

Direkt a te kedvedért gumiroztam mindkét végét, és még folpackba is csomagoltam, hogy ne szúrja a szemedet. :-)
@Dreamliner25: Én 77 óta , de nem szokott problémát okozni.
@benö51: elhiszem:)Kar,h sose lattalak jegen:(
Sziasztok!
Sztem kellene nyitni egy DIVAT szektort:-)))őőő...mármint azoknak akik...mondjuk...DIVATosan öltöznek....
jujj de jó nemsokára indulhatok.....
Hajrá Volán!
Ja,és az én helyemre se álljon senki:-))))))
Olcsó hangkürtöt hol kapni?mert mindenhol 2 ezer ft korul van a gázos:(
@szurkolói busz: rendben, hozok sült krumplit;-)
@kerusz: Krisztiánról tudni valamit? játszik nem játszik?
@benö51: Köszönjük! :)Ha nem találsz minket, tedd be, kérlek a rollbásokhoz!
@benö51: A statisztika nem szamit! Az a mult! Az van, hogy a playoffban a statisztikak nem szoktak ervenyesnek lenni, plane, hogy most elveszitettek a hazai palya elonyt! Ezt ok is tudjak es nyomasztja oket. Nem szeretnek Fehervaron jatszani de most mar az Albert Schultz sem menedek! Ha a statisztika szamitott volna, hatalams zako lett volna Becsben (e.e, e.h, osztrak palya). Szerintem szamold ujra! :)
@mannisenmaki: hozhatsz, de kék és fehér legyen :D és te eszed meg...
Már csak pár óra!!! Hajrá Volán!!!
Lassan öltözködök, mert indul a busz. Üdv mindenkinek., a pályán találkozunk. Hajrá Alba Volán
@edudus: :D:D beszéltem SJval 17:45re hozza ki a cuccot.
@fradigy:
Tudom olyan vagyok mint Odüsszeusz, de azért nem kell az egekbe dicsérni! :-)
HAJRÁ VOLÁN! :)

19:15kor mindenki kinn legyen és teli torokból szurkolás! :)
Adjuk meg a módját és a hangulatot.:)

HAJRÁ VOLÁN!
@bojl: Énekes Lajossal délután egy óra körül beszéltem, ő összesen annyi változást jelzett a keretben, amennyit megírtam.
Minden vacak. Gipszben fexem itthon, a bérletemet elajándékoztam, pedig nagyon ott lennék ma is a lelátón. Azért a zászlót kiküldöm, úgyhogy ma is 3 lesz kint a B-középben, és sasolom a srácokat a tv-ben. Sofis mezben fexem tovább este, és várom a gyógyulást.
Hajrá fiúk! Hajrá VOLÁN!
Legalább nektek összejöjjön valami jó!!!
A vezetőbíró ugyanaz, a többi nem. Azért, ha lehet ne verjétek meg (a CSAPATON bosszulnák meg). H A J R Á !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hasogat a fejem, megesz a takony és tompít a láz, de 19:15kor tuti elmúlik minden bajom!

Hajrá Volán!
edudus egy zenet be tudnak rakatni majd melegites alatt?Van egy nagyon jo melegitesre valo zene szeretnem ha az szolna a emgszokottak mellett!
ejj, de várom már az estét! LE KELL GÁZOLNI a bécsieket!!!! Hajrá!
Megnéztem az akadémiai értelmező kéziszótárban a divatszurkoló deffinicióját. :Divatszurkoló az aki nem járt volán meccsen 2004.01.03 előtt,és azóta is csak akkor jön ki meccs napokon, amikor a 4es metró fúrópajzsa eléri a tervezett földalatti megállóhelyeket. Rózsaszín szeműveges alcím alatt a következő volt.:Barlangrajz készítők koráig visszatudja vezetni kedvenc csapata játékosainak családfáját.:-)
@exL:1: A wiki ennyit dobott a "nem rózsaszín szemüveges" keresőszóra: "Örül, ha nyerünk, DE." :-)
@suomi 1995: Légyszives ne fújoljátok le a vezetőbírót! Inkább jól NEVESSÉTEK KI, hogy nem sikerült a terve! TERVE! :D
Szerintetek meglesz a 4000 szurkoló?

Csarnokon kívülre se ártana kivetítő a kint ragadtaknak, egy kis büfé, sátor, sör, üdítő, forralt bor, virsli társaságában.
@Borsy: meg, de nem hivatalosan:D
@bojl: Valami olyasmire számítok, mint Kanada ellen.
@szurkolói busz: már vittünk hamburgernek valót is, meg is feküdte a gyomrunkat;-)
NINCS stream!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((
Rossz érzésem van mára!!De most remélem tévedek egy akkorát,hogy 2:0 lesz ide összesítésben.Min. 3500 ember fog ma szorítani a fiúkért!Ratyi kalapkúra és irány a jég 19:15-től!!Hajrá Volán!!
Még egy kérés a kis csoporthoz akik " Három hülye" rigmusokkal fogadják a zebrákat!!Ma ha lehet hagyjátok ki mint Bubka a 6 métert!!Köszi!!
Amúgy is négyen lesznek!!:))
@Borsy: sanszos.. Egyébként jönnek labancok is?
@jágör68: Van stream.

Az első kommentet nézd meg.
"Legyen INGYEN sör!!!" ;)
@edudus: szuper ötlet a zászlók,drapériák,blablabla dolog sajnálom hogy csak MOST indult el hivatalos formában ez az akció. Persze remélem a régi nóták felelevenítése is benne van a Csodatételben és a Színesebb "hangok" látványában ;)
:)
Hajra fiuk mindent bele.
Nem letezik lehetetlen es ez mar kiderult, vasarnap este is, igy kell jegre lepni!
Es remeljuk hogy nem 5 a 4 ellen jatszuk le ezt is?!
@jágör68:
Kapcsolj a sportklubra :)
@miki78: Valamennyi biztos jön, minden meccsre jött 10-15 fő.
@Borsy: A hosszabbításos 6-5-ön még a vállát is megveregettem a győztes gól után az egyiknek. Kicsit később mentem a meccsre és akkor csak ott jutott hely.
A legnagyobb elismerésem a Volánnak, Hajrá Volán!
@dominorbi: "Az azért reménykeltő, hogy a vasárnapinál jobban a bírók sem mernek csalni"

Azért nekem vannak még elméleteim/félelmeim. Pl véglegessel kiállítanak úgy két sornyi Volánost, vagy ilyesmi.
Biztos hatalmas hangulat lesz este:D Én teli torokból fogom üvölteni hogy HAJRÁ VOLÁN!!:D Mindenki más is tegyen így!!:D

Győzni kell....!!!:D

HAJRÁ VOLÁN!!
www.servustv.com/cs/Satellite/EPG-TV-Programm/001259088496194?p=1259088496182

Nem tudom, lehet, hogy ezen talán lehet nézni a Salzburg meccseit.
A vasárnapi Salzburg - KAC meccset mutatták.
A mait nem tudom, nem biztos, de egy próbát azért megér.
@Borsy: hát én nem emlékszem, hogy idén jött volna egy is... pedig nem messze állunk a "vendégtől"..
@miki78: bécsben a csarnok fala ki volt tapétázva a felhívással, van szervezett út ide

hajrá, Volán!

ma nehezebb lesz, mint vasárnap
www.servustv.com/cs/Satellite/Home-ServusTV.at/001259088496182?p=1259088496182
a Live Stream starten felett a nagy nyílra kell kattintani- bár vasárnap se működött...
Az ország jégkorongszerető része értetek szorít fiúk! Hajrá Volán! Csapjuk meg az osztrákokat! :)
@alpec: az biztos... ráadásul, ha lesz bécsi szurkoló, akkor még szűkösebben leszünk, de nem baj, így lesz pokoli a hangulat :)
nincs valakinek egy jegye eladó véletlenül?egy barátomnak kellene...
Az Ország és a Nemzet mögöttetek van! Mutassátok meg, micsoda egy falu Bécs!
Hajrá Volán!
@miki78: Pedig voltak, 2-3 kocsira való szurker jött.
Van 1 plusz jegyem ha kell valakinek, szóljon
én lassan indulok is, hogy jó helyem legyen! :)
@Scofi: kell a jegy
találkozó a csarnoknál,ok?most indulok
@Scofi: bocs nem kell most hívott nem ér oda
Egerből szorítunk a Volánnak!!!!
Hajrá Fiúk!
@killkenny: eppen ezt akartam kerdezni, te URIGELLER :)

adjak meg mashol is? pl. kossuth radio, vagy ilyesmi, aminek van netes streamje?
kezdödik, hajrá Volán, sok sikert Árpi, lödd szét a kaput!
Mindenkinek szakadozik a stream???????
mingyar hozok jo streamet türelem
EZAZAZZZZZZZZZ!!!!!
a golt meg pont lattam :)
azota nekem is megszakadt...
a stream nezoinek szama ugral 350 es 430 kozott... :)
A stream meg beszart. Ez kevésbé klassz
ITT A JO STREAM

tv.0n-line.info/index2.php

katt sportklub logora!
Kettős emberhátrányból.
Minden ismétlésnél látható animáció emlékeztet, hogy milyen bődületesen ronda ez az Alba Volán logó. De komolyan. Ki tervezte ezt?
Bocsi,de valaki tud nekem abban segíteni,hogy a képet miért nem látom a stream-nél?Köszi szépen!
Ennyi favágó kanadait összeszedni öcsém, seggbunkó emberek "játszanak" a Capitalsban!
@Anyett24: windows media player plugin for firefox
@freddyD: Mármint a fantasztikus fekete képre?:) Mert hang az van...
@killkenny: Letöltöttem,feltelepítettem,de így sem megy.:(
Eddig jo, de kar, hogy Pire nem jaccik semmit :( Szedd ossze magad, gyerunk! Hajra, veled vagyunk szivvel-lelekkel! :)
HAJRA VOLAN !! Csikszereda veletek van!!! HAJRA VOLAAN:D:D
tényleg nincs képe, pedig a plugin meg minden rendben van...
Dettó! Muszáj voltam pár percet a tévén nézni. :(
@bdan: vista alatt nem mükszik az oldal vmér.
vazz! most bejött valami adó! most!!!
@killkenny: nekem nem megy mert?ha rakkatolok a sportklu logora nem megy meert?
@SzCsaba: Köszi,sajnos nekem azzal sem ment,de kölcsönkértem egy xp-s gépet.:):):) Azon tökéletes.:) De azt hiszem,ezzel vége nálam a Vista pályafutásának.:D
mert nem megy nalam xp a gepem raadasul?
@Anyett24: nekem is vistam van szoval ezert nem megy rohadjon mar meg a Microsoft
még jó hogy van egy tommi satosaarink...
@qx92: vista szar, tegyetek fel 7t OFF vége :)
kikéne használni az emberelönyt végre ^^
@killkenny: hogy nezed en ha rakattintok a sportklub logora nekem nem megy mert?
ez a harmadik sorban illene mar egyet beutni
erdekes az nbc vagy hir tvmegy es ez nem nem ertem!
@hokiszereto: esetleg tegyél fel vmi kodec packot
a ket myp2p streamen minimum 800-an
bakker... hajrá magyarok!
Fene bele, előny ott. Nekem megy egyébként, szépen, persze nem teszem tönkre magam vistával:)
@balafánt: hogy csinaltatok rakkatintotok hogy sportklub es kene induljon sokat kene varni vagy mi nekem nem megy!
Az az igazság, ebben a harmadban jobb volt a Vienna. Úgy tűnik, nagyon fáradt a Volán. Végig fásultan játszottak a fehérváriak. Talán háromszor is emberelőnyben volt a Sapa, de egyszer nem bírt felállni, ugyanez nem okozott gondot a Capitalsnek. Kíváncsi vagyok, mi lesz a harmadik harmadban, de nem vagyok optimista. Valahonnan erőt kellene gyűjteni...
nekem sem megy.. az előző link bejött, igaz eléggé akadozva, de ez nem mozdul.. más adó igen, sportklub nem :(
A 2. harmad inkább küzdelmes volt mint szép. Kár hogy erőnket felemésztette a védekezés, kevés alkalommal veszélyeztettük Cassivi kapuját, néha fel sem tudtunk állni előnyben. Kemény utolsó harmad elé nézünk, nehéz lesz egyenlíteni, de mindent bele fiúk!
@hokiszereto: tegyetek fel windowsmediaplayer 11t, többet már tényleg nem tudok mondani vááá :D
@killkenny: az van, így sem megy..
mást nem tudok mondani mint..
HAJRÁ VOLÁN!!!
Ha ennyit szabálytalankodik a Volán, ne csodálkozzon, ha jön a harmadik...
Jó volna már egy kis fegyelem. Így nem lehet kiegyenlíteni
Explorer újabb verzió (nekem 8-al megy) és az odal frissítésekor az active x engedélyezése, remélem segít...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

de annyira a semmiből...

HAJRÁ VOLÁN!!!
@hokiszereto: beindult, firefox-al! próbáltam korábban is de nem ment, most megy :)
a gólról épp még lemaradtam, de sebaj! kitartást, hajrá Volán!!
Hajrá Volán! (a Zágráb durván összeomlott...)
két OT-s meccs, ki lehetnek a srácok , de ez a közönség nagy erőt tud adni ugy h huzzuk be ezt is!!!
Igen, a 2:10-es medvemeccsre én is felkaptam a fejem...

Hajrávolán!!!
Zagreb-Graz 2-10 ??? Ez kemény!
@Mocsar: nem lesz hosszabitás Zágreb-ban! :-)
Ritka sportszerűtlen csapat a Vienna, de Tommi remekül kihasználja ezt. :) Ez a harmad jó volt, tippelni sem merek, ki fog nyerni. Drukkolok a Volánnak, ám a Capitals nagyon erős.
@dandi09: koszi amugy meiken megy jobban explorer vagy mozilla?
Gyerünk Árpi, most kell "egy piszkáld ki"!!!

Muszály!!!!

Hajrá Volán!!!!
Azannyaparasztja... Vérnyomásom 200
a zágrábi meccsre én 5-3mas grazi vezetést látok.milyen 10-2???
Szerintem csak 3:5 a Zagreb meccs
@Mocsar: Laola1 livetickeren ZAG-G99 3:5. Ez hihetőbb...
:) Igen, most már én is találtam ilyen, korrektebb adatot.
Satosaari nagy színész! : ) Volt két látványos műesése, de bejött!
bazeg nagyon kivagyok, nem lehet ezt bírni!!!!!!
Jó hogy van nekünk Tommi. Hete is nagyon jó, de amit ez a srác művel... 3 kiállítás róla, mellé 95%...
@hokiszereto: mozilla.. de azzal is szünetekkel megy, nálam.. explorerrel el sem indult.. lehet a net, tudja a fene..
de bár néha bele tudok nézni, a többit azt szövegessel pótolom...
amúgy hajrá srácok, most kell végezni velük!
Tommi abbahgyhatná ezt az esés-kelést mert a 2 utolsónál simán lehetett volna adni divingot
2-3 oda, vége. de azért zúgjon a SZÉP VOLT FIÚK!
Ezért kár volt. Sebaj, azért szép volt fiúk!
bakker.... így már nem annyira jó.. bár az X- szel nyertem kis kajapénzt
miért??!!!:(
találtak egy gólt :S
nem érdemelték meg!!!
SZÉP VOLT FIÚK!!!
köv. meccsen visszavágunk!!
Ez a vasárnapi meccs tükörképe volt.
Semmi gond. Menni előre. Ladányitól több kell. Nem jobb ez a Bécs.
Hát ezért kár...lehet hogy most előny lesz az idegenbeli pálya?
Igen, már csak azért is volt tükörkép, mert távoli lövésből...

Nem volt benne, úgy ahogy a mi egyenlítő gólunk sem, az az igazság.

Hajrá Volán. Szép este volt ez is.
hulyee kerdes de most nem tudom, valahol valamiben szamit a rajatszasban hogy hosszabbitasos gyozelem vagy sem?
süti beállítások módosítása