HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szlovákia az oroszok ellen bizonyíthat

2010.02.18. 15:24 Hblog

Nem bánnám, ha az oroszokkal nem kellene találkoznunk, anélkül is meg lehet nyerni az olimpiát – nyilatkozta Dany Heatley, a kanadaiak máris kétgólos ásza. Mindez valóban előfordulhat, más kérdés, hogy a torna első körében mégiscsak a két topfavorit nyújtotta a legmeggyőzőbb teljesítményt. Hogy bírják-e tartani a szintet, az vancouveri idő szerint még ma kiderül, egyaránt jégre lépnek ugyanis. Elvben a házigazdának könnyebb a dolga, amely Svájccal találkozik éjszaka. Előtte az amerikaiak a norvégokkal mérkőznek, a játéknap rangadóját pedig az oroszok vívják a szlovákok ellen. Gaborikék a csehektől elszenvedett vereség után ismét megpróbálhatják bebizonyítani, nem a világranglista 10. pozíciójában van a reális helyük. Semmiképp sem nekik kedvez, hogy pontosan egy nappal kevesebbet pihenhettek, mint Ovecskinék. Ahhoz, hogy ezt a csatát élőben nézhessük, hajnali hatkor kell kelnünk, székelyföldi olvasóink egy órával jobban járnak.

45 komment

Címkék: olimpia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hehe, ez sem az a mérkozés lesz ami alapján tovább fognak jutni a szlovákok
@fekiaki: Hát mit mondjak, nem túl sanszos.
szerintem sem sanszos en egy olyan 8-4 vagy 7-3 eredmenyre tippelnek
"Nem bánnám, ha az oroszokkal nem kellene találkoznunk, anélkül is meg lehet nyerni az olimpiát – nyilatkozta Dany Heatley" Ilyen hozzáállással nem fogják megnyerni...
НАША РАШША!!!
szerintem szoros, izgalmas meccs lesz, talán lesz meglepetés is.
Az első meccsek alapján nincs esélye a szlovákoknak, de remélem, lesz olyan jó meccs mint a ma reggeli és akkor nem hiába kelek korán.
@2002: De csak akkor, ha abból indulunk ki, hogy nekünk (remélem ebbe te is beletartozol!) sem volt sok esélyünk a tavalyi VB-n a szlovákok ellen, aztán elég rendesen megszorítottuk őket, úgyhogy a végén nekik kellett örülni, hogy egyáltalán nyertek. Egyébként tudod mit? Nem könnyű ilyet mondanom, de ha most SVK legyőzi RUS-t, akkor leborulok a szlovák hoki nagysága előtt. Egyébként itt nekünk nem a szlovák hokival, hanem mással van bajunk, azzal viszont nagyon. Te ezt hogy látod?
@suomi 1995:
Ez mind szép és jó, de most a keretben gáborík meg hossa van, meg chara meg visnovsky meg még lehet sorolni, teljesen más mint azon a vb-n. Nem szeretek így tippelgetni de szerintem ez ellen a csapat ellen már szorongatás nem lenne.

Nem mondtam semmi rosszat rátok, csak szerintem nem lesz egy 8 4, múlt olimpián is (ahol volt oveckin meg kovalchuk (bár lehet én tudom rosszul) ) hasonló csapatokkal 5:3 lett oda.

Az tudom hogy nektek nem azzal van bajotok, hanem mással, de én nem fogok utálni egy népet azért, mert valakik ott hülyék, lehet hogy sokan hülyék, de az nem az egész országot jelenti. Azért mert hatalmon van egy párt, ami rasszista törvényeket hoz, számomra gaborik, demitra, hossa nagy emberek, és még sorolhatnám.
@2002: Hossa Gaborik Palfy Demitra szerintem minden hoki szurkolo szerint nagy ember es kivalo jatekos :) mindenki orulne ha ilyen kvalitasu magyar jatekosok kergetnek a korongot vilagszerte
ez savanyú lesz a szlotákoknak:)
Sok a rosszindulatu és irigy kedo ember.Ezek a totok,szlotáék márt letettek valamit az asztalra.Attol hogy nem minden jon nekik ossze attol még super hetes marad.A hiradoban volt,hogy sokan kivettek csabadcságot,a kocsmák 6-kor nyitottak,pár iskolában elmaradt a tanítás,mert osszegyultek a tanulok a tornatermekben,és nagy kivetítokon nézték a Cseh-szlovák mecset.Cseheknél szintén.Oroszokat márt vertunk nemegyszer,ráadásul dontoben.Ez a csapat nagyon is jo,és tokmindegy hogy holnap kikapnak,vagy nem.A sportolokat ne Slotahoz hasonlícsatok.
"Elvben a házigazdának könnyebb a dolga, amely Svájccal találkozik éjszaka."

- ezt nem értem. Szerintem Svájc már lassan 8-ra növeli a nagyok számát. Még pár év. Norvágia meg továbbra is a második szekció.
@suomi 1995: @kiralyfi:

nagyon határozottan kérjük, hogy a politikát legfeljebb a politikai fórumokon vegyétek elő, de itt semmi esetre sem. az általatok használt kifejezések és kérdésfelvetések örökös kitiltással járnak a továbbiakban

@Bpstars:

arra utaltam, hogy az oroszoknak nehezebb dolguk lehet, mint a kanadaiaknak
@AG 2.0: upsz, bocs. értelmezési problémáim vannak :)
Hajrá szlovákok!
Remélem holnap reggel már működni fog a telesport élő közvetítése a neten, ma reggel nagyon csalódott voltam. hogy nem ment, nincsen kábel tv itthon így nincsen m2 -m, nézhettem a hangyás, szellemképes szlovák kettest.
@AG 2.0: De azert nem baj ugye, ha nem szurkolunk a szlovakoknak?
@csatoimi: Nem.Az márt mindenki magánugye.
@fekiaki: kösszi a tippet, meglátjuk:)
c@fekiaki:
most műkszik csak, 10 perc késéssel:)
@AG 2.0: aha, most gondolom megsértettem az uniós és a magyar alkotmány minden jószomszédi viszonyra vonatkozó passzusát. Értem amit mondasz, de ugye nem kell azonosulni vele? Ezért tart itt ez az ország, ahol tart, mert nem lehet kimondani az embernek a véleményét...és ugye én nagyon csúnya dolgot mertem ide leírni:) A reakció: örökre ki leszel tiltva...
Köszönöm a felszólításod, tényleg rászolgáltam, akárcsak suomi, aki szintén hatalmas bűnt követett el az írásával.

komolyan az jutott eszembe, hogy megérdemeljük a helyzetünket, és meg sem érdemeljük, hogy változzon bármi is ebben az országban.
Ne haragudj , de ki kellett írnom magamból, mert felháborodtam, hogy olyanért figyelmeztetsz minket, ami szót sem érdemelne.
Csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy a fehérvári szurkolók labancozása például legalább annyira sértheti a jó ízlést, mint az én hozzászólásom, suomiról már nem is beszélve.
Nem vitát akarok gerjeszteni, ennyit szerintem el kellett mondanom ezzel kapcsolatban.
Bárki bármit reagál a véleményemre, nem fogok rá reagálni, legfeljebb magánlevélben.
@kiralyfi: Ott nyilvánítasz véleményt, ahol csak szeretnél - de ez itt a jégkorongblog. Nem politikai vitafórum, nem kocsmablog, hanem jégkorongblog.
@kiralyfi: Szaz szazalekig egyet ertek veled. Az elmult napokban lathattatok a roman rendorsegi spiclik olcso probalkozasait, akiket nagyon zavar az altalam a magyar csapatoknak nyujtott tamogatas, helyi bukkot vallalkozokat kornyekeznek meg akik bezaras elott allnak, olyan embereket akik a tombazuk legfelso emeleterol nappal nem mernek kijarni, mi pedig ha a magyarsagunk megnyilvanulasanak a legkisebb jelet is adjuk, orokos eltiltasnak vagyunk kiteve.
@csatoimi: Hol a magyarság kinyilvánítása az, hogy Szlotákia?
Milyen volt az első harmad? Kicsit elaludtam... :-(
@kovacsistvan: Artatlan piszkalodas volt, semmi tobb.
@csatoimi: Így igaz, de hanyagoljuk is a témát, és nézzük a meccset :)
a fene egye meg 1-1 nem ertem mit a turot csinalnak az oroszok
BÜNTETŐK! :-) Oroszok behúzzák...
Ez a Pavol fiú nem gyenge!!! :-) Szép bünti volt!
na menyi is lett az eredmény? és most senki se írja meg hogy ez mekkora meglepetés volt!!!
@fekiaki: kurva nagy meglepetes en sima 3-4 gol kulonbsegu orosz gyozelmet vartam erre kikapnak buntetokkel kurva elet
Halak sem piskota 97.3% azert nem semmi
@fekiaki: Szerintem sem volt ez meglepetés, nem olyan rossz ez az SVK csapat, mármint a nevek alapján semmiképpen sem!
@qx92: akkor kurvára nem ismered a csapatokat
@fekiaki: ismerem a csapatokat en sokkal sokkal tobbet vartam az oroszoktol ez van , azt hittem ,hogy a szlovak nagy oregek mint Demitra Stumpel vagy Palffy mar nem sok vizet fognak zavarni de egyertelmu ,hogy tevedtem
@Dukla Trenčín: Nem nektek szurkoltam ezen a meccsen, de gratulálok, várható volt, hogy ez lesz, mert mindkét válogatottatok nagyón jó! :)
@fekiaki: mertem remelni ,hogy a fiatal oroszok mint Ovecs vagy Malkin vagy Kavalcsuk vagy Radulov ugy fognak hokizni ahogy igazan tudnak sajnos ma nem ment nekik
@qx92: na majd a csehek ellen megnézuk mit tudnak,úgyis ebben a csoportban ez a két csapat volt kihirdetve favoritnak
süti beállítások módosítása