HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Stars és az UTE idegenben nyert

2010.02.03. 21:53 Hblog

A Vasas Bp. Stars a Mol Liga-elődöntő után a bajnokságban is nyerni tudott Dunaújvárosban. A káposztásmegyeriek sikeréhez ezúttal büntetőlövésekre is szükség volt, így ők két, míg a hazaiak egy ponttal bővültek. A Starsban Peterdi Imre ismét gólt lőtt, és ezúttal a másik új ember, Berta Ákos is eredményes volt, ő szezonbeli első gólját szerezte. A 4-3 arányú győzelem Holéczy Roger döntő büntetője után jött össze. A két csapat idei első négy meccsét a Dab.Docler nyerte, azóta viszont háromszor a budapestiek örülhettek. A másik találkozón folytatódott az UTE mérkőzésein megszokott idegenbeli győzelmek sorozata. A lilák utóbbi nyolc meccsének mindegyikén a vendégcsapat nyert. Mivel ezúttal ők játszottak az FTC otthonában, visszavágtak a Jánosiéktól elszenvedett előző fordulóbeli hazai vereségért, ráadásul alaposan. Sikorcinék két gyors góllal vezetést szereztek, amit a 23. percre megdupláztak. Bár Hucko hamar 4-1-re szépített, a második harmad végén még kettő gólt lőttek az újpestiek. Mivel az utolsó harmadban már nem esett gól, a 40. percben kialakult az 1-6-os végeredmény. Ezúttal sem maradt el a már-már szokásos meccs végi csetepaté. A tabellát a Stars vezeti az UTE és a Dab.Docler előtt.

75 komment

Címkék: ob i.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hihetetlen, hogy az alapszakaszban mi lőttük magasan a legtöbb gólt, most pedig mi lőttük eddig a legkevesebbet.
Gratulálok a csapatnak! Ha Fábry így folytatja, akkor viszi a Buffalo :( .
Nagy Istvánnak gratula az első - papíron - magyar meccséhez!
Megis érdemeljük a vereséget ha Kiss Ákos kiállítatja magát ember forban ráadásul 5 perces elönyben.Ha nem tudunk mit kezdeni 5 perces fourral verjenek is el minket.
Gyönyörű volt ez a mai meccs a Fradi szempontjából... Négy abszolút potyagólt kaptunk, amiből három tisztán Budaié volt... Hiába ütöttünk sokat kapura, nagy helyzetek sokaságát hagytuk ki, szerencsénk sem volt... Sajnos marad az 50%-os mérleg. A bunyó nagy volt, Hucko ko-val nyert, Kadlubiak nagyot borult... Kb. ennyi volt zöld szemmel a mai meccs pozitívuma. Hetler meg nyuszi volt, többszörös felkérésre sem adta Schellinnek.
Nem harapott a Fradi, az UTE ellenben alaposan felszívta magát. Krisztián betlizett és szerencsénk sem volt. Grundhoki, csapongó formák. Ez van. Fel a fejjel, Hajrá Fradi!
@freddi: szerencsére a meccs ko volt nem oda
Nem ám a végén Hete és Kiss Tomi mennek a túrára :DD
"A másik találkozón folytatódott az UTE mérkőzésein megszokott idegenbeli győzelmek sorozata. A lilák utóbbi nyolc meccsének mindegyikén a vendégcsapat nyert."

Mi van a lila táborral?
Mi van a tavaly megszokott nagy hangerővel, létszámmal? Mi történt a szurkolókkal? Tavaly olyan remek hangulat volt, a gyereknek Infernoék hangulatteremtése eredményeként még (Stars-osként) UTE-mezért is rohangálnom kellett, de idén mintha kisebb lenne az elszánt mag. Elkoptak? (Kár lenne..)
@freddi: Én úgy láttam a Shellin nem adta a dolgot Hetlerrel töbszöri kérésre sem inkább Kiricsenkot vadászta!!!
Amúgy miből indult a meccs végi feszkó?
Szeretnék gratulálni annak a 10 bátor lila ultrának, aki 3 barátomat verte össze. Szép volt! Igazán nagy bátorságra vall.
ujpest - fradi egyre megy - idióta egyveleg. Természetesen a bunko b közepes verekedés kezdeményezö embereket összegyüjtö tábbora gondolok :D
Egyszerűen nem tudom megérteni,hogy ez a FAsZ Babic hogy vezethet meccset Dunaújvárosba,Újvárosi létére ?? És miért kell ennyire elcsalni a meccset ?? Ha nem ő vezeti akkor a Stars simán nyer megint ! De nem tudta elvenni a 3 pontot akár mit csinált !!!
@Boby80: Boby te melyik meccset nézted? hova csalt Babic, meg mit? Babic nem is újvárosi kezdjük ott!
@Edi a Sas: "Szeretnék gratulálni annak a 10 bátor lila ultrának, aki 3 barátomat verte össze. Szép volt! Igazán nagy bátorságra vall. "

Upsz, mit történt?..
@Boby80: Soha nem néztem piros ködben a meccseket, ritka az amikor én bíróra fogom egy meccs kimenetelét... Babic az első harmadban nagyon magasra tette a mércét, utána ezt lejjebb engedte, és többet engedett ütközni, keménykedni. Minden oldalon volt olyan szituáció amiért kiállítást érdemelt volna a tettes, de ez egyáltalán nem befolyásolta a meccs végeredményét. A Stars is ugyanolyan gyengén játszott mint a DAB, korrekt a döntetlen. Bár a végén kis szerencsével a Stars nyerhetett volna, de összességében teljesen korrekt eredmény született a mutatott játék alapján.
@Cause:
Szikit odanyomta Hucko a palánkhoz és elkezdett vele dulakodni amire Kadlubiak odament és kiállt mellette így ők verekedtek össze. Végre nem hagytuk, h a legjobbunkal packázzanak.
Hozzáteszem Juraj szépen levetkőztette Huckot és rendesen megpofozta, de amikor választották szét őket Hucko talán az egyetlen értékelhető pofonját bevitte, Juraj pedig elvesztette az egyensúlyát.
@facsipesz: Miről beszélsz? Nem is voltak ultrák. De még szurkolók sem ... :S
Vagy arra a 6-7 játékosbarátnőre, szülőre gondolsz ? :)
@facsipesz: Szervezett akcióra készültek a lila ultrák, megkaptuk az infót a második harmad végén, de mikor kimentünk sehol nem voltak, aztán meccs után a bokorból előugorva mutatták meg milyen kemények 10en 3 ember ellen. Undorító, aljas, gerinctelen egytől egyig. Revans lesz!

Az Újpestnek gratulálok. Sikerült felszívják magukat, nekünk meg semmi se ment be.

Hajrá Fradi!
babic egy majom.. (bocs a majmozásért) de bírónak egy nulla... és nem belefolyva a dab - stars vita meccsbe..de Babic újvárosi kötődésén aztán abszolút nem vitatkozhatunk..
Mi lenne, hogyha Újpest úgy állna hozzá a hazai mérkőzésekhez, mintha azokat idegenben játszanák?

Ez az 1-6-os végeredmény méltó revans a hétfői vereségre! Szép volt lilák!
@Edi a Sas: Csak tudod megint mi leszünk megtalálva, és akkor sehol se lesz azok, akik "szervezett akcióra készültek". Örülök, hogy ismét sikerült valakinek lesüllyedni egy szint alá, most például nekünk.
@Boby80: Újvárosi bíró ne vezessen újvárosi meccset, budapesti budapesti csapatnak, miskolci miskolci csapatnak. Azt hiszem elég sablonos lenne, hogy ki melyik meccset vezetheti, budapesti bírók pl csak a Miskolc-DAB-ot.

Egyébként Babic sosincsen előre kiírva DAB meccsre. Most is halassy helyére ugrott be, legutóbb pedig Gebei helyére (aki szintén újvárosi, szóval ő sem vezethetett volna nekünk).
Persze ez is csak azért lehetett, mert megvettük a játékvezetői testületet hogy Babic vezessen nekünk...
Nagy dicsoseg not megutni , tuleroben !
ja , grat a Dozsanak a gyozelemhez .
HAJRA FRADI !
Elnézve a Fradi-Újpest meccs összefoglalóját, valóban elmondható, hogy Budai igazi pocsék napot fogott ki
@Dugó: Ez olyan igazi dózsás hazugság volt. Lentebb a video összefoglalója, melyen full látszik, hogy Hucko kiüti Kadlubijakot és még sehol sem volt a szétválasztás. X-es bunyó lett volna, csak az a fránya utolsó pofon...

jegkorong.tv/index.php?video_id=100203fu
@freddi: Hát ha Kadlubiak ellen 12:11-re hozta a bunyót Hucko, akkor komoly bajban lesz, mikor egy igazi verekedőgép áll majd oda neki. Juraj ugyanis nem ez a kategória, nem is emlékszem, láttam-e bunyózni.

A meccs utániról itt értesültem, ha ez igaz, nem fair, nagyon nem az.
@Dugó: Ezt nyilván nem nekem szántad...

@Edi a Sas: Ójaj, én járok a Megyeri útra is, eddig csak normális arcokkal találkoztam, beszélgettem.
Talán az "elkövetőket" kellene "megtalálni", nem az ártatlan, normális embereket, mert annak nagyon csúnya hosszútávú "tikezdtétek" következményi lennének, ami talán a jégkorongból nem hiányzik.

Így is alig vannak kinn, ha egy ilyen elharapódzik, ennyien sem lesznek (leszünk)..
A vereségbe nektek is bele kell törődni, el kell fogadni.
Ilyenkor mindig jön a fantáziadús, unalomig ismert epeömlés. Biztos, hogy közületek mindenkit a hoki érdekel, vagy az fontosabb ami nem ide tartozik?
Ebből az ovis ultráskodásból már annyira elegem van. A radikális csoportokat a halálba kéne kipurgálni az összes jégcsarnokból. Primitív 4 elemis szint ez az adok-kapok majomkodás. Sajnos vannak zöld, lila, piros-fehér-zöld meg leszarommilyenszínű sálas emberek, akik elfelejtették, hogy már lejöttek a fáról. Míg az újpesti jégcsarnokban a törzsszurkolók ott segítenek a szakosztálynak, ahol tudnak, addig Erzsébeten meg rombolják az imidzsünket a focipályáról átszabadult huligánok? Fasza...
@Fugeute: Hucko sem szokott verekedni, idén ez volt az első bunyója...
@1nf3rn0: hááát te most vajon mi a jó büdös fenéről (hogy ilyen végtelenül cizelláltan fejezzem ki magam) beszélsz?
@1nf3rn0: Feltételezve, hogy igaz, valószinü, hogy ezek az életben nem voltak hokimeccsen a Megyerin de talán tegnap még az Erzsébeti csarnokban sem.Az életben soha nem fog tudni megszabadulni egyik csapat sem az ilyen állatoktól.
@szorgalmas: szerintem érthető. Arról, hogy akit a kedves cimboráid revans címén meg fognak találni azok egyszerű hokikedvelők lila sállal. Számomra hihetetlen, hogy nem esett le több év alatt, hogy nálunk hokira nem az a mag jár akiket az utcai box foglalkoztat.
@Edi a Sas: Előre leszögezném, hogy a 10-3 gáz! De! Ti ugye nem csináltatok még ilyet? Én azért hallottam már hasonlót. Vegyél revansot! Gondolom nem füstjelekkel jött az 'infó', talán hívjátok őket vissza és ne a csarnokban keressétek őket. De ez nem ide tartozik.
@szorgalmas: Olvasd el mégegyszer. Semmi gond.
@gotse: nem tudok olyanról, hogy tucatnyi Fradista hool megejelnt újpesten lepattanózni. melyikre gondolsz?
@szorgalmas: Nem itt kell egymás nyakának esni, mert (gondolom) az itt kommentelők közül senki nem süllyed odáig, hogy egy ilyen szituban részt vegyen, szóval nem egymást kell osztani a csapatokat követő gyökerek miatt. Hanem közösen elítélni őket, és a többes szám 2. személyt elfelejteni.
Szerintem.
Mendemondáknak és összeesküvés-elméleteknek nem hiszek.
@facsipesz: ott a pont, rendezzék le egymás közt az ultrák, ha nagyon akarják, de a jégkorongot hagyják ki belőle, ha lehet.
más. a tegnapi meccs volt nekem - egy alvás után - a szezon második legrosszabb mutatványa, voltak olyan időszakok, amikor nem is volt pályán a csapat. gyanús, hogy az, hogy kétszer áll föl - jegyzem, hősiesen - az ellenfél, az, hogy 2-0 után miért a fék, továbbá az, 3-2 után hogy a csipába lehet 16 másodperc alatt beszedni egy dugót, már csak a felszín. tegnap a Stars a kapusteljesítményt nem számítva - az kb. egál volt - a játék minden elemében jobb volt, támadásban, védelemben, fórban, hátrányban egyaránt megvert minket, koncentráció és fegyelem tekintetében meg toronymagasan a mieink fölé nőttek (félreértés ne essék, ha nyerünk, akkor is ezt írom, mondjuk akkor talán azt, hogy szerencse dolgában nem állunk hadilábon, de érdemtelenül nyertünk volna, az biztos). borzalmas közhely, hogy valami nagyon elcsúszott, mint ahogy az is, hogy most kéne lépni annak érdekében, nehogy a vége túl nagy bukta legyen. azt hiszem, a pszichológiában kizökkentésnek hívják azt a folyamatot, amikor egy közösséget - akár a provokáció határait is átlépve - idegen, szokatlan, meghökkentő vagy egyenesen sokkoló szituációba csöppentenek. most valami ilyen kéne a srácoknak. egy hét vízilabdaedzés, vagy hólapátolás, jégmentesség, hogy éhezzék a játékot. persze lehet, hogy elég lenne egy kiadós fejmosás, vagy egy nagy közös berúgás - néha az is segít -, de valami kell. most ugyanis ott tartunk, hogy bárkit jó eséllyel megverő csapatból olyan alakulattá sikerült letornázni magunkat (szívós munkával, nem mondom), aki ellen a magyar mezőnyből bárki győzelmi esélyekkel lép jégre. ha ezt nem hiszik el a srácok, akkor annak végzetes következményei lehetnek.
@Edi a Sas: Milyen ultrák??? Mikor? Én ott voltam de senkit nem láttam pedig kint voltam minden szünetben a csarnok előtt, sőt a meccs után még 15 percig. Ha tényleg voltak valakik azok nem tőlünk az tuti mert ha 4 kezem lenne meg tudtam volna számolni hány újpesti volt bent a meccsen.
Az eddigi tapasztalatok alapján olyan mindegy, hogy melyik játékvezetőt honnan küldik. Ha kikap a csapat vagy szoros az eredmény, akkor még az USA-ból is jöhetne, akkor is Ő lenne az első számú közellenség. Ezzel az erővel Dunaújvárosban csak miskolci játékvezetők fújhatnának (nincsenek is meg 3-an...), Miskolcon meg csak Dunaújvárosiak, vagy Pesten szintén csak miskolci meg újvárosi. A pesti játékvezetők meg hébe hóba leruccanhatnának Újvárosba egy DAB-Miskolc meccsre vagy fordítva, mert ugye ezen a két csapaton kívül mindegyik pesti... nonszensz. A végén kitalálják, hogy csak fehérváriak fújhatnának mindent :)

Rájátszás. Nem akarok előhozakodni a kiírással, de azért megkérdezném, hogy mi értelme volt így az alapszakasznak, ha a rájátszásra megint jól bevásároltak illetve igazolgattak a csapatok? Az átigazolási időszak végét lehet szerencsésebb lenne vagy előrébb hozni vagy a rájátszást kintebb tolni. Mert így el lehet vegetálni az alapszakaszban minimális költségből ifikkel feltöltve, aztán a megtakarított pénzből 2 hónapra egy sor jó nevet leigazolni és máris élre ugrik egy csapat. Vagy az alapszakaszban szigorúbban korlátozni a légiós számot, addig is mély vízbe dobni a fiatalokat, aztán rájátszásra lehetne kihasználni a max. légiós számot. Lehet sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnének a csapatok az utánpótlás nevelésre. Mert van olyan csapat, ahol felkészülési időszakban játszatják a fiatalokat és mindenki el van ájulva h hű meg haaa milyen ügyes, aztán a gyerek egész szezonban csak az ifiben kap lehetőséget nem túl sok mérkőzés számmal.

Mondjuk tény, hogy így a rájátszás még izgalmasabb, mint valaha.
@Nyuszí O_o: egyszer láttam egy videót, talán lengyel ultrák csinálták azt, hogy előre megbeszélt helyen felálltak egymással szembe, aztán vezényszóra egymásnak estek és ami belefér... :) Természetesen mindenféle fa testápoló és egyéb segédezköz használata nélkül, pusztán ököllel. Még talán mentőket és rendőröket is kihívtak a helyszínre, hogy rendben lemenjen az utcai harc :)
Azért én megnézném Kerusz, F.Kapus és mondjuk Csató Imi parasztlengőit!:-P
@Nyuszí O_o: na találtam egy hasonlót, nem erről beszéltem konkrétan az előbb de inkább így, mintsem a jégpályán :)

www.youtube.com/watch?v=60nsd9wTROc
@pokerface:
"...mi értelme volt így az alapszakasznak..."
Erről pofázunk 2-3 éve.
@pokerface: nem kellene középszakasz, csak alapszakasz és PO, úgy az egész éves munka csúcsosodna ki a bajnoki címben (most a Volánt nem ide értve).
@Uteapu: Így van egyiket se láttuk a meccsen. Vagyis kettőt igen, akik bejöttek a második harmad vége felé a táborunk mögé leadni az infót a kintieknek...

@Szikigóóóól: Olyanok voltak, akiket nem a meccs érdekel, ez fix.

@facsipesz: Ez csak természetes.
@Dugó:
Hát, ha az "odamenés", amikor két ember gyömöszöli egymást a palánknál és egy harmadik 3 m-ről az ellenfél nyakát bottal célozva lendületből ráugrik, akkor gratula. Számomra ez egészen tetves, sunyi dolog, bárki is csinálja.
Amúgy nem értem VÁ-ot sem. Ha a junior meccsen egy megállásos bodiért tudott 2+10 adni fejre, nyakra irányuló támadásért, akkor ez miért nem ért meg annyit. Plusz persze még a bunyó.
Egyébként nem zavar, amikor az egyik tót veri a másikat egy harmadik kedvéért, de ezt miért a "mi" pénzünkért?
@fetyiszov: nem kell leharapni a fejem no :)

@Rock me Amadeus: no igen. A legjobb lebonyolítási rendszer szerintem az lenne, ha lenne egy 2 körös alapszakasz, mindenki játszik 2 meccset hazai pályán és 2-t idegenben de lehet 1-1 is elég, előbbivel lenne bőségesen mérkőzés szám. Majd a kialakult sorrend alapján lenne az általad említett playoff úgymond kuparendszerben, első az utolsóval, második az utolsó előttivel és így tovább 2 nyert meccsig, majd ezután ketté válna a bajnokság felsőházra és alsóházra. Mondjuk ehhez kéne legalább 8 csapat... a rájátszásban úgy lennének a párok, hogy 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Majd a győztesek a felsőházban folytatják a küzdelmeket, a vesztesek pedig helyosztót vívnának egymással az alapszakasz beli helyezések alapján. Ha az 1-8 párosban az amúgy 1. helyen végzett csapat jut tovább, akkor a 4-5 pár győztesével játszhat a döntőbe jutásért. A 2-7 győztese pedig a 3-6 győztesével. A vesztesek pedig játszanának a bronzéremért. Az alsóházban ugyanezen elv alapján mennének a helyosztók.
Azonban ha mondjuk az 1-8 párból az alapszakasz 8. jut tovább, akkor onnantól kezdve az amúgy 1. helyezett kiváltságait élvezheti, pl. a pályaválasztói jog.
Annyi, hogy az ilyen rendszert legideálisabb esetben 8 csapat esetén lehet a legigazságosabban lebonyolítani, de így számítana az egész éves munka és a végén 1 botlás belefér. Csak hát ehhez tényleg kéne még 2 OB1-es csapat. A MOL liga külön tészta lehetne, azonban az egymás elleni eredményeket már számolnák az OB1 ranglistán, mint idén. Így csak az OB1-ben lenne kb 35-40 meccs playofftól függően, plusz MOL ligások meg egy jól kitalált MK alsóbb osztályokból bevont csapatokkal. Így szezon végére a fiúk lábában lenne legalább 50 meccs.
Persze pénz,pénz,pénz...
Jézusom a videót kár volt megnézzem.
Krinó, ilyen gólokat bekapni, tejóég.

Hétvégén jegesmaci derby!
Hajrá Fradi!
@pokerface: ebben a szcénában nekem ez a csúcs - persze nem példa, csak úgy beidézem (és milyen jó kis ismeretlen magyar banda muzsikál!): www.youtube.com/watch?v=uvec4X3J10I
Remélem, senki nem sérült meg komolyan a tegnapi Fradi meccs után! Mindenesetre elkélne oda a rendőri biztosítás, mert ez már a sokadik ilyen eset volt. A biztonsági őrök csak a csarnokon belül dolgoznak; az óriási, vaksötét "parkolóban" teljesen védtelenek a hazafelé igyekvők. Ha jól belegondolok, csak a pesterzsébeti csarnoknál nem láttam soha rendőrt, a többi klub figyel/költ erre.
@celebesz: A 23-as megállóban bújtak meg (jó 5-6 percnyi séta a csarnoktól, ha nem több), rámentek 2-3x-os túlerőben egy 5-6 fős társaságra. Lányt ütöttek (Ő kapta az ELSŐ ütést!!!).
@peterszky: Igen, sajnos tényleg sok ilyen történik az erzsébeti meccsek után :( Én pontosan emiatt nem járok oda (pedig nagyon fájlalom ám, hogy a tegnapi meccset nem láthattam).
@peterszky: engem DrVodka Volán szurker vert meg, túl jó az online jégkorongban.
@celebesz: Mi történik sok? A "legdurvább" eset a szezonban, amit láttam/hallottam, hogy az egyik lilát hátulról meglökték kétszer a parkolóban (hozzáteszem, lehetett volna annyira előrelátó, hogy vár 5 percet, amíg elmegy a többség és utána vonul ki a vendégből).
Nagyon utálom az ilyen mocskos dolgokat, meg a félinformációkat.Ahogy alakulnak a dolgok kiderül, hogy nem 10 hanem több tróger volt.Nem 3 hanem 5-6 fős megtámadott.Bokorban vagy megállóban bujtak meg, hacsak nincs a megállóban bokor.Leggyakrabban Erzsébeten történnek ilyen dolgok, ahol szükségből játszik a Fradi és nincs igazi köződése, ráadásul a városrész 2/3-a nem a biztonságáról ismert.Ott nem csak a meccsrejárókkal történik hasonló.Ettől függetlenül gátat kell ennek vetni,mert a kevés néző is el fog fogyni.Elmebajosokkal nehéz mit kezdeni, bárhonnan is szalajtották őket.
@Uteapu: Arra persze nem is gondolsz, hogy több összecsapás is volt esetleg?
@Edi a Sas: 10 a 3 ellen...5-6 fős csoportot támadtak meg...több összecsapás is volt...tiszta RTL Klub szint...a Winter Classic-os egyértelmű baráti fradi-vonulás után is rögtön volt egy zöld gyerek, aki szerint..."direkt ráterelték ezen embereket a sima szurkolókra...amúgy ugye tőletek is bent volt ez a réteg...azért egy fradista srácot sikeresen kiraboltak ma"
Ha valóban volt atrocitás, nagyon sajnálom, de ahogy itt elő van adva, az keményen vetekszik a két "hírös" TV-csatornánk bármely híranyagával :-)
@Ringleader: Nem fogok leállni veletek vitatkozni. Két esetről tudunk, az egyik a barátaim, és ők hárman voltak 10 ember ellen. A másik esetet meg fentebb már leírták.

Nyugodtan lehet itt rtl klubozni meg vigyorogni, a tényen nem változtat.

Részemről téma lezárva. Uff.
@Edi a Sas: ok, sajnálom, de engedj meg nekem egy összegzést!
Tehát...Erzsébeten, hazai pályán, ahol minimális rendőri biztosítás sincs egy FTC-UTE meccs alatt, amikor 1-6-ra álltok ellenünk, és épp nyugodtak vagytok, belép mögétek két "dózsás" ultra, hogy a kintieknek leadják az infót...nevezzük őket "öngyilkos csoportnak"...majd a meccs után először egy bokorból kiugorva 10-en mennek neki egy 3-as társaságnak, majd később egy nagyobb csoport a 23-as megállójában 2-3x-os túlerőben egy 5-6 fős csapatra támad...akkor már lehettek, ha jól számolom min. 10 (akkor ugyanez a társaság lehetett), de akár maximum 18-an is...ugyanakkor Erzsébeten a "legdurvább" eset a szezonban, hogy az egyik lilát hátulról meglökték kétszer a parkolóban. Ide tennék azért Sz. Máj Lee-t, de nem akarok vigyorogni...ertéelklubbozni viszont annál inkább...mintha csak alá akarták volna támasztani mondanivalómat...SZÁNALMAS kepkezelo.com/images/uvmo3ak6bzbqw778xpwc.jpg
Már csak egy kérdésem van. A "lilákokon" (mert ugye tuti azok voltak, nem vitás) ilyen poló volt? kepfeltoltes.hu/100204/mik_sz_nj_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Téma részemről is lezárva. Uff neked is!
@Ringleader: Azóta már tudjuk kik voltak az elkövetők. Milyen érdekes, hogy az az illető, aki bejött mögénk UTE címert visel a mellére varrva, és több képe is utal a hooligans csoportra, ahová tartozik.

Van még kérdésed?

És innentől ON.
@Ringleader: Ezek a romak tamadtak meg akit a kepen is latni? Nem tudna a rendorseg errol a keprol beazonositani oket? Tettetek jelentest?
@Edi a Sas: OFF csak ez az egy kérdésem volt...de mennyire életszerű az, hogy az "öngyilkos csoport" mellén UTE címerrel befizet 1000-1000 Ft-ot csak azért, hogy pár percig körbenézzen, éppen mögöttetek...ezt még egy békés szurkoló se nagyon tolerálná...szerintem...de legyen neked igazad ON
@csiki hokis: OFF te meg idejössz, gyorsan ideszellentesz (egy olyan témában, amihez semmi közöd), aztán továbbállsz...akkor most ki is romá(no)zik? ON egyébként gratulálok a Román Kupához!!! Muie Dinamo - ezen mekkorát röhögtem :-)))
@csiki hokis: jobb csöndben maradnod a kontikupon történtek miatt.
süti beállítások módosítása