HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nem mindegy, hányadik helyen végzünk

2010.01.31. 10:57 F. Kapus

A playoffig hátralévő időben változik a szakmai program, közölte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A csapat ma Linzbe látogat, ahol idén még nem szerzett pontot. A sorok háromnegyedében és kapusposzton változás van az előző fordulóhoz képest.

"Normálisan készültünk az Olimpija Ljubljana elleni mérkőzésre. Nem is csak a playoffba jutás járt a fejünkben. Tudtuk, a szlovének közel sem olyan erősek, mint szezon közben voltak, de az utolsó meccsünkön úgy tudtunk kikapni náluk, hogy már sokan hiányoztak tőlük. Szerettünk volna úgy hokizni , ahogy már a rájátszásra készülünk. Az első húsz percben ez sikerült is. Utána negyven percen át sok rossz dolgot láttunk, kevesebb jót. Voltak pillanatok, amikor nem azt csináltuk, amit kellett volna. Ennek több oka volt. Nem szoktunk hozzá az EBEL-ben, hogy 3-0-ra vezetünk, erre nem tudtunk jól reagálni.

Könnyelműsködtünk, visszavettünk a tempóból és a koncentrációból, bárhogy is kértük, hogy ez ne történjen meg. Közben voltak periódusok, amikor jól dolgoztunk. Külön öröm, hogy hosszú idő után két emberelőnyös gólt szereztünk egy mérkőzésen. Így végül is a rájátszásba kerülés volt a legnagyobb öröm a győzelem mellett. Jóval az alapszakasz vége előtt teljesítettük a tervet, ezt jó érzés elmondani magunkról.

A playoffig hátralévő időben kicsit változik a csapat szakmai programja. A meccseket nem adjuk fel, nem akarunk az eredmény rovására változtatni, de már Linzben is módosulnak a sorösszetételek, és biztos, hogy közel azonos időt töltenek a jégen a játékosaink. Vasárnap az első és a második sor centere helyet cserél, tehát Palkovics és Mihály között Fekete, Kovács és Vas János között Martz játszik. Vaszjunyin visszakerül a negyedik sorba, Nagy és Kóger mellé, a cserecsatárunk Benk lesz. A kapuban Hetényi kezd, a bekkpárok a következőképpen alakulnak: Tokaji–Horváth, Alen–Ackeström, Bornhammar–Andersson, Jobb lesz a hetedik.

Egyáltalán nem mindegy, hányadik helyen végzünk az alapszakaszban. Elvárás, hogy most már legyünk telhetetlenek, és tegyünk meg mindent a hátralévő hat mérkőzésen a minél jobb játékért, a minél jobb helyezés elérése érdekében. Nem lazíthatunk, és nagy teher már nincs a vállunkon. Az a fontos, hogy ami bennünk van, azt hozzuk ki magunkból. Játsszunk önfeledten, de maradjon meg a fegyelem, tartsuk be a játékszisztémát. Biztosra vehetjük, hogy a Graz, Vienna Capitals, Salzburg, Linz négyesből kapunk ellenfelet az első körben. Személy szerint a bécsieknek és a salzburgiaknak örülnék a legkevésbé, de igazából mindegy, kit kapunk, mind a négy csapat nagyon erős.

A Linztől tudni kell, emberelőnyben és emberhátrányban is a liga legjobb statisztikájával rendelkezik. Ez nem véletlen, megfelelő emberanyag és taktika áll rendelkezésükre a speciális játékokban. Célunk, hogy kreatív támadásokkal és hatékony védekezéssel rontsunk ezeken az adataikon. Az utóbbi mérkőzések alapján úgy érzem, készen állunk a feladatra. Új svéd hátvédünk a Ljubljana ellen bemutatkozott. Amit eddig láttunk, azzal elégedettek voltunk, de jeleztük neki, ennél még többet szeretnénk kapni tőle."

A két csapat mind az öt idei mérkőzését az aktuális pályaválasztó nyerte. Ez azt jelenti, hogy Székesfehérváron háromszor, Linzben viszont még egyszer sem nyert a magyar bajnok. A rájátszást érő Ljubljana elleni siker összefoglalója itt tekinthető meg.

396 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem,nem és nem értem!!Utóbbi időben Martz mint assistokat,Mihály és Palko mint gólokat szerző játékosok muzsikálnak jól együtt, erre megint belenyúl ez az... és kisérletezget, hátha addig próbálkozik míg összejön a Salzburg-Volán play off!!!Akkor tegye ismét össze a Kóger-Nagy-Sofi fiatal triót és Godót,Vas-Peterdi mellé ha már kevergeti a szart amig híg nem lesz és majd nézünk a végén mint a luki nyúl!!Szánalom ez a finn rénszarvasvadász!!
Kedves Volán cikk szerzők!!Lenne egy kérdésem!!Ki tudnátok nyomozni,hogy Peterdi miért nem fért-vagy fér-be a Volán idei csapatába??Előre is köszönöm!!
NA erre most mit mondjak???????? :(
szerintem is eredményesebb lehetne, ha a köv. 6 meccset ugyanolyan összeállításban játszaná a csapat. Sajnos túl sok meccsét nem láttam a volánnak, de amelyiket közvetítte a tv azt mindig megnéztem. Valóban az edző szereti kevergetni a csapatot, de szerintem ezzel már nem tudja meglepni az ellenfeleket. Tudja mindenki, higy mi a gyengéje a volánnak, és erre játszanak is rá a bajnokság utolsó harmadában. Nem vagyok szakértő, de ezt én is észrevettem...
Puskát a kezébe és menjen inkább rénszarvasra vadászni...
@F.Márk: Szerintem is érdelek Pire, és Palkó játékát látva, de AKKOR IS:
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
Nagy elismerés a fiúknak! A PO-ban meg már minden lehet. Innentől kezdve már csak hab a tortán. Azért az sem baj, ha azt a habot kidíszítjük még egy pár győzelemmel, mondjuk ma a Linz ellen. Tehát:
Reszkess Linz, jön a FEHÉRVÁRI CUNAMI (lavina)!
ÁPRILISRA FEL!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
@brunzwik:Nincs semmi fejlemény??
A hátralévő hat mérkőzésből, három a jelenlegi(és szinte biztos...)első négy csapatból lesz az ellen: Linz, Capitals - idegenben, Salzburg hazai pályán. Szerintem e három mérkőzés ponthozadéka döntő jelentősséggel lehet a végső sorrendben. Remélem tartogat kiaknázatlan erőforrásokat a Csapat - nagyon szükséges lesz rá, főleg a playoffban. Néhány aduásznak beillő produkció nagyon meg tudná lepni az ellent. Talán épp erre 'játszik rá' az edzői páros!
Elinduljunk egyáltalán Linzbe?:) Remélem valahogy nyerünk, ideje lenne levetkőzni az osztrák fóbiát... A meccsről próbálok majd beszámolni, kíváncsi vagyok, mi lesz..
Tőlem addig míg a rájátszásba vezeti a csapatot, és nagyszerű győzelmekkel ajándékoz meg minket az általa dirigált kedvenc csapatom, addig úgy küldi ki a sorokat ahogy akarja. Persze tudom, nélküle is bejutott volna a csapat, mint ahogy tavaly Szeredán is nyertek a pályára küldött mezek a csapat helyett.
Egy szó mint száz: Hajrá Volán!
@F.Márk: Még nincsen , ma küldtem emailt, lehet neked is kellene egyet küldeni.
@Voitih: mindenképpen és csak hólánccal... :D
@Voitih: Menjetek csak, de azért védőital, hólánc, lapát takaró. Legyen nálatok.

És sok szerencsét az úthoz.
@brunzwik:OK!Megfogalmazom és küldök neki!!
É-Nyugaton nincs hó, Ausztria meg profi, ettől nem parázok, inkább az idegenbeli produkciótól.
De ma megtörjük az átkot!!!!!
Peterdivel mi a helyzet miért nem játszik?Mikor kap újra lehetőséget?Így esélye sem lesz bekerülni a válogatottba pedig ott mindig nagyon hasznos szokott lenni.
@F.Márk: @brunzwik:

most kéne kirúgni tolvanent, itt az ideje. a kurva anyját!!!!
Az eredmeny számít,
majd meglátjuk hol és hogy végez a csapat a ligában.
Egyébként Palkó és Pire mellett mindenki szépen gyarapodna asszisztokban. Martz megérdemli, hogy kikerüljön az első sorból, alibi játékot nyújt vdekezésben és támadásban sem agresszív borzasztóan lő, ha néha elvállalja. Más kérdés, hogy Fekete sem meggyőző.
@AG 2.0: Ez a hozzászólásod egy hónapodba került.
@lbsz: Martz alibi??? A korong nélküli játékban az egész keret legjobbja, óriási munkát végez minden meccsen.

Amúgy a Kovács-Fekete páros szétszedése jogos, mert meccsek óta nem tesznek hozzá sokat.. Bár ha Kovács csak a helyzeteinek felét belőné, akkor egy szót sem szólhatnánk..
Én borzasztóan örülök neki, hogy végül elérte a csapat a rájátszást! 2007 óta erre vártunk! Én úgy vagyok vele, hogy innen már minden csak külön hab a tortán. Persze nagyon szeretném, hogy minél több győzelem, szép pillanat és minél több play off-ban eltöltött idő adasson meg! Szakmailag nem megyek bele, mert nem posztom, ráadásul amúgysem értek hozzá :) Ha ma mégsem pontokkal teli érkeznénk haza ma Linzből, némi reményre ad okot, hogy riválisaink mindegyike keményebb ellenfelet kap, mint ő maga.

Egy kis off: a Blue Brothers oldal nemrég behalt, úgyhogy itt egy helyettesítő átmeneti jelleggel. Többen kérdeztétek, hogy hol lehet jelentkezni a szurkolói buszokra. Hát itt:

www.bluebrothers.atw.hu/
@AG 2.0: ez most irónia vagy ennyire sötét vagy?
@F.Márk: Ki helyett kéne játszania? (szigorúan szakmailag kérdezem)
@AG 2.0: -Na de kérlek,kedves AG 2.0!?!Kicsit erős volt,nem gondolod?Mégiscsak Ő az edző,és a saját bőrét(is!) viszi vásárra!
@miki78: Tartom, erőtlen alibi hokit nyom. az asszisztoktól ne ájulj el, két ilyen gólvágó mellett még kevés is!
@F.Márk: Mert nem elég gólerős!
@miki78: Peterdinek a Godóval meg a Marcival,Sofinak a Kógerral,Gergővel!Ilyen egyszerű ez!Ja és Tolvanen meg maradjon itthon mert meg lehet fázva vagy bánom is én mit találunk ki neki!
@lbsz: nem az aszisztokról beszélek, hanem azt nézd, hogy hogy mozog, milyen pozicíókat foglal el..
@AG 2.0: -Amúgy meg szerintem csak szarkasztikus hozzászólás volt a részedről...
@yeti2: és Pedró, amikor játszott, mit mutatott?
@miki78: Nem kell egyetértsünk, más a véleményünk.
@miki78: Vaszjunyin szerinted többet mutatott valaha mint a Pedró?Peterdi csak a Godóval meg a Marcival érzi jól magát,nem ő tehet róla,hogy nem megy neki másokkal!
Harmadik idényében a Volán kiharcolja a rájátszást az EBEL-ben, erre megint az edző a téma a blogon? Szánalom!
Mindenki, aki állandó jelleggel szidja az edzőt és mindenért elégedetlenkedik, az gondolkozzon el mihamarabb. Egyrészt, döntse el, hogy ő maga jégkorongedző-e avagy sem. Ha rájött, hogy nem az, akkor nyugodtan csendben maradhat. (még egyszer mondom, ez az állandóan elégedetlenkedőkre vonatkozik)
@miki78:Amíg játszott több pontot termelt mint aki eddig is a jégen volt és még pontja sincs az Ebelben!!Padról nehéz!!Martz-ot ütitek??Legtöbb kuli munkát ő végzi a csapatban és termeli a potokat!!Istenem egyesek milyen szemüvegen nézik és honnan a meccseket amikor ekkora blődségeket írnak ide!!!
@lbsz: A két primadonna mellett, akik már néha-néha összeragadnak a sarokban, úgy játszák a jégkorongot, mintha halasi csipkét vernének. 15 éve egy sérülésük nem volt, remélhetőleg nem is lesz. Ezeket követni, a Martz előtt csak nagy tisztelettel lehet adózni. A Palkovics teljesítményét elismerve, a hátrafelé játékban a vizilabdás Csapóhoz hasonlítom, aki nem tudott hátrafelé úszniak és abból élt meg, hogy ha megkaptuk labdát előre kellett neki dobni és azt beverte.

Martzet meg hagyjátok, mert amerikai és ne akarjátok, hogy itt Afganisztán legyen :)
A G 2.0 kedves olvasonkat egy hetre pihentetjuk.
@F.Márk: Pedro:
43 meccs: 3 gól, 4 assziszt.. ez jó?
@Charta77: na, a másik okostóni...
@andre2: Ezzaz!!!

Martz tényleg 1-2 meccsen haloványabb, mint szokott, de majd kijön belőle. De ugyanúgy, mint az edzővel szemben, a légiósokkal szemben is óriási elvárás, az elégedetlenkedők részéről.

Nem attól "gólvágóság" nem jön magától, Martz hatalmas zsugákat adogatott Palkó-Pire duónak!!! Nem lebecsülendő az előkészítő szerepe sem.
Fekete meg kűzd, hajt, de nem jön neki össze, talán a Palkóval, ők jól ismerik egymást, arról nem beszélve, hogy Kováccsabi is Martz-el játszott tavaly. Mi baj lehet?

Megverjük a Linzet! Hajrá Volán!
@miki78: a 43 meccsből játszott maximum 15 meccset. De tényleg nem nagyon jöttek össze a dolgok neki.
@Pierre: gondolom nem véletlenül.. De szerintem ez most nem az a szitu, amikor bárkit is be kéne találni, különösen nem az edzőt!

Ott vagyunk a PO-ban 6 meccsel a vége előtt, aki ezek után az edzőt szidja, annak valami személyes baja van vele. De ha mindenki ekkora szakember, akkor miért ne jelentkeznek be egy edzpképzőbe és fel lehet lendíteni a magyar hokit, mert ez a sok szar külföldi láthatólag csak lefelés viszi, ugye?
@andre2:Várjuk meg hányadik helyen végzünk az alapszakasz után!!Félek KAC-pénteken érdekes győzelem Salzburgban-is megelőz minket,Zágráb is tapad ránk és netán 8.helyre érkezünk-megint csapat változtagatások kezdődnek-akkor számomra ezzel a kerettel nem nagy durranás az edzőt illetően!!Jesenice pontszáma magáért beszél idén,Ljubljana becsületből játsza végig a szezont-pénteken volt olyan játékos akinek még név se volt a mezén ifiből hozták fel-akkor milyen szakmai előrelépéstől beszélhetünk??Mert helyezésbeliről esetleg,de ha 7. vagy 6. lesz a csapat??Pénteken még azt mertem remélni bacca meg a kutya vasárnap megszakad a rossz széria és pontokkal térünk haza de így...
@miki78: úgy tűnt én az edző ellen vagyok?
@miki78: neked csak akkor szúr szemet az irónia, ha gerendaként piszkálja a szempilláidat?
@miki78: Pedró a szezon elején messze a legtöbbet küzdő, a legjobban dolgozó játékosok között volt. A sérülése után kikerült a csapatból, és nem is kapott túl sok lehetőséget a bizonyításra.
Tény, hogy csak Godóval és Marcival képes extra teljesítményre, talán ez lehet a magyarázat.
@miki78: miki,nem mindegy hogy azt a cirka pár meccset amit a mester neki szánt,azt melyik sorban töltötte,mennyi jégidővel!!!!Palkó sem lenne gólvágó az ob 1 ben,ha a tavalyi volán farm 4.sorában nyomta volna,meccsenként max 3x fél percet a jégen töltve!!!!
@F.Márk: És mi lesz akkor, ha 8.-ak leszünk az alapszakasz után? Megmondom neked: siker, hogy bekerültünk a playoff-ba. Hogy milyen szakmai előrelépésről beszélhetünk? Hát pont erről. Talán minden idők legerősebb kerete, és minden idők legjobb eredménye.
Azt nem ártana figyelembe venned, hogy az Olimpija közel sem a pénteki keretével játszotta végig a szezont idáig...
Drukkoljon mindenki, hogy minél jobb helyen jussunk be, és ennyi. Hajrá Volán!
@Raon: miért? Szerinted ez egy korrekt hozzászólás volt?
Benk meg ütött fél tucat gólt a felkészülési tornán, mégsem találta a helyét a csapatban.. Érdekes Ladányi-Sofron-Vas tud együtt játszani, de a Sofron-Nagy-Kóger is tud együtt játszani, akkor Pedró csak egy emberrel tud? Nincs nekem vele semmi bajom, de szerintem nem fér be a mai Volánba..

@Pierre: nem, az nem neked szólt!
A jelenlegi csere szerintem amúgy indokolt. Martz egy kicsit tényleg halványabb a tőle elvárhatóhoz képest, Sütinek is jól jöhet az új lendület, Fekete meg idén csak villogott egyszer-egyszer, de tud ő ennél sokkal többet is. Szerintem ebből akár még jól is ki lehet jönni, este meglátjuk!

Hajrá Volán!
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
@legion of doom: ez igaz, de biztos meg van az oka, hogy keveset játszott, ahogy annak is, hogy a Benk és Artyom is keveset játszott.. ha teszem azt Ovecskint betenném a 4. sorba, szerintem ő ott is ütne pár gólt :) (na jó ez csak vicc volt)
@miki78: tudod ennyi hülyeség és értelmetlen feszültségkeltés után én is ledobnám az ékszíjat... Volt ennek nem kevés előzménye az elmúlt hónapokban, ha nem láttad/nem emlékszel rá, én nem fogom tudni neked megmagyarázni. De egy modnatban: igen, szerintem teljesen jó reakció volt ez AG részéről, őszinte elismerésem érte. :)

Benk a felkészülési meccsek béna csapatai ellen brillírozott (engem is kellemesen meglepve), az első nehéz meccsektől kezdve meg ugyanolyna gyeng volt, mint előtte. Tehát az a pár gól sajnos semmit nem jelentett. De az elmúlt hetekben végre ismét jó formát mutatott, ha mindig így tudna küzdeni, senkinek egy rossz szava nem lenne rá.

Pedró esetében ne tőlem várd a választ, max. véleményem van. Alapvetően azt gondolom, hogy jó és jó között is vannak szintkülönbségek, és egyáltalán nem mindegy, hogy egy játékosnak be kell segítenie egy sorba, vagy neki kell húzni a sort. Más feladat, más teher, más játék kell hozzá.
Perdó Godó és Marci mellett extra teljesítményre képes, de hogy ő vigye a fiatal sort, arra nem.
Ez a "húzás" hasonlóképpen nem ment az idén se Sütinek, se Feketének, se Vas Jankónak nem ment (akik azért szerintem jobban Pedrónál). Szóval összetett kérdés ez, nem csak abból áll, hogy fel kell menni a jégre, aztán hajrá.

üdv,
Raon
Fehérvár Ördögi Kör
Na pont ez a lényeg, hogy van sok-sok variációs lehetőség ebből az "átkozott" sorcserélgetésből!!! :-)
Aki az összeszokottságot hozza fel a sorcserék ellen, gondoljon bele abba, hogy a meccseken töltött idő a töredéke annak, mint amit egyébként együtt vannak a fiúk. Tehát én - azzal együtt hogy szaglásom sincs a dolog szakmai részéhez - úgy gondolom ez nem befolyásol(hat)ja a játékosok teljesítményét, egyszerűen csak minden meccs más taktikát kíván meg, ehhez igazítja a Mester az összeállítást.
Benk Andris Vasas-Starsban, UTE-ban, DAB-ban gólkirály lenne!!Az az ő szintje!Ennyi!!Pedró Godóval párban az igazi, mint amikor svácji vb-n lőtte a gólokat, Godo átadásaiból!!De ennyi játékkal idén még keretben sem lesz!
Mindenki aki az edzot kritizalja attol kerdeznem hogy ki megy minden edzesre latja hogy mozognak edzesen a jatekosok stb rendszerese informacioja van a jatekosok fizikai , egeszsegi allapotarol stb stb esetleg valakinek van hokiedzoi A licensze??
Mert ha ezek nincsenek meg akkor mindenki elmondhatja a velemenyet de csak mint velemnyt nem mint kritikat , es nem olyan megfogalmazasban ahogy nehanyan itt teszik.A repulo jegyet meg hadd vegye meg id Ocskay ez az o dolga es o mar bizonyitotta , hogy ert a dolgahoz.
@F.Márk: Erősen kétlem hogy bármelyik csapatban gólkirály lenne! Andris inkább a vízhordó csatár, mint gólvágó, de attól még nagyon hasznos játékos lehetne. Sajna a Volánban több ilyen képességű játékos van (vagy jobb) uh annyira nem csodálkozok a kevés játék lehetőségen.
@F.Márk: Nem tudom miert turaztatod magad az eredmenyek ot igazoljak. Az a duma ,hogy ezzel a kerettel nelkule is sikerult volna csak egy halovany feltetelezes amit soha nem fogunk megtudni ,hogy igaz vagy sem.Szoval kar a gozert inkabb menj pinpongoz egyet ott kiugralhatod magadbol a folosleges energiat es frusztraciot.
Hajra Volan!
@F.Márk: Ugyan, dehogy lenne gólkirály.
Mindenkinek további szép vasárnapot!Linz-Alba Volán 3:5.:))
Végülis Tolvanen viszi vásárra a bőrét,az ő felelőssége az összeállítás , az hogy kit játszat hol,és kit hagy ki.Mi szurkolók max egyetérthetünk,vagy dühönghetünk rajt,de emiatt úgysem fog változtatni.Bevitte a régvárt PO.-ba a csapatot ez vitathatatlan,de az is hogy a fura sorkevergetéseivel,sok értékes pontot vesztettünk el az elöző körben,ha emlékeztek rá a 4.helytől 1-2 ponntal voltunk lemaradva,most meg ,több mint 10-el,és nagy fight van a 6-8helyért,és kimondva kimondatlanul a salzburg elkerülésért.Lehet hogy egy 7.hely többet ér mint egy 6. ha ezzel a salzburgot elkerültük.
@F.Márk: Benk a DAB-ban jelenleg a harmadik sorban játszana.
@qx92:Majd alapszakasz végén erre visszatérünk!!
@legion of doom: ja és ha nincs sorkevergetés, akkor nem lettek volna például azok a Sofi gólok, amiket Godó passzaiból vágott be és meccseket hozott vele... Vagy azok nem voltak értékes pontok? :)

Két ember helyet cserél és már előre mindenki tudja, hogy ez nem lesz jó és ezen fog elmenni a meccs. Ha meg nyernek az biztos csak szerencse. Ugyanmár
Gondolkodtam ezen sorkeverés dolgon. Csak úgy találomra kiválasztottam a Linz-et az EBEL honlapon, mivel úgy is ő a köv. ellenfél.
Ergebnisse, szűrés a Linz-re. Találomra rákattintottam öt különböző meccsre.
Mutatom a sorokat:
2010.01.24: 1. sor: Szűcs, Lukas, Baumgartner
2010.01.10: 1. sor: Matthiason, Purdie, Baumgarnter (Lukas Shearerrel és Ibounig-gal játszik együtt a 2. sorban)
2009.12.18: 1. sor: Leahy, Purdie, Matthiason (Lukas Baumgartnerrel és Grabher Meierrel a 2. sorban)
2009.11.02: 1. sor: Leahy, Shearer, Purdie (Lukas, Baumgartner, Grabher Meier 2. sor)
2009.10.25. 1. sor: Iberer, Shearer, Szűcs (Matthiason a 3. sorban)

Szerintem azonnal haza kéne zavarni a Linzi edzőt, látszik, hogy azt se tudja, mit akar azzal a csapattal. Egy állandó soruk nincs, soha, állandóan kever.
Kb 10 meccsel ezelőtt néztem Martz statját, ha jól emlékszem akkor 19-ből 17 pontja volt (de az biztos, hogy közel volt a meccs/ponthoz). Most 29-ből 20, míg a sortársai úgyanúgy termelnek. Ha pörög, akkor most is hatalmas passzokat ad, remélem a PO-ra újra beindul. Lehet ezt az eddzők is figyelik és ezért próbálják kicsit felpörgetni, frissíteni, azzal, hogy hátrébbrakják?
@Zsootika: Ébredjél fel mielőtt hülyeségeket beszélsz.
@[Roller]: dehogyis. Le akarja törni, el akarja venni az edző a kedvét!!!

(természetesen volt a kommentemben némi cinizmus, remélem feltűnt)
@Gaudi: ne felejtsd el hogy mark szűcsnek volt pár meccses eltiltása,ill. egy kiscsapat (mi) lehetőségeit kár összehasonlítani egy nagyéval (linz)
Pagé is hülye (na, ő tényleg az, de azért eredményes, azt lássuk be):
2010.01.29: wilson, koch, filewich
2010.01.08: latusa, koch, welser
2009.12.13: latusa, koch, wilson
2009.11.17: welser, koch, wilson
2009.10.16: regier, koch, filewich
Ezek az első sorok.

Véleményem a következő: NE gondolja senki azt, hogy csak a másik gondolhat hülyeséget, lehet, hogy éppen ő és barátai gondolják rosszul a dolgokat.
@legion of doom: Én nem értek hozzá, én csak leírtam, amit találtam.
De azt azért lássuk be, hogy ez nem egy helyi sajátosság, más is csinálja, pedig neki is adott a játékoskerete.
Az edzők állandóan kockáztatnak..., ha bejön egyetértünk ..., ha zakó..ők is magyarázkodnak!A sport is egy állandó szerencsejáték !!!!Az edzőnknek "szerencséje", hogy itt a válogatott 6o%-a, tehát viszonylag "könnyű" helyzetben van...
@Gaudi: Nálad a pont!
Kösz, hogy helyettem megtetted ezt a lekérdezést.

Azt gondolom ebben minden benne van.
@legion of doom: Megnéztem a Szűcs gyereket. 01.10-én nem játszott (gondolom az eltiltás miatt)
12.18-án 3. soros, 11.22-én (rosszul, 11.02-nek írtam az előző postban, a Ljubjana elleni meccsről van szó) szintén 3. soros.
Ezen mondatoktól úgysem változik meg a sorok összeállítása.
Én bízok a fiukban, a CSAPATBAN!!!
Gyerünk AV 19, hajrá, jégkorong!!!
@Gaudi: "Linzi sorok"
Érdekes adatok. Ehhez képest nálunk állandóság van.

Azért Tolvanen sorkevergetése eredményezte Sofi gólerősségének felszínre kerülését. Godó ügyes paszaiból sokkal többször volt eredményes, mint Nagy Gergő átadásaiból. Pedró is Godó mellett tud villogni, nélküle beleszürkül a mezőnybe.
@solarys: Visszafordítva a gondolatmenetedet, Godónak is szüksége van jó befejező csatárra maga mellé, hogy kijöhessen a fantasztikus játékinteligenciája. Magyarán Godó és egy jó befejező csatár, tipikus példája a szimbiózusnak! :)
Erről jut eszembe, nem emlékszem olyanra, hogy a sok próbálgatás során Árpi Godóval játszott volna egy sorban. Pedig lehet, hogy ezt is ki kellene próbálni, a nagy variálás során. Lehet, hogy valami nagyon jó sülne ki belőle.
Ez a sorkevergetés még jót tehet a magyar válogatottnak!
Nekik úgy sincs sok idejük összeszokni.
@gogosz: Erről jut eszembe, nem emlékszem olyanra, hogy a sok próbálgatás során Árpi Godóval játszott volna egy sorban.

Az összes előnyben együtt játszanak...
Én is remélem , hogy Martz is mutat már valamit , szépek az aszisztok de Oscar, Alén, Bornhammer is több gólt lőtt már nála pedig Ők védők...
@AG 2.0: Értem én az iróniát, de ez azért tényleg durva volt.. :(

Nem hiszem, hogy mi használtunk volna ilyen szavakat.

És nem nem arra gondoltam, hogy most rúgják ki csak nem nagyon értem ha most jól működnek a sorok(szerintem) akkor minek megint megkeverni.
@FrankK: és ismerjük az előnyös játékunkat:D
@brunzwik: "Puskát a kezébe és menjen inkább rénszarvasra vadászni... " akkor ezt a mondatot, hogy kell értelmezni? :)
@FrankK: Nem a speciális játékhelyzetekre utaltam!
@FrankK:

Ez így igaz:
Oscar 5 gól, 14 assziszt
Alen 6 gól, 5 assziszt
Martz 3 gól, 17 assziszt

DE! Martznek más feladatai is vannak, felejtsük már el, h csak a statisztika számít. Nem csak az számít.
@miki78: Jégidő? És kéretik azokat a meccseket levonni, ahol csak nevezve volt és nem engedték jégre. Legyünk korrektek!
@miki78: Pedro egy játszó típusú csatár, neki nem megy grinder szerepkör. Sofron ellenben fizikai játékos, aki eljátszik bármelyik sorban, mert ütközni kell mindig. Viszont a passzolásban még nem ért el oda, ahova pl. Godó (és Pedró)
@miki78: Igen ,ezért hoztam fel védőket és nem csatárokat; a védőknek sem elsősorban a gólszerzésre kell törekedni.
Vas Marci ezerszer többet ér, nálam.
@check: Mondjuk amikor játszott akkor nem volt meggyőző a játéka. Mondjuk annyi jégidő szerintem is járna neki mint Vaszjunyinnak és Benknek.
Bár lehet, hogy az edzésen nem mutat semmit, Tolvanen edzőnek ?!

Más.A Zig-Zag -Bécs mérkőzést tudjuk nézni valahol ?
Pagé is hülye (na, ő tényleg az, de azért eredményes, azt lássuk be):
2010.01.29: bier, eier, wurst
2010.01.08: rührei, gehackt, schnaps
2009.12.13: wien, wurst, schnaps
2009.11.17: eier, rürhei, wurst
2009.10.16: wein, schnaps, bier
@check: Pont ezért kellett valaki ebbe a sorba az aranykezű mester mellé , aki küzdeni is tud abban a trióban.
Szerintem Peteredi tényleg nem férbe a mai Volánba.
Mart-Kovács összerakása szerintem maximálisan megér egy próbát a tavalyi produkciójuk alapján, és nem azért mert Feketével jobb lenne az 1. sor.
Sajnos bárhonnan nézzük az 1. sor centere pótólhatatlan....

Üdv!
na mindjárt kezdünk hol van mindenki?!
HAJRÁ VOLÁÁÁÁN!
Üdv mindenkinek.
HAJRÁ VOLÁN!!!
@Scofi: En nem mondom azt hogy potolhatatlan mert mindenki potolhato legalabbis a gyakorlatban, erzelmi szinten biztos ,hogy potolhatatlan, de az teny ,hogy gyakorlatban sem sikerult meg megtalalni az utodjat, mert szerintem a Pire Palko duo ha osszeszoknak es egy igazi klasszis center adna a paszokat annyi golt utnenek ahanyszor jegre mennenek, szerintem.Az teny ,hogy mindketto klasszis jatekos es a legjobbak kozott van az EBEL-ben is.Remeljuk ez a jovoben meg inkabb meg fog latszani a statisztikakban is.
@EisHockey: A válogatott szempontjából nagyon fontos lenne, hogy Palkovics centerét megtalálják és majd a szélsőjét is, ezért is van értelme a változtatásnak.
Szevasztok!
Hajrá Volán!Hajrá Zolika!
Na, már meg is jelent Live tickeren az első szöveg a mieinkről!

Hajrá Volán!!!
a rájátszásban az idegen beli meccseket is adja a TV?
Jól kezdődik...:( Vas Jankó...
ELKEZDŐDÖTT! =)))
@pontőő: elsőre kizártnak tartom.
na,jól kezdődik...
Egyúttal reméljük, hogy a Graznak a Salzburgnak és a Bécsnek is jobban megy ma.
Na jóestét kívánok!
Ha az Acroninak ment, Nekünk is menni fog!
HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!!!!!!!
Huh... kiegészültünk...
Srácok, ez a meccs van streamelve valahol? Mert mintha a live ticker egy jó 2 perces spéttel adna hírt az eseményekről.
mellesleg lehet szavazni Kógerre www.erstebankliga.at/0af5be71d7b44ff1385b773bd366bc01.html pontosabban lehetne ha engedné a rendszer és nem azt írná ki elsőre hogy várjak 15percet 2 szavazás között:S
Nem lesz könnyű, szerintem Westlund a legjobb kapus a ligában...szerintem.
Na már egy kapuvas is összejött Martznek!

Sajnos a Villach bevágta az első gólját :S
A liveticker szerint Martz kapufát lőtt hátrányban...
Vezet a Klagenfurt is.
A Klagenfurt is gólt lőtt emberelőnyből a Graznak.
Erre a Bécsből is kiszórnak egyet... remélem kicsit jobban alakul a folytatásban a többi meccs a számunkra!
jesenice meccsel mivan?!:O
@Chicken: Nálatok:nálunk 5:2:-)))
Jó estét, jó szurkolást! Hajrá Volán!
büntetőkkel nyerünk 4-3-ra. Pire,Martz,Niklas
@bobitomi: 2:5 jobban mondva!!!:-)))
0:0 lesz büntetőkkel 15:14 ide :)
KAC-nak is most kell megtáltosodni...
Úgy látszik a Graz nem akar a Rekordmesisterrel playoffozni...:(
Floki, IndiszKretén, többiek, szevasztok. Graz leadja KAC-nak (természetesen csak hosszabításban), RB lead VSV-nak, Caps nyer, a Jesenice meccs meg a kutyát nem érdekli. hajrá Volán!
Faszba nem jól kezdődik...1:0
Na b@ssza meg... Vezet a Linc...
Tuti hogy hosszabításban fog nyerni a KAC, szépen osztoznak a pontokon.
Szeva Chick! Nyerni kellene, a többi nem érdekel :)
kicsivel eredményesebb középső harmad jó lenne
Ez a Leahy egy végtelenül ellenszenves kis köcsög... mindig az jut eszembe róla, hogy tarkón vágta Nathant...
@rider70: nekem is budos... de hat valljuk be, szamitani lehetett ra h sumakolnak majd :-/
Nils Holgersont kivágták...:(((
az új fiúnak még szoknia kell, hogy itt mindent büntetnek amit kint náluk nem...:))
@advocatusdiaboli: Purdie meg ment utána, úgyhogy 4-4...
@Floki: ja, szegény...pedig hagynám rombolni
Sajnos vezet a linz, Martz pedig már Westlundot is verte aztán kapuvasat ütött a 12. percben.
4-4-ben befűzzük őket, simán!
@Skandinávia-mánia: az első meccsén lehetett látni, hogy nem az a srác aki szó nélkül hagy bármit is.
kösz rider, milyen gyors a neted? :P
@Floki: a fizikai paramétereit nézve nem is csoda :-)
@Floki: Ha ő lenne a barátnőm, tuti félnék megcsalni! :D
Szerintem a Gyalog galoppos nyúlra hasonlít, aranyos, de ha közel mész, letépi a fejed! =}
@ReignOfdark: hát ööö ennyire nem barátkoztunk össze:))))))))))))
egyébként értem mire gondolsz
Na vége a harmadnak, remélem bezúzzuk őket a folytatásban.
Még a liveticker is úgy véli, hogy a Linz nem igazán szolgált rá a vezetésre.
Az első harmadban 24-8 a kapura lövés, nem nekünk... Így már másképp mutat az 1-0...:-/
Egy kiegyensúlyozott játék és osztozik a linzi első illat márka. Után egy szép nővel a kapu Leahy teljesen ingyenes, és hozza a Black Wings az élen.
@Skandinávia-mánia: ű

Hát lehet lenne nála esélyed, elég Steinerkristófos feje van :D :D
A gól története a webfordító szerint: Egy kiegyensúlyozott játékban a Linzer tette az első illatjelzést. Egy jó útlevél után Leahy a kapu előtt teljesen szabad és irányítást hoz a Black Wingsnek.
:)
@IndiszKretén: Stejnerkristófos.... :D:D:D mekkora!
@advocatusdiaboli: azért lövés és lövés között van különbség. Az hogy mit vesznek lövésnek az meg szubjektív, ha minden kapura tartót, akkor lehet, de ebben benne vannak a hazaadások is....:)
Magyarul befingottak a kapunk elé rendesen :)
@rider70: =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Helxszini jelentes: jobb a Linz, Egy szolo utani kapuvasunk volt, nem nagy a kulonbseg, bármi lehet. Ja és hatan vagyunk, de igyekszunk;)
Hát Zolinak tuti nem Ambi Pur van a kulacsában, úgyhogy ezt szoptuk...
@Voitih: Hajrá nektek is!!! Köszi a helyzetjelentést, minél több belső info érkezik, annál jobban örülünk! :)
Az utolsó Livetickeres post magyarul: Az első húsz percet a kapuk körüli játék jellemezte, ahol szép védések voltak. Egy lövés azonban átment a gólvonal fölött, a linzi vezetés nem igazán megérdemelt.
@IndiszKretén: félre érted...beszorítottuk őket a kapunk elé,mozdulni sem bírtak onnan csak nagy nehezen tudtak menekülni a harmadunkból.:-)))
Na akkor:Hajrá Volán!
sztem legyen most 1-1 aztán mehetünk tovább...sztem
@bobitomi: 50 % hogy ez az eredmény következik :)
bassza meg nem hiszem el.....
Pár hete itt írta valaki,osztrákok egymást között szépen elosztják majd a pontokat!!Többen neki estek mit képzel.Pénteken Salzburg-KAC 3:5,ma Graz-KAC 0:2.No comment!!
Közben a Red bull egyenlített, de ez most nem számít. Érik a következő vereség :(
Nem lenne ez ilyen rohadt idegesítő, ha a KAC közben a listavezető ellen idegenben nem jönne fel 1 pontra ránk!
vezessen már az a szerencsétlen bécs is, az árgyélusát neki!!!!!
@IndiszKretén: neked lehet a fiúknak nem....még nagyon nincs vége...és világvége sem 2.0nál...
Hajrá Volán!!!
@bobitomi: Nem mondtam, hogy nincs visszaút.
@Skandinávia-mánia: bebuktad..:( a zágráb vezet!!!!
na, macik brummogtak...
Vezetnek s medvék is :(
Qurva ZAG!!!! Eszem megáll...mindenki ellenünk???
több gólt már nem kap(hat)unk...remélem...
@IndiszKretén: ok:-)
mindenki ellenünk esküdött fel ma?
Bécs is egyenlített.
Már nem is írok semmit...3:0
azért szerintem is k...a gyanús,hogy így össze áll ellenünk minden,mindenki legyőz ma mindenkit aki minket akar elkerülni bassza meg 3:0.......
na ezmár sok lesz..:(
a qrva... már megint ausztria fóbiánk van!!!!!
Asszem elment a hajó.
asszem abba hagyom a kommentelést...kezdek nagyon ideges lenni....
Ennyi meg egy bambi.
nem tudom, hogy megyünk így neki a play-offnak, ha idegenben még gólt is nehezen ütünk mostanában, mi ez az ötzi-para? ez nem fogható a bírákra...
@Chicken: Az utazásra panaszkodnak a srácok :(
@Chicken: én tudom mire lehetne fogni...a buzi sorkeverésre
Megint otthagyjuk a lábnyomunkat ...
nem hiszem el,hogy nem tudunk ütni egy q...a gólt idegenbe mi a büdös franc van ausztriába,hogy minket megbénít?????áááááááááááááááááááááááááááá
legközelebb csak akkor írok ha lövünk gólt sziasztok.....
@IndiszKretén: ... a többiek is ugyanannyit utaznak.
Na akkor PP1, használjuk már ki.
@Chicken: Lehet nekünk szarabb a buszunk.
@bobitomi: hülyeség!!! saját magunk ellenségei vagyunk. nehogy már azért sírjunk mert a Kac, Zagreb, Villach tud nyerni. Le kell győzni az aktuális ellenfelet, aztán nem azt nézegetni hogy a többi csapat mit játszik.
Zágráb kettős emberelőnyben-.
@Skandinávia-mánia: biztos? sztem nem. itthon megy.
@IndiszKretén: nem PP1,hanem páros.Fekete is kiment.
Okés, visszaszívom, mert már elég vita ment itt a sorkeverésről, és valahol engem sem zavar, csak már nem bírtam magammal...
lehet, hogy a medve szurkerekkel jó a kapcsolatunk, de a csapatuk nagyon idegesít....bahh
@bojl: ott a pont, az sok mindent elmond, hogy a ZAG majd' 30%-át üti be az előnyöknek, mi meg 12... ők valamit jobban tudnak, még ha védekezni nem is annyira, de mint látható ez is elég nekik.
Üdv!
Látom 3-0 de én nem adom fel mert a volán márt tett csodát már állt fel 1-5-ről is szóval nem lehetetlen az utazásra nem lehet fogni mert a többiek is utaznak és mégis tudnak győzni a sor keveréseket én nem értem de az mind1..Szerintem arra sem lehet fogni egyszerűen nekünk nem megy osztrák környezetbe nem tudom így mi lesz a play offba de remélem addigra össze szedik magukat na de HAJRÁ VOLÁN
Csak egy 0:4-es harmadik harmad kell...Linz ellen képesek is vagyunk rá! :)
Legalább a Zágráb-Bécs legyen jó kimenetelű ma...
A Graz-Klagenfurtból már csak egy harmad maradt.
Villach-RBS 2:1 ...
Ha nem ütünk a középső harmadban egy gólt,kezdhetünk csomagolni...
közben Kógerre nyomkodjatok, mert mindjárt jön a Zsiga...
Fasza Fekete 2 perc
emberhátránnyal fordulunk,ez kurvára nem néz ki jól!
Danika nem ült ennyit egész szezonban!
Febr. 20-án Jégkorongos Bál Székesfehérváron!!! További infó: 06303198261
@ReignOfdark: + még a vsv is kapjon ki!!! mert akkor marad ez az állás a tabellán!!!
@Nomad69: márpedig nem ütünk
a kapuralövések is beszédesek:38-16
közben vezet a Laibach
Kíváncsi vagyok, ilyenkor az edző mit mondhat a fiúknak a szünetben.
@Nomad69: Legalább Zoli statja nem romlik, lőjenek csak, én bízom abban, hogy ennyi volt a puskaporuk...
@ReignOfdark: Azt mondja ,hogy:Hajrá Fiúk fő a győzelem.....nem bírtam ki,hogy ne írjak...
@ReignOfdark: Arra meg a liveticker is kíváncsi volt, hogy Viverios mit mond a Graz-KAC meccsen 68 másodperccel a szünet után :-)
kettős hátrány .......azt a .......................................
asszem elment kettős hátrány...
Na kettős emberhátrány...
Úgy néz ki megúsztuk.
grat ez szép volt Fiúk.....
Villach:Salzburg 2:2
A Zágráb 5 perces előnnyel kezd.
@Chicken: Kéne, nem? Régen forraltboroztam :)
Megint 2 perc.Mi a nagy büdös lófasz van kinn?!
Azta de jól mennek az új sorok ..... Sorra ütjük a gólokat...
@Chicken: jobban tudnak ők valamit, ahogy mondod.. lehet minden csapatban van pár olyan légiós, aki az előnyös játékban eredményesebb mint a mieink.. Nekünk a csapat, az akarat, a küzdés az erősségünk, nyílt játékban megy is (na jó, kivéve osztrák földön, de ez más téma), viszont a kapu előtt, védelemre beállt ellenféllel nem bírunk..
ez az én véleményem, nem biztos hogy így van.. nem vagyok jégkorongszakértő.. de azért: Hajrá Volán!!!
Zágrábban forró a hangulat... két játékost is véglegesre kiraktak. (Lakos és Prpic).

Mi meg az egész meccsünket emberhátrányban toljuk le...
Ha így folytatjuk összehozzuk Westlundnak a shutout-ot...
@dandi09: van benne valami, de nem értem, hogy miért ekkora a különbség a hazai és a kinti performansz között, az hogy mi szurkolók +1 embert jelentünk, az alap, de ez ég és föld.
@Chicken: Pénteken bekúrtak lehet a játékosok és páran még nem heverték ki.
Mi van mindenki bevadult?5,10,25 percek röpködnek.
már vezetnek a bikák.
A grazi kapitány nem értett egyet a 0-3as eredménnyel erre "wegen Kritik" tehát kb. szájalás miatt kiküldték 10 percre. omg
na végre a dead bull vezet a rohadt anyjukat
@Skandinávia-mánia: A lángoló jég csapatának kéne még alkotnia valamit, és máris kevésbé fájna a mai kudarc.
villach-ökrök 2-4
asszem ma kukára vernek minket....
@ReignOfdark: Lángoló jég? :D Segal a kapitány? :)
@Floki: bár az indisz-t nem értem..:DDDD
lőjünk már egy góóóóóóólt!!!
2-4 a Salzburgnak!!
volt már olyan meccsünk a szezonban, amin nem lőttünk gólt? nem emlékszem.
@Chicken: igen én is azért voltam bizonytalan:))))))))))))
Na most az előny!!!
Előny nálunk!

HAJRÁ FIÚK!!!!
Ja pont Linzben 3:0 az első körben
@IndiszKretén: Alap :-)
Amúgy én utánunk egyedül a Bécset kedvelem, mert egy bécsi cimbiről 3 év után kiderült hogy hokifan, szóval remélem nem őket kapjuk a rájátszásban...
hajrááááááááááááááá
@ReignOfdark: Pedig utazás szempontjából ők lennének az ideális ellenfél.
@Chicken: A Linz ellen volt egy 3-0 szeptemberben.
ez sem sikerült.....
@ReignOfdark: NA akkor a ma dezsavűje lehet a srácoknak.
azért az a nulla nagyon csúnya:SSSSSSS
@IndiszKretén: Nekem biztosan, mivel a suli melletti munkám részben oda köt. :-) Amúgy Szfvár-Graz sem rosszabb szerintem, meg ha így folytatjuk, nagyobb esélyünk is van velük játszani...
Nem baj,majd kedden...reszkess Jesenice jön a Fehérvári...........

a linz meg rohadjon meg.......4:0
Ez még kellett a végére, a jókedvemhez!
mint laikus kérdezem: a "nem mindegy, hogy hányadik helyen végzünk" köszönő viszonyban van a mai kapura lövési stattal? esetleg már a play-offra gyakorolnak az új sorok? ez nekem nem tiszta. logika lenne benne, csak akkor nem kell félre magyarázni.
még 3 meccs lesz itthon, ha azokat hozzuk akkor 56 pontunk lesz ez szerintem elég a 6. helyhez, az más kérdés, hogy egyre szarabbak vagyunk idegenbe, mert már nem is szoros meccseket játszunk hanem simán kikapunk ....
Ezt a 4-0t talán csak a klagenfurti 6-1hez tudnám mérni.
bassza meg, most mit mondjak erre?
osztrákia-fóbia
Kedden Hajrá Volán!
Szép hogy elértük a rájátszást, de 1 körnél többet nem fogunk menni a gyatra vendégjáték és botrányosan sz.ar emberelőnyös játékunk miatt.
Azokat sajnálom, akik kint voltak Linzben...remélem ott is jó a forraltbor...
A hátralévő három hazai meccsen még szerzünk 4 pontot, aztán meg lesz a tervezett 54 pont. Talán ez még reális.
@Chicken: igazából mindegy, mert annyira szoros az eleje is, hogy lehetetlen valamelyik helyre játszani DE ami itt nem tetszik nekünk az, hogy olyanunk vagyunk idegenben mint az impotens vőlegény ...
csak a VIC találna már be!!!
@Bencito: szerintem meg gecire fölösleges számolgatni 5forduloval a vége előtt főleg úgy hogy 1 pont előnyünk van a 8.al szemben
Csak összejön a végére az a pléjoff-biztos 8. hely:D
@Gaudi: Semmi, és ez a baj. Itthon mindenkivel felvesszük a versenyt idegenben meg tele a gatya.
Inpotens csatárok,-megérte a sorokat átvariálni??
Kiváncsi vagyok a meccs értékeléséhez!!!
Továbbra sem nyerünk odaát..... :(
Ma minden lényegi kérdés eldőlt.
A KAC győzelmével matematikailag is elérte a rájátszást. Így hivatalos a mezőny, helyezkedni még lehet, de szinte biztos hogy az 5. hely a Villach-é
Hiszen 4 pontot hozni rajtuk már nagyon nehéz, pláne úgy ,hogy a bikák győzni jönnek Fehérvárra hiszen a Gráziak vereségével elérhetővé vált az alapszakasz első helye.
Szerencsétlen esetben (de ilyen nem lesz) a 8.-dik helyen is találhatjuk magunkat.
@IndiszKretén: itthon fehérvári cunami, idegenben fehérvári csúnya mi?!
Fene a pontosztozkodós osztrák-horvát kartellbe...
@bojl: annyi azért látszik, hogy a Graz nem akar a Klagenfurttal kezdeni, ami részükről érthető.
Kedden KAC-Ziggzagg, úgyhogy előzhetünk.
Úgy látom a szlovén tesók sem segítenek a ljubljanának a PO. hely elérésében.
mennyi van még a zágrábi meccsből?
@Floki: szerintem azóta verekednek :)
@Floki: 35 perce megy a 3. harmad
Hoppá! A Miskolc 5-3-ra vezet újpesten!
Hauptschiedsrichter: TRILAR Viktor
Linesman: HRIBAR Matjaz, RAKOVIC Damir
Nem furcsa, hogy ezek vezetik a ZIG-ZAG meccsét?
Egyébként, a furcsa eredmények csak ezután fognak jönni, mivel kész a mezőny, most lesz a helyezkedés.
A Zágráb kakába lehet még, mert megy Klagenfurtba, fix 1-es, megy Oli-hoz- fix 2-es, megy Grazba, hát.., és megy Linzbe, fix 2-es, elvileg ugyanannyi pontot szerez(het) mint mi (szerezhetnénk) tehát a 19.-i meccsük, ellenünk lesz a helyosztó, kettőnk között.
Vagy nem?
2-3 a bécsnek 56.perc
A Bécs megszerezte a vezetést az (elképesztő, kíváncsi vagyok a verekedésre!) 56. percben!
Az a ciki, hogy az előző fordulóban az utolsó Jesenice hosszabbításban nyert 3:2-re Linzben. Ehhez képest ma nekünk esélyünk se volt hasonlóra!
@ReignOfdark: akkor maradjon is így!!!! csak,hogy jobb :( legyen a kedvünk!
@solarys: A Jesenice majdnem annyi pontot szerzett idegenben, mint otthon. Mi meg... hagyjuk.
@drukker60: Igen... lényegében innen bármi megtörténhet az 5-6-7-8 helyek körül.
behuggyozok..........3:3
ezt NEM hiszem el
@Floki: én is főleg h már a hosszabításnak is vége
Nem tudnak dűlőre jutni, mondom én hogy pontosztozás lesz, hogy a kanadai horvátok szarnának aprószöget!
Ugye van olyan télikabát ami illik erre?
@bojl: büntetők jönnek?
@bojl: még nincs vége, mert 20.38-at írnak a 3.drittel ende-nek, most meg 41- tehát most kezdődik
@drukker60: büntetőből, nem hosszabbításból.
besza behu, ez a nap egy katasztrófa, lehúzom magam a vécén...
jóccakát mindenkinek
@Skandinávia-mánia: Tényleg óriás katasztrófa! @drukker60: ja ja ja mindenkinek jót, és szép álmokat :-)!!
Ez a táblázat ,ha 4:1 állásnál is nyer a JEsenice
1 Moser Medical Graz 99ers 49 69
2 Red Bull Salzburg 49 66
3 Liwest Black Wings Linz 49 64
4 Vienna Capitals 49 64
5 Villacher SV 49 54
6 KHL Medvescak Zagreb 49 52
7 Fehervar Alba Volan 19 49 50
8 Klagenfurter AC 49 49
9 HDD Tilia Olimpija Ljubljana 49 37
10 HK Acroni Jesenice 49 35
A válogatottaknak a figyelmébe:- a Miskolc tudott nyerni Újpesten!!! Halló, Ladányi, Palkovics,Kovács...stb. 22 lövésből semmi!! Szégyen...,de a védők is nagy szarok lehettek...lehet a sorokat megint cserélgetni:EDZŐ! Ez nem jött be!! :(
@üveg: Egyszer van gyereknap egy évben!
Sajnos Árpi is gólképtelen.
süti beállítások módosítása