HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Meglepő eredmények az OB I.-ben

2010.01.29. 21:41 Hblog

Az OB I.-forduló első meccsén alaposan megverte az Újpest a Miskolcot, a Jegesmedvék még nem kaptak ki ennyire ebben a szezonban. Az elsőre kevésbé meggyőzőnek vélt Fabry 3+2-vel zárt idegenben, Dubek Vladimir 1+4-gyel, a vége 9-1 lett a vendégek javára. Itt csak a különbség volt durva, Erzsébeten ellenben végképp felborult a papírforma. A Dab.Docler favorithoz méltóan vezetést szerzett az első harmadban, a hazai jégen hokizó Ferencváros azonban fordított, az utolsó menetben pedig bebiztosította győzelmét, Feil Arnold és Holló István is duplázott, 5-2. A tábla roppant sűrű.

73 komment

Címkék: ob 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép volt fiúk, HAJRÁ LILÁK!!!!
Nem értem mi történt Miskolcon - ennyire kikapni!- ráadásul otthon - valami bódító szert tettek a teájukba? Mi történt a DAB Docler mumussal?- remélem csak egyszeri kisiklás volt.
Továbbra is hajrá Miskolc!
Na, éjjel jöhetne egy aszteroida és akkor mi nyertük az OB1-et!
Hát ezért nem érte meg jegyet váltani.. Egy dolog kikapni nagy különbséggel, de mindezt egy ilyen lelketlen rossz játékkal, a küzdeni akarás leghalványabb jele nélkül már több mint bosszantó. A meccs fénypontja a műkoris lányok produkciója volt a második szünetben..
Na most, hogy lejárt az eltiltásom :D

A MOL Ligáról pár szó. Szóval ennek a bajnokságnak egyértelműen egy problémája van: kevés a tétmeccs! Jó képességű játékosok, jó csapatok vesznek részt a bajnokságban. De nagyjából október közepére minden eldőlt: a DAB első lesz, a Miskolc és a Brassó nem fog tudni bejutni, a Csíkszereda, az Újpest és a Stars 99%, hogy bent lesznek, és van 1% esélye az FTC-nek. És a csapatok így is játszottak. Ezt tudomásul vették, és ennek megfelelően játszottak. Az Újpest nem akarta megverni a DAB-ot, a Brassó nem akart megverni senkit, stb. Szóval tét nélkül, csupán a becsületért hajtott minden gárda. Aztán a ténylegesen tétre menő meccseket lezavarták egy hétvége alatt. A szezon nagy részében lehet lazítani, nem is kell csapatot építeni, csak a döntőre, stb.

Ezzel szemben az EBEL-ben minden meccs tétre megy. Ha 5 percig nem figyelsz, kikapsz. Nem dől el semmi októberben, februárig nyílt minden. Ez az, amiben az EBEL messz előrébb tart, mint a mi kis bajnokságunk. Mert a játékosok tudásában kisebb a különbség. És ez az, amin jelentősen javítani kéne.

A végére két gratuláció. Először is a Bp. Starsnak a MOL Liga diadalhoz. A döntőn megérdemelték a győzelmet, a középső harmadban betoltak minket a saját harmadzunkba. Másodszor pedig a Volánnak a rájátszásba jutáshoz! Sok sikert!

HAJRÁ LILÁK!!!! HAJRÁ MAGYAR JÉGKORONG!!!!
@kisby: A 64-47-es kapuralövés komoly? 64 lövésből 1 gól? Ez nem lélektelenségre, hanem zseniális kapusra, meg dekoncentráltságra vall... A 47 lövésből 9 pedig szintén dekoncentráltságra, csak a védelemben...

szóval aki kint volt, meséljen légyszi :) Leginkább azt, hogy a 64 miskolci kapuralövés komoly-e, vagy kamu.
Ilyen lélektelen játékot nagyon rég nem láttam már. Katasztrófa volt... Ki lehet kapni, nem azzal van itt a gond, hanem hogy az akarást sem lehetett látni rajtunk még akkor se amikor kis különbség volt.
Én nagyon ritkán szoktam tapssal illetni az ellenfél játékát a meccs végén (általában még akkor se ha szóban elismerem hogy jobbak voltak) de ma ez történt. Megérdemelten nyert az Ute, nem nagyképűsködtek, nem mutogattak vagy balhéztak és ők jégkorongot játszottak...

Azért Hajrá Miskolc!
Megvertük a Dabot!!!! de,kezdeményezném Haszonits spori eltiltását kb örökre nem való neki ez a játék,most nekem kedvezett de később ki tudja.Minden meccs kiélezett lesz nem fér bele az hogy elcsúszást akasztásnak itél,botrány az ember.
Sanyi jól muzsikált ma, mi lesz, ha még össze is szokik a társakkal.
Ha felépül Borbi, lesz két gólképes sorunk.
Ha meg többet ütünk, mint az ellenfél, nyerünk.:)
Sajnos nem voltam kint a meccsen, ezért nem is tudok nyilatkozni róla. Az eredményből az jön le, valszeg teljesen megérdemelten nyert a Fradi, grat Nekik.

Egy ideje már lógott a levegőben, hogy gödörbe kerülünk, már az MK négyes döntő környékén látszott, nem megy úgy a játék, ahogy kéne. Egy védőt még mindig nagyon hiányolok.

Menni kell tovább, vasárnap lehet javítani.

Károgni és kárörvendeni pedig lehet a csapaton, most még jogos is, de személy szerint abszolút nem igénylem, hogy bármely más klub szurkolója kedvelje a kedvenc csapatomat :)
Dancsfalvit csak a mai meccsre nem engedték el vagy egyáltalán nem jön?
@gabute: Ez a vicc az egészben hogy úgy volt rengeteg helyzetünk hogy egy-egy kisebb fellángolást leszámítva senkin nem lehetett látni a küzdeni akarás szikráját sem. Ehhez még ahogy mondod jött a dekoncentráltság és Becze jó formája, a hazai hálóőrök pedig kifejezetten rossz napot fogtak ki.
Minden csapat életében van hullámvölgy,sajnos(vagy nem?)nálunk ez most jött el. A csapat nem rosszabb mint 3 meccsel ezelőtt volt(ennyi idő alatt nem lehet elfelejteni hokizni:)) ),magam és szurkolótársaim nevében is ígérhetem ezután is minden meccsen kint leszünk,szurkolunk!! VELETEK JÓBAN,ROSSZBAN!! HAJRÁ DAB!!
Aki ma kint volt Miskolcon, láthatta a mélypont mélypontját...
Jól elszúrtuk a mai meccset. Első harmadban játszottuk amit tudtunk, Fradinak komoly helyzete sem volt, szurkolóik is kiábrándultak beszéltek a meccsről a szünetben. Majd a 2. armad elején két kapitális hibából kaptunk két gólt ezzel visszahozva a Fradit. Majd kivédekezünk 5 perc hátrányt, amiből fél perc kettős volt, de 4-4 ellen már nem figyelünk újabb gól. Ez után szedte össze a csapat magát, de gólt nem sikerült lőni. Harmadik harmad hasonlított az elsőre, bennevolt a gól a játékunkban. Majd jött Haszonits aki olyanért állíttt ki, hogy az egész csarnok meglepődött. Csak ő látta úgy, hogy Kiss Dani szabálytalankodott, edig hozzá sem ért az ellenfeléhez, kanyarodá közben elcsúszott. Fiataljaink nem bírták idegileg előbb Pozsi, majd a kapott gól után (amelyik támadásnál a vonalbíró felrakta a kezét lesre, majd amikor bekoriztak emelte a sípját, de végül csak nem fújt és levette a kezét) Kiss Dani is kapott 10 percet. Ezzel alig maradt védőnk. 4. gól után összrogytunk, ha az 5. után nem érezte volna úgy a spori, hogy tényleg hibázott és nem kezd el kompenzálni, akkor több is lehetett volna közete.
Sajnálatos, hogy pár perc alatt saját hibáinkból felállítottuk az ellenfelet.
@a. Bárd: Akkor most, a kivánságodra, kezdjem el utálni a csapatodat?
Jó első harmad után érthetetlen módon szétestünk, kaptunk két potyát és egy szerencsétlen gólt, a második harmadban gyengék voltunk nagyon. A harmadikban megint több helyzetünk volt, de haszonits (így kicsivel) egy egyszerű elcsúszást akasztásnak vélt, jött egy kiállítás belőle, majd egy fegyelmi, a vonalbíró a Fradi támadásánál előbb lest jelzett, majd visszavonta, jött is belőle az újabb gól, aztán jött még egy fegyelmi, maradt három hátvédünk, s ezzel vége is lett számunkra a meccsnek. Nem játszottunk jól, a Fradi sem volt túl jó, a fegyelmezetlenségeinknek köszönhetően adtunk kélt pontot a lelkes zöld-fehéreknek. Remélem Kicsi összeszedi magát, mert a csarnokból kifelé jövet több Fradista kérdezte tőlem, hogy, aki így véd, az mit keres egy Dab-szintű csapatban. Szeretném, ha összekapná magát, a mainál lényegesen többet tud.
Nekem is a Dab a kedvencem, és ezután is az lesz!!!
Az az érzésem, (már a MK döntő óta)
hogy Galanisz nem csak papíron az egyik húzóembere a csapatnak.
De az is lehet, hogy elfogult vagyok.
Gyógyulást, és mielőbbi jeges edzést neki!
Hajrá Dunaújváros!!
Ejj de kellett ez a győzelem most! :)
A második harmadban a pályán volt a fradiszív és meg is hozta az eredményt.

Gyönyörű volt! Szép volt fiúk!
Hajrá Fradi!
Köszönöm minden miskolci szurkoló nevében,hogy a csapat és vezetőség közti vitát rajtunk sikerült elverni!Ezt még megfejelte a zseniális edzőnk azzal,hogy sikerült olyan bravúrosan összeállitani a sorokat,hogy mindenki olyannal legyen egy sorban akivel azelőtt még sohasem...Méltatlan hét volt ez a miskolci jéghokihoz.Szégyelljétek magatokat egytől egyig!!!
@FOXMULDER: Rendben, úgy látom, hogy ezen senki nem akar vitatkozni velem!!! :D :D
@FOXMULDER: csak hogy örülj: Nem is!

;D
@Miskolcifan: a zseni 0-6-nál kapust cserélt az utolsó harmadba nem 3-nál nem 4-nél hivta le Dusit akit a sérülése után nem kellet volna bedobni összekuszálja a sorokat mindenki látja hogy az UTE mire játszik csak ő nem (le kontráztak ) hát meglepő vagy mulatságos?
@lidmark: Inkább már mulatságos...A lényeg,hogy a papa pici fia edzősködhet a csapatnál.
A MOL liga első meccsén is kikaptunk! Kíváncsian várom a folytatást. :)
@Miskolcifan: igazad van ! nem értem miért kell állandóan variálni a sorokat!!??? miért nem játszhatunk egymás után 2meccset azonos sorokkal???
szerintem itt lenne az idő jövöre egy "független" edzőt hozni!!! legyen az külföldi aki nem elfogult!!!
@Uteapu: :)
Nem azt mondtam.

Az utsó bekezdést csak azért írtam, mert néhányan most kifejezetten élvezik, hogy köszörülhetik a csapaton a nyelvüket.
Bár az igazat megvallva most nem alaptalanul teszik, de ahogy gogosz is mondta a másik cikk alatt, addig jó, míg az embernek irigyei vannak :)
Jó ránézni a kanadai táblázatra az OB I-ben :D

www.icezone.hu/statisztika.asp
A lényeg:
Most már hivatalos: gödörben vagyunk.
Sürgősen rendet kell rakni a fejekben!!!

Hajrá DAB!!!

kis betűkkel: ( :))) )
grat a volánnak a rájátszáshoz!
icehockey.hu/index.php?pg=news_3_1178

Szóval akkor a Stars megint igazolt néhány öreget (külföldiek + Ennaffati), de most már kirúgott néhány fiatalt is (Strenk, Bereczki, és a szerintem nagyon tehetséges Nagy Richárd). Ha jól értem, velük szerződést bontottak, és nem kölcsönben mentek el. Bevallom, nem értem. Nagy tavaly remekelt a Starsban. Idén nem is értettem, hogy miért nem jut szóhoz, akkor sem, ha be volt nevezve. És 17 éves...
@gabute: "A jövőt építjük"
Ebben mi a meglepő?
@gabute: Szerintem ha többet játszanak ott a fiatalok, akkor mindenkinek jobb lesz. Mert most a Stars-ban nem sokat játszanának.
@gabute: Ha már az újpesti fiatalok mellőzéséről sokszor sokan leírták (joggal), hogy nem szerencsés, akkor nyugodt lélekkel itt is leírhatjuk. De biztos meg tudják magyarázni... :(
@Bertuzzi: most - ha kényszerből is - de látszik azért ebben előrelépés.
@Bertuzzi: de nálunk legalább lassan kezd befutni és kibontakozni egy Rafaj, egy Németh Peti. Szerintem simán elérik az újvárosi ifjak (Azari, Magosi, stb.) szintjét. Egyre jobb teljesítményt nyújt Harmati is. És Virág Csabi is többet játszott nálunk, mint amennyit idén a Starsban. Sőt, most nézzük majd meg mennyit fog, hogy a Stars bevásárolt...

És akkor még nem beszéltem az egyre stabilabb csapattag Zalaváriról, a kapusként még mindig fiatalnak számító Beczéről, vagy az idei felfedezettről, Pichler Ádámról, az első gólját lövő Jankovics Péterről...

Na mindegy, ők tudják.
A 20 éves Roczanovot, a 23 éves Hüffnert még ki is hagytam.
@gabute:
Igen, ez volt a helyzet. Becze zseniálisan védett. Nekünk szerencsénk sem volt.
Pedig nagyon igyekeztek a fiúk.
Aztán valahol elvesztették a hitüket. Az viszont tényleg komoly hibának tűnik, hogy az abszolút formán kívűl játszó Dusit csak a hatodik gól után hoztuk le.
Már az 0:1-es első harmadban is láttunk Dusitól olyan mellényúlásokat, amelyek jelezték, hogy nincs nagy formában.
De nem csak ezen múlott.
@gabute: Dezsi már 21 éves, nem olvasod az utehokit? :D
@Rock me Amadeus: , @gabute: Csak egyetérteni tudok, és ha sokszor a kényszer miatt is kerülnek be a srácok a jégre, annál nagyobb öröm, ha tudnak élni a lehetőséggel és bizonyítanak a szakvezetésnek. Akikben - bízzunk benne - van annyi kurázsi, hogy ezt észre is vegyék. Azt hiszem mindannyian kétszeresen is örülünk, amikor egy magyar, pláne saját nevelésű játékosunk üti a gólt, adja hozzá a zsugát, vagy véd egy bravúrosat.
@Rock me Amadeus: Dancsfalvi nem visszament Kassára az előszezon után? Honnan hallottad, hogy visszajön?
@1nf3rn0: utehoki címlap, ejnye, nem nézed?:-D
@Rock me Amadeus: na, lekerült a miskolci meccs beharangozója, ott volt róla szó.
@Rock me Amadeus:
És megtudhatjuk mi volt benne?
@a. Bárd: Értettem amit irtál de mivel nem tartozok azok közé, akiknek örömet okoz mások baja, muszáj volt igy reagálnom.Ahogy irtad, megadta a lehetőséget az ilyen reagálásra. Van tapasztalatom(sajnos) a hasonló helyzetekről és sokszor volt, hogy a frissen leirt véleményemet töröltem, átirtam, végül hagytam a fenébe és kikapcsoltam a gépet.Nem vagyok benne olyan biztos, hogy ez a korai vereség, bár bosszantó,de a jövőre nézve rossz volt.Az tény, hogy az én szemszögemből ez a csapatomnak majdnem a legjobb eredmény és másként éltem meg de hát én is szurkoló vagyok.Azért én ezután is kedvelni fogom a csapatodat és akkor sem fogok gúnyolódni, ha kikaptok(?) tőlünk.
Egy kicsit más téma, nem tudom mit szóltok hozzá: Szoktam olvasgatni a kommenteket és van egy két név, akiről tudom, hogy melyik csapatért szurkol. Szerintem tök jó lenne, ha a kommentelők választhatnának csapatok közül, hogy milyen szurkolók. (MOL, EBEL, NHL, KHL csapatok neve vagy logója jelenne meg a név mellett) Persze nem kötelező, de akkor egyértelmű lenne, hogy xy kinek szurkol és ennek tükrében lehetne olvasni a hozzászólását. :) Számomra érdekesebb lenne.
@Tillasz: azt írták kb., hogy nem engedte el a szlovák klubja. Kérdés, hogy mire vonatkozott, arra a miskolci meccsre vagy a szezonra.
@Rock me Amadeus:
Kösz. Vélhetően a szezonra, mert a Sárga kártyája a szlovákokonál lehet. Egy meccsre 500+300 CHF fizetni szerintem értelmetlen. Persze egy Crosby, Ovecskin megérne ennyit, de hát ez csak álom kategória.
@FedorovS: Mindenkiről lehet tudni, hogy kinek szurkol. A MAGYAR JÉGKORONG-nak! Az ,hogy ezen belül kinek, az legtöbbször elvesziti a fontosságát.Aki akarta eddig is nyilvánvalóvá tette.Kolorizálni lehet de a vélemény és a korrektség sokkal fontosabb.
Ha valakit erdekel, roman kupa donto: Steaua-SC 0-2. 1 harmad.
@csatoimi: Igen és várjok a további infókat.
@Uteapu: Sajnos 1-2. Egy emberelonyt beutott a Steaua.
@csatoimi: Tudod a vák tyúk...igaz, ha élészórják a szemet...
Sokat ütök mellé, pedig nem is ittam. Lehet ez a baj?
@gabute:
Bereczki és Nagy R. 92-es születésüek, úgy mint nálunk Pichler Ádám. Kiváncsi leszek, hogy ezen a pár meccsen kivül (ami a sérülések miatt volt) hányszor fognak Jankovicssal pályáráa lépni.
Mi is igazoltunk nem csak a "szomszéd", ráadásul csatárokat. Számold össze nem kevesen vannak Fábry, Davis, Kiss, Borbás, Németh P., Siki, Dubek, Kiricsenko, Rafaj, Szajbert P., Roczanov,Rusznyák (ez már 4 sor csatár), ha még Dancsfalvi is jön, akkor már közülük is valaki az 5. sorba szorul. Úgyhogy nincs miért fröcsögnünk jobb lenne ha a saját házunk táján söprögetnénk, mert mert még mindig több 91-92-es születésü játékos kapott lehetőséget a Starsban mint nálunk.
Ez a 3-4 meccses kozmetikázás maximum téged tévesztett meg.
@avessik:
Ja és még Simont ki is hagytam aki multifunkcionális de elsősorban csatár.
Nem érzem úgy, hogy a fiatalitás terén mi annyira fényesek lennénk.
Gratula az SC-nek a kupagyőzelemhez!

@avessik: Ez igaz sajnos de mi nem is beszéltünk úgy róla, mint alapelvről.Egyébként erősitsen mindenki a lehetőségeihez képest, jázszasson fiatalokat bátran, mi csak jól járhatunk.
@avessik: Egyrészt nem játszhat együtt az öt légiós csatár, másrészt mindig vannak sérülések, harmadrészt nem fröcsögtem senkire, negyedrészt meg nem küldtünk el senkit.

Simonra szerintem semmi szükségünk amúgy, továbbá én Rusznyákot hátvédként láttam a legjobbnak korábban, amikor nálunk volt. És nem csatárposzton.

Az 1991-92-es játékosok meg szerintem nem a jelent, hanem a jövőt jelentik. Hokiban egy játékos kb. 22 évesen lesz igazából érett játékos, vagyis mostanában kell az 1988-asoknak befutnia. Az 1991-92-esek még két-három évig a juniorban fognak játszani, aztán majd utána kell bekerülniük a felnőttbe. De attól még elküldeni nem kell őket...
@gabute:
Akkor félreértettelek, bocs. Nem tudom, hogy mi az oka, ha tényleg elküldték őket, mert Nagy Ricsi szerintem is nagyon jó hátvéd, pár éve az Újpestből ment a Starsba. Hallani lehet innen-onnan infokat, ami a saját korosztályukkal kapcsolatos affért takar, nem a felnőtt csapatra vonatkozót.
De valószínüleg majd a Starsos kommentezők fognak erről többet irni.
@avessik: örültem volna, ha Újpestre jön vissza... szükség van sok jó fiatal magyar hátvédre :)
Haszonits menj gyapotot szedni!
1. Magosi nem baszogatta Budait
Az ebből az előnyból szerzett gól érvéntelen kisles, és kapustámadás miatt!
2. Kiss Dani 2 méterre volt a fradistától aki elcsúszott!
Pozsgai jogosan jegyezte ezt meg!
Jah és van még mit tanulnia a fradi "szurkolóknak" (igen kisbetűvel, és idézőjelben.
Szilassy akkor még tetszett nektek amikor még ott játszott?
Vargyas Lacikát szidjátok, mert Szilassy fel sem veszi? Segond Lacika élete legszolidabb meccsén egy palánkra szorítást csinált azt is csak úgy mintha vajas kenyeret nyomna oda :)
Egymagam betöltöttem a csarnokot a "gyerünk gyerekek, újváros veletek" szlogennel, és kb 15-en nem tudtak rendesen rákontrázni? Kevesek vagytok mint mackósajtban a brummogás :D
Köszönöm a rendezőknek,hogy ők korrektek voltak, és nem kellett attól félnem, hogy pár gyökér alkesz megtámad amikor szépen kultúráltan szurkolok.
@Fulike1: Ritka nagy egyetértés van a 4. gól előtti kiállítással kapcsolatban. Fradi honlapjáról: "Újra kiegyenlített volt a játék, helyzetek itt, helyzetek ott, a meccset végül eldöntő szituáció - részben - azonban a játékvezetőn múlt. Haszonits úgy állított ki ellenfelünktől, hogy még csak fizikai kontaktus sem, volt mikor Molnár Ádám elcsúszott, mégis sípolt a spori."

De meg lehetne említeni Nagy kiállítását a túloldalon, amikor Virágot fejen találta. Előtte pár méterre történt az eset, Virág egyből fogta a fejét és a kispad felé vette az irányt, vonalbírója pedig mutogatta, hogy 2 perc. Őt is elég nagy ütemkéséssel vette csak észre.
@OliBLOOD: Normális ember belátja, ha a csapata "hasznára" téved a bíró akkor is. Mert ahogy feljebb írta egy Fradi Szurkoló (őt direkt így:), legközelebb az ő kárukra fog így tévedni...
nos igen, Virág sztorija se volt gyenge, végülis ő vérzett?? merthogy 2+2 lett az a bünti nagy nehezen.
Vargyas Lacit meg kiállítani magas botért, olyan mintha Holéczy-t mélyre hajolásért állítanák ki :D
Remélem ez a cseh gyerek üti Petran szintjét. Csak ugye most már ki fog biztosan maradni két légiós az állampolgársági ügyek végéig.
@OliBLOOD: "Haszonits úgy állított ki ellenfelünktől, hogy még csak fizikai kontaktus sem volt, mikor Molnár Ádám elcsúszott, mégis sípolt a spori."

Nem egyedülálló eset ez a magyar jégkorong történetében, már ha emlékeztek erre a szitura:

www.youtube.com/watch?v=2EE8YUHfOn0

:) :)
@a. Bárd: Csibi a Volán Dombi Tiborja volt.
@Rock me Amadeus: Furcsa, hogy még nem szerepel az MJSz adatbázisában. Pedig a sárga kártyáját legkésőbb tegnap éjfélig el kellett faxolni.
@OliBLOOD: szerintem csak bejelenteni kellett tegnap éjfélig az UTE részéről + szerződést aláírni. A sárgakártya ráér később is.
@Fulike1: ezt az egymagadban betöltötted a csarnokot, ugye te sem gondoltad komolyan? :D:D
@gabute: Nekem is csak erről jutott eszembe, mert ezt én úgy értelmezem, hogy tegnap éjfélig kellett a sárga kártyát faxolni:
www.icehockey.hu/index.php?pg=news_13_1166
"Tájékoztatásul közlöm, hogy - egyéb feltételek teljesülése esetén - az ITC (sárga kártya) ügyintézés személyesen, 2010. január 29-én pénteken 16.00 óráig lehetséges az MJSZ-irodában (Magyar Sport Háza, IV. emelet, 409-es iroda). Eddig az időpontig ad ki és vesz át az MJSZ munkatársa, Péter Emese ITC-kártyákat. Az ITC-kártyák leadása ezen időpont után csak faxon lehetséges. A fax beérkezésének legkésőbbi időpontja 2010. január 30., szombat, 24.00 óra. Az IIHF ezen időpontban lezárja az átigazolási kérelmek intézését."
süti beállítások módosítása